Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9415
19.10.19 20:24

I bedrøvelsen over hvor elendig det har gått, så har det gått så langt nå at man bare aksepterer neturer fordi ihvertfall OGS får mere tid på den måten. Ja i morgen møter vi Liverpool og vi er fornøyde om man kommer fra det med et par måls tap osv.

Fakta er at om vi bare hadde fått tak i en manager med en spillende filosofi sist sommer, sammen med en dynamisk midtbanespiller, så ville vi vært et helt annet lag som i verste fall ville vært straks bak topplagene nå.

Istedet er det en akseptans for denne destruktive steinaldermentaliteten der man skal løse en lagdel per vindu, og der der manager i brist på å ha fått til noe skal ha tid for å kunne kjøpe en drøss av spillere. Ev da kan man kreve noe.

Tullprat. Et nav for sentral midtbanen og ellers gode vurderinger av tropp og akademispillere, så ville vi hatt et attraktivt spill. 

Vi er tilbake til det jeg kjente etter at Van Gaal hadde brukt tiden sin, og der man innså at man måtte skår først for å ha en sjanse. 

Klarer ikke å glede meg eller se frem imot kampene. Det er mere sånn at det er noe som må gjøres/spilles av. 

Blir det som man frykter i morgen, 4-2-3-1 og hederlig 0-3, så bør Ole sparkes etter kampen. Fyren har klart å gjøre en av de dyreste troppene i verden til et potensielt bunnlag med sitt nærvær som menneske/manager. Hans vurderinger holder ikke mål.

(Innlegget ble redigert 19.10.19 20:27)

Hunkpapa
HunkpapaInnlegg: 3430
19.10.19 21:29
Kristwic7: 1 poeng fra nedrykk.. Solskjær er jo milevis verre enn Van Gaal og Moyes.

Ser at OGS er interessert i å kjøpe Mathias Normann fra russisk fotball i åpningsvinduet i januar. En spiller som ikke var god nok for Brighton etter overgang fra B/G. Han endte i Molde, og ble kjent med OGS der. Innhopp på A-landslaget og en grei CV fra russisk fotball (!?). Dette med bruk av norske spillere burde vel være noe OGS har lært av fra forrige opphold i PL, eller ? Dersom OGS tror at en spiller som Normann er god nok til å forsterke midtbanen til ManU må han tro om igjen. Normann er en god spiller for all del, men det får da være måte på. Om dette er sant (kilde engelsk media) tror jeg OGS har mistet dømmekraften fullstendig.

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 15395
19.10.19 21:33
Hunkpapa: tror jeg OGS har mistet dømmekraften fullstendig.

Har han noen gang hatt det. I Molde drev han å prøvde ut formasjoner som ikke virket lenge.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17723
19.10.19 21:35
Hunkpapa: Ser at OGS er interessert i å kjøpe Mathias Normann fra russisk fotball i åpningsvinduet i januar. En spiller som ikke var god nok for Brighton etter overgang fra B/G. Han endte i Molde, og ble kjent med OGS der. Innhopp på A-landslaget og en grei CV fra russisk fotball (!?). Dette med bruk av norske spillere burde vel være noe OGS har lært av fra forrige opphold i PL, eller ? Dersom OGS tror at en spiller som Normann er god nok til å forsterke midtbanen til ManU må han tro om igjen. Normann er en god spiller for all del, men det får da være måte på. Om dette er sant (kilde engelsk media) tror jeg OGS har mistet dømmekraften fullstendig.

Dette tror nå jeg mest er svada og askavkok

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 8272
19.10.19 21:36

Gratisavisen Metro er en særdeles troverdig kilde. Er det virkelig noen som tror at Normann er et reelt target basert på «Metro-reports»? 

qbah
qbahInnlegg: 49557
19.10.19 21:49

Ikke noen fare for at Zlatan ble ruinert av det der. Omtenksomt da. 

Hunkpapa
HunkpapaInnlegg: 3430
19.10.19 21:56
Mc_lovin: Gratisavisen Metro er en særdeles troverdig kilde. Er det virkelig noen som tror at Normann er et reelt target basert på «Metro-reports»?

¨Nå er det flere en Metro som melder nyheten. OGS har prestert dette før. Om han tror at en spiller som ikke engang er fast på det norske landslaget kan bidra med noe som helst, er OGS ferdig før jul. Om det er noe i dette så er det en naivitet uten sidestykke. OGS har erfaring med å hente norske "edelstener" til PL.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20419
19.10.19 22:02

Jeg tror ikke OGS har beslutningsmyndighet til å tvinge gjennom et slik kjøp.


Med andre ord, dersom Man Utd henter en nordmann er det flere enn OGS som har satt et kvalitetsstempel på spilleren. Spillere som blir hentet blir evaluert av både dataanalyseverktøy og flere speidere.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17723
19.10.19 22:14
TheBelfastBoy: Jeg tror ikke OGS har beslutningsmyndighet til å tvinge gjennom et slik kjøp. Med andre ord, dersom Man Utd henter en nordmann er det flere enn OGS som har satt et kvalitetsstempel på spilleren. Spillere som blir hentet blir evaluert av både dataanalyseverktøy og flere speidere.

Selvsagt , men noen ,for ikke å si mange synest å finne glede i å gjøre seg dumme her inne.


Tror visst de vinner diskusjoner med forsøk på nedvurderinger og latterligjøringer  av meddebattanter som er supportere av lag som sliter litt i motgang i ei gitt tidsramme. Noe selv de beste gjør.


Bantere i kampsituasjoner er en ting men idiotoppførsel som faller tilbake på en selv er ................ ja bare jævla dumt igrunn.


Mulig jeg missforstår din intensjon i svaret her , but never mind :-)


 

Dux1
Dux1Innlegg: 33805
19.10.19 22:29

#Pogba6

LvG og Mourinho hadde enda større/flere toppresultater å vise til enn Klopp. Hvordan gikk det med de to i United? Jo, de fikk fyken! 

Klopp ville mao ikke gjort det stort bedre i dagens United, fordi klubben råtner på rot. Men for en idiot som deg er det selvsagt nytteløst å forklare at ting henger ihop, og at stadige nye manageransettelser er som å pisse i buksa for å holde varmen. 

Klopp fikk TID i Liverpool. Noe verken Moyes, LvG eller Mou fikk i United. Og muligens lider OGS samme skjebne. 

Men du får bare fortsette runkingen etter stadig nye managere. Tydeligvis har du - etter 6 år og fire managere - ikke skjønt at denne trenden ikke er veien å gå i United..!

(Innlegget ble redigert 19.10.19 22:30)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45687
19.10.19 22:33
Hunkpapa: Ser at OGS er interessert i å kjøpe Mathias Normann fra russisk fotball i åpningsvinduet i januar. En spiller som ikke var god nok for Brighton etter overgang fra B/G. Han endte i Molde, og ble kjent med OGS der. Innhopp på A-landslaget og en grei CV fra russisk fotball (!?). Dette med bruk av norske spillere burde vel være noe OGS har lært av fra forrige opphold i PL, eller ? Dersom OGS tror at en spiller som Normann er god nok til å forsterke midtbanen til ManU må han tro om igjen. Normann er en god spiller for all del, men det får da være måte på. Om dette er sant (kilde engelsk media) tror jeg OGS har mistet dømmekraften fullstendig.

Kvittet seg med Solbakken så er tak i Normann. Dog bør han være uaktuell for United og en av mange hundre spillere som blir linket.

Men Ødegaard og Braut?

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
19.10.19 22:37

Nei, verken Mourinho eller Van Gaal hadde slike ekstremresultater som Klopp hadde. Han tok 2 seriegull og en CL finale med Dortmund, en klubb som ikke hadde vunnet hjemlig serie på 9 år og var og er ekstremt underlegen ressursmessig i hjemlig liga. Klopp var en av verdens mest ettertraktede managere og kunne velge mellom så og si alle storklubber. Å sammenligne han med amatøren og Cardiff-floppen er så på viddene som det går an å komme.

Nei, veien å gå er å finne noe av det dårligste man kan oppdrive og ansette vedkommende som manager i Manchester United.

(Innlegget ble redigert 19.10.19 22:39)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
19.10.19 22:41

Verken Ødegaard eller Braut er gode nok. Nå må vi slutte å se på nasjonaliteten til spillere og heller se på kvaliteten. I følge Solskjær er det kun briter og nordmenn som kan fotball.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17723
19.10.19 22:49
Pogba6: Verken Ødegaard eller Braut er gode nok. Nå må vi slutte å se på nasjonaliteten til spillere og heller se på kvaliteten. I følge Solskjær er det kun briter og nordmenn som kan fotball.

Hvorfor skriver du så mye piss i enkelte innlegg som dette når du egentlig er så oppgående i mye annet du skriver. For det gjør du og er du jo. Ingen med litt peiling kan jo ikke benekte at du kan din fotballhistorie og treffer blink oftere enn folk gir deg kreditt for.


Hvorfor er du ikke ærlig og redelig i alle sammenhenger når du først er her og diskuterer fotball. Og dette gjelder selvsagt ikke bare deg , det siste der.


 


 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
19.10.19 22:56

Hva er det som er piss med det da?

Shenon
ShenonInnlegg: 5240
19.10.19 23:25
Dux1: Klopp fikk TID i Liverpool

...fordi man fra dag 1 så hva som var intensjonen med laget hans - og det var stort sett fremgang hele veien (med et og annet tilbakeslag selvsagt, men sjeldent store og langvarige).


Hva er det egentlig Ole Gunnar vil? sånn rent bortsett fra disse flosklene han kommer med ang "the Junaited way" etc? Det er jo et sammensurium uten like fra den ene kampen til den andre - noe man ALDRI så på Klopp's Liverpool, heller ikke den første sesongen.


Klopp fikk TID, fordi man fra før av visste at han var verdt det! Ikke pga at han løftet laget fra 11 til 8 plass første sesongen sin...

Dux1
Dux1Innlegg: 33805
19.10.19 23:38

Hehe. Moro å se du gå fra å skrive «toppresultater» til «ekstremresultater» i neste innlegg for liksom å underbygge argumentet ditt. Søtt! 


Klopp når verken LvG eller Mou til knærne engang hva angår «toppresultater». Nå er ikke dette poenget i det hele tatt, men leter du etter «ekstremresultater» kan du f eks lese om hva LvG gjorde med lille Alkmaar eller det nederlandske landslaget.


Hele poenget mitt, som du som ventet ikke evnet å forstå, var at United har prøvd alle typer managere - både meritterte og ikke-meritterte. Så hvorfor ikke gi en som kjenner United ut/inn og som har jobbet mange år under tidenes manager en sjanse? 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
19.10.19 23:47

Å vinne med Alkmaar er ganske sterkt ja, men den nederlandske serien er jo ikke så vanskelig å vinne og spesielt på den tida, da var ikke de 3 store spesielt gode, noe man og så ved at Steve McClaren vant med Twente.


Fordi han ikke er kompetent nok til en slik jobb vel. Den rette manageren kan jeg gi massevis av tid, jeg var ekstremt tålmodig med SAF fordi jeg visste han ville få det til. Jeg sa og at Klopp kom til å bli en dundrende suksess i Liverpool. Dette er fordi de er meget kompetente og fantastiske til å bygge lag. Klopp med United sine ressurser hadde vært helt fantastisk.

Dux1
Dux1Innlegg: 33805
19.10.19 23:51

#Shenon


Klopp fikk tid fordi han ble ansatt av en kompetent sportslig ledelse. United-ledelsen hadde ansatt tre managere på fem år da OGS tok over. Tre ulike filosofier, tre ulike lag og en klubb fullstendig på villspor. Er det rart alt er et «sammensurium»? Er det rart en fjerde manager på seks år skaper ustabilitet og svake resultater? Spesielt når det satses (mer) på unge talenter, samtidig som skadene florerer som en pest? 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
19.10.19 23:54

Hvorfor tror du skadene florerer da? Hvorfor hadde Molde mye skader under OGS? Sikkert bare tilfeldig, ikke sant.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
19.10.19 23:57

Hvorfor klarte ikke Rodgers seg under denne fantastiske sportslige ledelsen tror du Dux1? 


Sportslig ledelse har selvsagt mye å si, og folkene på toppen i United er amøber og drittsekker, men en manager med peiling kunne selvsagt klart seg langt bedre.

Dux1
Dux1Innlegg: 33805
19.10.19 23:58

#Pogba6


Var LvG og Mourinho kompetente nok for deg? 

Shenon
ShenonInnlegg: 5240
19.10.19 23:59
Dux1: Klopp fikk tid fordi han ble ansatt av en kompetent sportslig ledelse.

Nei


Du er dog nært. Klopp fikk tid fordi vi hadde en ledelse som så at han var meget kompetent. Noe som også var grunnen til at han ble ansatt vil jeg tro (men akkurat DET skulle jeg også vært kompetenkt til å skjønne).

Dux1
Dux1Innlegg: 33805
20.10.19 00:03

To managere «med peiling» fikk sparken i United. To managere som hadde hatt suksess overalt ellers. To manager som begge har fortalt om vanskelige arbeidsforhold i United. Hvordan forklarer du dette? 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
20.10.19 00:05

LvG var utdatert. Mourinho kom dessverre inn på feil tidspunkt, men han hadde jo 2 trofeer og 2 plass i serien på 2 og en halv sesong, det er slett ikke verst når man ser på resultatene post SAF.

Ingen sier at det er lette arbeidsforhold i United. Men at man ikke har vunnet bortekamp på 8 måneder, kun scoret mer en 1 mål i en av de siste 13 kampene og ligger 1 poeng over nedrykk og på 10 plass og at manageren har den dårligste seiersprosenten av alle managere i klubben er ikke pga ledelsen i klubben. Det går an å gjøre det langt bedre enn dette selvfølgelig.

(Innlegget ble redigert 20.10.19 00:11)

Dux1
Dux1Innlegg: 33805
20.10.19 00:07

#Shenon


En ledelse som skjønte at ting ville ta tid, selv under Klopp. Tyskeren vant ikke en tittel med Pool før i sin fjerde sesong. 


Tror du med hånden på hjertet at dagens ledelse vil gitt OGS fire år uten å vinne en tittel?  

Xavi7
Xavi7Innlegg: 9537
20.10.19 00:09

Spennende hvis ManU henter Braut, Ajer, Normann og Berge i vinter. ManU hadde jo stor suksess med Solskjær, Berg og Johnsen i sin tid.

Dux1
Dux1Innlegg: 33805
20.10.19 00:11

En av verdens aller beste managere klarte ikke å overleve i United altså. Hvor mye tid var du villig til å gi Mourinho? 

McLovin
McLovinInnlegg: 13206
20.10.19 00:13

Mye snakk om Klopp vs andre store managere som Mourinho og LvG.


Klopp har opplagt gått etter de interessante casene, lag som kan restruktureres og bygges opp. Klubber med integritet og potensiale. Virker ikke ut som han har vært like interessert i de som var på topp allerede.


Klart han kunne gått for United for noen år siden dersom innsalget hadde vært bedre. En eksentrisk type som er drevet av sine egne verdier. Det betyr at et lag en slik fyr bygger opp til en CL-tittel er utrolig mye mer imponerende enn å bare ta over et lag med uendelige ressurser. Mourinho er dyktig, men har alltid gått til tilnærmet dekket bord. 


Jeg tror han gir seg i Liverpool når kontrakten er over. Löws kontrakt med landsen går ut samtidig og han er den åpenbare kandidaten for å ta over. Og han er ingen Real Madrid type. Vinner han PL med Liverpool i tillegg til CL har han åpenbart gjort jobben og kan bæres på gullstol på Anfield til evig tid. Så får også United ro og fred. Pep er nok ute omtrent samtidig.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg