Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3645
05.10.19 10:39
Sjefan: Men, er ikke OGS ansvarlig for hva spillerne presterer på banen? Rashford er ingen elendig spiller, Lingard er på et bunnivå mens Fred garantert er bedre enn han får utløp for i den røde drakten og så videre..

Selvfølgelig, men tror du de prester dårlig utelukkende pga Solskjær sin taktikk eller coaching?

Har Rashford noen gang sett ut som en toppspiller? Så han ut som en toppspiller under Mourinho? Vet vi at han er en toppspiller? 

Er Fred bedre?..vet vi det? Fordi jeg begynner seriøst å tvile.

Er det så enkelt at hvis Klopp eller Pep hadde hatt overtatt samme laget med samme forutsetningene så hadde United plutselig vært et topp 4 lag? På samme tiden med samme skader og forutsetninger som Solskjær har hatt? Fordi det er pissprat.

Jeg er ganske sikker på at de ikke ville ha tatt over United fordi de ser problemene i stallen.

Når det er sagt så ser vi på Solskjærs plassering på tabellen og rister på hodet, men under forutsetningene tror jeg ikke noen annen manager hadde kunne gjort det mye bedre.

Folk er mest opptatt av banespill og at vi ikke fungerer bra mot etablert forsvar, men hadde noen manager fått dagens United lag til å se mye bedre ut?

Jeg tror ikke det. Han trenger tid, og flere vinduer og flere utskiftninger. Klopp hadde det, Pep hadde det, og Solskjær har et mye dårligere utgangspunkt en de hadde.

(Innlegget ble redigert 05.10.19 10:43)

McLovin
McLovinInnlegg: 13207
05.10.19 10:44

Troppen som Klopp tok over i Liverpool var vel heller ikke mye å skryte av? Er vel igjen bare Henderson, Milner og Firmino av de som spiller fra mye til endel.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9570
05.10.19 10:44
Old_Trafford: Er det så enkelt at hvis Klopp eller Pep hadde hatt overtatt samme laget med samme forutsetningene så hadde United plutselig vært et topp 4 lag?

Da utelukker du at noen av disse ville beholdt noen av de vi sendte ut. Kanskje de ville fått fart på noe av det å fått til iallefall litt underholdning til deres spillere var tilgjenglig på markedet? 

Du kan ikke bare kaste et helt annet navn inn med det utgangspunktet som OGSs har vært mer på å skape, og forvente noe. Det blir galt. 

Spørr heller deg selv om OGS ville vunnet alt med Citys tropp? Er han en dyktig nok coach både når man skal coache i de store kampene med alt hva det innebærer, og ikke minst få spillerne til å høre på han? 

(Innlegget ble redigert 05.10.19 10:46)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
05.10.19 10:44

Klopp hadde definitivt klart topp 4 lett med vår stall. 


Hvorfor har United så mye skader nå? Hvorfor hadde Molde det samme under Solskjær? Og hvorfor har managere som Klopp og Conte veldig lite skader? Sikkert bare tilfeldig.

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3645
05.10.19 10:44
Sjefan: Om noe burde man kanskje tenkt litt gjennom og hørt på det som blir skrevet av supportere som har sett samme prosess i egen klubb over lang tid?

Hadde jeg trodd dere gjorde for at dere var bekymret for klubbens beste, så ja. Alt jeg ser er negativitet som vi har nok av fra før.

Kent
KentInnlegg: 126471
05.10.19 10:45
Pogba6: Hvorfor har United så mye skader nå? Hvorfor hadde Molde det samme under Solskjær? Og hvorfor har managere som Klopp og Conte veldig lite skader? Sikkert bare tilfeldig.

Hvorfor stiller du de samme spørsmålene hele tiden?

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3645
05.10.19 10:46
McLovin: Troppen som Klopp tok over i Liverpool var vel heller ikke mye å skryte av? Er vel igjen bare Henderson, Milner og Firmino av de som spiller fra mye til endel.

Poenget er vel fortsatt at han fikk tiden og vinduene som trengtes?

Hvordan skal man vurdere Solskjær etter første vindu?

Han har gjort alt administrativt stort sett riktig, innkjøp og salg av spillere.

Men nå gjentar jeg meg selv igjen. 

(Innlegget ble redigert 05.10.19 10:47)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
05.10.19 10:47

Fordi enkelte har leseproblemer og i tillegg nekter å innse realitetene.

(Innlegget ble redigert 05.10.19 10:48)

McLovin
McLovinInnlegg: 13207
05.10.19 10:48

Ok, du skrev bare at de hadde bedre utgangspunkt. Jeg betviler det. Selv Balotelli var i Pool da Klopp kom.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
05.10.19 10:49

Klopp fikk tid ja? Hvorfor gjorde han det? Kan det ha noe med hva han har prestert før? 

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3645
05.10.19 10:52
McLovin: Ok, du skrev bare at de hadde bedre utgangspunkt. Jeg betviler det. Selv Balotelli var i Pool da Klopp kom.

Den skakkjørte skuta Solskjær overtok etter 3 managere med forskjellig filosofi kan ikke sammenlignes det Klopp overtok.


Det er min mening.


 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9570
05.10.19 10:56

Liverpool tenkte nok at en engasjert coach med en (offensiv) spillestil ville appellere til deres fans. 

Klopp påvirket alltid sine lag imotsettning til visse andre "coacher"

(Innlegget ble redigert 05.10.19 10:57)

Sjefan
SjefanInnlegg: 14936
05.10.19 11:00

At klubben underpresterer er ikke utelukkende Solskjærs feil naturligvis, langt ifra. Da må man se høyere i den hierarkiske organisasjonsstrukturen.


Men, samtidig må det også bemerkes at OGS ikke virker å gjøre laget bedre. Nå har han satt i sjefsstolen nesten ett år og enkeltspillere underpresterer stort sett over hele fjøla og hva grunnspillet gjelder er det vanskelig å se noen plan unntatt hurtige overganger. Så er naturligvis ikke alt helsvart, det kunne fort sett bedre ut resultatmessig om man hadde satt straffene man har fått, men det hadde ikke endret de underliggende problemene. 


Hva gjelder Klopp / Pep er det ikke sikkert at de hadde klart topp 4 med samme stall, men at man hadde sett et mye tydeligere avtrykk av manageren etter ett år i sjefsstolen er jeg overbevist om. Når det kommer til problemer i stallen kom vel heller ikke Klopp til dekket bord, akkurat... 


Jeg ser til stadighet argumentet om at OGS skal få tid, flere vinduer og skape sin tropp, men synes ofte dette blir unyansert da man i løpet av den tiden man får må vise fremgang og sitt eget stempel på laget. Må OGS vise fremgang før sesongslutt for å beholde jobben, er det OK med tilsvarende prestasjoner? Jeg spør av genuin interesse da diskusjonen (som alltid her inne) fort blir polarisert. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
05.10.19 11:00

Klopp hadde i tillegg glimrende resultater å vise til. Hadde ikke fått jobben og fått tiden han trengte uten at han hadde hatt noe å vise til. Han og Conte er de mest engasjerte managerne på toppnivå, og dette er meget viktig siden engasjement smitter over på spillerne.

(Innlegget ble redigert 05.10.19 11:04)

Sjefan
SjefanInnlegg: 14936
05.10.19 11:04
Old_Trafford: Hadde jeg trodd dere gjorde for at dere var bekymret for klubbens beste, så ja. Alt jeg ser er negativitet som vi har nok av fra før.

Tja, fair enough, men de fleste jeg ser fra "oss" argumenterer vel hvorfor OGS ikke er kompetent nok til å lede Man Utd - og således vil klubbens beste. 

UnitedThom
UnitedThomInnlegg: 598
05.10.19 11:07
Old_Trafford: Den skakkjørte skuta Solskjær overtok etter 3 managere med forskjellig filosofi kan ikke sammenlignes det Klopp overtok.

Kanskje er det noe galt med ledelsen av klubben?


Det er blitt gjort så mye feil de siste årene, at supportere må få lov å komme med sine synspunkter, angående ledelse,manager, kontraktsigneringer etc


Jeg skylder ikke på Solskjær alene


Dette er ikke Brighton eller Plymouth, vi er en av de 3 største klubbene i verden, da må en forlange litt mere, når alle pilene har pekt rett nedover de siste 6 åra

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9570
05.10.19 11:08
Sjefan: men de fleste jeg ser fra "oss" argumenterer vel hvorfor OGS ikke er kompetent nok til å lede Man Utd - og således vil klubbens beste.

Fasiten i min bok

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17799
05.10.19 11:10
Sjefan: kompetent

Det vil være rart om ikke alle skjønner at at the end of the day handler dette om å ha kompetanse å lederegenskaper  til å lede en storklubb.

 

Samtidig som det selvsagt handler om å være en god til glimrende pedagog  og ikke minst en nytenker som hele tida prøver å påvirke  å være i forkant av fotballutviklinga. Og knytter til seg de rette folka i så henseende.

(Innlegget ble redigert 05.10.19 11:11)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
05.10.19 11:12

Solskjær har selvsagt ikke skylda for problemene i klubben alene, men han er en del av det. Alle vet at ledelsen er helt grusom, men da må man ansette en manager som kan trylle litt, altså få mye ut av lite. 

 

Det kommer ikke til å skje noe i eierstrukturen eller i ledelsen i nær fremtid uansett, så selv om dette er helt på trynet er det ikke noe vits å bruke tid på dette fordi det ikke vil skje noe uansett.

(Innlegget ble redigert 05.10.19 11:14)

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3645
05.10.19 11:13
Sjefan: At klubben underpresterer er ikke utelukkende Solskjærs feil naturligvis, langt ifra. Da må man se høyere i den hierarkiske organisasjonsstrukturen.Men, samtidig må det også bemerkes at OGS ikke virker å gjøre laget bedre. Nå har han satt i sjefsstolen nesten ett år og enkeltspillere underpresterer stort sett over hele fjøla og hva grunnspillet gjelder er det vanskelig å se noen plan unntatt hurtige overganger. Så er naturligvis ikke alt helsvart, det kunne fort sett bedre ut resultatmessig om man hadde satt straffene man har fått, men det hadde ikke endret de underliggende problemene. Hva gjelder Klopp / Pep er det ikke sikkert at de hadde klart topp 4 med samme stall, men at man hadde sett et mye tydeligere avtrykk av manageren etter ett år i sjefsstolen er jeg overbevist om. Når det kommer til problemer i stallen kom vel heller ikke Klopp til dekket bord, akkurat... Jeg ser til stadighet argumentet om at OGS skal få tid, flere vinduer og skape sin tropp, men synes ofte dette blir unyansert da man i løpet av den tiden man får må vise fremgang og sitt eget stempel på laget. Må OGS vise fremgang før sesongslutt for å beholde jobben, er det OK med tilsvarende prestasjoner? Jeg spør av genuin interesse da diskusjonen (som alltid her inne) fort blir polarisert.

Jeg tror faktisk det er så enkelt at laget ikke er bedre en det man ser på banen. Når man samtidig har skader som preger resultater og form på spillere så gjør det ikke akkurat lettere for Solskjær.

Jeg kan spørre hvordan du mener det burde ha sett ut?

Han baserer spillet på gjenvinne ball, press på ballfører som er moderne, han spiller kontringsfotball som er moderne, og han prøver å spille seg igjennom ledd med direkte spill som er såkalt moderne fotball.

Så hva vil folk ha bortsett fra det? At det ikke fungerer med skadeskutt, ukomplett stall full av unggutter er veldig ovveraskende synes du?

Spillemessig fremgang under forutsetninger som dette? Er Solskjær Jesus mon tro?

Som sagt, før han blir korsfestet synes du ikke det er anstendig og faktisk vurdere han under faktiske forhold og ikke det kaoset han overtok?

Prestasjoner? Hvem kan prestere under disse forutsetningene er vel spørsmålet?

Hvem skal overta og trylle seg ut av denne stallen uten å bruke minst 2 vinduer til? Hvem? 

(Innlegget ble redigert 05.10.19 11:16)

Kent
KentInnlegg: 126471
05.10.19 11:14

Pep havnet vel á poeng med LvGs United og tok 4. plassen med minst mulig margin.

Alt annet enn sterkt med det mannskapet og de pengene han hadde til rådighet.

(Innlegget ble redigert 05.10.19 11:14)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
05.10.19 11:16

Pep ja. Fryktelig oppskrytt manager. Et hav unna nivå til Conte og Klopp som er de to ypperste managerne nå for tiden.

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3645
05.10.19 11:17
Sjefan: Tja, fair enough, men de fleste jeg ser fra "oss" argumenterer vel hvorfor OGS ikke er kompetent nok til å lede Man Utd - og således vil klubbens beste.

Nei, det er faktisk mest drittkasting og "gossing" det går på.

Justice 96
Justice 96Innlegg: 46585
05.10.19 11:18
Pogba6: Solskjær

Bare det at han er manager for det som er regnet som verdens største klubb, er for meg så absurd at jeg nesten ikke kan tro det. Fra Molde til å lede verdens største klubb? Ærlig talt, det er et prosjekt som er dømt til å mislykkes. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9570
05.10.19 11:19
Old_Trafford: Nei, det er faktisk mest drittkasting og "gossing" det går på.

Ja jeg og de som har holdt med klubben i svært mange år gosser oss som faen at det går skitt nå, alt for at fyren fra Kristiansund skal få et helvete.

Klart det har med person og ikke kvalitetene hans det går på. Det å drite ut noen å sette det foran fremgang for klubben min virker svært troverdig. 

Ikke skap deg.

 

(Innlegget ble redigert 05.10.19 11:26)

UnitedThom
UnitedThomInnlegg: 598
05.10.19 12:15
Old_Trafford: Nei, det er faktisk mest drittkasting og "gossing" det går på.

Det er vel mest fra andre klubbers supportere?

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3645
05.10.19 12:25
UnitedThom: Det er vel mest fra andre klubbers supportere?

Vi pratet om Pool supportere her ja. 

Rome77
Rome77Innlegg: 10067
05.10.19 12:34

Den enkle forklaringen er vel at «alle» supporterne og klubbledelsen så og forsto at Klopp (og Pep) var en manager det var verdt å gi tid, fordi det ville bli vesentlig bedre enn det hadde vært. OGS har ikke noe ved seg som tilsier det samme, annet en en positiv spillerhistorie og at han er en flott person.

Xavi7
Xavi7Innlegg: 9620
05.10.19 12:40

Det er nok veldig vanskelig for norske United-fans å vurdere Solskjær obejktivt som manager. At han også er United-legende gjør at man ønsker veldig sterkt at han skal lykkes. Objektivt sett er det lite grunn til å tro at han vil lykkes, og da mener jeg at man kan måle ut fra hva han har oppnådd før. Og det er fryktelig lite.

Zanick
ZanickInnlegg: 11834
05.10.19 12:48
Justice 96: Fra Molde til å lede verdens største klubb? Ærlig talt, det er et prosjekt som er dømt til å mislykkes.

Hadde gitt en viss mening om han hadde massiv suksess i Molde, men det var han heller ikke i nærheten av. 5-2-2 og null Europagruppespill etter at han returnerte.

Absurd er ordet.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg