Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
CryniX
CryniXInnlegg: 12911
01.09.19 02:51
CryniX: hadde samtlige spillere på laget vårt hatt samme effektivitet foran kasse i antall mål delt på xG, så hadde vi stått med over 21 mål scoret foreløpig.

Samme effektivitet foran kassa som Pukki, skulle det stå her.

peraleks
peraleksInnlegg: 6611
01.09.19 02:51
InsVerderben: I denne jobben må man selvfølgelig levere, desto før desto bedre og at OGS ikke har fått mer ut av mannskapet så langt er et dårlig tegn.

Mon tro om de der oppe i United har det samme synet, da er det ikke rart klubben sliter.

Complex_
Complex_Innlegg: 2183
01.09.19 08:23
CryniX: Det har vi forsøkt med de to siste managerne, uten hell.

Mourinho?


Kan i utgangspunktet ikke tenke meg en dårligere match en United og Mourinho. En defensivt orientert, narsissistisk checkbook-manager som styrer med frykt som fremste våpen. Forgifter miljøet på arbeidsplassen i løpet av 2 år. 


Min største frykt som Arsenal supporter var at de skulle finne på å ansette Mourinho som Wengers erstatter. Da vet jeg ikke hva som hadde skjedd med interessen min.


 

FIFA69
FIFA69Innlegg: 35
01.09.19 09:59

Expected points er en bra indikator på hvem som spiller best, men om man har spillere som ikke greier å sette sjansene sine så kan man spille så bra man bare vil. Nesten alle lag som havner på topp 4 tar flere poeng enn forventet siden de har kvalitetsspillere i begge ender som kan tippe kampene i riktig retning.

I 17/18 tok United 18 poeng mer enn forventet, i stor grad takket de Gea. Nå som han ikke holder samme nivået lenger blir de defensive svakhetene som har ligget der hele tiden langt mer synlige. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33807
01.09.19 10:01

Enig med deg, Dalagubbe. Positivt at det ryddes. Og det ryddes i stor skala. Jeg mener det er helt greit. Vi må fjerne et råttent byggverk og starte på nytt. Enten må man ta prosessen over lengre tid (færre salg), eller gjøre som OGS nå: Fjerne flere elementer av fiasko kjapt - og få igang gjenoppbyggingen snarest mulig. 


Sånn sett må selv de største amøbene og strutsene her inne skjønne at resultatene ikke vil komme med en gang. Å hente fram gamle Mou Out-plakater nå blir bare tragisk og idiotisk! Det handler om hvilken vei vi skal gå - og hvorvidt vi skal tro på prosessen eller ikke. 


De som ikke tror: Hva vil dere? 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20423
01.09.19 11:06

Vet ikke hva jeg tror. Jeg synes OGS har gjort mye rett med laget utenfor banen, og på banen synes jeg strengt tatt han har vært uheldig. Jeg hadde ikke forventet særlig mye mer enn dette på forhånd. Vi kunne fint ha stått med fire seiere uten at vi ville hatt voldsomme marginer. Med en rimelig begrenset gjeng med spillere.


Samtidig synes jeg ikke grunnspillet har vært allverden. I går var det virkelig ikke bra. Det er nesten umulig å se en definert og tydelig spillestil. I går hadde midtbanespillerne våre en treffprosent på under 80 %. Vi slet big time med å spille oss ut, og uten ball er motstanderlaget mye tydeligere enn oss. Vi hadde fortjent en seier, men da først og fremst fordi vi har bedre spillere. (Spillerne våre er kanskje ikke særlig gode, men samtlige ville nok styrket Southampton.)


Jeg liker tilnærmingen til OGS, og han kan helt sikker ta oss i riktig retning. Men jeg tror aldri han kommer til å vinne noe av betydning dersom han ikke implementerer en tydeligere og mer gjennomført spillestil. Og om en skal være helt ærlig, det har han aldri hatt som trener. Hverken han eller Phelan. McKenna er i grunnen den som har vært nærmest, men da på U18-nivå.


Jeg nevnte tidligere at han kanskje hadde passet bedre som sportsdirektør. Det er selvsagt lite realistisk. Det beste hadde kanskje vært om han som manager hadde sikret seg rett folk rundt seg. Det er kanskje ikke Phelan, Dempsey eller Carrick, selv om det er en fin tanke. Men det er selvsagt ikke barebare å finne disse heller.


Jeg tror OGS kommer til å sitte en stund. Han er en likendes type noe som helt sikker gir han litt slack hos Glazers. Jeg tror han kommer til å gjøre det helt greit dersom han får på plass et par typer ala Maguire på midtbanen og i angrep. Tunge, logiske kjøp med rett alder og holdning. Men det kan fort bli svært utfordrende å få på plass disse spillerne dersom klubben ikke ser ut til å bevege seg i riktig retning.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9422
01.09.19 11:20
CryniX: Det er fullt mulig at andre spillere (f.eks Gomes og Mata) kunne sørget for at vi hadde skapt flere sjanser og dermed høyere xG, men det er ikke dermed sagt at man er mer effektive med avslutningene.

Spillere som har fotballforståelse ville gitt helt andre forutsettning for å både skape flere sjanser, men også komme til gode sjanser. Noe som også betyr at sjansen for mål også bör blir större.

Tipper mye er gjort hvis man bytter ut Rashford mot en med spilleforståelse/smartness.

James hadde mange fine innlegg, men Rashy (som sunny kaller han), var aldri på rett plass. Nå sier jeg ikke at alle innleggene var perfekte, men hans rörelsemönster er under all krtikk.

At han ikke har en spesielt god spilleforståelse viste han et greit eksempel på sist når han dro en helvolley fra 35 meter istedet for det opplagte, å ta angrepet lenger.

Og veldig ofte er dette løsningen hans. At han går for skuddet. Andre ville gjort det i brist på annet, når han gjør det i brist på spilleforståelse. I tillegg til at han overvurderer skuddet sitt da.

(Innlegget ble redigert 01.09.19 11:27)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20423
01.09.19 11:26

Ja, men her misforstår du statistikken (selv om du helt sikker vil nekte for det). Det er ikke slik at en sjanse med 1,00 xg gir høyere sjanse for mål og en ti sjanser på 0,1 xg. Og derfor gir ikke utsagnet ditt mening. Jeg så det også, og stusset, men orket ikke. Altså dette:

«Grunnen til at vi ikke får bedre utelling sånn i forhold til Xg hver eneste gang, er pga utvalgte spillere som ikke går helt godt sammen. Vi mangler ryttme/samspill fremover, og tror det ligger mest der.»

Bare tull.

(Innlegget ble redigert 01.09.19 11:28)

Dux1
Dux1Innlegg: 33807
01.09.19 11:27

Misforstå meg rett: Jeg freder ikke OGS. Han skal måtte tåle kritikk.  Men å dømme en manager etter fire fattige kamper blir bare provoserende og lite intelligent. Spesielt når laget er under den prosessen den er og vi vet hva som faktisk har skjedd i et par av disse kampene (ref; VAR, straffespark). 


Når det gjelder å etablere en spillestil tror jeg at vi også her må vente en stund. Nye spillere inn, gamle ut, mange spillestiler på få sesonger, påvirker også hvordan vi spiller. Vi så f eks hvordan Klopp slet med å implementere sin stil i Pool. Her måtte man også være litt tålmodig og vente på at nye spillere og laget fikk satt seg. 


Jeg tror, i motsetning til deg, at OGS ikke får sitte lenge dersom poengtapene kommer hyppig utover. Mest mtp hvilken ledelse vi har. Og derfor er jeg minst like opptatt av at vi også må gjøre en ryddejobb i den sportslige administrasjonen før vi kan etablere en ny storhetsperiode. Utålmodigheten i ledelsen gjenspeiler (deler av) fansen.


Jeg tror ikke OGS får den tiden han trenger - mest pga elendig grunnarbeid av klubben i årene som har gått etter at SAF sluttet. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9422
01.09.19 11:31
TheBelfastBoy: Det er ikke slik at en sjanse med 1,00 xg gir høyere sjanse for mål og en ti sjanser på 0,1 xg. Og derfor gir ikke utsagnet ditt mening.

Jeg ser hvor du vil, men går du på dypet i innlegget mitt (det ursprungelige), så ligger det også i kortene at jeg er inne på avsluttningsegenskapene når jeg skriver følgende

"Få inn folk som Gomes, benk Rashford for Martial når han er tilbake, så tror jeg Xg vil kunne stå mer i stil til hva vi får til."

Ellers er det litt poppis å gjøre xG til en egen diskusjon nesten utenfor den virkelige verden, der man prøver å vise at man har forstått hva xG er, når man kanskje ikke skjønner det elementære i fotball sånn ellers. Den siste er ikke til deg, men passer fint inn på mange andre.

(Innlegget ble redigert 01.09.19 11:33)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20423
01.09.19 11:33

Og det kan jeg være enig i. Vi mangler både spillere med gode avslutningsferdigheter og spillere som er råere i boksen.

(Innlegget ble redigert 01.09.19 11:34)

Shelby
ShelbyInnlegg: 543
01.09.19 11:48

Hadde OGS vært manager i dagens MC eller LFC, ville han likevel ikke vunnet PL.


Fyren er komplett talentløs som manager.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9422
01.09.19 11:57
Dux1: Misforstå meg rett: Jeg freder ikke OGS. Han skal måtte tåle kritikk.  Men å dømme en manager etter fire fattige kamper blir bare provoserende og lite intelligent.

Jeg synes man skal se på alt med åpne øyne. 

Nå kommer det helt an på hvordan man ser det, så å "dømme etter fire kamper" som du nevner her føler jeg blir feil å si. 

Ser man på matchingen av laget/byttene/laguttak i kampene og spillestil, så handler det om mer enn disse 4 kampene. 

Ofte sier man ting som "la fyren for en sommeroppkjøring med laget" så en rekker å sette sitt preg på det og får tid med spillerne. Det er smart å få ut noen spillere som ikke passer inn for å enklere kunne jobbe med det som er igjen, og som OGS mener er rett/dedikerte spillere. 

Men ser man så mye til spillet/filosofien?

Når jeg ser matchingen og endel av vurderingene som blir gjort, så tenker jeg at det skal bli vanskelig å nå "hele veien" uansett. Man skal selvsagt ikke se bortifra at en lærer, og at han kan tilpasse og finne ut ting underveis.

Derimot tror jeg det er farlig å tro at absolutt alt ordner seg fordi man liker fyren og sånn sett tror på alt han gjør.

Men håpe gjør vi nok alle man

(Innlegget ble redigert 01.09.19 11:59)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
01.09.19 11:58

Tiden han trenger? Hvor lang tid er det? OGS har ikke bevist noe som tilsier at han skal få lang tid. Klopp og SAF hadde bevist på forhånd at man kunne gi dem tid. De tok begge klubber som var langt unna de med mest ressurser i sine respektive ligaer til topps. OGS har og vist at klubber han er i blir dårligere og dårligere og at klubbbene blir vesentlig bedre når han ikke er i klubben lengre.

masterpool
masterpoolInnlegg: 18598
01.09.19 11:59

Har ikke DDG signert ny kontrakt?

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9422
01.09.19 12:05
masterpool: Har ikke DDG signert ny kontrakt?

Går ut neste sommer så vidt jeg kan se. Da er det nærliggende å tro at svaret på ditt spm er nei.

McLovin
McLovinInnlegg: 13206
01.09.19 12:11
Dux1: Jeg tror ikke OGS får den tiden han trenger - mest pga elendig grunnarbeid av klubben i årene som har gått etter at SAF sluttet.

Jeg kjenner ikke noe særlig til Uniteds «indre liv», men akkurat dette er jo interessant. Begynte dårlig grunnarbeid med Fergusons avgang eller har det vært slik over veldig lenge, men Fergusons sterke personlighet holdt det i sjakk, i hvert fall utad?

 

(U)kultur som har spredt seg på få år kan snus ganske raskt, men har det vært slik i 25 år er det straks mye verre.

(Innlegget ble redigert 01.09.19 12:13)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
01.09.19 12:27

Ukulturen i klubben startet i 2005 når Glazerne kom inn, men geniet SAF sørget for at man ikke merket stort frem til han sluttet.


Forholdene i klubben er veldig vanskelige å jobbe under, men det er nettopp derfor man trenger en manager som kan trylle og få mye ut av lite. Hadde klubben hatt en ordentlig struktur med en ultra-kompetent sportslig ledelse og eiere som blør for klubben og ønsker å investere så kunne Solskjær og til meg jeg og de fleste andre debattanter her vært manager og klart seg meget bra.

McLovin
McLovinInnlegg: 13206
01.09.19 12:43
Pogba6: Glazerne

Hva gjør Glazers feil som FSG gjør riktig? Klubbene er jo svært sammenlignbare i status. United har større inntekter og har vel rikere eiere.


«Trekker penger ut av klubben» blir litt for lettvint. Selv om jeg aner lite om Glazers øvrige investeringer. FSG er jo et rent sportskonsortium. Kanskje problemet er et annet sted? Liverpool fikk mye kritikk i etterkant av at de veivet med bannere, hyllet historien og sang om 80-tallet da United ble en kommersiell maskin. Nå virker akkurat disse rollene byttet om, selv om United fremdeles har inntektene.


Er det Citys fremmarsj som har gjort livet i Manchester ekstra vanskelig?

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
01.09.19 12:57

Glazers har påført klubben milliardgjeld, de trekker ut hundrevis av mill hvert eneste år og de har latt en av tidenes mest inkompetente klubbledere få holde på med tullet sitt fordi de får inn penger. 


Hadde United sluppet å bli tappet for penger og fått en enorm gjeldsbyrde så hadde man selvsagt kunne investert på City nivå.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9422
01.09.19 13:39
McLovin: Hva gjør Glazers feil som FSG gjør riktig?

Har folk som er mindre handlingskraftige på den sportslige biten?

CryniX
CryniXInnlegg: 12911
01.09.19 14:32
TrueTopRed: Spillere som har fotballforståelse ville gitt helt andre forutsettning for å både skape flere sjanser, men også komme til gode sjanser. Noe som også betyr at sjansen for mål også bör blir större. Tipper mye er gjort hvis man bytter ut Rashford mot en med spilleforståelse/smartness. James hadde mange fine innlegg, men Rashy (som sunny kaller han), var aldri på rett plass. Nå sier jeg ikke at alle innleggene var perfekte, men hans rörelsemönster er under all krtikk. At han ikke har en spesielt god spilleforståelse viste han et greit eksempel på sist når han dro en helvolley fra 35 meter istedet for det opplagte, å ta angrepet lenger. Og veldig ofte er dette løsningen hans. At han går for skuddet. Andre ville gjort det i brist på annet, når han gjør det i brist på spilleforståelse. I tillegg til at han overvurderer skuddet sitt da.

Det øverste avsnittet er jeg helt enig i. Det jeg derimot stusset på var, som TBB sier, at påstanden din ikke korrelerer med hva xG faktisk måler.

Rashford har en del å gå på når det gjelder bevegelser og avslutninger. Liker virkelig ikke utviklingen hans…

Ellers er det litt poppis å gjøre xG til en egen diskusjon nesten utenfor den virkelige verden, der man prøver å vise at man har forstått hva xG er, når man kanskje ikke skjønner det elementære i fotball sånn ellers.

Det var egentlig ment som en påpekning at du benyttet xG-verktøyet upresist, ikke et forsøk på å henge deg ut eller noe. Det blir nesten som å bruke en kjøkkenstol som middagsbord; det går an, men det er ikke akkurat det som var formålet med objektet.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7599
01.09.19 14:32

Et klart spillemønster mot ett lag som ligger og parkerer bussen, hva er det? Man er også avhengig å ha en viss type spillere med ganske så høye kvaliteter, skal man bryte ned ett sånt forsvar ( det er faktisk alle topplag som sliter med det) vi har pr dags dato ikke disse spillerne på laget, derfor syns jeg det blir feil å skylde på OGS for dette, vi har spillere etter tre forskjellige manager, så vi må nok rydde litt til og handle litt til og så får vi se etter hvert hvordan dette går. 

Lezah
LezahInnlegg: 64158
01.09.19 14:53

Orker ikke håpe for mye denne sesongen. Bli kvitt de som skal ut, jobb med samspill, la unge spillere få slippe til. Nest sommer må uansett midtbanen spesielt være fikset og store steg bør kunne forventes i 20-21. Ingen er fredet i United, verken OGS eller spillere.


Kun Ed.

CryniX
CryniXInnlegg: 12911
01.09.19 15:02
McLovin: Hva gjør Glazers feil som FSG gjør riktig? Klubbene er jo svært sammenlignbare i status. United har større inntekter og har vel rikere eiere.
«Trekker penger ut av klubben» blir litt for lettvint. Selv om jeg aner lite om Glazers øvrige investeringer. FSG er jo et rent sportskonsortium. Kanskje problemet er et annet sted? Liverpool fikk mye kritikk i etterkant av at de veivet med bannere, hyllet historien og sang om 80-tallet da United ble en kommersiell maskin. Nå virker akkurat disse rollene byttet om, selv om United fremdeles har inntektene.
Er det Citys fremmarsj som har gjort livet i Manchester ekstra vanskelig?

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte engang… Jeg skal ikke si at jeg har særlig god kjennskap til hvordan FSG drifter Liverpool, så en sammenligning vil jeg ikke forsøke meg på, men kan føre opp de største grunnene til at Glazers er sterkt mislikt og uønsket i klubben. Starter med noe du velger å ta opp:

"Trekker penger ut av klubben" blir absolutt ikke for lettvint. Siden 2005 har de trukket ut et sted mellom 1,6 og 2 milliarder pund (avhengig av hvilke tall man velger å tro på) ut av klubben i form av gjeld, dividends og renter påført klubben ifm. oppkjøpet. Jeg aner ikke hvor mye FSG har kostet Liverpool de siste 9 årene, men jeg rett og slett antar at det ikke er i nærheten av £100m+ årlig.

I 2005 lovet også Glazerne at de ikke skulle glemme oss fans, og understreket viktigheten av kommunikasjon og dialog mellom fans og klubb/styret. I stedet har de bedrevet sensur i flere programmer på MUTV. Fans har sendt et åpent brev til eierne med flere nøkkelspørsmål ang. driften av klubben, men blir møtt med taushet.

Akskjer for over £450m har blitt solgt uten at det er avklart hvor det har blitt av disse pengene, antakeligvis er det tatt som rent utbytte. Det er ikke akkurat fair når klubben betaler/har betalt så mye på grisedyre PIK-lån. Glazerne får i sekk og pose, og kommer til å sitte igjen med en helvetes stor gevinst når de selger klubben til tross for at gjelden fremdeles eksisterer den dagen de endelig er borte.

Man har rotet rundt i halvannet år på jakt etter en sportsdirektør. Tilsynelatende aner man ikke hva slags person man er på leit etter, og ikke vet vi om eierne er villige til å forminske Woodwards rolle i klubben. En økonom burde ikke ha det øverste ansvaret for den sportslige satsingen, der burde man heller ha en med kontakter og som kjenner fotballverdenen. Denne DOF-jakten virker nesten som en smokescreen når man ser hvor lite resultater det har gitt.

Det er sikkert en del andre faktorer man kan trekke inn også. En del supportere vil påpeke manglende investeringsvilje på kritiske tidspunkt.

Men de er fremdeles en million ganger bedre enn en sjeik eller oligark imo.

(Innlegget ble redigert 01.09.19 15:03)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9422
01.09.19 15:07
CryniX: Det var egentlig ment som en påpekning at du benyttet xG-verktøyet upresist

Jeg forstår at xG innebärer at noen eksperter har kommet frem til et resultat på bakgrunn av hva de ser av sjanser, og måler dette ut fra en standard som gjelder alle spillere. 

Vi har snakket om dette tidligere. En sjanse for Alan Shearer er i virkeligheten ikke den samme sjansen for Marcus Rashford osv. På samme måte trenger ikke en stor sjanse for Lee Dixon väre det for Dion Dublin (sagt på bakgrunn at jeg ikke vet hvem panelet består av, men uansett)

Det jeg derimot har problemer med å forstå, er disse her inne som henviser til xG hver gang og tror at ting bare löser seg av seg selv fordi vi "vant" kampen der og at det i lengden vi gi oss suksess.

Henger vel nesten mer på om vi skårer först skal vi väre ärlige.

Hadde vi hatt spillere som fungerer sammen, vil disse bedre kunne vite hvor man skal legge ballen til den andre for at disse ska ha best mulig sjanse til å skåre på den.

Idag kjennes det veldig bingo offensivt for våres del.  At vi har noen ekstremkvaliteter som kan före til god xG stats har vi, men mangler kvalitet både på visse spillere og i deres samhandling.

Så når jeg tidligere har värt kritisk til Rashfords kvaliteter, så er det litt dette jeg har hatt i tankene. Vi kan ikke se oss blinde på xG, men se hva er det vi har for spillere å gjöre med, og samhandlingen mellom de.

Problemet vårt er at vi har hatt veldig få spillere som til synes virker å fungere sammen. Tenker på Lukaku, Martial og Rashford. Jeg har nevnt dette i lang tid. Nå er vi kvitt Lukaku som er bra (ville ikke ha han i utgangspunktet), men det jeg er inne på er fortsatt et problem.

Så som du sikkert skjönner, så ser jeg bruken av xG som lite givende i dette tilfelle.

(Innlegget ble redigert 01.09.19 15:15)

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
01.09.19 15:36

Det har blitt ryddet godt opp i søppelhaugen. Bra levert Ole. Vi er nok ikke ferdige, men dette er jo en hårfin balansegang og vi vil nok trenge minst et vindu til for å få rensket ut ordentlig. Synes vi burde hatt 2-3 spillere til inn. Midtbane og angrep. Vi ser utrolig tynne ut, men dette er vel kanskje en bevisst strategi for å gi unge sjansen og vise hva de duger til. Jeg skulle gjerne heller sett Rojo ut enn Smalling, men det er til å leve med. Vi har for mange stoppere. Nå er det vel bare 3 som holder noenlunde nivå.


Jeg mener Alex burde få sjansen for loffen. Synes han har vært bedre i pre-season og loffen har ikke imponert stort i starten. Vi har vel hatt litt marginer imot også med dommere og VAR, men vårt største problem er angrepsspillet mot etablert. Det vanskeligste i fotball og det tar ofte tid å skape gode relasjoner. Spissene våre er typiske bakromsspisser som liker rom å løpe i. Det er fryktelig vanskelig når et lag ligger kompakt defensivt. Den beste her må være unge Greenwood som nok bør få flere sjanser i slike kamper som mot Palace, Wolves og delvis Soton i går.


Litt skuffende at han ikke har blitt brukt mer, men vi har akkurat startet på en maraton med en tynn stall. Sikkert godt trent, men alikevel.Ellers ville jeg brukt Pogba høyere i banen. Han bruker for lang tid med å kjæle med ballen mot aggresive spillere. Jeg tror det var et tosifret antall balltap i 1 omg. i går.  Ellers så er det jo veldig moro med James(ikke sant Pogba6) som har vært en åpenbaring. Som jeg spådde. Litt justeringer og sett sammen laget bedre utifra motstander Ole så vil det hjelpe,men vi kommer ikke top 4 denne sesongen.


Dette er et langtidsprosjekt hvor det viktigste nå er å få ut dritt og bygge nytt. La oss stå sammen i en vanskelig tid. Ole sitter like tryggt som mannnen i hans hjemfylke. Det vil nok komme faresignaler, men det vil ikke skje noe. Eddie har forhåpentligvis lært og de har lagt en langsiktig strategi. Da vil Ole få noen vinduer til å få ting rett. Det er mye artigere å følge United igjen enn når disse dinosaurmanagerne som tror de er guds gave til fotballen og oppfører seg som møkk får drive å herje i klubben vi elsker. De har avlegse spillestiler og ikke fulgt med i timen. Den motbydelig tiden er over. Det vil gå bra med oss til slutt.

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
01.09.19 15:36

Det har blitt ryddet godt opp i søppelhaugen. Bra levert Ole. Vi er nok ikke ferdige, men dette er jo en hårfin balansegang og vi vil nok trenge minst et vindu til for å få rensket ut ordentlig. Synes vi burde hatt 2-3 spillere til inn. Midtbane og angrep. Vi ser utrolig tynne ut, men dette er vel kanskje en bevisst strategi for å gi unge sjansen og vise hva de duger til. Jeg skulle gjerne heller sett Rojo ut enn Smalling, men det er til å leve med. Vi har for mange stoppere. Nå er det vel bare 3 som holder noenlunde nivå.


Jeg mener Alex burde få sjansen for loffen. Synes han har vært bedre i pre-season og loffen har ikke imponert stort i starten. Vi har vel hatt litt marginer imot også med dommere og VAR, men vårt største problem er angrepsspillet mot etablert. Det vanskeligste i fotball og det tar ofte tid å skape gode relasjoner. Spissene våre er typiske bakromsspisser som liker rom å løpe i. Det er fryktelig vanskelig når et lag ligger kompakt defensivt. Den beste her må være unge Greenwood som nok bør få flere sjanser i slike kamper som mot Palace, Wolves og delvis Soton i går.


Litt skuffende at han ikke har blitt brukt mer, men vi har akkurat startet på en maraton med en tynn stall. Sikkert godt trent, men alikevel.Ellers ville jeg brukt Pogba høyere i banen. Han bruker for lang tid med å kjæle med ballen mot aggresive spillere. Jeg tror det var et tosifret antall balltap i 1 omg. i går.  Ellers så er det jo veldig moro med James(ikke sant Pogba6) som har vært en åpenbaring. Som jeg spådde. Litt justeringer og sett sammen laget bedre utifra motstander Ole så vil det hjelpe,men vi kommer ikke top 4 denne sesongen.


Dette er et langtidsprosjekt hvor det viktigste nå er å få ut dritt og bygge nytt. La oss stå sammen i en vanskelig tid. Ole sitter like tryggt som mannnen i hans hjemfylke. Det vil nok komme faresignaler, men det vil ikke skje noe. Eddie har forhåpentligvis lært og de har lagt en langsiktig strategi. Da vil Ole få noen vinduer til å få ting rett. Det er mye artigere å følge United igjen enn når disse dinosaurmanagerne som tror de er guds gave til fotballen og oppfører seg som møkk får drive å herje i klubben vi elsker. De har avlegse spillestiler og ikke fulgt med i timen. Den motbydelig tiden er over. Det vil gå bra med oss til slutt.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17728
01.09.19 15:57
CryniX: Det var egentlig ment som en påpekning at du benyttet xG-verktøyet upresist, ikke et forsøk på å henge deg ut eller noe. Det blir nesten som å bruke en kjøkkenstol som middagsbord; det går an, men det er ikke akkurat det som var formålet med objektet.

For meg blir xG som ei einaste suppe , og den kan en vel igrunn spise stående eller sittende på stol uten bord?


Sikkert interesant for den som setter seg skikkelig inn i det.

startelver
startelverInnlegg: 63318
01.09.19 17:13
Shelby: Hadde OGS vært manager i dagens MC eller LFC, ville han likevel ikke vunnet PL.
Fyren er komplett talentløs som manager.

This! 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg