Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
02.10.19 22:43
JOlsen: Er Royo dårligere  en Young? Jeg er i tvil. Ser at Young har sine tilhengere, og bra er det.

Det er ekstremt få United-supportere som mener Young bør spille i nærheten av fast. AWB og Shaw er førstevalgene til Solskjær, og de aller fleste fans. Etter der er det vel Dalot vi har lyst på som backup på begge backene. Men så har vi nå vært i den situasjonen hvor alle disse tre har vært skadet. Hvem skal man spille med da? Vi har en erfaren spiller som begynner å dra på årene, men som fortsatt kan ha greie kamper så lenge han ikke møter noen alt for gode. De andre alternativene er Marcos Rojo som knapt har spilt en fotballkamp det siste året, Williams, som i fjor primært spilte på u18, og Tuanzebe som fikk noen kamper på høyrebacken til Villa i fjor, til tross for at han er stopper. Mot Arsenal var det åpenbare valget Tuanzebe og Young. Ikke fordi Young er en fantastisk spiller som skal bære laget vårt (som det virker som fra alle de som roper om skandalen som var at han fikk kontraktfornyelse), men fordi han er en decent backup. Det er ikke verre enn det

Lezah
LezahInnlegg: 64158
02.10.19 22:44

Kun de verdigste!

Bakkus
BakkusInnlegg: 4473
02.10.19 22:46

Altså, si hva man vil om at Lingard fortjener mer tid til å reise seg, men det at det etter ryktene forhandles om ny kontrakt for ham sier  det meste om hva slags standarder denne klubben har for øyeblikket.

WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
02.10.19 22:46
Kristwic7: Noe bedre enn Pereira burde vært hentet i et vindu, Matic burde også vært borte.

Da er vi tilbake til spørsmålet: Hvor mange spillere mener du vi burde hentet i sommer? Maguire, AWB og James var nødvendige kjøp, i tillegg skulle vi hatt inn førstevalgsspillere for backupene Matic og Pereira, og jeg regner med at du også skulle ønsket deg en tier og en spiss? Eller hadde det vært lurere og faktisk bruke litt tid på å bygge opp laget igjen, i stedet for å holde på som vi har gjort de siste årene?

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9427
02.10.19 22:50
WhatsUpDoc: Maguire, AWB og James var nødvendige kjøp

At James har blitt nödvendig pga konkuransen gjör ikke han til et must. Må gå under kjöp for fremtiden. 

Så fra en situasjon der man mente at vi trengte 4-5 potensielt faste spillere endte vi med 2 forsvarer.  

Det föler jeg er en ok vurdering av det som skjedde.

(Innlegget ble redigert 02.10.19 22:50)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45690
02.10.19 22:52
WhatsUpDoc: Da er vi tilbake til spørsmålet: Hvor mange spillere mener du vi burde hentet i sommer? Maguire, AWB og James var nødvendige kjøp, i tillegg skulle vi hatt inn førstevalgsspillere for backupene Matic og Pereira, og jeg regner med at du også skulle ønsket deg en tier og en spiss? Eller hadde det vært lurere og faktisk bruke litt tid på å bygge opp laget igjen, i stedet for å holde på som vi har gjort de siste årene?

De 3 var nødvendige, men en burde ha fullt opp med en spiss til hvertfall når man selger/låner bort Sanchez og Lukaku.
Akkurat nå sitter man på et lag som blir topp 10, ikke topp 4.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45690
02.10.19 22:52
WhatsUpDoc: Da er vi tilbake til spørsmålet: Hvor mange spillere mener du vi burde hentet i sommer? Maguire, AWB og James var nødvendige kjøp, i tillegg skulle vi hatt inn førstevalgsspillere for backupene Matic og Pereira, og jeg regner med at du også skulle ønsket deg en tier og en spiss? Eller hadde det vært lurere og faktisk bruke litt tid på å bygge opp laget igjen, i stedet for å holde på som vi har gjort de siste årene?

De 3 var nødvendige, men en burde ha fullt opp med en spiss til hvertfall når man selger/låner bort Sanchez og Lukaku.
Akkurat nå sitter man på et lag som blir topp 10, ikke topp 4.

sanpelle
sanpelleInnlegg: 11
02.10.19 22:57

Skal få kjørt seg mot AZ i morgen

WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
02.10.19 23:07
Kristwic7: De 3 var nødvendige, men en burde ha fullt opp med en spiss til hvertfall når man selger/låner bort Sanchez og Lukaku.
Akkurat nå sitter man på et lag som blir topp 10, ikke topp 4.

Så de 3, en spiss for Lukaku/Sanchez, og så i tillegg erstattere for Matic og Pereira. 6 spillere for et godkjent vindu? Da er det kanskje ikke Solskjærs feil at stallen er så svak? 

WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
02.10.19 23:10
TrueTopRed: Må gå under kjöp for fremtiden.

Denne sesongen er for fremtiden. Alle dere som forventer at manageren får sparken hvis det ikke blir topp 4, og at det blir helt krise - legg fra dere de tankene. Dette blir en mellomsesong hvor stallen skal skiftes, mentalitet skal fikses, og laget skal bygges opp igjen til noe som faktisk kan kjempe der oppe etter hvert. Selv om det ikke er Solskjær som tar oss opp dit, så er han en viktig brikke i omstillingsfasen for øyeblikket

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45690
02.10.19 23:14
WhatsUpDoc: Så de 3, en spiss for Lukaku/Sanchez, og så i tillegg erstattere for Matic og Pereira. 6 spillere for et godkjent vindu? Da er det kanskje ikke Solskjærs feil at stallen er så svak?

Har aldri sagt at det er Solskjær sin feil heller. Nevnte heller ikke erstattere for Matic og Pereira.

(Innlegget ble redigert 02.10.19 23:15)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9427
02.10.19 23:26
WhatsUpDoc: Alle dere som forventer at manageren får sparken hvis det ikke blir topp 4

Slutt med "dere" som om du har kontroll på at jeg er en av de.

Jeg forventer at manageren får bli om man ser fremgang i spillet og det er utvikling men også til en viss grad resultater. Til nå er det vel dårlig på begge fronter.

Men tror jeg at en inkompetent ledelse i enda större grad hörer på fansen/press utifra når resultatene ikke går veien? Jepp. 

Og når jeg ser på troppens kvaliteter sammen med det jeg ser av manageren, så tror jeg dette blir meget töft. Er skeptisk til at han holder spesielt lenge faktisk. 

(Innlegget ble redigert 02.10.19 23:29)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11399
02.10.19 23:44
Kristwic7: Heller Williams enn Young.

Hvor mye har du sett av førstnevnte?

Bra timing av deg, forresten, da Young og Pereira leverte gode kamper. Agenda much?

Tenk at man velger å trekke frem at Ashley Young får spille, når vi har tre skader på backene og vi bruker fuckings Tuanzebe på venstre. Det er helt absurd å være vitne til hvordan enkelte tilpasser virkeligheten til agendaen.

Syv akademispillere i forrige kamp, seks samtidige, var for dårlig. Solskjær burde bare bruke tenåringer som klubben åpenbart mener at ikke holder nivået, ikke sant?


-Pat

(Innlegget ble redigert 02.10.19 23:48)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11399
02.10.19 23:52
WhatsUpDoc: Ikke fordi Young er en fantastisk spiller som skal bære laget vårt (som det virker som fra alle de som roper om skandalen som var at han fikk kontraktfornyelse), men fordi han er en decent backup.

I tillegg sipper alle om at det ikke finnes ledere i United. Når du i tillegg sipper for at man velger å beholde en av dem - kapteinen - så er det noe seriøs kognitiv dissonans ute og går.

De som er tettest på disse menneskene, valgte å gi Young en ettårsforlengelse, og da som åpenbar backup til AWB, Shaw og meget mulig Dalot. De er også i stand til å vurdere hans innflytelse i både garderoben og på treningsfeltet. Youngs innsats og tenning har alltid vært upåklagelig. Er det så rart at man ønsker å beholde NOEN ledere midt i et generasjonsskifte?

Her er en IQ-test halvparten stryker på: Hva skjer med backupen, når samtlige av de foran han på lista er skadet? 


-Pat

(Innlegget ble redigert 02.10.19 23:54)

robins
robinsInnlegg: 7842
03.10.19 00:07
WhatsUpDoc: Én andreplass hvor de var 7 poeng unna. Ja, de har brukt mindre midler enn noen av konkurrentene, men det laget de har er langt i fra svakt. Da han tok over hadde han Lloris, Vertonghen, Rose, Eriksen, og Kane viste sesongen før at han kunne bli satset på. Alle fortsatt i klubben. I tillegg var det Walker, Dier, Dembele, Chadli, Paulinho, og Kane hadde backups i Soldado og Adebayor. Er det et lag som er verre enn det vi hadde i sommer? 
Ja, Pochettino har gjort en fantastisk jobb i Spurs, men hadde han egentlig et dårligere utgangspunkt enn Ole Gunnar?

Kan nevne så mange navn du vil, nå 6 år senere. Kane hadde 3 goaler før Poch kom inn. Rose og Walker så ikke ut. Det er jo fint nå, å se stegene mange av disse spillerne tok, etter at Poch kom inn. Med både en klar plan og filosofi. 

OGS kom ikke inn og tok over en stall med dårlige spillere. En stall i dårlig forfatning, ja. Men slettes ikke en dårlig spillerstall. 

Utgangspunktet til OGS vs Poch synes jeg egentlig ikke er så fryktelig interessant, forskjellene er var sikkert ikke så store noen av veiene. Én av de gjorde seg hvert fall fortjent til jobben, mens den andre benyttet seg av litt god gammeldags nepotisme. At OGS fikk kontrakten når han fikk den. Skjønner jeg fortsatt null av. Hadde ingenting å si om man ventet til sesongen var ferdig. 

Sånn for ordens skyld, jeg er storfornøyd med mye av jobben Solskjær har gjort. Men det er fortsatt fryktelig bekymringsverdig at en offensiv plan er så fraværende. Selv om det er mange uheldig faktorer foreløpig. Man har en tynn stall - som jeg støtter vurderingene bak. Da hjelper det ikke veldig med skader på de spillerne som skal bære mye av børen. Er helt for å gi han tid og uansett hvordan man vrir og vender på det, går klubben hvert fall i riktig retning nå. 

Hadde dog byttet manager med Spurs på dagen. Rett og slett fordi jeg rater det Poch har gjort og tilnærmingen han har, fryktelig høyt. Man vet hva man får. 

WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
03.10.19 09:05
TrueTopRed: Slutt med "dere" som om du har kontroll på at jeg er en av de. Jeg forventer at manageren får bli om man ser fremgang i spillet og det er utvikling men også til en viss grad resultater. Til nå er det vel dårlig på begge fronter. Men tror jeg at en inkompetent ledelse i enda större grad hörer på fansen/press utifra når resultatene ikke går veien? Jepp.  Og når jeg ser på troppens kvaliteter sammen med det jeg ser av manageren, så tror jeg dette blir meget töft. Er skeptisk til at han holder spesielt lenge faktisk.

Innlegget mitt var mer et svar på alt som ble skrevet de siste sidene enn direkte mot deg. Frustrasjon, kort og greit. 


Han får selvfølgelig ikke sitte uansett hvordan denne sesongen går, men stallen er ikke god nok for topp 4, og jeg håper virkelig at man klarer å sette en skikkelig taktikk fremover som viser nøyaktig hva vi vil være, og det blir nøkkelen

WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
03.10.19 09:06
Kristwic7: Nevnte heller ikke erstattere for Matic og Pereira.

"Noe bedre enn Pereira burde vært hentet i et vindu, Matic burde også vært borte."


Okei. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9427
03.10.19 11:04
WhatsUpDoc: Han får selvfølgelig ikke sitte uansett hvordan denne sesongen går, men stallen er ikke god nok for topp 4

Jeg var inne på mellom 6-10 et sted når jeg så hvor det bar i transfervinduet, og fikk innlegg at jeg var destruktiv som ikke hadde tro/stöttet laget osv.

Skal en nå få på seg at man er skuffet fordi man ikke får topp 4 så blir det i både pose å sekk. 

Men jeg liker ikke det jeg ser nå. Dette er i stort sett det samme vi så sist sesong av OGS men med litt mer kondis/ork i laget. Hadde håpet på at sommerens forbredelser ville gitt oss noe mer.

Föler at det er veldig bingo når han treffer med byttene. Både i når han gjör de i kampene og utfall, i tillegg til valg av spillere, der jeg synes at han er altfor snill med f.eks Rashford. 

Når jeg ser på disse tingene, så tenker jeg litt sånn at man uansett ikke vil komme spesielt langt med han som manager. Men da det ikke ligger en annen lösning tilstedet, så er det greit at han forsetter til det finnes, eller til han beviser at han får satt en plan i hvordan vi spiller. 

Det blir litt vel mye "let the players express themselves" enda og litt mindre planlagte gode angrep som f.eks ender i kombinasjoner der vi få avsluttet inn i boksen. 

-

“We’re in a results business and we want to win games," Solskjaer told MUTV.

“That’s mine, Mick [Phelan]'s and the staff's job, to help the players. We want to see them play the football that they can do.

(Innlegget ble redigert 03.10.19 11:13)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9427
03.10.19 11:25

For de som avguder Berbatov I dette intervjuet får han noen spm som kan väre greit å få med seg.

(Innlegget ble redigert 03.10.19 11:26)

Dux1
Dux1Innlegg: 33807
03.10.19 11:59
TrueTopRed: Samtidig sparker de managere oftere enn oss så vi må ikke heller blunde for at denne stillingen krever noe for å lykkes.

Poenget med en slik organisering er jo nettopp det at man ikke er fullt så sårbare ift managerskifter, da man velger managertyper som passer rett inn i allerede etablert kultur og filosofi. 

Ja, Bayern har hatt mange managerbytter, men har de lidd av det sportslig sett? Ikke relativt mye. Jevnheten er slående, og da tar jeg med europacup-spill i settingen.

Slike klubber ser ikke nødvendigvis etter trenernavn, men egenskaper som passer inn med slik de ønsker å spille fotball og spillertyper.  

(Innlegget ble redigert 03.10.19 12:00)

Dux1
Dux1Innlegg: 33807
03.10.19 12:11
KongOlav2: Konkurransen i PL er jo atskillig skarpere enn i Tyskland, så selv med en lignende kontinuitet og kompetanse i ledelsen i Man Utd, ville de nok slitt med å vinne store triumfer (CL og PL) uten de beste managerne. Men det burde og kunne iallfall vært nok til å havne topp 4 i minst 8-9 av 10 sesonger, samt gjøre veien til toppen mye enklere når en virkelig kompetent manager ble ansatt. Om United ville hatt en manager som kan ta dem til toppen uansett, tror jeg de burde ansatt Conte i sommer. Han er fabelaktig til å skaffe resultater ganske raskt. Minuset er at det er vanskeligere å se hvilken påvirkning han har på lengre sikt, samt at han ikke står for den mest attraktive fotballen.

Et Bayern i PL ville vært en garantert gullkandidat. Så kan man sikkert argumentere med at konkurransen er tøffere i PL enn BL, men ser vi på e-cupprestasjoner er det liten tvil om at Bayern som regel alltid holder et meget høyt nivå - også sammenlignet med de engelske klubbene. 

Men dette blir bare synsing uansett. 

Conte? Omtrent det nærmeste man kommer Mourinho av både personlighet og man management? I så fall burde Mourinho Out-gjengen se seg sjøl i speilet hvis de ville gått for Conte...

(Innlegget ble redigert 03.10.19 12:11)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9427
03.10.19 12:26
Dux1: Slike klubber ser ikke nødvendigvis etter trenernavn, men egenskaper som passer inn med slik de ønsker å spille fotball og spillertyper.

Enig i det, men sjansen at det blir fikset hos United er så fantastisk liten. Da må det noe drastiskt til der verdens unitedsupportere gjör noe sammen. 

Derfor velger jeg å konse på det jeg ser på banen, og det er mulig å gjöre noe med også med mindre middel/det man har tilgjenglig.

(Innlegget ble redigert 03.10.19 12:36)

Dux1
Dux1Innlegg: 33807
03.10.19 12:58
TrueTopRed: Enig i det, men sjansen at det blir fikset hos United er så fantastisk liten

Å ansette en DOF/TD - som det stadig snakkes om er på agendaen - er en god start... 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9427
03.10.19 13:13
Dux1: Å ansette en DOF/TD - som det stadig snakkes om er på agendaen - er en god start...

Om den rette typen blir valgt for oppdraget så.

Samtidig ville det overaske meg om Ed gir fra seg rollen. Dette snakket om en DoF har jo värt der en stund, og ingen har hindret de i å ta det steget tidligere. 

(Innlegget ble redigert 03.10.19 13:13)

Dux1
Dux1Innlegg: 33807
03.10.19 13:34
TrueTopRed: Om den rette typen blir valgt for oppdraget så.

Kan uansett ikke bli stort verre enn Woodward, Judge & co. 

van der Sar er et spennende alternativ: Erfaring fra United som spiller, jobbet under SAF, god fokus på unge/ukjente talenter og ikke minst gjort en storartet jobb i Ajax (der er det vel riktignok Overmars som er sportsdirektøren, mens van der Sar er TD?).   

(Innlegget ble redigert 03.10.19 13:38)

glycinello
glycinelloInnlegg: 6200
03.10.19 13:59
Dux1: Å ansette en DOF/TD - som det stadig snakkes om er på agendaen - er en god start...

Det siste jeg leste om saken var at planene om en DOF/TD var blitt lagt på is. Link til artikkel.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9427
03.10.19 14:14
Dux1: Kan uansett ikke bli stort verre enn Woodward, Judge & co.

Nei det tviler jeg på. Den som sitter med hovedansvaret for en sportslige biten bör väre en som har en generell intresse i fotball, og ikke bare påpresset for å kunne väre i jobben.

Angeåde Van der Sar så vet jeg ikke helt. Men er skeptisk til hvor delaktig han er i å finne disse unge juvelene selv. United er uansett noe helt annet når vi må regne med å kjöpe endel annet i forskjell til Ajax.

(Innlegget ble redigert 03.10.19 14:16)

Dux1
Dux1Innlegg: 33807
03.10.19 14:17
glycinello: Det siste jeg leste om saken var at planene om en DOF/TD var blitt lagt på is.

Men ikke utelukket. Argumentasjonen om at klubben ikke trenger en DOF/TD fordi OGS har gjort tre gode kjøp i sommer virker fryktelig tynn, og sier egentlig mye om rasjonaliteten til den sportslige ledelsen. Vingle-Petter kunne vist mer stødighet...

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9427
03.10.19 14:19
Dux1: Men ikke utelukket.

Det å dra frem noen sånne rykter annenhvert år för de stenges igjen sier egentlig det meste. En ledelse med forståelse ser nytten av det, andre ikke.

Nei som jeg sa tidligere, så tror jeg ikke at Ed gir fra seg denne frivillig. Han kan vise eierne flotte grönne tall som igjen gir han en sikker jobb.

(Innlegget ble redigert 03.10.19 14:26)

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4712
03.10.19 14:32

Er blir nok i klubben. Han gleder seg over gode økonomiske resultater. Fullt på alle kamper. Hvem skulle ta over?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg