Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Morten_1996
Morten_1996Innlegg: 2909
22.09.19 19:39

Deilig 0,53–1,22-seier til United i dag, og en fullt fortjent 2. plass på tabellen, hårfint bak City og milevis foran Liverpool på tredje. Ole, ole, ole!

startelver
startelverInnlegg: 62242
22.09.19 19:50
Lezah: Troller du, leker du dum

Ok han er nestbeste toppscorer i Serie A hvis det høres bedre ut. 3 mål hittil, på bare 4 kamper. 

wingswest
wingswestInnlegg: 11317
22.09.19 19:53

Alle burde skjønt at man får en tøff sesong når man stiller med ligaens yngste lag, samtidig som man mister etablerte spillere uten å hente fullverdige erstattere. 


Det mest skuffende er at det ikke er noen tro på å få med seg noe fra kamper hvor vi havner under. Med SAF bak roret kunne vi havne under med både 2 og 3 mål og likevel ha tro på seier. 


Tror ikke ny manager er riktig valg, uansett hvem som skulle kommet inn ville fått akkurat de samme forutsetningene. Ungt lag, lite mål, svak mentalitet. Lite som tyder på at man skal klare topp 6. Men jeg er enig med Gary Neville, 2-3 signeringer så er det ikke langt unna. Får man inn en spiss som garanterer 25 mål i ligaen, en midtbanespiller som er på Eriksen-nivå, og en ving som er ca dobbelt så god som Lingard og Mata, så tror jeg at det nærmer seg noe. 

Lezah
LezahInnlegg: 63950
22.09.19 20:00

Fremskritt å ikke skrive feil/lyve, ja.


 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17380
22.09.19 20:04
wingswest: . Får man inn en spiss som garanterer 25 mål i ligaen,

Ingen spiss i verden kan garantere noe i nærheten av 25 i ligaen uten gode relasjoner i hele anfallspillet med spillere som linker opp med hverandre nærmest på autopilot.


Der gode relasjoner er innterpet på feltet og som en tar med seg i kamp. Der var jo SAFs United helt eksepsjonell gode i de fleste årganger og motstanderforsvaret klarte ikke å heng med i løp og kryssløp og dummieløp gjenom hele kampen.


Og etter min husk så ble det nesten bedre og mer konsentrert på hvordan rive motstanderlaget i fillebiter om en kom under tidlig, helt motsatt av nå til dags.

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11002
22.09.19 20:24

Vet ikke hva jeg skal si om United. Noe skyldes den dårlige jobben Moyes, Van Gaal og Mourinho gjorde før han, men Solskjær må naturligvis også ta sin del av ansvaret. 

Det virker så utrolig lett å komme til gode sjanser for motstanderen, samtidig som motstanderen for det meste har full kontroll på Uniteds offensive spillere. Jeg synes Solskjær har gjort en del riktige grep, men jeg tenker også som så at hans avgjørelse om ikke å styrke midtbanen og hente flere offensive alternativer kommer til å være «hans død». Tror dessverre han er sparket innen sesongen er omme.

(Innlegget ble redigert 22.09.19 20:24)

lsklars
lsklarsInnlegg: 94361
22.09.19 20:24
startelver: Ingen vits å ha med Lukaku videre da, Lukaku som nå er toppscorer i Serie A.

Skriver du feil med vilje hver gang du skriver noe? 

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 16833
22.09.19 20:34

The inquest continues. Dire, drab, dreadful stuff from Manchester United, another insipid performance to go with the rest of them of late.  Where does Ole Gunnar Solskjær, arms folded at the final whistle, go from here?

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6515
22.09.19 21:07
-Joachim-: Vet ikke hva jeg skal si om United. Noe skyldes den dårlige jobben Moyes, Van Gaal og Mourinho gjorde før han, men Solskjær må naturligvis også ta sin del av ansvaret.
Det virker så utrolig lett å komme til gode sjanser for motstanderen, samtidig som motstanderen for det meste har full kontroll på Uniteds offensive spillere. Jeg synes Solskjær har gjort en del riktige grep, men jeg tenker også som så at hans avgjørelse om ikke å styrke midtbanen og hente flere offensive alternativer kommer til å være «hans død». Tror dessverre han er sparket innen sesongen er omme.

Ansvaret er Solskjærs, men det er jo alt for tidlig å felle noen dom i September over hans jobb. Sånn situasjonen er I United nå er det ingen managere som ville klart å få et stabilt top 4 lag. Ole må få minst 2 vinduer til og vi må være tålmodige. Når det gjelder styrkingen av midtbanen så er jeg enig med deg, men jeg vet ikke om klubben hadde kapasitet til å få inn rett folk i dette vinduet. Ser ut til at vi er livredde for å få inn feil folk med holdninger som ikke passer klubben. Vi har brent oss og brent barn skyr ilden. At de har penger er det ingen tvil om, men det er heller ikke alle som vil til oss.


Jeg er ikke overbevist om at det var rett å få inn Harry til 800 mill. Jeg ville heller styrket midtbanen hvis en ting måtte prioriteres. Harry er så sirupsnipp og det har vi nok av. Jeg liker hurtige stoppere med et smart hode. Diaz i Benfica er en type jeg liker. I England har jeg blitt imponert over Tyrone Mings i Villa. Harry har kostet oss to baklengs. Utrolig seig i vendingen i dag. Mot Palace var han feilplassert og for treg til å rydde opp. Han er for sen i vendingen når det går kjapt og vi ligger lavt og blir for treg når vi står høyt.


Jeg synes det jeg har sett av Alex i sommer så burde han være bedre enn loffen. Synes han er ordinær. Alex har større kapasitet og jeg tror han blir en topp stopper. AWB er veldig god mann mot mann, men sliter offensivt med innlegg. Dalot har større potensiale her. Vi så nok en gang av vi blir for trege på midtbanen i dag og når du kikker på en type som Kante er det en sånn type jeg gjerne hadde sett. Static, Mata og McTom blir får mye sirup. Vi har mye ryddejobb igjen og vi må treffe på de nærmeste vinduene.


Her trenger Ole hjelp med en DOF som kan fotball. Tror ikke Ole blir sparket med mindre vi havner i nedrykksompa. De må tenke langsiktig nå og valget er tatt. Til sommeren forsvinner Matic, Rojo,Baily og Mata. Jeg tror Pogba også forsvinner. Det vil gi oss et problem. Vi vil trenge 4 nye midtbanespillere. Det skjer nok ikke. Enten får vi handle minst en i Januar eller Pogba signerer ny kontrakt og blir med videre på prosjektet. Vi trenger også en spiss/høyrekant. Vi blir naturligvis linket mot Håland og jeg tror de vil prøve seg på Sancho. Jeg sa at Ole satt like tryggt som mannen i hans hjemfylke. Nå har den rast. Det finnes ingen garantier, men mye av det som har skjedd liker jeg. Dog hater jeg sirup. I dagens moderne fotball må du flytte beina.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7293
22.09.19 21:17

Er vi sikre på at det er Ole sin skyld at det ikke er hentet inn midtbanespillere i siste vindu, hvis det er noen son skulle forlatt denne klubben så er det fuckings Ed.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19869
22.09.19 21:28
dalagubbe: Er vi sikre på at det er Ole sin skyld at det ikke er hentet inn midtbanespillere i siste vindu, hvis det er noen son skulle forlatt denne klubben så er det fuckings Ed.

Ed og Judge blir for tynt ved forhandlingsbordet.


Men når førstnevnte ikke vil hente inn noen med sportslig kompetanse som kan koordinere med trener og speider-teamet rundt lagbygging så.

Da går det treigt..

masterpool
masterpoolInnlegg: 18507
22.09.19 21:40

Jeg mener at dere har mer kvalitet i klubben enn dere tror og mener selv, men med skadeproblemene nå så er det litt tynt.


Deres største problem ligger i akkurat det at Mourinho og OGS skal gjøre klubben dårligere enn den er, for å kvitte seg med forventningspresset.


Hvordan ønsker egentlig OGS å spille? Umulig å se noen antydninger til spillemønster.


Hvordan skal United fremstå? Under SAF så gikk man ut som seriemester i hver kamp. Det var noe mentalt over det, som tok tak i en kamp fra start. Det ser man omtrent aldri lenger i United. Virker som autoriteten i United, er like vasket bort som frykten hos motstanderne.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15440
22.09.19 21:42
AxelRudi: Ig Evra: "I think it’s time to get our hands dirty! MAN UTD board, are you ready to let us help you guys...?"

Meme club.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9337
22.09.19 21:44
dalagubbe: Er vi sikre på at det er Ole sin skyld at det ikke er hentet inn midtbanespillere i siste vindu

Asked if they had the resources to further add to their squad, Solskjaer said: "There is money available when there are the right players available.

"When the transfer window closed there was a feeling of relief. I am delighted with the three that we have signed."

"The players that are here now have been shown that trust and we believe in them."

-

Pengene virker å väre der om noen av de spillerne OGS önsker er tilgjenglig. Da kan man lure på hvor liten liste han har.

Men han har vel veiet det opp mot det han har og kommet fram til at det han gjorde var lurest. Da må man også kunne ta litt ansvar for resultatene.

(Innlegget ble redigert 22.09.19 21:47)

BlackenedJustice
BlackenedJusticeInnlegg: 20850
22.09.19 21:55

Var på kampen. Vil ikke prate om det. West Ham var ikke gode en gang. Dette er kamper som LFC og City vinner med fire-fem mål på normale dager. 

qbah
qbahInnlegg: 49453
22.09.19 22:00

Eller åtte. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20285
22.09.19 22:26

Fair poeng det. Men du utelater at han også har sagt at han ønsket inn en angriper, men at man ikke fikk det til. Hvorfor det mon tro?

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20285
22.09.19 22:26

Fair poeng det. Men du utelater at han også har sagt at han ønsket inn en angriper, men at man ikke fikk det til. Hvorfor det mon tro?

wingswest
wingswestInnlegg: 11317
22.09.19 22:29

Solskjær blir neppe sparket. Topp 4 er det bare å vinke farvel til, og  å begynne hele prosjektet på nytt er meningsløst.  


Det mest interessante nå er jo om man klarer å vinne EL, hvis det også går i vasken så vil inntektene reduseres i mange år framover, og da spørs det jo om ikke man tar noen grep. 

Ruudiculous
RuudiculousInnlegg: 1042
22.09.19 22:33
BlackenedJustice: Var på kampen. Vil ikke prate om det. West Ham var ikke gode en gang. Dette er kamper som LFC og City vinner med fire-fem mål på normale dager.

Var ute og plukket epler i hagen i formiddag, hørte at telefonen som lå på terassen ringte. Løpte for å ta den, men rakk ikke frem i tide selv om den ringte seks-sju ganger. Dette er en situasjon hvor Usain Bolt hadde rukket å løpe bort og svare omtrent før den begynte å ringe på normale dager.

Men jeg er ikke Usain Bolt, og dagens United-lag og tiden Solskjær har fått til skape sitt lag er faen ikke sammenlignbart med Liverpool sitt lag, City sitt lag og fartstiden til deres managere i klubbene.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9337
22.09.19 22:33

Nei si svaret du, jeg vet ikke. Men du virker trygg på den så hva er grunnen? 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24415
22.09.19 22:34

Første omgang skuffet mer enn resultatet. 

Corvus
CorvusInnlegg: 25707
22.09.19 22:35
wingswest: 2-3 signeringer så er det ikke langt unna. Får man inn en spiss som garanterer 25 mål i ligaen, en midtbanespiller som er på Eriksen-nivå, og en ving som er ca dobbelt så god som Lingard og Mata, så tror jeg at det nærmer seg noe.

Jepp, brukt 1,5 milliard i sommer, uten særlig resultat.


Brukt 6-7 milliarder de siste årene, uten resultat.


Svaret på elendigheten er selvsagt å bruke 2-3 milliarder til, så løser det alt.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11201
22.09.19 22:43
qbah: Eller åtte.

Eller taper 3-2.


-Pat

Reddington1
Reddington1Innlegg: 1127
22.09.19 22:50

Ga opp forrige manager på samme stadion på ca samme tidspunkt i fjor. Ett år senere er det det samme mølet som blir levert. Dødfødt. Totalt avhengig av at spillere kommer tilbake fra skade før neste ligakamp. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
22.09.19 23:02

Mourinho only lost 7 games in his last 40 United games

 

 

Ole has lost 7 of the last 15

 

4 wins in 20 games.   

 

 

 

0 away wins. 

 

 

 

2 wins in 10 league games. 

 

 

 

52m knocked off the wage bill 

 

 

 

40m net spend 

 

 

 

8 players replaced with 3

 

 

 

 

 

Those of you that backed Ole should be ashamed.

(Innlegget ble redigert 22.09.19 23:09)

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6515
22.09.19 23:09
masterpool: Hvordan skal United fremstå? Under SAF så gikk man ut som seriemester i hver kamp. Det var noe mentalt over det, som tok tak i en kamp fra start. Det ser man omtrent aldri lenger i United. Virker som autoriteten i United, er like vasket bort som frykten hos motstanderne.

Du har nok ikke sett alle kampene til SAF. Det tok noen år før vi gikk ut som en seriemester. Det har med kvalitet og selvtillit å gjøre. Sånn kan ta tid å få på plass. Det har ikke noe med autoritet å gjøre.Ta dere sammen. Vi er i september og dette vil ta langt tid. I mellomtiden er det ingen grunn til å gå mental. Når det gjelder fotball er jeg tålmodig. Min erfaring er at ting tar tid. Kom tilbake om 4 år.

Dux1
Dux1Innlegg: 33710
22.09.19 23:14

Det tragiske her er at når et tap kommer, så begynner rotter, amøber og strutser å rope «Spark manageren!». Å tenke LITT i perspektiv? Glem det! 


Hvordan skal noen manager få tid til å bygge lag i denne klubben, hvis de skal få fyken når det er motgang. Det blir bare en ond sirkel. 


Jeg gjentar meg selv: Å hente en Pochettino eller Allegri (eller Tuchel som vi er linket til nå) med dagens klubbledelse blir høyst en kortvarig suksess. Woodward må gå før OGS, og en DOF må ansettes. 

ST10
ST10Innlegg: 23337
22.09.19 23:17

Man skulle ha tatt 5 p mer i følge expected points, mens Pool skulle ha tatt 6 p mindre. Der har man dagens ståa

Klikk for å gå tilbake til toppen