Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
holdthedoor

Innlegg: 996
holdthedoor
14.09.19 23:04
holdthedoor: Hvor lenge pleier manageren som tar over for Mourinho å sitte? Skulle gjerne sett en oversikt over det. Solskjær bør få høyst godkjent for ryddejobben han har gjort så langt.

Føler for å poengtere at jeg står fult og helt bak denne. Nysigneringene ser faktisk ut til å ha forsterket oss. Og de har en framtid! Tidlig enda. Men poenget er at langsiktig fornying av stallen er det vi trenger nå. Ikke quick-fiks-opplegg som Matic, Sanchez og Boateng/Willian/Perisic

holdthedoor

Innlegg: 996
holdthedoor
14.09.19 23:12
TrueTopRed: Det kan man gjerne si, men likevell er jeg så irriterende spot on når det gjelder det der. Da er det letteste bare å le det bort :) Ønsker deg en fortsatt fin kveld og grattis til poengene!

Takk like så. Setter stor pris på tre poeng, spesielt siden vi har fortjent bedre i våre foregående kamper. Tviler ikke på at du er en trivelig fyr :). Du er er spot on og verdensmester i alt, men ikke fullt så flink til å kommentere det som faktisk er poenget. Dette medfører videre til avsporinger fra ett hvert forsøk på debatt. Du oppleves som slitsom og ingen god diskusjonspartner :)

Morten_1996

Innlegg: 3210
Morten_1996
14.09.19 23:36
holdthedoor: Når kommer skudd-på-mål tabellen?

Skjønner ikke helt hvorfor du noensinne skulle trenge andre tabeller enn xtabellen, men du finner sikkert skudd-på-mål-tabellen også om du leter lenge nok. 

holdthedoor

Innlegg: 996
holdthedoor
14.09.19 23:43
Morten_1996: Skjønner ikke helt hvorfor du noensinne skulle trenge andre tabeller enn xtabellen,

Nei det skjønner du ikke :)

GreySerpent

Innlegg: 28063
GreySerpent
14.09.19 23:56
TrueTopRed: Skudd på mål ble brukt når det gikk bra for oss med Ole i starten, og vi faktisk hadde litt skudd på mål.

Gjorde det? Holdt vel lenge med alle 3 poengene som raset inn. Men Ole fikk kritikk da også. "Det var bare den og den...." 
Men så var dere heldige etter hvert, da det buttet i mot. Da virket ikke kritikken like hul.

CryniX

Innlegg: 13231
CryniX
15.09.19 00:20
GreySerpent: Gjorde det?

Ja.

Har for øvrig gått gjennom klubbtråden fra 19. desember og søkt på ordet "skudd", første innlegget som dukker opp der noen prater om skudd på mål er dette innlegget.


¯\_()_/¯

TrueTopRed

Innlegg: 11347
TrueTopRed
15.09.19 02:11
CryniX: Ja. Har for øvrig gått gjennom klubbtråden fra 19. desember og søkt på ordet "skudd", første innlegget som dukker opp der noen prater om skudd på mål er dette innlegget.

Nå var du festlig må jeg si :)

Men mulig jeg i dette blander sjanser/skudd på mål eller noe i den duren.

Det er nok riktig at vi ikke har hatt særlig med skudd på mål hele veien, men at vi vant mange heldige seire i starten under Ole, litt som mot Chelsea i den første ligakampen, der ting går vår vei. 

Det første innlegget du linker til der så var jeg bare overasket over at det stod null skudd på mål når vi nettet 3 ggr, og ikke noe mer bak det fra min side.

Men det at vi fortsatt sliter med å få ballen på mål gjør ikke akkurat saken bedre. Det er ting som må tas tak i gjennom å sette sitt preg på det med eget spill.

For når JM var manager klaget profilerte folk her inne på at vi satset på å sikre bakover, og håpe på at noen får til noe fremover med en enkeltmansprestasjon, noe jeg er helt enig i. Derimot ser vi fortsatt det samme nå, snart et år senere, uten at disse samme sier noe. 

(Innlegget ble redigert 15.09.19 02:11)

TrueTopRed

Innlegg: 11347
TrueTopRed
15.09.19 02:33
holdthedoor: Du oppleves som slitsom og ingen god diskusjonspartner :)

Det kan være flere grunner til det, og jeg utelukker ikke at eget nivå kan være en av de, kan du kjenne det samme? ;)

Så kommer ting som at folk ikke liker å høre sannheten, eller ikke takler andres meninger. Tro det eller ei, men jeg takler faktisk andres meninger veldig godt, selv om jeg kan mene at den er på trynet feil. Folk må få mene hva de vil.

(Innlegget ble redigert 15.09.19 02:37)

WhatsUpDoc

Innlegg: 17038
WhatsUpDoc
15.09.19 02:40
TrueTopRed: Men at vi til synes kaster bort en sesong på dette skjönner jeg ikke noe av.

Er det nå jeg skal kommentere hvordan Pool endte på 8. plass den sesongen Klopp tok over (tidlig oktober), for så å hente Karius, Wijnaldum og Mane den neste sommeren, for så å lande på 4. plass de to neste sesongene? Var dette bortkastet? Jeg tror de bygget mot noe? 

Eller skulle vi kanskje gått all in og hentet spillere som Di Maria og Falcao mot slutten av markedet i håp om at det fikset alt?

(Innlegget ble redigert 15.09.19 02:42)

TrueTopRed

Innlegg: 11347
TrueTopRed
15.09.19 03:03
WhatsUpDoc: Er det nå jeg skal kommentere hvordan Pool endte på 8. plass den sesongen Klopp tok over (tidlig oktober), for så å hente Karius, Wijnaldum og Mane den neste sommeren, for så å lande på 4. plass de to neste sesongene? Var dette bortkastet? Jeg tror de bygget mot noe?  Eller skulle vi kanskje gått all in og hentet spillere som Di Maria og Falcao mot slutten av markedet i håp om at det fikset alt?

De har da en egen måte å spille på og visste hva slags typer man ville ha til dette. At spillerne ikke slo til i alle tilfeller er noe annet.

Nøkkelen er å vite hvordan man vil spille, og finne spillere som funker til dette systemet.

For oss er det litt motsatt. Vi har ikke noe eget spill, men vet heller ikke hva vi behøver på markedet. Og det sier jeg fordi man låser seg ved så få alternativer at man like greit lar være når man ikke får nummer 1. 

Nei jeg mener ikke at man skal handle dritt på tampen. Sånn sett ville jeg heller tatt en Kante + Mane for samme pris som Pogba den gangen. Jeg er helt imot å kjøpe egos.

United er litt handlingsforlammet på transferfronten. Man bruker tid til å lokalisere mål, forhandle om de. Ja da blir det ikke noe quick fix, det sier seg selv.

(Innlegget ble redigert 15.09.19 03:08)

CryniX

Innlegg: 13231
CryniX
15.09.19 08:31

Det er nok riktig at vi ikke har hatt særlig med skudd på mål hele veien, men at vi vant mange heldige seiere i starten under Ole, litt som mot Chelsea i den første ligakampen, der ting går vår vei.

Dette er det ingen som er uenig i, effektiviteten var upåklagelig i den perioden og vi scoret flere mål enn hva sjansene tilsa at vi burde. Det var dog ikke den opprinnelige påstanden din.

Men det at vi fortsatt sliter med å få ballen på mål gjør ikke akkurat saken bedre. Det er ting som må tas tak i gjennom å sette preg på det med eget spill.

Enig i at avslutningene er jevnt over for dårlige, her er det flere som må ta kritikk. Både Pogba og Rashford skyter for mye imo, men førstnevnte virker å ha roet skuddkåtheten betraktelig fra slutten av forrige sesong og ser foreløpig ut til å fortsette denne trenden i høst. Rashford må jo bare skjerpe seg... Hva sikter du til når du sier "sette preg på det med eget spill" i avslutningskontekst?

For når JM var manager klaget profilerte folk her inn på at vi satset på å sikre bakover, og håpe på at noen får til noe fremover med en enkeltmannsprestasjon, noe jeg er helt enig i. Derimot ser vi fortsatt det samme nå, snart et år senere, uten at disse samme sier noe.

Jepp, det er fremdeles for mye som henger på enkeltmannsprestasjoner. Vi har fremdeles ikke noe etablert angrepsmønster. Dette er skuffende når man tross alt har en midtbane og angrep som har spilt sammen over ganske lang tid, så relasjonene bør i det minste sitte. Dog tar det tid å snu en vond trend - se Pep og Klopp i sine første sesong (og delvis andre sesong for sistnevnte), det tar tid før man får sving på sakene. Førstnevnte fikk svi av €400m netto før han tok sitt første ligagull i PL, mens sistnevnte har en spillestil som krever enorme mengder trening mtp. intensitet.

Det jeg vil frem til her er at å gå fra Mous treningsfilosofi og endre den til noe radikalt annerledes kommer til å ta tid. Samtidig virker man mer tålmodig på transfermarkedet og at man i stedet for å hente spillere "kun for å hente spillere", heller virker å gå over til å hente riktig spiller(-type). Det tar gjerne litt lenger tid og er en måte å bygge et lag på som jeg støtter 100%, og som du også har støttet utallige ganger at du gjerne tar en mellomsesong for å få laget til å spille ordentlig.
Legg til at man også har fått lempet ut mye av daukjøttet som har vært klaget over i lang, lang tid (og som også blir klaget på nå...) samtidig som man prioriterer å inkludere unggutter i seniortroppen, så ser jeg utvilsomt mer positivt på det.

Tar et vindu med typer som AWB, Maguire og James over eksempelvis Meunier, Alderweireld og Perisic/Willian, som vi var linket til under Mou til roughly samme totalpris, alle dager i uka.

TheBelfastBoy

Innlegg: 20834
TheBelfastBoy
15.09.19 10:35

Tenk at vi klarte få igjen pengene for Lukaku.


Ok, vi kunne helt sikker hatt behov for han i et par kamper, men det der er en mulighet man ikke takker nei til. Greit eksempel på at vi nå har en manager som våger å tenke langsiktig.

TrueTopRed

Innlegg: 11347
TrueTopRed
15.09.19 10:36

Hva sikter du til når du sier "sette preg på det med eget spill" i avslutningskontekst?

Det jeg mener er at man i større grad søker medspillere for å sette de opp i bedre possisjoner, og ta det et eller 2 steg lenger enn å skyte fra en langt dårligere plassering. Men vi er kjempedårlige på det og har vært sånn i lang tid. Så kan man spørre seg hva man trener på eller ikke, men også hva slags begrensninger våres spillere har. Mener selv at Rashford ikke har spesielt god forståelse for spillet.

og som du også har støttet utallige ganger at du gjerne tar en mellomsesong for å få laget til å spille ordentlig.

Det er helt riktig. Jeg har sagt det flere ganger, men da lagt med ting som "hvis jeg ser at man gjør de riktige tingene, sånn at man får troen" eller noe i den stilen. dvs at det ikke bare skal gå tid, men at man med drastiske tøffe avgjørelser prøver å kvitte seg med de riktige spillerne for å få en ny start. I tillegg at vi ser progresjon på banen gjennom noe spill/plan.

LINK Her er et eksempel

Eller denne som kanskje er enda bedre.

Her er et scenario jeg kunne se for meg foran sesongen for å begi oss i riktig rettning.Selv om det bare er et eksempel og at det innes flere veier ditt.

Link

Så jeg har ikke helt fått den aha følelsen om at vi har gjort de riktige tingene, når noe bra har blitt mikset opp med noe dårlig som drar det ned.

Legg til at man også har fått lempet ut mye av daukjøttet som har vært klaget over i lang, lang tid

Jeg føler mye av den optimismen jeg kunne hatt rundt det forsvinner igjen når man samtidig binder opp Young, Mata ja folk som vi istedet burde oppgradert eller satset på unge fra akademiet for. Samtidig så du i en link over at jeg håper at vi jobber mer aktivt med å gjøre de riktige tingene før det er for sent. (see de gea og pogba). 

Føler helt enkelt at vi skulle vært mye mer aggresive i å la ny manager få satt sitt stempel på det. Jeg kjøper ikke det å bygge rundt Pogba greiene....jeg klarer ikke å tro at det er en vei som gjør oss bedre.

Tar et vindu med typer som AWB, Maguire og James over eksempelvis Meunier, Alderweireld og Perisic/Willian, som vi var linket til under Mou til roughly samme totalpris, alle dager i uka.

Samtidig skulle kanskje JM aldri vært ansatt. Så jeg er litt sånn, at har man først ansatt fyren så bør man også ha tatt høyde for hvordan han jobber og backe det opp. Men denne gidder vi ikke å ta lenger (overdiskutert emne som ikke trenger flere runder ;)) men som du sikkert registrerte ville jeg også heller tatt en Mane + Kante for samme pris som Pogba fordi jeg er for lagspill som funker, foran store digge navn.

Samtidig ser jeg det litt som at det er flere potensielle problem her. En ting er at manager skal legge en plan og kvitte/skaffe seg riktig folk. En annen er at det han ikke kan styre (dvs ledelsen + handlingskraft) ser ut å ta veldig veldig lang tid. 

Men for å oppsummere, jeg er villig at ting tar tid om man gjør de riktige tingene over hele fjøla, men ser jeg blindgate symtom der man mikser det opp som nå, så blir det vanskelig å finne den følelsen.

For å ta en liten ting som er possitivt. Så  virker det iallefall som om OGS innså at han måtte ta ut Matic før det var for sent i kampen i går. Så når han istedet tidligere har virket handlingslammet under kampene, så kanskje han har lært noe. Det vil vise seg.

Spillet løftet seg iallefall når man kastet innpå yngre raskere ben, istedet for å grave seg ned i eget forsvar som vi gjorde en stund der.

(Innlegget ble redigert 15.09.19 10:36)

den_glade_gris

Innlegg: 6524
den_glade_gris
15.09.19 11:03
McLovin: Spennende! I hvilke posisjoner kan United stille med en bedre spiller enn disse to lagene? Skal dog innrømme at han James er veldig lovende. Bra kjøp..Men du har for så vidt rett, man har nådd toppen når man vinner PL/CL. Det finnes jo ikke noe over der igjen. Så enten må man holde seg der, eller så går det nedover.

Trodde det kom greit fram. Det er ikke hva vi kan stille nå, men hva vi kan stille med om 3-4 år.Du prøver å sammenligne nå. Det intereserer meg ikke. Tabellen nå driter jeg i. Det dreier seg om å gjøre de rette valgene for framtiden. Vi er blitt kjørt i dass av driten Jose og et inkompetent styre. Det er så mye som må ryddes opp i, men vi har startet byggingen av noe nytt.


Du skal selvsagt få nyte tiden dere nå har. Den varer ikke evig. Om 4 år er sannsynligvis Klopp og Pep borte og de fleste av dagens spillere. Salah, Van Dijk og Mane for å nevne noen peaker nå. Vi har som du nevnte fått inn James som allerede er glimrende og vil bli bedre. Vi har kjøpt gode forsvarsspillere. Vi har det yngste laget og jeg mener vi har rett mann i sjefsstolen.


Alle har sin storhetsperiode. At en mann som SAF klarer å bygge 3 storlag og dominere engelsk i 20 år er helt utenom det vanlige. Noe slikt får vi aldri se igjen. Derfor sier jeg. Du får nyte det når du kan. Å være fotballfan handler for det meste om lidelse. Jeg har til og med vært med å rykke ned med United. 

Dux1

Innlegg: 34254
Dux1
15.09.19 11:14

Hva faen. Er det mulig å få presset inn mer dritt fra deg i ett og samme innlegg! Ny rekord i bomskudd. Gratulerer! 


#truetopred

den_glade_gris

Innlegg: 6524
den_glade_gris
15.09.19 11:16
TrueTopRed: For når JM var manager klaget profilerte folk her inne på at vi satset på å sikre bakover, og håpe på at noen får til noe fremover med en enkeltmansprestasjon, noe jeg er helt enig i. Derimot ser vi fortsatt det samme nå, snart et år senere, uten at disse samme sier noe.
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 16:46)

TrueTopRed

Innlegg: 11347
TrueTopRed
15.09.19 11:23
den_glade_gris: Hvis du ser det samme nå som under Jose har du et virkelig problem hva fotballforståelse er for noe.
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 16:46)

TheUnitedWay

Innlegg: 10180
TheUnitedWay
15.09.19 11:31

Rimelig lik spillestil under OGS som vi hadde under Mourinho ja. Jesus. 

Uansett har Solskjær gjort en del riktige valg på markedet denne sommeren. Vi har fått vekk Sanchez (ish), Smalling (ish), Lukaku (nydelig), Darmian (strøkent). 

Får man vekk typer som Rojo, Mata, Matic ila ett år og erstatter disse med yngre spillere som passer inn er det mye bra som er.gjort på kort tid. 

Jeg er som mange skeptisk til om Solskjær er en god nok manager, og det er definitivt et legitimt spørsmål. Men til nå, på kort tid, har han gjort en del bra imo. Klart man skulle ønske sprudlende offensiv fotball, men det tar nok noe tid å løse den floken.

Liverpool de to første åra under Klopp var ikke akkurat jævlig bra heller, men de bygget gradvis og troppen Klopp arvet er omtrent erstattet og nå har de en rimelig grei førsteellever. Der det vel bare er Henderson og Firmino som ikke ble hentet av Klopp.

Så velger å være tålig positiv enn så lenge. Det er bare å bite i det sure eplet og se at Liverpool kommer til å være dominerende og gode i årene som kommer. Vi må heller fokusere på vår egen klubb å håpe at vi kan nærme oss det nivået og kjempe om titler igjen. Og det er ikke en quick fix.

Men man er på riktig vei etter min mening. 

(Innlegget ble redigert 15.09.19 11:32)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20834
TheBelfastBoy
15.09.19 11:51

Jeg synes Neville sa det greit i går; flere spillere må inn og flere spillere må ut. Men man kan ikke gjøre alt på et vindu. Eksemplet med Pep er i grunnen svært bra. Selv med det mannskapet han overtok trengte han flere vindu. Det samme gjorde Jurgen Klopp.

Det er lett å sitte som supporter og mene at man skal røske ut ti spillere på et vindu. Man kan kanskje tro det når den mest relevante erfaringen en har er FM og FIFA. Men helt slik fungerer det ikke i den virkelige verden, og man burde klare forstå dette uten å være veldig oppegående.

Jeg synes alle beslutningene OGS har vært med på å ta har vært rett. Noen har dessuten vært modige og fremtidsrettet. Sanchez, Lukaku, Smalling, Fellaini og Darmian ut. Jeg synes han prioriterte riktig da han hentet en høyreback og en midtstopper. Og i motsetning til våre foregående trenere ser han ut til å ha fått på plass en kvalitetsstopper.  Det kostet, men det burde vært gjort for lenge siden! Daniel James synes jeg også var en ok gamble!

Jeg er ikke like imponert over grunnspillet til Man Utd. Samtidig har denne spillerstallen betydelige begrensninger, og det gir han litt slack hos meg. I går fremstår vi som et lag med svært god lagmoral.

Jeg tror svært få mener at OGS er noen frelser for Man Utd. Knapt en eneste har gitt inntrykk av at han er en ny Ferguson eller en trener med samme kompetanse som Klopp eller Pochettino. Men man gjør seg noen tanker når den som hele tiden var svært positiv til Mourinhos-prosjekt er negativ til det som skjer nå. Da viser man at det handler mest om hvilken mening en først gjorde seg opp, samt ens egen agenda. Dessuten skorter det greit på fotballforståelsen. :)

(Innlegget ble redigert 15.09.19 11:54)

TrueTopRed

Innlegg: 11347
TrueTopRed
15.09.19 11:59

Mitt eneste problem med deg thebelfastboy er ikke det du skriver som handler om fotball, men at du må ta til disse i stort sett hver gang for å bli relevant. Det ligger i din natur på en måte :)

" man burde klare forstå dette uten å være veldig oppegående" og "Dessuten skorter det greit på fotballforståelsen. :)"

Altså hva med å bare akseptere at man har forskjellige meninger istedet for å nedvurdere? Jeg har mine meninger om det du skriver også, men lar deg få ha de uten å kalle deg mindre smart av den grunn. 

(Innlegget ble redigert 15.09.19 12:01)

missChance

Innlegg: 56294
missChance
15.09.19 12:30

Han gjør jo bare det samme som du gjør ...

(Innlegget ble redigert 15.09.19 12:30)

Slikkepott

Innlegg: 13930
Slikkepott
15.09.19 12:35
TrueTopRed: Jeg har mine meninger

Noen meninger er bedre enn andre.


Beklager.


 

TrueTopRed

Innlegg: 11347
TrueTopRed
15.09.19 12:37
Slikkepott: Noen meninger er bedre enn andre.

Det er sant. Spesielt de som går i den rettning som sine egne, uavhengig av om de er riktige eller ikke.

Sånn har verden blitt. Likes er gull og danker ut tull som å se helheten/begge sider av saken.

(Innlegget ble redigert 15.09.19 12:37)

Slikkepott

Innlegg: 13930
Slikkepott
15.09.19 12:42

Jeg ser at jeg ikke har gjort en god nok jobb med å få frem poenget mitt. 


Det var ikke ment som en generell betraktning av meninger i dagens samfunn og hvordan man har en ukritisk og positiv tilnærming til saker man i utgangspunktet er enig i, mens man er negativ og leter etter feil i alt annet. 


Poenget mitt var at meningene dine er søppel.


Takk.


 

TheBelfastBoy

Innlegg: 20834
TheBelfastBoy
15.09.19 12:44

Problemet mitt oppstår først når man er «villig til å gjøre seg dum» for å drive egen agenda. Det er helt opplagt at uansett hva OGS hadde foretatt seg ville det aldri vært godt nok. Det har hele tiden handlet om å legge listen et sted som ikke er realistisk.

Det er ikke nok å kvitte seg med fire-fem blaserte (og faste!) A-lagsspillere fra forrige sesong. Spillere med milliard kostnad. Utvilsomt den mest betydelige og tøffeste opprydningen i stallen i nyere tid. Han burde kvittet seg med et par til, og dermed sørget for at stallen var blottet for erfaring.

Det er ikke nok at halve førstelaget består av spillere under 23 år. Han burde startet med noen 17-18 åringer fra akademiet, som vi i realiteten vet svært lite om hvor står, i tillegg.

Dette er kravene og forventningene du setter til OGS. Når man ser det i lys av meningene dine fra Mourinhos-periode virker det agenda-drevet.

Hva var det du skrev da Mourinho ønsket å forsterke med spillere i slutten av 20-årene? Var det ikke om behovet for rutine og etablerte spillere? Nå er kravet at man nærmest skal kvitte seg med det som er av etablerte spillere. Fordi man «ikke satser». Tror du virkelig at en ung tropp ikke har godt av at det er rutinerte spillere som har vært med å vinne noe (selv om de er på hell)?

Tror du virkelig at juniorspillere har godt av å bli kastet utpå i PL før dem er klar? Uten etablerte og rutinerte spillere rundt seg? Tror du dette er bra for utviklingen deres? Og hva vet du egentlig om hvorvidt disse er klar for PL? Hva er det som gjør at du føler du kan overprøve vurderingen til dem som ser spillerne på treningsfeltet hver dag? Jeg nekter å tro at du er så naiv. Jeg har faktisk større tro på deg enn som så. Det virker fordummende, og da må man kunne kalle en spade for en spade.

Det fremstår som at du er but-hurt etter at du gikk høyt ut som cheerleader for Mourinho. Du nekter å innrømme at det var en feilvurdering. Det handler ikke om at Mourinho var feil mann, men at man ikke ga han en sjanse til å lykkes. Dermed kan du heller ikke tillate deg at OGS lykkes på noen som helst måte. For hva ville vel vært mer avslørende for Mourinho om en amatør fra Tippeligaen gjorde det bedre enn han? Derfor handler det om å bygge forventninger og ta forutsetninger som gjør det helt umulig for OGS å lykkes.

(Innlegget ble redigert 15.09.19 12:45)

TrueTopRed

Innlegg: 11347
TrueTopRed
15.09.19 12:45
Slikkepott: Poenget mitt var at meningene dine er søppel.

Hvem av de da? 

Slikkepott

Innlegg: 13930
Slikkepott
15.09.19 12:53
TrueTopRed: Hvem

Nei.


 

TrueTopRed

Innlegg: 11347
TrueTopRed
15.09.19 12:54
TheBelfastBoy: Det fremstår som at du er but-hurt etter at du gikk høyt ut som cheerleader for Mourinho. Du nekter å innrømme at det var en feilvurdering

Altså du har jo et problem med en agenda her. Hva er du ute etter?

Jeg trodde JM skulle kunne ta tak i ting og få oss på rett kurs. Jeg så også at ting ikke ville funke etterhvert, og at en forandring måtte til. 

Får jeg ikke ha denne meningen? Men enda viktigere, hva har dette med OGS å gjøre? 

Det er dette evige fokuset på JM som jeg mener at du har en agenda på. Jeg var aldri OGS inn, men det har da jaggumeg ikke noe med JM å gjøre, det må du vel kunne klare å se?????

Slipp JM og tenk Manchester United og nåtid......

(Innlegget ble redigert 15.09.19 12:55)

TrueTopRed

Innlegg: 11347
TrueTopRed
15.09.19 12:58
Slikkepott: Nei.

Takk for bidrag i å belyse ting du er missfornøyd med. Er et nøye å lese dine betraktninger rundt United og fotball i synnerhet. 

Stå på videre

(Innlegget ble redigert 15.09.19 12:58)

Slikkepott

Innlegg: 13930
Slikkepott
15.09.19 13:09
TrueTopRed: missfornøyd

Fungerer bedre når det postes som FrannyLee

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg