Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Hetfield

Innlegg: 20076
Hetfield
24.12.19 13:23
Solidarity: Ja, for det er jo så mye verre enn å komme med karakteristikker som "Deprimert og trøstespisende fjott"

Du virker sur fordi gullgutten din får velbegrunnet kritikk..

På tide å logge av og trøste deg selv med pakkene du får etterpå..

missChance

Innlegg: 55943
missChance
24.12.19 13:24
Solidarity: Den deprimerte og trøstespisende fjotten gjør det ganske bra i Italia, 12/17 i ligaen for et Inter som ser ut til å gi Juventus kamp om ligagullet.

Det er vel ganske uinteressant. Han ville ikke spille for United, og han ble solgt. Hvis han passer bedre for Inter, er jo det fint for han. 

TheBelfastBoy

Innlegg: 20766
TheBelfastBoy
24.12.19 13:28

Se der ja. Igjen antar du at det handler om at noen har et annet syn enn deg.  

 

Svært begrensede resonnement. Du fremstår, helt sikker ufrivillig, som et troll. Det handler blant annet om måten du gjentar deg selv på, forenkler faktum for å «vinne» et poeng og ser bort i fra relevante argumenter som ikke passer deg. Du benytter dermed en ensidig og ekstremt lite nyansert debatteknikk. Den bærer også preg av noe meningsløse stikk hvor hensikten helt sikkert er å forsøke å provosere. 

 

Kort fortalt, du klarer ikke oppføre deg. Hadde du gjort det ville du sikkert fått diskutere på united.no fortsatt. I stedet påtar du deg offerrollen, hevder det handler om meningene dine og sutrer som en baby (akkurat som Lukaku).

(Innlegget ble redigert 24.12.19 13:35)

Hetfield

Innlegg: 20076
Hetfield
24.12.19 13:29
missChance: Det er vel ganske uinteressant. Han ville ikke spille for United, og han ble solgt. Hvis han passer bedre for Inter, er jo det fint for han.

Fint for han med skifte av miljø, og fint for klubben at man får ut spillere som bare tar opp plass og penger.


Sanchez blir langt verre å få vekk med den lønna. Lurer på hvor sauset Mou og Woodie var den vinteren..

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 13:37
TheBelfastBoy: Se der ja. Igjen antar du at det handler om at noen har et annet syn enn deg. Offerrollen Svært begrensede resonnement. Du fremstår, helt sikker ufrivillig, som et troll. Det handler blant annet om måten du gjentar deg selv på, forenkler faktum for å «vinne» et poeng og ser bort i fra relevante argumenter som ikke passer deg. Du benytter dermed en ensidig og ekstremt lite nyansert debatteknikk. Den bærer også preg av noe meningsløse stikk hvor hensikten helt sikkert er å forsøke å provosere.
Kort fortalt, du klarer ikke oppføre deg. Hadde du gjort det ville du sikkert fått diskutere på united.no fortsatt. I stedet påtar du deg offerrollen, hevder det handler om meningene dine og sutrer som en baby (akkurat som Lukaku).

Offerrolle? Jeg bryr meg fint lite om både det du sier og det du mener. 


Faktum er at jeg har utelukkende diskutert sak. 


Og det fremstår som ganske tydelig at dine påstander om meg (Troll, ute etter å provosere, dårlig debatteknikk etc.) kommer i kjølvannet av at jeg har uttrykt meninger som er motstridende til dine. 


Alt jeg i bunn og grunn har uttrykt er at jeg er kritisk til OGS som manager, og at Lukaku er en langt bedre fotballspiller enn du skal ha det til. 


Hvordan det er å ikke oppføre seg vet ikke jeg, men du passer godt inn i "Ole at the Wheel-menigheten" hvor idioterklæringer av meningsmotstandere er normen,  men du får ha en fin jul videre.

Reddington1

Innlegg: 1237
Reddington1
24.12.19 13:37

Lukaku ødelegger julestemningen i tråden, selv etter klubbskifte. Fyren sendte, nærmest på egenhånd, Inter ut av CL ved å brenne sjanser 90% av dette forumet hadde scoret på. 9/12 mål er enkle tap-ins eller straffer. Rashford har for øvrig 14 målpoeng i ligaen, mot Lukakus 13...Lukaku er ikke engang den beste spissen i Inter. 

(Innlegget ble redigert 24.12.19 13:38)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20766
TheBelfastBoy
24.12.19 13:39

Nja, jeg har ikke veldig tro på OGS selv og har ikke noe problem med at supportere ikke har tro på han. Ei heller at noen liker Lukaku. Men når du ikke klarer forholde deg til faktum, ta stilling til motargumenter som blir presentert etc skjønner jeg at enkelte tenker at du ikke har noe på et debattforum å gjøre.

Jeg tror heller ikke at du er et troll. Jeg tror bare du ikke klarer bedre.

(Innlegget ble redigert 24.12.19 13:44)

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 13:40
Hetfield: u virker sur fordi gullgutten din får velbegrunnet kritikk..
På tide å logge av og trøste deg selv med pakkene du får etterpå..

Når "Gullgutten" ble solgt så sa jeg at det vil mangle noen til å sette målene i United. 


Når jeg ser på tabellen og antall scorede mål United har, så kan jeg si "Hva sa jeg?" 


 

TheBelfastBoy

Innlegg: 20766
TheBelfastBoy
24.12.19 13:45

Atter et eksempel.

TrueTopRed

Innlegg: 10792
TrueTopRed
24.12.19 13:46
TheBelfastBoy: Jeg tror bare du ikke klarer bedre.

Ikke spesielt pent det du holder på med gang på gang. Akkurat denne siden din er jeg ikke mye fan av. 

Alle andre er ikke hele tiden uredelig som du vil ha det til. Det er vel gjerne de som er uenig med deg, og der du ikke føler du kommer lenger.

Slipp saken, og innse at man er uenige. Ta hverandre i hånden og bli venner.

(Innlegget ble redigert 24.12.19 13:47)

johwi68

Innlegg: 20621
johwi68
24.12.19 13:51
Reddington1: straffer.

Lukaku har tre straffescoringer, av tolv ligamål totalt. Rashford har fire fra krittmerket, av ti scoringer i PL.

At Lukaku framstilles som Den Onde her inne harmonerer dårlig med denne gladhistorien.

Han kunne lett ha stått med 13 ligamål, men viser storsinn her.


mikemodano

Innlegg: 27720
mikemodano
24.12.19 13:55
Solidarity: Jeg har vært kritisk til den permanente ansettelsen av Solskjær, og stilt spørsmålstegn ved om Solskjær er riktig mann for klubben og underbygd dette med klubbens prestasjoner, valgene tatt på overgangsmarkedet

Det låter veldig rart at united.no ikke skal kunne slippe til kritiske røster. Det er ingen som er tjent med én meningsmal. For utenforstående, det vil si de av oss som ikke er Man Utd-sympatisører, så virker det rart at en skal stille seg ukritisk til "prosjekt Solskjær". Dersom grunnen til at du har blitt tyngre moderert enn andre er det at du har et kritisk syn på hvordan klubben styres sportslig, så ville jeg ikke tatt det så tungt. Det høres uansett ikke ut som et forum som tåler variasjon i meninger. 

Reddington1

Innlegg: 1237
Reddington1
24.12.19 14:01

Jeg fremstiller ikke Lukaku som den onde. Jeg mener enkelt og greit at Rashford er en bedre fotballspiller, som passer bedre inn i spillestilen Solskjær forsøker å implementere. Meningsløst å diskutere hvorvidt Lukaku burde blitt i United. Fyren ville dra, og Rashford har vært bedre. 

Artig at du trekker trekker frem straffescoringene til Rashford. Han har nemlig skaffet samtlige straffer du nevner, selv. 

(Innlegget ble redigert 24.12.19 14:05)

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 14:03
TheBelfastBoy: Atter et eksempel.

Du må være den debattanten jeg har møtt som takler annerledes-menende aller dårligst. Hersketeknikker og personangrep i fleng. 


Noe jeg ikke gidder å respondere på. Står for mine meninger, og jeg står på at jeg kun har diskutert sak her inne. 

TheBelfastBoy

Innlegg: 20766
TheBelfastBoy
24.12.19 14:08

Og du er blant de jeg har møtt som er dårligst til å forholde deg til motargumenter. Du tilhører denne gruppen som tror det er respektabelt «å stå for en mening» som du i realiteten ikke klarer underbygge, forsvare eller argumentere for. Da gjør du en god figur på et debattforum!


God jul!

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 14:16
mikemodano: Det låter veldig rart at united.no ikke skal kunne slippe til kritiske røster. Det er ingen som er tjent med én meningsmal. For utenforstående, det vil si de av oss som ikke er Man Utd-sympatisører, så virker det rart at en skal stille seg ukritisk til "prosjekt Solskjær". Dersom grunnen til at du har blitt tyngre moderert enn andre er det at du har et kritisk syn på hvordan klubben styres sportslig, så ville jeg ikke tatt det så tungt. Det høres uansett ikke ut som et forum som tåler variasjon i meninger.

Det er ihvertfall min opplevelse av saken. Og jeg kan med trygghet si at det gjelder flere andre også. 


Det er på en måte "Opplest og vedtatt" at man nå har prøvd seg med to "Stjernemanagere" (LVG og Mourinho) uten å lykkes, og at det dermed ikke er nøkkelen til suksess.


Videre siterer jeg en rekke debattanter ordrett ved å si "Denne sesongen er det bare å gi helt opp, Solskjær må få tid og ro og bygge for fremtiden" 


Redaksjonen skriver selvsagt ikke dette ordrett, men hvis man leser mellom linjene så er det stort sett den samme agendaen og propagandaen som serveres dag ut og dag inn. 


Jeg og andre har stilt spørsmålstegn ved disse tingene. 


Lite er det nevnt at både LVG og Mourinho (Spesielt Mourinho) var dårlig match med United og Uniteds kultur i utgangspunktet. Det er ganske lenge siden LVG hadde stor suksess i Europa, mens Mourinhos tilnærming til fotball aldri har vært noe som har passet United overhode, rake motsetninger, og så kan en også spørre seg om spillestilen begynner å bli utdatert/lettere å gjennomskue.


Når det gjelder påstander om å mere eller mindre gi OGS ukritisk med tid har disse blitt imøtegått med at det kan aldri finnes noe som heter å "Gi opp en sesong" ei heller å gi noen som helst manager ukritisk med tid. Det må stilles krav til tydelig progresjon hele veien. En Unitedmanager som ikke evner å skape progresjon er ikke egnet for jobben i utgangspunktet. Ettersom United ligger der de ligger har jeg enda til gode å se at Solskjær er riktig mann til å lede dette laget i flere sesonger fremover.


På bakgrunn av dette, og kun dette, har flere fått sine kommentarrettigheter sensurert (Til tross for å være betalende medlemmer og for å betale for blant annet å ha rett til å kommentere) 


Videre er det veldig mye drittslenging på forumet, mot personer som går mot strømmen der inne, ytrer man en tilnærming ala den jeg har så må man bare bli vant til å høre ting som dette daglig: 


"Ha deg på Liverpool-forumet jævla LFC-fan" 


" Hater, troll"


"Du støtter ikke laget"  (Det er vel nettop det man gjør, ingen er større enn laget heter det, heller ikke manageren)


og annet.


 

TrueTopRed

Innlegg: 10792
TrueTopRed
24.12.19 14:18
Reddington1: Jeg mener enkelt og greit at Rashford er en bedre fotballspiller, som passer bedre inn i spillestilen Solskjær forsøker å implementere. Meningsløst å diskutere hvorvidt Lukaku burde blitt i United. Fyren ville dra, og Rashford har vært bedre

Altså det er veldig mange forskjellige ting å ta med i beregningene rundt dette, og ikke bare at den er bedre enn den.

Jeg var for å selge Lukaku som ting ble, men mener uansett at han er bedre fotballspiller enn Rashford. 

I Lukakus tilfelle så var det ikke noen andre veier etterhvert og summen var ok og måtte tas.

Begge spillerne har sine store begrensninger der man virkelig må ha kompletterende kvaliteter andre steder på laget for å veie opp, eller for å få det til å fungere. I det hele tatt sitter vi igjen idag med en frontlinje der alle spillerne blir for lik hverande og funker rimelig dårlig sammen. Noen små forskjeller er det på de, men veldig lite god samhandling.

(Innlegget ble redigert 24.12.19 14:24)

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 14:19
TheBelfastBoy: Og du er blant de jeg har møtt som er dårligst til å forholde deg til motargumenter. Du tilhører denne gruppen som tror det er respektabelt «å stå for en mening» som du i realiteten ikke klarer underbygge, forsvare eller argumentere for. Da gjør du en god figur på et debattforum!God jul!

Du motsier deg selv. 


- Jeg har ytret at det var dumt å selge Lukaku uten å erstatte han, og jeg har gjentatte ganger forklart hvorfor.


- Jeg har ytret at jeg er kritisk til OGS, og hvorfor, med relativt lange innlegg også. 


I motsetning til deg anser jeg ikke mine meninger som vitenskap og fakta, og jeg ser ikke behovet for å idioterklære folk, og tillegge dem en hel rekke personlige egenskaper jeg ikke har forutsetninger for å tillegge dem, basert på meninger om fotball. 


God jul til deg også  :-)

KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
24.12.19 14:21
Solidarity: Når "Gullgutten" ble solgt så sa jeg at det vil mangle noen til å sette målene i United. 
Når jeg ser på tabellen og antall scorede mål United har, så kan jeg si "Hva sa jeg?"

Det er mulig at Lukaku ville gjort United bedre akkurat denne sesongen, men et går an å ha et litt videre perspektiv enn som så. Feil type, høy lønn, dårlig mentalitet og et meget godt bud fra annen klubb. At han ble solgt var derfor en helt og holdent korrekt avgjørelse. Akkurat som det var det da Klopp solgte Benteke i Liverpool. 

TheBelfastBoy

Innlegg: 20766
TheBelfastBoy
24.12.19 14:23

Klarer du peke på selvmotsigelsen?

Jeg tror de aller fleste er enig i at Lukaku burde vært erstattet. Meg selv inkludert. Men måten du uttrykker deg på gjør at du fremstår kritisk til at Lukaku ble solgt. Jeg har argumentert i favør av Lukaku-salg. Fordi jeg mener det var riktig selv uten erstatter på plass. Men jeg hadde selvsagt foretrukket at han ble erstattet.

(Innlegget ble redigert 24.12.19 14:28)

LarsLie

Innlegg: 13594
LarsLie
24.12.19 14:28

God jul til de røde djevler. Deg også Pingu6!!


Fyll på med mat og slalomsaft !!!

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 14:32
Reddington1: Jeg fremstiller ikke Lukaku som den onde. Jeg mener enkelt og greit at Rashford er en bedre fotballspiller, som passer bedre inn i spillestilen Solskjær forsøker å implementere. Meningsløst å diskutere hvorvidt Lukaku burde blitt i United. Fyren ville dra, og Rashford har vært bedre.
Artig at du trekker trekker frem straffescoringene til Rashford. Han har nemlig skaffet samtlige straffer du nevner, selv.

Når Lukaku dro uten en erstatter inn så ble hovedansvaret for å score målene lagt på Rashford og Martial, to spillere som fremdeles ikke har vist seg kapable til å sette 20+ ligamål pr sesong (Noe som er en nødvendighet å ha spillere som er kapable til om man har ambisjoner om å kjempe i toppen)

Det er også alt for tynt med to spillere til å dekke spissplassen når begge to også utgjør grunndekningen på vingene. Det er å be om utmattethet og skader og resultater deretter.

At Lukaku var på vei ut lå i kortene før sesongen var ferdigspilt, Solskjær og co visste dette, og hadde 2,5 måneder på seg på å foreta seg noe, ingenting ble gjort. 

Det er spennende med Greenwood, men enn så lenge er det nettop bare det det er, han er ikke klar for noe ansvar for å være den som skal score målene i viktige kamper.

Nå har Rashford vært glimtvis bra i kamper mot gode lag, men alt i alt så har prestasjonene, poengsummen, og resultatene vært bånn i bøtta.

Solskjær er nødt til å bære ansvaret for dette, alt har sin årsak, og man kunne GARANTERT gjort en bedre innsats for å få inn minst èn midtbanespiller samt en angrepsspiller før vinduet var over. 

Det nytter ikke å tro at alt skal bli så mye enklere sommeren 2020 hvor Ole at the Wheel skal få alle spillerne han har lyst på i motsetning til i 2019 hvor det var klin umulig å få inn noen som passet inn og som ville forsterket laget. 

(Innlegget ble redigert 24.12.19 14:32)

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 14:38
TheBelfastBoy: Jeg tror de aller fleste er enig i at Lukaku burde vært erstattet. Meg selv inkludert. Men måten du uttrykker deg på gjør at du fremstår kritisk til at Lukaku ble solgt. Jeg har argumentert i favør av Lukaku-salg. Fordi jeg mener det var riktig selv uten erstatter på plass. Men jeg hadde selvsagt foretrukket at han ble erstattet.

Ja, jeg er kritisk til at Lukaku ble solgt uten noe plan for noen erstatter. 


Jeg tror ærlig og oppriktig at United hadde scoret flere mål pdd. med Lukaku på laget. Han har fart, styrke, fysikk, avslutningsevne og hodestyrke og det er mange kamper denne sesongen hvor han faktisk var sårt savnet, ikke fordi han er verdens beste spiss, noe han aldri vil bli, men fordi han er en så mye bedre fotballspiller enn flere andre som United har måttet stille med kamp etter kamp. Kort og godt kunne hans ekstremferdigheter vært meget nyttige mange ganger.


Martial har vært skadet, man hadde hatt flere muligheter å rotere med både på spissplassen og på vingene. 


Jeg ser dog ikke på Lukaku som den ultimate spiss for United, men det jeg sier er at man burde ikke ha solgt ham uten å ha en klar plan på en kompetent erstatter. 


 

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 14:43
KongOlav2: Det er mulig at Lukaku ville gjort United bedre akkurat denne sesongen, men et går an å ha et litt videre perspektiv enn som så. Feil type, høy lønn, dårlig mentalitet og et meget godt bud fra annen klubb. At han ble solgt var derfor en helt og holdent korrekt avgjørelse. Akkurat som det var det da Klopp solgte Benteke i Liverpool.

Dette burde Solskjær og co visst og jobbet med deretter i sommer.

 

På bakgrunn av type/lønn/mentalitet etc. så burde man vel også ha solgt Pogba asap zulu til Real for en gigantsum, men de ville vært idioti å gjøre det uten å ha en klar plan på en eller flere kompetente spillere til å erstatte han idet han røk ut dørene da en Pogba i form vil være helt essensiell for Uniteds resultater gjennom resten av sesongen. 

 

Hvis perspektivet er så langsiktig, så kjøper jeg ikke at det var bråhast med å få Lukaku ut uten noen som helst plan for å kjøpe en ny spiss, man kunne enkelt utnyttet seg av Lukakus ferdigheter en halv eller en hel sesong til for så å selge han og erstatte han når man fikk kjøpt en annen spiss. Jeg tviler på at markedsverdien hans hadde sunket, for han hadde kommet til å score jevnt og trutt. 

(Innlegget ble redigert 24.12.19 14:44)

KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
24.12.19 14:47
Solidarity: Dette burde Solskjær og co visst og jobbet med deretter i sommer.
På bakgrunn av type/lønn/mentalitet etc. så burde man vel også ha solgt Pogba asap zulu til Real for en gigantsum, men de ville vært idioti å gjøre det uten å ha en klar plan på en eller flere kompetente spillere til å erstatte han idet han røk ut dørene da en Pogba i form vil være helt essensiell for Uniteds resultater gjennom resten av sesongen. 
Hvis perspektivet er så langsiktig, så kunne man enkelt utnyttet seg av Lukakus ferdigheter en halv eller en hel sesong til for så å selge han og erstatte han når man fikk kjøpt en annen spiss. Jeg tviler på at markedsverdien hans hadde sunket, for han hadde kommet til å score jevnt og trutt.

Mulig Pogba er en spillertype som de anser som mer passende for United og deres spillestill enn det Pogba er?

Og du vet ingenting om noen andre faktisk ville vært interessert i å kjøpe Lukaku i januar eller sommeren 2020. Du vet heller ikke om Lukaku i en stallspillerrolle (Martial ville sannsynligvis vært førstevalget) ville opprettholdt markedsprisen.

Etter så mye tull de siste 6 årene, burde man virkelig ha litt mer langsiktig perspektiv i United enn akkurat denne sesongen. Og har man det, så var Lukaku et fullstendig korrekt salg.

mikemodano

Innlegg: 27720
mikemodano
24.12.19 14:54
Solidarity: " Hater, troll"

Ikke sjelden enkeltbrukere tyr til personkarakteristikker, men når et forum som eksisterer på vegne av en av verdens største fotballklubber har problemer med å tolerere nyansert og saklig kritikk mot klubben, så kan en vanskelig annet enn å le. Imponerende nivå.

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 14:57
KongOlav2: Mulig Pogba er en spillertype som de anser som mer passende for United og deres spillestill enn det Pogba er?
Og du vet ingenting om noen andre faktisk ville vært interessert i å kjøpe Lukaku i januar eller sommeren 2020. Du vet heller ikke om Lukaku i en stallspillerrolle (Martial ville sannsynligvis vært førstevalget) ville opprettholdt markedsprisen.
Etter så mye tull de siste 6 årene, burde man virkelig ha litt mer langsiktig perspektiv i United enn akkurat denne sesongen. Og har man det, så var Lukaku et fullstendig korrekt salg.

Pogba er vel langt mer omdiskutert vedr. mentalitet/holdninger enn det Lukaku er. 


Skal være forsiktig med å uttale meg om holdningene til begge da jeg ikke er noen tankeleser, og i motsetning til mange her inne som snakker om Lukakus holdninger, så er det viktig å huske at en sak har alltid flere sider. 


Jeg ønsker ikke Pogba ut, jeg ønsker at Pogba blir og finner tilbake til den beste versjonen av seg selv. Uniteds desidert beste fotballspiller, og en av ligaens aller beste midtbanespiller når han først finner det for godt. 


Nei det vet jeg ikke, det blir antakelser, dog rimelig kvalifiserte antakelser da Lukaku har et stort navn i fotballeuropa og basert på hans scoringssnitt totalt i Premier League, landslag og hans forholdsvis unge alder så ville det neppe vært noe problem å få solgt Lukaku i Januar og i hvert fall ikke til sommeren. 


Vi får være enige om å være uenige ang. salg av Lukaku. Jeg er ikke imot salget av Lukaku, men imot å selge han før man kunne erstatte han. 


Om et langsiktig perspektiv skal være bygget på en spesifik managers ambisjoner for laget, så er laget nødt til å prestere hele veien. Selv om spillerstallen ikke holder mål, så er det mulig å få mere utav den enn dette, og det er noe OGS må svare for. 


Det går ikke an å ha et langsiktig perspektiv og stille seg helt blind uten krav på veien til målet, hvis OGS ikke skjerper prestasjonene fremover så er han nødt til å ta sin hatt og gå. 


Det er kjekt og romantisk med en nordmann i klubben (Til og med fra min egen by) - Men laget går foran, alltid.

TrueTopRed

Innlegg: 10792
TrueTopRed
24.12.19 14:57
KongOlav2: Og har man det

Hadde man hatt det, ville man hentet noe til midtbanen basert på all den tiden man hadde fra Fellaini ble solgt, og Herrera nølet/bekreftet at han stakk. 

Det er så lett å si at klubben gjør det rette når man lykkes å få en ting rett. Blir som resultatene på banen, 1 steg frem, 2 tilbake.

Forstå meg rett, jeg mener som du nevner det at man kunne endt opp med å ikke fått i nærheten av pengene tilbake da etterspørselen på den type spisser ikke er stor.

Men uansett....ikke vits å snakke om at man tenker så jævla langsiktig bare fordi, når mange andre ting tyder på annet. De tenkte sikkert ev tap av penger på han og kun det.

(Innlegget ble redigert 24.12.19 15:00)

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 14:58
mikemodano: Ikke sjelden enkeltbrukere tyr til personkarakteristikker, men når et forum som eksisterer på vegne av en av verdens største fotballklubber har problemer med å tolerere nyansert og saklig kritikk mot klubben, så kan en vanskelig annet enn å le. Imponerende nivå.

Personhets i kommentarfeltet er jo ting som hører med uansett hvordan man vrir og vender på det. 


Det som er spesielt er at saklige innlegg (Men av "Feil mening") blir sensurert og slettet, mens slik personhets blir stående. 

Solidarity

Innlegg: 3233
Solidarity
24.12.19 15:02
TrueTopRed: Men uanset....ikke vits å snakke om at man tenker så jævla langsiktig bare fordi, når mange andre ting tyder på annet. Mange tenkte ev tap av penger på han og kun det.

Mange som snakker om alle pengene United fikk for han, men spørsmålet er vel hvor de pengene havnet, og et enda viktigere spørsmål er hva som er viktigst for Glazer/Woodward.


Er det penger og fortjeneste som står over det sportslige, som mange ting kan tyde på, så er det et fett for supporterne om United fikk 80 millioner euro for han eller to kasser øl. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg