Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6754
08.10.19 16:12
missChance: Så siden The Sun er beryktede og beviste løgnere, og Hirst skriver om "members", kan vi avlyse akkurat denne krisen! :) (Tar forbehold om at jeg ikke får lest hele artikkelen.)

Jeg så denne igår kveld på twitter, fra the sun, som så bbc og the times snappet opp og resirkulerte i "rumors" delen sin eller hva den heter.

Jeg vurderte å dele den før jeg hva det var, så det er altså ingeting å diskutere engang.
Det er sånt den møkkaavisen dikter opp, og andre medier dessverre deler videre da det selger godt.

startelver
startelverInnlegg: 63300
08.10.19 19:14

Ifølge Daily Mail er tidligere Juventus bosss Allegri ønsket velkommen av Sir Alex, de har alltid beundret hverandres treningsmetoder.

Og Alligri har uttalt at det hadde vært en drøm å trene United.  Han er jo arbeidsledig nå etter å ha trent Juventus i 5 år. 

Det eneste som taler mot Allegri er at han vil ha et overgangsvindu og bestemme spillerne inn mot en ny sesong. 

Men se ikke bort fra at Allegri kan bli eller allerede har blitt kontaktet av Woodward. Det finnes en grense for selv Woodward hvis de negative resultatene fortsetter. 

dailymail.co.uk/sport/football/article-7545243/Massimiliano-Allegri-perfect-manager-Manchester-United-Tottenham.html


 

(Innlegget ble redigert 08.10.19 19:16)

qbah
qbahInnlegg: 49558
08.10.19 19:18

Allergi må vel være noe av det aller beste og mest "safe" i dagens marked. Spesielt nå kanskje som Poch har begynt å rote det til i Spurs. 

Villans20
Villans20Innlegg: 7867
08.10.19 19:20

Men Allegri spiller jo ikke "The United way"...


Nei, her må United få inn Roy Keane eller Paul Scholes. Vitalt at de spiller The United way

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17724
08.10.19 19:23
Villans20: Men Allegri spiller jo ikke "The United way"... Nei, her må United få inn Roy Keane eller Paul Scholes. Vitalt at de spiller The United way

Det er jo nettopp dette som etter mine begreper er det store gnagsåret på Unitedhelen mye det samme som i Rosenborg uten sammenligning forøvrig.


En prøver med for trange sko og når ikke det går prøver en med sko to nummer for store. Resultatet blir det samme. Ett blodig betent sår som smerter jævlig og aldri vil gro.

wingswest
wingswestInnlegg: 11320
08.10.19 19:27
qbah: Allergi må vel være noe av det aller beste og mest "safe" i dagens marked. Spesielt nå kanskje som Poch har begynt å rote det til i Spurs.

At Pochettino opplever en tung periode i Spurs trenger ikke å bety så mye. Han har gjort det veldig bra. Det som derimot blir interessant er jo hvordan Pochettino gjør det i de neste månedene for å snu trenden. Eriksen, Alderweireld og Verthongen forsvinner mest sannsynlig, alle er nøkkelspillere i dagens tropp. De har ikke den samme flyten som de har hatt i de siste årene. 


Kunne United slått på stortromma og lokket Kane og Eriksen bort fra Tottenham? 250 millioner pund ville kanskje gjort det mulig. Og det kunne vært de to brikkene United mangler. En spiss som setter de sjansene man må sette, og en midtbanespiller som er solid, ikke like spektakulær som Pogba, men mye mer jevn i prestasjonene. 


Alle vet at Levy er tøff å forhandle med, men det er noen tunge vedtak som må fattes i London om dagen. Skal de cashe inn på f. eks. Eriksen og Kane, så vil det halvere gjelda de sitter med etter nytt stadion. Samtidig vil de svekkes sportslig, og trolig slite med topp 4 i mange år framover. Det lukter imidlertid Juve av Eriksen, de er kongene av bosmansigneringer. Eriksen takker neppe nei til 20-25 millioner i sign-on-fee og 400,000 euro i ukelønn.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7599
08.10.19 19:29

Allegri risikere ihvertfall ikke å ta over før i sommer, aldri i verden om han tør å risikere ryktet sitt på disse spillerne, kan jeg aldri tenke meg. 

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19944
08.10.19 19:31
mjordan23: Kan ikke si at jeg holder pusten og venter på det....

Glazers bryr seg ikke så lenge de tar ut profit..

Ed er gullgutten som var instrumental i overtakelsen deres, og dermed urørlig inntil inntektene synker såpass at de selger klubben..

Dette blogginnlegget nevner det jeg skrev ovenfor, og enda mer detaljer som virker stadig mer troverdig dessverre

(Innlegget ble redigert 08.10.19 19:39)

wingswest
wingswestInnlegg: 11320
08.10.19 19:33

Enig i at Allegri kanskje er det tryggeste kortet om dagen, om man skulle hatt en ny manager. Men er det hensiktsmessig å gjøre endringer i stolen etter 9 måneder, nok en gang? 
Skal man tilbake til scratch hvert eneste år så kommer man ingen vei. 
Samtidig er det jo legitimt å stille seg spørsmålet om Solskjær var riktig mann. Det var nok en tabbe å gi kontrakten så tidlig, man kunne fint ha ventet til sesongslutt.

DuncanE
DuncanEInnlegg: 936
08.10.19 19:34
Villans20: Men Allegri spiller jo ikke "The United way"...
Nei, her må United få inn Roy Keane eller Paul Scholes. Vitalt at de spiller The United way

Kan ikke du heller bruke mer av din energi på "the Villa way", som har hatt slik overveldende suksess de siste 20 årene?

CryniX
CryniXInnlegg: 12911
08.10.19 20:41

Stemmer denne?

After costing Man United £52m from Shakhtar Donetsk, Fred has managed one goal, one assist and last found a teammate with a through ball in April.

startelver
startelverInnlegg: 63300
08.10.19 21:48

Sikkert, det Fred presterte her forleden var helt utrolig ræva til å være en toppspiller. 

missChance
missChanceInnlegg: 55175
08.10.19 21:51

Solskjaer was keen to make further signings but a combination of the correct players not being available, the inability to get unwanted players out of the club to create space and asking prices being deemed to be too high made it impractical." (Simon Stone BBC)


 


Det er noe som heter å spare seg til fant ...

CryniX
CryniXInnlegg: 12911
08.10.19 22:09
missChance: Solskjaer was keen to make further signings but a combination of the correct players not being available, the inability to get unwanted players out of the club to create space and asking prices being deemed to be too high made it impractical." (Simon Stone BBC)
 
Det er noe som heter å spare seg til fant ...

Er jo ikke første gangen, husker jo hvordan f.eks Nani og Fellaini fikk nye kontrakter og shippet ut for spottpris 6-12 måneder senere.

qbah
qbahInnlegg: 49558
08.10.19 22:22

Utrolig provoserende måte å drive butikk (og bygge lag) på. 

qbah
qbahInnlegg: 49558
08.10.19 22:23

Wingwest: jeg sier ikke noe om å sparke OGS nå, eller at det bør vurderes per nå. Men at Allegri virker som noe av det tryggeste valget stemmer nok. 

Villans20
Villans20Innlegg: 7867
08.10.19 23:42

Mener Pochettino hadde vært et langt bedre valg.


Pochettino elsker å jobbe med unge spillere så han kan videreføre hva Ole har startet. Han har også jobbet med Shaw tidligere, hadde nok fått mer ut av han.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17724
09.10.19 05:51
Villans20: Mener Pochettino hadde vært et langt bedre valg. Pochettino elsker å jobbe med unge spillere så han kan videreføre hva Ole har startet. Han har også jobbet med Shaw tidligere, hadde nok fått mer ut av han.

Men samtidig ett litt mer usikkert valg for å pushe toppen stabilt å være fast inne topp 4 enn Allegri. Noe som vel bør være førstepri nå for å stabilisere skuta?

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11188
09.10.19 07:36

Nå har United forsøkt meritterte managere i Mourinho og Van Gaal, samt Moyes som absolutt ikke har fungert. Solskjær virker foreløpig å følge i deres fotspor. Det er greit at Allegri og Pochettino har bedre resultater å vise til, men er de garantert å ha suksess om de skulle overta United? Jeg stiller meg skeptisk til at det skal bli noe annerledes enn alle andre etter Ferguson.


Jeg kan ikke se at det er andre enn Klopp, Conte og Guardiola som setter et så tydelig preg på lagene sine og får suksess nærmest umiddelbart. Ingen av de er tilgjengelig. 
Solskjær er kanskje ikke rett mann, men jeg er også drittlei av at en skal sparke managere og restarte prosjekt med ny spillerstil og ny manager-effekt som fort dabber av. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17724
09.10.19 07:42
-Joachim-: Nå har United forsøkt meritterte managere i Mourinho og Van Gaal, samt Moyes som absolutt ikke har fungert. Solskjær virker foreløpig å følge i deres fotspor. Det er greit at Allegri og Pochettino har bedre resultater å vise til, men er de garantert å ha suksess om de skulle overta United? Jeg stiller meg skeptisk til at det skal bli noe annerledes enn alle andre etter Ferguson. Jeg kan ikke se at det er andre enn Klopp, Conte og Guardiola som setter et så tydelig preg på lagene sine og får suksess nærmest umiddelbart. Ingen av de er tilgjengelig.
Solskjær er kanskje ikke rett mann, men jeg er også drittlei av at en skal sparke managere og restarte prosjekt med ny spillerstil og ny manager-effekt som fort dabber av.

Jeg hadde iallefall villet gått full runde med Ole dvs denne å halve neste sesong når en først har gitt ham rorpinnen.


Det viktige er uansett å gi ham de tools dvs på spillersida og eventuellt i støtteapperatet han føler og gir beskjed om at han trenger.


Der SAF fikk til ting med hakke og spade har verden nå gått fremover så Ole må gis bedre graveredskaper.

Xavi7
Xavi7Innlegg: 9537
09.10.19 08:29

Neppe noen manager som ville lykkes med denne spillerstallen. Så United er i et stort sort hull.

qbah
qbahInnlegg: 49558
09.10.19 08:32

Om noen manager skulle lykkes med dagens spillerstall er det en bonus og sekundært. Det som er av viktighet nå og fremover er at vi har den manageren som kan foreta nødvendig ryddejobb i stallen, styrke stallen og bygge lag. Det er trolig ingen manager i verden som kunne gjort dagens tropp til et vinnerlag på kort tid. SAF under sine prime times kanskje, som eneste hederlige unntak. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41939
09.10.19 08:42
-Joachim-: Nå har United forsøkt meritterte managere i Mourinho og Van Gaal, samt Moyes som absolutt ikke har fungert. Solskjær virker foreløpig å følge i deres fotspor. Det er greit at Allegri og Pochettino har bedre resultater å vise til, men er de garantert å ha suksess om de skulle overta United? Jeg stiller meg skeptisk til at det skal bli noe annerledes enn alle andre etter Ferguson. Jeg kan ikke se at det er andre enn Klopp, Conte og Guardiola som setter et så tydelig preg på lagene sine og får suksess nærmest umiddelbart. Ingen av de er tilgjengelig.
Solskjær er kanskje ikke rett mann, men jeg er også drittlei av at en skal sparke managere og restarte prosjekt med ny spillerstil og ny manager-effekt som fort dabber av.

Klopp og Guardiola ville ganske sikkert lykkes ganske bra om de fikk litt tid på seg, men selv de skulle slitt med få suksess nærmest umiddelbart slik som du skriver.

Eller det er litt avhengig av hva du definerer som umiddelbar suksesss? United er vel i omtrent i samme situasjon som når Klopp tok over Liverpool. Da ble det topp 4 i hans første fulle sesong med Liverpool. Det tror jeg han kanskje også kunne klart med United.

Guardiola er mindre fleksibel enn Klopp, og kunne hatt større problemer med dagens tropp/den troppen som Solskjær tok over. Han ville nok hatt behov for flere utskiftninger for å få oppnå suksess. Man han har kanskje enda større makspotensiale når han får akkurat de spillerne han ville ha.

Spørsmålet blir også hva de trenger av apparat rundt seg for å lykkes. Pep hadde et av Europas dyktigste sportslige ledelser over seg både i Barca, Bayern og City. Det samme gjelder til dels Klopp i Dortmund og etter all sannsynlighet Liverpool. Apparatet for å rekruttere spillere har vært svært bra i alle disse klubbene. Det har det IKKE vært i United de siste årene.

Conte tror jeg kunne oppnådd mest på kort tid. Bortsett fra den ene sesongen i Chelsea, har han fått imponerende mye ut av de lagene han har trent, og mer aller mindre hver eneste sesong. Og selv han ville definitivt hatt behov for en dyktig sportssjef for å rekruttere spillere.


(Innlegget ble redigert 09.10.19 08:47)

barnimagen
barnimagenInnlegg: 2281
09.10.19 08:46
-Joachim-: Solskjær er kanskje ikke rett mann, men jeg er også drittlei av at en skal sparke managere og restarte prosjekt med ny spillerstil og ny manager-effekt som fort dabber av.

Enig. Problemet vårt er sammensatt. Det er ikke så enkelt som at (atter) et managerbytte innebærer revolusjon. For å kunne kjempe helt i toppen er vi avhengig av at alle faktorer klaffer. Manager, spillere, sportslig ledelse, motivasjon, dommere etc. Pr nå mangler det i alle ledd. OGS har ikke tilstrekkelig erfaring i manager-rollen. Spillermateriellet er stort sett bra individuelt. Men som lag som skal fungere og samspille skorter det. Sportslig ledelse kan vi i aller høyeste grad stille spørsmålstegn ved.


Motivasjonen er kanskje der hvor det feiler mest. Under Sir Alex Ferguson var dette punktet hvor det skilte mest i forhold til motstanderne. Vinnerviljen var til stede. Spillerne var skrubbsultne på suksess. Dagens spillere er også skrubbsultne på suksess, men da mest i forhold til likes på instagram. 


Og vi har i tillegg blitt såpass kravstore at vi krever managerens avgang straks det butter imot. Dermed havner vi i samme hengemyra som mange andre lag har vært i. Jeg tviler derfor på at vårt kjære Manchester United vil kunne kjempe seg tilbake til topp 4 på en god stund. Til det er vi blitt altfor ustabile og usammenhengende. Vi er et 5000-biters puslespill av en ørken i tett tåke. Og vi har akkurat tømt bitene ut av esken. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17724
09.10.19 08:53
barnimagen: Jeg tviler derfor på at vårt kjære Manchester United vil kunne kjempe seg tilbake til topp 4 på en god stund. Til det er vi blitt altfor ustabile og usammenhengende. Vi er et 5000-biters puslespill av en ørken i tett tåke. Og vi har akkurat tømt bitene ut av esken.

Det er vel å ta noget hardt i vel. Ei gammel rockestjerne som har vært på kjøret i årevis å som må på rehab for å straite seg opp og faller noen ganger av lasset on the way å må starte pån igjen derimot.

Bakkus
BakkusInnlegg: 4471
09.10.19 09:02

Allegri har ingen erfaring utenfor Serie A. Når man ser hvordan gjennomsnittsuksessen for slike personer er i Premier League blant spillere, klarer jeg ikke å se for meg at den kommer til å være noe annerledes blant managere. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
09.10.19 09:06

Conte, Ancelotti og Mancini hadde heller ingen erfaring utenfor serie A før de kom til PL, men gjorde det likevel strålende. Italienske managere har gjort det meget bra i PL. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
09.10.19 09:16

Guardiola skal holdes langt borte fra United. Fryktelig oppskrytt og ufordragelig fyr.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24880
09.10.19 09:49

United har styrket 1 av 3 lagdeler i opprydningen som trengs, og kanskje til og med svekket de 2 andre. Legg til et skadehelvete, og dårlig uttelling, så blir det som det har blitt. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg