Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Sportfreaken
SportfreakenInnlegg: 9079
04.11.19 21:07

TTR. Du er visstnok så lite engasjert om dagen, at du ikke orker å se kamper oftere enn «en gang i blant».. Men å bruke timer, hver eneste dag på den evinnelige sutringen din, det orker du. 

Jeg snakker nok for de aller fleste når jeg sier at vi hadde satt pris på om du orket litt mindre av VGD, så kan du ta det igjen med å f.eks se flere kamper av laget du påstår du holder med. 

(Innlegget ble redigert 04.11.19 21:09)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 26360
04.11.19 21:12
Sportfreaken: TTR. Du er visstnok så lite engasjert om dagen, at du ikke orker å se kamper oftere enn «en gang i blant».. Men å bruke timer, hver eneste dag på den evinnelige sutringen din, det orker du.  Jeg snakker nok for de aller fleste når jeg sier at vi hadde satt pris på om du orket litt mindre av VGD, så kan du ta det igjen med å f.eks se flere kamper av laget du påstår du holder med.

Både han og Pingu var "borte" når United vant 3 bortekamper på rad. Begge tilbake med full styrke etter B.mouth.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10179
04.11.19 21:17
Sportfreaken: Men å bruke timer, hver eneste dag på den evinnelige sutringen din, det orker du.

At du ser det som suttring er opp til deg.

Jeg stopper hverken det synet ditt eller den nyfrelste troen der det som blir servert er riktig fordi vi har "vår man" inne varmen.

At du orker mindre av meg, vel logg ut, skaff deg programmet som blokker folk ute. Dette må du velge fint selv. 

(Innlegget ble redigert 04.11.19 21:17)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10179
04.11.19 21:21
GreySerpent: Både han og Pingu var "borte" når United vant 3 bortekamper på rad.

Vel jeg ser ikke noe grunn til å gå inn å si så veldig mye om de kampene jeg ikke ser. Var jo nettopp det jeg skrev at jeg hadde mistet lysten å se på. Vanskelig å si så mye om det man ikke ser.

Men ser at troverdige folk omtaler Bmouthkampen som energiløs til tross for nyvunnen seltillit og folk tilbake på laget. 

Hva tror du selv. Har det vært flotte kamper på slutten?

(Innlegget ble redigert 04.11.19 21:26)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10179
04.11.19 21:47
TrueTopRed: Hva tror du selv. Har det vært flotte kamper på slutten?

Forventer ikke svar på denne, men det funker kanskje som det beste svaret på at jeg ikke har gått glipp av noe. For visst hadde du sagt noe om du så digg fotball/godt spill man må tro på fremover.

Du stepper inn ala Franny går i et håp om å endelig klare å sette meg på plass, når du backer en annen fyr med "onde hensikter" (litt spøk men du tar pointet), men når du har sjansen å utale deg om det vi presterer på banen, skygger man unna. 

Det eneste du skulle kunne svart på denne er om xG tilsa noe possitivt. Men kanskje siffrene ikke var til stede i går? (vet ikke)

Thats life :)

(Innlegget ble redigert 04.11.19 21:53)

Reddington1
Reddington1Innlegg: 1191
04.11.19 22:12
TheBelfastBoy: Et annet viktig poeng er, synes jeg, at det var få opplagte alternativer på det tidspunktet vi ansatte OGS. Poch ble nevnt gjentatte ganger, men var han i den modusen på det tidspunktet? Antakelig ikke. Pt ser jeg flere gode alternativer enn jeg gjorde den gang, og man vil ha enda mer informasjon om endel av disse når denne sesongen går mot slutten.
Mange prater om sportsdirektør, men jeg mener, enten man går for en løsning med sportsdirektør eller ikke, at det viktigste er at klubben krystalliserer en visjon og en retning som gir klubben kontinuitet.
Tanken med en sportsdirektør er forlokkende, men problemene med dette er mange. Hvem skal ansatte en sportsdirektør? Antakelig de samme som ansatte Moyes, LvG og Mourinho. Er det lettere å ansette en sportsdirektør enn en manager? Nei, men man kan jo ansette en som har lykkes i rollen tidligere. Vel, det har ikke akkurat fungert strålende med managere som har lykkes tidligere.
Og hvordan evaluerer man jobben sportsdirektøren gjør? Hvem evaluerer den? Hvor lett er det å skille mellom hvem av trener og sportsdirektør som har ansvaret for manglende resultater? Kan vi risikere å ansette en lite kompetent sportsdirektør som setter krokfot på den ene gode treneren etter den andre?

Personlig mener jeg man burde ventet med å ansette Solskjær til sesongen var ferdigspilt. Da det i mars ble klart at han var Uniteds nye manager hadde man sett en trend hvor både poengfangst og prestasjoner lignet mer og mer på det man så under Mourinho. Så er det ikke sikkert at riktig mann var ledig i sommer heller, men Allegri hadde vel takket for seg i Juve og Poch vurderte nok situasjonen i Spurs nøye. Nagelsmann ble vel ikke ansatt i Leipzig før juni, hvis jeg ikke husker rett. Igjen, ikke sikkert disse hadde vært mer riktig å gå for, men samtlige var verdt en vurdering i mine øyne. Og hva hadde man egentlig å tjene på å ansette Solskjær i mars? 


Enig i mye rundt sportsdirektør og problemstillingene en slik løsning fører med seg, men hva er alternativet? Jeg ser ikke noe annet enn at man eventuelt sitter igjen med Woodward i samme stilling i flere år fremover. Styret kan jo selvfølgelig bomme på både ansettelse av sportsdirektør og manager, og sånn sett bidra til enda mer rør, men styret og sportslig ledelse er gjennomsyret av inkompetanse og udugelighet. Da vil det mest naturlige være å få inn en DOF. Selv om det er Woodward som må finne en. 


Likevel, ansettelsen av Solskjær og signeringene i sommer gir grunn til optimisme. Ikke nødvendigvis fordi Solskjær er rett mann, men fordi kursen man forsøker å stake ut går langt bort i fra det vi har sett de siste 4 sesongene, og mer i tråd med den moderne fotballen. Det gjør det også lettere for styret å finne en ny manager og DOF (når det trengs), som kan høste goder av det forgjengeren har gjort. Å gå fra Moyes til LVG til Mourinho må vel være selve definisjonen på planløshet. 

Bongis
BongisInnlegg: 10153
04.11.19 22:12

På tide å sette på et script igjen leser jeg. Burde nok ha visst bedre. 

Lezah
LezahInnlegg: 64413
05.11.19 09:15
Reddington1: Å gå fra Moyes til LVG til Mourinho må vel være selve definisjonen på planløshet.

Drillo-Pep er kanskje det eneste bråsvingen jeg kommer på som er merkeligere :)

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 8003
05.11.19 09:57

Det som irriterer mest er at noen ikke er villige til å gi OGS samme muligheter som dei tre foregående managerene, hva er det basert på, er det fordi han er nordmann, ikke stort nok navn. Se hva dei store navnene har prestert da, rasert klubben fullstendig, katastrofer av noen spillerkjøp, og så er dei ikke villige til å gi OGS sjansen, nei det blir ikke rett. Forresten så ser vel dei fleste går i riktig retning, ut med gammelt,sutrende og utgåtte spillere, og inn med ungt og sultent, spillere som vil spille for klubben. Tålmodighet er tingen nå.


 


 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42362
05.11.19 10:11
Pogba6: Ekstremt hyklersk å messe om at Solskjær arvet så mye kaos og elendige spillere, men nevner ikke et ord hva Mourinho overtok. Da snakker man søppel og spillere som var kjøpt inn og drillet i et totalt annerledes system.

Og han fikk nesten 2,5 sesong og masse penger. Og de pengene ble blant annet brukt til å hente en av Europas presumptivt aller beste spillere i Pogba som han til slutt havnet helt på kant med, en grisedyr spiss som ble brukt på helt feil måte, samt katastrofekjøpet av AS som ble gitt PLs klart høyeste lønn.

Hadde Mourinho faktisk fått valuta for pengene med denne trioen ville han sannsynligvis vært manager ennå. Men når du bæsjer så jævlig på leggen med tre såpass store og viktige kjøp, samtidig som du har en så giftig personlighet at du havner på kant med alt og alle, så har ledelsen såklart ikke noe annet valg enn å gi ham sparken.

 

(Innlegget ble redigert 05.11.19 10:16)

Villans20
Villans20Innlegg: 8410
05.11.19 10:55
dalagubbe: Det som irriterer mest er at noen ikke er villige til å gi OGS samme muligheter som dei tre foregående managerene, hva er det basert på, er det fordi han er nordmann,

Er nok heller basert på at han har den dårligste vinnprosenten av samtlige Man Utd trenere siden SAF.

Kagawa
KagawaInnlegg: 1127
05.11.19 11:02

Det mange og sliter med å se hos Solskjær er evnen til å skape et offensivt spillmønster. Det er greit nok United ikke har den største og beste stallen for øyeblikket, men man ser lag på lavere nivå enn vårt som evner å skape spillmønster mot etablert forsvar.


Vi ser gode ut på overgangsspillet men mot etablert forsvar er vi totalt hjelpesløse..

Kagawa
KagawaInnlegg: 1127
05.11.19 11:02

dobbel..

(Innlegget ble redigert 05.11.19 11:08)

wingswest
wingswestInnlegg: 11327
05.11.19 11:06
dalagubbe: Det som irriterer mest er at noen ikke er villige til å gi OGS samme muligheter som dei tre foregående managerene, hva er det basert på, er det fordi han er nordmann

Jeg antar at det er fordi CV'en hans kun inneholder en fiasko i Cardiff, og (riktignok suksess) i Molde, men samtidig hadde Molde-utgavene hans også diverse mistenkelige formdupper. Samtidig er Eliteserien et nivå som er milevis unna PL. 
Noen mener kanskje også at Solskjær får særbehandling fordi han er en klubblegende, og noen mener kanskje at Solskjær var ekstra heldig fordi det nå er "bestemt" at manageren skal få tid, og at Solskjær trakk det lengste strået med tidspunktet for ansettelsen.


Jeg mener at det finnes mer kompetanse i Allegri, Pochettino, for å nevne to managere som kan være aktuelle, men samtidig mener jeg at Solskjær har en egenskap Pochettino ikke har, og det er vinnererfaringen. Solskjær vant alt som spiller, han har kjent på presset i finaler, han har også vunnet Eliteserien, nivået er ikke veldig høyt, men nivået på motstanderne spiller jo ikke så stor rolle om laget man selv leder bare er marginalt sterkere enn de andre svake lagene i ligaen. Eliteserien er også et maraton, og å stå distansen ut der er også en verdifull erfaring. Det handler om å vinne, og Solskjær har den erfaringen. Det har f.eks. ikke Pochettino. Samtidig har OGS bevist at han kan lede et lag i United, i hans første måneder i klubben. Han har gjort tre gode signeringer, og leder et lag som i teorien har mistet Pogba. Der Mourinho hadde Pogba og Zlatan, har OGS James og Rashford i nøkkelposisjoner. Han leder det yngste laget i ligaen uten noen skikkelige lederfigurer på banen. Det er klart at det er et helt annet utgangspunkt. 
LVG fikk også bygge lag med verdensstjerner, men feilet. Vi må tørre å satse videre på prosjektet Solskjær har fått lov å begynne.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 26360
05.11.19 11:10

Dean Henderson har 5 smultringer så langt.

Kagawa
KagawaInnlegg: 1127
05.11.19 11:15

Når sant skal sies kan Solskjær godt få sitte i klubben et par sesonger til for å fortsette oppryddingsarbeidet han har startet. Når dette er gjort tror jeg dog at en annen manager med større faglig og taktisk kompetanse må inn for å få oss tilbake til å bli en gullkandidat igjen.

Kagawa
KagawaInnlegg: 1127
05.11.19 11:15

dobbel

(Innlegget ble redigert 05.11.19 11:15)

Kagawa
KagawaInnlegg: 1127
05.11.19 11:15

dobbel igjen

(Innlegget ble redigert 05.11.19 11:15)

Kagawa
KagawaInnlegg: 1127
05.11.19 11:15

makan

(Innlegget ble redigert 05.11.19 11:16)

Lezah
LezahInnlegg: 64413
05.11.19 11:16

Dobbel igjen? 

Kagawa
KagawaInnlegg: 1127
05.11.19 11:23
Lezah: Dobbel igjen?

nå er det igjen

WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
05.11.19 11:34
Kagawa: Det mange og sliter med å se hos Solskjær er evnen til å skape et offensivt spillmønster. Det er greit nok United ikke har den største og beste stallen for øyeblikket, men man ser lag på lavere nivå enn vårt som evner å skape spillmønster mot etablert forsvar.
Vi ser gode ut på overgangsspillet men mot etablert forsvar er vi totalt hjelpesløse..

At vi er konsekvent gode på noen del av angrepsspillet er da fremgang 

Kagawa
KagawaInnlegg: 1127
05.11.19 12:22
WhatsUpDoc: At vi er konsekvent gode på noen del av angrepsspillet er da fremgang

Joda, men så er overgangsspillet kanskje det letteste å være gode på for et lag med eksplosive spillere også. Det som virkelig er en test er å bryte ned lag som ligger dypt med mange mann bak ball.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 8003
05.11.19 12:36

Hva hvis OGS er topp tre og i stadig fremgang etter at oppryddingen er ferdig, skal han da også byttes ut fordi vi regner med at han ikke har kunnskap nok, og ikke har det store navnet, skal han da også byttes ut med noen som har mere erfaring og større navn?

Kagawa
KagawaInnlegg: 1127
05.11.19 12:45
dalagubbe: Hva hvis OGS er topp tre og i stadig fremgang etter at oppryddingen er ferdig, skal han da også byttes ut fordi vi regner med at han ikke har kunnskap nok, og ikke har det store navnet, skal han da også byttes ut med noen som har mere erfaring og større navn?

Selvsagt ikke. Viser Solskjær stadig progresjon i prosessen vil han selvsagt få muligheten til å fortsette. Hvorvidt det kommer til å skje, vil fremtiden vise. Jeg tror OGS bare kan ta dette laget til et visst punkt.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20639
05.11.19 14:41
TrueTopRed: At du ser det som suttring er opp til deg.

Det er ikke rart folk ser det som sutring når du gang på gang lyver (eller har en ekstremt selektiv tolkning av fakta som i bestefall er misledende) for å få det til å passe til din agenda og virkelighetsbilde.

Hadde du ikke gjort det ville du klart deg mye bedre og kanskje til og med nådd frem med poenget ditt. Gitt at du har et poeng. Det er vanskelig å si gjennom all lyvingen og sutringen.

Pt tror jeg du har null troverdighet her inne hos samtlige. Og det har du kun deg selv å takke for!

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10179
05.11.19 14:46
Kagawa: Viser Solskjær stadig progresjon i prosessen vil han selvsagt få muligheten til å fortsette.

Denne styrrelsen er så hissige på gröten (se ansettelsen i mars), så et par seire på rad kan fort ende i forlengelse. Hvem vet.

Men jeg tror som deg at han kan bare ta dette laget til et punkt, men jeg tror det er nådd allerede. 

Blaffet når han tok over tror jeg har flere forklaringer, og ikke så enkel som at "han har vist at han kan" som noen nevner. For tror man det, så er det kanskje naturlig å la han få all verdens tid.

Pogba var jo ellevill i produksjonen under denne perioden og ville virkelig markere seg. Tipper han ville vise omverdenen vilken ködd JM var (alle kjenner til kampen mellom de) i tillegg til å nok tenke at han skulle få bytte klubb til sommeren og så frem imot det som om vi vanlige folk etter å ha "kjört fast" på jobben ser frem i mot en ferie.

Solskjaer er en fotballegende, men på managernivå er han närmere en som Shearer som sendte Newcastle ned.

(Innlegget ble redigert 05.11.19 14:46)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10179
05.11.19 14:52
TheBelfastBoy: Pt tror jeg du har null troverdighet her inne hos samtlige. Og det har du kun deg selv å takke for!

Vet du hva, det tror jeg ikke er tilfellet :)

Selv om det nok er enkelt å ty til den formen for å "vinne" sin sak her inne. Er man 2 mot 1 eller iallefall overtall har man jo som kjent rett.

Hva med å spre dine kvaliteter i å diskutere fotball fremfor å väre så hissig på meg? Alle som faktisk tar seg tid til å se på saken vil se at du diskuterer mer person enn meg. Se hele det innlegget jeg svarte på f.eks....handler bare om mine feil :)

Du ska ha en stor del i å väre med å påvirke hva folk mener. Men jeg er iallefall man nok til å ta det du skriver uten å gjöre praten til noe annet enn mellom meg og deg. 

(Innlegget ble redigert 05.11.19 15:01)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20639
05.11.19 15:02

Nei, det gjør du sikker ikke. Du er nemlig verdensmester i å tro det som passer deg. Hvem er det du tror du har noe særlig troverdighet hos?

Jeg har ingen problem med å diskutere fotball. Men da forventer jeg snev av redelighet! Når du vrir på fakta og sannheten slik du har som vane å gjøre er det ikke til å unngå at du selv blir gjenstand for diskusjon. Og at du mister troverdighet!

Dessverre er jeg redd for at du ikke kan noe for det, ref setning nummer to ovenfor. Du har vist ved flere anledninger at du nekter å ta til deg og forholde deg til fakta dersom det ikke er i samsvar med det du liker å tro. Om det er bevisst for diskusjonens skyld eller fordi du ikke evner vet jeg ikke. Men du ødelegger først og fremst for deg selv.

(Innlegget ble redigert 05.11.19 15:04)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 26360
05.11.19 15:04
TrueTopRed: Men jeg er iallefall man nok til å ta det du skriver uten å gjöre praten til noe annet enn mellom meg og deg.

Snakk om å møte seg selv i døra.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg