Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9183
07.10.19 20:18
den_glade_gris: La oss nå allefall spille til jul før vi begynner å prate om nedrykk. Da kan nesten hele PL rykke ned. Spurs har vel bare ett par poeng mer enn oss.

Spurs har iallefall i stort sett samme lag, så de vet vi kan spille ball og enda viktigere, de vet det selv også. 

Vårt lag sliter både med å bryte ned lag, men også å skåre generelt. Dårlig samhandling som förer til lite gode avsluttninger i boksen.

Man kan håpe det vender, men Ole må ta en sjanse å gå tilbake til 4-3-3 og sette sin lit til spillere for den formasjonen. 

Får håpe som du er inne på at landslagspausen og tid kan bryte mönster, for hvis ikke blir det bare dobbelt motgang etterpå om ikke det heller skaper en forandring. 

Om det skal gå frem til Jul i den takten vi er inne i nå, så ligger vi der nede. Ting må skje för, enten i form av et lag som får til noe eller at han går av. 

(Innlegget ble redigert 07.10.19 20:27)

Ruudiculous
RuudiculousInnlegg: 1039
07.10.19 20:50

Til dem her inne som ville tenkt "Ja! Dette er gode nyheter. Nå tror jeg ting kan bli bedre," dersom dere våknet opp til overskrifter i morgen om at Solskjær hadde fått fyken...

Kan én eller flere av dere skrive noen halvutfyllende tanker om hva som realistisk sett kunne blitt gjort i løpet av landslagspausen de neste to ukene?

Hvem skulle tatt over midlertidig? Eller er det noen som sannsynligvis kunne kommet inn til fulltidsansettelse med det samme?

NOE må dere jo ha i tankene, som gjennom å først sparke Solskjær skal kunne få oss til å glemme at vi har en ubalansert, mangelfull tropp med flere uerfarne akademispillere i, som svekkes betydelig når skader på en eller to nøkkelspillere inntreffer, uten mulighet til å forsterke før om tre måneder.

Og når jeg sier "realistisk sett", så må dere ta med i beregningen at vi har en rimelig sportslig inkompetent ledelse. Hva dere har tiltro til at den gjengen skal være kapable til, er opp til dere selv.

"Realistisk sett" utelukker også fantasering som f.eks. at Pochettino skulle sitte og tenke "Det går veldig dårlig for tida med det - på papiret - meget sterke laget mitt som jeg kjenner ut og inn gjennom flere års oppbygging. Men hei, United-jobben ble nettopp ledig, jeg tror det er lurere akkurat nå og stikke bort til det langt svakere laget der, og forsøke å forbedre ting under et arbeidspress som jeg aldri har vært i nærheten av å ha hatt før."

(Innlegget ble redigert 07.10.19 20:56)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45402
07.10.19 21:06

There is a very real fear from some inside the club that should Liverpool inflict a heavy defeat on United on 20 October, the external reaction may create pressure they find too hard to resist to sack Solskjaer. [bbc]

minuspol
minuspolInnlegg: 37563
07.10.19 21:07
Ruudiculous: Kan én eller flere av dere skrive noen halvutfyllende tanker om hva som realistisk sett kunne blitt gjort i løpet av landslagspausen de neste to ukene?

Dette trenger vel ikke begrunnes i noe annet enn at mer kvalitet vil uansett hjelpe? Om det er på eller utenfor banen?


Men for Fowlers skyld, stand by Ole!

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7056
07.10.19 21:25

Vi er ikke konkurransedyktige før troppen er skadefrie, en sånn startoppstilling feks:

                          De gea

AWB.       TUANZEBE.   MAGUIRE.      SHAW

 

              MCTOM.          POGBA

 

                        PEREIRA

 

RASH.              MARTIAL.          JAMES

(Innlegget ble redigert 07.10.19 21:26)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9183
07.10.19 21:53
dalagubbe: Vi er ikke konkurransedyktige før troppen er skadefrie

Ja? 

Synd man stolte såpass på den troppen vi hadde fra för at man på liv å död abslutt bare skulle handle det man hadde överst på lista si, og ble uten når disse ikke var tilgjenglig. 

Jeg er 100% sikker at om OGS evnet å se midtbaneproblemet når Herrera ble bekreftet ut i vår (flere mnd för vinduet åpnet). Dvs se manglene, i tillegg til å ikke tro så mye på det vi hadde fra för, ville kunne fått klubben til å kjöpe en midtbanespiller som skulle kunne balansert opp navnet i laget/spillet vårt.

Ledelsen er like elendig nå som under tidligere managere, men de ville garantert hört på en nyansatt manager som så et vitalt problem. 

Det som gjör meg rimelig irritert er at jeg flere ganger nevnte at vi godt kunne hente et alternativ på midtbanen som ville hevet oss selv om det ikke var top notch spiller, men som er god nok til å fungere i en god rotasjon i fremtiden når alt er på plass. 

Med min lösning ville vi under tiden der vi venter på förstevalgene få til noe på banen. Men istedet fornyer vi med folk som mata og andre som ikke holder mål.

Men neida, jeg hadde feil i fölge enkelte....og dette var jo styrken til den nye måten å tenke på, at man bare skulle kjöpe kvalitet. Jaja. kos dere i mellomtiden.

Jeg tenker bredt og jeg tenker rotasjon. Farlig det.

(Innlegget ble redigert 07.10.19 21:59)

WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
07.10.19 21:59
TrueTopRed: Synd man stolte såpass på den troppen vi hadde at man på liv å död abslutt bare skulle handle det man hadde överst på lista si, og ble uten når disse ikke var tilgjenglig.  Jeg er 100% sikker at om OGS evnet å se midtbaneproblemet når Herrera ble bekreftet ut i vår (flere mnd för vinduet åpnet). Dvs se manglene, i tillegg til å ikke tro så mye på det vi hadde fra för, ville kunne fått klubben til å kjöpe en midtbanespiller som skulle kunne balansert opp navnet i laget/spillet vårt. Ledelsen er like elendig nå som under tidligere managere, men de ville garantert hört på en nyansatt manager som så et vitalt problem.

BBC melder at Solskjær mente han trengte ni spillere for å snu skuta, og at "Solskjaer was keen to make further signings but a combination of the correct players not being available, the inability to get unwanted players out of the club to create space and asking prices being deemed to be too high made it impractical." 


Så at han så manglene er det liten tvil om, problemet var det å faktisk hente dem

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9183
07.10.19 22:03
WhatsUpDoc: Så at han så manglene er det liten tvil om, problemet var det å faktisk hente dem

Vel spillere som Tielemans ventet lenge för han skrev på hos Leicester, bare for å ta et eksempel. 

Nei jeg tror at om Ole hadde sagt til ledelsen at vi ikke får et fungerende lag neste år om vi ikke får en midtbanespiller, så ville man hört på han og gått for lösning når vinduet åpnet. Dvs gitt seg lenger tid å jobbe på. 

At vi ikke fikk de på lista tror jeg på, men ikke at United som verdens störste klubb som kaster penger etter spillere, ikke ville lyktes i å få en lusen midtbanespiller å skrive på hvis man prövde.

(Innlegget ble redigert 07.10.19 22:10)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9183
07.10.19 22:05
WhatsUpDoc: but a combination of the correct players not being available

Nettopp.Var jo i realiteten det jeg skrev lenger ned. Da har man et visst ansvar. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 40747
07.10.19 22:16
TrueTopRed: Vel spillere som Tielemans ventet lenge för han skrev på hos Leicester, bare for å ta et eksempel. Nei jeg tror at om Ole hadde sagt til ledelsen at vi ikke får et fungerende lag neste år om vi ikke får en midtbanespiller, så ville man hört på han og gått for lösning når vinduet åpnet. Dvs gitt seg lenger tid å jobbe på. At vi ikke fikk de på lista tror jeg på, men ikke at United som verdens störste klubb som kaster penger etter spillere, ikke ville lyktes i å få en lusen midtbanespiller å skrive på hvis man prövde.

Akkurat midtbanespiller synes jeg rart de ikke forsøkte å hente (utover Eriksen), om han ikke fortsatt hadde god tro på at Fred kunne ta steg fremover og bli en nyttig spiller. Greit nok at det virket som det var få gode spillere i midtstopper- og spydspissrollen, men på sentral midtbaen virket det som var/kunne være flere spillere tilgjengelig i sommer.

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6486
07.10.19 22:22
WhatsUpDoc: Så at han så manglene er det liten tvil om, problemet var det å faktisk hente dem

En skal være rimelig tjukk i hodet hvis du ikke skjønner at det er bare å gå å hente en spiller. Selvsagt skjønner Ole hva som trengs. Du har pris, du har tilgjengelighet, kontrakter,vil spilleren passe inn? Har han det jeg trenger i min tanke om hvordan laget skal bli, er det rett personlighet? Det er mange ting som skal på plass.


Jobben som er gjort så langt har vært å rydde opp i troppen og gi unge spillere sjansen. Problemet er at de som er igjen av veteraner ikke holder mål. Det gjør det vanskelig for unge spillere å utvikle seg. De skal ikke bære laget. Det var lett når du har spillere som Cantona, Keane osv. Vi har ingen bærebjelker. Bare noe gammel staur som har råtnet. Ja, vi er så skjøre at dette kan gå riktig ille, men enn så lenge tror jeg vi klarer å stå imot stormen og den harde vinteren. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9183
07.10.19 22:25
KongOlav2: Akkurat midtbanespiller synes jeg rart de ikke forsøkte å hente (utover Eriksen)

Eriksen var vel mer et "bonusrykte" som dukket opp på tampen, men föler man skulle kunne få en annen midtbanespiller med noe defensive fibrer i kroppen. Både for lagets men også for Pogbas beste. 

Å tro at Fred skulle ta steg kan man håpe på (gjör det selv) men kan ikke ta for gitt at han blir en suksess, også etter at spillere som Fellaini og Herrera har forlatt. Da er det et potensielt tomrom der man sjanser med hvis man ikke gjör noe. 

Jeg stötter ideen om å kjöpe det man trenger og de riktige spillerne og alt det der, men man må hele tiden se helheten og har rom for andre lösninger om slagplanen ikke funker. 

At vi virkelig behövde en sentral midtbane var helt klinkende åpenbart.

(Innlegget ble redigert 07.10.19 22:29)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6503
07.10.19 22:26
Kristwic7: There is a very real fear from some inside the club that should Liverpool inflict a heavy defeat on United on 20 October, the external reaction may create pressure they find too hard to resist to sack Solskjaer. [bbc]

ED har vært ute å lekket igjen ja, fint å ha noen å dytte skylden på.
For en forferdelig svulst den mannen er.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7056
07.10.19 22:27

Det er klart vi skulle hatt en midtbanespiller i sommer, vi visste vel tidlig at vi ikke fikk med oss herrera videre, og hvem som har hovedansvaret for det, det vet ikke jeg, kan jo være at OGS trodde han skulle få Fred til å fungere og eller at Ed nektet å skaffe en som feks var et andre eller tredjevalg, da trodde dei det var luke greit å stole på at Fred ville ta det nødvendige steget. Uansett vi er i trøbbel slik som skadesituasjonen vår er. Og akkurat nå får ingen gjort noe med noenting av dette, så det lukter litt krise egentlig. Det eneste vi faktisk kan gjøre er vel å støtte OGS og spillerne våre.

(Innlegget ble redigert 07.10.19 22:31)

missChance
missChanceInnlegg: 54345
Lezah
LezahInnlegg: 63763
07.10.19 22:33

Burde hatt inn to midtbanespillere i sommer.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7056
07.10.19 22:38

Vi burde det ja, men det har vi ikke, hva gjør vi, skal vi sparke OGS, hjelper det mon tro????

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6486
07.10.19 22:45
dalagubbe: Det er klart vi skulle hatt en midtbanespiller i sommer, vi visste vel tidlig at vi ikke fikk med oss herrera videre, og hvem som har hovedansvaret for det, det vet ikke jeg, kan jo være at OGS trodde han skulle få Fred til å fungere og eller at Ed nektet å skaffe en som feks var et andre eller tredjevalg, da trodde dei det var luke greit å stole på at Fred ville ta det nødvendige steget. Uansett vi er i trøbbel slik som skadesituasjonen vår er. Og akkurat nå får ingen gjort noe med noenting av dette, så det lukter litt krise egentlig.

Jeg tror rett spiller ikke var tilgjengelig. Klubben er nok veldig opptatt av å få inn rette folk nå etter å brent seg så mange ganger. Jeg tror den spilleren som de ville ha er Maddison, men det var helt urealsistisk å tro at Leicester ville selge han til oss nå da vi gikk for Harry og fikk han. Det er andre klubber i PL med ambisjoner også. Dette er bare min teori selvsagt, men jeg tror de har fått Maddison sitt ja, men til sommeren.


Derfor så bruker de Pogba i en DM rolle. De vil kjøre inn han i den rollen og bruke andre lenger fram. Jeg synes de burde tenke 4-3-3 nå, men er ikke så sikker på at Ole vil gi slipp på sin langsiktige plan. Så lite kreativt som det har vært nå så burde vi prøve noe nytt. Det er greit med langsiktige tanker, men som sagt vi er så skjøre at det kan gå riktig galt.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7056
07.10.19 23:14

Ja enig i det..

(Innlegget ble redigert 07.10.19 23:14)

missChance
missChanceInnlegg: 54345
07.10.19 23:22

'Football clubs are part of the social fabric that binds us together. They are too important to be left in the hands of bad owners. Under Labour, fans will have a say in how their clubs are run.' (Jeremy Corbyn)

 

Om det i det hele tatt er mulig når det først har gått så langt - jeg tviler.

(Innlegget ble redigert 07.10.19 23:22)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 40747
07.10.19 23:22
den_glade_gris: Jeg tror rett spiller ikke var tilgjengelig. Klubben er nok veldig opptatt av å få inn rette folk nå etter å brent seg så mange ganger. Jeg tror den spilleren som de ville ha er Maddison, men det var helt urealsistisk å tro at Leicester ville selge han til oss nå da vi gikk for Harry og fikk han. Det er andre klubber i PL med ambisjoner også. Dette er bare min teori selvsagt, men jeg tror de har fått Maddison sitt ja, men til sommeren. Derfor så bruker de Pogba i en DM rolle. De vil kjøre inn han i den rollen og bruke andre lenger fram. Jeg synes de burde tenke 4-3-3 nå, men er ikke så sikker på at Ole vil gi slipp på sin langsiktige plan. Så lite kreativt som det har vært nå så burde vi prøve noe nytt. Det er greit med langsiktige tanker, men som sagt vi er så skjøre at det kan gå riktig galt.

Maddison måtte vel vært tiltenkt en rolle som den sentrale offensive midtbanespilleren i 4231 om han skulle vært hentet? United trenger jo også spillere i den dype toeren. Det er virkelig tynt om Pogba er ute.

antonsen_86
antonsen_86Innlegg: 10597
08.10.19 00:28
John||Locke: Hva er vanskelig å forstå?  "Vet ikke helt om jeg har trua på dette Solskjær-prosjektet. Planløst og til dels feigt. Greenwood burde få mer spilletid fremover." Hvorfor mener du det er riktig å bruke Greenwood enda mer fremover?

Fordi jeg synes han fortjener mer spilletid basert hva han har prestert de gangene han har fått sjansen. Det betyr ikke at jeg vil ha Rashford ut eller hva det enn er du insinuerer.

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 5143
08.10.19 07:33

Mot Liverpool er vi alle United fans. Et samlet fotballfolk står opp mot ondskapen og ønsker at Solskjær får pusterom i sin tilværelse som United manager. Det er morro å følge United om dagen. Aldri før har dette laget engasjert og underholdt meg så mye. 

Tankian
TankianInnlegg: 120
08.10.19 10:06
missChance: Skadetabellen i Premier League hver sesong fra 2011-2018 (har ikke data for 2019).Noen bør snakke med det medisinske apparatet!

En del som er interessant der. Chelsea har alltid få skader, og City stort sett det samme. Man Utd og spesielt Arsenal det motsatte. Tottenham hadde veldig mange skader frem til 14/15 sesongen. Hva skjedde da? Pochettino ble ansatt. Så med mindre Tottenham også byttet ut det medisinske apparatet da så tyder det på at hans treningsstil har vært bra når det gjelder forebygge skader.

missChance
missChanceInnlegg: 54345
08.10.19 10:12

Det er helt ekstremt. Vi slet jo en periode veldig med skader på forsvarsspillere, hvis jeg husker riktig.


Når en ser trenden, er det helt utrolig at det ikke er gjort noe med dette.


Det nytter ikke å ha en liten stall når 1/3 skal være skadet til enhver tid!

Villans20
Villans20Innlegg: 6894
08.10.19 10:26

Konspirasjonsteori, men kanskje noen av dem bare har lyst å komme seg vekk fra ydmykelsen og ikke egentlig er skadet.

Lezah
LezahInnlegg: 63763
08.10.19 10:45

Luis Campos "frir" litt. Har en ok track record om ikke annet når det gjelder å finne spillere.

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18703
08.10.19 10:51
Lezah: Luis Campos "frir" litt. Har en ok track record om ikke annet når det gjelder å finne spillere.

Tror du Woody bryr seg? Alt gikk jo så bra på markedet i sommer, da trenger vi ikke en DOF!

Lezah
LezahInnlegg: 63763
08.10.19 11:16

Nei, men selv han er ikke enerådende. Man skulle tro de over ham igjen aner ugler i mosen nå.

missChance
missChanceInnlegg: 54345
08.10.19 11:39
Lezah: Nei, men selv han er ikke enerådende. Man skulle tro de over ham igjen aner ugler i mosen nå.

Drøyt å tro at de etter 6 år skal se lyset.

 

 

Dette er en varslet katastrofe. 

(Innlegget ble redigert 08.10.19 11:39)

Klikk for å gå tilbake til toppen