Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Denat
DenatInnlegg: 3254
09.10.19 18:55

"hvorfor ikke være redelig nok til i det minste å innrømme at United er i en gigantisk endring, og at sånt naturligvis vil påvirke prestasjonene?"

 

- Først, det med trening er altså basert på at trenere og spillere sier at man trener drithardt? Glimrende, da er nok Man Utd blandt de best trente lagene da... 

 

Så: Ingen benekter vel at det er endringer på gang i Man Utd? Det jeg mener er at det ikke er noe som helst som tilsier at Ole Gunnar Solskjær er en mann som er kapabel til å gjennomføre en slik endring på en god måte. Ingenting, og akkurat nå går det såpass elendig at det ikke er utenkelig at han får fyken ved 9 kamper og 9 poeng, måneder etter at han har fått bruke over €150M på å forsterke dette laget. Man er 2 poeng over nedrykksplass, med en tropp som må være blandt de 5 best betalte i verden. 

 

Det Man Utd viser om dagen er ubegripelig svakt, og at man gjør endinger er ikke en god nok grunn til at det ser latterlig svakt ut. Chelsea gjør neppe mindre endringer, uten at de ser ut som et lag som ikke aner hvordan de skal spille sammen av den grunn. 

 

Kan du fortelle meg hva som tyder på at Ole Gunnar er rett mann for denne oppgaven?

Jeg håper forøvrig at Solskjær får god tid på seg, så får vi se hvordan det går. Hans jobb i Man Utd er i det mindre underholdende for oss andre. 

(Innlegget ble redigert 09.10.19 19:01)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 22655
09.10.19 19:00

Han har da ikke brukt £150 mill netto. Net spend i sommer var faktisk veldig moderat for en klubb på Uniteds størrelse og behov. 

Denat
DenatInnlegg: 3254
09.10.19 19:03
GreySerpent: netto

Nei? Og?

Han hentet spillere for €159m i følge transfermarkt, og laget ser svakere ut nå enn det gjorde før sommeren. Både på papiret og på banen.

Han solgte Lukaku, som han uansett ikke ville bruke.

Om en ukjent manager med tilsvarende manager-CV hadde blitt hentet inn og levert eksakt det samme som Ole har gjort til nå, hadde det ikke vært en Man Utd-supporter i verden som ville gitt han mer tid. Hans karriere i klubben, og drømmen om at en gammel supporterfavoritt skal klare dette er den eneste grunnen til at enkelte vil gi han tid. 

(Innlegget ble redigert 09.10.19 19:10)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46279
09.10.19 19:04

Samtidig kjøper jeg ikke at Solskjær ikke fikk lov til å kjøpe spillere. Er vel det at han og teamet gikk etter spesifikke spillere uten å ha en plan B.

Salah f.eks. var ikke Klopp sitt førstevalg, men ble kjøpt fordi man ikke fikk Brandt.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7055
09.10.19 19:04

Tenkte jeg skulle holde meg unna i dag, men jeg må skryte av innlegget til JohnLocke, tommel fra meg

Sr_Flamingo
Sr_FlamingoInnlegg: 13306
09.10.19 19:05
John||Locke: -Pat

Er så deilig med noen som klarer å tenke rasjonelt blant fansen. Er 100% enig i alt du har skrevet her den siste tiden.

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3605
09.10.19 19:12

Jeg er faktisk mest redd for at styret skal få panikk pga hvordan fansen oppfører seg og sparke Ole fordi de faktisk føler de kan bli rammet selv.

Jeg er personlig helt avslappet med at Ole sitter ut sesongen, og at vi vil klatre på tabellen, selv med tap mot Pool til helgen det er en selvfølgelighet.

Tror jeg faktisk skal sette et par hundrelapper på seier til United. Får vel aldri bedre odds mot Pool på Trafford enn dette ;) 

(Innlegget ble redigert 09.10.19 19:13)

Bakkus
BakkusInnlegg: 4085
09.10.19 19:25
startelver: Ojsann , du følger ikke godt med tydeligvis.  De fleste italienske managere som aldri har prøvd seg i PL før har faktisk lykkes etter kort tid.  Bare nevner Conte i Chelsea som ble en "instant" suksess, Ranieri tok Leicester fra ingenting og opp til ligagull. Sarri brukte litt tid i Chelsea og fikk fyken men han hadde god styring i perioder.

Pearson sin poengfangst siste ca 10 kampene av 14/15 sesongen var like bra som Ranieri sin gjennom hele neste sesong, og det uten Kante. Ranieri opprettholdt bare flyten samt at han var heldig med at han kom inn der konkurrerende klubber var alle som en inne i en overgangsfase. 81 poeng vant han ligaen med.


Conte er en helt annen type enn Allegri. Allegri er en nikkedukke som godtar alt ledelsen i klubben foretar seg. Mange AC Milan supportere misliker ham sterkt etter hvordan han bare la seg flat da Berlusconi & co bestemte seg for å selge hele stammen i laget foran 12/13 sesongen. Ringer dette noen bjeller hvis man sammenligner med Glazers og Woodward? Conte derimot ga seg som Juventus-manager over noe de fleste vil regne som bagateller. Sarri hadde ingen fremtid i Chelsea. Det så alle.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9177
09.10.19 19:30
Old_Trafford: Jeg er faktisk mest redd for at styret skal få panikk pga hvordan fansen oppfører seg og sparke Ole fordi de faktisk føler de kan bli rammet selv.

Det kommer til å skje ja om ting ikke forandrer seg. Har värt inne på det selv tidligere.

Röster for at OGS gir litt faen å våger på spille 4-3-3 som han gjorde i starten, i et håp om å få til en forandring. 

(Innlegget ble redigert 09.10.19 19:30)

Bakkus
BakkusInnlegg: 4085
09.10.19 19:32
Denat: Lukaku

Så du Inter - Juve i helgen? Like ubrukelig som han var i toppkampene for United. Var som at de spilte med 10 mann. Han har aldri vært en konsekvent klassespiller. Er på tide og slutte å insinuere det. Apropos det at Solskjær får kritikk for at han ble solgt, så faller det helt på sin egen urimelighet. Han ville vekk for enhver pris. Det som derimot er kritikkverdig er at det tok såpass lang tid at Solskjær ikke fikk tid til å skaffe en erstatter, ikke det at han ble solgt isolert sett.

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3605
09.10.19 19:33
TrueTopRed: Det kommer til å skje ja om ting ikke forandrer seg. Har värt inne på det selv tidligere.
Röster for at OGS gir litt faen å våger på spille 4-3-3 som han gjorde i starten, i et håp om å få til en forandring.

Spørs på skadene, med Martial og Pogba tilbake er det ikke umulig.


AWB på høyre savnes også.


Shaw er vel ute på lengre tid?

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7055
09.10.19 20:33

4-3-3, 4-2-3-1, handler ikke om systemet akkurat nå, problemene handler om for svake spillere, Ole har ikke spillere som kan konkurrere i PL, hvis vi skal være konkurransedyktige må vi i det minste bli skadefrie, hvis vi skal klare å vinne kamper må vi klare p stille vår beste ellver.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19847
09.10.19 20:50
John||Locke: Med noe i nærheten av normal uttelling, hadde vi enkelt hatt fem poeng mer. Markant mer enn fantastiske Poch, med det sterkere laget. Som har vært Spurs-manager i en årrekke. Det er absurd at man skal felle noen dom over Solskjær nå.

Det vil på magisk vis bli en markant oppgang i offensiv kvalitet, ved å finne en manager med en bedre CV.

Ikke som om det var ett dårlig offensivt spillemønster med de samme svakhetene vi ser nå under de tre foregående og de siste åra under SAF heller, neida..

(Innlegget ble redigert 09.10.19 20:51)

startelver
startelverInnlegg: 59419
09.10.19 21:11
John||Locke: United var fryktelig dårlig trent under Mourinho, beveget seg lite og sprintet minst. Solskjær har snakket mye om dette, og massevis av spillere har fortalt om det harde treningsregimet. Det har vært en helt bevisst strategi å bli blant de best trente lagene i ligaen. Akkurat hvor man er, er vanskelig å si, og det er derfor jeg skrev at man sannsynligvis var blant de beste. Fra at man helt klart var blant de aller dårligste. Dette er en vesentlig endring.

Da kan jo være overtrening også blant enkelte. Og da kommer også belastningsskader på  flere spillere tydeligvis.  

Regner med støtteapparatet til United har god kontroll på dette. 

(Innlegget ble redigert 09.10.19 21:12)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9177
09.10.19 21:25
dalagubbe: 4-3-3, 4-2-3-1, handler ikke om systemet akkurat nå, problemene handler om for svake spillere, Ole har ikke spillere som kan konkurrere i PL, hvis vi skal være konkurransedyktige må vi i det minste bli skadefrie, hvis vi skal klare å vinne kamper må vi klare p stille vår beste ellver.

Sånn sett kan ikke vi som fans forvente noe som helst, er det d du sier? 

Vi kommer fra en sesong der vi gjorde alt galt. Så skal vi jaggu bare blunde for det som skjer nå, fordi de som holder i spakene (som forövrig aldri har vist noe på dette nivået) skal fikse ting. 

Herlige tider.

(Innlegget ble redigert 09.10.19 21:31)

Eddie.x
Eddie.xInnlegg: 1170
09.10.19 21:27
John||Locke: United var fryktelig dårlig trent under Mourinho, beveget seg lite og sprintet minst.

Jeg linka til et intervju med Duncan Castles hvor han snakker om dette, verdt å høre på. Er visstnok noen missfornøyde spillere med treningsregimet. Alle skadene vi har også kan ha en korrelasjon med denne intensiteten Solskjær visstnok krever. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9177
09.10.19 21:49

Hva har OGS på å tape på å kjöre 4-3-3 der Pogba er mer som en box2box spiller?

Hans kreativitet/uforutsigbarhet blir en rissiko som "quarterback" fremfor forsvaret, men gjör nytte om han får sjansen til å vandre opp i banen der vi trenger han.

Om OGS viser litt baller og er villig til å ta sjanse/skape forandring så blir det veldig mye enklere å akseptere at han pröver, selv om det ender i tap. Men å feige seg til sparken (for det er det som holder på å skje nå) vil ikke ser bra ut.

(Innlegget ble redigert 09.10.19 21:49)

WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
09.10.19 22:01
John||Locke: United var fryktelig dårlig trent under Mourinho, beveget seg lite og sprintet minst. Solskjær har snakket mye om dette, og massevis av spillere har fortalt om det harde treningsregimet. Det har vært en helt bevisst strategi å bli blant de best trente lagene i ligaen. Akkurat hvor man er, er vanskelig å si, og det er derfor jeg skrev at man sannsynligvis var blant de beste. Fra at man helt klart var blant de aller dårligste. Dette er en vesentlig endring.

Jeg husker dette var noe Moyes kjørte hardt i Everton. År etter år endte det med en svak sesongstart, før de klatret opp til toppen igjen utover i sesongen. Lov å håpe

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7055
09.10.19 22:13

God fysisk form er forutsetning for å lykkes i PL

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11178
10.10.19 02:48
Knaxern: Samtidig kjøper jeg ikke at Solskjær ikke fikk lov til å kjøpe spillere. Er vel det at han og teamet gikk etter spesifikke spillere uten å ha en plan B.

Hva baserer du dette på?


-Pat

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28256
10.10.19 09:15
TheBelfastBoy: @-k9b_
Er du alltid så lettlurt eller bare når du finner noe som backer konklusjonen din?;)

Jepp, jeg er veldig lettlurt. 


Nå sitter jeg her og lurer på hvor jeg har blitt lurt. Kan du hjelpe meg? 

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28256
10.10.19 10:08
dalagubbe: God fysisk form er forutsetning for å lykkes i PL

Det  finnes 0 spillere i Englands øverste 3 divisjoner som ikke er i "god fysisk form". 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16899
10.10.19 10:13

Nå synest jeg at enkelte skriver i denne tråden kun for the sake of Kverulering.

(Innlegget ble redigert 10.10.19 10:21)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9177
10.10.19 10:16
-k9b_: Det  finnes 0 spillere i Englands øverste 3 divisjoner som ikke er i "god fysisk form".

United hadde masse spillere med dårlig form når Ole tok over, men ikke året för når man kom på 2e plass i ligaen, rart men det er det siste offisielle.

Ser man på hva man ser på banen så kan det virke som at hele sesongsoppkjöringen gikk til å bygge god fysisk form heller enn å sette et spill/skape samhandling på banen.

(Innlegget ble redigert 10.10.19 10:17)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9177
10.10.19 10:37

Utrolig mye göy man finner om man söker i denne tråden etter "stopper" under perioden august - oktober i 2018. 

I samme slengen kom man også over hva man syntes om spillet vi hadde på den tiden, og innså at vi ser akkurat det samme idag.

Herlig lesestoff.

 

(Innlegget ble redigert 10.10.19 10:38)

Dux1
Dux1Innlegg: 33619
10.10.19 10:38
den_glade_gris: Han må legge om strategi.

Føler OGS har låst seg for mye til 4231-formasjonen. 


Andreas P burde fått prøve seg som vår 10-er. På kant er han til liten nytte. 

missChance
missChanceInnlegg: 54290
10.10.19 10:40

FFS ...

 

'Paul Pogba has cracked a bone in his toe according to reports in France.

 

...

 

But, the latest reports from L’Equipe (via Sport Witness) say the diagnosis of his injury is bad news for United as Pogba has a similar injury to the one that kept Neymar out for a long time. The report claims surgery has been dismissed as they prefer to go down the natural healing route.' (MEN live)

(Innlegget ble redigert 10.10.19 10:41)

Dux1
Dux1Innlegg: 33619
10.10.19 10:41
missChance: Paul Pogba has cracked a bone in his toe according to reports in France.

Ufattelig....

missChance
missChanceInnlegg: 54290
10.10.19 10:42
Dux1: Ufattelig....

Da har han i så fall (hvis en forutsetter at det er sant) spilt med denne skaden også.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 19890
10.10.19 10:49

2. plass i ligaen, men leverte til langt svakere. Hadde vi byttet de Gea med en av keeperene til de andre topplagene hadde vi antakelig endt på femte/sjetteplass. Dette, og tur med en god del annet, ga en misvisende tabellplassering som «fotballdumme»/Mourinhofans lot seg lure av. Supportere som ikke evner å forstå det som skjer på banen.

Når det er sagt er det heller ikke alle spillestiler som er like intensitetskrevende. Spørsmålet om «fysisk form» er mao relativt. Å spille den reaktive, gørrkjedelige fotballen til Mourinho krever mindre enn å spille fotballen til feks Klopp, Pep, Conte eller Poch. De fleste fotballag på det øverste nivået er antakelig godt nok trent til å spille den fotballen treneren deres ønsker å spille. Unntakene kan være i overgangsperioder som den vi er i nå.

Går man et par år tilbake husker man at Chelseaspillerne påpekte at var en enorm overgang fra treningsregimet til Conte fra Mourinho. Husker man enda bedre husker man hvordan Mourinho påpekte, med henvisning til Conte, hvordan andre trener «cry, cry, cry» over skader. Det var selvsagt fordi Conte fikk noen av de samme utfordringene som OGS i dag. Hvordan kan du TRR, som har vært så interessert i så mange år, ha unngått å få med deg dette? Agenda eller bare litt...?

(Innlegget ble redigert 10.10.19 10:53)

Klikk for å gå tilbake til toppen