Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Lezah
LezahInnlegg: 64191
11.11.19 12:46

Den mot CFC virket med overlegg.

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 28255
11.11.19 12:55

Forfriskende å se Williams, Martial, McSauce, Fred, Rash og James. Typisk har dette vært matcher som vi har slitt i den siste tiden. Bare å krysse fingrene for at det fortsetter. 

missChance
missChanceInnlegg: 55192
11.11.19 13:05
Lezah: Den mot CFC virket med overlegg.

Det var den. Det var vel næmest også mer et livtak og et kast! 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22520
11.11.19 13:11
Pogba6: De som finner glede i at City vinner har noe alvorlig galt.

Enig. Nesten like merkelig som å juble over et Liverpool-mål.

Lezah
LezahInnlegg: 64191
11.11.19 13:17
KingAnderson: Enig. Nesten like merkelig som å juble over et Liverpool-mål.

Eller å håpe at "eget lag" gjør det dårlig.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41974
11.11.19 13:25
Dux1: Ingen er perfekte. Ei heller på vgd, tro det eller ei! Men når Mourinho-haterne rakker ned på de som kritiserer OGS og mener de har en agenda må jeg bare riste oppgitt på hodet og smile. Tør jeg minne om at det var noen amøber her inne som faktisk HÅPET på United-tap under Mourinho?

Det er absolutt ingenting som polariserer supportere mer enn managerdebatter. I Liverpool-leiren har det aldri vært steilere fronter enn mot slutten av Benitez-tiden. Og det var også temmelig drøyt mot slutten av Rodgers' tid i klubben.

I United-sammenheng skjønner jeg godt at mange er skeptiske til Solskjær, men det virker noe spesielt om man mener det står verre til nå enn det gjorde for ett år siden. Eller at Mourinho skal ansvarsfraskrives for sin begredelige avslutning i klubben. Om Solskjær får sparken før sesongslutt, tror jeg uansett neste manager får et bedre utgangspunkt og en enklere jobb enn Solskjær fikk etter Mourinho. Den negative spiralen mot slutten at Mourinho-perioden kombinert med behovet for uskiftninger og fornyelse i troppen gjorde etterfølgerens jobb ganske massiv!

(Innlegget ble redigert 11.11.19 13:27)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22520
11.11.19 13:30
Lezah: Eller å håpe at "eget lag" gjør det dårlig.

Ja, det er jo enda verre igjen. Rett og slett utenkelig å håpe at eget lag skal tape.

Dux1
Dux1Innlegg: 33814
11.11.19 13:56
KingAnderson: Rett og slett utenkelig å håpe at eget lag skal tape.

Tro meg, de eksisterer. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33814
11.11.19 15:23
KongOlav2: I United-sammenheng skjønner jeg godt at mange er skeptiske til Solskjær, men det virker noe spesielt om man mener det står verre til nå enn det gjorde for ett år siden. Eller at Mourinho skal ansvarsfraskrives for sin begredelige avslutning i klubben. Om Solskjær får sparken før sesongslutt, tror jeg uansett neste manager får et bedre utgangspunkt og en enklere jobb enn Solskjær fikk etter Mourinho. Den negative spiralen mot slutten at Mourinho-perioden kombinert med behovet for uskiftninger og fornyelse i troppen gjorde etterfølgerens jobb ganske massiv!

Greit det du skriver her. Og selvsagt er det lov å være skeptisk. Men å anklage andre for å ha en agenda mot dagens manager når en selv var en av Mourinho-haterne blir for drøyt. 


Selv på vgd-nivå. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22520
11.11.19 16:28
Dux1: Tro meg, de eksisterer.

Kan man da kalle dem supportere?

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4478
11.11.19 16:49
FrannyLee: Dette sier vel igrunnen mest om den som skriver dette og mye mer enn den sier om gullbroa.

Du har rett.

Besøkte youtube etter noen øl for mye og lot meg irritere av den sutrete videoen hans på fredag, men han er ikke _så_ ille.

missChance
missChanceInnlegg: 55192
11.11.19 16:55
Kokuhaku: Besøkte youtube etter noen øl for mye og lot meg irritere av den sutrete videoen hans på fredag, men han er ikke _så_ ille.

Han tjener penger på å sitte med fake navn og være sutrete/kontroversiell osv. for å få flere seere og tjene mer penger, så jo ...

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17785
11.11.19 17:04
missChance: Han tjener penger på å sitte med fake navn og være sutrete/kontroversiell osv. for å få flere seere og tjene mer penger, så jo ...

Jeg for min del har mest sans for den klassiske Elvismetoden. Sitter med hagla på fanget og er det noe som irriterer meg for mye så skyter jeg skjermen i fillebiter.


Har selvsagt fått forbud av kona da det vekker henne opp av middagstrekken på sofaen , but still.

missChance
missChanceInnlegg: 55192
11.11.19 17:22

Blir vel dyrt etter hvert også ...

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9493
11.11.19 17:27
missChance: Han tjener penger på å sitte med fake navn og være sutrete/kontroversiell osv. for å få flere seere og tjene mer penger, så jo ...

Det er vel mye av problemet, at han tjener penger og slipper å ha en vanlig jobb. Da blir han automatisk uspiselig som unitedfan og ikke minst som menneske. 

Synes han har mange intressant poenger, men så innser jeg også at selv folk som sier endel idiotiske ting kan man ha andre gode innspill, sånn er folk flest. 

Trenger ikke å gå i helt VGD modus der agendaen tar over og alt er negativt med personen. 

(Innlegget ble redigert 11.11.19 17:33)

missChance
missChanceInnlegg: 55192
11.11.19 17:47
TrueTopRed: Det er vel mye av problemet, at han tjener penger og slipper å ha en vanlig jobb.

Deg om det. 

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
11.11.19 19:12

Jeg er så ekstremt fornøyd med James. Hadde ikke store forventninger her, men han har innfridd og er et konstant uromoment. 

Ruudiculous
RuudiculousInnlegg: 1048
11.11.19 20:17
KongOlav2: I United-sammenheng skjønner jeg godt at mange er skeptiske til Solskjær, men det virker noe spesielt om man mener det står verre til nå enn det gjorde for ett år siden. Eller at Mourinho skal ansvarsfraskrives for sin begredelige avslutning i klubben. Om Solskjær får sparken før sesongslutt, tror jeg uansett neste manager får et bedre utgangspunkt og en enklere jobb enn Solskjær fikk etter Mourinho.

La oss si at Solskjær hadde fått sparken forrige landslagspause, sånn som "Ole-out, han er out of his depth, han ødelegger klubben, alt annet er bedre"-gjengen ønsket/ønsker. Og et eksotisk og "mer kvalifisert" navn som Massimiliano Allegri, som vel er eneste tilgjengelige og realistiske alternativ der ute pdd, kom rett inn - eller Pochettino da, om man først skal fantasere om ting som ikke skjedde.

Og United hadde hatt den sjukampersperioden de nettopp har hatt, bare under Allegri/Poch i stedet: To taktisk gode kamper mot sterke Liverpool og Chelsea på vinnersporet, seier borte mot sistnevnte, eneste laget i ligaen som ikke har tapt mot førstnevnte (med mild irritasjon over hvor nært man muligens kunne vært å gjøre det bedre enn bare uavgjort også.) Den langvarige seiersløse bortetrenden hadde blitt snudd til tre strake borteseierer, "Trashford" hadde fått en oppsving med - allerede i tidlig november - stø kurs mot å slå sine tidligere bestenoteringer for antall mål og assist i én sesong, McTominay og Fred hadde blitt samkjørte til å begynne å ligne på en brukbar midtbaneduo med videre potensial, Ashley Young hadde begynt å bli faset ut for - og skadde Luke Shaw fått utfordring fra - en fremadstormende 19 åring som i stolt klubbtradisjon kom fra akademiet, og problemene med å skape målsjanser før forrige landslagspause ble gradvis om til sammenlagt 21 avslutninger på mål i de siste tre kampene før nåværende landslagspause, med et Partizan og Brighton som var heldige som kunne reise fra OT med bare 3 baklengs hver.

Alt dette ville Allegri/Poch høstet applaus for fra Ole-out gjengen. Dette ville vært dem som viste at det var mulig å få mer ut av dette laget enn det den inkompetente fyren som rykket ned med Cardiff var i stand til. Dette ville vært dem som bedret stemningen og moralen i spillergruppa, for Solskjær hadde jo mistet garderoba; hvorfor skulle spillerne ha noe som helst troa på ham? Han hadde jo aldri vist noe som gjorde ham fortjent til tillit og entusiasme. Greit nok, det ville vært en ung, urutinert, ubalansert og mangelfull tropp Allegri/Poch hadde hatt å rutte med, så litt slack ville man kuttet, feilskjær som mot Bournemouth er uungåelig så tidlig i en oppbyggingsfase, man rader ikke opp lange seiers-/ubeseiretrekker og non-stop festfotball med et spillermateriale som er langt unna topp europeisk kvalitet. Den beste utespilleren ville dessuten vært utilgjengelig med langtidsskade. Men det ville fort vært starten på noe helt annet enn begredeligheten Solskjær kjørte ting lengre og lengre inn i.

Man kan selvfølgelig se langt etter lignende optimistiske utalelser om Solskjær fra Ole-out folkene. Aldri som det skal avvikes fra agendaen og gis litt kred for å ha klart å tenne noen lys i en situasjon som så ut til å gå mot totalt bekmørke. De sitter heller stille i sine kroker nå og venter på å hugge til igjen neste gang det kommer et poengtap og/eller en svak spillemessig forestilling, som garantert VIL komme med dette begrensede laget, selv om Solskjær skulle blitt erstattet av en toppmanager i morgen. Jeg er langt fra overbevist om at United ville løfte store trofeer med Solskjær på sidelinjen, men som andre er inne på, ser jeg ikke bort fra at det vi er vitne til nå - samme hvor lenge nordmannen selv får være med i prosessen - er begynnelsen på Uniteds beste post-Fergie lag.

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
11.11.19 20:25
TheUnitedWay: Jeg er så ekstremt fornøyd med James. Hadde ikke store forventninger her, men han har innfridd og er et konstant uromoment.

Hyllet dette kjøpet i sommer. Mine forventninger er innfridd til nå og  kanskje vel så det.

qbah
qbahInnlegg: 49612
11.11.19 22:02

Enig. Hadde mer eller mindre ingen forventinger til han, så for min del har han overrasket positivt på så kort tid. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33814
11.11.19 22:03

Det kjøpet ga meg en godfølelse. Syntes spillertypen virket særs spennende - og ikke minst en vi trengte i laget. 

qbah
qbahInnlegg: 49612
11.11.19 22:15

En rett spiller, til rett tid for oss. Attpåtil for "rett" penge. Om han klarer å ta steget helt opp vil vise. Men frem til nå må vi kunne si at han er value for money. 

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
11.11.19 22:20
den_glade_gris: Hyllet dette kjøpet i sommer.

Fy faen, Grisen! Du har så mye rett, at jeg nesten dåner av å skrive i samme tråd som deg. Ekstra sexy og sympatisk er det at du hele tiden må påpeke det selv. 


-Pat

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
11.11.19 22:27
John||Locke: Du har så mye rett, at jeg nesten dåner av å skrive i samme tråd som deg.

Da tar du dette alt for seriøst. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33814
12.11.19 08:20
qbah: Men frem til nå må vi kunne si at han er value for money.

Definitivt. Kjøpt for vekslepenger i dagens marked. 

ChristianEminger
ChristianEmingerInnlegg: 652
12.11.19 09:45
TheBelfastBoy: Martial må være den nieren med høyest toppnivå vi har hatt i klubben siden RvP. Utrolig gøy at han tar sjansen han får i denne rollen, og litt bittert at han ikke har fått muligheten til å utvikle seg i denne rollen tidligere.
Jeg innrømmer glatt at jeg ikke så det selv.

For mitt vedkommende må jeg si at tanken streifet meg kontinuerlig under Zlatan- og Lukaku-tida at begge beslagla den spilletiden Martial burde hatt der. Både for Martials egen utvikling og for Uniteds beste. Og jeg mener på ingen måte at en trenger å være verken Einstein eller Rinus Michels for å ha forstått det. Dette skriver jeg ikke for å disse deg, for du kan ha hatt alle mulig grunner for å ikke se dette, men for å peke på at det var nokså åpenbart hele tiden der Martial surret seg bort på venstrevingen med ustabile og ineffektive prestasjoner. 

Når det er sagt, sitter vi fortsatt ikke med noen fasit i hånd. Martial har fortsatt fryktelig mye å bevise, både når det gjelder kvaliteter, stabilitet og holdninger. Men potensialet er udiskutabelt og er der for alle til å se. Svært god og spennende i mange av de spillfasene en ønsker at en midtspiss skal være god, dvs. som feilvendt, i link up-spillet, hurtighet og som avslutter. Vel og merke når spillet går langs bakken. Hodespillet hans, som er av Obos-ligakvalitet og knapt nok det, er hans største mangel om en ser utelukkende på det som omhandler kvaliteter og teknikk. 

(Innlegget ble redigert 12.11.19 09:47)

Lezah
LezahInnlegg: 64191
12.11.19 09:54
ChristianEminger: For mitt vedkommende må jeg si at tanken streifet meg kontinuerlig under Zlatan- og Lukaku-tida at begge beslagla den spilletiden Martial burde hatt der. Både for Martials egen utvikling og for Uniteds beste.

Jeg syns han gjorde det bra som venstreflanke også. I teorien en god rolle rent offensivt for en med såpass stor fart og god teknikk. Heldigvis hentet vi AS!!1  Men ingen tvil om at han som i sin første sesong nå spiller der han er best. La for guds skyld fyren holde seg skadefri sammen med Rash nå.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
12.11.19 11:15
Lezah: Jeg syns han gjorde det bra som venstreflanke også. I teorien en god rolle rent offensivt for en med såpass stor fart og god teknikk. Heldigvis hentet vi AS!!1  Men ingen tvil om at han som i sin første sesong nå spiller der han er best. La for guds skyld fyren holde seg skadefri sammen med Rash nå.

Martial var jo virkelig i form i tiden før man hentet Sanchez. Så kom chileneren, og vips var det rett på benk for Martial. Og så har man de som klaget på at han spilte ræv når han ikke fikk spille seg i form. Og samtidig hyllet AS sin innsats. 

Faen så mye ræl det var under Mourinho altså, kunne nesten skrevet en bok om det. 

(Innlegget ble redigert 12.11.19 11:16)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20455
12.11.19 12:08
ChristianEminger: Dette skriver jeg ikke for å disse deg, for du kan ha hatt alle mulig grunner for å ikke se dette, men for å peke på at det var nokså åpenbart hele tiden der Martial surret seg bort på venstrevingen med ustabile og ineffektive prestasjoner.

All ære til dem som callet det.


For min egen del ble jeg nok kanskje litt låst etter LvGs periode. Da var han svak som spiss, men veldig god som kant. Men mange eksempler på spillere som i ung alder kan ha godt av å matches som kant. Særlig første sesong i PL. RvP er vel et annet eksempel på det?

Lezah
LezahInnlegg: 64191
12.11.19 12:15
TheUnitedWay: Og samtidig hyllet AS sin innsats.

Det kan jeg ikke huske så mange gjorde, for det ville vært vanskelig selv om man hadde en agenda. Jeg tror AS kunne gjort det bedre hos oss i dag enn under JM, om ikke annet fordi vi later til å ha litt mønster/plan (hvor bra den er kan diskuteres, men for en som spilte henholdsvis i Barca og under AW vil jeg tro det betyr litt), men skjønner at han gikk lei. Nå er han som vanlig skadet etter en kort positiv periode, så tviler på at han er et alternativ for oss denne sesongen. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg