Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42444
26.08.19 12:34
TheBelfastBoy: Merkelig gruppe spillere du sammenligner med der. Men ja, jeg hadde betalt mye mer for Maddison enn Fernandes.

De fleste av disse er vel toveisspillere på midten, uten at de nødvendigvis skal regnes som helt likedan type. Og de er blant de som er regnet som de mer spennende toveisspillerne i Europa for tiden.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20670
26.08.19 12:36

Utover målet, ble folk imponert av Neves mot oss? Så kun bruddstykker av kampen, men av det jeg fikk sett var han svak. Wolves svakeste, kanskje?


Var veldig god første halvdel i fjor, og fikk endel hype. Spennende å se han i år. På en dårlig dag går det treeeegt.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
26.08.19 12:36

Fernandes og Van de Beek er da ikke toveisspillere.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42444
26.08.19 12:37
Pogba6: Fernandes og Van de Beek er da ikke toveisspillere.

Den Van de Beek som jeg så for Ajax i CL tror jeg definitivt har evnene til å kunne opptre som toveisspiller. Fernandes aner jeg lite om.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10318
26.08.19 12:39

Litt om mitt syn på OGS og veien hit.

Jeg trodde at når de første ryktene blusset opp om at OGS var en kanidat, at det var tull på nivå med Evra osv som DoF. Oppspinn fra fankretser som tenkte med hjertet og noe jeg ikke brukte kaliorier på å tenke på en gang, for det ville jo ikke skje...

Rett og slett fordi jeg hadde null tro på han som god nok på dette nivået og at jeg var overbesvist om at klubben tenkte det samme. Når han først ble tatt inn som interim, så greit nok, og tenkte at "noen må holde laget i gang resten av sesongen uansett". 

I takt med at resultatene kom i starten, så finns alltid tanker om at det kan flere flere grunner til hvorfor (inkludert også hans fortjeneste). Men jeg ville se hvordan det ser ut når man møter motgang før jeg ville vurdere han for fast jobb. Det er i motgang man virkelig ser hva folk er laget av, og hvordan man takler/løser det.

Var også helt sikker på at ledelsen var såpass smarte at man tok den avgjørelsen etter sesongen når man kunne gjøre opp status. 

Som lyn fra klar himmel kom da den nye kontrakten om fast jobb (iallefall for min del), og i samme slengen kom også motgangen. Derfra var det vel i grunn ingen vei tilbake å spore.

Den ene viktige kampen etter den andre, men spill, resultat og innstilling var nedslående.

Tenkte da at jaja, "skaden" er allerede gjort , så får vel gjøre det beste av sistuasjonen og håpe at en god treningssommer i tillegg til det OGS har sagt at det ville lukes ut de som ikke "hadde det" i seg, ville skape nødvendige forandringer.

Og selv om jeg er fornøyd med endel av det som har skjedd (lukaku ut og styrket forsvaret), så føler jeg at det var et svakt overgangsvindu når alt kommer til alt.

Grunnen til det er fordi jeg visste allerede da at vi fortsatt ville se et begrenset offensivt spill, men lite samhandling og med store problem å bryte ned lave lag. 

Så fra å ha null tro på OGS, så har jeg iallefall kommet ditt at jeg vil se noe for å kunne få troa.

Og føler jeg har fått endel bakslag på den fronten som gjør at jeg blir på stedet hvil. Og da handler det ikke om at jeg ønsker at han misslykkes eller for den saks skyld være negativ, men fordi jeg ikke klarer å blunde for ting jeg tror på.

Jeg synes OGS har sagt så mye rart i alle rettninger så jeg har litt problemer med å skjønne tankegangen. Men når man sier at penger er tilgjenglig om riktig spiller er der uten å "finne det" og samtidig på den måten ranker det man allerede har så høyt som man gjør da,  så må det se bedre ut enn dette.

Jeg krever forsatt å "se noe" (som jeg ikke har sett enda) før jeg er er solgt på OGS som manager for United, uten at jeg for den saks skyld er "sunny out" helt enda. Det finnes en mellomting der man håper på bedring.

(Innlegget ble redigert 26.08.19 12:51)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10318
26.08.19 12:41
TheBelfastBoy: Tipper man må overgå Maguire-summen med en god margin. Er man villig til det?

Jeg tenker litt sånn at om man har "tatt seg tid" til å vente på mulighet (offret resultater på veien for det), og er overbesvist at man har rett man, så betaler man det. 

Dux1
Dux1Innlegg: 34038
26.08.19 12:42
Pogba6: Trenger begge? Hvor mye penger skal du bruke?

Finnes ikke en klubb som er villige til å gi £100 mill for Neves. Hvor tar du den summen fra?? Vi trenger sannsynligvis to midtbanespillere, og det kan mer eller mindre finansieres ved et salg av Pogba alene. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
26.08.19 12:46

For et par år siden var det ingen som trodde på noe verdensrekordsum for Maguire heller.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20670
26.08.19 12:48

Men er Maddison det? En toveisspiller? Kanskje. Først og fremst vil jeg si at Maddison er en angrepsspiller med bra intensitet i spillet og som gjør en ok jobb defensivt. Flere av de andre du nevner mener jeg først og fremst er midtbanespillere.


Kunne man velge fritt ville jeg nok lagt pengene på Aouar (selv om jeg mener han er en annen type). Men han blir antakelig minst like dyr, og jeg tror det kun er to klubber i verden som har den muligheten. Ellers synes ikke spillerne du nevner er særlig bedre alternativer enn Maddison. Ikke for oss.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42444
26.08.19 12:55
TheBelfastBoy: Men er Maddison det? En toveisspiller? Kanskje. Først og fremst vil jeg si at Maddison er en angrepsspiller med bra intensitet i spillet og som gjør en ok jobb defensivt. Flere av de andre du nevner mener jeg først og fremst er midtbanespillere. Kunne man velge fritt ville jeg nok lagt pengene på Aouar (selv om jeg mener han er en annen type). Men han blir antakelig minst like dyr, og jeg tror det kun er to klubber i verden som har den muligheten. Ellers synes ikke spillerne du nevner er særlig bedre alternativer enn Maddison. Ikke for oss.

Er det egentlig en 10-er i Solskjærs 4231 du primært ønsker? Eller en partner til Pogba i den dype duoen? Er vel to litt forskjelige ting.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10318
26.08.19 12:58
KongOlav2: Eller en partner til Pogba i den dype duoen?

Skal vi fortsatt bygge rundt en spiller som trolig forsvinner da? 

Problemet vårt er at vi ikke har en bra nok DM til at han kan spille "alene".  Og Pogba er veldig ustabil. vanskelig å se hva for problem man skal ta tak i først når man vet at transferkassen ikke dekker alt ;)

Men en Neves ville jo stabilisert mye da. Mulig han er treg, men har dødballfot og ro i spillet (ball/pasningssikker) som vi savner.

(Innlegget ble redigert 26.08.19 13:01)

Artaxerxes
ArtaxerxesInnlegg: 70337
26.08.19 12:58
Folkflesk: Håper også Ødegård forblir i spansk fotball. Det er der han er fostret opp. Drar han til PL vil sannsynligheten for å floppe og stagnere øke med flere titalls prosent.

Han er vel like mye fostret opp i Norge og Nederland?

CryniX
CryniXInnlegg: 13004
26.08.19 13:01
Dux1: Finnes ikke en klubb som er villige til å gi £100 mill for Neves. Hvor tar du den summen fra??

Nå er det selgende klubb som styrer prisen, ikke kjøpende.

Det blir selvsagt synsing, men jeg tviler på at Wolves selger for mindre enn 100 gitt deres situasjon og ambisjoner.

(Innlegget ble redigert 26.08.19 13:02)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10318
26.08.19 13:04

Se for deg oppgraderingen på cornere og frispark med Neves da. Wow, plutslig har man bare der veldig mange flere sjanser å snakke om. 

Men som jeg har sagt tidligere, "finn rett man" og betal det d koster. En billigere variant man ikke tror like mye på bør vi helst bare vurdere om nummer 1 ikke er tilgjenglig. Om de nesten er likestilt, så er det en annen problemstilling.

(Innlegget ble redigert 26.08.19 13:07)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20670
26.08.19 13:04

Hva jeg ønsker er en annen sak. Her var det snakk om et alternativ til Bruno Fernandes. At det er behov for å oppgradere Lingard/Mata er det forresten liten tvil.

Vi henter dessuten helt sikker mer enn en spiller neste år.

(Innlegget ble redigert 26.08.19 13:05)

wingswest
wingswestInnlegg: 11328
26.08.19 13:18
KongOlav2: Eller en partner til Pogba i den dype duoen

Nå burde man vel legge om fra to sittende spillere, men jeg tror det er vanskelig, siden man ikke fikk inn en erstatter for Herrera i sommer. 4-3-3 krever dekning, personlig mener jeg at den foretrukne midtbanetrioen skulle vært Pogba-McTominay-Pereira, med Matic, Lingard og Fred (skulle naturligvis vært førstevalg, men virker et stykke unna enda) som alternativer.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42444
26.08.19 13:20
TrueTopRed: Skal vi fortsatt bygge rundt en spiller som trolig forsvinner da? Problemet vårt er at vi ikke har en bra nok DM til at han kan spille "alene". Og Pogba er veldig ustabil. vanskelig å se hva for problem man skal ta tak i først når man vet at transferkassen ikke dekker alt ;) Men en Neves ville jo stabilisert mye da. Mulig han er treg, men har dødballfot og ro i spillet (ball/pasningssikker) som vi savner.

Du har et poeng ang Pogba.

Tror Neves kunne hatt mye for seg som en av to dype i 4231. Forutsatt at han hadde hatt rett partner, en type med litt mer tempo og fysikk.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 20030
26.08.19 13:24
TheBelfastBoy: Hva jeg ønsker er en annen sak. Her var det snakk om et alternativ til Bruno Fernandes. At det er behov for å oppgradere Lingard/Mata er det forresten liten tvil. Vi henter dessuten helt sikker mer enn en spiller neste år.

Jesse har vært helt ute av det en stund nå, kløner det til på grunnleggende tekniske ting.

Skjønner stadig mindre av det klippekortet han får av OGS..

(Innlegget ble redigert 26.08.19 13:24)

Rotpung
RotpungInnlegg: 137
26.08.19 13:29

Generelle problemet er jo at basis ferdighetene er elendig. Forståelsen av at pasningene må være litt fremfor enn på fot er jo fraværende. Alt av overganger stoppes jo opp pga elendige pasninger..

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10318
26.08.19 13:30
KongOlav2: Tror Neves kunne hatt mye for seg som en av to dype i 4231. Forutsatt at han hadde hatt rett partner, en type med litt mer tempo og fysikk.

Kanskje en Wanyama på billigsalg.

Men ja, og det burde også være enklere å finne den andre spilleren hvis klubben har det scoutsystemet i nærheten av det som man har hørt rykter om. 

Rask og sterk, se i frankrike. Sikker på at det er "mange" gjemte Kante-typer der ;)

(Innlegget ble redigert 26.08.19 13:31)

Dux1
Dux1Innlegg: 34038
26.08.19 13:33
Hetfield: Jesse har vært helt ute av det en stund nå, kløner det til på grunnleggende tekniske ting. Skjønner stadig mindre av det klippekortet han får av OGS..

Jeg ble sjokkert da TV2-studioet presenterte antallet målpoeng Lingard har produsert siden mai 2018: Med unntak av desember stod gutten med 0 poeng i samtlige måneder! Rett og slett ikke holdbart for en som skal fungere som vår nr 10. 

Her må OGS gjøre noe straks, etter min mening. Et grep er å plassere Pogba høyere i banen med to indreløpere (Lingard og McTominay?). Altså gå vekk fra dagens formasjon og over til 433.  

(Innlegget ble redigert 26.08.19 13:33)

Jompa
JompaInnlegg: 14549
26.08.19 13:34
TrueTopRed: itt om mitt syn på OGS og veien hit. Jeg trodde at når de første ryktene blusset opp om at OGS var en kanidat, at det var tull på nivå med Evra osv som DoF. Oppspinn fra fankretser som tenkte med hjertet og noe jeg ikke brukte kaliorier på å tenke på en gang, for det ville jo ikke skje... Rett og slett fordi jeg hadde null tro på han som god nok på dette nivået og at jeg var overbesvist om at klubben tenkte det samme. Når han først ble tatt inn som interim, så greit nok, og tenkte at "noen må holde laget i gang resten av sesongen uansett".  I takt med at resultatene kom i starten, så finns alltid tanker om at det kan flere flere grunner til hvorfor (inkludert også hans fortjeneste). Men jeg ville se hvordan det ser ut når man møter motgang før jeg ville vurdere han for fast jobb. Det er i motgang man virkelig ser hva folk er laget av, og hvordan man takler/løser det. Var også helt sikker på at ledelsen var såpass smarte at man tok den avgjørelsen etter sesongen når man kunne gjøre opp status.  Som lyn fra klar himmel kom da den nye kontrakten om fast jobb (iallefall for min del), og i samme slengen kom også motgangen. Derfra var det vel i grunn ingen vei tilbake å spore. Den ene viktige kampen etter den andre, men spill, resultat og innstilling var nedslående. Tenkte da at jaja, "skaden" er allerede gjort , så får vel gjøre det beste av sistuasjonen og håpe at en god treningssommer i tillegg til det OGS har sagt at det ville lukes ut de som ikke "hadde det" i seg, ville skape nødvendige forandringer. Og selv om jeg er fornøyd med endel av det som har skjedd (lukaku ut og styrket forsvaret), så føler jeg at det var et svakt overgangsvindu når alt kommer til alt. Grunnen til det er fordi jeg visste allerede da at vi fortsatt ville se et begrenset offensivt spill, men lite samhandling og med store problem å bryte ned lave lag.  Så fra å ha null tro på OGS, så har jeg iallefall kommet ditt at jeg vil se noe for å kunne få troa. Og føler jeg har fått endel bakslag på den fronten som gjør at jeg blir på stedet hvil. Og da handler det ikke om at jeg ønsker at han misslykkes eller for den saks skyld være negativ, men fordi jeg ikke klarer å blunde for ting jeg tror på. Jeg synes OGS har sagt så mye rart i alle rettninger så jeg har litt problemer med å skjønne tankegangen. Men når man sier at penger er tilgjenglig om riktig spiller er der uten å "finne det" og samtidig på den måten ranker det man allerede har så høyt som man gjør da,  så må det se bedre ut enn dette. Jeg krever forsatt å "se noe" (som jeg ikke har sett enda) før jeg er er solgt på OGS som manager for United, uten at jeg for den saks skyld er "sunny out" helt enda. Det finnes en mellomting der man håper på bedring.

Litt samme reisen jeg har hatt. Meningen var at han skulle holde setet midlertidig, en ide som vokste på meg etter at det ble annonsert. La en som kjenner klubben ut og inn styre skuta det halvåret, og jobb med en kandidat som står klar til å overta ved sesongslutt. 


Jeg ønsket han ikke som permanent løsning. Han har ikke bevist noe som tyder på at han var klar for å ta over verdens største fotballklubb. Fokuset var at han fikk smilet tilbake på treningsfeltet, men jeg føler han mangler autoritet. 


Sommervinduet var mangelfullt. Ja, det er mye talent ("you can't win anything with kids"), men de fleste lag er avhengig av rutine som kan dra med seg resten når det butter. Det er vanskelig å se en tydelig leder. Pogba er ikke det. Maguire kan bli det. Igjen tror jeg at en annen type manager ville hatt en annen gjennomslagskraft på overgangsmarkedet.  

Nå skal det også sies at resultatene han fikk de første kampene var godt over det som var fortjent, og om man tittet litt bak resultatet så var det ikke så rosenrødt som det kunne virke som. Jeg forstår ikke hastverket med å gi han kontrakten på det tidspunktet han fikk det. 


Laget er ungt, så det er ikke sikkert det blir så ille på sikt, men det er ikke mange United-managere som lever lenge med 3 - 3 - 9, siste 15 kamper...

Dux1
Dux1Innlegg: 34038
26.08.19 13:38

Får OGS sparken bør Woodward ta sin hatt og gå også! Da er denne klubben blitt en tragikomedie i beste sendetid. 

Denne karen kan ikke ha det sportslige ansvaret i en klubb som United. Forsvinner ikke Woodward forsvinner aldri problemene vi har heller. Uansett hvilken manager som sitter på sidelinja...

(Innlegget ble redigert 26.08.19 13:39)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
26.08.19 13:47

Du kan gnåle og gnåle på Woodward, men han går selvsagt ikke så lenge Glazerne er i klubben. Det er jo gullgutten deres.

Så siden Glazerne og Woodie ikke har noen intensjon om å forlate klubben, så trenger vi en manager som kan trylle litt, få mye ut av lite.

(Innlegget ble redigert 26.08.19 13:49)

Dux1
Dux1Innlegg: 34038
26.08.19 13:49
Pogba6: Du kan gnåle og gnåle på Woodward, men han går selvsagt ikke så lenge Glazerne er i klubben. Det er jo gullgutten deres.

Og du kan gnåle og gnåle om Allegri. Men så lenge gullgutten har sportslig ansvar i klubben vil ingen manager få optimale forhold. Blir som å pisse i buksa for å holde varmen. 

Edit: Jeg snakker ikke om at EW skal forlate klubben, men overlate det sportslige til de som kan det!

(Innlegget ble redigert 26.08.19 13:51)

TheWhitePele
TheWhitePeleInnlegg: 6816
26.08.19 13:53
TheBelfastBoy: Kunne man velge fritt ville jeg nok lagt pengene på Aouar (selv om jeg mener han er en annen type).

Enig. Aouar kunne også erstatte Pogba når/om han drar til Real. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
26.08.19 13:57

Og Woodward gir fra seg makten over overganger frivillig mener du? For han kan selvsagt gjøre hva han vil så lenge Glazerne tjener penger.


Nei, ingen vil få optimale forhold, så derfor må vi ha en manager som kan trylle og få mye ut av lite.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42444
26.08.19 14:02
TrueTopRed: Kanskje en Wanyama på billigsalg. Men ja, og det burde også være enklere å finne den andre spilleren hvis klubben har det scoutsystemet i nærheten av det som man har hørt rykter om. Rask og sterk, se i frankrike. Sikker på at det er "mange" gjemte Kante-typer der ;)

Ja, ser ut til at fransk fotball produserer endel spillere av den typen. Synes også det virker enklere å finne typer som kan spille som en av to dype i 4231 enn som den eneste dyptliggende i 433. Den siste rollen krever også endel egenskaper ang ballfordeling som langtifra alle har.

Dux1
Dux1Innlegg: 34038
26.08.19 14:12
Pogba6: Nei, ingen vil få optimale forhold, så derfor må vi ha en manager som kan trylle og få mye ut av lite.

Du prater vås. Pengestrømmen styrer Glazers uansett hvem som har det sportslige ansvaret! Og det er ikke lite som våre managere får bruke. Poenget er at midlene har vært brukt feil over tid fordi den sportslige kompetansen i ledelsen er fraværende. 

EW kan fortsatt tjene minst like mye penger for Glazers den dagen han kan konsentrere seg om det han er best på. Samtidig som vi forhåpentligvis realiserer ansettelsen av en topp sportsdirektør som kan bidra til at Glazers tjener enda mer penger basert på solide, sportslige resultater og triumfer. 

Du skjønner; det ene utelukker ikke det andre!

(Innlegget ble redigert 26.08.19 14:16)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20670
26.08.19 17:41

Cornere og frispark? Jeg spiller akkurat nok FPL til å vite at Neves knapt har tatt corner for Wolves? Mulig du blander med Moutinho? Kanskje derfor folk synes han er så bra? Man gir han kred for alle de positive bidragene til Moutinho?:)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg