Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
den_glade_gris

Innlegg: 6522
den_glade_gris
25.12.19 15:16
TrueTopRed: Om de utnytter situasjonen lar jeg være usagt, men han er iallefall med på alt de kommer opp med.

En påstand. Har du noe konkret å komme med?

TrueTopRed

Innlegg: 10867
TrueTopRed
25.12.19 15:36
den_glade_gris: Har du noe konkret å komme med?

Man kan spörre seg om de ser tiden som fansen vil gi denne manageren fordi han har en stjerne i deres hjerte. Gir de seg selv tid på denne måten.....? trolig

Se rundt deg her inne f.eks. Der endel der fans av klubben tenker mer på hvilken situasjon Ole kan havne i ved poengtap, snarere enn klubben, bare for å nevne noe.

De vet at Ole samtidig vil ha denne jobben over alt annet.

Om ledelsen tenker sånn og utnytter det, vet ikke. Men kan du avkrefte det?

(Innlegget ble redigert 25.12.19 15:46)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20771
TheBelfastBoy
25.12.19 15:47

Jeg ser Inge Brigt Aarbakke melder i DN at hans stalltips er at Erling Braut Haaland ender i Man Utd. Alf Inge Haaland har jobbet i Aarbakke, og det ville ikke overraske meg om hans stalltips bygger på noe konkret. Faktisk, det ville nesten overraske meg om han ikke har pratet med Alfi.

TrueTopRed

Innlegg: 10867
TrueTopRed
25.12.19 16:12
TheBelfastBoy: Erling Braut Haaland ender i Man Utd.

Jo mer jeg har tenkt på det, så kan jeg like det så lenge man gjör de andre tingene riktig. Dvs fikser höyrekant, og midtbanen. Og selger Martial. Det finnes ikke plass til han om det andre jeg har nevt der skjer.

Fra neste sesong må Greenwood ha rikelig med spilletid, og med Haaland som mulig förstevalg, så bör han väre rett bak i rotasjonen mellom de og ende i at begge får mye spilletid. 

I min måte å se det på roterer de etter behov/motstand på plassen som midtspiss i 4-3-3. 

Så om vi får inn et förstevalg for höyrekant, der James er backup for han, så ser det litt bedre ut. 

(Innlegget ble redigert 25.12.19 16:12)

den_glade_gris

Innlegg: 6522
den_glade_gris
25.12.19 17:06
TrueTopRed: Man kan spörre seg om de ser tiden som fansen vil gi denne manageren fordi han har en stjerne i deres hjerte. Gir de seg selv tid på denne måten.....? trolig
Se rundt deg her inne f.eks. Der endel der fans av klubben tenker mer på hvilken situasjon Ole kan havne i ved poengtap, snarere enn klubben, bare for å nevne noe.
De vet at Ole samtidig vil ha denne jobben over alt annet.
Om ledelsen tenker sånn og utnytter det, vet ikke. Men kan du avkrefte det?

Det er et mulig scenario at de vil kjøpe seg tid med Ole og spare penger for så å selge klubben. Da tror jeg et salg ikke er så langt unna. Det blir bare spekulasjoner. De er jo også bundet opp til Ole på et hvis. Med Oles standing blant fansen så vil det være vanskeligere å sparke og kravet om Eddie må gå av vil da bli enormt.


Tror nok ikke det er så mange som bryr seg mer om Ole enn klubben. Det er en absurd påstand. Hvis du er fan så kommer klubbens beste alltid først. Her er det nok delte meninger. Jeg har sagt min og kan ikke svare for alle andre. Jeg mener Ole har gjort mye rett, men vil ikke dømme han før om 2 år.. Han bør få like muligheter som den håpløse Jose fikk. Må få muligheten til å bygge sitt eget lag. Det er mye dritt å rydde opp i.


Det siste her skulle jeg gjerne svart ja på, men jeg er bare en vanlig fan. Jeg kan hverken bekrefte eller avkrefte noe som helst.Kan spekulere i hvordan de tenker og jeg tror de vil stå bak strategien sin selvom det vil blåse hardt. Det skal veldig mye til for at Ole ikke får fullføre sitt prosjekt. Kyniske forretningsmenn tror jeg ikke de bryr seg en dritt om at Ole gjerne vil ha jobben. Det er jo tulllete å mene at det skal være et argument.  

TheBelfastBoy

Innlegg: 20771
TheBelfastBoy
25.12.19 17:11

Det skal ikke mer til enn at resultatene mot dårlig motstand ikke bedrer seg vesentlig, tror jeg. Man må gjøre seg fortjent til å få bygge sitt eget lag. Og om resultatene ikke gjør at man tror han er i stand til å gjøre denne jobben ryker han. Tror jeg.

TrueTopRed

Innlegg: 10867
TrueTopRed
25.12.19 17:23
den_glade_gris: Kyniske forretningsmenn tror jeg ikke de bryr seg en dritt om at Ole gjerne vil ha jobben. Det er jo tulllete å mene at det skal være et argument.

Blir litt mer slack rundt overganger da. Slipper å dra ut av landet for å forhandle for spillere ;) Nei jeg vet ikke. 

Bedring må skje ihvertfall. Dette handler ikke om at han skal få like lang tid som JM eller som Klopp som en annen sa, det må skje noe underveis også så man gis håp om at det kan ende i noe bra. 

(Innlegget ble redigert 25.12.19 17:25)

Hetfield

Innlegg: 20082
Hetfield
25.12.19 17:27
TheBelfastBoy: Det skal ikke mer til enn at resultatene mot dårlig motstand ikke bedrer seg vesentlig, tror jeg. Man må gjøre seg fortjent til å få bygge sitt eget lag. Og om resultatene ikke gjør at man tror han er i stand til å gjøre denne jobben ryker han. Tror jeg.

Det er ikke holdbart med alle poengtapene mot de dårligere i lengden.

Da hjelper det lite at man får resultater i storkamper, og at man kvitter seg med de aldrende middelmådighetene i tilegg til å treffe på de fleste nye signeringene.

Tror ikke ledelsen vil gi han en sesong til om det blir utenfor topp 6..

GreySerpent

Innlegg: 27231
GreySerpent
25.12.19 18:03
TrueTopRed: Og selger Martial. Det finnes ikke plass til han om det andre jeg har nevt der skjer.

Ja, kjempelurt. Selge spissen som er best som oppspillspunkt og klarer å holde på ball med mann i ryggen. 

TrueTopRed

Innlegg: 10867
TrueTopRed
25.12.19 18:05
GreySerpent: Ja, kjempelurt. Selge spissen som er best som oppspillspunkt og klarer å holde på ball med mann i ryggen.

Hva babler du om? Fortell meg hvordan en rotasjon med Greenwood, Haaland og Martial vil se ut.....nå venter jeg spent

Det er 2 problem å forholde seg til. Både skal spillerne få tid på banen, men samtidig behövs det spillere som fungerer sammen for å få til et spill vi ikke klarer idag.

(Innlegget ble redigert 25.12.19 18:11)

GreySerpent

Innlegg: 27231
GreySerpent
25.12.19 18:26
TrueTopRed: Hva babler du om? Fortell meg hvordan en rotasjon med Greenwood, Haaland og Martial vil se ut.....nå venter jeg spent

Skal vi se...2 tenåringer og Martial, ja, hvordan skulle man rullert...

TrueTopRed

Innlegg: 10867
TrueTopRed
25.12.19 18:42
GreySerpent: Skal vi se...2 tenåringer og Martial, ja, hvordan skulle man rullert...

Så med andre ord vil du fortsette som idag, med enda en unggutt på slep som du hinter til her.....da får du et kjöp av Haaland til å bli helt unödvendig.

Greit nok det, men nå var det et slikt kjöp vi forholdt oss til når jeg skrev som jeg gjorde.

Og han kommer ikke til United for å få noen minutter her og der i dette prosjektet til OGS, det skal du ikke få meg til å tro.

(Innlegget ble redigert 25.12.19 18:45)

Ruudiculous

Innlegg: 1066
Ruudiculous
25.12.19 21:45
Hetfield: Det er ikke holdbart med alle poengtapene mot de dårligere i lengden. Da hjelper det lite at man får resultater i storkamper, og at man kvitter seg med de aldrende middelmådighetene i tilegg til å treffe på de fleste nye signeringene. Tror ikke ledelsen vil gi han en sesong til om det blir utenfor topp 6..

Jeg synes tålmodigheten Arsenal hadde med Emery er den "riktige." Tre overgangsvinduer og nesten halvannen sesong som fast ansatt manager før dem kvittet seg med en som de mest utålmodige ville ha ut allerede i sommer.

Der ble det forøvrig veldig ille etterhvert, med resultatmessige, taktiske, spillemessige, og moralmessige tilstander som var verre enn de svakeste periodene under Wengers siste sesonger. Og man kan diskutere hvorvidt det er nødt til å bli fullt så dårlig før man tar grep...

Men dersom Solskjær fremdeles er manager i oktober-november 2020 og man fremdeles ikke klarer å ta jevnlig nok med trepoengere til å ha heng på en av plassene i topp 4, og heller ikke har forbedret grunnspillet, så kommer jeg til å være fulltstendig åpen for at han man kan prøve noe nytt.

Inntil videre støtter jeg ham hundre prosent, selv om berg og dalbanen han har tatt oss med på siden han kom inn som interim for ett år siden er slitsom å sitte på med. Håper det blir et tog på mer stabile skinner etter hvert.

Solidarity

Innlegg: 3246
Solidarity
26.12.19 07:16
den_glade_gris: Dette er jo tullball. Det er mange Unitedspillere som har hatt en bedre spillerkarriere enn Ole. Han er en legende for sine mål og ikke minst goalen i Barcelona, men flere er større spillere i klubben. Bryan Robson for eksempel, Roy Keane en annen. Du får ikke jobb i verdens største klubb pga at du har vært en måltyv. Uansett så dårlig ledelse vi har så ansetter de ikke noen i denne jobben uten å ha gjort litt research og innhentet informasjon fra alle mulige hold.

La oss si at Solskjær aldri hadde spilt for United (Men hatt en lik karriere i en annen storklubb) 

Men trener/managerkarrieren hadde vært den samme. 

Tror du han hadde vært vurdert som manager for United i Desember 2018 da? 

Jeg tror svaret på det spørsmålet er "Nei" en milliard av en milliard ganger, og det i seg selv vitner om at det er den statusen han opparbeidet seg som spiller som har vært hovedkriteriet for at han noensinne var aktuell for jobben. 

At SAF så noe i Solskjær kan godt hende, men det går ikke an å bruke dette som en unnskyldning for å frede Solskjær som manager. SAF pekte jo ut Moyes som "The chosen one"  "Etterfølgeren" etc. Vi vet alle hvordan det gikk. 

Spillerne som skryter av Ole er også spillere som får mye spilletid, Pereira for eksempel, en spiller som ikke er god nok til å være en del av et lag som skal komme tilbake til toppen. Og at spillere skryter hjelper lite når manageren ikke greier å omsette ting i resultater. 

Vil du virkelig gi Solskjær to år helt ukritisk? Det er en livsfarlig tankegang, to år er lenge, det er fire overgangsvindu, og det er nødt til å stilles krav til progresjon iløpet av denne tiden. 

Tror du, at dersom det går eksempelvis et år og åtte måneder, og laget befinner seg nøyaktig der de gjør nå, og presterer like ustabile, at det er særlig stor sjanse for at det sier "Pang" etter to år og plutselig er United der oppe igjen? 

Når at lag befinner seg i hengemyra, og kjemper seg tilbake til toppen igjen, så vil man alltid se et mønster av kontinuerlig progresjon fra hengemyra til toppen.

Hvis Solskjær ikke evner å forbedre resultatene fremover så må han gå. 

(Innlegget ble redigert 26.12.19 07:16)

Solidarity

Innlegg: 3246
Solidarity
26.12.19 07:31
den_glade_gris: Det er et mulig scenario at de vil kjøpe seg tid med Ole og spare penger for så å selge klubben. Da tror jeg et salg ikke er så langt unna. Det blir bare spekulasjoner. De er jo også bundet opp til Ole på et hvis. Med Oles standing blant fansen så vil det være vanskeligere å sparke og kravet om Eddie må gå av vil da bli enormt.Tror nok ikke det er så mange som bryr seg mer om Ole enn klubben. Det er en absurd påstand. Hvis du er fan så kommer klubbens beste alltid først. Her er det nok delte meninger. Jeg har sagt min og kan ikke svare for alle andre. Jeg mener Ole har gjort mye rett, men vil ikke dømme han før om 2 år.. Han bør få like muligheter som den håpløse Jose fikk. Må få muligheten til å bygge sitt eget lag. Det er mye dritt å rydde opp i.Det siste her skulle jeg gjerne svart ja på, men jeg er bare en vanlig fan. Jeg kan hverken bekrefte eller avkrefte noe som helst.Kan spekulere i hvordan de tenker og jeg tror de vil stå bak strategien sin selvom det vil blåse hardt. Det skal veldig mye til for at Ole ikke får fullføre sitt prosjekt. Kyniske forretningsmenn tror jeg ikke de bryr seg en dritt om at Ole gjerne vil ha jobben. Det er jo tulllete å mene at det skal være et argument.

Hvis resultater og prestasjoner (Kontinuerlige sådan) uteblir særlig mye lengre så vil det gå opp for majoriteten av fansen at Solskjær ikke er riktig mann til å lede dette laget i årene som kommer, og da blir hans standing blant fansen bli sekundær.

Når enkelte mener at Solskjær skal få nærmest ukritisk med tid, så kan det nesten virke som om de setter Solskjær foran klubben. Dette er nok en mening som er mere vanlig i Norge enn i utlandet grunnet Solskjærs nasjonalitet.

Ingen manager noensinne har fått tid ukritisk på dette nivået, og det vil Solskjær heller ikke få, helt garantert. 

Det går ikke an å si "Du skal få to år uansett hva som skjer" - Man er nødt til å vurdere en manager og hans prestasjoner hele veien. 

Hvis jeg ansetter en mann til å være en mellomleder i bedriften min for et større prosjekt som har en estimert varighet på fem år, og ser at mannen sliter i begynnelsen, så er det naturlig å gi han noen sjanser på å bevise hva han kan, men hvis fyren etter et år ikke har vist progresjon, så må jeg tenke på "Prosjektet" og vurdere å bytte vedkomne ut mtp. at skaden han kan forårsake bare vil bli større med tiden.

Jeg tenker ikke "Jeg gir han fire år til, lukker øynene for alt han driver med og foretar ikke en eneste vurdering underveis før det har gått nesten fem år" 

Det er ikke en menneskerett å være manager for United. Mange synes det er fantastisk med en jovial nordmann som manager, og har Solskjær-briller deretter.

Ingen manager har noensinne fått drive et "Prosjekt" hvor de ikke skal vurderes underveis før det har gått årevis, og det er nada grunn til at Solskjær skal være den første manageren som skal få noe sånt. Han har ingenting å vise til som tilsier at han er the man, og om han ikke skjerper dette betraktelig utover vinteren så er det bedre at Solskjær setter seg på flyet til Kristiansund enn at han skal fortsette dette berømte prosjektet dere kaller det.

 

 

(Innlegget ble redigert 26.12.19 07:31)

GreySerpent

Innlegg: 27231
GreySerpent
26.12.19 07:49

Pokker til gnål. Vi har hørt deg nå.

Makatelli

Innlegg: 11223
Makatelli
26.12.19 08:09

AKkurat dette her har jeg sagt til en venn av meg som er United-fan. Eneste grunnen til at Solskjær fortsatt har en jobb er den tilknytningen han har til klubben som spiller. Hvis han aldri hadde spilt for United ville han aldri fått jobben, og hvis han ved et mirakel hadde fått jobben ville de ha sparket ham for lenge siden hvis han ikke hadde vært en tidligere spiller.


Det at de har brent seg gjennom flere managere på kort tid sørger også for at de ikke sparker ham. For meg virker det som ledelsen i United har kommet til konklusjonen at det får briste eller bære med Solskjær. Så spørs det hvor mange dårlige resultater det blir før de gir opp. Det at han har grei med støtte i fansen som på grunn av hans legendestatus ikke tør å kreve hans avgang sørger også for å forlenge hans tid i klubben. Hvis jeg hadde styrt United ville jeg sparket ham for lenge siden.

FrannyLee

Innlegg: 18753
FrannyLee
26.12.19 09:42
Makatelli: AKkurat dette her har jeg sagt til en venn av meg som er United-fan. Eneste grunnen til at Solskjær fortsatt har en jobb er den tilknytningen han har til klubben som spiller. Hvis han aldri hadde spilt for United ville han aldri fått jobben, og hvis han ved et mirakel hadde fått jobben ville de ha sparket ham for lenge siden hvis han ikke hadde vært en tidligere spiller. Det at de har brent seg gjennom flere managere på kort tid sørger også for at de ikke sparker ham. For meg virker det som ledelsen i United har kommet til konklusjonen at det får briste eller bære med Solskjær. Så spørs det hvor mange dårlige resultater det blir før de gir opp. Det at han har grei med støtte i fansen som på grunn av hans legendestatus ikke tør å kreve hans avgang sørger også for å forlenge hans tid i klubben. Hvis jeg hadde styrt United ville jeg sparket ham for lenge siden.

Men nå gjør nå storklubber som Chelsea og Arsenal akkurat det samme. Og det vel med folk med mindre erfaring og ballast enn OGS.


Og det finnes selvsagt en grunn som de bak scenen on an everyday basic ser hos ham som gjør at han kommer til å få bedre tid enn de foregående managerne og ikke bare navnet  og tilknytningen tror nå iallefall jeg.

TheBelfastBoy

Innlegg: 20771
TheBelfastBoy
26.12.19 09:59

Uten å ta stilling til om OGS er rett mann kan det se ut til at det er økende fokus på kulturell tilhørighet både i næringslivet og fotballen når en peker ut en leder. Det kan nok være fornuftig. Hvertfall noen ganger. Det har vært drøssevis med forskningsartikler som har påpekt at de best veldrevne firmaene klarer rekruttere ledere internt.


I fotballsammenheng hadde klubber som Liverpool og Milan deres mest vellykkede trenerbytter når de valgte denne tilnærmingen. Det samme var tilfellet i RBK. Det er nok heller ikke tilfeldig at det stort sett er nordlendinger som lykkes i Tromsø/Bodø Glimt, trøndere i RBK og møringer i Molde. På samme måte som Bjarne Berntsen i Stavanger. I England kan man peke på Chris Wilder og Eddie Howe som eksempler på det samme i nyere tid.


Kulturell tilhørighet vil imidlertid aldri trumfe kompetanse. Men det er flere eksempler på at svært kompetente trenere faller gjennom pga manglende forståelse for kultur i klubb og by.

Makatelli

Innlegg: 11223
Makatelli
26.12.19 10:08
TheBelfastBoy: Uten å ta stilling til om OGS er rett mann kan det se ut til at det er økende fokus på kulturell tilhørighet både i næringslivet og fotballen når en peker ut en leder. Det kan nok være fornuftig. Hvertfall noen ganger. Det har vært drøssevis med forskningsartikler som har påpekt at de best veldrevne firmaene klarer rekruttere ledere internt.
I fotballsammenheng hadde klubber som Liverpool og Milan deres mest vellykkede trenerbytter når de valgte denne tilnærmingen. Det samme var tilfellet i RBK. Det er nok heller ikke tilfeldig at det stort sett er nordlendinger som lykkes i Tromsø/Bodø Glimt, trøndere i RBK og møringer i Molde. På samme måte som Bjarne Berntsen i Stavanger. I England kan man peke på Chris Wilder og Eddie Howe som eksempler på det samme i nyere tid.
Kulturell tilhørighet vil imidlertid aldri trumfe kompetanse. Men det er flere eksempler på at svært kompetente trenere faller gjennom pga manglende forståelse for kultur i klubb og by.

Ja, selvfølgelig hjelper det at han har tilknytning til klubben. Det ligger en romanse i det, men så må man til syvende og sist vise det på banen. Det hjelper ikke med tilhørighet og historie hvis man ikke får resultater. 

TrueTopRed

Innlegg: 10867
TrueTopRed
26.12.19 10:21
TheBelfastBoy: Kulturell tilhørighet vil imidlertid aldri trumfe kompetanse.

Selvsagt kan man kjöpe spillere for å få mer spisskompetanse i possisjoner, men vi vil trolig fortsatt komme til korte pga bristende kompetanse. 

Jeg for min del håper at vi ikke kjöper eller overbetaler for mange spillere för det er for sent, og heller satser på en Nagelsman-type (ihvertfall en fremtidsrettt fyr), der han får väre med å sette sitt preg/ta de avsgjörelsene som nå Ole tar/eller får mulighet å påvirke nå. 

Man kan mene at JM var feil for united, men mye av argumentene som ble brukt når det stod på som verst, var at han var avhengig av spillerkjöp for å få til noe, og ikke hadde noen spillestil. 

Ole löser ihvertfall ikke problemet mot lave lag med sin filosofi, så nå er vi akkurat der igjen, selv om disse som reagerte sterkt den gangen ikke vil innrömme det.

(Innlegget ble redigert 26.12.19 10:21)

Dux1

Innlegg: 34159
Dux1
26.12.19 10:22

Jeg synes man bommer litt på kritikken rundt OGS.

Nei, OGS hadde ikke blitt vurdert av United engang hvis han ikke hadde hatt United-bakgrunn. Og det er jo hele poenget: Klubben ønsket en trener som kjenner klubben, kulturen og ikke minst SAFs metoder og filosofi. 

Ta også med at han fikk mye anerkjennelse i sin jobb som trener på junior- og reservelaget i sin tid. Mange pekte blant annet på hans innovative treningsmetoder. 

Det er denne komboen som ga ham jobben. 

Både Moyes, LvG og Mourinho forstod tilsynelatende ikke United som klubb og institusjon. De ønsket for store og for kontrastfylte forandringer. Samtlige innså at klubben trengte en reboot. Men kun OGS av disse kunne utføre en cultural reboot.

Jeg forstår ansettelsen. klubben hadde prøvd det meste før nordmannen. Det fungerte ikke. Å gå for en type intern ansettelse har ikke blitt forsøkt før nå.

Derfor blir det skivebom å kritisere ansettelsen av nordmannen fordi han har United-bakgrunn. Da viser man at man ikke har fattet poenget! 

(Innlegget ble redigert 26.12.19 10:23)

FrannyLee

Innlegg: 18753
FrannyLee
26.12.19 10:29
Dux1: Derfor blir det skivebom å kritisere ansettelsen av nordmannen fordi han har United-bakgrunn. Da viser man at man ikke har fattet poenget!

Jeg tror ikke det går på at de som er skeptisk til OGS ikke fatter poenget. Det går mer på hva de ser på burde være øverst på prioriteringslisten opp mot kompetase og ser de poengene du drar frem som mindre viktige innbiller jeg meg.

TrueTopRed

Innlegg: 10867
TrueTopRed
26.12.19 10:40
Dux1: klubben hadde prøvd det meste før nordmannen

Egentlig har man jo ikke det. Mye ringrever som alle kanskje var over the top, det finnes en mellomting med en manager som både spillere fremtidsrettet fotball, i tillegg har oppnåd noe som viser at han kan.

Men det blir litt som med spillere ute på markedet.....vi er nesten aldri först på disse, men heller noe annet. Vi går veldig ofte for navn eller britiskt.

(Innlegget ble redigert 26.12.19 10:40)

mikemodano

Innlegg: 27724
mikemodano
26.12.19 10:49
TrueTopRed: Mye ringrever som alle kanskje var over the top

Eksakt. Et poeng mange virker å ignorere. Verken van Gaal eller Mourinho var noen "ny vin" da de kom til Manchester. 

At man videre skal idiotgjøres bare fordi en stiller seg kritisk til "prosjekt Solskjær", synes ganske pussig. Kritikk må en sannelig tåle, spesielt når det ikke har vært progresjon resultatmessig, noe som jevnt over fordres i et megakonsern uansett hvor i verden man befinner seg. Å forsøke å kneble kritikken bør man i alle fall være forsiktig med, spesielt når det gjelder en manager som verken viser imponerende resultater så langt, som ikke har resultater å vise til på dette nivået fra tidligere, og som i tillegg kommer fra en bakgårdsnasjon uten tradisjon for trenere av internasjonalt snitt. 

Jeg kan forstå en form for optimisme på bakgrunn av satsingen på egenproduserte, yngre spillere, men som for eksempel Solidarity er innom: Man kan være så framtidsfokusert som en bare vil - uten resultater i nuet må en alltid tåle å være gjenstand for kritiske røster. Det er ikke usunt heller. 

TrueTopRed

Innlegg: 10867
TrueTopRed
26.12.19 11:04
mikemodano: At man videre skal idiotgjøres bare fordi en stiller seg kritisk til "prosjekt Solskjær", synes ganske pussig.

Folk må kunne väre åpne for innspill begge veier uten å måtte spore av. Det er argumentene til hvorfor man mener som man gjör, og inneholdet der, som bör bety noe. 

Men går mye på forståelse tror jeg.

(Innlegget ble redigert 26.12.19 11:05)

KongOlav2

Innlegg: 42790
KongOlav2
26.12.19 11:06
TrueTopRed: Egentlig har man jo ikke det. Mye ringrever som alle kanskje var over the top, det finnes en mellomting med en manager som både spillere fremtidsrettet fotball, i tillegg har oppnåd noe som viser at han kan. Men det blir litt som med spillere ute på markedet.....vi er nesten aldri först på disse, men heller noe annet. Vi går veldig ofte for navn eller britiskt.

Ang manager, så er jo nå Poch ledig på markedet. Han må vel være det eneste ganske åpenbare alternativet (foruten kanskje Conte) som har vært ledig på markedet siden Mourinho ble sparket.

Spillermessig er jeg enig i at det kunne vært bedre. Dog har det ikke vært mange av det jeg vil kalle åpenbart gode kjøp som United kunne gjort det siste året. Dere kunne såklart hentet en midtbanespiller, men det måtte komme i tillegg til de som allerede er kjøpt.


TrueTopRed

Innlegg: 10867
TrueTopRed
26.12.19 11:13
KongOlav2: Dog har det ikke vært mange av det jeg vil kalle åpenbart gode kjøp som United kunne gjort det siste året.

I det hele tatt er det vanskelig å si noe konkret her uten å se hele bildet, men jeg mener vi kunne satt oss i en langt finere situasjon med et par gode valg. 

Men det handler mye om hvordan man vurderer det man allerede har fra för, for å kunne måle det opp mot spillere utenfra. Mener man seg å ha mye kvalitet blir det selvsagt verre å finne noe utenfra osv. Uten at man behöver å dra opp gamle diskusjoner igjen ;)

(Innlegget ble redigert 26.12.19 11:16)

KongOlav2

Innlegg: 42790
KongOlav2
26.12.19 11:18
TrueTopRed: I det hele tatt er det vanskelig å si noe konkret her uten å se hele bildet, men jeg mener vi kunne satt oss i en langt finere situasjon med et par gode valg. Det handler mye om hvordan man vurderer det man allerede har, for å kunne måle det opp mot spillere utenfra. Mener man seg å ha mye kvalitet blir det selvsagt verre å finne noe utenfra osv. Uten at man behöver å dra opp gamle diskusjoner igjen ;)

Ja, det kunne dere. Men det er fortsatt vanskelig å se hvem dette kunne vært, utover en sentral midtbanespiller.

Se bare ang de som jakter ny midtspiss nå. Det er vel omtrent kun Timo Werner som kan kalles et åpenbart valg dersom en av de største og rikeste klubbene skal ha seg ny midtspiss. Og sekundært Haaland.

Likeså med (høyre)kanten. Sancho er et veldig klart førstevalg. Utover det er det fryktelig vanskelig å peke på åpenbare muligheter.

TrueTopRed

Innlegg: 10867
TrueTopRed
26.12.19 11:26
KongOlav2: Men det er fortsatt vanskelig å se hvem dette kunne vært, utover en sentral midtbanespiller.

Jeg er veldig for å ha en god tropp, og de gangene jeg rörer et managerspill setter jeg det å få på plass en sollid tropp med noen topper over det å ha 11 topper, uten noe rundt disse. Ville satt pris på det også i virkeligheten. Konkuranse om plassene over overbetalte spillere som er höye på seg selv, eller som har mistet gnisten i det de holder på med.

Personlig ville jeg aldri brukt hele transferbudgetet på forsvarsspillere sist sommer, sånn på bakgrunn av behov. Ville nok også prövd å fått flere spillere ut av de pengene. 

Jeg ville også jobbet hardere for å funnet en lösning så Pogba forsvant, enten med bare penger, eller også med spillere innvolvert. Da må man starte prosessen för siste uken i vinduet så man har tid å jobbe på. Det finnes klubbene som vil ha han og som han vil til, så det ville man kunne fikset med litt plannering.

Men disse gamle avgjörelsene gjör meg faktisk bare irritert, og vi må nå se hva for resultater og spill vi kan få til med denne troppen Ole og guttene i ledelsen har gitt oss.

(Innlegget ble redigert 26.12.19 11:34)

Klikk for å gå tilbake til toppen