Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
CryniX
CryniXInnlegg: 12866
01.10.19 00:50
TFF: Du prater om ryddejobb, og allikevel stiller UTD svakere på topp uten Lukaku.

Skulle man heller beholdt Lukaku og betalt ham £200k i uka, gitt ringvirkningene dette hadde hatt for fremtidige kjøp/salg av spillere? Lukaku var åpenbart misfornøyd med spilletiden og ville vekk - hvilke spillere hadde dratt til en klubb som beholder spillere mot deres vilje? De som ikke har noe imot det fordi de tjener grovt her. Er dette virkelig spillerne vi har lyst på, eller er det bedre å finne spillere som ønsker å utrette noe i klubben og som passer profilen?

Ved å beholde Lukaku hadde dermed klubben også unngått å cashe inn £65m for en spiller uten ballkontroll og som ikke eier et snev av evne til å ta selvkritikk, men som heller velger å kaste lagkamerater under bussen. Han passet ikke inn i måten manageren ønsket å spille på, og virker som en relativt uspiselig type mtp. oppførselen sin. Jeg hadde ikke nølt med å selge Lukaku hvis jeg var i OGS' sko.

Jeg er enig i at det er en kjip situasjon når vi ikke henter en erstatter. Klubben virker derimot å være såpass tydelige på at man ikke ønsker å kjøpe bare for å kjøpe og heller velger å investere når man har funnet riktig spiller (noe vi i grunn har skreket om i årevis, husker du kritikken LVG fikk?), men da er jaggu ikke det riktig heller. Det går liksom ikke an å vinne her…

Legg gjerne til at ledelsen virker å være særdeles krevende å jobbe under, og at strukturen i stallen og klubben er mildt sagt et godt stykke under optimal.

For å komme med et direkte spørsmål - i dine øyne, hva hadde vært en godkjent ryddejobb?

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11243
01.10.19 00:50
Ribba: Så bommer man f-eks på et straffespark, så er det tett opp mot 100% grunnet at enten så var det et dårlig straffespark, eller så var det en ekstremt god keeperredning.

Her mangler du helt grunnleggende forståelse. Det er pinlig å se på.

God straffespark og mål, eller dårlig straffespark og redning?

Avslørende at du glemmer det vanligste straffemålet: Dårlig straffe og mål. 

Og nei, straffen blir ikke bra fordi den tilfeldigvis går i mål. 

Jeg tror vi sier takk til deg for i år.


-Pat

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11243
01.10.19 00:51
CryniX: Skulle man heller beholdt Lukaku og betalt ham £200k i uka, gitt ringvirkningene dette hadde hatt for fremtidige kjøp/salg av spillere? Lukaku var åpenbart misfornøyd med spilletiden og ville vekk

Hæ? Mener du virkelig at det at Lukaku streiket seg vekk skal ha noe å si for hvorvidt Solskjær skulle beholde han? Og ikke glem: Rashford har ikke talent.


-Pat

(Innlegget ble redigert 01.10.19 00:56)

Morten_1996
Morten_1996Innlegg: 2909
01.10.19 01:07

Kjedelig tap i dag, men United beholder 2. plassen med god margin. Foreløpig ingen fare for å miste xCL-plassen.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9362
01.10.19 01:31
CryniX: hva hadde vært en godkjent ryddejobb?

Ha en plan som ikke gjør at lager strander neste sesong. Sende ut riktige spillere men samtidig ha en tropp som ikke setter deg, klubben og supporterte på bar bakke til latter for alle andre.

Ikke gi spillere som ikke tilfører noe på banen ny kontrakt, for da adder man bare på med sånne man i utgangspunktet skulle rydde ut. 

 

(Innlegget ble redigert 01.10.19 01:34)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
01.10.19 01:53

Hva må til for at folk skal skjønne at Solskjær ikke er bra nok? Nedrykk?


Alle parametere og statistikker tilsier at han er den svakeste United-manager ever.

Maradona_123
Maradona_123Innlegg: 22272
01.10.19 02:24

Nå ser jeg ikke på United så ofte, så dere vet sikkert bedre enn meg, hva er poenget med denne Lingard? Han gjør aldri noe spesielt når jeg ser han, men det er vel en grunn til at han starter nesten alt av kamper?

 

 

(Innlegget ble redigert 01.10.19 02:24)

Eddie.x
Eddie.xInnlegg: 1182
01.10.19 02:36
Maradona_123: Nå ser jeg ikke på United så ofte, så dere vet sikkert bedre enn meg, hva er poenget med denne Lingard? Han gjør aldri noe spesielt når jeg ser han, men det er vel en grunn til at han starter nesten alt av kamper?

Det er virkelig et mysterium. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47279
01.10.19 02:54
Pogba6: Hva må til for at folk skal skjønne at Solskjær ikke er bra nok? Nedrykk?

Lurer på om folk er villige til å gi Solskjær enda mer tid om Man Utd er nærmere nedrykk enn topp 4 når desember er over.

(Innlegget ble redigert 01.10.19 02:56)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47279
01.10.19 03:26
John||Locke: Skjønner du ikke hva vi diskuterer når du ramser opp spillere som ikke ble umiddelbare hits? Keita er et strålende eksempel på en fyr som slettes ikke slår til fra start. (For ordens skyld, jeg konkluderer ikke med at disse tre spillerne blir hits fremover.) Når det gjelder at man må sammenligne med hva som var der før: Tja. Du har et poeng, hvis folk mente at spillerne bare var blitt marginalt bedre, men det er ikke tilfellet. Folk ser jo, og er enige om, at alle de tre nevnte spillerne later til å være kvalitetsspillere.

Joda, hadde bare ikke vært redelig å ramse opp 3 av 4 spillerkjøp fra forrige sesong. Men når det gjelder Keita, så har det vært skadene som har vært problemet. Mange skadeperioder siden han ble kjøpt har gjort at han enda ikke har fått en skikkelig innkjøring i laget. Har f.eks. vært skadet hele denne sesongen.

Joda, det er greit nok. Men jeg mener fortsatt at dette var gode forsterkninger, og at det var lite tvil om at de ville slå til ganske bra. Det er ikke etterklokskap heller, skrev det samme før sesongen startet.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
01.10.19 04:42

Hvorfor Lingard spiller? Svaret er enkelt, han er engelsk og fra akademiet. Da trenger man ikke prestere.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17472
01.10.19 07:24
Zanick: Man skulle tro Solskjær hadde kompetanse til å vurdere spisser, men når han gjør Rashford til lagets superspiss med i realiteten null konkurranse, begynner jeg å lure.

Jeg synest uansett det er litt merkelig at folk , supportere av United ikke er mer interesert å diskutere hovedproblemet på samme måte som folk flest er opptatt av om flyet letter i rett tid og ikke om det er gult eller blått på farge og om det er ti eller elve reker på rekesmørbrødet en får til lunsj.


Hovedproblemet er vel at United pr dato er like ute av dato med spillerplan som Egon Olsen viste seg å være med sin plan i hina hårda. Og om den ikke er på plass er det veldig vanskelig for enkeltspillere å blomstre. Mange vil påstå umulig. Og dette selv om enkeltspillere kan gjøre mye fiksfakseri med ballen som ser fint og fansy ut for de på tribunen. Men matnyttigheten over tid er selvsagt langt fra god nok.


Og det er dette United må ha opp å stå igjen skal de blande seg inn i den desiderte topp igjen. Ett clockwork som tikker og går jevnt igjen i 90 minutt pluss å som bryter ned motstanderne tilslutt.


 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17472
01.10.19 07:40

OGS har uansett a work in progress her og det er litt for tidlig å gi karakterer før halve eksamensoppgava er besvart.

CapoConsigliere
CapoConsigliereInnlegg: 16438
01.10.19 07:52

United har et trekløver fremme på banen som bidrar med det de kan, dvs ting som hører hjemme på ett nivå under.


Perreira Lingard og Rashford.


De  alle under den standarden som man forventer når man ser United.


United hjemme må angripe, hvor blir det av 4-3-3?


Når de spiller med 2 sittende i 4-2-3-1 så blir det for defensivt og kjedelig.


OGS har definitivt en lang lang vei å gå, tror ikke han blir værende veldig lenge dessverre.
Fortsetter det som nå, og hvorfor skulle det ikke det?
Stallen består av for mange middelmådigheter.
Så det kan aldri bli bra.


Det betyr:  KROKEN PÅ DØRA

Enzino
EnzinoInnlegg: 37888
01.10.19 08:01
Pogba6: Alle parametere og statistikker tilsier at han er den svakeste United-manager ever.

Svakere enn de som rykket ned med klubben også?


(du vet at United eksisterte før ligaen ble kalt Premier League?)

Zanick
ZanickInnlegg: 11688
01.10.19 08:08
John||Locke: Tenk om vi kunne vært like romslig med veteranen Rashford, som klemte seg ut noe sånt som to uker før James

Ser du ikke den vesentlige forskjellen på en som har 200 Man Utd-kamper, og en som nylig kom til klubben med kun èn sesong bak seg i Championsship som vesentlig erfaring? Naturligvis er det lettere å ha tålmodighet med sistnevnte. Det tar ofte tid å vende seg til ligaen etc, det gjelder selvsagt alle aldre.


Det må være lov å kritisere en ung spiller, uavhengig om det er muligheter for at han blir lei seg av å lese Twitter eller ikke. Hovedkritikken går selvsagt mest til Man Utd som har laget totalt urealistiske forventninger med å gi han draktnummer 10, £200k (eller var det £300?) i lønn, for en spiller som egentlig utifra ferdigheter og potensiale burde være rotasjonsspiller. Goes witouth saying. Det blir litt slitsomt om man skal repetere seg selv med ''men til syvende og sist klubbens feil..'' i hvert eneste kritiske innlegg rettet mot Rash.

(Innlegget ble redigert 01.10.19 08:10)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11243
01.10.19 09:22
Zanick: Ser du ikke den vesentlige forskjellen på en som har 200 Man Utd-kamper, og en som nylig kom til klubben med kun èn sesong bak seg i Championsship som vesentlig erfaring?

Hvorfor skal det brukes mot Rashford at han nådde et høyt nivå tidligere enn en annen spiller? Er det slik at det bare er å bruke folk fra de er 18-åringer, så er de på stabilt høyt nivå som 21-åringer?

Hvorfor skal du bruke lønna mot han? Forstår du ikke at lønna var helt nødvendig for at man skal beholde et slikt talent?

Hvorfor er agendaen din så jævlig? Hvorfor er du så uredelig?


-Pat

(Innlegget ble redigert 01.10.19 09:31)

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28504
01.10.19 09:32
John||Locke: Med normal uttelling og marginer i straffesiutasjoner, hadde United hatt markant flere poeng enn vi har. Nå vet jeg at det er en uting å se bak resultatene, men, som jeg har sagt tidligere, har jeg ikke inntrykk av at dette er særlig kontroversielt. Noen straffebom, og noen klare straffer vi har blitt snytt i jevne kamper, er forskjellen på en svært dårlig fangst og en svært god fangst.

Spillet hadde jo ikke vært noe bedre for det. Man Utd spiller jo ikke bra fotball, et par straffemål til ville ikke endret på det. 


Det er ikke en sammenheng mellom hva forsvaret, midtbanen og angrepet gjør ute på banen. James og Rashford presser stadig høyt, mens midtbanen ligger igjen 10 meter foran et forsvar som står på 30-40 meter. Hva er det egentlig man skal oppnå med sånt? Jeg aner ikke hva planen for å spille seg ut av forsvaret er. Jeg tror vel egentlig ikke jeg er alene heller. Når Man Utd leder og blir presset bak, så ser jeg en plan som er å slå langt på James og Rashford ute på flankene, men hva i alle dager er det man driver med når man skal spille seg ut av forsvaret på andre måter? 


Man Utd kunne satt 2 straffer til, og kanskje fått 3 straffer på toppen av det. Spillet ville fortsatt ikke vært bra. 


Det er bedre enn hva det var det siste halve året med Mourinho, men det er jo verdens laveste list å legge. Når Pochettino kom inn i Southampton så tok det vel cirka 1 måned så hadde han satt et veldig tydelig preg på hvordan de spilte. Det samme gjelder når han tok over Spurs. Det tok vel Klopp cirka 1 omgang. Big Sam, og Roy bruker bare noen kamper, så ser man at det er deres lag, Frank Lampards Chelsea spiller veldig likt som Derby gjorde (med alle de svakhetene de viste). Det er helt tydelig å se hva han prøver på. 


Jeg kritiserer ikke resultatene til Solskjær, men han har sittet i 11 måneder nå, og Man Utd spiller faktisk helt planløst, den ene lagdelen gjør ofte noe helt annet enn de andre. Det synes jeg er vanskelig å forsvare.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11243
01.10.19 09:33
CapoConsigliere: OGS har definitivt en lang lang vei å gå, tror ikke han blir værende veldig lenge dessverre.
Fortsetter det som nå, og hvorfor skulle det ikke det?
Stallen består av for mange middelmådigheter.

Hei, logikk!

United presterer middelmådig. Stallen er middelmådig. Spark manageren!

Nå er det viktig at vi til enhver tid har et lag med spillere fra minst fem forskjellige managere, med ulike filosofier og preferanser. 


-Pat

Lezah
LezahInnlegg: 63989
01.10.19 09:34

Jeg har sett noen snakke om at de "lenge" har sett at Rashford ikke blir noe tess. De ter sterkt,

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11243
01.10.19 09:34
-k9b_: Spillet hadde jo ikke vært noe bedre for det. Man Utd spiller jo ikke bra fotball, et par straffemål til ville ikke endret på det.

Du har helt rett.

Mange vil påstå at vi spillemessig presterer sånn cirka der stallen er.


-Pat

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9362
01.10.19 10:14
Lezah: Jeg har sett noen snakke om at de "lenge" har sett at Rashford ikke blir noe tess.

Snart 2 år siden og gutten har vel ikke blomstret siden. Tvert imot.

Men om man ikke da så at han kom til å bli noe tess, så var man iallefall skeptisk, noe innlegget forteller om. 

Nesten 2 år senere uten noe utvikling, avslutteregenskaper, spilleforståelse....hvorfor skulle jeg som deg tror at han blir noe stort? 

Du og Locke var også en av disse som mente at et utlån var tullete når jeg mente at fast spilletid som spiss ville gjøre han godt når vi hadde Zlatan og Lukaku. Tror det ville gjort han godt.

(Innlegget ble redigert 01.10.19 10:25)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9362
01.10.19 10:38

Hva tenker vi om tiden fremover i PL?

Vi har forøvrig gjort mer enn 1 mål i 1 kamp siste 15 når man ser på kamper som betyr noe (liga/cup). Når vi fikk sjansen å kontre på et nykompnert Chelsea i første hjemmekamp. 

 

(Innlegget ble redigert 01.10.19 10:43)

lsklars
lsklarsInnlegg: 94687
01.10.19 10:44

Jeg tenker at vi fort kan stå uten poeng på de kampene. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9362
01.10.19 10:49
lsklars: Jeg tenker at vi fort kan stå uten poeng på de kampene.

Selv om Brighton ikke er noen kasteball bør vi kanskje kunne få et poeng eller 3 i den. Men de andre 4 ser jeg virkelig ikke noe seier i. 

Å møte energiske hjemmelag som har fansen i ryggen tror jeg blir tøft å kunne få 3 poeng i.

Samtidig er det 4 poeng ned til en nedrykksplass. Tipper vi er i nærheten når de fire neste er spilt.

(Innlegget ble redigert 01.10.19 10:50)

Koskinen
KoskinenInnlegg: 3856
01.10.19 10:50

Skjønner egentlig lite av OGS kritikken. United trenger å bygge opp laget på nytt. Laget han besitter nå er ikke bedre enn topp 5-8. Rimelig sikker på at det er der et sted Solskjær havner. Han har hentet 3 spillere som alle har levert. Må gi han tid til å bygge videre. Altfor mange spillere som må byttes ut. Men alt er ikke fikset iløpet av 6 mnd. Sparker de OGS nå og begynner på nytt så vil ting aldri stabilisere seg. 


Så ikke hele kampen igår. Men utifra det jeg så var United ganske livlige.

CapoConsigliere
CapoConsigliereInnlegg: 16438
01.10.19 11:01
John||Locke: Hei, logikk!

Tror ikke styret ser det på den måten.
Dessverre for OGS.


Det samme var tilfellet med flere av managerne som fulgte SAF.
Laget var for nedadgående med for mye stallfyll og begredeligheter.


Så i følge mitt logiske resonnement så henger OGS i en tynn tynn tråd.

CapoConsigliere
CapoConsigliereInnlegg: 16438
01.10.19 11:02
Koskinen: Skjønner egentlig lite av OGS kritikken.

De kan spille mer offensivt på hjemmebane.
Det forventes på Old Trafford.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11243
01.10.19 11:09
CapoConsigliere: De kan spille mer offensivt på hjemmebane.
Det forventes på Old Trafford.

Dette er forventningene til de samme smartingene som ikke aksepterer at offensiv satsting fører de flere baklengs, ikke sant?

Syns du det virker som om United har en defensiv tilnærming på hjemmebane? Eller syns du det virker som United ikke har kvalitet nok på AMC-plass til å bryte ned forsvar i balanse, slik at man blir "redusert" til å satse mer på overganger?


-Pat

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg