Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10270
09.12.19 08:31
TheBelfastBoy: Dette var kanskje den kampen han ble plassert som høyrestopper? Jeg tror ikke alle ville håndtert det like bra.

Mulig. Uansett vanskelig å vite hva som var grunn og tanke bak det, JM virket iallefall å stole på fyren. 

Kan seriöst ikke se noen andre i den troppen som virker som smartere eller gir et större forståendegivende intrykk basert på de intervjuene jeg har sett ihvertfall. Virker som en särdeles moden fyr for alderen, og målt opp mot et par andre skrekkeksempler, blir det veldig lett å like en sånn spiller. 

(Innlegget ble redigert 09.12.19 08:37)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10270
09.12.19 08:34
Dux1: Stemmer det. Du vil jo kvitte deg med managere etter få måneder. Hvordan kunne jeg tro noe slikt!

Når ville jeg kvitte med med han? Etter få mnd som interim? haha. slutt å spill dum, eller dokumenter det du har på hjertet, så kan vi ta en liten prat rundt det. Men slutt med lögner.

(Innlegget ble redigert 09.12.19 08:34)

Fivs
FivsInnlegg: 202
09.12.19 09:23
-Joachim-: Ser den. Kjip situasjon for Lingard. Blir vel dårlig stemning om Grealish skulle signeres.

Faktisk en veldig kinkig situasjon. Grealish som spiller hadde passet bra inn, men kan jo hende det ødelegger lagmoralen fullstendig

missChance
missChanceInnlegg: 55561
09.12.19 09:30
Fivs: Faktisk en veldig kinkig situasjon. Grealish som spiller hadde passet bra inn, men kan jo hende det ødelegger lagmoralen fullstendig

Nå ble Jesse etter sigende dumpa fordi han var utro, så kanskje ikke.

Fivs
FivsInnlegg: 202
09.12.19 09:39
missChance: utro

Haha daså. Da kan det vel være det samme. Velkommen Grealish!

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47854
09.12.19 09:51

Ole tok knekken på Fraudiola.

For en sutring, mannen som har en stall til over 1mrd£, klager over kvaliteten til andre lag og at det er vanskelig å konkurrere mot dem.

Blir nok en retur til Barca eller Bayern neste sesong.

Dux1
Dux1Innlegg: 34023
09.12.19 10:16
TrueTopRed: Når ville jeg kvitte med med han?

Alltid! Du har aldri hatt trua på OGS. Aldri. Dine innlegg om ham er en eneste lang tirade av negativitet. 

- Trodde OGS som en gammel klok spiss skulle få fart på Rash eller iallefall påvirke han, men ser dårlig ut.

- Selvsagt skal ikke OGS få ny kontrakt, og får han sluttföre denne sesongen blir jeg svärt overrasket.

(Innlegget ble redigert 09.12.19 10:16)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10270
09.12.19 10:52
Dux1: Alltid! Du har aldri hatt trua på OGS. Aldri. Dine innlegg om ham er en eneste lang tirade av negativitet.

Det er derimot riktig at jeg aldri har trodd at han vil ta united tilbake til toppen, men er det virkelig det samme som å si at han bör sparkes omgående, eller har ikke jeg sagt opp til flere ganger at jeg må se ting/forandringer i fremtiden for å kunne få troen på at han er riktig man? 

Jeg tror du leser det du vil lese, også springer dine vurderinger av det du snapper opp litt löpsk, og ender i disse situasjonene der du föles veldig anklagende med ting som ikke har rot i virkelighet.

Så kutt ut beskyldninger uten at du har et innlegg å linke til der jeg mener at han skal sparkes, sånn at du får rettferdigjort denne

"Dux1: Stemmer det. Du vil jo kvitte deg med managere etter få måneder"

(Innlegget ble redigert 09.12.19 10:57)

Dux1
Dux1Innlegg: 34023
09.12.19 11:15
TrueTopRed: Det er derimot riktig at jeg aldri har trodd at han vil ta united tilbake til toppen, men er det virkelig det samme som å si at han bör sparkes omgående, eller har ikke jeg sagt opp til flere ganger at jeg må se ting/forandringer i fremtiden for å kunne få troen på at han er riktig man?

Du hadde ikke engang ansatt fyren hvis du hadde fått bestemme! Og hvor lang tid mener du det skal ta for å snu et monsterskip som United? 

Det skinner jo tvers igjennom hvordan du helgarderer deg slik at du kan påstå at du var for å gi ham sjansen (hvis han blir en suksess), og samtidig slå deg på brystet hvis det går skeis.

Eller tror du at du er smart ved å skrive som du gjør? Støtter du OGS, som du hardnakket forsøker å overbevise alle om, så spyr du ikke samtidig ut den ene negative kommentaren etter den andre når det går dårlig. Slik du har gjort siden han ble ansatt. 

Feig debatteknikk, kalles slikt!

Nei, du har kanskje ikke benyttet ordet "sparke" - det ville jo vært for dristig standpunkt å ta for en feig debattant som deg. Men det ligger selvsagt mellom linjene, blant annet i det avsnittet jeg viste til. 

(Innlegget ble redigert 09.12.19 11:16)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10270
09.12.19 11:32
Dux1: Du hadde ikke engang ansatt fyren hvis du hadde fått bestemme!

Eh, er det galt å svare nei på den? Seriöst?

Se for deg denne "Du ville ikke engang at vi kjöpte Lukaku, og heller valgt å bruke pengene mer fornuftig".  Får man ikke ha en vurdering lengre?

Får en fölelse av at om alle skulle värt sånn som du legger opp til her, så ville vi hatt det vanvittig kjedelig med lite diskusjoner og der alle mente det samme. Eller lettere sagt, ikke ment noe, bare håpet og stöttet de som var med videre.

Det skinner jo tvers igjennom hvordan du helgarderer deg slik at du kan påstå at du var for å gi ham sjansen (hvis han blir en suksess), og samtidig slå deg på brystet hvis det går skeis

Jeg tenker ikke sånn. Om det var sånn at OGS fikk tingene rett og united ble gode, så kan du vel ikke betvile at jeg ville gått tilbake på en vurdering om denne beviselig var feil? 

For meg er ikke mitt intresse i united basert på en evig gjettekonkuianse der vi ser hvem som får mest ritkig til slutt, og der united kommer i andre hand. Jeg er Unitedfan!

Men ikke straff meg fordi jeg faktisk liker å diskutere og sette vurderinger på spillere og managere, fordi du kanskje er litt mer den jatte med og "ikke ha meninger om ting" (annet enn om de som har meninger da) typen.

(Innlegget ble redigert 09.12.19 11:37)

Dux1
Dux1Innlegg: 34023
09.12.19 11:49
TrueTopRed: Men ikke straff meg fordi jeg faktisk liker å diskutere og sette vurderinger på spillere og managere, fordi du kanskje er litt mer den jatte med og "ikke ha meninger om ting" (annet enn om de som har meninger da) typen.

Poenget, kjære deg, er at jeg trekker ikke endelige konklusjoner på en trener før han i det hele tatt har fått sjansen til å gjøre en jobb. 

F eks var jeg skeptisk til ansettelsen av Mourinho, men jeg håpet han skulle oppnå full suksess og gjøre en god jobb for oss. Jeg hadde ikke månedsvis med tirader mot ham hver gang United gjorde det dårlig på banen. Jeg tok et klart standpunkt før han (og det samme med Moyes og LvG) ble ansatt, og sa at jeg støtter den som er manager i United. 

Så kommer det alltid til et punkt hvor klubben mener nok er nok, og manageren må sparkes. Det forstår jeg. Og det kan selvsagt også skje med OGS. Men jeg går ikke med fordommer mot en manager og leter etter alt som er negativt og fokuserer på det, fordi jeg har trukket en konklusjon i forkant om at manageren ikke duger! Da har man låst seg til ett tankesett, og evner ikke innrømme at utfallet kan bli annerledes enn man tror. 

Dette avsnittet er et av mange eksempler på at du ikke har forstått bæret:
- Jeg har hele tiden vært skeptisk til at OGS har det i seg for dette nivået, og har ikke sett noe til nå som gjør at jeg får troen på han.  Til dere som er på andre siden og ser noe i han (for uniteds del, for det er hva det handler om her), hva ser dere?

Stikkord er tid

(Innlegget ble redigert 09.12.19 11:55)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10270
09.12.19 11:58
Dux1: Poenget, kjære deg, er at jeg trekker ikke endelige konklusjoner på en trener før han i det hele tatt har fått sjansen til å gjøre en jobb.

Om jeg sier at jeg ikke tror OGS har det i seg til å få united tilbake til toppen, og gir argument på hvorfor. Men samtidig sier at han må vise meg at jeg har feil i mine argumenter for at jeg skal få troen videre, så har jeg vel ikke konkludert. Tro er et nökkelord....

Hadde jeg dratt en endelig konklusjon som var du snakker om, så ville jeg ikke skrevet som jeg gjorde. Da ville jeg skrevet at han må sparkes omgående som du påstår at jeg allerede har gjort.

På samme måte trodde jeg at JM skulle få det til för han tok over, men der det visste seg at det ikke gikk til slutt. 

Hva er det du ikke forstår her?

Jeg har meninger om det jeg ser, om det er spillere eller managere.....om jeg sier at jeg ikke tror OGS har det i seg til å få oss tilbake der vi bör väre, så er ikke det basert på trynet hans, men mer hele pakken av det man ser fremfor seg (tidligere handlinger, personlighet, beviselige skills+++)

-

Det er forskjell på håp og tro. Viktig å kunne skille på de.

Håp fungerer jo på den måten at alle som er Unitedfan vil jo til enhver tid at laget sitt vinner og gjör det best mulig, det er det ikke noe tvil om. Da stötter man laget sitt i kampen og man håper det beste.

Troen er litt mer basert på ens realistiske vurderinger av ting (f.eks når man bedömmer spillere/managers kvaliterer), og da er det noen som klarer å legge fra seg "supporterbrillene" andre ikke.

Samtidig er det også de som ikke har meninger om ting, og kanskje bare håper på det beste uansett hva det er snakk om, og thats it.

La folk få väre forskjellige.

(Innlegget ble redigert 09.12.19 12:08)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10270
09.12.19 12:02
Dux1: Dette avsnittet er et av mange eksempler på at du ikke har forstått bæret:

Igjen, det jeg skriver der er jo for faen helt innafor. Jeg spörr oppriktig om hva de som tror på OGS ser i han og som gjör at man har troen. 

Da går det faktisk an å argumentere for seg, på samme måte som jeg gjör når jeg sier hvorfor jeg er skeptisk. 

Du er på bärtur her dux, du er bare ikke i stand til å se det selv. La det ligge og respekter at man er forskjellig :)

(Innlegget ble redigert 09.12.19 12:02)

Dux1
Dux1Innlegg: 34023
09.12.19 12:34
TrueTopRed: det jeg skriver der er jo for faen helt innafor. Jeg spörr oppriktig om hva de som tror på OGS ser i han og som gjör at man har troen.

Hva forventer du at folk skal svare etter så kort tid? Hva forventer du egentlig av en manager på så kort tid, som tar over en skakkjørt klubb, et skakkjørt lag, spillere fra fire ulike managere og haugevis av skader? 


Dette evner du ikke å forstå uansett! Ferguson fikk tid. Klopp fikk tid. Hvorfor skal ikke OGS i det minste få noe i nærheten av den samme tiden? Eller synes du trenden med å sparke manager etter manager har båret frukter? 

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 8042
09.12.19 12:56

Glem det dux

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20659
09.12.19 13:08
Knaxern: Ole tok knekken på Fraudiola.

Ganske absurd. Og man må stille spørsmål ved formålet.

Skal det være et forsøk på å legge press på egen ledelsen? Men de vet jo selvsagt at ingen bruker mer penger enn Man City. Mao er han åpenbart stokkdum dersom det er formålet.


Eller forsøker han å få omverden til å tro at Man City slår over sin egen vektklasse pga hans utrolige evner som manager? Antakelig er det dette som er målet. Man skulle ikke tro at det var mulig å lure noen med dette heller. Men når man ser hvor bortreiste enkelte Man City-supportere her inne fremstår klarer han helt sikker lure en god del i denne supportergruppen.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10270
09.12.19 13:08
Dux1: Dette evner du ikke å forstå uansett! Ferguson fikk tid. Klopp fikk tid. Hvorfor skal ikke OGS i det minste få noe i nærheten av den samme tiden? Eller synes du trenden med å sparke manager etter manager har båret frukter?

Duxegutten. Finn innlegget der jeg vil ha han sparket etter få mnd som du har skrevet, og som også er det du fortsatt "jobber" utifra når du holder dette gående..

Om ikke, så holder du kjeften lukket, ihvertfall med lögnene dine? Enig? 

Den eneste som ikke forstår noe her er du, og pga det er det også umulig å nå frem til deg. "Ei mottaglig"

(Innlegget ble redigert 09.12.19 13:12)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
09.12.19 13:10

Ferguson og Klopp fikk tid ja, men det er mye pga CVen deres, begge hadde nylige toppresultater og hadde bevist at de kunne bygge lag.

missChance
missChanceInnlegg: 55561
09.12.19 13:17

Lingard recorded the fastest speed in Saturday's Manchester derby (34.43 km/h). He also covered more distance (11.88 km) than any other player on the pitch (hentet herfra)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10270
09.12.19 13:21
Pogba6: Ferguson og Klopp fikk tid ja, men det er mye pga CVen deres, begge hadde nylige toppresultater og hadde bevist at de kunne bygge lag.

Problemet til duxern ligger i det når han spör om hva han skal svare i forrige innlegg, på spm om hva man ser/liker i det som har blitt gjort til nå, og som gir en troen på det.

Hvis det er sånn at man absolutt ikke har noe argument på hvorfor, så er det også ensbetydende med at man gir alle tid uansett, og uten å väre skeptisk under tiden.

Altså jeg kan forstå at folk önsker OGS med videre (handler om å respektere folks meninger),, men man bör også kunne sette ord på hva man ser og liker sånn etter et år. Verre er det jo ikke. 

Jeg kan f.eks si at jeg liker at man har kvittet seg med noen spillertyper for å få mer vilje/innsats inn i laget. Kan se såpass, selv om det også er ting jeg ikke liker. 

Men dux lurer altså på hva man ska si.....han vil bare gi tid han.

(Innlegget ble redigert 09.12.19 13:28)

Dux1
Dux1Innlegg: 34023
09.12.19 13:38
TrueTopRed: Om ikke, så holder du kjeften lukket, ihvertfall med lögnene dine? Enig?

Sier fi**a som: 

a) ikke ville gi OGS ny kontrakt
og
b) blir svært overrasket dersom han får fortsette ut sesongen

Du KLØR etter å tuppe OGS i ræva ut av klubben. Du har null tro. Null! Men allikevel påstår du at du aldri vil sparke nordmannen. Tror du på dette selv? Seriøst? Hvorfor oppføre deg som et tohodet troll? 

Alle skjønner at du hadde jublet dersom OGS hadde fått fyken etter f eks Villa-kampen. Fordi du ikke er interessert i å gi en ham tid til å bygge lag. Fordi du selv har konkludert med at OGS ikke har det som trengs, etter bare få måneder i sjefsstolen. 

Men du "støtter" ham i mellomtiden selvsagt. I tilfelle det blir en suksesshistorie...

(Innlegget ble redigert 09.12.19 13:39)

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
09.12.19 13:53

Det er klart at når man hadde ekstremt stor tro på Mourinho vil det sitte langt inne å skulle ha noe særlig tro på hans rake motsetning. 

Dux1
Dux1Innlegg: 34023
09.12.19 13:58
Pogba6: mye pga CVen deres

Hjalp det LvG og Mourinho? Hvor mye hadde Pep på cv-en sin da han tok over Barca? Det er mao ingen fasit på dette her, selv om du desperat forsøker å framstille det slik. 

Det er uansett snakk om at OGS må få tid å bygge sitt lag før man konkluderer med at dette ikke funker. Og det er jo indikasjoner på at dette går rett vei: 

1. Kjøpene han har fått gjennom har vært en suksess. Det er jo lovende ift de kommende transfervinduene og byggingen av nytt lag. 

2. Han oppnår gode resultater og godt spill mot topplaga og de beste managerne i verden. Det er jo lovende ift framtidens United.

3. Unggutter blir satset på. Det er lovende ift klubbkultur og "the United way".

4. Spillere viser ytterligere utvikling under OGS (jfr Fred, McTominay, Rashford). Det er jo lovende ift OGS' man management-egenskaper. 

Vi er i tillegg videre i EL og kun en formalitet fra en semi i ligacupen. Nå er vi også med i kampen om en topp 4-plassering igjen i PL. Det ville vært ytterst merkelig å fjerne OGS nå!

(Innlegget ble redigert 09.12.19 14:10)

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 8351
09.12.19 14:01

Kan vi ikke sette denne OleOut-diskusjonen på pause inntil neste krise? Nyt heller prestasjonene i de to siste kampene.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6298
09.12.19 14:14
Mc_lovin: Kan vi ikke sette denne OleOut-diskusjonen på pause inntil neste krise? Nyt heller prestasjonene i de to siste kampene.

Why can't we all just get along?!?!?

Kent
KentInnlegg: 126739
09.12.19 14:16

Har Lingard blitt dumpet av Frumes som igjen har blitt sammen med Grealish? 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42443
09.12.19 14:17
glycinello: Why can't we all just get along?!?!?

Det er ingenting som skaper temperatur som managerdiskusjoner. Bare når det går veldig bra eller veldig dårlig, er det relativ enighet rundt managere (som Klopp eller Hodgson i Liverpool). Ellers er det nær sagt alltid mye krangling rundt disse. Mourinho og nå Solskjær i United, Wenger mot slutten i Arsenal, Benitez og Rodgers mot slutten i Liverpool, etc, etc.

Dux1
Dux1Innlegg: 34023
09.12.19 14:39
KongOlav2: Det er ingenting som skaper temperatur som managerdiskusjoner.

Men det er lov å bruke hue. Et lite snev av perspektiv hjelper. 

missChance
missChanceInnlegg: 55561
09.12.19 15:07

Full støtte fra spillerne. Med litt mer ro rundt laget og mindre slitasje kommer gjerne utviklingen og resultatene etter hvert også.


'Dressing room sources have told the MEN United is a 'happy club' and the players are especially delighted Solskjaer's idealistic approach of winning with attacking football through a homegrown core and key signings was vindicated against Spurs and City.


United players have remained totally behind Solskjaer and the MEN understands the club hierarchy have not been made aware of any qualms comparable with the management style of Jose Mourinho or Louis van Gaal.


Senior clubs sources told the MEN the United players were 'walking on eggshells' during the final months of Mourinho's tenure and some senior players described last season as 'one of the most challenging and tiring'. There was more severe acrimony towards the end of Van Gaal's reign.'

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 8351
09.12.19 15:29
missChance: United players have remained totally behind Solskjaer and the MEN understands the club hierarchy have not been made aware of any qualms comparable with the management style of Jose Mourinho or Louis van Gaal.

Ledelsen skal faktisk ha litt ros for at det har vært overraskende lite "negative rapporter" som er kommet ut i den seneste motgangs-perioden. Samtlige presse-briefinger har vært "Vi stoler på Solskjær". Tatt i betraktning situasjonen har det vært lite uro (mest fra Norge).  

Kontrast til tidligere når det ofte er kommet rapporter fra samstemte journalister som eksempelvis "Mourinho er ferdig hvis han taper neste kamp" etc. 

En tydelig læringskurve for Ed og co. 

(Innlegget ble redigert 09.12.19 15:29)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg