Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11210
07.11.19 17:04

Hva legger du i disse signalene TTR? Er det antall mål scoret, baklengsmål, hvordan vi gjør det mot topplagene, bunnlagene, hvor mange unggutter som får sjansen du ser etter? Utdyp gjerne.

 

Spørsmål 2. Mener du at skadesituasjonen ikke er en formildende årsak? Med det mener jeg - forventer du at disse backupspillerne jeg ramset opp i forrige innlegg skal bidra til at vi er høyere opp på tabellen? 

For å svare på spørsmål 2 selv. Jeg mener at en riktig plassering utifra hva laget har levert ville vært en 5-6 plass. Ikke noe å skryte av det heller, men United har ikke vært SÅ dårlig som tabellen tilsier. Om United hadde slått Wolverhampton, tatt poeng mot Palace hjemme og slo Liverpool ville en ha ligget på 5-plass. Det er ikke så utrolig mye som skiller dette laget fra tragedie og en OK start på sesongen. 

(Innlegget ble redigert 07.11.19 17:11)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
07.11.19 17:23
-Joachim-: Hva legger du i disse signalene TTR? Er det antall mål scoret, baklengsmål, hvordan vi gjør det mot topplagene, bunnlagene, hvor mange unggutter som får sjansen du ser etter? Utdyp gjerne.

Les gjerne tidligere innlegg fra 12.47 og tidligere, orker ikke å gjenta dette. 

Men du toucher det selv i ditt forrige innlegg.

"Akkurat nå virker Solskjær å være like avhengige av individuelle prestasjoner framfor godt kollektivt angrepsspill"

Så trenger ikke angrepsspillet nødvendigvis være godt for at man skal kunne få troen, men det å se at det er tendenser hjelper litt. Se spillere som søker hverandre i forsøk på kombinasjoner for å kunne ta seg av den slags motstand/forsvar.

Managerens ansvar å løse dette, og man kan ikke komme halveis ut i neste sesong og fortsatt ikke ha motgift mot lave lag.

(Innlegget ble redigert 07.11.19 17:28)

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11210
07.11.19 17:41

Jeg ser argumentet ditt og er absolutt ikke uenig, bare så det er sagt. Poenget mitt og det jeg prøver å si, er vel egentlig bare at managerne før Solskjær sleit med akkurat det samme.

Å bryte ned lag som ligger med alle mann pakket inn i egen boks krever noe helt spesielt. Da hjelper det ikke at Pogba og Martial som er blant våres to beste offensive spillere har mistet flere kamper. Da er dette laget nærmest blottet for kreativitet. Noe jeg tror du vil si deg enig i. Rashford og James sliter mot lag som legger seg lavt. Lingard, Fred og Pereira skaper knapt noe. Mata er over toppen og spiller knapt. Greenwood kan ikke stilles krav til allerede nå. Du ser vel selv at denne sammensetningen av offensive spillere er et større problem enn Solskjær akkurat nå?

Liverpool og City er tålmodige og maler på til scoringen kommer. De spiller med en enorm kreativitet, fart, bevegelse og vilje på den siste tredjedelen som en bare kan misunne. 

(Innlegget ble redigert 07.11.19 17:48)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
07.11.19 18:12
-Joachim-: Da hjelper det ikke at Pogba og Martial som er blant våres to beste offensive spillere har mistet flere kamper. Da er dette laget nærmest blottet for kreativitet. Noe jeg tror du vil si deg enig i. Rashford og James sliter mot lag som legger seg lavt.

Joda vi mangler spillere iblandt vi også, men spillestilen er noe man må pröve å inplentere uten å väre avhengig av enkeltspillere. 

At disse spillerne du nevner ikke skaper noe av verdi mot lave lag har jeg värt inne på, når jeg skrev litt rundt valget av AWB (spillertypen) som höyreback tidligere og jakten på kontringsspillere. En spiller OGS ga godkjennelse til å kjöpe.

(Innlegget ble redigert 07.11.19 18:13)

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7618
07.11.19 18:14

Jeg er så jæv... lei av den sutringa om at Ole har brukt ex antall mill på høyrebackplassen, awb er en kjempesignering spør du meg, veldig dyktig defensivt, joda jeg ser han har mere å gå på offensivt, men han er ung, og han vil garantert utvikle seg, alle ser jo viljen hans, og da vil han bare bli bedre på alle punkter. Hvis man skal snakke om tabbesigneringer i denne klubben, så er vel det uten noen som helst tvil, SANCHEZ, det er vel tidenes tabbesignering, sprengte det som var av lønnsregler, det var vel derfor herrera måtte dra også, både han og de gea klikket jo når dei fikk se lønnsslippen til sanchez, og så gjekk dei og krevde det samme som sanchez fikk. Nei OGS har gjort det meste riktig hittil, to gode midtbanespillere og en som vet hvor målet står så kommer dette til å se mye bedre ut, dette  og en skadefritropp, så er ikke fjerdeplassen utenkelig heller.

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11210
07.11.19 18:25

United er ekstra utsatt med den lille troppen de har. På samme måte er ikke Liverpool spesielt skremmende om du tar bort Salah, Mane og Firmino. Alle lag bortsett fra City, Juventus og Bayern merker det om stjernespillerne deres er ute over lengre tid.

United må de neste fem årene styrke både førsteelleveren og selve troppen. Det må sikkert inn minst 10 nye og 10 spillere ut. Sier seg selv at Solskjær eller den som tar over har en lang jobb foran seg. Viktigheten av å treffe på signeringene nå framover trenger jeg ikke å utdype noe mer. 

(Innlegget ble redigert 07.11.19 18:32)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
07.11.19 18:30
dalagubbe: eg er så jæv... lei av den sutringa om at Ole har brukt ex antall mill på høyrebackplassen, awb er en kjempesignering spør du meg

Lille venn. Jeg er minst like lei av den elendige forståelsen din.

Det er sånne overfladiske innspill du kommer med her som gjör at ting alltid sklir ut og til slutt handler om noe helt annet enn det som var saken.

AWB er en knall spiller i rett setting. Man må uansett kunne få ta det opp når man spörr seg hva man driver med, i jakten på svar.

Vi skal liksom bare sitte i ring, holde hand, väre enige og synge kombaya my lord.....det blir ikke et diskusjonsforum da.

Tenk litt på det.

(Innlegget ble redigert 07.11.19 18:35)

BlueRaptor
BlueRaptorInnlegg: 2350
07.11.19 18:33

Jeg ler av argumentasjonen «hva med SAFs første fem år».


Man Utd var ikke verdens rikeste klubb og et powerhouse da han tok over roret.


Det er ikke sammenliknbart i det hele tatt, og klubben er i ferd med å kjøres i grøfta. Det er nokså morsomt som supporter av et annet lag, men samtidig er det kjedelig at Man Utd er blitt irrelevante.

Villans20
Villans20Innlegg: 7900
07.11.19 18:36
BlueRaptor: Det er ikke sammenliknbart i det hele tatt, og klubben er i ferd med å kjøres i grøfta. Det er nokså morsomt som supporter av et annet lag, men samtidig er det kjedelig at Man Utd er blitt irrelevante.

Lampard trengte ikke mye tid for å få skipet til å gå!

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11210
07.11.19 18:36

Solskjær trengte ikke lange tiden han heller da :-)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
07.11.19 18:46
-Joachim-: Solskjær trengte ikke lange tiden han heller da :-)

Og det er jeg sjeleglad for idag.

Hva hadde skjedd om vi ikke hadde hatt den streaken og en Ed som var hissig på gröten når han trodde han luktet gull?

Når Ed hadde bestemt seg den gangen, så gikk lufta lit ut av spillerne, og der er vi enda ;)

(Innlegget ble redigert 07.11.19 18:47)

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11210
07.11.19 18:50

Skjedd har skjedd. Lett å være etterpåklok. De færreste var uenige i ansettelsen etter avansementet mot PSG. Da sprakk bobla. I så måte bør man være forsiktig med å hause opp Lampard og bruke han som et poeng mot Solskjær. Det ser for all del bra ut nå, men ingen vet hva fremtiden bringer.

(Innlegget ble redigert 07.11.19 18:51)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
07.11.19 18:58
-Joachim-: Skjedd har skjedd. Lett å være etterpåklok

Kunne gjort det mest opplagte valget (som jeg også mente den gangen), at man lot fyren få vise hva han kan ut sesongen först. 

Hva hadde man på å tape på det egentlig...Ole var så kåt på jobben at han ville ikke gå noen steder uansett.

Det er i motgang man ser hva som bor i en.

Kan man få et lag til å slå tilbake og få spillerne med seg? Vi lot den ene matchballen etter hverandre forsvinne foran nesa våres (iforhold til topp 4) når vi först var inne i dårlig trend og han var bekreftet fast i stillingen.

(Innlegget ble redigert 07.11.19 18:59)

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7618
07.11.19 18:59

Hersketeknikk er en fin teknikk ja, men det går fint. Hvis man skal klage på OGS sine signeringer, så må man jo nesten sette dei signeringene opp mot signeringene til dei tre foregående nissene ihvertfall, og da fremstår awb som et knallkjøp ut av en annen verden, så du TTR må finne noe annet å syte på, du er så forutinntatt, alt OGS gjør/ og kommer til å gjøre er feil.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
07.11.19 19:01
dalagubbe: men det går fint.

Det gjör ikke det skjönner du. Da ville du tatt det direkte med den du irriterer deg på som skriver det. 

Istedet suttrer du og klager på noe du mener er suttring, men som er noe helt annet.

-

" og da fremstår awb som et knallkjøp ut av en annen verden"

Men du missforstår hva det hele gikk i, da ser man det kanskje på den måten som du gjör det her. Men glem det.

(Innlegget ble redigert 07.11.19 19:09)

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11210
07.11.19 19:06

Det ville bare blitt for syns skyld at en skulle ventet til sesongen var over for å summere opp. «Alle vet» at Solskjær ville blitt ansatt på bakgrunn av de første månedene av hans tid. Woodward sa vel i en samtale med investorene nå at standarden i United er de første månedene av Solskjærs periode og ikke de siste. Vi får bare avvente å se, jeg håper virkelig at det snur snart. Er lei av å bytte trener og starte helt fra scratch igjen.

(Innlegget ble redigert 07.11.19 19:12)

Denat
DenatInnlegg: 3571
07.11.19 19:16
Villans20: tid

Jeg håper av hele mitt hjerte at de som skriker om at det er tid Solskjær trenger, får viljen sin. Ferguson og Klopp trengte jo tross alt tid. Klopp brukte massive 4 mnd på å ta Liverpool til sin første finale på 4 år, samt ytterligere 3 mnd på å ta oss til vår første europacupfinale på 9 år. Riktig nok ble ligaen nedprioritert mot slutten av den sesongen, slik at vi måtte vente på hans første fulle sesong på topp 4 og CL-fotball, men fremgangen var åpenbar og massiv hele veien. Tid tok det uansett, for det har noen bestemt. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
07.11.19 19:16
-Joachim-: Er lei av å bytte trener og starte helt fra scratch igjen.

Joda der er nok de fleste enige. Men hva om vi har feil man nå og at denne med sine vurderinger er med på å binde opp spillere på store kontrakter som neste man ikke behöver, og gjennom det gör de umulige å bli kvitt. 

Det er det jeg er litt redd for. 

Så la OGS se hva han får til med det han har mekket sammen ut sesongen (maks lån i januar), også får ny manager til sommeren si sitt og bruke litt peng.

(Innlegget ble redigert 07.11.19 19:18)

startelver
startelverInnlegg: 63418
07.11.19 19:21

Molde greide faktisk 1-1 mot Partizan i høst.

Men i kveld blir det nok grei skuring. Tipper 4-1 

CryniX
CryniXInnlegg: 12927
07.11.19 19:23
FrannyLee: Det er vel ikke slik at experten Denat får forskoleundervisning her?

Joda, det er det.

Ekspertisen har også konkludert med forskjøvet skolestart for lenge siden.

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11210
07.11.19 19:30

Jeg mener at Solskjær bør få minst januarvinduet til å rydde opp i problemene han har satt seg selv i, ellers burde han få sparken allerede nå. Ingen poeng at han får januarvinduet hvis han ikke får handle spillere. 

Villans20
Villans20Innlegg: 7900
07.11.19 19:37
-Joachim-: Jeg mener at Solskjær bør få minst januarvinduet til å rydde opp i problemene han har satt seg selv i, ellers burde han få sparken allerede nå. Ingen poeng at han får januarvinduet hvis han ikke får handle spillere.

Vanskelig vindu da.


Klubber har ikke lyst å selge nøkkelspillere midt i sesong.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
07.11.19 19:38
-Joachim-: Ingen poeng at han får januarvinduet hvis han ikke får handle spillere.

Synspunktet mitt der er at hvis det var så vanvittig vanskelig å finne "de rette" spillerne i sommer, så er det ikke enklere i det vinduet.

Så med kjøp sier man egentlig på en måte at man var dårlig forbredt i sommer (noe jeg tror man var), men uansett. 

Så mye gode spillere det der der ute, så bør det kunne være mulig å få lånt en eller et par typer som vi kan behøve for å redde stumpene ut sesongen.

(Innlegget ble redigert 07.11.19 19:40)

jback
jbackInnlegg: 18263
07.11.19 20:09
startelver: Molde greide faktisk 1-1 mot Partizan i høst.

Norske lag generelt møter lag som knapt har startet sesongen. En ganske så stor fordel, men selvsagt skal vi vinne denne.

DuncanE
DuncanEInnlegg: 936
07.11.19 20:15
TrueTopRed: Men du toucher det selv i ditt forrige innlegg. "Akkurat nå virker Solskjær å være like avhengige av individuelle prestasjoner framfor godt kollektivt angrepsspill"

Ja, denne "touchen" din. Føler du har skrevet det samme innlegget omtrent 30 ganger i dag. Etter Fergie har Moyes, LvG og Mou fått prøve seg på OT. Alle 3 har slitt med "å bryte ned motstanderen", som du er så opptatt av. LvG og Mou, to av de mest suksessfulle managere i historien. Da er det selvsagt bare naturlig å kreve at Solskjær burde fått dette på plass etter noen måneder i stolen, og ETT overgangsvindu.

(Innlegget ble redigert 07.11.19 20:16)

startelver
startelverInnlegg: 63418
07.11.19 20:25
jback: Norske lag generelt møter lag som knapt har startet sesongen. En ganske så stor fordel,

Selvsagt, kjenner ikke Partizan men de har ingen spesielt god sesong. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
07.11.19 20:30
DuncanE: Alle 3 har slitt med "å bryte ned motstanderen"

Ikke til en sånn grad mot denne type motstand, mulig Van Gaal, men man kunne både skåre mer enn 1 mål og vende på kamper. Kjennes ikke sånn nå. 


 

Chickensh1t
Chickensh1tInnlegg: 4248
07.11.19 22:40

Null stress å trene United på FM 2020 i hvert fall. 2. plass og seier i EL første sesongen. Hjalp å kjøpe Bruno, Neves og Eriksen (sistenevnte i januarvinduet)

Ruudiculous
RuudiculousInnlegg: 1048
07.11.19 23:28

Krisemaksimeringen fra vante hold var selvfølgelig på plass etter B'mouth-tapet, så jeg har stort sett vært avlogget United-messig de siste 6 dagene.

Selv mistenkte jeg at tapet egentlig bare var en fartsdump i veien for et lag i langsom utvikling og fremgang, bl.a. ved å se forskjellen på prestasjonen totalt sammenlignet med 0-1 tapet mot langt svakere Newcastle for en måned siden.

Så for meg at vi uansett kom til å slå Partizan og Brighton de neste kampene, og dermed søndags kveld stå med fem seiere og en uavgjort (mot laget som alle andre i PL, trolig City også til helga, taper mot) på de siste sju.

Har fremdeles tro på dette etter kveldens kamp, selv om jeg forventer hardere motstand på søndag. Får håpe Scotty og Maguire ikke blir ute, er ikke bedre deknig i dette laget enn at begge er livsviktige.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg