Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12705
29.10.19 12:52

Rent personlig så må jeg jo innrømme at jeg opplever det som litt urovekkende at enkelte argumenterer for at fake news er ok så lenge poenget de prøver å få frem er bra.


 

Dux1
Dux1Innlegg: 33681
29.10.19 12:58
-k9b_: Jeg velger ingen av delene, selv om jeg ikke helt ser forskjellen på de to. 
Når skal du svare for deg i Aurier - Mane-situasjonen btw? Du var jo så veldig frampå der.

Ser du ikke forskjellen på å holde kjeft i en debatt og å forsvinne ut av Uniteds klubbtråd?


Svare for meg? Videoklippene sier sitt. Aurier er uheldig. Ikke noe mer å diskutere. 

missChance
missChanceInnlegg: 54692
29.10.19 13:00
-k9b_: Ser du ikke problemet med å kopiere slike innlegg uten å sjekke det først? Ser du ikke at det er et problem i verden idag? 
Jeg driter virkelig i om Rashford har scoret dobbelt så mye som alle Liverpools angripere til sammen og likevel blir trakassert. Det er ikke litt sårt en gang.

Jeg tok forbehold NETTOPP om at jeg ikke hadde sjekket tallene. Jeg sa ikke at tallene stemte, jeg sa at jeg hadde sett posten på Twitter, ikke at den var sann. Det viktigste i den Twitterposten var følgende: "You let the agenda against Rashford tell you he’s “Trashford”."

 

Og jeg driter virkelig i om du ikke synes det er sårt at Rashford blir trakassert.

 

Dette var ikke et svar til deg, det var ikke et svar hvor det viktigste var å sammenligne med Liverpool-spillere, det handlet om hvordan enkelte fans oppfører seg. Det var et svar på en post som handlet om hva Rashford har oppnådd og om "Rashford er dritt"-gjengen, der jeg innledet med under hvilke omstendigheter han har nådd sine 50 mål, og avslutter med hvor giftige en del fans er.

 

Du kunne for eksempel ha sagt at Salah bare hadde ni kamper og at Mane har 9(1), hvis du mente det hadde betydning. 

(Innlegget ble redigert 29.10.19 13:09)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9262
29.10.19 13:03
DuncanE: Når man daglig fortsetter å hate på tross av spillernes solide prestasjoner, spesielt som backup for skadede førstevalg, er det en naturlig slutning å trekke.

Om man hater spilleren og ikke disse kvalitetene for favorittlaget ditt, ville man vel fortsettet når spillerene/managerne også ev forlater? 

Man må også skille på hva man kan si i stundes hete. 

Hater jeg f.eks OGS når jeg mener at han ville gjort en meget god jobb for en klubb som Clausenengen, eller ser jeg visse problemer for eget lag som blir et hinder?

Synes verken at OGS er stygg eller dum, bare for dårlig all over. Dårlig matchcoach som blir helt avgjörende når ting skal avgjöres. Klarer heller ikke å se han motivere särlig med spillere som er av det nivået en klubb som United bör önske seg for å kunne kjempe om topp 4. 

Så er man svakere på troppmessig men også coachmessig under kampene, så sier det seg selv at man ikke har en fremtid på dette nivået.

 

(Innlegget ble redigert 29.10.19 13:06)

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28402
29.10.19 13:09

Nei. 

 

Så da kan vi se vekk fra: Fordi Aurier blir sparket ned av Mane først, og mister balansen. 

(Innlegget ble redigert 29.10.19 13:09)

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28402
29.10.19 13:10
Slikkepott: Rent personlig så må jeg jo innrømme at jeg opplever det som litt urovekkende at enkelte argumenterer for at fake news er ok så lenge poenget de prøver å få frem er bra.

"Se vekk fra 80% av innlegget mitt, poenget er siste setningen".

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9262
29.10.19 13:13
TheUnitedWay: Jeg stoler helt og holdent på TTDR sin vurdering av Rashford.

Tenker du på de (deg) som mente at han var noe särdeles spesielt talent, når jeg kun ser en Agbonlahor-type spiller? 

Eller er dette et innlegg som vi har sett av deg mange ganger tidligere der du gjemmer deg bak noe ironi i redsel for å tråkke i et farevann du ikke behersker?

Rashy kommer aldri til å bli den superspissen folk fablet om i sin tid, men heller ikke den supervingen som mange har svitset over til på senere tid. 

Som ving blir avsluttningene hans mindre avslört (kanskje heller dreper fler angrep med å skyte fra distanse), men hans kvaliteter i possisjonen gjör oss ikke bedre til å bryte ned lave lag eller fore spissen med muligheter. 

Så spilleforståelsen hans gjör oss ikke til et mer spillende lag som ving.

(Innlegget ble redigert 29.10.19 13:16)

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28402
29.10.19 13:15
missChance: Jeg tok forbehold NETTOPP om at jeg ikke hadde sjekket tallene. Jeg sa ikke at tallene stemte, jeg sa at jeg hadde sett posten på Twitter, ikke at den var sann. Det viktigste i den Twitterposten var følgende: "You let the agenda against Rashford tell you he’s “Trashford”."   Og jeg driter virkelig i om du ikke synes det er sårt at Rashford blir trakassert.   Dette var ikke et svar til deg, det var ikke et svar hvor det viktigste var å sammenligne med Liverpool-spillere, det handlet om hvordan enkelte fans oppfører seg. Det var et svar på en post som handlet om hva Rashford har oppnådd og om "Rashford er dritt"-gjengen, der jeg innledet med under hvilke omstendigheter han har nådd sine 50 mål, og avslutter med hvor giftige en del fans er.   Du kunne for eksempel ha sagt at Salah bare hadde ni kamper og at Mane har 9(1), hvis du mente det hadde betydning.

Se så mange ord du må skrive nå fordi du 

a) ikke kunne bruke 1 minutt på å dobbeltsjekke noen tall

b) ikke kan innrømme feil

c) ikke kan ta selvkritikk. 

 

Hvorfor i alle dager velger du å lenke deg fast til den feilen? Hvordan hadde stemningen blitt her inne hvis jeg hadde presentert en sammenligning mellom Bruce, Solskjær og Rodgers og brukt feil win-prosent på Solskjær?

"Jammen poenget var siste setningen, se vekk fra alt det andre. Poenget står like bra". 

(Innlegget ble redigert 29.10.19 13:16)

missChance
missChanceInnlegg: 54692
29.10.19 13:31

Jeg kan godt innrømme feil. Og hvis jeg hadde skrevet de tallene og sagt at de var sannheten, ville jeg ha gjort en feil og tatt selvkritikk på det. MEN, jeg tok forbehold fordi jeg ikke hadde sjekket tallene - åpent og ærlig. Hvis du hadde påpekt feilen, hadde jeg takket pent. Og sagt det samme som nå: Det forandrer ikke poenget med posten. Som var hvordan Rashford blir behandlet vs. hans prestasjoner.

 

Men hvis det gleder deg: Jeg er et forferdelig menneske, og jeg skal aldri gjenta andres feil av antall kamper en Liverpool-spiller har spilt igjen, for det er den største dødssynden. Unnskyld! 

 

 PS. Jeg kunne sikkert ha endret originaltweeten med å utelate Liverpool-spillerne, men jeg syntes ikke det ble helt riktig. Akkurat der tok jeg feil!

(Innlegget ble redigert 29.10.19 13:38)

Dux1
Dux1Innlegg: 33681
29.10.19 13:56
-k9b_: Nei.

Under middels vgd-persepsjon mao. Sterkt. Selv til deg å være. 

DuncanE
DuncanEInnlegg: 829
29.10.19 14:08
TrueTopRed: Hater jeg f.eks OGS når jeg mener at han ville gjort en meget god jobb for en klubb som Clausenengen, eller ser jeg visse problemer for eget lag som blir et hinder?

Dette dreide seg primært om spillere, blant annet Young og Rashford. Young har etter min mening vært Uniteds beste spiller post Sir Alex. En stor United karriere. Hadde en normalt sterk fjorårssesong, men åpenbart en svak avslutning (som mange andre). Ble pepet ut av "fansen" mot Inter i sommer. Har blitt etablert en greie at han er så elendig. Som mange stadig kommenterer og understreker på nett, kommentarfelt og sosiale media (og her inne). Young har igjen vært solid som backup for Shaw i høst. Men hatet henger ved, ubegrunnet. At Young ikke er fremtiden for United er åpenbart, også for Young selv. Er nok siste sesongen. Men kritikken er flau.

Rashford får sin del hat. En frusterende spiller til tider. Men viser stadig sitt store talent, når han brukes riktig. For England, for United mot lag som angriper og det eksisterer bakrom og for United som venstrekant. Har vært sterkt begrenset av de mengder av skader United har samlet opp i høst. Jeg er ikke i tvil om at Rashford er en meget god fotballspiller og at han vil utvikle seg til en toppspiller for United på venstre kant. Han kommer ikke like godt til sin rett sentralt.

Hatet mot disse er tåpelig og kritikken håpløst unyansert. Føler det ofte avslører sterkt manglende fotballforståelse. Dessuten låser man seg til oppfatninger. Har man først bestemt seg for at en spiller er elendig, er man ikke i stand (villig) til å moderere seg tross stadige observasjoner av det motsatte. Ingen skal fortelle meg at fotballsupportere er smartere og mer vettig enn folk flest. United er åpenbart i en mellomsesong, men skal man først kritisere (og hate) er det andre forhold man heller bør ta tak i.

(Innlegget ble redigert 29.10.19 14:11)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17181
29.10.19 14:19
DuncanE: Dette dreide seg primært om spillere, blant annet Young og Rashford. Young har etter min mening vært Uniteds beste spiller post Sir Alex. En stor United karriere. Hadde en normalt sterk fjorårssesong, men åpenbart en svak avslutning (som mange andre). Ble pepet ut av "fansen" mot Inter i sommer. Har blitt etablert en greie at han er så elendig. Som mange stadig kommenterer og understreker på nett, kommentarfelt og sosiale media (og her inne). Young har igjen vært solid som backup for Shaw i høst. Men hatet henger ved, ubegrunnet. At Young ikke er fremtiden for United er åpenbart, også for Young selv. Er nok siste sesongen. Men kritikken er flau. Rashford får sin del hat. En frusterende spiller til tider. Men viser stadig sitt store talent, når han brukes riktig. For England, for United mot lag som angriper og det eksisterer bakrom og for United som venstrekant. Har vært sterkt begrenset av de mengder av skader United har samlet opp i høst. Jeg er ikke i tvil om at Rashford er en meget god fotballspiller og at han vil utvikle seg til en toppspiller for United på venstre kant. Han kommer ikke like godt til sin rett sentralt. Hatet mot disse er tåpelig og kritikken håpløst unyansert. Føler det ofte avslører sterkt manglende fotballforståelse. Dessuten låser man seg til oppfatninger. Har man først bestemt seg for at en spiller er elendig, er man ikke i stand (villig) til å moderere seg tross stadige observasjoner av det motsatte. Ingen skal fortelle meg at fotballsupportere er smartere og mer vettig enn folk flest. United er åpenbart i en mellomsesong, men skal man først kritisere (og hate) er det andre forhold man heller bør ta tak i.

Glimrende innlegg etter mine begreper. Men tror nå uansett at folk gjør seg opp meninger ut fra ærlige hensikter og hva de faktisk TROR den og den spilleren kan bidra med nå og utvikling på sikt og har lite med trynefaktor som enkelte har vært inne på å gjøre  En kan jo likevel poengtere at dette som du tar opp her bare er småtterier i forhold til hos deres rivaler i Liverpool og Liverpoolrelaterte tråder. Der er det jo farseaktige tilstander ala skulle det dukke opp flere lik så er det bare å ringe når det gjelder svart/hvitt tenking i bedømming av spillere.


Om det skulle være noen trøst :-)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9262
29.10.19 14:46
DuncanE: Hatet mot disse er tåpelig og kritikken håpløst unyansert. Føler det ofte avslører sterkt manglende fotballforståelse.

Hat av egne spillere er sjeldent spesielt gjennomtenkt, og det er jeg imot. Samtidig kan man spörre hva som er hat.

 

 

(Innlegget ble redigert 29.10.19 14:53)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11181
29.10.19 14:54
FrannyLee: Glimrende innlegg

Takk for at du siterte det, slik at jeg også fikk se det.


-Pat

Lezah
LezahInnlegg: 63829
Reddington1
Reddington1Innlegg: 1096
29.10.19 18:08
DuncanE: Young har etter min mening vært Uniteds beste spiller post Sir Alex. En stor United karriere. Hadde en normalt sterk fjorårssesong,

Altså. Nei. 


Young har tidvis fått ufortjent kritikk og vært en hakkekylling i flere år, men noe av kritikken har vært fortjent. I løpet av 8 sesonger i United har han vel levert 2 gode, og et par brukbare sesonger. Resten har vært under pari. Å påstå at Young hadde "en normalt sterk fjorårssesong". i samme innlegg som du stiller spørsmålstegn ved andres fotballforståelse, får en til å lure. 


Young har tynt ut det meste av fotball på toppnivå han har i kroppen, og skal ha kudos for det. Han har en del kamper på CVen, og vil kunne si seg fornøyd med det. En stor United-karriere har han dog ikke hatt. 

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7060
29.10.19 18:26

Tiden har vel gått ifra young også litt ja, men som sagt så syns jeg han har klart seg bra som backup, samtidig så er det en del spillere i United garderoben som har en del å lære av han, ang innstilling og lojalitet vil tro.

sharpix
sharpixInnlegg: 8665
29.10.19 18:32
TrueTopRed: Hater jeg f.eks OGS når jeg mener at han ville gjort en meget god jobb for en klubb som Clausenengen,

Ja, det vil jeg si.

Du unner jo ikke OGS en gang det å være trener for et lag som har et A-lag!

(Innlegget ble redigert 29.10.19 18:33)

PeakOfEternaILight
PeakOfEternaILightInnlegg: 601
29.10.19 18:50
missChance: Det forandrer ikke poenget med posten. Som var hvordan Rashford blir behandlet vs. hans prestasjoner.

Det kan virke som om noe av poenget med posten var å sammenligne målpoengene til delvis utskjelte Rashford med målpoengene til de noe mer berømmede Liverpool-spillerne og konkludere ut ifra det. 

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7060
29.10.19 18:52

Nå tror jeg et visst orakel her inne har utspillet sin rolle rett slett, lol makan til håpløse uttalelser.. 

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 10869
29.10.19 18:55

Nå sier jeg ikke at Solskjær er voldsomt god taktisk, men han har uten tvil truffet taktisk i flere av toppkampene. Han har truffet på 3/3 signeringer og kvittet seg med spillerne som ikke vil være her/ikke passer inn. 

Så kommer poeng nummer to. Skadefrekvensen. Den har etter min mening uten tvil påvirket både fjorårets sesong og åpningen på denne. United har denne sesongen manglet AWB, Lindelof, Shaw, Pogba og Martial i flere kamper. Hvordan ville det sett ut om Liverpool manglet TAA, Matip, Robertson, Fabinho og Salah på en gang, mens United hadde en skadefri tropp?  

Poeng nummer tre. Marginer imot. United har ikke vært gode, men det er kun Palace (burde vært minst uavgjort) Newcastle og West Ham vi ikke har fått mer enn vi har fortjent. Du kan kanskje nevne Chelsea-kampen også, men seieren var vel ikke direkte ufortjent selv om det ble stygge sifre. Straffebommene har kostet dyrt. De som klager mest på Solskjær bør være reale nok til å innrømme at det ikke kun er fordi Solskjær suger balle, at vi ligger der vi gjør. 

(Innlegget ble redigert 29.10.19 19:07)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11181
29.10.19 19:00
-Joachim-: Marginer imot.

Alle objektive data skal ignoreres, hvis det ikke bidrar til krisemaksimering rundt United og Solskjær.


-Pat

(Innlegget ble redigert 29.10.19 19:04)

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 10869
29.10.19 19:19

Kan forstå at mange har vanskeligheter for å skille fornuft og følelser når det står på som verst (er der selv), men jeg synes bare det blir for dumt å klage på Solskjær når:

 

* Pogba bommer på straffe mot Wolves

* De Gea slipper inn verdens billigste mål mot Palace på overtid

* Tuanzebe dessverre spiller en bedriten pasning som fører til baklengsmål mot Arsenal etter at han har spilt en tilnærmet prikkfritt kamp.

* Rojo/Young sover i markeringen og lar Lallana spasere ballen i mål i sluttminuttene. Før det hadde Liverpool knapt nok skapt en farlighet.


Det er individuelle feil og straffebommen til Pogba mot Wolves, som skiller United fra å ligge høyere. Ikke taktikken til Solskjær.

 

(Innlegget ble redigert 29.10.19 19:29)

jback
jbackInnlegg: 18258
29.10.19 19:34
-Joachim-: Det er individuelle feil og straffebommen til Pogba mot Wolves, som skiller United fra å ligge høyere. Ikke taktikken til Solskjær.

Man kunne sikkert skrevet noe lignende om alle lag.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11181
29.10.19 19:42
jback: Man kunne sikkert skrevet noe lignende om alle lag.

Jeg skjønner at du sier det, men jeg tror ikke det stemmer. Ting "jevner seg ikke ut" over veldig kort tid.

Dette er en objektiv logging av data. Det er ingen fasit, men jeg syns det er pussig hvis man totalt avfeier det. (xPTS). 

https://understat.com/league/EPL

United har vært ekstremt uheldige/udyktige i helt avgjørende situasjoner, som ikke bør overskygge prestasjonene i bunn og utviklingen som har vært. Legg til tidvis ekstreme skadeutfordringer, og det er urimelig å si at vi ikke har plukket unaturlig få poeng, og at Solskjær derfor fortjener mer kred enn han får av enkelte.


-Pat

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11181
29.10.19 19:43
jback: Man kunne sikkert skrevet noe lignende om alle lag.

Edit: Amatørforum.


-Pat

(Innlegget ble redigert 29.10.19 19:43)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9262
29.10.19 19:48

Hva med den statsen som sier at United skaper minst fra åpent spill. Der hadde vi vel 2 lag bak oss på tabellen? 

Bare uflaks.

Det er sjelden et godt tegn når den ene parten bruker tid på å lete opp alt av stats som kan brukes i den ene rettningen, men bevist overser det andre.

(Innlegget ble redigert 29.10.19 19:54)

missChance
missChanceInnlegg: 54692
29.10.19 20:29
Lezah: MG

Greenwood og Chong starter for akademiet i kveld, så MG spiller nok ikke fra start i morgen i hvert fall.

Lezah
LezahInnlegg: 63829
29.10.19 21:45

Og Gomes skader, så planen min er kaputt.

Borealis88
Borealis88Innlegg: 2126
29.10.19 21:46
-Joachim-: Det er individuelle feil og straffebommen til Pogba mot Wolves, som skiller United fra å ligge høyere. Ikke taktikken til Solskjær.

Hvor mange skudd på mål hadde United de fem-seks kampene før Norwich? 3-4 i snitt? Er det individuelle feil, eller taktikken som kan bety noe?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg