Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
missChance

Innlegg: 55943
missChance
24.12.19 10:30

Sånn apropos Lukaku:

 

However, in an interview with the New York Times, Lukaku says he was aware of criticism of his performances that led him to 'imagine how it would feel to leave the club.'

 

...

 

The Belgian says he felt he and teammate Pogba were made scapegoats for United's troubles, and told the Frenchman he wanted to leave while the pair were in Australia.

 

"There was a feeling that Pogba and I were guilty of the fall of Manchester United.

 

“From the beginning it was a ‘Yes, but...’. I scored in the European Super Cup and they said, ‘Yes, but he got another one wrong’. When I first started out in the Premier League, I scored against West Ham and they said, ‘Yeah, but...’. Since then I imagined how it would feel to leave the club. One year at United erases the previous eight.”

 

 Visst nok.

(Innlegget ble redigert 24.12.19 10:31)

startelver

Innlegg: 66346
startelver
24.12.19 10:34

Blir overrasket hvis Haaland velger å gå til United, veldig overrasket, med mindre han tror han skal være "frelseren" som scorer alle målene. Det ryktes han var i London og så Watford-kampen. 


 

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 10:48
mikemodano: Er dette sant? Altså at menneskene bak united.no ikke tillater en gang saklig kritikk mot "prosjekt Solskjær"?

Det er min opplevelse, og en del andre sin også.

Jeg har vært kritisk til den permanente ansettelsen av Solskjær, og stilt spørsmålstegn ved om Solskjær er riktig mann for klubben og underbygd dette med klubbens prestasjoner, valgene tatt på overgangsmarkedet ++

Som en konsekvens av dette fikk jeg brukeren min sensurert, ved at alle mine innlegg måtte igjennom moderator-godkjenning før de eventuelt ble postet på forumet. Og veldig få av mine innlegg deretter kom ut på forumet. 

Samtidig har man en "Menighet" der inne som begår personhets mot de som ytrer noe kritisk/negativt vedr. "Prosjektet" , disse får ikke brukeren sin sensurert, og innleggene blir stående. 

United.no er en propagandamaskin, det sier litt når en stor del av artiklene som legges ut er i sjangeren: Overskrift: "UNITED BEST AV TOPPLAGENE" (mellom det 42 og 65,5 minutt på dager med nordavind og regn) 

 

 

 

 

(Innlegget ble redigert 24.12.19 10:48)

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 10:58
KongOlav2: Det er ikke sikkert akkurat den spilleren som United ville ha på midtbanen i 2019 blir tilgjengelig i 2020, men innen den tid kan det faktisk også ha dukket opp andre spillere av interesse. Det er ikke slik at alle transfervinduer er like enkle og har like mange gode spillere tilgjengelig.

Noe av grunnen til at "Den" eller "De" spillerne ikke var tilgjengelige skyldes ganske sannynlig også at United er blitt en mindre attraktiv klubb å gå til.

Rett og slett grunnet det sportslige fallet klubben har hatt i snart sju år nå. I tillegg er det vel en dårlig skjult sannhet at det er en dårlig dynamikk i ledelsen og nedover som har fått fotfeste i hele klubben.

Sånt påvirker.

Poenget er at enda et år med elendige resultater og elendig tabellplassering ikke vil gjøre det enklere for United å få tak i de spillerne som faktisk kan utgjøre en forskjell.

Om jeg var James Maddison hadde jeg for eksempel aldri gått til United av sportslige årsaker, mtp. at Leicester er et bedre fotballag på alle måter, med god sjanse for å klare CL til neste år.

Om jeg var Jadon Sancho, så ville jeg vel heller tenkt meg å spilt med spillere som De Bruyne / Sterling / Sala / Mane / Heung-Min / Kane og for den saks skyld Messi / Griezmann / Suarez etc. Den gutten kan sannsynligvis snart velge og vrake mellom topplag, og selv om jeg gjerne skulle sett han i United så blir det ikke mere sannsynlig neste sommer enn i år. 

Likevel sliter jeg med å tro at det var umulig for United å forsterke den midtbanen i sommer. United er fortsatt et stort navn, med enorme økonomiske ressurser, det er flust av store talenter i ligaene rundt omkring, Bruno Fernandes for eksempel. 

Ansvaret for at man velger å satse på Pereira i stedet ligger faktisk på manageren, i dette tilfellet Ole Gunnar Solskjær, som jeg tipper er på plass hjemme i Krsund neste sommer.

(Innlegget ble redigert 24.12.19 11:00)

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 11:02
startelver: Blir overrasket hvis Haaland velger å gå til United, veldig overrasket, med mindre han tror han skal være "frelseren" som scorer alle målene. Det ryktes han var i London og så Watford-kampen.

Det smarteste Haaland kan gjøre er å gå til en klubb i en liga som er sterkere enn den i Østerrike, men svakere enn Premier League. 

En klubb i Nederland for eksempel.

(Innlegget ble redigert 24.12.19 11:02)

KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
24.12.19 11:10
Solidarity: Noe av grunnen til at "Den" eller "De" spillerne ikke var tilgjengelige skyldes ganske sannynlig også at United er blitt en mindre attraktiv klubb å gå til. Rett og slett grunnet det sportslige fallet klubben har hatt i snart sju år nå. I tillegg er det vel en dårlig skjult sannhet at det er en dårlig dynamikk i ledelsen og nedover som har fått fotfeste i hele klubben. Sånt påvirker. Poenget er at enda et år med elendige resultater og elendig tabellplassering ikke vil gjøre det enklere for United å få tak i de spillerne som faktisk kan utgjøre en forskjell. Om jeg var James Maddison hadde jeg for eksempel aldri gått til United av sportslige årsaker, mtp. at Leicester er et bedre fotballag på alle måter, med god sjanse for å klare CL til neste år. Om jeg var Jadon Sancho, så ville jeg vel heller tenkt meg å spilt med spillere som De Bruyne / Sterling / Sala / Mane / Heung-Min / Kane og for den saks skyld Messi / Griezmann / Suarez etc. Den gutten kan sannsynligvis snart velge og vrake mellom topplag, og selv om jeg gjerne skulle sett han i United så blir det ikke mere sannsynlig neste sommer enn i år. Likevel sliter jeg med å tro at det var umulig for United å forsterke den midtbanen i sommer. United er fortsatt et stort navn, med enorme økonomiske ressurser, det er flust av store talenter i ligaene rundt omkring, Bruno Fernandes for eksempel.

Selv om Maddison skulle velge å ta et år til i Leicester, og Sancho velger en annen klubb, skal det være fullt mulig for United å forsterke en god del i løpet av 2020. Liverpool klarte jo f.eks å hente to spillere som nå er faste i laget fra nedrykkslag. En spiller som Grealish burde definitivt være av interesse for United til sommeren.

Og jeg er enig med deg at det skulle vært mulig å forsterke den midtbanen sist sommer.

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 11:17
KongOlav2: Selv om Maddison skulle velge å ta et år til i Leicester, og Sancho velger en annen klubb, skal det være fullt mulig for United å forsterke en god del i løpet av 2020. Liverpool klarte jo f.eks å hente to spillere som nå er faste i laget fra nedrykkslag. En spiller som Grealish burde definitivt være av interesse for United til sommeren.
Og jeg er enig med deg at det skulle vært mulig å forsterke den midtbanen sist sommer.

Spørsmålet mitt forblir hvorfor dette skal være enklere i 2020 kontra i 2019, hvor det tydeligvis var veldig vanskelig.


All logikk tilsier at det vil bli det motsatte av enklere om man lander midt på tabellen, som man ligger an til. 

KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
24.12.19 11:19
Solidarity: Spørsmålet mitt forblir hvorfor dette skal være enklere i 2020 kontra i 2019, hvor det tydeligvis var veldig vanskelig. All logikk tilsier at det vil bli det motsatte av enklere om man lander midt på tabellen, som man ligger an til.

Det kan være andre spillere på markedet i 2020 enn i 2019. De kan ha ha et videre perspektiv enn å jakte Eriksen eller Dybala. Osv. Når Leicester har klart å løfte seg dit de er nå, er det ingen grunn til at United med tre ganger så stor omsetning ikke skulle klare det samme.

caliblue

Innlegg: 14537
caliblue
24.12.19 11:21
missChance: “From the beginning it was a ‘Yes, but...’. I scored in the European Super Cup and they said, ‘Yes, but he got another one wrong’. When I first started out in the Premier League, I scored against West Ham and they said, ‘Yeah, but...’. Since then I imagined how it would feel to leave the club. One year at United erases the previous eight.”    Visst nok.

Stemmer jo greit. Lukaku startet veldig bra han. Han hadde bl.a. 7 ligamål på de 7 første kampene.

Resultatene var veldig bra også. Men det var mye surmulig. Mourinho spilte for defensivt. Man scoret for sent i kamper. Det ble for mye kontringer og for lite etablert spill. Man dominerte ikke kamper.

Resultater var ikke nok i United. Mourinhos United kunne ikke spille slik. Lukaku kunne ikke spille som han gjorde. For det var ikke det United way.

Ingenting var bra nok. Det var ikke Lukakus feil at Woodward sa ja til å betale £100m for han. Det var ikke Mourinho som forhandlet frem den kontrakten. Og folk synes å ha glemt at sommeren 2017 var alle overgangspriser ute av kontroll.

To år senere forsvares en manager hvis lag spiller mer defensivt, har større fokus på kontringer, scorer 50% mindre og har 16 poeng færre etter 18 runder. God jul!

(Innlegget ble redigert 24.12.19 11:22)

Shenon

Innlegg: 5289
Shenon
24.12.19 11:25
KongOlav2: Når Leicester har klart å løfte seg dit de er nå, er det ingen grunn til at United med tre ganger så stor omsetning ikke skulle klare det samme.

Nå hadde vel manu 3 ganger så stort omsetning både i fjor, i forfjor, året før det osv også?


Hva er det som tilsier at nå, NÅ skal alt ordne seg bare Ole får "Tid"...?

TheBelfastBoy

Innlegg: 20766
TheBelfastBoy
24.12.19 11:29

Hehe.

 

For et paradoks Lukaku fremstår som. På den ene siden frontet han seg som ekstremt dedikert og profesjonell. En som hadde hatt det tøft i barndommen, og derfor var tøffere enn andre. Mer sulten.

Men så viser det seg at han var litt mer sulten i ordets rette betydning. Ja, faktisk så sulten at han dra på seg mangfoldige kilo og lignet mer på Phil Banks enn Didier Drogba. Med det resultat at han forrige sesong ofte så fullstendig kjørt ut før pause. I tillegg avslører han, antakelig ufrivillig, dum som han er, at han ikke klarte håndtere presset ved å spille i Man Utd, og lot seg affisere av meningene til nettroll og blautfeite engelske journalister. Kanskje det var trøstespising som knakk den fysiske formen hans? 

På toppen av det hele har han vist seg lite profesjonell ved måten han har pratet om lagkamerater på.

 

For en jævla stor baby han har vist seg som.

(Innlegget ble redigert 24.12.19 11:32)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20766
TheBelfastBoy
24.12.19 11:39

Merkelig fremstilling.

 

Man Utd ble kritisert av et lite fåtall. Fordi man ikke opplevde at man var spesielt gode til tross for gode resultater. Spillet til Man Utd stagnerte voldsomt i sesong nummer to til Mourinho. Jeg vet at man som Evertonsupporter ville vært overlykkelig så lenge resultatene så gode ut, men for supportere som kjenner igjen god fotball når de ser det var antakelig dette et faresignal. (Og jammen fikk dem rett!)

 

Og husk, Mourinho hadde på dette tidspunktet investert mer enn noen andre de siste par årene, med et mulig unntak av Pep. Samtidig hadde Pep en helt annen progresjon. Også Liverpool, som hadde brukt brøkdeler av Man Utd, hadde en helt annen utvikling.

(Innlegget ble redigert 24.12.19 11:39)

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 11:41
caliblue: To år senere forsvares en manager hvis lag spiller mer defensivt, har større fokus på kontringer, scorer 50% mindre og har 16 poeng færre etter 18 runder. God jul!

Kunne ikke sagt det bedre.

Det som repeteres når man påpeker dette er at det er et "Langtidsprosjekt" 

Alle managere har vel et langtidsprosjekt, men alle må de også prestere i nuet for å bevise at de er et langtidsprosjekt verdig. 

(Innlegget ble redigert 24.12.19 11:41)

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 11:43
TheBelfastBoy: Merkelig fremstilling.

Man Utd ble kritisert av et lite fåtall. Fordi man ikke opplevde at man var spesielt gode til tross for gode resultater. Spillet til Man Utd stagnerte voldsomt i sesong nummer to til Mourinho. Jeg vet at man som Evertonsupporter ville vært overlykkelig så lenge resultatene så gode ut, men for supportere som kjenner igjen god fotball når de ser det var antakelig dette et faresignal. (Og jammen fikk dem rett!)

Og husk, Mourinho hadde på dette tidspunktet investert mer enn noen andre de siste par årene, med et mulig unntak av Pep. Samtidig hadde Pep en helt annen progresjon. Også Liverpool, som hadde brukt brøkdeler av Man Utd, hadde en helt annen utvikling.

United spiller dårligere under Solskjær enn under Mourinho. 


Hva er det som tilsier at akkurat Solskjær er mannen som skal snu dette? 

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 11:46
TheBelfastBoy: For en jævla stor baby han har vist seg som.

Den store babyen har 12 mål på 17 ligakamper så langt i år for Inter, som ser ut til å knive med Juventus om ligatittelen. 


Du kommer ikke vekk ifra det faktum at han var den beste spissen i United, hans statistikk i Premier League og for landslaget taler igrunn for seg selv. 


Lukaku kommer til å være i toppfotball i mange år. Ole at the Wheel får nyte den siste tiden før han skal hjem til Norge.

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 11:46
TheBelfastBoy: For en jævla stor baby han har vist seg som.

Den store babyen har 12 mål på 17 ligakamper så langt i år for Inter, som ser ut til å knive med Juventus om ligatittelen. 


Du kommer ikke vekk ifra det faktum at han var den beste spissen i United, hans statistikk i Premier League og for landslaget taler igrunn for seg selv. 


Lukaku kommer til å være i toppfotball i mange år. Ole at the Wheel får nyte den siste tiden før han skal hjem til Norge.

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 11:49
KongOlav2: Når Leicester har klart å løfte seg dit de er nå, er det ingen grunn til at United med tre ganger så stor omsetning ikke skulle klare det samme.

Noe som er greit å undres over: - Hvilke andre toppklubber i de største ligaene i Europa ville vurdert Solskjær som manager i Desember 2018? 

 - Ville Solskjær vært aktuell som Unitedmanager dersom hans spillerkarriere hadde vært en lignende men bare i en annen stor klubb? 

Svaret er: 

1. Ingen

2. Nei

Jeg spør igjen: Hva er det som tilsier at dette laget plutselig skal gå til topps med Solskjær ved roret? Når man ser hvordan det går om dagen. 

Han er kanskje flink til å få folk til å smile osv. Men her har han tatt seg vann over hodet. En klubblegende/kultlegende? Ja jøss. Men på bakgrunn av det så kan vi ansette Beckham / Cantona / Scholes / Neville / Ferdinand / Rooney / Keane ++ også. For øvrig enda større klubblegender.

(Innlegget ble redigert 24.12.19 11:55)

TrueTopRed

Innlegg: 10792
TrueTopRed
24.12.19 12:03
FrannyLee: Selveste annsettelsen av OGS indikerer jo at en har gått bort fra quick fixes.

Finnes en mellomting med quick fix og no fix. Altså snakker vi om Manchester United, den største klubben i england?

Tenk litt etter nå. Hva er dette for ambisjoner? 

(Innlegget ble redigert 24.12.19 12:03)

KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
24.12.19 12:36
Solidarity: Noe som er greit å undres over: - Hvilke andre toppklubber i de største ligaene i Europa ville vurdert Solskjær som manager i Desember 2018?   - Ville Solskjær vært aktuell som Unitedmanager dersom hans spillerkarriere hadde vært en lignende men bare i en annen stor klubb?  Svaret er:  1. Ingen 2. Nei Jeg spør igjen: Hva er det som tilsier at dette laget plutselig skal gå til topps med Solskjær ved roret? Når man ser hvordan det går om dagen.  Han er kanskje flink til å få folk til å smile osv. Men her har han tatt seg vann over hodet. En klubblegende/kultlegende? Ja jøss. Men på bakgrunn av det så kan vi ansette Beckham / Cantona / Scholes / Neville / Ferdinand / Rooney / Keane ++ også. For øvrig enda større klubblegender.

Jeg tror på ingen måte at Solskjær er mannen som kan lede United tilbake til 85-90p eller mer og tittelkamp, hver eneste sesong. Men det var heller ikke det jeg diskuterte akkurat nå. Det var spillerstallen og behovet for fornyelse. Og det behovet var der uavhengig av hvem som var manager. Jeg tror at Solskjær snart bør erstattes, men da av riktig type manager. Helst en lagbygger, og ikke bare et stort navn som Allegri........

John||Locke

Innlegg: 11696
John||Locke
24.12.19 12:39
Solidarity: Det man må huske på er at det finnes ikke noe som heter langtidsprosjekt i dagens toppfotball.

Joda, med supportere som meg, så finnes det. Så får vi bare håpe at den andre plastikktypen ikke vinner.


-Pat

John||Locke

Innlegg: 11696
John||Locke
24.12.19 12:42
Solidarity: Det er mange andre som burde forsvunnet ut døra før Lukaku, som fortsatt til stadighet får lov til å løpe utpå banen iført United-drakt.

Mulig jeg husker feil, men er det du som fortsatt nekter å ta innover deg at Lukaku selv ønsket seg bort og brant broer på veien?

Av alt det rare man diskuterer i verden, er noe av det rareste dette med Lukaku. Man skulle altså tviholde på en umotivert spiller som absolutt ville forlate klubben? Really? Man er rimelig psycho om man mener det.

Da er alt redusert til: "Kunne Lukaku bidratt med noe i år"? Svaret på det er nok ja. Er vi ferdig da?


-Pat

startelver

Innlegg: 66346
startelver
24.12.19 12:43
Solidarity: En klubb i Nederland for eksempel.

Det blir jo helt feil, er Bundesliga som er det mest aktuelle uansett, pga koblingen til Leipzig. 

masterpool

Innlegg: 18873
masterpool
24.12.19 12:43

Hvis ikke resultatene blir mer stabile utover vinteren og våren, så er det trolig at Pochettino dukker opp.


Ledelsen i United må etterhvert ta en avgjørelse, før Poch signerer for andre. United har trolig allerede pekt ut Poch, så er og blir spørsmålet, bytte eller fortsette med OGS.

startelver

Innlegg: 66346
startelver
24.12.19 12:47

Pochettino har holdt sitt første intervju og sier han er åpen for nye oppgaver, tror han er en ganske brennhet kandidat. 

Hetfield

Innlegg: 20076
Hetfield
24.12.19 13:06

Herrejesus for et skjørt ego Lukaku har..

Hadde tatt seg ut om klubben hadde beholdt en deprimert og trøstespisende fjott bare fordi man ikke hadde en erstatter klar.

Heldigvis er man ikke et døgn.psykiatrisk sykehjem!

TheBelfastBoy

Innlegg: 20766
TheBelfastBoy
24.12.19 13:13

Lukaku hadde et mål hvert 169 minutt i PL da han ga seg. Det er litt svakere enn feks Giroud (som jo riktignok er en langt bedre fotballspiller om en klarer vurdere litt flere kvaliteter). Jeg er ikke i tvil om at Rashford eller Martial, som spisser i gode PL-klubber, de neste fem årene, har potensial til å matche dette. I tillegg har de andre kvaliteter som Lukaku dessverre mangler, og som vi har behov for.


At Lukaku lykkes for et topplag i en liga hvor Smalling kanskje er ligaens beste stopper er ikke overraskede. Særlig ikke under Conte. Iflg clubuelo er kvalitetsforskjellen mellom PL og Serie A omtrent den samme som mellom Serie A og Championship. Det er sikkert perfekt nivå for Lukaku.


Men det handler ikke utelukkende om Lukaku vs Martial/Rashford (eller OGS, som du i villfarelse setter han opp mot). Det handler om at man ble kvitt en spiller som;


- i bestefall ikke var særlig mye bedre enn yngre, motiverte angripere


- hadde tvilsomt mentalitet/innstilling


- ønsket seg bort (noe han gjorde klart for første gang for mer enn ett år siden, ref punktet overfor) og så ut til å streike i sommer for å tvinge gjennom en overgang


- antakelig ikke passer fotballen vi ønsker å spille (kan ikke presse)


- fikk betalt £80 mill for samtidig som man ble kvitt en enorm lønnspost


Jeg skjønner forresten hvorfor du modereres på andre forum. Det handler nesten garantert ikke om hva du mener.

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 13:13
Hetfield: Herrejesus for et skjørt ego Lukaku har..
Hadde tatt seg ut om klubben hadde beholdt en deprimert og trøstespisende fjott bare fordi man ikke hadde en erstatter klar.
Heldigvis er man ikke et døgn.psykiatrisk sykehjem!

Den deprimerte og trøstespisende fjotten gjør det ganske bra i Italia, 12/17 i ligaen for et Inter som ser ut til å gi Juventus kamp om ligagullet. 

TheBelfastBoy

Innlegg: 20766
TheBelfastBoy
24.12.19 13:15

Skriv det engang til da. Det er ikke sikker alle har fått det med seg. Og det var helt ny informasjon her inne helt til du presenterte det nå.

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 13:17
TheBelfastBoy: Jeg skjønner forresten hvorfor du modereres på andre forum. Det handler nesten garantert ikke om hva du mener.

Hvorfor det? Fordi jeg har et annet syn enn deg? 


Jeg har nemlig utelukkende diskutert sak her. Så den forklaringen er jeg spent på. 

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 13:18
TheBelfastBoy: Skriv det engang til da. Det er ikke sikker alle har fått det med seg. Og det var helt ny informasjon her inne helt til du presenterte det nå

Ja, for det er jo så mye verre enn å komme med karakteristikker som "Deprimert og trøstespisende fjott" 


 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg