Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
startelver
startelverInnlegg: 63300
27.09.19 00:34

Hva skjedde?

qbah
qbahInnlegg: 49552
27.09.19 08:10

Mason Greenwood has more Manchester United goals from open play in a week than Marcus Rashford has managed in almost six months...


 


Ikke skryt, bare fakta eller fake news? 

CryniX
CryniXInnlegg: 12908
27.09.19 08:20

Stilte med såpass mange faste? Er vel strengt talt bare Pogba og AWB der som er bankers i en toppet og skadefri ellever. Når man har 7 spillere på skadelista er det klart det må bli noen utskiftninger.


Ellers begynner jeg å lure på hva folk forventer. Pogba skulle stå for kreativiteten, han har vært skada en periode og akkurat kommet tilbake (burde nok likevel prestert bedre, Rochdale er ikke akkurat noen stormakt), men samtidig er det altså Lingard, Chong og 17-årige Greenwood han skal skape sjanser for. Lukta ikke fyrverkeri før kampstart heller.

Dux1
Dux1Innlegg: 33801
27.09.19 09:50
qbah: Men hadde vært kjekt med Martial tilbake også da.

Vi trenger alle mann alle. Spørsmålet er kampformen. F eks Pogba var søppel mot Rochdale., men fikk i det minste litt matchtrening. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33801
laffano
laffanoInnlegg: 17407
27.09.19 09:56

Trenger ikke ødelegge karierren til Ødis og Haaland ved å hente de til United.


 


Pdd er vi milevis bak de beste lagene så mye skal til før vi er ibden gjeveste klassen av elite

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9404
27.09.19 10:14
CryniX: Stilte med såpass mange faste?

Var det et spm til det jeg allerede skrev i innlegget du svarte på? Svaret er iallefall ja

Å spille mot skikkelig menn fra lavere divisjoner er ikke noe jeg skulle kastet mine faste inn til. Men da må man huske på at det er sagt på bakgrunn av den tropp OGS har gitt oss fans foran sesongen. 

Skulle personlig ikke tatt sjansen på det. 

Kan Rochdale spille en 16 åring, så skulle sikkert vi kunne funnet noe annet for spesielt disse 2 også.

Jeg synes JM gjorde akkurat dette med å spille faste i kamper der man kunne spart folk, da hadde han en stor tropp. OGS har en veldig mye mindre tropp, så klart jeg mener det samme da.

Rater ikke Ligacupen som noe spesielt, annet enn å gi kamptrening til nettopp disse som er straks bakom.

(Innlegget ble redigert 27.09.19 10:20)

j.cash
j.cashInnlegg: 85
27.09.19 10:14

De fleste 19-20 åringer ville slitt i dagens United uavhengig av talent. United bør kjøpe 3 spillere som har Pogba/Maguire alder og nivå før vi kjøper noe som helst av uferdig talent.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9404
27.09.19 11:18

Tillegg til innlegget mitt angående Pogba.

Jeg er lite imponert over det vi driver med for tiden. 

(Innlegget ble redigert 27.09.19 11:21)

CryniX
CryniXInnlegg: 12908
27.09.19 12:02

"Var det et spm til det jeg allerede skrev i innlegget du svarte på? Svaret er iallefall ja.

Ja, det var det. Vi stilte med to faste, en av de trenger kamptrening etter å ha vært ute med skade og på høyrebacken har vi ingen alternativer i a-stallen. Ethan Laird, den eneste i akademiet som faktisk kunne hatt noe i en slik kamp å gjøre, er vel skadet, og det samme er Dalot. Kunne evt. stilt Young, men antar han ble hvilt grunnet alder grunnet tett kampprogram og at en ung AWB dermed måtte spille. 

Jeg anser verken Fred, Pereira eller Lingard som faste siden de virker å ha liten tillit hos OGS. For øvrig har vel U23 et tosifret antall spillere ute pga skader og fordi de har blitt flyttet opp til a-laget pga skader også der. Derfor spør jeg igjen, mener du virkelig at AWB og Pogba kvalifiserer til såpass mange faste

"Å spille mot skikkelig menn fra lavere divisjoner er ikke noe jeg skulle kastet mine faste inn til."

Er det da bedre at vi stiller med unggutter som hvert fall ikke er klar for oppgaven? Pogba  få litt kamptrening før vi skal møte Arsenal og ut i Europa. Eller reagerer du på at f.eks førstevalget James kom inn, når vi lå an til uavgjort og håpet at han kunne berge seier til ordinær tid? Du skriver jo selv at det ikke er godkjent at kampen gikk til straffekonk.

"Kan Rochdale spille en 16 åring, så skulle sikkert vi kunne funnet noe annet for spesielt disse 2 også."

Du forstår at forutsetningene er totalt forskjellige for United og en ressursfattig klubb som Rochdale? Deres førstevalg på høyrebacken er skada, hvor mange alternativer tror du de har?

"Jeg synes JM gjorde akkurat dette med å spille faste i kamper der man kunne spart folk, da hadde han en stor tropp." 

Jepp, Mou brukte "for gode" spillere i både ligacup og EL-gruppespillet, men han hadde også en helt annen tilnærming til både kamper og trening. Måten han trente spillerne på gir lite utvikling, men holder de stort sett fit for kamp. Har oppfordret deg flere ganger tidligere til å google Mourinho tactical periodization så du kan lese litt om dette. Det er ikke slik OGS trener spillere, han klaget åpenbart på hvor dårlig trent spillerne var når han tok over.

"OGS har en veldig mye mindre tropp, så klart jeg mener det samme da." 

Dette er så god dag mann økseskaft at jeg nesten ikke forstår hva du i det hele tatt mener. Hvordan skal han klare å kjøre inn en fast ellever, eventuelt rotere like mye som du ønsker, når kampprogrammet er såpass tett og man har 10-15 spillere i A-lag/U23 skadet?

"Rater ikke Ligacupen som noe spesielt, annet enn å gi kamptrening til nettopp disse som er straks bakom."

Du mener spillere som Jones, Fred, Pereira, Lingard, Mata, Romero og Tuanzebe? Kanskje fylle inn med noen unggutter som kan få litt spilletid, siden ligacupen kan nedprioriteres litt?

I dine øyne kan ikke OGS lykkes. TBB er så sinnsykt spot on ang. din agenda, både under Mourinho og Solskjær.

(Innlegget ble redigert 27.09.19 12:04)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9404
27.09.19 12:04

Utrolig at et innlegg der jeg synes man skulle spart Pogba og der han blir skadet i, ender i et sånt langt innlegg for å få frem et budskap. Sorry, men det gidder jeg ikke å lese engang. 

Jeg ville ikke spilt Pogba fordi jeg tenker lenger, det skulle jeg ikke gjort.

(Innlegget ble redigert 27.09.19 12:10)

startelver
startelverInnlegg: 63300
27.09.19 12:21

Med så mye skader i United må Arsenal gni seg i hendene nå.

Med mindre Greenwood redder dere ser jeg ikke helt hvor sjansene skal komme fra.  

CryniX
CryniXInnlegg: 12908
27.09.19 12:47

Vet du, jeg hadde faktisk håpet at det gikk an å ha en diskusjon med deg. Men så fort du får et litt utfyllende innlegg med argumenter mot deg, så stikker du med halen mellom beina.

Aldri blokkert deg før, men dersom du ikke engang gidder å ta argumenter (i tillegg til at du står for ca. 30% av innleggene her i tråden), da havner du rett på lista gitt. Morna!

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9404
27.09.19 12:55
CryniX: Vet du, jeg hadde faktisk håpet at det gikk an å ha en diskusjon med deg.

Takk det samme. Men ibland går du inn på spor som ikke hører noe sted hjemme.

"I dine øyne kan ikke OGS lykkes. TBB er så sinnsykt spot on ang. din agenda, både under Mourinho og Solskjær"

Leste den siste settningen i innlegget og ser da ikke noe grunn til å lese meg gjennom det. Ser du ikke hvilken evnveik gjøk du fremstår her?

Hadde jeg hatt en agenda ville jo alt JM gjorde vært riktig, og alt Ole gjorde feil, sånn er det ikke. Tar du deg tid til å lese/prøve å forstå det jeg skriver uten å la andre tullinger påvirke deg ville du sett dette selv også, for så smart tror jeg at du er innerst inne. 

Om du blokker meg og flyr med halen mellom beina som et par andre, det er ikke er tap for min del. Jeg takler å lese ting fra begge sider (fornuft eller ikke) så blokkere noen ligger ikke i min natur. Blir litt sånn nord korea over det at man ikke aksepterer mangfoldet. 

Men det er en enkel greie for enkelte for å slippe stå til svars for elendig fotballforståelse. Ser man ikke hva som skrives, så slipper man jo også å svare. 

Holder du deg borte fra usakligheter som jeg nevte over, så tar jeg deg også seriøst og holder en dialog på like primisser. 

(Innlegget ble redigert 27.09.19 13:01)

j.cash
j.cashInnlegg: 85
27.09.19 13:02

Ta en velfortjent tommel for et godt og velbegrunnet innlegg, vel verdt å lese! Det blir smør på flesk, men må bare understøtte viktigheten av at en spiller med så ekstrem fysikk som Pogba må ha matchtrening etter så lang tid ute. Noe han selv viste ved å se mildt sagt rusten ut. Hvis OGS hadde hivd Pogba rett ut i kampen mot Arsenal som første kamp tilbake hadde det vært FM-management-nivå.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9404
27.09.19 13:09
j.cash: Hvis OGS hadde hivd Pogba rett ut i kampen mot Arsenal som første kamp tilbake hadde det vært FM-management-nivå.

Ja for sånne ting gjorde jo ikke Sir Alex fryktelig mange ganger. Men man husker bare det man vil huske osv. 

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18854
27.09.19 13:12

Jakten på DOF ser ut til å ende i ingenting.

Tidlig å konkludere med at sommerens vindu er så ekstremt bra da, sålangt så ser man ikke styrket ut totalt sett selv om forsvarsspillet ser bedre ut. Ikke så veldig overrasket over dette utfallet med tanke på tiden det har tatt. Til syvende og sist er det viktigste å ha noe som fungerer på lang sikt. 

(Innlegget ble redigert 27.09.19 13:12)

CryniX
CryniXInnlegg: 12908
27.09.19 13:24
mjordan23: Jakten på DOF ser ut til å ende i ingenting. Tidlig å konkludere med at sommerens vindu er så ekstremt bra da, sålangt så ser man ikke styrket ut totalt sett selv om forsvarsspillet ser bedre ut. Ikke så veldig overrasket over dette utfallet med tanke på tiden det har tatt. Til syvende og sist er det viktigste å ha noe som fungerer på lang sikt.

Dersom dette viser seg å stemme er jo dette en direkte kontrast til pressemeldingen de slapp forrige uke.

Ledelsen i klubben er uansett en vits.

(Innlegget ble redigert 27.09.19 13:24)

Dux1
Dux1Innlegg: 33801
27.09.19 13:24
mjordan23: Jakten på DOF ser ut til å ende i ingenting. Tidlig å konkludere med at sommerens vindu er så ekstremt bra da, sålangt så ser man ikke styrket ut totalt sett selv om forsvarsspillet ser bedre ut. Ikke så veldig overrasket over dette utfallet med tanke på tiden det har tatt. Til syvende og sist er det viktigste å ha noe som fungerer på lang sikt.

Kjøpene OGS har gjort i sommer virker bra. Det er jo positivt. Men det er urovekkende at Woodward dropper en så viktig og sentral plan med en DOF bare fordi manageren (tilsynelatende) har lyktes med med innkjøpene sine denne gangen. 

Hva hvis de neste kjøpene ikke klaffer da? Eller om det etter hvert viser seg at Maguire ikke gjør en optimal sesong for United? Det hele virker noe søkt og tilfeldig. Som jo den sportslige driften har vist seg å være de siste seks åra... 

(Innlegget ble redigert 27.09.19 13:24)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9404
27.09.19 13:25
mjordan23: Tidlig å konkludere med at sommerens vindu er så ekstremt bra da, sålangt så ser man ikke styrket ut totalt sett selv om forsvarsspillet ser bedre ut. Ikke så veldig overrasket over dette utfallet med tanke på tiden det har tatt.

Vinduet var ikke godkjent når det stengte, og det ser vel ikke bedre ut nå.

Men det kommer an på hvordan man ser det tenker jeg. Vil man beholde stillingen som DoF selv ser det nok veldig bra og lovende ut.

(Innlegget ble redigert 27.09.19 13:26)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18854
27.09.19 13:28
CryniX: Dersom dette viser seg å stemme er jo dette en direkte kontrast til pressemeldingen de slapp forrige uke. Ledelsen i klubben er uansett en vits.

Hvilken melding og innhold tenker du da på?

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18854
27.09.19 13:32
Dux1: Kjøpene OGS har gjort i sommer virker bra. Det er jo positivt. Men det er urovekkende at Woodward dropper en så viktig og sentral plan med en DOF bare fordi manageren (tilsynelatende) har lyktes med med innkjøpene sine denne gangen.  Hva hvis de neste kjøpene ikke klaffer da? Eller om det etter hvert viser seg at Maguire ikke gjør en optimal sesong for United? Det hele virker noe søkt og tilfeldig. Som jo den sportslige driften har vist seg å være de siste seks åra...

Sett utenifra så virker det jo som man bare kjører på med "samme" oppskrift og håper på det beste. Får håpe jeg tar feil, men føler meg ikke akkurat helt overbevist etter sommeren som gikk. 

Ja man fikk forsterket forsvaret, men ingen midtbane- eller angrepsspillere hentet samtidig som flere ble sendt ut henger ikke på greip for min del. Spesielt ikke når man ser endel av prestasjonene som blir levert og den åpenbare mangelen på kvalitet. 

(Innlegget ble redigert 27.09.19 13:32)

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 15008
27.09.19 13:38
startelver: Med så mye skader i United må Arsenal gni seg i hendene nå. Med mindre Greenwood redder dere ser jeg ikke helt hvor sjansene skal komme fra.

Så du hvor mye Watford skapte mot dette Arsenal-laget?

 

Tror Man Utd-gutta kan lage minst like mye helvete for Arsenal, og da skal man ideelt sett kunne putte endel mål. Denne kampen er nok ganske åpen. Arsenal er minst like porøse defensivt som Man Utd er skadeskutt. Kan i bunn og grunn bli en ganske underholdende kamp

(Innlegget ble redigert 27.09.19 13:39)

CryniX
CryniXInnlegg: 12908
27.09.19 13:38
mjordan23: Hvilken melding og innhold tenker du da på?
Dux1
Dux1Innlegg: 33801
27.09.19 13:40
mjordan23: Ja man fikk forsterket forsvaret, men ingen midtbane- eller angrepsspillere hentet samtidig som flere ble sendt ut henger ikke på greip for min del. Spesielt ikke når man ser endel av prestasjonene som blir levert og den åpenbare mangelen på kvalitet.

Er forsåvidt enig med deg her, men samtidig ser jeg prosessen med å kvitte seg med folk og teste ut de som er igjen. Tenker da spesielt på folk som Fred og Pereira, men også de mer etablerte (Lindelöf, Shaw, Lingard, Pogba) bør se seg over skulderen. Samtlige har nå fått sjanser nok til å bevise at de er gode nok. Og fortsatt er det tvil rundt de fleste av dem...  

Har ikke de største forhåpninger til januarvinduet, men hvis det er status quo på kvaliteten til sommeren finnes det ingen unnskyldninger for ikke å hente solide forsterkninger. 

(Innlegget ble redigert 27.09.19 13:40)

startelver
startelverInnlegg: 63300
27.09.19 14:09
TheOpiate: Denne kampen er nok ganske åpen. Arsenal er minst like porøse defensivt som Man Utd er skadeskutt. Kan i bunn og grunn bli en ganske underholdende kamp

Det håper jeg også på, ikke noe som er bedre enn 2 lag som angriper og med rufsete forsvar. 
Men kreativiteten på midten til United kan du sette et stort spørsmålstegn ved, uten Pogba. 

(Innlegget ble redigert 27.09.19 14:09)

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 15008
27.09.19 14:17
startelver: Men kreativiteten på midten til United kan du sette et stort spørsmålstegn ved, uten Pogba.

Foruten noen kamper rett etter at Solskjær tok over så har vel Pogba "glimret med sitt fravær". At han eventuelt ikke stiller på mandag vil nok knapt merkes basert på hva han har levert så langt denne sesongen. 

Morten_1996
Morten_1996Innlegg: 2929
27.09.19 14:20

Tenker Solskjær bør hente Ødegaard, Haaland og Sander Berge.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6745
27.09.19 14:21
j.cash: Før ISAK får forumet stengt permanent

Hva har nå svensken i La Real gjort?

Justice 96
Justice 96Innlegg: 46450
27.09.19 14:21
Morten_1996: Berge

Ikke glem Wolff Eikrem.

Klikk for å gå tilbake til toppen