Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9551
04.12.19 15:09
John||Locke: Dette er virkelig en suppe.

Forståelsen din i dette tilfelle er suppen.

Tall er moro, men man kan ikke gå så aggresivt til verks at man kan bruke det som fasit i denne situasjonen. Å bruke det som argument i sin sak ja, men ikke fasit...derfor er det sterkt å väre så epplekjekk som du er her.

Er mange ting som spiller inn på veien frem til dette, og som vi aldri får svar på.

 

(Innlegget ble redigert 04.12.19 15:11)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
04.12.19 15:11
MrManUtd: - Rashford er åpenbart ingen Messi, men å mene Lukaku var bedre på dette punktet (og de fleste andre punkt) er passe absurd.

Lukaku er sterkere, slår bedre innlegg og jeg er rimelig sikker på at han har høyere toppfart. Når det gjelder å dytte ballen i mål fra trengte posisjoner og manipulere kroppen slik at man får rettvendt seg og avsluttet, foretrekker jeg også Lukaku.

Lukaku fikk ekstremt mye ufortjent kjeft i fjor. Han ble behandlet annerledes enn mange av de andre spillerne. Det samme gjelder Fellaini og Smalling.

At jeg har forsvart Lukaku for hakkekyllingtendensene bør være godt kjent.

Er Lukaku mer teknisk eller har bedre mottak enn Rashford? Mener man det er man enten sinnssyk, eller har en ekstrem agenda.


-Pat

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 8299
04.12.19 15:18
TheWhitePele: Lukaku gjorde alt han kunne for å komme bort, fordi det var åpenbart fra dagen Solskjær tok over at han skulle satse på Rashford. Derfor opptrådde han uprofesjonelt. Om Conte hadde tatt over etter Mourinho hadde Lukaku fortsatt hvert i klubben. 
Du mener Lukaku er feil type for United, jeg mener Rashford er feil type for United. Vi kommer ikke til å bli enige, Solskjær tok valget så vi får bare håpe Rashford blir bedre.

Wtf

TheWhitePele
TheWhitePeleInnlegg: 6810
04.12.19 15:22
John||Locke: Er Lukaku mer teknisk eller har bedre mottak enn Rashford?

Ingen har sagt han har bedre teknikk en Rashford, men han har flere kvaliteter som gjør han til en bedre spiller. Teknikken er en stor svakhet i Lukakus spill, men Rashfords teknikk er også svak.  

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
04.12.19 15:22
Mc_lovin: Wtf

Extraordinary claims require extraordinary evidence! 


-Pat

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41998
04.12.19 15:23
TheWhitePele: Ingen har sagt han har bedre teknikk en Rashford, men han har flere kvaliteter som gjør han til en bedre spiller. Teknikken er en stor svakhet i Lukakus spill, men Rashfords teknikk er også svak.

Hvilke? Bortsett fra fysikken, som han utnytter i liten grad, og en viss evne til å score mål, ser jeg ikke hva Lukaku bidrar med.

TheWhitePele
TheWhitePeleInnlegg: 6810
04.12.19 15:29
KongOlav2: Hvilke?

Det er greit at du ikke ser kvalitetetene til Lukaku, men hvorfor trur du en av verdens beste trenere i Conte først ville hente Lukaku til Chelsea og deretter til Inter? 


Lukaku er god i posisjoneringspillet, sterkerer og dermed bedre enn Rashford med ryggen til mål, og er i større grad en lagspiller enn Rashford. Rashford er desperat etter å avslutte selv, uansett hvilken posisjon han er i. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9551
04.12.19 15:34
TheWhitePele: Lukaku er god i posisjoneringspillet, sterkerer og dermed bedre enn Rashford med ryggen til mål, og er i større grad en lagspiller enn Rashford.

Definitivt en mer ferdig spiller å satse på så lenge man har de riktige övrige ingredisenen rundt han fra för. 

Rashford er en som kan bli noe, men som pga bristende spilleforståelse mest sannsynlig ikke blir noe voldtsomt bedre enn det han er idag. Men tiden vil vel vise dette.

(Innlegget ble redigert 04.12.19 15:34)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17796
04.12.19 15:36
KongOlav2: Om ikke bedre allerede, så iallfall langt større potensial. Kjappere til beins, mer bevegelig og faktisk villig til å legge ned en innsats på banen. Om man ser på hvordan de beste lagene i Europa spiller fotball, tror jeg det er enklere å innpasse spillertypen Rashford enn spillertypen Lukaku. Og når dere faktisk fikk et godt bud for ham, og i tillegg ble kvitt en feit lønnspost, så skjønner jeg utmerket godt at han ble solgt.

Dette er vel så nær fasit som en kan komme. Lukaku må brukes på sin spessiele måte. Rashford er mye lettere å integrere i lagspillet fotball.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41998
04.12.19 15:39
TheWhitePele: Det er greit at du ikke ser kvalitetetene til Lukaku, men hvorfor trur du en av verdens beste trenere i Conte først ville hente Lukaku til Chelsea og deretter til Inter? 
Lukaku er god i posisjoneringspillet, sterkerer og dermed bedre enn Rashford med ryggen til mål, og er i større grad en lagspiller enn Rashford. Rashford er desperat etter å avslutte selv, uansett hvilken posisjon han er i.

Egenskaper i posisjoneringsspillet hjelper ham til å score mer mål, men ellers? Med ryggen mot mål er han uhyre ordinær sett i forhold til den enorme fysikken han har. Man må nesten lure på om Mourinho trodde han skulle få et oppspillspunkt i Drogba-klassen når han kjøpte Lukaku, men det er han jo ikke i nærheten av å være.

Svak teknisk, ikke noe god kombinasjonsspiller, lite bevegelig og lite løpsvillig. Som sagt; bortsett fra evnene som målscorer er Lukaku høyst ordinær.

TheWhitePele
TheWhitePeleInnlegg: 6810
04.12.19 15:43
KongOlav2: Svak teknisk, ikke noe god kombinasjonsspiller, lite bevegelig og lite løpsvillig. Som sagt; bortsett fra evnene som målscorer er Lukaku høyst ordinær.

Hehe, man skulle neste tro du hadde bedre forståelse for spillet enn Conte :-) 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9551
04.12.19 15:44
FrannyLee: Rashford er mye lettere å integrere i lagspillet fotball.

Lettere ja, men ikke lett. 

Men leser dette innlegget ditt fra et år tilbake, så forstår jeg at du setter han höyt.

"Rart om ikke Rashford starter på topp mot oss. Han er jo etter mine begreper en mye mer Drogba oppspillspunktype med  god spillerforståelse smartness som kan bruke ballen på folk på løp"

Det er jo ikke Rashford du beskriver her vel?

(Innlegget ble redigert 04.12.19 15:50)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41998
04.12.19 15:44
TheWhitePele: Hehe, man skulle neste tro du hadde bedre forståelse for spillet enn Conte :-)

Har du noe annet argument enn at Conte liker ham? 

Du ser forøvrig ikke en såpass begrenset midtspiss i noen av de andre topplagene. Ikke i Liverpool, City eller Tottenham. Ikke i Barcelona, Bayern eller Real M. Alle deres førstevalg har et klart større spekter av egenskaper enn Lukaku å spille på.

(Innlegget ble redigert 04.12.19 15:45)

TheWhitePele
TheWhitePeleInnlegg: 6810
04.12.19 15:47
KongOlav2: Har du noe annet argument enn at Conte liker ham?

Leste du ikke det jeg skrev i innlegget? Jeg skjønner du ikke liker Lukaku, og det er helt greit.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20457
04.12.19 15:48

Det hjelper ikke at Lukaku er sterkere i kroppen med den ballbehandlingen. Nå er også Rashford rimelig hjelpesløs med ryggen til mål, og jeg kan lett være enig i at begge er ubrukelige i denne fasen av spillet.


Jeg synes dessuten det er helt absurd at noen kan mene at Lukaku er en bedre lagspiller enn Rashford. Ikke bare skaper Rashford mer for medspillerne. Han er også, uavhengig av posisjon, bedre i det oppbyggende spillet. På toppen av det hele må man ignorere totalt den jobben Rashford gjør uten ball, mens Lukaku fremstod som en kjegle hele sesongen. Jeg vil også påstå at det som gjøres uten ball er ganske vesentlig når man skal snakke om lagspill. Særlig mtp at Lukaku, akkumulert, har ball ca 1 min i løpet av 60 min med effektiv spilletid.


Men du får lene deg på Conte. Det er vel du sitter igjen med.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41998
04.12.19 15:49
TheWhitePele: Leste du ikke det jeg skrev i innlegget? Jeg skjønner du ikke liker Lukaku, og det er helt greit.

Jeg lurer på hva Lukaku faktisk bidrar med uten å score mål? Han er ikke noe godt oppspillspunkt, ikke noe god kombinasjonsspiller, overhodet ikke bevegelig, og legger heller ikke inn noe spesielt stor innsats for laget. Hva gjør han egentlig når han ikke scorer mål?

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17796
04.12.19 15:53
TrueTopRed: "Rart om ikke Rashford starter på topp mot oss. Han er jo etter mine begreper en mye mer Drogba oppspillspunktype med god spillerforståelse smartness som kan bruke ballen på folk på løp" Det er jo ikke Rashford du beskriver her vel?

Jo, mye mer enn Lukaku , det er jo derfor jeg skriver at han er mye lettere å integrere fra ett LAGsynspunkt.


Men sammenligningen med Drogba blir selvsagt feil for han var jo one of a kind. Så Rashford må selvsagt jobbe mye med når han skal vende og når han skal slippe på en toutch kort sagt finpusse på spillerforståelsen.


Men det er jo dette coachene jobber med på feltet hver dag. Og det er her jeg mener trenerne har en lettere jobb for å integrere Rashford i den måten de ønsker han skal opptre på kontra Lukaku .

TheWhitePele
TheWhitePeleInnlegg: 6810
04.12.19 15:57
TheBelfastBoy: Jeg synes dessuten det er helt absurd at noen kan mene at Lukaku er en bedre lagspiller enn Rashford.

Jeg er enig i at Rashfords jobb uten ball nok er han største styrke. Han ligner egentlig mye på Welbeck som spiller. Utenom jobben uten ball, synes jeg det er absurd at du kan mene Rasford er en god lagspiller. Skyter fra dårlige posisjoner, dribler når han bør spille ballen og mister dermed ballen ofte. Hvorfor mener du han er bedre i det oppbyggende spillet enn Lukaku?


 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9551
04.12.19 16:03
FrannyLee: Men sammenligningen med Drogba blir selvsagt feil for han var jo one of a kind. Så Rashford må selvsagt jobbe mye med når han skal vende og når han skal slippe på en toutch kort sagt finpusse på spillerforståelsen.

Hang meg ikke så mye opp i Drogba sammenligningen, men mer komboen av ord som oppspillspunkttype + smartness. 

Jeg tror ikke at man kan jobbe opp nivået på spillerforståelsen hans noe särlig lenger. Sagt på bakgrunn av ärlig vurdering og ikke hat som endel virker å tro, så fort man ikke sier ting som faller i smak. 

(Innlegget ble redigert 04.12.19 16:05)

TheWhitePele
TheWhitePeleInnlegg: 6810
04.12.19 16:08
TrueTopRed: Sagt på bakgrunn av ärlig vurdering og ikke hat som endel virker å tro, så fort man ikke sier ting som faller i smak.

Jeg håper virkelig Rashford slår igjennom for fult, og blir en klassespiller.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
04.12.19 16:09
TheWhitePele: Jeg er enig i at Rashfords jobb uten ball nok er han største styrke. Han ligner egentlig mye på Welbeck som spiller.

Haha, kom igjen da. Rashford er milevis bedre enn det Welbeck var for oss. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9551
04.12.19 16:14
TheWhitePele: Jeg håper virkelig Rashford slår igjennom for fult, og blir en klassespiller.

Selvsagt, da vil det også väre til nytte for United, som er det som betyr noe. Litt som med OGS. Fikk jeg velge, så vil jeg jo at han får det til for da blir også United gode. 

Men når det gjelder den sjefsposten, så går grensa et sted. Så får vi håpe på seier i kveld og bedring fremover.

(Innlegget ble redigert 04.12.19 16:16)

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19959
04.12.19 16:33
KongOlav2: Likevel presterer han ganske bra med både mål og assists, og er mye involvert i spillet. Innstillingen virker også mye bedre enn Martials. I en alder av 22 år han god tid å utvikle den taktiske biten av spillet.

Men fortsatt så er Lukaku en bedre lagsspiller og dyktigere i det oppbyggende spillet ifølge TWP..

Absurde vrangforestillinger man har vært vitne til her i ettermiddag!

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41998
04.12.19 16:37
Hetfield: Men fortsatt så er Lukaku en bedre lagsspiller og dyktigere i det oppbyggende spillet ifølge TWP.. Absurde vrangforestillinger man har vært vitne til her i ettermiddag!

Lurer egentlig på hva Lukaku gjør i så fall? Han har mindre assists, færre key passes, færre involveringer, løper færre km og har bare ned mot halvparten av antall spurter til Rashford.

Hvis du ønsker en rendyrket målscorer og er villig til å tilrettelegge mest mulig for ham, er definitivt Lukaku bedre. Med god service i et topplag kunne han fint scoret 25-30 ligamål per sesong. Men det gjør ikke nødvendigvis laget bedre, og eller Lukaku til en bedre spiller.

(Innlegget ble redigert 04.12.19 16:38)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20457
04.12.19 16:38

Grunnen til at jeg mener det er først og fremst at han er mye mer aktiv i det oppbyggende spillet enn hva Lukaku var. Mye bedre til å gjøre seg spillbar. Mer bevegelig, og skaper dermed mer rom for medspillerne. Mister ballen mindre (enn Lukaku). Skaper mer for medspillerne.

Og vedrørende påstanden om at han skyter fra så mye dårlige posisjoner er jeg delvis enig. Men det samme var jo et problem med Lukaku! I år har Rashford en xg/skudd på 0,17. Lukaku i Man Utd? 0,16!

(Innlegget ble redigert 04.12.19 16:39)

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24799
04.12.19 16:41

Hvordan har egentlig Lukaku gjort det i Inter? Har registrert at han har scora noen mål i CL, og at han og Lautaro skal ha funnet hverandre. Ikke tid til å se noe Serie A lenger dessverre. Men Inter er jo gode ser jeg (på resultatene), og Lukaku er en spisstype enkelte her inne mente man ikke kunne ha om man skulle bli best..

(Innlegget ble redigert 04.12.19 16:41)

caliblue
caliblueInnlegg: 14206
04.12.19 16:44
JFT_96: Hvordan har egentlig Lukaku gjort det i Inter? Har registrert at han har scora noen mål i CL, og at han og Lautaro skal ha funnet hverandre. Ikke tid til å se noe Serie A lenger dessverre. Men Inter er jo gode ser jeg (på resultatene), og Lukaku er en spisstype enkelte her inne mente man ikke kunne ha om man skulle bli best..

Kjappeste Inter-spiller til å nå 10 ligamål på 70 år.

Men så har de nok ikke hatt all verden til spisser i den perioden....

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
04.12.19 16:50

Nei, Inter har jo bare hatt Ronaldo, Etoo, Zlatan, Millito, Vieri. Bare møkkaspisser ja.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47541
04.12.19 16:52
Pogba6: Nei, Inter har jo bare hatt Ronaldo, Etoo, Zlatan, Millito, Vieri. Bare møkkaspisser ja.

Caliblue bruker sarkasme for å fremheve at Lukaku har hatt en meget god start.

(Innlegget ble redigert 04.12.19 16:53)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9551
04.12.19 17:02
Knaxern: Caliblue bruker sarkasme for å fremheve at Lukaku har hatt en meget god start.

Jeg tror han forstod såpass, men at han kanskje spilte videre på den for å opplyse klientellet her inne. Ikke utenkelig. Er mye historielöse folk som behöver et spark bak.

Min personlige favorittspiss for Inter under disse årene. Mohamed Kallon!

(Innlegget ble redigert 04.12.19 17:10)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg