Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
TheBelfastBoy

Innlegg: 21034
TheBelfastBoy
02.11.19 21:37

Enn Fred, Matic og Dier. Longstaff til £30 mill ville vært en tilnærmet risikofri «gamble». Helt greit at OGS, i motsetning til forgjengeren, ikke forsøkte å presse han gjennom til overpris. Selv om han sikkert ville vært bedre enn alternativene vi sitter med i dag.


Poenget, som du hopper bukk over fordi du vet jeg har rett igjen, er at vi bør hente spillere som er rett for Man Utd i det lange løp. Og de må vi være villige til å vente på. Selv om det kan koste litt i det korte. Alternativet er flere av de håpløse kjøpene vi har så mange av de siste årene. Vi trenger flere kjøp som Maguire.


Typer som ikke ville lyttet til han som er trener i Man Utd, uavhengig av hvem det er, bør vi ikke rekruttere. Vi trenger profesjonelle spillere med litt mellom ørene. Flere med mentalitet ala Maguire også mao.

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
02.11.19 21:41
wingswest: Shipper man Pogba ut for 100-120 millioner, og kjøper Maddison og evt Eriksen (selv om jeg tipper han går til Juve som bosmanspiller), så ser jeg for meg at vi blir styrket.

Det ville man garantert. Pogba burde vi sluppet for lengst, og håper man tar fonuft til fange å slipper han til sommeren (om ikke för). 

Hadde likt om vi evnet å scoute opp noe mer ukjent/spennende billigere av sultne spillere som ikke allerede er konger på sosiale medier, men folk som vil frem i fotballverden.

(Innlegget ble redigert 02.11.19 21:41)

holdthedoor

Innlegg: 1088
holdthedoor
02.11.19 21:43
TrueTopRed: Hadde likt om vi evnet å scoute opp noe mer ukjent/spennende billigere av sultne spillere som ikke allerede er konger på sosiale medier, men folk som vil frem i fotballverden.

Enig. Mer av Daniel James. Dette er en av de tingene som ser ut til å har bedret seg siden forrige manager

-Joachim-

Innlegg: 11697
-Joachim-
02.11.19 21:49

Spot on TBB.


Skal vi hente spillere som lager faenskap og uro ala Di Maria eller spillere som James, Maguire og AWB som er ydmyke og ønsker å gjøre sitt beste for LAGET?


Solskjær kunne definitivt gjort ting annerledes. Blant annet burde det vært hentet en erstatter for enten Lukaku eller Sanchez. Du kan si at det var et tøft valg å shippe ut de to og satse på Martial og Rashford, med Greenwood som joker. Men det var også en stor risiko for at det kunne gå til helvete, og det virker dessverre som om det valget kommer til å koste oss denne sesongen og at Solskjær til slutt får fyken.

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
02.11.19 21:49
holdthedoor: Mer av Daniel James.

Med all respekt for James, men det finnes mer talent andre steder enn på de bristiske öyer. 


 


 

TheBelfastBoy

Innlegg: 21034
TheBelfastBoy
02.11.19 21:51

Hehe, selvsagt gjør det, men man kan tenke seg tonen fra denne kanten om Mourinho hadde hentet James..

(Innlegget ble redigert 02.11.19 21:52)

wingswest

Innlegg: 11328
wingswest
02.11.19 21:53
TrueTopRed: Det ville man garantert. Pogba burde vi sluppet for lengst, og håper man tar fonuft til fange å slipper han til sommeren (om ikke för).

Pogba er en så stor overgang at det spørs om det er gjennomførbart i et januarvindu. Men det kan jo hende klubben er i samtaler med noen, og det kan godt hende Juve, Real eller Barca allerede jobber med finansiering. 
Jeg tenker ikke på Pogba som United-spiller for øyeblikket, siden han han knapt nok har bidratt denne sesongen. Skader spiller naturligvis en rolle, men man har blitt vant til å se for seg en ellever uten Pogba. Man skulle tro at Sanchez, Pogba og Matic i denne fasen av OGS-prosjektet var spillere som sto frem og leverte uke inn og uke ut. Dessverre så er ingen av de rutinerte (utenom De Gea og Young) bærebjelker i troppen, og man må sette sin lit til unggutter. Da er det naturlig at det svinger veldig mye. Det er heller ikke unaturlig at man får ut potensialet i toppkamper, mens det mot svakere klubber (som ofte har litt mindre teknikk og mer fysikk i lagene, og helt andre måter å spille på) svikter. 
Vi slår PSG, Chelsea og får resultater mot Liverpool, mens vi fort kan ryke mot bunnlag og møter vi fysiske lag med 30-årige murbrekkere (Championship-lag f.eks.) i cupen så er det også sannsynlig at ungguttene får kjørt seg mye mer enn mot de antatt beste. 

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
02.11.19 21:54
-Joachim-: Skal vi hente spillere som lager faenskap og uro ala Di Maria eller spillere som James, Maguire og AWB som er ydmyke og ønsker å gjøre sitt beste for LAGET?

Det er så vanvittig svart/hvitt her inne. 

Er ikke Liverpool og City er bevis på at man ikke behöver å ha en gjeng med youtubere, men som uansett ikke er en ködd i gruppen?

Men disse vil uansett se en manager med et prosjekt de kan tro på.  

(Innlegget ble redigert 02.11.19 21:55)

holdthedoor

Innlegg: 1088
holdthedoor
02.11.19 21:57
TrueTopRed: Med all respekt for James, men det finnes mer talent andre steder enn på de bristiske öyer.

Det hadde jo kanskje vært mer spennende med en fra Uganda eller Peru, men det er ikke til å stikke under en stol at James går under kategorien "ukjent/spennende billigere av sultne spillere som ikke allerede er konger på sosiale medier, men folk som vil frem i fotballverden"

wingswest

Innlegg: 11328
wingswest
02.11.19 21:59
TrueTopRed: Men disse vil uansett se en manager med et prosjekt de kan tro på.

Du mener at ikke spillerne tror på Solskjær? Jeg tror det er helt motsatt. At moralen synker noe etter et tap må man akseptere, det gjør den også hos supporterne. Men det er ingen grunn til å mistenke at Solskjær har mistet garderoben. Det er store variasjoner spillemessig resultatmessig, men alle er inneforstått med at det kommer til å ta tid. Solskjær sier seg at laget er på sitt beste etter han overtok, og at man skynder seg langsomt. Man solgte Lukaku, som har scoret 100 mål i ligaen, fordi han ikke passet inn. Det er ikke enkelt å erstatte en slik spiller, og kortsiktige løsninger er ikke vurdert. Jeg er ganske sikker på at Solskjær planlegger å skape sine 20-målsspisser av de han allerede har (Martial, Rashford og Greenwood), og ikke kjøpe dyre nødløsninger som forringer utviklingen av disse. Selv om denne prosessen koster mange poeng.

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
02.11.19 22:01
wingswest: Du mener at ikke spillerne tror på Solskjær?

Les hva jeg skriver kl 21:27.

Jo de tror sikker på han, men les innlegget så kanskje du forstår hvor jeg vil hen.

(Innlegget ble redigert 02.11.19 22:01)

Pogba6

Innlegg: 10198
Pogba6
02.11.19 22:03

Hvorfor skulle spillerne ha troa på Solskjær? Hva har han bevist for at spillerne skal tro på han?

TheBelfastBoy

Innlegg: 21034
TheBelfastBoy
02.11.19 22:04

Du sier at Man Utd under OGS ikke kunne tiltrukket seg spillere fra lag som Southampton, Hull, Newcastle, Monaco og Roma, uten konkurranse fra andre lag? Det er spekulasjoner fra en med en klar agenda. Og en som nesten garantert tar feil.

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
02.11.19 22:04
holdthedoor: Det hadde jo kanskje vært mer spennende med en fra Uganda eller Peru, men det er ikke til å stikke under en stol at James går under kategorien "ukjent/spennende billigere av sultne spillere som ikke allerede er konger på sosiale medier, men folk som vil frem i fotballverden"

Handler ikke å väre mer spennende, men sjansen å finne en "Ronaldo" i brasil er större enn i Wales. Mer kvalitet andre steder, så hvorfor låse seg....

Det sagt, så var jeg en av de förste som snakket opp James kjöpet når det ble gjort, så det går ikke på akkurat det kjöpet, men helheten og der alt bunner i spillere fra england.

Vi er på bakbeina i alle led i jakten på å bli bedre. Når vi endelig tror seg å ha nådd frem, er de andre enda lenger foran igjen.

(Innlegget ble redigert 02.11.19 22:06)

holdthedoor

Innlegg: 1088
holdthedoor
02.11.19 22:13
TrueTopRed: Handler ikke å väre mer spennende, men sjansen å finne en "Ronaldo" i brasil er större enn i Wales. Mer kvalitet andre steder, så hvorfor låse seg....

Deg om det. Jeg ønsker spennende, sultne spillere som forsterker laget. Om det er en "Ronaldo", en "James" eller en "Olav" spiller mindre rolle

-Joachim-

Innlegg: 11697
-Joachim-
02.11.19 22:19

Det er vel ingen som legger skjul på at det trengs karakterer i et lag og det har Solskjær også poengtert. Men han har også poengtert viktigheten av spillere som ønsker å være i klubben og ikke bare er her for pengene eller for å ha nok en klubb på CV’en sin.


Om Pogba ikke vil være her, så selg. Det får være slutt på spillere som rævkjører oss og leker med klubben. Spesielt når de ikke leverer noe som tilsier at det skal være verdt å beholde. Om Sancho ikke vil komme til United, så greit. Da bøyer man seg ikke framover og tilbyr 4 mill i uka. Det er plenty av gode spillere der ute og det er viktig at en ikke blir desperate, men i stedet gjør en grundig vurdering av de rette typene og spillerne. 

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
02.11.19 22:24
holdthedoor: Deg om det. Jeg ønsker spennende, sultne spillere som forsterker laget. Om det er en "Ronaldo", en "James" eller en "Olav" spiller mindre rolle

Du misser poenget. 

Men blir det sånn at man velger en waliser med overall 80 fremfor en spansktalende fyr med 95 overall fordi det kjennes enklere, så er man heller ikke forbredt på å gå de ekstra meterne for å vinne. 

At vi med dette enormt opphausede scoutsystemet vårt ender i en dyr AWB for höyreback og generelt i britiske spillere, ser ikke bra ut. 

Det handler ikke om at AWB er en null som ikke er bedre enn Young, for det er han.

Men er det virkelig ikke noe der ute vi kunne fått til en billigere penge, for å istedet ha brukt resten på en ekstra kropp til sentral midtbane?

(Innlegget ble redigert 02.11.19 22:24)

wingswest

Innlegg: 11328
wingswest
02.11.19 22:30
TrueTopRed: Vi er på bakbeina i alle led i jakten på å bli bedre. Når vi endelig tror seg å ha nådd frem, er de andre enda lenger foran igjen.

Det er jeg ikke helt sikker på. Det går i sykluser hos alle lag, nivået pr nå er 100 poeng, det betyr ikke at nivået om 5 år er 114 poeng. Jeg tror ikke noen lag blir så suverene at de vinner 38 kamper. Alle lag har sine formdupper. 


Jeg tror på OGS-prosjektet, og det viktigste er å bygge sitt eget lag og ikke tenke altfor mye på alle andre. 
Vi må kanskje innse at Liverpool tar en tittel, for de har et lag som fremdeles har mulighet til å bli bittelitt bedre. Men plutselig snapper Real opp Salah eller Mane, og Milner, Hendo (viktige karer i gruppa) pensjonerer seg eller reiser videre pga alder, kanskje mister de det lille ekstra, og må begynne å bygge litt nytt. 


City-dominansen er i ferd med å gå over. Silva spiller sin siste sesong, Fernandinho er 35, Aguero slipper seg trolig ned noen proset når han passerer 200 PL-mål. Fyller også 32 neste sesong og har mange år med skadeproblemer bak seg. 
Sterling derimot er enorm og kommer til å bli ligaens desidert beste spiller de neste årene. Men tar Pep på seg denne jobben med å bygge opp igjen etter Aguero-Silva-æraen? 
Uten nøkkelspillerne og en annen manager så er City på Chelsea-nivå og ikke en suveren 1'er i PL. 
Jeg er dermed ikke enig i at vi blir mer og mer akterutseilt for hver sesong som går. Men man må peke seg ut en retning og følge denne, og det må gjøres nå. For vi har vært fram og tilbake i mange år, det skal jeg være helt enig i. Altfor mange forskjellige filosofier.

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
02.11.19 22:36
-Joachim-: Det er vel ingen som legger skjul på at det trengs karakterer i et lag og det har Solskjær også poengtert. Men han har også poengtert viktigheten av spillere som ønsker å være i klubben og ikke bare er her for pengene eller for å ha nok en klubb på CV’en sin.

Håper spillerne har like stor tro på det OGS sier som deg.

For til tross for begrenset resultat av å väre manager og gjöre gode vurderinger på markedet, så får jeg fölelsen av at du ser på det han sier som det eneste riktige.

Jeg er åpen for at han kan ha noen poenger, men uansett åpen begge veier, selv om jeg er skeptisk i utgangspunktet basert på det han faktisk har vist andre steder, men også hos oss.

 

 

(Innlegget ble redigert 02.11.19 22:44)

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
02.11.19 22:42
wingswest: Det er jeg ikke helt sikker på. Det går i sykluser hos alle lag, nivået pr nå er 100 poeng, det betyr ikke at nivået om 5 år er 114 poeng. Jeg tror ikke noen lag blir så suverene at de vinner 38 kamper. Alle lag har sine formdupper.

Nei jeg mener ikke at det bare adder seg på poeng og at det var det jeg mente med å komme i bakleksa. Andre klubben blir også bedre i denne perioden, så seiersummen forventer jeg kan stangnere eller senke seg.

Mer at vi nöyer oss med mellomlösninger og dessuten bruker lang tid på ting, når de andre hele tiden pusher på de riktige tingen.

Når vi bruker et vindue per lagdel, sörger de å hele tiden fylle nödvendige hull i troppen med de ypperste der ute, fordi de er åpen for å se utenfor de britiske grenser. 

Nå kan man mene at vi fikset forsvare i sommer, så blir det midtbanen neste år, för man inser at Rashford ikke var den spissen man trodde året etter der igjen. Lagdelene rekker nesten å bli utdaterte i mellomtiden om vi skal fortsette å ikke se helheten, å jobbe for å ha et respektabelt lag på banen.

Bedring må til ihvertfall.

(Innlegget ble redigert 02.11.19 22:52)

holdthedoor

Innlegg: 1088
holdthedoor
02.11.19 22:50
TrueTopRed: Du misser poenget.

Det er jo ikke slik at du er den eneste på dette forumet som har et poeng. Du er veldig flink til å sitere og kommentere kun én setning av noen sitt lengre innlegg. Skal du først bruke den framgangsmåten så må du nesten tåle det samme i retur.


Det er ikke noe galt i å hente britisk. Men jeg er enig i at vi gjerne skulle hatt mer "billig talent". Mer James.


Jeg oppfatter det slik at vi rent prinsipielt er enig i mye. Men min mening er at vi under Solskjær ser mye mer lovende utvikling enn under forrige manager

Villans20

Innlegg: 9095
Villans20
02.11.19 22:52

Han trenger tid?


Rodgers trengte ikke særlig tid for å skyte fart i Leicester.

holdthedoor

Innlegg: 1088
holdthedoor
02.11.19 22:56
Villans20: Han trenger tid?
Rodgers trengte ikke særlig tid for å skyte fart i Leicester.

Det trengte ikke Solskjær i United heller, troll. Så er det jo den langsiktige utviklingen som er interessant 

TheBelfastBoy

Innlegg: 21034
TheBelfastBoy
02.11.19 23:01

Ufrivillig tommel @TTR. Skulle bare kommentere at det ikke ser ut til å være noen som ser på Rashford som en ren spiss. Kanskje utenom deg.

(Innlegget ble redigert 02.11.19 23:01)

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
02.11.19 23:02
holdthedoor: Det er jo ikke slik at du er den eneste på dette forumet som har et poeng. Du er veldig flink til å sitere og kommentere kun én setning av noen sitt lengre innlegg. Skal du først bruke den framgangsmåten så må du nesten tåle det samme i retur.

For all del, men når du bagateliserer det med den vs den og legger til "Jeg ønsker spennende, sultne spillere som forsterker laget. ", så vet jeg ikke hvor poenget ditt var.

For det er jo ikke sånn at jeg ville valg en ronaldo på overall 80 over en James på 80. Det bör du forstå du også.

Jeg er bare imot at man skal få lov til å si at man har kikket på 600 spillere i possisjonen, men ender opp med spillere fra de britiske öyer hver gang.

For det kan bare ikke väre tilfelle. Da er det blitt gjort veldig mange rare avsgjörelser på veien.

(Innlegget ble redigert 02.11.19 23:04)

-Joachim-

Innlegg: 11697
-Joachim-
02.11.19 23:04

Jeg har vel også sagt flere ganger at jeg tror det å ikke erstatte Lukaku og Sanchez fort kan vise seg å være Solskjærs død. Det må gå an å si at de første månedene var en slags euforisk opplevelse av å være kvitt Mourinho, mens det siste halvåret viser mer hvordan ståa egentlig er.

Likevel så er det ikke så svart/hvitt som at Solskjær og tropp var genial og fikk maksimert sitt potensial de første månedene og at han og spillerne suger nå. Både spillerne og Solskjær viser glimt av noe som kan bli bra. Det trengs bare mer kvalitet fremover i banen og vinnerskaller i troppen.

Jeg tror ikke Solskjær er mannen som skal gi oss ligatitler igjen, men jeg håper likevel at de langsiktige grepene han gjør nå, hjelper nestemann til å få en enklere jobb med å bygge et lag som kan kjempe om titler.

(Innlegget ble redigert 02.11.19 23:12)

TrueTopRed

Innlegg: 12044
TrueTopRed
02.11.19 23:10
TheBelfastBoy: Skulle bare kommentere at det ikke ser ut til å være noen som ser på Rashford som en ren spiss. Kanskje utenom deg.

Nå handlet det om å bruke tid per lagdel, så mindre om hvor han klarer å gjöre laget best mulig.

Hvor mange ganger har ikke jeg skrevt om de begrensingene han gir oss i begge disse possisjonene?

Han er ikke en ren spiss eller ren kant. 

(Innlegget ble redigert 02.11.19 23:11)

Pogba6

Innlegg: 10198
Pogba6
02.11.19 23:14

Lukaku fortsetter å dunke inn mål for Inter. 9 på 11 i ligaen nå. Har tippet han godt over 20 og toppscorer i serie A. Men han er jo helt elendig i følge enkelte smartinger her inne.

holdthedoor

Innlegg: 1088
holdthedoor
02.11.19 23:20
Pogba6: Lukaku fortsetter å dunke inn mål for Inter. 9 på 11 i ligaen nå. Har tippet han godt over 20 og toppscorer i serie A. Men han er jo helt elendig i følge enkelte smartinger her inne.

Elendig har han aldri vært. At han kom til å dunke inn mål i Serie A har det vel vært liten tvil om. Men når man får et tilbud om 75 millioner pund for Lukaku så ler man hele veien til banken. Heldigvis har vi en leder som er villig til å bære børen. På den ene siden har han brukt 1,5 milliarder. På den andre siden har han solgt unna spillere (noen mener for få, andre mener for mange). Mange ignorerer nettoen og er mer opptatt av kritikk enn konstruktiv tilbakemelding :)

(Innlegget ble redigert 02.11.19 23:22)

Reddington1

Innlegg: 1745
Reddington1
02.11.19 23:26
-Joachim-: Jeg har vel også sagt flere ganger at jeg tror det å ikke erstatte Lukaku og Sanchez fort kan vise seg å være Solskjærs død.

Dette viser isåfall hvor korttenkt og lite endringsvillig styret er. Det ble klart fra da Solskjær tok over at man skulle gå en annen vei enn tidligere, og det innebar åpenbart at spillere ferdig på toppnivå ville bli nedprioritert til fordel for spillere med fremtiden foran seg. Såklart tar det tid. Dessuten, hvilke lag i PL hadde tålt de skadeproblemene United har hatt, uten en dupp i prestasjonene? Trolig City. Ingen andre. 


Såklart kunne man hatt mer bredde offensivt i troppen, men det å finne passende erstattere til Lukaku/Sanchez som tilbyr noe annet enn spillerne som finnes i troppen, er ikke enkelt. I utgangspunktet betyr jo dette spillere til en relativt lav prislapp, som er fornøyd med en tilværelse som rotasjonsspiller. Mandzukic?  Llorente? Jeg tror MM kommer i januar, men tviler på at det vil være revolusjonerende for Solskjærs spillemåte eller poengfangst.


Har forresten sett en del av Lukaku i Inter, og det er akkurat samme spilleren vi så i United. Statisk og teknisk svak. Målene han scorer er stort sett tap-ins og straffer. Bevegelsesmønsteret og posisjoneringen hans er den samme, men med litt mer hell i Italia. Tror ikke han hadde fått like enkle mål i Utd, og vi vet alle hva han skaper på egenhånd. Stort sett nada. Han er ikke engang den beste spissen i Inter. Sanchez trenger vi vel ikke engang å nevne. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg