Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Pogba6
Pogba6Innlegg: 9013
20.10.19 00:14

I og med at Mourinho ble motarbeidet av Woodie og Glazers på slutten så var det ingen vits at han fortsatte. Han er ingen tryllekunstner som Klopp og Conte så om man ikke gir Mourinho full oppbacking er det ikke vits å ha han som manager, akkurat som Pep.

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14895
20.10.19 00:18
Dux1: En av verdens aller beste managere klarte ikke å overleve i United altså. Hvor mye tid var du villig til å gi Mourinho?

Mou var utdatert, og på ingen måte i stand til å snu en dårlig trend. Blir spennende å se om han kommer tilbake, og om han har tatt noe lærdom av tiden i Chelsea og Man Utd

Reddington1
Reddington1Innlegg: 1095
20.10.19 00:26
TheOpiate: Blir spennende å se om han kommer tilbake, og om han har tatt noe lærdom av tiden i Chelsea

Ja. PL gull med Chelsea var overhodet ikke godt nok. 

Shenon
ShenonInnlegg: 5228
20.10.19 00:27
Dux1: Tror du med hånden på hjertet at dagens ledelse vil gitt OGS fire år uten å vinne en tittel?

Nei utgangspunktet er jo fryktelig likt for disse to og da


Må beklage at jeg glemte i farten hvilken tittelgrossist Liverpool har vært de siste 30 årene...

Reddington1
Reddington1Innlegg: 1095
20.10.19 00:31
Shenon: Nei utgangspunktet er jo fryktelig likt for disse to og da

Poenget er? Man har ansatt Solskjær for å stake ut en kurs fremover, i en periode hvor klubben knapt vet hva som er framover og bakover. Jeg vet godt at samtlige poolsupportere som ønsket Klopp ut i 2016 har krøpet tilbake i grotta si, men du trenger ikke prøve å overbevise noen om at det har vært en evig dans på roser for Klopp i Liverpool. Det er det ingen som går på. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46727
20.10.19 00:35
Dux1: Tror du med hånden på hjertet at dagens ledelse vil gitt OGS fire år uten å vinne en tittel?

Klopp har nådd finaler og hatt progresjon hele veien, kombinert med et ekstremt lavt nettoutlegg og lave lønninger.

Hadde nok ikke brukt fire år med samme ressurser som dere har. Rashford tjener mer enn alle Liverpool sine spillere, sier sitt.

Reddington1
Reddington1Innlegg: 1095
20.10.19 00:38
Knaxern: og hatt progresjon hele veien

Hvorfor lyver du?

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 734
20.10.19 00:57
TrueTopRed: Fakta er at om vi bare hadde fått tak i en manager med en spillende filosofi sist sommer, sammen med en dynamisk midtbanespiller, så ville vi vært et helt annet lag som i verste fall ville vært straks bak topplagene nå.

God jul

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 734
20.10.19 01:13
TrueTopRed: Fyren har klart å gjøre en av de dyreste troppene i verden til et potensielt bunnlag med sitt nærvær som menneske/manager. Hans vurderinger holder ikke mål.

Og god påske

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46727
20.10.19 01:29
Reddington1: Hvorfor lyver du?

Å?

- Sesongen han tar over var allerede over. Ingen pre-season og overgangsvindu. Hele greia var kaos. Ender likevel med to cupfinaler.
- Sesong nummer to ender med topp 4.
- Sesong nummer tre ender med topp 4 og CL-finale.
- Sesong nummer fire ender med andreplass(97p), og CL-tittel.

Dette er altså bare den resultatmessige progresjonen. Så har du spillet som har utviklet seg hele veien, og hvor man har blitt bedre og bedre.

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14895
20.10.19 01:52
Reddington1: Ja. PL gull med Chelsea var overhodet ikke godt nok.

Ble det PL-gull siste sesongen i Chelsea?

Villans20
Villans20Innlegg: 7206
20.10.19 07:31

Dersom Ole i det hele tatt vurderer Normann må han ha fullstendig mista det. Lærte han ingenting av Cardiff oppholdet?

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3605
20.10.19 08:22

Samme idiotene her inne som vanlig.

Prater om at United og Solskjær sine resultater gjør at man blir mindre opptatt av fotball om dagen, men å lese dette forumet senker faktisk min oppfatning om menneskeheten på daglig basis.

Er det mulig? Tydeligvis.

Uansett hvor mange ganger omstendighetene rundt Solskjærs United blir forklart, er det de samme idiotene her inne som fortsetter å kjøre på med negativ propaganda.

Som om det hjelper å sparke Solskjær nå?

Dere er Idioter. IDIOTER.

Jeg klarer ikke å lese dette forumet lengre på grunn av spam fra enkelte personer.

Fra nå av vil jeg bare logge inn for kamp informasjon osv. Jeg fikser ikke det gjentatte gnålet her inne lengre. Dere er verre enn ABU pressen og ABU tilhengere fra motstander grupperinger.

Og dere kaller dere United fans.

Det er en skam.

(Innlegget ble redigert 20.10.19 08:23)

Mjuu
MjuuInnlegg: 167
20.10.19 08:29

Det vil slik jeg ser det ikke være noen grunn for å sparke Solskjær før sesongen er over, utenom om man faktisk er i fare for å rykke ned (eller helt i bunn på våren) eller han mister tilliten i spillergruppa. Sparke Solskjær for å få inn en ny midlertidig manager?


 


United har ikke bra nok midtbane, og man må forsterke midtbanen i januar. Kan fort hende det blir bedre resultater med 1-2 nye spillere inn.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20155
20.10.19 08:51

Hehe. Mourinho en av verdens beste managere. Har Dux bestemt seg så har Dux bestemt seg. Og Dux kan jo ikke ta feil. Så når da Mourinho så ut som bambi på is, akkurat som flere av oss spådde på forhånd, da handler det ikke om Mourinho, men alt annet. :)

Dette skrev jeg her inne, i denne tråden, 22/12/2015 (et halvt år før han ble ansatt):

 

«Jeg er veldig i mot Jose Mourinho til Man Utd. Han var helt sikker en ok trener som en gang tok med seg noen nye treningsprinsipper til England, og som bidro til at lagene hans var best trent i Europa en periode. I dag er antakelig dette konkurransefortrinnet borte. For det første har flere av hans "disipler" gjort karrierer, og vi ser også at storklubber henter inn mennesker med spesialkompetanse innenfor området.

Når han i tillegg er sur og grinete er den spesielle motivatoren også borte. Igjen står en trener som kun er i stand til å vinne gjennom å benytte de beste spillerne til den kjipeste fotballen.

I Man Utd tror jeg han kan bli gift. I klubber som Chelsea og Real har han hatt sportslige apparat rundt seg som har begrenset skadene. I Man Utd, med managerfullmakter, frykter jeg at vi etter (muligens) en kort periode med suksess, vil stå igjen som Inter etter Mourinho. Han kan bli vår virkelige Greame Souness.

Da tar jeg heller et halvt år til med drittfotball.»

 

06/02/2016 skrev jeg dette:


«Når Mourinho forlater Man Utd i 2018-2019ish forlater han nok en gang en klubb i krise. Mourinho har aldri gitt arvtagerne noe å bygge videre på. Ikke en eneste gang. Unntaket var kanskje Porto.  De verste eksemplene er Chelsea anno 2007 og Inter 2010 hvor han rett og slett fikk for mye makt. Pengebruken til Chelsea i perioden 03-07 sammenlignet med konkurrentene savner sidestykke i engelsk fotball. Aldri før og aldri etter har en klubb brukt mer sammenlignet med konkurrentene. Man skal tro det gjorde at Mourinho etterlot seg et fantastisk lag og en fantastisk stall. Ranieri klarte feks det på kortere tid. Men det gjorde han ikke. Han klarte på uforståeligvis etterlate seg et lag som, gode spillere til tross, var i oppløsning. I Inter var storien noe av den samme.»

Jeg oppfattet det som at veldig mange var enige med meg. Jeg var på ingen måte noen spåmann langt forut for min egen tid. Veldig mange var enige. Man hadde imidlertid en gruppe her inne som var svært uenige. De mest fremtredende var typer som TTR, Dux og Pogba6. Er det overraskende at det er akkurat disse som ikke evner å gjøre en litt dypere analyse av resultatene til Mou? Gå litt dypere enn å trykke på seiersprosenter og honours i Wikipediaprofilen? Bør det overraske at disse nekter å endre mening, selv med fasiten i hånd? Neppe, det oppsummerer dem og de passer fryktelig godt i samme båt alle tre!

(Innlegget ble redigert 20.10.19 09:04)

Vattnissen
VattnissenInnlegg: 3461
20.10.19 08:54

Taper dere med 3-4 mål idag, er Pochettino inne før vi ser november på kalenderen. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17140
20.10.19 08:54
Pogba6: Hva er det som er piss med det da?

Den siste linja jeg siterer deg på om at Ole mener at det bare er briter og normenn som kan å spille fotball vet både du og jeg er renheklet mig. Alså pissprat.

(Innlegget ble redigert 20.10.19 08:55)

Justice 96
Justice 96Innlegg: 45283
20.10.19 08:57
Old_Trafford: ABU pressen

LOL

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14895
20.10.19 09:07
Old_Trafford: Som om det hjelper å sparke Solskjær nå?

Å sparke inkompetente personer, og erstatte de med kompetente personer pleier som regel å fungere ganske bra


Dog, om Woodward er i stand til å ansette en kompetent person er ikke sikkert, men det er også en annen debatt

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20155
20.10.19 10:16

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-7592099/Manchester-Uniteds-broken-empire-Ed-Woodward-looking-build-United-six-dismal-years.html

 

Interessant artikkel. Kanskje man også har forklaringen på Mourinhos stikk til speiderne i Man Utd etter West Ham-kampen hvor Diop var god?

Man Utd kommer åpenbart sent til festen her. Liverpool har drevet med dette i flere år før vi begynte med det. Jeg er ikke overbevist om at vi har knukket koden, men jeg tror vi er på rett vei. Liverpool bommet litt i starten, og det kan se ut til at de gjør det fortsatt inni mellom. Med Klopp som trener blir imidlertid dårlige spillerkjøp litt mindre dårlige/synlige.

Jeg tror imidlertid at etterhvert som en utvikler dette systemet vil man ha helt andre forutsetning når man henter spillere enn for ti år siden. Ulempen er naturligvis at det gjelder alle andre klubber også, og at markedet blir svært transparent. Det skal, i teorien, komme en klubb som Man Utd til gode.

Dagens managere/trenere kommer til å få en enorm fordel sammenlignet med Ferguson og Wenger. Ingen kommer til å prate om hvorvidt en manager er god til å identifisere gode spillere om ti år.

(Innlegget ble redigert 20.10.19 10:18)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9262
20.10.19 12:53

Det nye systemet gikk alltså gjennom flere hundre spillere for possisjonene og ender opp med 3 spillere fra de britiske öyer. Seriöst?

I tillegg kommer forhandlingstiden som konstant gjör att spillere mister oppkjöring med laget. At Woody vil få folk nok engang til å få troa på noe håplöst er sikkert.

Han gir dermed mer tid til seg selv og Ole. Kan jo bare bli bra. 

(Innlegget ble redigert 20.10.19 13:00)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20155
20.10.19 13:16

Det står ingenting om at det var disse tre som var førstevalg. Andre kan ha vært utilgjengelige. Klubben ville antakelig ikke gått ut og sagt, «jaja Maguire, vi ønsket egentlig de Ligt, men måtte ta til takke med deg». Men dette er jo noe som ikke passer agendaen din, og som derfor du har nektet å ta innover deg i flere måneder.


Samtidig var man nok veldig opptatt av å finne en safe løsning på stopperplass etter å ha bommet på kjøp i flere år til denne posisjonen.


En spiller som svært gode kilder, lokalavisen som dekker Real Betis blant andre, meldte at vi ønsket som mange har glemt (Dybala mer velkjent) var Firpo.


Er man halvveis oppegående konkluderer man ikke på bakgrunn av ett vindu.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9262
20.10.19 13:21

Ja for disse var jo kjempetilgjenglige. Fy faen så du Baker sammen noe skvip for å kunne gi deg selv kunstig optimisme

Haha lykke til.

Dette systemet kan en halveis oppegående fyr komme opp med noe bedre enn på sparket.

(Innlegget ble redigert 20.10.19 13:25)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20155
20.10.19 13:26

Begge ønsket å spille for klubben. Om de var pga mangel på alternativer vet vi ikke. Men at de ønsket å spille for klubben er ubestridelig. Det er ikke sikker det samme gjaldt feks Koulibaly, de Ligt eller Cancelo. Det er vel faktisk ikke særlig sannsynlig.

Det er slike momenter du ikke evner å ta høyde for i din enkle fantasiverden.

I det store og hele er jeg heller ikke særlig optimist. Rekruttering er kun en liten del av gamet. Og jeg tror det kommer til å ta tid å få dette systemet til å fungere optimalt eller gi oss en edge. Men dette er fremtiden.

(Innlegget ble redigert 20.10.19 13:29)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9262
20.10.19 13:35
TheBelfastBoy: Og jeg tror det kommer til å ta tid å få dette systemet til å fungere optimalt eller gi oss en edge.

Klart det. Om andre klubber har noe lignende men med den forskjellen av at de har noen med fotballkunnskap til å være med å ta vurderingene, så sier det seg selv at man halser etter uansett.

Dette omtalte "systemet" kjennes mer som noe som er istedet for øye for spillet, der hvem som helst kan lese seg til noe gjennom stats. (Litt som xG. Der mye som kan gå galt på veien) Derfor passer også Judge og Woody inn også i fortsettelsen.

 

(Innlegget ble redigert 20.10.19 13:37)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20155
20.10.19 13:41

Slik kan det sikker «kjennes ut» for en som ikke har lest artikkelen eller forstått det som står der.


Dersom det på toppen av hele ikke passer inn i en agenda om at Mourinho ikke lykkes pga alle andre enn han selv eller egen fantasiverden for øvrig kan jeg forstå at det blir slik.

Reddington1
Reddington1Innlegg: 1095
20.10.19 13:49
TheOpiate: Ble det PL-gull siste sesongen i Chelsea?

Skrev jeg det? De aller fleste svar du har her inne bærer preg av at du ikke evner å lese og forstå andres innlegg. Da er det kanskje best å bare la det ligge. 

Reddington1
Reddington1Innlegg: 1095
20.10.19 13:56

Hva tenker folk egentlig om kampen i dag? Er det totalt urealistisk å håpe på en affære hvor vi er på høyde med scousers, eller blir det overkjøring slik tabellposisjon og andre forhold tilsier? 


Personlig frykter jeg ikke "total overkjøring". Liverpool er først og fremst et veldig stabilt fotballag, og vinner sjelden med mye borte mot god motstand. Tror det blir viktig med en god inngang. Baklengs første 15, Liverpool som kan kontrollere med og uten ball og kontre inn både 2 og 3, hadde vært krise. Håper vi spiller med 3 klare sentrale, og Pereira langt oppå på tribuna der han hører hjemme. James v TAA kan bli en nøkkel, all den tid det fort kun er der jeg ser en klar mulighet offensivt. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9262
20.10.19 13:58
TheBelfastBoy: Dersom det på toppen av hele ikke passer inn i en agenda om at Mourinho ikke lykkes pga alle andre enn han selv eller egen fantasiverden for øvrig kan jeg forstå at det blir slik.

Jeg gir aldri noe garanti at noen manager vil fungere, men at han ville fungert bedre om han fikk det som kreves tror jeg på. 

Klubben gjorde en feil som ansatte han, da man aldri ville jobbe slik uansett. Men heller går for en variant som alltid inneholder en feil i noe ledd som gjør at man ikke kommer frem. 

Pengebruken målt mot resultater tyder på det. 

Så at disse samme skal ha knukket koden akkurar nå når man bruker et system som ga de 3 britiske spiller, tror jeg ikke på. 

(Innlegget ble redigert 20.10.19 13:58)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9013
20.10.19 14:00

I den artikkelen står dette:


However you arrange the stats it looks grim: their worst start in 30 years; they have 17 points from 16 games since Ole Gunnar Solskjaer was confirmed as permanent manager in March; in that period they are the fourth worst Premier League team. Today they have to take on Liverpool, a club with whom their history will be forever entwined and to whom they will always be compared.


Snakk om å slå beina under seg selv. Men man er jo ikke United-fan om man vil la dette fortsette, da vil man jo ikke klubben noe godt. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg