Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
TFF
TFFInnlegg: 3276
06.10.19 23:01
dalagubbe: , ja rashford er rævva for tiden, men jeg tittet litt på bevegelsene hans og løpene, jo han beveger seg faktisk men ingen slår ball på bevegelsene hans,

Men når han først får ballen, så er han rett og slett fotballdum. Han skjønner ennå ikke når han skal drible, og når han skal sentre. Gutten har ikke særlig høy fotballintelligens, og det merkes.


Klubben har skylda her.

Shenon
ShenonInnlegg: 5241
06.10.19 23:01
den_glade_gris: Har du ikke et eget lag å bry deg om.

Er det ikke lov å følge med Premier League, og ikke KUN ett lag?


MÅ man liksom kun konsentrere seg om "sitt lag", og ikke verken følge med eller kommentere de 19 andre?


Du skjønner jo sikkert dersom du tenker deg litt om at det som skjer i manu om dagen, har interesse langt utenfor "deres" fanskare?

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7618
06.10.19 23:05

Mange selvmotsigende kritikker fra mange lissom legender og andre plastikkfans i kveld, altså dei går omtrent sånn som det her: Ole må gå han har ikke pondus nok til å snu dett, og så kommer oppramsingen av alle spillerne som er for dårlige til å spille i United drakta. Bestem dere da er det Ole eller er det spillerne som ikke holder mål, det vi vet med sikkerhet er at spillerne ikke holder mål, det kan alle med litt fotballkunnskap se, er det Ole sin skyld at vi sitter med spillere som Fred,Matic,Mata,Young,Rojo,Dalot, det vi også vet er at Ole har begynt å kvitte seg med søppel og det er han forhåpentligvis ikke ferdig med. Er det Ole sin feil at vi ikke har erstattet dei spillerne med kvalitetsspillere, det vites ikke, det kan være eierne, det kan være woodvard. Nei dette er ikke gøy, det gjør vondt langt inni sjela, og det vil være vondt enda litt til. 

TFF
TFFInnlegg: 3276
06.10.19 23:06

Manglende kreativitet i laget er helt sjokkerende. Vi snakker om et bunnlag, og allikevel føles det som om det er Juventus sitt forsvar man forsøker å penetrere.

 

Bare å innse, laget har massevis av skader, og spillerne er ikke gode nok til CL-spill. Å forvente noe bra spill med dette laget er urealistisk.

 

Enten aksepterer man dette og innser at laget ikke er noe bedre enn et 6.plass, og lar OGS forsøke seg i et par år fremover, eller si farvel. 

(Innlegget ble redigert 06.10.19 23:06)

Reddington1
Reddington1Innlegg: 1142
06.10.19 23:07

Når personer fra andre lag konstant troller og spyr ut møl i ens egen klubbtråd, er det ikke rart man sier i fra til slutt. Det skjønner du jo sikkert? Hvis du tenker deg litt om? 

(Innlegget ble redigert 06.10.19 23:08)

missChance
missChanceInnlegg: 55187
06.10.19 23:08
Shenon: Er det ikke lov å følge med Premier League, og ikke KUN ett lag?
MÅ man liksom kun konsentrere seg om "sitt lag", og ikke verken følge med eller kommentere de 19 andre?
Du skjønner jo sikkert dersom du tenker deg litt om at det som skjer i manu om dagen, har interesse langt utenfor "deres" fanskare?

Det er ikke snakk om å "følge med Premier League", men to stykker som har spammet klubbtråd og kamptråder i ett siden OGS kom. 

Shenon
ShenonInnlegg: 5241
06.10.19 23:12
Reddington1: Når personer fra andre lag konstant troller og spyr ut møl i ens egen klubbtråd,

Men nå var det ikke det som skjedde her da..


At du er uenig med vedkommende, gjør det ikke automatisk til "møl"...

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
06.10.19 23:13
Reddington1: Jeg mener et forsøk på Eriksen er en no-brainer i januar. Så får det så være at man må betale litt mer i lønninger enn andre klubber, og hele tiden leve med at Eriksen optimalt sett hadde en annen klubb enn United i tankene. Hvis man kun skal hente spillere som har United som sin drømmedestinasjon tror jeg man kan gå flere tunge sesonger i møte.

Vi bør hente spillere som er sultne og ikke kommer for å få en pen sjekk. Jeg synes vi bør prøve å få en eller to i januar. Eriksen ser ut til å være litt ut i kulden i Spurs og det er noe som ikke stemmer der. Jeg har hørt noen rykter, men skal vel være forsiktig med slik. Folk finner på mange ting i motgang. Jeg skal derfor ikke si hva jeg har hørt her. Eriksen har vært en av PLs beste midtbanespillere i flere sesonger, men har kanskje peaket.


Klart det hadde vært en sportslig forbedring i alle fall på kort sikt. Sett fra Spurs ståsted så er det vel en nobrainer å prøve å selge han i januar og få igjen litt. Eriksen ville nok aller helst vært ut sesongen og cashe inn til sommeren. De store klubbene som er med i CL vil neppe  gå for Eriksen da han har spilt CL for Spurs. Dette åpner en mulighet for United. Vi trenger også en spiss og tror vel det er 1. prioritert i dette vinduet, men midtbanen trenger en oppgradering og Eriksen hadde gitt oss et løft. 

Reddington1
Reddington1Innlegg: 1142
06.10.19 23:17
Shenon: Men nå var det ikke det som skjedde her da..
At du er uenig med vedkommende, gjør det ikke automatisk til "møl"...

Skjedde hvor? En bruker som har trollet inne i tråden her siden OGS tok over fikk spørsmål om han ikke har et eget lag å følge? Leser du det som står?


Så klart er det møl for meg (og flere andre). Jeg kommenterer jo på vegne av meg selv. Eller skal jeg kommentere på vegne av deg også? 

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
06.10.19 23:18
Shenon: Du skjønner jo sikkert dersom du tenker deg litt om at det som skjer i manu om dagen, har interesse langt utenfor "deres" fanskare?

Det har nok en interesse, men noen virker jo litt besatt og ser ut til å henge her til alle døgnets tider. Jeg gidder i alle fall ikke bry meg så mye i andre lags tråder, men de er vel her helst pga skadefryd. 

Reddington1
Reddington1Innlegg: 1142
06.10.19 23:20
den_glade_gris: men midtbanen trenger en oppgradering og Eriksen hadde gitt oss et løft.

Anser nesten en type som Eriksen som en viktigere signering enn en spiss. Man må ha et bindeledd mellom midtbanen og angrep slik man ønsker å fremstå under Ole, og når bindeleddet er Lingard sier det seg selv at det blir en del poengtap. 

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
06.10.19 23:28
Reddington1: Anser nesten en type som Eriksen som en viktigere signering enn en spiss. Man må ha et bindeledd mellom midtbanen og angrep slik man ønsker å fremstå under Ole, og når bindeleddet er Lingard sier det seg selv at det blir en del poengtap.

Er enig, men signalene fra klubben er at en spiss vil være 1. prioritet. Det er iallfall mitt inntrykk. Jeg tror de har blinket ut Maddison og Sancho som mulige kjøp. Disse tror jeg ikke de får i januar iallfall. Eriksen hadde gitt midtbanen et løft, men jeg mener vi må bli mer direkte. Denne trioen i 4-3-3.


                                    McTom


                     Eriksen                  Pogba.


                             

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
07.10.19 00:36
Dux1: Gary Neville har selvsagt skjønt det.

Godt å se at våres legende reagerer etter at Liverpools Carragher har gjort det. Litt sent, men tydlig at kompis Jamie fikk han igang med et spark bak.

Klubben bør få inn en DoF omgående, så denne får tid til å plannere foran neste sesong, både når det gjelder spillere og manager.

 

(Innlegget ble redigert 07.10.19 00:41)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
07.10.19 00:45

Som jeg har sagt hele tida, det kommer ikke til å skje noe med Woodward fordi Glazers tjener penger på gullgutten deres. Det er nettopp derfor vi trenger en som kan trylle litt, altså få mye ut av lite.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
07.10.19 10:37

Vår startellver i går tjener 14.8 milioner norske kr i uken. Det kunne man ikke se for å si det sånn.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
07.10.19 10:42
Pogba6: Som jeg har sagt hele tida, det kommer ikke til å skje noe med Woodward fordi Glazers tjener penger på gullgutten deres. Det er nettopp derfor vi trenger en som kan trylle litt, altså få mye ut av lite.

Lite faktisk. Det er kun City som bruker mer penger enn dere i PL.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
07.10.19 10:45
KongOlav2: Lite faktisk.

Lite for pengene da om det høres bedre ut. Vi bruker penger nok til å kunne få til noe stort, men vi bruker de feil. Vi overbetaler middelmådige spillere.

Startellveren i går med 4 local lads tjener 14.8 mille i uken. Ikke mange lag som slår det.

(Innlegget ble redigert 07.10.19 10:50)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
07.10.19 10:53
TrueTopRed: Lite for pengene da om det høres bedre ut. Vi bruker penger nok til å kunne få til noe stort, men vi bruker de feil. Vi overbetaler middelmådige spillere. Startellveren i går med 4 local lads tjener 14.8 mille i uken. Ikke mange lag som slår det.

Ja, inntil i sommer hadde dere vel 5-6 spillere som tjente bedre enn Liverpools best betalte. Selv nå har dere iallfall 4 stk (etter ny kontrakt til Rashford).

Villans20
Villans20Innlegg: 7900
07.10.19 10:55

Kan ikke tro at han faktisk sa dette, herre jesus.


“We have two more points than in the same games last season. So it’s not all that bad.”

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
07.10.19 11:01
Villans20: “We have two more points than in the same games last season. So it’s not all that bad.”

Sikkert noen som sier "kun fakta" for å velge side, men om han faktisk har sittet å sett på dette, så er det et svakhetstegn i seg selv. 

Jeg tenker at et lag som tjener så mye skal ikke behøve å spille 40 minutter før man har skudd på mål mot et av seriens svakeste lag. Hva prøver vi på? 

Vi er skikkelig ute å kjøre for tiden. 

(Innlegget ble redigert 07.10.19 11:03)

Fivs
FivsInnlegg: 195
07.10.19 11:43

Synes United klart spiller best i en 4-3-3, evt med en sentral midtbane som henger litt bak (ikke mye). Og vi trenger ikke såååå mange nye spillere. Men må bli skadefrie. Noe sånt som dette kunne funket mener jeg                             

 

                                       De Gea

 

  Wan-Bissaka        Tuanzebe         Maguire           Shaw

 

                                   McTominay

 

           "Ny spiller"/Gomes             Pogba

 

             Rashford           Martial            James/Greenwood

(Innlegget ble redigert 07.10.19 11:48)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
lsklars
lsklarsInnlegg: 95541
07.10.19 13:05
Villans20: “We have two more points than in the same games last season. So it’s not all that bad.”

Bortforklaringer, dårlige unnskyldninger. Samme med Mou. Hvorfor ikke stikke fingeren i jorda å innse realitetene? Hvem er det de prøver å lure med slike uttalelser? 

Villans20
Villans20Innlegg: 7900
07.10.19 13:11
lsklars: Bortforklaringer, dårlige unnskyldninger. Samme med Mou. Hvorfor ikke stikke fingeren i jorda å innse realitetene? Hvem er det de prøver å lure med slike uttalelser?

De Gea intervjuet var mye mer ærlig.


Han forklarte rett og slett sannheten. Ole mister fort respekten i spillergruppen med slike uttalelser.

ybuddy
ybuddyInnlegg: 447
07.10.19 13:11

Vil dere ha inn en etablert stjernemanager som erstatter, eller et litt mer ubeskrevet talentfull type, som vil bygge opp fra bunnen?

robins
robinsInnlegg: 7846
07.10.19 13:25

Dan Ashworth om hvordan de driver i Brighton.


Blir jo sjalu når man ser hvor gjennomført det drives. Kan bytte trener så ofte man vil. Kommer ikke langt om ikke hele klubben drar i samme retning.


 

glycinello
glycinelloInnlegg: 6205
07.10.19 13:27
Villans20: Ole mister fort respekten i spillergruppen med slike uttalelser.

Det tror jeg også at han gjør. Samtidig vet vi ingenting om hva han sier til guttene i garderoben. Sir Alex var (stort sett) alltid støttende til spillerene i media, men nådeløs bak lukkede dører. Ikke utenkelig at Ole Gunnar kjører en lignende taktikk overfor spillerene. Med mindre han går på tidenes lykkepiller så nekter jeg å tro at han ikke ser de samme problemene "alle" andre ser.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
07.10.19 14:10

Chelsea hadde en filosofi fra første stund, det så vi mot oss når de tapte 0-4, svært ufortjent.

Etter 0-4 mot oss har de på de neste 7 seriekampene gjort 18-5 mot oss i skårede mål. 

Nå begynner de å få betalt i form av resultater/offensivt spill fordi spillerne tror på Lampards ideer, og det han har å komme med.

Etter over 9 mnd i stillingen vil man gjerne tro at også våres spillere kunne fått til noe, annet enn å bygge kondis og kunne presse litt høyere.

(Innlegget ble redigert 07.10.19 14:17)

WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
07.10.19 14:11
glycinello: Det tror jeg også at han gjør. Samtidig vet vi ingenting om hva han sier til guttene i garderoben. Sir Alex var (stort sett) alltid støttende til spillerene i media, men nådeløs bak lukkede dører. Ikke utenkelig at Ole Gunnar kjører en lignende taktikk overfor spillerene. Med mindre han går på tidenes lykkepiller så nekter jeg å tro at han ikke ser de samme problemene "alle" andre ser.

Det er i hvert fall det vi har hørt fra spillerne tidligere, så hva han sier på pressekonferansen bryr jeg meg ikke nevneverdig om

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg