Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
samassi

Innlegg: 93
samassi
23.09.19 15:03

Utviklingen, eller mangel på sådan, vi ser i spillet er urovekkende. Spillerne bruker alt for lang tid med ball, og når de først slår ball så er det veldig ofte slurvete, dårlige pasninger. Vendingen av spillet er generelt fraværende og det blir alt for ofte valgt en sikker løsning. Det virker så lite ambisiøst. Få eller ingen spillere prøver å dra seg forbi ledd med ballen i beina og når også pasningene såpass sjelden bryter ledd blir alt veldig statisk. Det er ingenting som skaper uro hos motstanderen. Det er kun de få gangene spillerne tryller på egen hånd det skjer noe.

 

Jeg håper det er et par justeringer unna før spillet "klikker", men jeg ser det ikke. Solskjær skal selvfølgelig få mer tid på seg, men per nå så ser det så vannvittig svakt ut. Alt.

 

Og hvordan Andreas Pereira får fullføre kampen i går fatter jeg ikke. Mulig det forteller en del om hvilke alternativer vi har, men hjelpe oss vel. Han hadde vel knapt en positiv involvering i går. Det er en spiller jeg har hatt litt troen på tidligere, men han har ikke tatt sjansene han har fått i år heller.

(Innlegget ble redigert 23.09.19 15:03)

-k9b_

Innlegg: 29397
-k9b_
23.09.19 15:03
minuspol: Da setter vi oss ned og venter på suksessen til Man Utd under Solskjær. Dette blir bra!

Den virkelige arven etter Ferguson er at et par millioner Man Utd-fans tror at det som gjorde han spesiell og suksessrik var at han fikk tid. 


Tenk det. Bare gi manageren tid, så bygger han et hegemoni! 

Dux1

Innlegg: 34655
Dux1
23.09.19 15:03
-k9b_: 1. Ingen andre klubber enn Man Utd eksisterer.

Hva i helvete... Falt du ut av diskusjonen igjen? Tunga rett i munnen nå. 

Dux1

Innlegg: 34655
Dux1
23.09.19 15:04
-k9b_: 2. Kun et trofe er suksess.

I United? Ja, faktisk. 

GreySerpent

Innlegg: 28977
GreySerpent
23.09.19 15:07
samassi: Han hadde vel knapt en positiv involvering i går.

Et godt innlegg til Mata. xG 0.54

Dux1

Innlegg: 34655
Dux1
23.09.19 15:08
Knaxern: Enklere å gi en sånn manager tillit.

SAF og klubbledelsen var under massivt press en periode da resultatene uteble. Det var ikke enkelt i det hele tatt, men Edwards & co så hvilken jobb SAF gjorde internt i klubben. De anslo at dette ville gi resultater - over tid. 

samassi

Innlegg: 93
samassi
23.09.19 15:08
-k9b_: Den virkelige arven etter Ferguson er at et par millioner Man Utd-fans tror at det som gjorde han spesiell og suksessrik var at han fikk tid. 
Tenk det. Bare gi manageren tid, så bygger han et hegemoni!

Det er bra at man gir managere tid. Men da må det være en grunn til at de får mer tid. Man må se noe positivt, noe utvikling. Moyes og Mourinho fikk ikke mer tid og burde ikke fått det. Van Gaal er jeg mer usikker på. Det ble i hvert fall tidvis vist fin fotball selv om det alt for ofte ble dørgende kjedelig. Solskjær er vanskelig, men akkurat nå bør en uansett bare beholde han. Vi snakker tross alt bare september, selv om det vel har vært en negativ trend siden forrige sesong. Ser det like jævlig ut i januar/februar og man har gode alternativer bør man begynne å vurdere "Solskjær out". 

missChance

Innlegg: 56866
missChance
23.09.19 15:09
-k9b_: Den virkelige arven etter Ferguson er at et par millioner Man Utd-fans tror at det som gjorde han spesiell og suksessrik var at han fikk tid. 
Tenk det. Bare gi manageren tid, så bygger han et hegemoni!

Hvem har sagt det egentlig? Bortsett fra de nye ekspertene på fotball - Liverpool-supporterne?


Poenget mitt er at uten tid ville ikke den spesielle og suksessrike manageren vært manager i United i mer enn et par år. 


Det må være mulig å ha to tanker i hodet samtidig. 


Ingen av oss vet om det blir framtidige suksesser. Det vi har sett hittil er at det å ha fire managere på 6 år, ikke har hjulpet. Nummer 4 sitter nå med arven etter det.

samassi

Innlegg: 93
samassi
23.09.19 15:10
GreySerpent: Et godt innlegg til Mata. xG 0.54

Sant nok. Han har en god fot. Synes det er merkelig at han ikke får ta dødballene når han først skal spille. 

malhen

Innlegg: 23251
malhen
23.09.19 15:10
Denat: Det kan vel muligens tenkes at man ikke skal sluke xG rått, og at algoritmene har store svakheter?

Det er også fullt mulig og jeg sluker ikke xG som noe fasitsvar. Det er heller en artig statistikk som egentlig ikke betyr så mye for egen del. Tror jeg får et bedre inntrykk av hvem som fortjener å vinne ved å faktisk se kampene. 

minuspol

Innlegg: 38916
minuspol
23.09.19 15:11
missChance: Hvem har sagt det egentlig? Bortsett fra de nye ekspertene på fotball - Liverpool-supporterne?

Ny? Dette har kommet over tid.

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
23.09.19 15:12
Dux1: Det var ikke enkelt i det hele tatt, men Edwards & co så hvilken jobb SAF gjorde internt i klubben. De anslo at dette ville gi resultater - over tid.

Edwards kanskje kunne mer fotball/hadde mer forståelse for det som skjer enn Woodward, og kunne gjennom det vurdere arbeidet til SAF på en god måte.

Jeg vet ikke hva som ligger bak hos oss, men tror det er farlig hvis man tror at alle kan få det til med tid. Dette gjelder både spillere og managere. 

Så kan man spörre seg, hva er å få til noe? Er det å vente til manager har fått tid til å kjöpe 11 spillere så vi kan bedömme om det ble noe av det, eller gradvis se utvikling av spillere og spill også på banen? 

(Innlegget ble redigert 23.09.19 15:13)

GreySerpent

Innlegg: 28977
GreySerpent
23.09.19 15:12
malhen: Det er også fullt mulig og jeg sluker ikke xG som noe fasitsvar. Det er heller en artig statistikk som egentlig ikke betyr så mye for egen del. Tror jeg får et bedre inntrykk av hvem som fortjener å vinne ved å faktisk se kampene.

Det hører dog til sjeldenhetene at inntrykket forandrer seg ved å se på xG etter kamp. 

malhen

Innlegg: 23251
malhen
23.09.19 15:14
GreySerpent: Det hører dog til sjeldenhetene at inntrykket forandrer seg ved å se på xG etter kamp.

E9

-k9b_

Innlegg: 29397
-k9b_
23.09.19 15:22
missChance: Hvem har sagt det egentlig? Bortsett fra de nye ekspertene på fotball - Liverpool-supporterne?

Det er jo en haug med både supportere og eksperter som messer om viktigheten av å gi managere tid. Det var jo samme vise som ble sunget når Rodgers var ute å kjøre. 


Det er jo superspesielt når det er åpenbart for både meg og deg og alle som kikker på med et halvt øye at man gir tid til en mann som helt åpenbart ikke er kvalifisert for jobben han skal gjøre.

-k9b_

Innlegg: 29397
-k9b_
23.09.19 15:23
Dux1: Hva i helvete... Falt du ut av diskusjonen igjen? Tunga rett i munnen nå.

Jeg skjønner at det ble for mye for deg. 


Det finnes andre klubber enn Man Utd. Man trenger ikke basere alle resonomenter på at det kun finnes 1 klubb her i verden. 

Dux1

Innlegg: 34655
Dux1
23.09.19 15:29
-k9b_: Det finnes andre klubber enn Man Utd. Man trenger ikke basere alle resonomenter på at det kun finnes 1 klubb her i verden.

Diskusjonen gjelder United og dens managerhistorie. Du vet, dette er klubbtråden til Man United. 


Vent til spasmene går over, tørk siklet og forsøk igjen. 

-k9b_

Innlegg: 29397
-k9b_
23.09.19 15:35
Dux1: Diskusjonen gjelder United og dens managerhistorie. Du vet, dette er klubbtråden til Man United.

Genialt. 


Du er så navlebeskuende at jeg er overrasket om du klarer å lese en tabell.


Aktuelle kandidater for jobben som DoF blir vel da: 


Scholes, Neville, Ferdinand, Giggs, Beckham, Evra, Vidic, Van Der Saar, Barthez, Park osv. 

mikemodano

Innlegg: 27931
mikemodano
23.09.19 15:36
missChance: Som Ferguson, som fikk tid før suksessen kom

Ferguson var dessuten en svært anerkjent og høyt respektert manager allerede før han kom til Man United. Han hadde tatt Aberdeen både til seriegull og e-cuptittel. Den skotske serien hadde et betydelig bedre ry den gang enn nå, og det var ingen hvem som helst United sikret seg den gang. Slik sett kom han med en CV og et rykte som gjorde at man var villig til å gi ham tid, selv om det for ettertiden var tilfeldigheter som avgjorde at han ble med videre i stedet for å skilles fra klubben tidlig i 1990 (FA-seieren borte mot Nottingham, i flere år en av Englands ledende klubber, i en av de tidlige rundene er ofte blitt nevnt som avgjørende for Fergusons videre skjebne). 

Pogba6

Innlegg: 10314
Pogba6
23.09.19 15:37

Når man sammenligner OGS med SAF så trenger man akutt hjelp. Man visste at SAF var en trollmann når han kom inn, det han gjorde med Aberdeen var en helt hinsides prestasjon.

missChance

Innlegg: 56866
missChance
23.09.19 15:38
-k9b_: Det er jo en haug med både supportere og eksperter som messer om viktigheten av å gi managere tid. Det var jo samme vise som ble sunget når Rodgers var ute å kjøre.

Jeg svarte da vitterlig helt konkret på: " Den virkelige arven etter Ferguson er at et par millioner Man Utd-fans tror at det som gjorde han spesiell og suksessrik var at han fikk tid."

Og mener at det ikke stemmer.

 

(Innlegget ble redigert 23.09.19 15:38)

AxelRudi

Innlegg: 7669
AxelRudi
23.09.19 15:40
KongOlav2: Med Pogba og Martial ute, ser det rimelig skralt ut når man må sette inn trege og lite bevegelige spillere som Matic og Mata, samt bruke Pereira som en av de tre offensive på midten.

Jeg er litt sånn delt på hva man skulle ha gjort.

Å beholde Lukaku, Sanchez osv ville jo bare vært å utsette rebuild, for det laget idag ville ikke gjort det noe bedre med de på banen. Og kulturen i garderoben måtte virkelig røskes ut.

Man burde kanskje erstattet de, men problemet er da fremdeles at mata og matic ville ha spilt ved skader som nå, samt at McTom må spille til en 8er hver kamp om vi skal ha god nok kontroll på midten.
Selv når han gjør det, så er det bare såvidt vi slår leicester.

Selvfølgelig ville det vært noe annet med Martial og Pogba der, men skader får man, det må man ta høyde for.

Så om man hadde fått tak i en spiss, og enten en på midten, en tier eller en høyreving ville det kanskje vært noe bedre, og jeg tror at styret ikke ga Ole nok penger til det.
For du kan virkelig ikke ha den troen at Pereira, Mata og Matic ville holde i år, det så det fleste av oss i vår var sjanseløst. Og vi er bare supportere.

Skulle man kvittet seg med Mata Matic Periera også, samt erstatte de pluss Sanchez, Herrera, Fella og Lukaku, er man oppe i 9-10 spillere spillere ut og 10 inn..

Og det ville jo aldri gått.
Så alt var ikke mulig å løse på ett vindu uansett, mener jeg.

Men to av en spiss til, en 10er, en høyreving, og en ballvinnende midtbanespiller burde vært hentet.
Det ville alikavel gjenstått to hull til å fylle i en 11er, samt bredde.
Så langt unna er man.

Og den utfordringen ville alle managere fått nå, samma hvem det var.

(Innlegget ble redigert 23.09.19 15:42)

missChance

Innlegg: 56866
missChance
23.09.19 15:41
-k9b_: Det er jo superspesielt når det er åpenbart for både meg og deg og alle som kikker på med et halvt øye at man gir tid til en mann som helt åpenbart ikke er kvalifisert for jobben han skal gjøre.

Det er godt mulig at Solskjær ikke blir en suksess. Det ble heller ikke Moyes, LvG eller Mourinho. Da er det ikke nødvendigvis en løsning å skifte managere fortere enn Liverpool-supporterne skifter truse uten at man gjør noe med det underliggende problemet.  Hvor lenge kan man drive med det før det blir virkelige problemer?

 

(Selv om jeg godt forstår at dere gjerne ser 10 forskjellige managere i United på 10 år og milliarder ut i mindre vellykkede spillerkjøp.)

(Innlegget ble redigert 23.09.19 15:43)

FrannyLee

Innlegg: 19922
FrannyLee
23.09.19 15:42

Både mikemodano og Pogba6 har veldig valide poenger her naturligvis.

Men fasit får en jo uansett ikke før etterpå og da er alt noget enklere.

(Innlegget ble redigert 23.09.19 15:43)

Knaxern

Innlegg: 49526
Knaxern
23.09.19 15:44
missChance: (Selv om jeg godt forstår at dere gjerne ser 10 forskjellige managere i United på 10 år og milliarder ut i mindre vellykkede spillerkjøp.)

Jeg ser heller at OGS får så mye tid som mulig. Det er dessverre lite realistisk.

TheWhitePele

Innlegg: 6823
TheWhitePele
23.09.19 15:56

Om man skal gi en trener tid burde det være en gradvis forbedring av spillet, og man ser det er en plan bak spillet. Ikke at laget spiller dårligere enn forrige sesong, som var elendig, selv etter 3 nye kjøp. 

Denat

Innlegg: 4756
Denat
23.09.19 16:00

"Da er det ikke nødvendigvis en løsning å skifte managere fortere enn Liverpool-supporterne skifter truse"


- Det er vel bedre å bytte manager, enn å gi tid til en som helt åpenbart ikke er kvalifisert? 

-Joachim-

Innlegg: 11746
-Joachim-
23.09.19 16:37

Kommer aldri i verden til å skje, men det hadde vært gøy og sett disse 11 i en 3-4-3 formasjon en gang:

             Romero

Wan Bissaka - Tuanzebe - Maguire

Dalot - Fred - Pogba - Shaw

Greenwood - Martial - James

(Innlegget ble redigert 23.09.19 16:38)

JFT_96

Innlegg: 25304
JFT_96
23.09.19 16:49

Jeg må si, som en som ikke er spesielt glad i Man Utd, at jeg håper folka som bestemmer der tenker i samme baner som dux & co. Ferguson trengte tid for å oppnå suksess, så da må Ole få det også.

missChance

Innlegg: 56866
missChance
23.09.19 16:55
Denat: - Det er vel bedre å bytte manager, enn å gi tid til en som helt åpenbart ikke er kvalifisert?

Du glemte å ta med poenget, sikkert ved et uhell: "uten at man gjør noe med det underliggende problemet."

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg