Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10110
02.12.19 14:01
KongOlav2: Jeg skjønner virkelig ikke hva som gjør Martial til en bedre og mer spennende spiller enn Rashford.......

Spennende å spennende, det var dine ord :) 

Men han funker som spiss og har kvalitetene for å kunne klare rollen, kan dra av en spiller eller 2 på egen hand og er forholdsvis målfarlig når han er i normalt slag.

I kantrollene der mange mener at Rashford er best, så vil jeg ha litt andre kvaliteter som gjör laget som enhet bedre. Spillere som er med på å gjöre andre gode, og ikke en så enkel spiller som Rashford er. 

Og det er vel gjerne det synet som gjör at jeg synes lönnen ikke står i stil til en som burde väre rotasjon/backupspiller.

Men sånn er det blitt....der elendige avgjörelser over hele linjen har fört til at spillere er mer viktige enn man burde värt, og som ender i store kontrakter for de med fast plass + svakere resultater da selvsagt som fölge av satsingen der pengene blir brukt feil.

(Innlegget ble redigert 02.12.19 14:04)

Lezah
LezahInnlegg: 64380
02.12.19 14:04
Script: Hangeland forklarer tapet mot SheffieldU med tapte dueller, dårlige pasninger og mislykkede kontringer.

En skikkelig ekspert hvis han ikke kan skille mellom uavgjort og tap.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42361
02.12.19 14:07
TrueTopRed: Spennende å spennende, det var dine ord :) Men han funker som spiss og har kvalitetene for å kunne klare rollen, kan dra av en spiller eller 2 og er forholdsvis målfarlig når han er i normalt slag. I kantrollene der mange mener at Rashford er best, så vil jeg ha litt andre kvaliteter som gjör laget som enhet bedre. Spillere som er med på å gjöre andre gode, og ikke en så enkel spiller som Rashford er. Og det er vel gjerne det synet som gjör at jeg synes lönnen ikke står i stil til en som burde väre rotasjonsspiller. Men sånn er det blitt....der elendige avgjörelser over hele linjen har fört til at spillere er mer viktige enn man burde värt, og som ender i store kontrakter for de med fast plass + svakere resultater da selvsagt som fölge av det.

Rashford er bare 22 år. Det er vel knapt særlig flere enn Sancho og kanskje Joao Felix som er ganske sikre stikk som fremtidig verdensklassespillere blant de offensive talentene for tiden (i tillegg til Mbappe såklart). Synes Rashford er bedre på de fleste områder enn Martial, bortsett fra kanskje som avslutter. Rashford er nok lengre fremme som 22-åring enn f.eks Mane og Salah var.

Lurer egentlig på hva/hvem som ville gjort deg fornøyd av spillerkjøp? Dybala? Eriksen? Sancho? Fernandes? Milinkovic-Savic? Maddison? Selv om det er mye kritikkverdig ved dagens situasjon i United, synes jeg du virker særs vanskelig å tilfredsstille.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10110
02.12.19 14:20
KongOlav2: Synes Rashford er bedre på de fleste områder enn Martial, bortsett fra kanskje som avslutter.

Han egner seg ikke til spissrollen, og er for enkel for kantrollen mener nå jeg. Med det synet så blir han iallefall ikke fast hos meg.

Jeg har tidligere ment at vi skulle lånt ut Rashford, mener det ville värt det beste for utviklingen hans så sant man finner riktig klubb til han. 

Lurer egentlig på hva/hvem som ville gjort deg fornøyd av spillerkjøp? Dybala? Eriksen? Sancho? Fernandes? Milinkovic-Savic? Maddison? Selv om det er mye kritikkverdig ved dagens situasjon i United, synes jeg du virker særs vanskelig å tilfredsstille.

Vanskelig å tilfredsstille? Nei egentlig ikke, snarere tvert imot. Men jeg er ikke en sånn som lar meg blende av en fin skåring eller kjöper klubbens propaganda på bakgrunn av det jeg ser. 

Jeg snakket også om at vi burde solgt Pogba for flere vinduer siden, og grunnen er den at jeg ikke ville havne i den situasjonen vi er nå. En luksusspiller som ikke er optimalt for det vi holder på med, og som samtidig trolig vil väre et annet sted. Sagt på bakgrunn av at de ressursene kunne värt brukt bedre for klubben, og har ikke noe med å väre vanskelig å tilfredsstille å gjöre,

Vanskelig for meg å si hva vi bör pröve oss på, men de som forhandler må ha peiliing og kunne si nei om spillerne krever formye. Men Ndidi , Fernandes og Sancho, da er vi klare offensivt (fra midtbane og fremover) :)

(Innlegget ble redigert 02.12.19 14:24)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42361
02.12.19 14:32
TrueTopRed: Vanskelig å tilfredsstille? Nei egentlig ikke, snarere tvert imot. Men jeg er ikke en sånn som lar meg blende av en fin skåring eller kjöper klubbens propaganda på bakgrunn av det jeg ser. Jeg snakket også om at vi burde solgt Pogba for flere vinduer siden, og grunnen er den at jeg ikke ville havne i den situasjonen vi er nå. En luksusspiller som ikke er optimalt for det vi holder på med, og som samtidig trolig vil väre et annet sted. Sagt på bakgrunn av at de ressursene kunne värt brukt bedre for klubben, og har ikke noe med å väre vanskelig å tilfredsstille å gjöre, Vanskelig for meg å si hva vi bör pröve oss på, men de som forhandler må ha peiliing og kunne si nei om spillerne krever formye. Men Ndidi , Fernandes og Sancho, da er vi klare offensivt (fra midtbane og fremover) :)

Det er mer grunn til å være optimist nå enn det var for ett år siden. Selv om det er langt igjen, ser det iallfall ut som dere har en spillergruppe som faktisk bryr seg om klubben og er villige til å legge ned en innsats.

Er forsåvidt enig ang Pogba, men det handler jo også om at noen må være villige til å kjøpe ham. Hvor mange klubber kan ha råd til ham? 3-4 stk maks? Og dere selger neppe til City.

Skjønner ikke greia med Fernandes. Må være flere midtbanespillere i Europa som er like spennende som ham. Og Sancho blir ettertraktet om han flytter på seg. Ndidi kan jeg kjøpe.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10110
02.12.19 14:42
KongOlav2: Er forsåvidt enig ang Pogba, men det handler jo også om at noen må være villige til å kjøpe ham. Hvor mange klubber kan ha råd til ham? 3-4 stk maks? Og dere selger neppe til City.

Vil man selge så er det mulig å väre tilmötesgående, og det har vel ikke vi värt og heller trodd at han er mannen å bygge videre på.

Skjønner ikke greia med Fernandes. Må være flere midtbanespillere i Europa som er like spennende som ham. Og Sancho blir ettertraktet om han flytter på seg.

Derfor ser jeg heller ikke meningen med å slenge ut navn fordi det virker spennende. Det gir så lite mening uten å vite personlighet, lönnekrav, alternativene osv. det er opp til de som får dette i fanget å ta tak i. 

Jeg krever bare at "noen" i organisationen evner å se hva man behöver for spillertyper og tar tak i problemene. Mister man 2 midtbanespiller fra en midtbane der man allerede mente det det behövdes noe, ja da må det mer enn tro på det som er igjen.

Problemet mitt er at jeg får fölelsen at ikke en eneste jävel klarer å bedömme det vi faktisk har opp mot kvalitet, ev skader utover en sesong og forstå situasjonen. Det gjör at jeg som supporter blir litt oppgitt. Dette skal man liksom dyrke og ha troen på.

(Innlegget ble redigert 02.12.19 14:47)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 18180
02.12.19 14:52
KongOlav2: Jeg skjønner virkelig ikke hva som gjør Martial til en bedre og mer spennende spiller enn Rashford.......

Tenkte akkurat dette jeg også da jeg las dette innlegget. Det er mulig Martial har ett større inngitt talent i fødselsgave for de som sverger til sambafotball enn Rashford men i virkelighetens verden for de som har som oppgave å bygge ett konkuransedyktig lag så vil jeg innbille meg at de aller aller fleste ser på Rashford som ett mer kompetent byggematerialle.

(Innlegget ble redigert 02.12.19 14:57)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42361
02.12.19 15:09
TrueTopRed: Jeg krever bare at "noen" i organisationen evner å se hva man behöver for spillertyper og tar tak i problemene. Mister man 2 midtbanespiller fra en midtbane der man allerede mente det det behövdes noe, ja da må det mer enn tro på det som er igjen. Problemet mitt er at jeg får fölelsen at ikke en eneste jävel klarer å bedömme det vi faktisk har opp mot kvalitet, ev skader utover en sesong og forstå situasjonen. Det gjör at jeg som supporter blir litt oppgitt. Dette skal man liksom dyrke og ha troen på.

Vel, situasjonen var ikke direkte enkel i United ved inngangen til 2019. Ser man på mannskapet som avsluttet sesongen i fjor, var det neppe mer enn 7-8 mann som var verdt å satse på på lang sikt, og som et del av et mannskap som skulle kjempe seg tilbake helt til toppen igjen. Det innebærer at det raskt var behov for 10-12 spillere inn, og det er ikke lite.

Slikt sett skjønner jeg at man ikke kvitter seg med alt på engang, og f.eks gir Young ett års forlengelse. Samme med at man ikke selger Pogba etter en halvsesong hvor han tidvis presterte strålende. Og iallfall ikke at man forlenger med Rashford, en av deres beste og mest spennende spillere. Det er dog mer uforståelig at Jones og Mata fikk forlengelser, men det er ikke utenkelig at det spilte inn mer enn bare rent sportslige kvaliteter for noen av disse to. Mata er vel f.eks særs godt likt blant sine medspillere?

Det kunne garantert vært gjort mer, f.eks kjøp av en midtbanespiller til, i sommer, uavhengig om Pogba ble i klubben eller ikke. Men dere har iallfall ikke gjort flere åpenbare risikokjøp og fornyelsen har faktisk startet med 7 mann ut i 2019 (Herrera riktignok uønsket). Det kan bli 4-5-6 til i 2020. Det er ganske mye.

Om jeg var United-supporter nå, ville jeg vært veldig forsiktig optimist. Dog måtte da ledelsen vist enda mer handlekraft på transfermarkedet i 2020, ikke nødvendigvis med størst mulig pengebruk, men med akselerert fornyelse av mannskapet og fortsatt kjøp av rette typer og sultne spillere. Denne optimismen ville imidlertid vært ganske skjør, så det skulle ikke mye til før den ble knust.......

(Innlegget ble redigert 02.12.19 15:12)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10110
02.12.19 15:11
FrannyLee: Tenkte akkurat dette jeg også da jeg las dette innlegget.

Det er jo et innlegg uten rot i virkelighet du så der.

Dette er et langt mer komplekst spörsmål enn om den spilleren er bedre enn enn en annen, eller "spennende" som ble brukt her.  

Det handler mer om hvem som kan få til noe hvor, og hva som gjör laget best mulig. 

Men det du mener er at du ville bygget rundt Rashford som ving?

(Innlegget ble redigert 02.12.19 15:12)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 18180
02.12.19 15:21
TrueTopRed: Dette er et langt mer komplekst spörsmål enn om den spilleren er bedre enn enn en annen, eller "spennende" som ble brukt her. Det handler mer om hvem som kan få til noe hvor, og hva som gjör laget best mulig. Men det du mener er at du ville bygget rundt Rashford som ving?

Bygget rundt er ikke akkurat det ordet jeg ville brukt , mer at en i en gjenreisningsfase der det må være hundre prosent disiplin og dedikasjon så passer Martial dårligere inn enn Rashford. Og også Pogba. Sånn som jeg ser det iallefall.

 

I en perfekt verden sånn som det var for 10+ år siden hos dere så hadde det nok muligens vært motsatt.

Det som uansett først og fremst må på plass er ett fast midtstopperpar med komplimentære ferdigheter sånn som dere bestandig hadde før samt en midtbanespiller som beskyttet forsvaret og så må Pogba eller en ny en steppe opp som Spillfuhrer. Som dirigerer tempo i kamp og er hjernen i laget om du vil.

 

 

(Innlegget ble redigert 02.12.19 15:26)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10110
02.12.19 15:21
KongOlav2: Vel, situasjonen var ikke direkte enkel i United ved inngangen til 2019

Nå er du på vei inn i noe vi har pratet om för, og en diskusjon som ikke fortjener å se dagens lys igjen. Var på vei å skrive det i forrige innlegg at det ikke var nödvendig å ta den igjen, men stolte ikke på magefölelsen og lot väre. 

:)

Poenget er at alle så at united ble dårligere og mindre funksjonelt når Herrera ikke spilte, og når han dro. Da velger vi å ikke gjöre noe.

Så ikke bare mister vi åpenbar kvalitet, men vi virker også sjokket når man får skader.

 

(Innlegget ble redigert 02.12.19 15:27)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10110
02.12.19 15:34
FrannyLee: Bygget rundt er ikke akkurat det ordet jeg ville brukt

Nettopp, og der er vel også der jeg er. En spiller som kan bli noe, samtidig må mener jeg Martial er bedre som spiss enn Rashford er som ving. 

Men Martial er heller ikke en yndlingspiss, men nummer 1 av det vi har idag.

(Innlegget ble redigert 02.12.19 15:39)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42361
02.12.19 16:26
TrueTopRed: Poenget er at alle så at united ble dårligere og mindre funksjonelt når Herrera ikke spilte, og når han dro. Da velger vi å ikke gjöre noe. Så ikke bare mister vi åpenbar kvalitet, men vi virker også sjokket når man får skader.

Akkurat på midtbanen burde dere iallfall være i stand til å hente et par gode spillere i løpet av 2020. Jeg kan ikke skjønne annet enn at det er den lagdelen/posisjonen hvor det per dags dato er flest spennende spillere utenfor storklubbene. Betraktelig enklere å f.eks finne virkelig gode midtstoppere og midtspisser.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7974
02.12.19 17:29

Kunne Grealish vært en av dei to, fyren er jo umulig å stoppe på lovlig vis... og en DM i toppklasse, og spiss seff

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11305
02.12.19 17:37

Tilgjengelig og tilgjengelig, men jeg vil da tro at det er lettere å friste Grealish vekk fra Villa i januar, enn det er å signere spillere som Maddison og Bruno Fernandes. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42361
02.12.19 17:42
-Joachim-: Tilgjengelig og tilgjengelig, men jeg vil da tro at det er lettere å friste Grealish vekk fra Villa i januar, enn det er å signere spillere som Maddison og Bruno Fernandes.

Fernandes er vel ganske sikkert en mulighet om ikke andre storklubber også er interessert. Kan sikkert triple lønna i United. Forøvrig samme med Van de Beek om han er et target. Om ingen enda større og mer attraktive klubber er intersserte, er han definitivt et plausibelt transfermål for United.

(Innlegget ble redigert 02.12.19 17:48)

RVP20
RVP20Innlegg: 4958
02.12.19 18:00

Bruno signerte vel nylig ny kontrakt. Dog tror jeg ikke sjansen blir mindre, bare blir dyrere enn han ville blitt i sommer.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 26303
02.12.19 18:04
KongOlav2: Om ingen enda større

Barca og Real?

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
02.12.19 18:14
RVP20: Bruno signerte vel nylig ny kontrakt. Dog tror jeg ikke sjansen blir mindre, bare blir dyrere enn han ville blitt i sommer.

Kontrakten er hvis jeg har sett rett på 60 mill til Sporting og 40 til Bruno hvis noen vil kjøpe. Det var i alle fall opplysninger som kom ut i portugisisk presse som engelske journalister har fått tak i. Leste det på en pub i Manchester med alle forbehold.

Villans20
Villans20Innlegg: 8367
02.12.19 18:16

Conte burde nok Man Utd ha gått for når han var tilgjengelig.


Kritikken mot han er at han er en såkalt defensiv trener. Inter har scoret 31 mål så langt i Serie A. Høres ikke veldig defensivt ut.


Men lett å være etterpåklok selvsagt.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42361
02.12.19 18:25
GreySerpent: Barca og Real?

I et transfervindu hvor typer som Eriksen, Pogba, Ruiz og kanskje Milinkovic Savic kan være på flyttefot, så tviler jeg sterkt på at Fernandes vil stå øverst på lista til begge de to spanske gigantene.

(Innlegget ble redigert 02.12.19 18:32)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11527
02.12.19 19:31
minuspol: Jeg ser og hører det nevnes overalt, men hva er det? Kan noen greie litt ut om hva det handler om?

Til alle som kommer i good faith og ønsker å høre. Med andre ord: Nei.


-Pat

Justice 96
Justice 96Innlegg: 47177
02.12.19 20:25

Wolves i FA cupen for Ole, borte.

(Innlegget ble redigert 02.12.19 20:33)

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11305
02.12.19 20:53

Skjer med at en trekker Wolves i FA-cupen?

(Innlegget ble redigert 02.12.19 20:55)

qbah
qbahInnlegg: 49809
02.12.19 21:28

Håper vi kan klare å gjøre det vanskelig for de. 

startelver
startelverInnlegg: 64533
02.12.19 21:48

På MOTD 2 på BBC i går mente de at United virket planløse på banen, de ser ikke fremskrittet fra når Ole tok over som fast manager.  

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10110
02.12.19 22:00
startelver: På MOTD 2 på BBC i går mente de at United virket planløse på banen, de ser ikke fremskrittet fra når Ole tok over som fast manager.

De burde spörre de mest ihugga her inne, så tenker jeg nok at de får svar på tale.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10110
02.12.19 22:06
KongOlav2: Akkurat på midtbanen burde dere iallfall være i stand til å hente et par gode spillere i løpet av 2020.

Det snakket vi varmt om også for et år siden.Så den tid den sorg. 

Spm er hvor mange plasseringer man har kastet bort på å väre så lite handlingskraftige i å vente. I tillegg som alt press det har värt med på å sette de unge spillerne i på veien.

(Innlegget ble redigert 02.12.19 22:11)

Yourexperiencemaydiffer
YourexperiencemaydifferInnlegg: 6132
03.12.19 07:49

Hvordan ser egentlig spillemessig fremgang med middels resultater ut? 

minuspol
minuspolInnlegg: 38323
03.12.19 07:58
John||Locke: Til alle som kommer i good faith og ønsker å høre. Med andre ord: Nei.

Fair enough. Det virker som om planen til Ole er å gjøre alt riktig, og det høres jo ut som en god plan.


Lykke til!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg