Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Xavi7
Xavi7Innlegg: 9196
13.09.19 22:22
Pogba6: Sier seg selv at toppspillere ikke har tillit til en amatør. De ser jo hva andre lag har i managerstolen.

Her er du spot on.

Corvus
CorvusInnlegg: 25707
13.09.19 22:56
Pogba6: Sier seg selv at toppspillere ikke har tillit til en amatør. De ser jo hva andre lag har i managerstolen.

Absolutt. De to topplagene har managere som har bevist mye gjennom mange år, Ole har jo ingenting å vise til. Klart man fort kan bli usikre på ham.

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 799
13.09.19 23:08

Hvor lenge pleier manageren som tar over for Mourinho å sitte? Skulle gjerne sett en oversikt over det. Solskjær bør få høyst godkjent for ryddejobben han har gjort så langt. Det er tross alt en ryddejobb han har fått. Ikke bare-bare å rydde opp etter sluttpakkespekulanten, men tegnene så langt er positive.


Så får tiden vise om han er en passende manager for klubben på sikt. At "Matic" - pluss én til - sutrer er nærmest et positivt tegn. (kan jo også legge til at en artikkel bygget rundt sitater fra Michael Owen bør tas med en klype salt)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9337
13.09.19 23:28
holdthedoor: Solskjær bør få høyst godkjent for ryddejobben han har gjort så langt.

Den kunne jeg gjort bedre enn han, noe jeg har skissert på her inne flere ganger tidligere. 

Men enda viktigere, man må se helheten som manager, ikke bare peke ut hvem du vil ha bort. 

Ville du derimot värt like fornöyd om det var en random fyr fra azerbadjan som hadde fått til det samme som OGS til nå, og fått troen på prosjektet så har du en god sak.

(Innlegget ble redigert 13.09.19 23:31)

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 799
13.09.19 23:42
TrueTopRed: Den kunne jeg gjort bedre enn han, noe jeg har skissert på her inne flere ganger tidligere.  Men enda viktigere, man må se helheten som manager, ikke bare peke ut hvem du vil ha bort.  Ville du derimot värt like fornöyd om det var en random fyr fra azerbadjan som hadde fått til det samme som OGS til nå, og fått troen på prosjektet så har du en god sak

Du skriver litt usammenhengende. Ofte uforståelig. Dette gjelder generelt og ikke kun det innlegget jeg har sitert her. At du er en kløpper i å få mest mulig ut av hver pund tviler jeg ikke på. Å svare på det som faktisk blir skrevet, der er du ikke like god for å si det mildt.


Du får lese innlegget mitt om igjen og vurdere om ikke dette er et konstruktivt innspill vedrørende den langsiktige "planeringen".


Men vi kan gi deg tre måneder. Hvis du er i stand til å formulere deg like godt på pressekonferanser som på VGD så har vi mye humor i vente

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9337
13.09.19 23:54
holdthedoor: Å svare på det som faktisk blir skrevet, der er du ikke like god for å si det mildt.

Jeg svarer da på det du har skrevet, og poengterer at det han har gjort til nå ikke er noen kunst. Som manager kreves det veldig mye mer. Har man fjernet folk og ender opp med enda dårligere resultat, så har man bommet.

Hvis ryddejobben var å luke ut de som ikke ville väre der, så har han jo faktisk misslykkes. Utspillet om å bygge laget rundt Pogba har jeg også sett lite til. 

Er klubben smart nå, så innventer man hva slags resultat dette gir utover. Så om resultatene blir som jeg misstenker, så takker man for den ryddejobben som har blitt gjort, og lar en egnet fyr ta over för sommervinduet neste gang.

På den måten har denne en mulighet å få litt frie hender fremover på banen.

Det viktige nå er å få troen på å få united tilbake på banen för det er for sent.

(Innlegget ble redigert 13.09.19 23:55)

startelver
startelverInnlegg: 62242
13.09.19 23:58

I tillegg til Klopp og Pep, virker det som spanske, portugisiske og italienske trenere har lykkes bedre i PL enn managere fra andre land, inkl. England. 

Nevner navn som Claudio Ranieri, Benitez, Wolves manager Santo, m. flere. Flere av disse nyter større respekt enn f.eks Solskjær og typiske engelske trenere som Steve Bruce. 

(Innlegget ble redigert 13.09.19 23:59)

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 799
14.09.19 00:13
TrueTopRed: Jeg svarer da på det du har skrevet, og poengterer at det han har gjort til nå ikke er noen kunst. Som manager kreves det veldig mye mer. Har man fjernet folk og ender opp med enda dårligere resultat, så har man bommet. Hvis ryddejobben var å luke ut de som ikke ville väre der, så har han jo faktisk misslykkes. Utspillet om å bygge laget rundt Pogba har jeg også sett lite til.  Er klubben smart nå, så innventer man hva slags resultat dette gir utover. Så om resultatene blir som jeg misstenker, så takker man for den ryddejobben som har blitt gjort, og lar en egnet fyr ta over för sommervinduet neste gang. På den måten har denne en mulighet å få litt frie hender fremover på banen. Det viktige nå er å få troen på å få united tilbake på banen för det er for sent.

Jeg vil være så høflig at jeg takker deg for å underbygge det jeg har skrevet.

 

Nei, du svarer ikke på det jeg har skrevet. Du trykker på svarknappen og finner på noen ord. Du viser null interesse i å tolke innlegget.

 

Kunst? Innventer?

 

At det å bytte ut stallen er ensbetydende med å selge Pogba så fort som mulig er et merkelig standpunkt. Jeg er fristet til å si at dette bør utdypes, men nei. NOK NÅ (eller hva du pleier å si)

 

Finn din indre "planering" ! :)

(Innlegget ble redigert 14.09.19 00:17)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9337
14.09.19 00:40
holdthedoor: Du viser null interesse i å tolke innlegget.

Jeg tolker innlegget ditt som at du stötter det arbeidet Ole har gjort, og nevner ryddejobben som det eneste i tillegg til at det ser possitivt ut. 

Blir da litt skeptisk til om det bare er den ryddejobben som jeg var inne på i mitt förste innlegg (en jobb alle her inne ville klart med glans)

Lurte litt på om du var fornöyd med hele pakken som spillestil, coaching under selve kampene, forlengelse med Young og Mata osv, kanskje til og med resultatene. Mest sannsynlig når du sier deg väre possitivt så langt.

Du ser kanskje noe i dette som förer til en god fremtid som er verdt å bygge videre på, når jeg mener at uten matchcoach så er vi sjanselös uansett, selv om det også er flere andre ting som skurrer i den "pakken".

Respekterer uansett din mening, den skal du få ha i fred :)

(Innlegget ble redigert 14.09.19 00:45)

robins
robinsInnlegg: 7834
14.09.19 01:00

Lite som slår å ta en tur inn på vgd, bare for å lese frustrasjon rundt forlengelsene til Young og Mata. Repetert for 74. gang. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9337
14.09.19 01:11

Ja enten frustrasjon eller bare ytterliggere en ting som taler imot at det går i riktig rettning for å belyse et bilde. Alt ettersom hvordan man ser på det.

WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
14.09.19 05:13
TrueTopRed: Ja enten frustrasjon eller bare ytterliggere en ting som taler imot at det går i riktig rettning for å belyse et bilde. Alt ettersom hvordan man ser på det.

Hvor mange kamper har de startet hittil denne sesongen? Hvilke spillere hadde vi hatt i bakhånd om de hadde forsvunnet? Beholdt Darmian i stedet for Young? Startet sesongen med enda en mindre offensivt? Eller skulle man ha erstattet dem med spillere man ikke ville ha, for så å kaste dem ut om et par år for en del mindre vi kjøpte de for? Evt. så hadde man valget om å beholde de få rutinerte spillerne vi har et år som backups

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9337
14.09.19 09:29

Hvor mange kamper har de startet hittil denne sesongen? Hvilke spillere hadde vi hatt i bakhånd om de hadde forsvunnet? 

Nei de starter ikke ofte,. Men har det gått så langt nå at vi forsvarer det å ikke kjøpe spillere i jakten på å bli bedre, eller ser man ikke det engang som en mulighet? 

United er ikke Tufte IL men en storklubb med sollid økonomi og som ikke burde ha råd til å feile enda engag etter den sesongen vi kom fra. 

Det er nettopp disse handlingene som gjør att dette i beste fall tar lang tid å få til noe,... Hvis vi noen gang når ditt da igjen da. For det er heller ikke en usannsynlig utvikling under denne ledelse, at vi forblir utenfor toppen, fordi andre klubber satser seriøst og gjør de riktige tingene.

Og united klarer å identifisere flere spillere for hver possisjon med nettverket sitt.. 

(Innlegget ble redigert 14.09.19 09:36)

Kent
KentInnlegg: 126309
14.09.19 13:09
TrueTopRed: Den kunne jeg gjort bedre enn han, noe jeg har skissert på her inne flere ganger tidligere.

Hvilket lag er du manager for?

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9337
14.09.19 13:12
Kent: Hvilket lag er du manager for?

Har da ikke sagt at jeg har värt manager, men akkurat derfor poengterte jeg for han andre duden at jeg krever mer av en manager enn å bare peke ut hvem som bör ut.  Når det ble nevt som det eneste der helheten var "possitiv"

..noe som lett kunne tolkes som at det var det eneste gode han hadde gjort.

 

 

(Innlegget ble redigert 14.09.19 13:15)

WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
14.09.19 16:34

Jeg sier ikke at vi ikke skal kjøpe spillere, men om du ser på antall flopper vi har hatt siden SAF, så er det et poeng at man faktisk prøver å finne riktig spillere og ikke bare spillere denne gangen. Selv med et par erstattere, så hadde vi ikke hatt en sjanse på noe PL-tittel, så la oss bruke litt tid på å finne rette spillere

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11201
14.09.19 17:57

Men of the Match: Scott McTominay og Ashley Young

Mye rusk, men alt i alt en gledelig kamp. Vi skaper ikke mye, og har en seig midtbane, men vi holder Leicester veldig bra unna. I midten av 2. omgang blir vi baktunge, men i motsetning til tidligere, hvor det fort har vart kampen ut, snudde vi det denne gangen.

Vi reetablerte høyt press og hadde mye initiativ og bevegelse på topp og på kantene, selv om vi ikke skapte mange sjanser.

Alt i alt er jeg strålende fornøyd med tre poeng mot et godt Leicester. I tillegg har vi et ungt og morsomt lag, hvor det faktisk er mulig å se en fremtid.


-Pat

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6664
14.09.19 18:00

Sesong-definerende seier!

F_Brandy
F_BrandyInnlegg: 10198
14.09.19 18:02

Byttene hjalp. De hadde et skikkelig grep på kampen en stund der, men byttene løftet laget en hel del.


Er vel ganske klart den kampen en har klart å gjennomføre det høye presset lengst.

missChance
missChanceInnlegg: 54944
14.09.19 18:03
John||Locke: Alt i alt er jeg strålende fornøyd med tre poeng mot et godt Leicester

Og viktig å holde nullen. Det gjør en del med selvtilliten.

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11002
14.09.19 18:04

Helt klart. Forhåpentligvis kan en holde nullen noen kamper Nå er det viktig å få inn selvtillit i den bakre fireren.

Nå må en bare finne ut av midtbanen. Fred må etter min mening spille fast. 

(Innlegget ble redigert 14.09.19 18:07)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18808
14.09.19 18:06
AxelRudi: Sesong-definerende seier!

Får virkelig håpe det, for ellers blir det tynne saker. Må nok stole på at de defensive sitter like bra utover i sesongen, for offensivt er det veldig veldig tynt. Er egentlig mest bekymret for den tekniske kvalitet i laget, der er det mye jalla for å si det mildt. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6664
14.09.19 18:06
-Joachim-: Nå må en bare finne ut av midtbanen. Fred må etter min mening spille fast.

McTom Fred
   Pogba


?

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18808
14.09.19 18:06
AxelRudi: Sesong-definerende seier!

Får virkelig håpe det, for ellers blir det tynne saker. Må nok stole på at de defensive sitter like bra utover i sesongen, for offensivt er det veldig veldig tynt. Er egentlig mest bekymret for den tekniske kvalitet i laget, der er det mye jalla for å si det mildt. 

Det vises iallefall at man har forsterket forsvarer, synd at man ikke kan si det om resten av lagdelene. 

(Innlegget ble redigert 14.09.19 18:07)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9337
14.09.19 18:06
WhatsUpDoc: så er det et poeng at man faktisk prøver å finne riktig spillere og ikke bare spillere denne gangen

Joda, men bör uansett ha alternativ, for hva om Newcastle ikke vil selge, da står man jo der. Klart det er flere enn akkurat disse som kan funke.

Men at vi til synes kaster bort en sesong på dette skjönner jeg ikke noe av.

Nei jeg snakker ikke om gullkampen, men topp 4 burde abslutt värt innenfor rekkevidde. Men nå sier realisten i meg at vi bare kan drömme om det. Derimot stopper jeg ikke andre fra å drömme, det er lov.

Men det er ikke noe i det vi gjör per idag som gjör at man kan tro på det.

(Innlegget ble redigert 14.09.19 18:06)

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11002
14.09.19 18:06

AxelRudi:


Jepp.


Den beste midtbanen vi kan stille med tror jeg. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6664
14.09.19 18:09
mjordan23: Får virkelig håpe det, for ellers blir det tynne saker. Må nok stole på at de defensive sitter like bra utover i sesongen, for offensivt er det veldig veldig tynt. Er egentlig mest bekymret for den tekniske kvalitet i laget, der er det mye jalla for å si det mildt.

Det å dra i land sånne kamper etter en tung periode resultatsmessig har alt å si. Spesiet det å holde nullen.

Med Martial og Pogba tilbake er vi ett annet lag, så viktig er dessverre disse to for at oppstillingen i laget ikke skal bli tannløst offensivt.

Ale-Jet
Ale-JetInnlegg: 21794
14.09.19 18:10

Smash and grab. Med tanke på at Pogba, Martial og Shaw manglet så er det bare å være fornøyd med den seieren. Godt at Rashford satt straffa, hjelper litt på selvtilliten. De Gea, Lindelöf og McTominay solide.

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18808
14.09.19 18:10
AxelRudi: Med Martial og Pogba tilbake er vi ett annet lag, så viktig er dessverre disse to for at oppstillingen i laget ikke skal bli tannløst offensivt.

Bedre ja, men vi sliter med å finne rett balanse. Har ikke helt troa på at 4-2-3-1 er løsningen, spesielt ikke for å få maks ut av en variabel Pogba. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45573
14.09.19 18:11
mjordan23: Bedre ja, men vi sliter med å finne rett balanse. Har ikke helt troa på at 4-2-3-1 er løsningen, spesielt ikke for å få maks ut av en variabel Pogba.

Er for store avstander, det må Solskjær og trenerteamet gjøre noe med fort som fy. 

Klikk for å gå tilbake til toppen