Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Denat
DenatInnlegg: 3983
24.12.19 15:02

Solskjær uttaler nylig til VG at han ønsker at backene sine skal angripe. Kan noen da forklare meg hvordan AWB da kan anses som et godt kjøp til den prisen? Jeg er usikker på om jeg har sett en back i et topp 6-lag som er like svak offensivt.  Dette er en voldsom hemsko, og det er ikke rart at man sliter med å bryte ned lag som ligger dypt.

Backen på motsatt side er jo heller ikke veldig mye bedre, noe som gjør problemet enda tydeligere. 

Hvordan kan man speide på hundrevis av høyrebacker, for så å ende opp med å hente en back som ikke har et eneste offensivt fiber i kroppen for £50m, dersom managerens ønske er en back som angriper? 

(Innlegget ble redigert 24.12.19 15:05)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42455
24.12.19 15:08
Solidarity: Pogba er vel langt mer omdiskutert vedr. mentalitet/holdninger enn det Lukaku er. 
Skal være forsiktig med å uttale meg om holdningene til begge da jeg ikke er noen tankeleser, og i motsetning til mange her inne som snakker om Lukakus holdninger, så er det viktig å huske at en sak har alltid flere sider. 
Jeg ønsker ikke Pogba ut, jeg ønsker at Pogba blir og finner tilbake til den beste versjonen av seg selv. Uniteds desidert beste fotballspiller, og en av ligaens aller beste midtbanespiller når han først finner det for godt. 
Nei det vet jeg ikke, det blir antakelser, dog rimelig kvalifiserte antakelser da Lukaku har et stort navn i fotballeuropa og basert på hans scoringssnitt totalt i Premier League, landslag og hans forholdsvis unge alder så ville det neppe vært noe problem å få solgt Lukaku i Januar og i hvert fall ikke til sommeren. 
Vi får være enige om å være uenige ang. salg av Lukaku. Jeg er ikke imot salget av Lukaku, men imot å selge han før man kunne erstatte han. 
Om et langsiktig perspektiv skal være bygget på en spesifik managers ambisjoner for laget, så er laget nødt til å prestere hele veien. Selv om spillerstallen ikke holder mål, så er det mulig å få mere utav den enn dette, og det er noe OGS må svare for. 
Det går ikke an å ha et langsiktig perspektiv og stille seg helt blind uten krav på veien til målet, hvis OGS ikke skjerper prestasjonene fremover så er han nødt til å ta sin hatt og gå. 
Det er kjekt og romantisk med en nordmann i klubben (Til og med fra min egen by) - Men laget går foran, alltid.

Nja, Pogba er nok omdiskutert ja, men det er Lukaku også. Og ang spilletypsmessig, er det ikke tvil om at Pogba er en bedre fit enn en tung, teknisk middelmådig og lite bevegelig spydspiss som Lukaku.

Det er maks 10 klubber i Europa som har råd til å betale de £70-80m som United fikk for Lukaku. Og av disse tviler jeg på at særlig flere enn Inter og Juve av disse ville vært interessert i Lukaku om United ikke hadde solgt ham sist sommer. Og Inter kunne godt funnet på å hente en annen spiss sommeren 19, og dermed ikke være interessert i Lukaku sommeren 2020.

Ang Lukaku hadde man 3 valg. Det var:
1. Beholde ham og satse på ham
2. Selge ham uten direkte erstatter
3. Selge ham og erstatte ham

Det er klart at alternativ 3 ville vært det beste, men jeg mener at alt 1 er verre enn alt 2, spesielt mtp rapportene om dårlige holdninger, den feite lønna hans og ikke minst hvilken spillertype han er. Da får man bare ta til takk med en suboptimal løsning ved dette tilfellet.

Jeg ville persolig ønsket salg av Pogba på sikt også, om jeg var United-supporter. Kanskje også Martial. Men det fordrer at de måtte hatt en god plan for å erstatte dem. Tapet av de to ville vært større enn et tap av Lukaku.

Solskjær kommer til å måtte gå etterhvert om ikke resultatene forbedrer seg. Men da bør United ha en bedre plan om hvordan de skal erstatte ham enn å hente det største tilgjengelige navnet, f.eks Allegri. Poch er da et mye mer naturlig alternativ. 

Det forandrer dog ikke på at endel av endringene som Solskjær har gjort, har vært nødvendige, og vil være fordelaktig for neste manager. Spesielt om de faktisk også klarer å kvitte seg med Sanchez permnent, samt unngår å forlenge kontrakter som går ut til sommeren (Bailly, Matic og Young). Da er det vel bare et par mann som gjenstår før oppryddingsjobben er ferdig, og neste manager vil ha en betydelig lettere oppgave foran seg enn det Solskjær hadde.

Solidarity
SolidarityInnlegg: 3214
24.12.19 15:08
Denat: Hvordan kan man speide på hundrevis av høyrebacker, for så å ende opp med å hente en back som ikke har et eneste offensivt fiber i kroppen for £50m, dersom managerens ønske er en back som angriper?

Ung og engelsk...

arveka
arvekaInnlegg: 12135
24.12.19 15:11
Solidarity: Nå har Rashford vært glimtvis bra i kamper mot gode lag, men alt i alt så har prestasjonene, poengsummen, og resultatene vært bånn i bøtta.

Tja. Nummer 1 i xG, nr 2 i xGI og nr 5 i antall scorede mål i PL (10) etter 18 kamper borger vel for litt bedre enn bånn i bøtta.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42455
24.12.19 15:11
TrueTopRed: Hadde man hatt det, ville man hentet noe til midtbanen basert på all den tiden man hadde fra Fellaini ble solgt, og Herrera nølet/bekreftet at han stakk.  Det er så lett å si at klubben gjør det rette når man lykkes å få en ting rett. Blir som resultatene på banen, 1 steg frem, 2 tilbake. Forstå meg rett, jeg mener som du nevner det at man kunne endt opp med å ikke fått i nærheten av pengene tilbake da etterspørselen på den type spisser ikke er stor. Men uansett....ikke vits å snakke om at man tenker så jævla langsiktig bare fordi, når mange andre ting tyder på annet. De tenkte sikkert ev tap av penger på han og kun det.

Jeg har allerede skrevet flere ganger at jeg tror og mener dere burde hentet en ny midtbanespiller i sommer. Det var kanskje den største feilen som ble gjort. Det kunne også vært fordelaktig om dere faktisk hadde fått på plass avtalen med Mandzukic som et kortsiktig alternativ på topp. Det vlle ikke vært ideelt, men når dere står foran en så massiv oppryddingjobb som dere hadde behov for, er dere nødt til å ta til takke med ikke-ideelle løsninger i enkelte tilfeller.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10338
24.12.19 15:13
Denat: Hvordan kan man speide på hundrevis av høyrebacker, for så å ende opp med å hente en back som ikke har et eneste offensivt fiber i kroppen for £50m, dersom managerens ønske er en back som angriper?

Vet ikke om dette var en prestisjeovergang som ble presset igjennom av styrelsen, men OGS har selv fortalt oss at han kan legge inn et veto mot spillere.

Så ville han hatt noe annet enn AWB, kunne han gjort noe med det. 

(Innlegget ble redigert 24.12.19 15:13)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10338
24.12.19 15:15
Solidarity: Er det penger og fortjeneste som står over det sportslige, som mange ting kan tyde på, så er det et fett for supporterne om United fikk 80 millioner euro for han eller to kasser øl.

Sant det. Samtidig bruker faktisk klubben endel penger, men på i mine øyne litt rare ting og vurderinger. Så sliter med å se en sammenheng i de handlingene som skjer på markedet og når man fornyer kontrakter, men visse spillere. 

Frustrerende tider, og kjenner at disse handlingene tar på engasjemanget. 

(Innlegget ble redigert 24.12.19 15:17)

Solidarity
SolidarityInnlegg: 3214
24.12.19 15:16
KongOlav2: Nja, Pogba er nok omdiskutert ja, men det er Lukaku også. Og ang spilletypsmessig, er det ikke tvil om at Pogba er en bedre fit enn en tung, teknisk middelmådig og lite bevegelig spydspiss som Lukaku.

At Pogba er bedre spillemessig er nok alle enig i. 

Om støyen rundt Pogba ikke avtar, er jeg for et salg. 

Om han finner formen og klarer å holde den stabilt, er jeg imot et salg. 

Men det avhenger jo også av at han ønsker å være i klubben. Noe det er usikkerhet rundt. 

Jeg ser dog ikke at endringene Solskjær har gjort har vært til det bedre for klubben, eller noe som tilsier at det Solskjær driver med, skal få klubben opp av den gjørma som den er i. En visjon om en spillestil med angripende backer, for så å bruke en halv milliard på en høyreback som har null offensive styrker. 

Tidenes dyreste forsvarsspiller iform av en stopper som er lysår unna å nærme seg Van Dijk sitt nivå.

På meg virker det som at det skal skapes et så engelsk lag som mulig for alle pengene, dette er ikke bærekraftig verken på kort eller lang sikt, uansett hvor romantisk det er. 

Allegri bør man styre unna, nok en dårlig match mtp. spillestil. Poch er ihvertfall den jeg ønsker meg aller mest, hva han har fått til i Tottenham med veldig begrensede midler brukt (CL-finale og topp4 flere sesonger på rad) er nettop det jeg snakker om når jeg snakker om å ha noe å vise til.

Om man sparket Solskjær nå på nyåret for å få inn Poch mens han enda er ledig, ville blitt årets julegave dog noe forsinket. 

Men det vil nok ikke skje nå, det vil skje til sommeren med mindre man mot formodning skulle klare å gjøre noe fornuftig på overgangsmarkedet i Januar, og forbedre resultat og tabellposisjon betydelig mot Mai. 

Men det øker også sjansen for at Poch har funnet seg en annen arbeidsgiver innen den tid. 

(Innlegget ble redigert 24.12.19 15:18)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42455
24.12.19 15:24
Solidarity: Jeg ser dog ikke at endringene Solskjær har gjort har vært til det bedre for klubben, eller noe som tilsier at det Solskjær driver med, skal få klubben opp av den gjørma som den er i. 
En visjon om en spillestil med angripende backer, for så å bruke en halv milliard på en høyreback som har null offensive styrker. 
Tidenes dyreste forsvarsspiller iform av en stopper som er lysår unna å nærme seg Van Dijk sitt nivå.
På meg virker det som at det skal skapes et så engelsk lag som mulig for alle pengene, dette er ikke bærekraftig verken på kort eller lang sikt, uansett hvor romantisk det er. 
Allegri bør man styre unna, nok en dårlig match mtp. spillestil. Poch er ihvertfall den jeg ønsker meg aller mest, hva han har fått til i Tottenham med veldig begrensede midler brukt (CL-finale og topp4 flere sesonger på rad) er nettop det jeg snakker om når jeg snakker om å ha noe å vise til.
Om man sparket Solskjær nå på nyåret for å få inn Poch mens han enda er ledig, ville blitt årets julegave dog noe forsinket.

Tror likevel at neste manager, om det blir f.eks Poch, skal få mer ut av AWB og Maguire enn han ville fått av Mourinho-signeringene Matic, Sanchez og Lukaku. Poch har jo vært utrolig god til å utvikle backer, så han kan få mye ut av et såpass stort talent som AWB.

Og Maguire var mildt sagt jævlig dyr, men så er også midtstoppermarkedet vanskelig. Det store engelske lagene har blant annet hentet Mangala, Otamendi, Mustafi, Lovren, Bailly og Lindløf de siste 5-6 årene. Flere av disse har vært regelrette flopper, mens andre (som Lovren og Otamendi) først så ut som habile spillere når de fikk mer struktur og bedre spillere rundt seg.

Jeg tror ikke Maguire blir noe stopper av verdensklasse, men de unngikk iallfall en ny flopp som noen av de ovenfornevnte navnene. Det kunne det fort blitt om United hadde hentet en halvparten så dyr stopper som Maguire fra f.eks spansk, fransk eller italiensk fotball.

Men det er helt klart at de må bli enda smartere. De kan ikke svi av £80m på Maddison og Chilwell, £120m på Sancho, samt en feit sum på en god toveisspiller på midten. Selv om disse spillerne faktisk hadde ønsket seg til United, ville det ikke vært mulig. De må finne noen smarte og "billige" kjøp til £20-30-40m, og supplere med et eller to større kjøp. At dere har behov for minst 4 mann til innen neste august er vel klart, og jeg tror ikke mer enn to av dem kan koste £70-80m eller mer.

(Innlegget ble redigert 24.12.19 15:26)

Reddington1
Reddington1Innlegg: 1199
24.12.19 15:26

Å selge Lukaku var et riktig valg, all den tid han ikke ville være i klubben. Man kunne, og burde, erstattet han med en spillertype som passet OGS bedre. Det har blitt kommunisert ut fra klubben at riktig spiller ikke var ledig/tilgjengelig for riktig pris i sommer. Tidligere vinduer har man i slike tilfeller gått for det som var ledig, uten å engang vurdere spilleren ordentlig (Di Maria, Falcao, Sanchez etc). Jeg er sikker på at flere av dere, nesten uten unntak, også har kritisert disse signeringene. 

 

 

(Innlegget ble redigert 24.12.19 15:27)

Reddington1
Reddington1Innlegg: 1199
24.12.19 15:30

Kan noen fra VGD fortelle Solskjær at han bør starte å hente veldig gode spillere, i en perfekt alder, til en fornuftig pris? 

Solidarity
SolidarityInnlegg: 3214
24.12.19 15:30
KongOlav2: Jeg tror ikke Maguire blir noe stopper av verdensklasse, men de unngikk iallfall en ny flopp som noen av de ovenfornevnte navnene. Det kunne det fort blitt om United hadde hentet en halvparten så dyr stopper som Maguire fra f.eks spansk, fransk eller italiensk fotball.

Man har ikke råd til å la nasjonalitet trumfe fotballferdighet i dagens fotball. Og ekstra dumt blir det når man må betale blodpris ekstra for en spiller med britisk pass. 


Det er nok svært få "Tilgjengelige" spillere som er de beste alternativene i sine posisjoner som er britiske, Maddison og Sancho kan nok være unntakene der. 


Premier League domineres av utenlandske spillere i alle posisjoner på banen, så det er nok ikke noe farligere å handle en utenlandsk spiller kontra en britisk så lenge man gjør god nok Research. 


Jeg er helt sikker på at man kunne kjøpt en stopper som var bedre enn Maguire, til en lavere penge, med utenlandsk nasjonalitet.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 20031
24.12.19 15:34
Reddington1: Å selge Lukaku var et riktig valg, all den tid han ikke ville være i klubben. Man kunne, og burde, erstattet han med en spillertype som passet OGS bedre. Det har blitt kommunisert ut fra klubben at riktig spiller ikke var ledig/tilgjengelig for riktig pris i sommer. Tidligere vinduer har man i slike tilfeller gått for det som var ledig, uten å engang vurdere spilleren ordentlig (Di Maria, Falcao, Sanchez etc). Jeg er sikker på at flere av dere, nesten uten unntak, også har kritisert disse signeringene.

Litt merkelig at man ikke hadde "tid" til å finne en solid rotasjonsspiller.

Men enig i at det ville vært håpløst og desperat å gå for navn igjen.


Viktig at man går inn igjen for de man hadde i kikkerten i januar, det blir for tynt på midt og angrep med et par skader slik stallen er og nåværende manager fungerer.

Solidarity
SolidarityInnlegg: 3214
24.12.19 15:35
Reddington1: Det har blitt kommunisert ut fra klubben at riktig spiller ikke var ledig/tilgjengelig for riktig pris i sommer. Tidligere vinduer har man i slike tilfeller gått for det som var ledig, uten å engang vurdere spilleren ordentlig (Di Maria, Falcao, Sanchez etc). Jeg er sikker på at flere av dere, nesten uten unntak, også har kritisert disse signeringene.

Er ikke uenig med deg, og ja jeg har kritisert de kjøpene. Men Solskjær og co hadde nesten tre måneder på å jobbe med dette.


På meg virker det som om de valgte å satse "Ungt, britisk, eget akademi" foran å gjøre en virkelig innsats på å få inn riktig angrepsspiller til å forsterke laget. 


Og konvekvensene av det er dessverre det vi ser denne sesongen. I hvert fall tror jeg det er en sentral del av årsaken. Det og mangelen på kjøp av midtbanespiller først og fremst. Alle burde se at Pereira og Fred ikke holder mål, det er kun McTominay bortsett fra en Pogba iform som holder mål på midtbanen. 


Tviler ikke et sekund på at Solskjær ønsker det beste for laget. Men jeg tviler på at han er den riktige personen til å gjenreise United.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10338
24.12.19 15:37
Hetfield: Viktig at man går inn igjen for de man hadde i kikkerten i januar

Er akkurat det som er problemet. "de", det er i realiteten snakk om 1-2 spillere virker det som....klubbene vet om at united har penger og at de absolutt har låst seg ved tanken om at det er de eller ikke noe som gjelder.  

Tipper at Chelsea bekrefter Sancho , men at han kommer til sommeren, og at vi henter Longstaff for £65m

(Innlegget ble redigert 24.12.19 15:39)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42455
24.12.19 15:38
Solidarity: Man har ikke råd til å la nasjonalitet trumfe fotballferdighet i dagens fotball. Og ekstra dumt blir det når man må betale blodpris ekstra for en spiller med britisk pass. 
Det er nok svært få "Tilgjengelige" spillere som er de beste alternativene i sine posisjoner som er britiske, Maddison og Sancho kan nok være unntakene der. 
Premier League domineres av utenlandske spillere i alle posisjoner på banen, så det er nok ikke noe farligere å handle en utenlandsk spiller kontra en britisk så lenge man gjør god nok Research. 
Jeg er helt sikker på at man kunne kjøpt en stopper som var bedre enn Maguire, til en lavere penge, med utenlandsk nasjonalitet.

Tja. Jeg ramset opp mange stoppere med utenlandsk pass som har vært middelmådige, svake eller direkte flopper i PL. Midtstopper er helt tydelig en svært vanskelig posisjon å kjøpe spillere til. Liverpool slet i mange år før de fikk tak i Van Dijk. City løste mye ved gjøre resten av laget så godt at stopperne Otamendi og Stones ble mindre sårbare. Arsenal har fortsatt ikke klart å løse noe. Midtstopper og kanskje midtspissrollen er uten tvil de vanskeligste å finne gode spillere i.

Du kan forøvrig legge til Ben Chilwell på den listen over engelske spillere. Potensielt Europas beste back om han kommer til toppklubb og kan ta ytterligere et steg fremover i karrieren.

(Innlegget ble redigert 24.12.19 15:39)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10338
24.12.19 15:44
KongOlav2: Tror likevel at neste manager, om det blir f.eks Poch, skal få mer ut av AWB og Maguire enn han ville fått av Mourinho-signeringene Matic, Sanchez og Lukaku.

Det vil vi aldri få svar på. For neste manager kunne kanskje klart å brukt en eller noen av de spillerne og funnet en possisjon/oppsett der de presterte.

Det er iallefall farlig å låse seg ved at det bare er en løsning på dette, og det er det Ole gjør.

På samme måte som de ligger endel vanskligheter etter JM, er det noe av det samme nå. Må huske på at Ole presterte godt med det JM hadde skrapt sammen til han og som var med på å ga han jobben med bidraget ;)

Men seriøst det ligger noen begrensninger/vanskeligheter nå også, selv om det problemet ikke er alder.

(Innlegget ble redigert 24.12.19 15:45)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42455
24.12.19 15:47
TrueTopRed: Det vil vi aldri få svar på. For neste manager kunne kanskje klart å brukt en eller noen av de spillerne og funnet en possisjon/oppsett der de presterte. På samme måte som de ligger endel vanskligheter etter JM, er det noe av det samme nå. Må huske på at Ole presterte godt med det JM hadde skrapt sammen til han og som var med på å ga han jobben med bidraget ;) Det er iallefall farlig å låse seg ved at det bare er en løsning på dette, og det er det Ole gjør. Men seriøst det ligger noen begrensninger/vanskeligheter nå også, selv om det problemet ikke er alder.

Det er helt klart begrensninger. og jeg mener definitivt ikke at Solskjær har gjort en optimal jobb. Men jeg ville heller hatt Maguire og AWB om jeg var neste United-manager fremfor Sanchez og Lukaku. Oppryddingsjobben synes jeg ikke det er så mye å si på utover at den kanskje kunne vært enda større, jfr nye kontrakter til Jones og Mata.

(Innlegget ble redigert 24.12.19 15:48)

Solidarity
SolidarityInnlegg: 3214
24.12.19 15:49
KongOlav2: Midtstopper er helt tydelig en svært vanskelig posisjon å kjøpe spillere til

Finnes mange meget gode stoppere rundt om, tilgjengelighet og om de ønsker det blir en annen sak, men skal de være unge OG engelske så blir det fort verre.


Skriniar, Koulibaly (Eller hvordan det nå staves) Gimenez, Jonathan Tah, Rugani, Romagnoli, Varane, Marquinhos, Sule +++

Solidarity
SolidarityInnlegg: 3214
24.12.19 15:51
TrueTopRed: Tipper at Chelsea bekrefter Sancho , men at han kommer til sommeren, og at vi henter Longstaff for £65m

Faktisk ikke særlig usannsynlig heller. Men du kan nok legge til 10-15mill på Longstaff.

(Innlegget ble redigert 24.12.19 15:51)

jback
jbackInnlegg: 18281
24.12.19 15:51

God Jul Lukaku

Solidarity
SolidarityInnlegg: 3214
24.12.19 15:52
Hetfield: Viktig at man går inn igjen for de man hadde i kikkerten i januar, det blir for tynt på midt og angrep med et par skader slik stallen er og nåværende manager fungerer.

Men om United lander i ingenmannsland på tabellen så vil det ikke akkurat bli enklere å hente disse spillerne til sommeren. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 18355
24.12.19 16:03
Solidarity: Martial har vært skadet, man hadde hatt flere muligheter å rotere med både på spissplassen og på vingene. Jeg ser dog ikke på Lukaku som den ultimate spiss for United, men det jeg sier er at man burde ikke ha solgt ham uten å ha en klar plan på en kompetent erstatter.

Bare som ett tankeekspriment fra mi side så tror jeg det hadde blitt null poeng i kampene mot City og Tottenham med Lukaku som the maine man med ett enklere og mer forutsigbart angrepsmønster med ham på topp i stedet for en Rashford. Martial synest jeg også går bedre sammen med ham selv om han vel var mye skadeplaget den perioden. Synest iallefall at vending av spill mot god motstand sitter bedre nå.

Solidarity
SolidarityInnlegg: 3214
24.12.19 16:06
FrannyLee: Bare som ett tankeekspriment fra mi side så tror jeg det hadde blitt null poeng i kampene mot City og Tottenham med Lukaku som the maine man med ett enklere og mer forutsigbart angrepsmønster med ham på topp i stedet for en Rashford. Martial synest jeg også går bedre sammen med ham selv om han vel var mye skadeplaget den perioden. Synest iallefall at vending av spill mot god motstand sitter bedre nå.

Godt mulig du har rett.


Men heller ikke usannsynlig at han hadde scoret en del mot de svakere lagene, som han har en tendens til, hvor det er velkjent at United sliter stort.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42455
24.12.19 16:10
Solidarity: Skriniar, Koulibaly (Eller hvordan det nå staves) Gimenez, Jonathan Tah, Rugani, Romagnoli, Varane, Marquinhos, Sule +++

Hvor mange av disse var til salgs i sommer? Jeg ser endel BL, og selv om Tah er en god spiller, kjøper jeg på ingen måte at han skulle løst mye av Uniteds forsvarsproblemer. Og Rugani som aldri har startet mer enn 22 kamper i en serie A-sesong? Neppe!

(Innlegget ble redigert 24.12.19 16:16)

Solidarity
SolidarityInnlegg: 3214
24.12.19 16:26
KongOlav2: Hvor mange av disse var til salgs i sommer? Jeg ser endel BL, og selv om Tah er en god spiller, kjøper jeg på ingen måte at han skulle løst mye av Uniteds forsvarsproblemer. Og Rugani som aldri har startet mer enn 22 kamper i en serie A-sesong? Neppe!

Bare eksempler på unge midtstoppere jeg kom på sånn i farta. 


Forutsatt at de vil til United burde det gå an å få tak i flere av de, Koulibaly ville forsterket United enormt. Og samtlige av de ville nok vært bedre enn Lindeløf/Jones, og de fleste av de har potensiale til å overgå Maguire med god margin.


Finnes selvsagt mange andre der ute også. 


Jeg lurer på om United hadde kjøpt Maguire om han hadde het Diego Lopez og var portugisisk (Men ellers samme spilleren i Leicester) - Tviler faktisk. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42455
24.12.19 16:42
Solidarity: Bare eksempler på unge midtstoppere jeg kom på sånn i farta. 
Forutsatt at de vil til United burde det gå an å få tak i flere av de, Koulibaly ville forsterket United enormt. Og samtlige av de ville nok vært bedre enn Lindeløf/Jones, og de fleste av de har potensiale til å overgå Maguire med god margin.
Finnes selvsagt mange andre der ute også.

Minst to eller tre av dem var nesten helt sikkert ikke til salgs. Ytterligere et par i Koulibaly og Skriniar var kanskje til salgs, men da sannsynligvis til klart høyere summer enn hva dere betalte for Maguire. Og de siste er kanskje ikke bedre enn Maugire i det hele tatt. Om typer som Rugani og Romagnoli har potensial til overgå ham med god margin, kjøper jeg ikke nødvendigvis. De kunne like gjerne blitt en flopp på linje med f.eks Mustafi.

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 28313
24.12.19 16:43

Om disse sitatene fra OGS stemmer... at vi bare skal avskrive denne sesongen. Takk for tidenes julegave, Ole Gunnar! Håper du setter ribba i halsen. God jul! 

Solidarity
SolidarityInnlegg: 3214
24.12.19 16:51
KongOlav2: Minst to eller tre av dem var nesten helt sikkert ikke til salgs. Ytterligere et par i Koulibaly og Skriniar var kanskje til salgs, men da sannsynligvis til klart høyere summer enn hva dere betalte for Maguire. Og de siste er kanskje ikke bedre enn Maugire i det hele tatt. Om typer som Rugani og Romagnoli har potensial til overgå ham med god margin, kjøper jeg ikke nødvendigvis. De kunne like gjerne blitt en flopp på linje med f.eks Mustafi.

Man vet vel aldri før man har prøvd? Klubb-klubb så handler det ofte om pris, i hvert fall når det er snakk om en økonomisk presset klubb som Napoli. Så avhenger det selvsagt av at spilleren vil. 

 

Tror du United hadde kjøpt Maguire dersom han hadde hett Diego Lopez og var Portugisisk? (Ellers identisk karriere og evner)

 

Og tror du de hadde kjøpt han om han kostet 5-10mill mindre enn Maguire?

(Innlegget ble redigert 24.12.19 16:51)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42455
24.12.19 17:07
Solidarity: Man vet vel aldri før man har prøvd? Klubb-klubb så handler det ofte om pris, i hvert fall når det er snakk om en økonomisk presset klubb som Napoli. Så avhenger det selvsagt av at spilleren vil.    Tror du United hadde kjøpt Maguire dersom han hadde hett Diego Lopez og var Portugisisk? (Ellers identisk karriere og evner)   Og tror du de hadde kjøpt han om han kostet 5-10mill mindre enn Maguire?

Hvordan vet du at de ikke prøvde? Kanskje de sendte en uformell henvendelse til Napoli, og fikk beskjed om at prisen var så høy at det var uaktuelt.

Jeg tror de kunne kjøpt en slik spiller ja, men ikke til den prisen. Kanskje £20-30m mindre enn Maguire. På grunn av reglene om egenproduserte spillere, blir engelskmenn uungåelig ekstremt dyre.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg