Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
24.11.19 20:54
Pogba6: Hva med å starte egen liga hvor man gir poeng etter hvor ungt lag man har? Siden dette tydeligvis er viktigere enn å vinne kamper.

Den nye måte å måle på når Solskjar-tabellen har blitt kjedelig.

Greit med unge spillere, men jeg er mer ute etter en miks som kan funke som lag. Ikke at vi skal kaste bort flere sesongen på det vi holder på med nå. 

(Innlegget ble redigert 24.11.19 20:56)

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
24.11.19 20:56
John||Locke: For meg er det masse motiverende som skjer.
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 09:57)

HeskeyTime
HeskeyTimeInnlegg: 9039
24.11.19 21:00
TrueTopRed: Den nye måte å måle på når Solskjar-tabellen har blitt kjedelig. Greit med unge spillere, men jeg er mer ute etter en miks som kan funke som lag. Ikke at vi skal kaste bort flere sesongen på det vi holder på med nå.

Hvor skal den her miksen komme fra? Kjøpe 6-7 spillere i sommerens overgangsvindu, som alle skulle treffe? Lære middelmådigheter som Lingard og Pereira til å bli topp spillere? 


Hint: Se Klopp sine tre første år for Liverpool. Rebuild tar tid.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47519
24.11.19 21:03
HeskeyTime: Hint: Se Klopp sine tre første år for Liverpool. Rebuild tar tid.

Tja, Klopp hentet maks av det han kunne med det budsjettet han hadde. Den første sommeren ble det hentet inn fem nye spillere f.eks. Mané, Wijnaldum, Matip, Klavan og Karius.

(Innlegget ble redigert 24.11.19 21:04)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
24.11.19 21:08

Klopp viste og fremgang etter fremgang. Solskjær gjør det jo dårligere. Klopp er og var et helt annet kaliber enn Solskjær. Man visste at Klopp ville bli en stor suksess fordi man visste hva han hadde drevet med før. Hadde Solskjær hatt Klopp sin CV så hadde jeg virkelig hatt troa på han.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
24.11.19 21:08
Knaxern: Tja, Klopp hentet maks av det han kunne med det budsjettet han hadde. Den første sommeren ble det hentet inn fem nye spillere f.eks. Mané, Wijnaldum, Matip, Klavan og Karius.

Litt hit and miss der, gitt.

Hvordan tenker du Solskjær gjør det med budsjettet han har til rådighet?


-Pat

WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
24.11.19 21:10
dalagubbe: Det å starte med pereira er vel ikke overraskende at OGS gjør, men hva faen gjør Jones i en unitedstall, kan noen vær så snill å forklare det til meg, jeg skjønner det bare ikke, og i dag startet vi med han, det holder ikke uansett hvem som er manager. Jones er ferdig som PL spiller, noe så primitivt og begrensende spiller som tiden har løpt ifra skal man lete lenge etter. Og hvis tuanzebe ikke var klar for 90min så skulle han ha droppet med å spille en treer bak der og heller spillt 4-3-3 eller 4-2-3-1.

Problemet var jo at man ikke hadde defensive spillere klare. Rojo og Tuanzebe ute blant stopperne. Og hvem skulle spilt sammen med Fred på midten? En firer med Fred og Pereira foran seg er ikke veldig solid defensivt, så jeg skjønner åpenbart valget. Det endte ikke opp som man håpte, men begrunnelsen er jo klar. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47519
24.11.19 21:10
John||Locke: Litt hit and miss der, gitt. Hvordan tenker du Solskjær gjør det med budsjettet han har til rådighet?

Hit and miss? Bare påpeker at argumentet om at man ikke kan hente mange spillere, ikke holder mål, spesielt når man bruker Klopp som eksempel i tillegg.

Solskjær burde jo hentet flere spillere, helt horribel jobb som er blitt gjort logistikkmessig i klubben. Men her sitter jeg på utsiden, så null anelse over hvem som skal ha skyld hos Man Utd.

(Innlegget ble redigert 24.11.19 21:11)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
24.11.19 21:14
Knaxern: Hit and miss? Bare påpeker at argumentet om at man ikke kan hente mange spillere, ikke holder mål, spesielt når man bruker Klopp som eksempel i tillegg.

Hit and miss mtp. innkjøpene, ja. Noen gode, noen dårlige. 

Og det går selvsagt an å hente flere spillere enn tre i ett vindu, men det er verre å hente tre gode, som alle skal gå rett inn i en startellever, og forhåpentligvis bli der i tre år pluss.

"Men her sitter jeg på utsiden, så null anelse over hvem som skal ha skyld hos Man Utd."

- Dette syns jeg er en uklok tilnærming. Det er bedre å skylde på Solskjær.


-Pat

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
24.11.19 21:15
HeskeyTime: Hvor skal den her miksen komme fra?

Fra de som styrer og skal sette dette sammen noe som fungerer på banen. Da snakker jeg om ledelse og manager.

Har sett visse si at det skal bli göy å se unge spillere når vinduet stengte, og der de samme kan si mnd etterpå når resultatene er dårlige, at vi må beskytte de fra å komme inn i denne motgangen. Greit nok begge deler, men kom denne motgangen som en sjokk for de? Det forstår jeg ikke noe av.

Jeg mener at man skulle kunne gitt klubben en bedre sjanse til å både konkurere i tillegg til å på den måten beskytte sjansene for de unge spillerne med et bedre miljö å komme inn i, med å gjort ting annerledes på markedet. 

Det er ikke om å gjöre å spille mest mulig unge, men å få på plass et lag som fungerer, og i tillegg få matchet inn de beste unge som kan bli noe hos oss, og som er verdt å bruke tid på.

De övrige kan ta andre veier via lån som også kan forme de til Unitedspillere lenger frem, eller når tiden passer seg å hente tilbake. 

Men tydlig at vi måtte ha gjort noe mer på markedet i sommer.

(Innlegget ble redigert 24.11.19 21:19)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20432
24.11.19 21:15

Jeg synes det er kritikkverdig og rart at man prøver Pereira i en dypere rolle på midtbanen i en slik kamp. Hvor mange ganger skal han få bevise at han ikke er god nok der? At han bruker for lang tid med ball? Også gjør man det borte på Bramall Lane?! Det er fuckings naivt! Man kan si hva man vil om Lingard, men han er ballsikker og bruker lite tid med ball. Det er temmelig essensielt mot denne type motstand.


Jeg kan heller ikke fatte helt at vi kjører med Jones med relativt lite kamptrening i denne type kamp. Man kunne se at han var stresset etter allerede tre min. Hvorfor ikke heller AWB ned? Williams kunne spilt høyre og Young venstre. Young klarer seg stort sett ok i denne type kamper, og særlig som vingback.


Når det er sagt treffer OGS på en del avgjørelser og bytter etterhvert. Han lykkes feks greit med å ha tillit til Williams som jeg aldri ville ha startet med og antakeligvis hadde byttet ut.

HeskeyTime
HeskeyTimeInnlegg: 9039
24.11.19 21:20
Knaxern: Hit and miss? Bare påpeker at argumentet om at man ikke kan hente mange spillere, ikke holder mål, spesielt når man bruker Klopp som eksempel i tillegg. Solskjær burde jo hentet flere spillere, helt horribel jobb som er blitt gjort logistikkmessig i klubben. Men her sitter jeg på utsiden, så null anelse over hvem som skal ha skyld hos Man Utd.

Vet fortsatt ikke hva du vil frem til.


Har ikke sagt at man ikke kan hente mange spillere, men er vanskeligere og det blir ofte hit-and-miss. Når vi egentlig trenger spillere i alle posisjoner unntatt keeper, er det umulig å få styrket alle lagdelene innenfor et budsjett. Ingen hemmelighet at vi prøvde å hente flere spillere, men man får ikke alt man peker på til passende pris når man ikke engang kommer seg til Champions League.

HeskeyTime
HeskeyTimeInnlegg: 9039
24.11.19 21:20
Knaxern: Hit and miss? Bare påpeker at argumentet om at man ikke kan hente mange spillere, ikke holder mål, spesielt når man bruker Klopp som eksempel i tillegg. Solskjær burde jo hentet flere spillere, helt horribel jobb som er blitt gjort logistikkmessig i klubben. Men her sitter jeg på utsiden, så null anelse over hvem som skal ha skyld hos Man Utd.

Dobbel

(Innlegget ble redigert 24.11.19 21:20)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47519
24.11.19 21:27
John||Locke: Hit and miss mtp. innkjøpene, ja. Noen gode, noen dårlige. Og det går selvsagt an å hente flere spillere enn tre i ett vindu, men det er verre å hente tre gode, som alle skal gå rett inn i en startellever, og forhåpentligvis bli der i tre år pluss. "Men her sitter jeg på utsiden, så null anelse over hvem som skal ha skyld hos Man Utd." - Dette syns jeg er en uklok tilnærming. Det er bedre å skylde på Solskjær.

Er vel bare Karius som var en miss. Resten har gjort jobben og vel så det.

Tja, her kommer vi mer inn på det logistikkmessige. Det er ikke galt å hente flere spillere, selv om ikke alle skal rett inn i startelleveren. Noen trenger tid, mens andre blir kjøpt for å gi mer dybde og kvalitet i stallen. Dere trenger noen slike kjøp også, og da er det ikke galt om de er 28-29 og får en to-tre års-kontrakt. De unge spillerne i klubben må ha flere rutinerte rundt seg.

Haha!

HeskeyTime
HeskeyTimeInnlegg: 9039
24.11.19 21:30
TheBelfastBoy: Jeg synes det er kritikkverdig og rart at man prøver Pereira i en dypere rolle på midtbanen i en slik kamp. Hvor mange ganger skal han få bevise at han ikke er god nok der? At han bruker for lang tid med ball? Også gjør man det borte på Bramall Lane?! Det er fuckings naivt! Man kan si hva man vil om Lingard, men han er ballsikker og bruker lite tid med ball. Det er temmelig essensielt mot denne type motstand.

Noenlunde enig, men skjønner tankegangen til Solskjær, og vi har ikke akkurat mange alternativer. Lingard sentralt i en toer blir alt for lett defensivt, og er ikke akkurat en rolle han heller er vant til. Lett å se nå i etterkant at vi burde spilt 4-3-3 med Lingard og Pereira som indreløpere, men ikke sikkert at det heller hadde fungert. Intensiteten og presset til Sheffield var helt vilt i første omgang, og vi blir egentlig ikke god før de blir merkbart sliten uti andre.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
24.11.19 21:32
Knaxern: Er vel bare Karius som var en miss. Resten har gjort jobben og vel så det. Tja, her kommer vi mer inn på det logistikkmessige. Det er ikke galt å hente flere spillere, selv om ikke alle skal rett inn i startelleveren. Noen trenger tid, mens andre blir kjøpt for å gi mer dybde og kvalitet i stallen. Dere trenger noen slike kjøp også, og da er det ikke galt om de er 28-29 og får en to-tre års-kontrakt. De unge spillerne i klubben må ha flere rutinerte rundt seg.

Såå... La oss si at jeg, mot bedre vitende, gir deg Klavan. Klopp hentet altså fire spillere som ikke floppet. Solskjær hentet tre. Er dette bakgrunnen for kritikken? Små marginer, gitt.

Hva tenker du om budsjett og sånne ting? Gjelder det for United, eller gjelder det bare for Liverpool? Hva er ditt forhold til å hente spillerne man faktisk har lyst på og ikke nødløsninger som ikke har noen fremtid? 

Det er rimelig klart at United skal satse ungt, fremfor å signe flere middelmådigheter som ikke er riktige for klubben.


-Pat

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47519
24.11.19 21:33
HeskeyTime: Har ikke sagt at man ikke kan hente mange spillere, men er vanskeligere og det blir ofte hit-and-miss. Når vi egentlig trenger spillere i alle posisjoner unntatt keeper, er det umulig å få styrket alle lagdelene innenfor et budsjett. Ingen hemmelighet at vi prøvde å hente flere spillere, men man får ikke alt man peker på til passende pris når man ikke engang kommer seg til Champions League.

Det er helt klar vanskeligere. Men man har hatt god tid på seg. Visse allerede i april at Herrera og Lukaku ville vekk. Sanchez var aldri i planene til Solskjær.

Det burde vært jobbet mye smartere for å bygge en stall. Nettoutlegget deres var lavt, og flere posisjoner ble ikke forsterket, ei heller ble stallen gitt noe dybde.

Men det er her en DoF og et speiderapperat kommer inn i bildet.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
24.11.19 21:34

Erling Moe med flere poeng enn Solskjær noen gang har hatt med Molde.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
24.11.19 21:36
Knaxern: Nettoutlegget deres var lavt, og flere posisjoner ble ikke forsterket, ei heller ble stallen gitt noe dybde.

Kan du greie ut litt om budsjettsituasjonen vår, er du grei. Virker som du sitter på en del info.


-Pat

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20432
24.11.19 21:38

Er Pereira «tyngre» defensivt? Lingard har spilt foran en treer tidligere for England. Stort sett solid.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47519
24.11.19 21:38
John||Locke: Såå... La oss si at jeg, mot bedre vitende, gir deg Klavan. Klopp hentet altså fire spillere som ikke floppet. Solskjær hentet tre. Er dette bakgrunnen for kritikken? Små marginer, gitt. Hva tenker du om budsjett og sånne ting? Gjelder det for United, eller gjelder det bare for Liverpool? Hva er ditt forhold til å hente spillerne man faktisk har lyst på og ikke nødløsninger som ikke har noen fremtid? Det er rimelig klart at United skal satse ungt, fremfor å signe flere middelmådigheter som ikke er riktige for klubben.

Men Klopp gikk fortsatt for fem spillere for å kunne forbedre laget. At man ikke traff på billigkeeperen får så være. Men forskjellen her er at Klopp ikke kunne hente flere pga økonomi, det hinderet hadde ikke Solskjær.

Kan ikke se at budsjettet var til noe hinder for Solskjær. Solgte spillere, og kvittet seg med en god del lønn. Var nok ikke noe hinder for å hente noen alternativer til midtbanen og på topp.

Ja, hvis det er det som er tanken, så får man resultater deretter. Kan gjerne satse ungt, men da blir det ikke mye titler å se.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
24.11.19 21:42
Knaxern: Men forskjellen her er at Klopp ikke kunne hente flere pga økonomi, det hinderet hadde ikke Solskjær.

Kan du snart fortelle meg hvor du henter dette fra?

Og hvis han kan gjøre akkurat som han vil, og ikke er avhengig av å kvitte seg med Sanchez, f.eks., som det har blitt rapportert, hvorfor i fanden "takket han nei" til spillere som vil gjøre jobben og livet hans enklere? Kan du hoste opp en plausibel teori?

Siden du vet dette, kan du fortelle hvor mye penger vi hadde til rådighet i sommer? Vi var drøye €90 i minus, så vidt jeg husker. (Rene overganssummer og ikke lønn).


-Pat

(Innlegget ble redigert 24.11.19 21:43)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
24.11.19 21:45

Fotballsupportere er faen meg søppel. 

I det ene øyeblikket er man sterkt kritiske til kjøpeklubber. I det neste er man sterkt kritisk til at klubben ikke kjøper nok.

Dypt uredelig, selvsagt. Er dere sånn i det virkelige livet også, eller er det den menneskelige avstanden som får avføringspersonlighetene ut av dere?


-Pat

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
24.11.19 21:49

Flott at du innrømmer at du er søppel da.

(Innlegget ble redigert 24.11.19 21:49)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47519
24.11.19 21:49
John||Locke: Kan du greie ut litt om budsjettsituasjonen vår, er du grei. Virker som du sitter på en del info.

Omsetning på 627mill£ for 2018/19 og en profitt på 27.9mill£.

Når man da får et lavt nettoutlegg og kvitter seg med mye lønn, så har man egentlig ikke brukt spesielt med penger. Gary Neville nevnte også dette etter kampen mot Newcastle.

LvG og Mourinho fikk bruke mye penger i sitt første år, men de har ikke råd til det under Solskjær? Solskjær selv sier at det var penger tilgjengelig, men at man ikke fant riktige spillere. Lyver han?

(Innlegget ble redigert 24.11.19 21:51)

HeskeyTime
HeskeyTimeInnlegg: 9039
24.11.19 21:54
TheBelfastBoy: Er Pereira «tyngre» defensivt? Lingard har spilt foran en treer tidligere for England. Stort sett solid.

Pereira duellerer og takler mer ja. Lingard har spilt foran treer for England, men da i en 352 med utpreget DM og ikke 343. Spilte med Henderson og Alli i VM 2018 pluss kvalifiseringen.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
24.11.19 21:56
Knaxern: Solskjær selv sier at det var penger tilgjengelig, men at man ikke fant riktige spillere. Lyver han?

Det å gi en link til årsregnskapet og late som om dette sier noe om hva Glazerne frigjør av transfermidler, er i beste fall enkelt og i verste fall uredelig. 

Videre så er det ikke rart at en lojal fyr som Solskjær uttaler seg lojalt. Solskjær kommer med ønsker - og så er det andre som tar beslutningen og forhandlingene. Slik var det under Moyes. Slik var det under van Gaal. Og slik var det HELDIGVIS under Mourinho.

Glazerne er loaded og United går godt. Finner man den rette spilleren er det sikkert penger tilgjengelig. Men du later som om Solskjær har 200m stående på bok, men ikke fant noe å bruke det på. Solskjør kjøpte spillere for 160 millioner. Brukte netto rundt 90 millioner. 

Hvilke spillere burde Solskjær hentet? Ville de til oss? Eller er det logikken "det må da være NOEN spillere som hadde forsterket United?!"? Samme hvem, liksom. 


-Pat

(Innlegget ble redigert 24.11.19 21:58)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
24.11.19 22:01
TheBelfastBoy: Er Pereira «tyngre» defensivt? Lingard har spilt foran en treer tidligere for England. Stort sett solid.

Fysisk syns jeg det er en vesensforskjell på to. Det er godt mulig at Lingard hadde vært et bedre valg, når det ble som det ble, men jeg mener ikke det er åpenbart. 

Vi mangler våre to beste midtbanespillere i dag og det kjenner vi. Vi var likevel for patetiske i 1. omgang. Vi fikk til lite og hadde null marginer. Utover at vi ble nedløpt, var det sikkert en del tilfeldigheter. Selv James greide jo ikke å slå en pasning. 


-Pat

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20432
24.11.19 22:28

Som sagt (før kamp), ville vurdert å kjøre alle tre. Uansett lite poeng i å møte Sheff Utd og tenke at man skal «slåss dem ut av kampen» med Pereira og Fred på midten. Og det er jammen ikke lett for to spillere å spille dem ut heller. Ville derfor forsøkt med seks spillere sentralt, tre i forsvar og tre på midtbanen. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33810
24.11.19 22:31

Tenk at vi nok engang må slite med bunnslam av noen medgangssupportere - med en råtten agenda som forpester forumet og diskusjonene! Sist var det under Mourinho. Forskjellen denne gang er nye tryner som har tatt over for søppelet sist. 


Og kanskje det aller frekkeste: Den forrige gjengen beskylder nå dagens for å ha en agenda :)) 


 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg