Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Hetfield

Innlegg: 20076
Hetfield
26.12.19 22:21
CryniX: TFM har vært ute i ca 8 måneder med en kneskade, men er på vei tilbake nå. Ville vært forsiktig med å matche han enn så lenge, men han kan være en kandidat som jordfreseren på midten i McTominays skadefravær når han selv er tilstrekkelig fit.

Spent på hvordan kneet hans fungerer nå..

Han ble ikke det monsteret man trodde tidlig, men litt råmateriale er det der enda.


21 år enda så tiden er på hans side.

TrueTopRed

Innlegg: 10792
TrueTopRed
26.12.19 22:25
CryniX: når han selv er tilstrekkelig fit.

Har han värt ute så lenge så tar det fort en god stund för han er tilbake for fult. Föler uansett vi bör kunne löse det ev midtbaneproblemet på annen måte enn å la Pogba ta den rollen til McT. 

Kjör for all den han inn i 10eren så får han heller få litt frirere töyler. Blir åpent som en låvedör med han og Fred fremfor forsvaret.

(Innlegget ble redigert 26.12.19 22:25)

glycinello

Innlegg: 6368
glycinello
26.12.19 22:29

Mulig jeg husker feil nå, men så ikke Mensah ut som en fisk på land sist gang han fikk prøve seg på midten?

missChance

Innlegg: 55943
missChance
26.12.19 22:31
TrueTopRed: Har han värt ute så lenge så tar det fort en god stund för han er tilbake for fult.

Han har nå vært tilbake på trening en stund, om enn ikke med laget. Det har vel begynt nå i desember. Samme med Bailly.

(Innlegget ble redigert 26.12.19 22:33)

Lezah

Innlegg: 64505
Lezah
26.12.19 22:37

TFM ble såpass "omskolert" til forsvarer at han har jeg ikke i tankene som midtbane. Vært ute for lenge også.

dalagubbe

Innlegg: 8430
dalagubbe
26.12.19 22:47

Synd hvis mctominay ble skadet ja, men uansett, vi må bare forsterke på den plassen uansett, og det nå i januar, jeg blir direkte skuffet over både Ed og OGS hvis det ikke skjer, det må jeg si.

wingswest

Innlegg: 11328
wingswest
26.12.19 22:52

Fosu-Mensah har jeg gitt opp. Er ihvertfall ikke den som skal inn i rollen som DM og berge hele sesongen. Det eneste positive med skade på McTominay er at overgangsvinduet er en knapp uke unna. Og da må det handles.

TheBelfastBoy

Innlegg: 20766
TheBelfastBoy
27.12.19 14:12

Når en ser hvor lang tid spillere som Fabinho, Keita, B. Silva, Rodri, Fred og Ndombele bruker på å ta nivået i PL er det neppe slik at vi kjøper en midtbanespiller kjappere pga skaden til McTominay. Det har mest sannsynlig lite for seg.


Dersom vi ønsker å spille slik vi gjorde i går gir det mening å få på plass en venstrefotet angriper. I gårsdagens oppsett tipper jeg Haaland først og fremst ville vært et alternativ til Greenwood. Da ville vi hatt Haaland, Greenwood og Rashford til disse to rollene. Martial som den møtende spissen. Dersom det er riktig at vi er interessert i Maddison er antakelig det som et alternativ til Martial (Martial kan også være et alternativ til Rashford).


Det innebærer i tilfelle at vi ved kjøp av en «spiss» og en «tier» vil ha fem-seks spillere, inkludert James, til tre posisjoner. Såpass bør det være. Da ser jeg ikke for meg at Mata blir med videre, og jeg er litt usikker på fremtiden til Lingard/Pereira. Det er vel i grunnen heller ikke særlig behov for Sancho? Mye tyder på at han har størst potensial som venstre angriper. Det er kanskje ikke der Man Utd bør legge en milliard med det første?

robins

Innlegg: 7924
robins
27.12.19 22:18

Om det er slik at man er stor interesse for Maddison og derav typen. Så nærmer man seg et punkt, hvor jeg blir veldig overrasket om man ikke vurderer Grealish sterkt også. Spinnvilt det han har drevet med for Villa i høst. 

TrueTopRed

Innlegg: 10792
TrueTopRed
28.12.19 09:31

Uten de gavepakkene sist, som åpnet kampen opp som den förste skåringen mot AZ, så er det fort vanskelig å si om det hadde blitt like lett.

Er veldig spent på kampen idag. På en bane og mot et lag vi har gjort det ok mot siste årene. Men da har vi gjerne hatt litt mer lengde i troppen.

Fölelsen er uansett at de har en bredere tropp som kanskje har mer krutt igjen i beina enn etter den forrige kampen. Men om det betyr noe i kveld er ikke godt å si.  

(Innlegget ble redigert 28.12.19 09:31)

missChance

Innlegg: 55943
missChance
28.12.19 11:11

Wan-Bissaka om behovet for å utvikle seg:


'United have more of the ball, I'll be getting more of the ball [than at Palace], so on the ball will have to change, improve,' said Wan-Bissaka, who showed signs of that improvement with his crossing contribution to Marcus Rashford's goal against Newcastle.


'That's why I came to this team because I thought they could improve me as a player.'


 

den_glade_gris

Innlegg: 6522
den_glade_gris
28.12.19 15:29
TheBelfastBoy: Når en ser hvor lang tid spillere som Fabinho, Keita, B. Silva, Rodri, Fred og Ndombele bruker på å ta nivået i PL er det neppe slik at vi kjøper en midtbanespiller kjappere pga skaden til McTominay. Det har mest sannsynlig lite for seg.

Vi burde investert der i sommer, helst i juni. Som du sier så tar det ofte litt tid, spesielt med utenlandske spillere. Da må du nesten regne med 6-12 mnd. Det var jo ikke måte på hvordan spillere som Pep og Ndombele skulle ta denne ligaen. Vi ser lite til det, men jeg vil gi de tid. Fred hos oss er et annet eksempel. Burde vi kjøpe i Januar. Jeg mener helt klart ja. Uansett hvor lang tid de vil trenge så vil det være bedre alternativ enn Matic og Mata. Dessuten vil de være bedre forberedt til neste sesong.


Vi trenger en DM og tier. Den siste er jeg villig til å vente på hvis vi kan få Maddison i sommer. Kunne betalt en milliard bare for dødballfoten hans. Her sliter vi. Periera har en god fot, men har såpass med mangler at han ikke burde være i en startellver for oss. Ville prioritert en en DM og kjørt Pogba i en tierrolle.

missChance

Innlegg: 55943
missChance
28.12.19 15:38
missChance: United

Wow, i den posten forsvant en del, blant annet lenken og: "Joining in the counter attacks, because we have a lot of them, overlapping more, things like that."


Og: He accepts he will have to improve on the ball as United have more possession than Palace 

John||Locke

Innlegg: 11696
John||Locke
28.12.19 15:57
den_glade_gris: villig til å vente

Tull! Det er ikke sånn det funker. Her skal det kjøpes, samme hva. Håper vi var med i kampen om Zlatan, ellers har vi dummet oss ut. Vi bør også sjekke hvor mye det koster å hente Falcao fra Tyrkia.


-Pat

glycinello

Innlegg: 6368
glycinello
28.12.19 15:58
missChance: He accepts he will have to improve on the ball as United have more possession than Palace

Wan Bissakas nyttårsforsett. Supert!

TheBelfastBoy

Innlegg: 20766
TheBelfastBoy
28.12.19 17:57

Jeg tenker også litt «jo før, jo heller», men ikke på bekostning av rett spiller. Mao forventer jeg ikke kjøp i januar. Men jeg håper selvsagt det kan komme noen. Jeg tror det kan være helt avgjørende for OGS.


Jeg har vært litt vinglete på hva jeg mener det er behov for. De siste ukene tror jeg at jeg har fått bedre forståelse for hvordan OGS ønsker å spille. Slik jeg ser det tror jeg han ønsker en angriper på høyresiden som speiler Rashford. Mao mer spiss enn kant. Jeg tror ikke han er fastlåst på spillertype, men han savner helt sikkert en goalgetter i troppen. Dersom jeg har rett i denne antakelsen ser jeg ikke for meg at det kommer noen ren høyrekant. Alternativene er heller ikke veldig gode, og det ene virker ekstremt ettertraktet (og er strengt tatt enda bedre på venstre).


Jeg mener imidlertid det kan komme en litt mer fleksibel spiller som kan spille både høyrekant og sentralt offensivt (Olmo, Eriksen, Brooks?).


I tillegg mener jeg vi må få på plass en defensiv midtbanespiller som er en god pasningsspiller (Ruiz, Phillips?). McTominay er muligens favorittspilleren min i denne troppen, men som pasningsspiller har han litt å gå på.


Dessuten mener jeg vi bør hente en venstreback (Chilwell?) og en stopper om vi identifiserer en klar forsterkning.


Fem spillere totalt mao. To i januar og tre i sommer? Det viktigste er at vi får inn gode pasningsspillere som i tillegg er ballsikre. Det tror jeg vil gjøre resten av laget bra.

John||Locke

Innlegg: 11696
John||Locke
28.12.19 18:29
TheBelfastBoy: Jeg tenker også litt «jo før, jo heller», men ikke på bekostning av rett spiller.

Finner man rett spiller, er det jo ingen grunn til å vente. Men å hente inn en "korttidsløsning" som bryter med plan og filosofi? Nei takk!


-Pat

den_glade_gris

Innlegg: 6522
den_glade_gris
28.12.19 18:50
TheBelfastBoy: Jeg tenker også litt «jo før, jo heller», men ikke på bekostning av rett spiller. Mao forventer jeg ikke kjøp i januar. Men jeg håper selvsagt det kan komme noen. Jeg tror det kan være helt avgjørende for OGS.Jeg har vært litt vinglete på hva jeg mener det er behov for. De siste ukene tror jeg at jeg har fått bedre forståelse for hvordan OGS ønsker å spille. Slik jeg ser det tror jeg han ønsker en angriper på høyresiden som speiler Rashford. Mao mer spiss enn kant. Jeg tror ikke han er fastlåst på spillertype, men han savner helt sikkert en goalgetter i troppen. Dersom jeg har rett i denne antakelsen ser jeg ikke for meg at det kommer noen ren høyrekant. Alternativene er heller ikke veldig gode, og det ene virker ekstremt ettertraktet (og er strengt tatt enda bedre på venstre).Jeg mener imidlertid det kan komme en litt mer fleksibel spiller som kan spille både høyrekant og sentralt offensivt (Olmo, Eriksen, Brooks?).I tillegg mener jeg vi må få på plass en defensiv midtbanespiller som er en god pasningsspiller (Ruiz, Phillips?). McTominay er muligens favorittspilleren min i denne troppen, men som pasningsspiller har han litt å gå på.Dessuten mener jeg vi bør hente en venstreback (Chilwell?) og en stopper om vi identifiserer en klar forsterkning.Fem spillere totalt mao. To i januar og tre i sommer? Det viktigste er at vi får inn gode pasningsspillere som i tillegg er ballsikre. Det tror jeg vil gjøre resten av laget bra.

Vi er nok ganske enige i vurderingene av Januarvinduet. Jeg tror også han er interesert i en spiss. En mer poachertype enn Tony. Håland er vel den som først slår meg som et objekt og som vi jo har blitt sterkt linket til. Jeg er usikker på hvordan han vil ta PL som 19 åring og tror nesten det beste for han ville være bundesliga og så PL,men vil sjanse på han tross litt usikkerhet.


Tror han er interesert i en høyrekant og gjenre en som kan spille i flere roller. Her peker Sancho seg for meg ut. Han kan også spille i midten. Jeg har sett han mest som høyrekant på England og litt i Dortmund, men ser ut til å kunne spille på flere plasser. Ville vært et kjempekjøp, men  blir veldig dyr. Tror Chelsea vil sprenge banken for denne spilleren og sitter med følelsen at han havner der.


Defensiv spiller som er god pasningsspiller er jeg helt enig i. McT er nok også min favoritt hvis vi en skal rangere noen sånne. Jeg har aldri hatt noen drakt med spillernavn på, men McT hadde nok stått øverst på min liste også. Tror han vil være mye skadet. Det går på spilletypen. Han hiver seg inn i dueller med stor fart og er totalt hennsynsløs med seg selv. Minner meg på den måten om en av klubbens største spillere Bryan Robson som aldri fullførte en hel sesong uten skader.


Jeg ser ikke behovet for venstreback. Regner da med at du vil selge Shaw eller ikke rater Williams? Jeg tror Williams vil bli en kjempegod back for United. Chillwell er jo glimrende offensivt, men synes han har en del svakheter defensivt, men for all del en god back. På høyreback har jeg veldig stor tro på Laird som nok vil pushe AWB skikkelig om 2-3 års tid.


Stoppere så ville jeg tatt tilbake Smalling. Til tross for sine begrensninger med ball rater jeg han så høyt ellers at det veier opp de svakhetene. Synes vi ser svake ut i midten bak og tror mye av det skyldes manglende fart. Det skaper usikkerhet, spesiellt hos Lindeløf. Kjøp inn håper jeg 4 spillere to nærmeste vinduer. Maddison,Sancho, Håland, ny DM.

TheBelfastBoy

Innlegg: 20766
TheBelfastBoy
28.12.19 19:14

Ser hva du mener.

 

Jeg har i grunnen inntrykk av at Haaland, slik vi spilte sist kamp, ville vært et alternativ til Greenwood. Og at evnt Maddison ville vært et alternativ til Martial. Basert på kommentarene til OGS etter forrige kamp fremstår det som at Martial i større grad er ment som et spillpunkt. 

 

Når det gjelder Williams har jeg litt troen. Gitt at han får spille fast et år eller to et eller annet sted. Et sted der han kan få de røde kortene han skal få uten at det blir ekstremt mye fokus på han. Og han er heller ikke god nok til å være fast i et lag som ønsker å være i toppen i PL. Enda. Solid teknisk. Plenty av guts. Men fortsatt litt lett og litt naiv. (Feks ikke i nærheten av Laird fysisk.)

 

Luke Shaw tror jeg dessverre ikke har fysikk til å være en offensiv back. Han er i utgangspunktet litt uheldig bygd, og når du kombinerer det med lange skadeavbrekk hver eneste sesong blir det ekstra ille (og skadeavbrekkene i seg selv er et problem når du ønsker å drille en forsvarsfirer). Det er dette jeg liker enormt godt med Chilwell. Perfekt fysikk til back. I tillegg er han en veldig fin alder for kjøp (proven, men ung). En spiller med potensial til å bli en kontinuitetsbærer.

 

Smalling og AWB, med deres pasningskvaliteter, på samme side av forsvaret ville gitt meg en eller annen kronisk lidelse. Det kommer selvsagt helt an på hvordan vi skal spille, men det ville ikke fungert slik jeg mener vi bør spille. Heller ikke hvordan jeg tror OGS ønsker å spille. Under Ferguson hadde vi stort sett stoppere (forsvarspillere faktisk) som var svært gode med ball. Vidic ble regnet som en murbrekker, men han var bedre med ball enn samtlige stoppere vi har i dag. Jeg mener det bør være et krav fortsatt.

 

Dessuten Chris Smalling blir 31 år neste sesong. Hvor lenge kan vi regne med at han har farten i behold? Og han hadde endel skader for et par år siden. Det er neppe grunn til å tro at det blir færre skader i trettiårene?

 

Jeg tar helt sikker feil i flere av disse vurderingene, men det er hva magefølelsen sier hvertfall.

(Innlegget ble redigert 28.12.19 19:20)

KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
28.12.19 19:20
TheBelfastBoy: I tillegg mener jeg vi må få på plass en defensiv midtbanespiller som er en god pasningsspiller (Ruiz, Phillips?). McTominay er muligens favorittspilleren min i denne troppen, men som pasningsspiller har han litt å gå på.

Er vel mer sannsynlig at det blir en mellomting mellom en av de to-tre mest ettertraktede midtbanespillerne i Europa og en Championship-spiller......

(Innlegget ble redigert 28.12.19 19:20)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20766
TheBelfastBoy
28.12.19 19:25

Ingen som bryr seg om han spiller i Championship dersom han er god nok. Nivået i Championship er antakelig vel så høyt som i Portugal, Nederland, Belgia og Østerrike.

(Innlegget ble redigert 28.12.19 19:26)

KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
28.12.19 19:27
TheBelfastBoy: Ingen som bryr seg om han spiller i Championship dersom han er god nok. Nivået i Championship er antakelig vel så høyt som i Portugal, Nederland, Belgia og Østerike.

Men likevel et godt stykke unna BL, serie A og La Liga. Det kan godt være at Philips er god nok til å spille for en god PL-klubb. Spørsmålet er heller om han er god nok å spille for noen som ønsker å være en topp 4-klubb?

TheBelfastBoy

Innlegg: 20766
TheBelfastBoy
28.12.19 19:32

Det kan man ikke slå fast på bakgrunn av ligaen han spiller i. :)

TrueTopRed

Innlegg: 10792
TrueTopRed
28.12.19 19:46
KongOlav2: Spørsmålet er heller om han er god nok å spille for noen som ønsker å være en topp 4-klubb?

Uten å vite hvor god han er, så kommer det kanskje an på hvilken rolle han er tiltenkt å ha.

missChance

Innlegg: 55943
missChance
28.12.19 20:02

Scott McTominay


We’ve looked at him but we haven’t done a full scan yet, over the weekend we will know more it didn’t look food. (antar det skal være good)

missChance

Innlegg: 55943
missChance
28.12.19 20:03

.

(Innlegget ble redigert 28.12.19 20:03)

wingswest

Innlegg: 11328
wingswest
28.12.19 20:31

Typisk når Tottenham avgir poeng så klarer vi sikkert å kaste bort muligheten til å gå forbi de. 

startelver

Innlegg: 66347
startelver
28.12.19 20:41

Ingen Pogba fra start ? Og rotering på Ole, da har Burnley en god sjanse. 

John||Locke

Innlegg: 11696
John||Locke
28.12.19 22:41

Vi er på en klar EL-plass!


-Pat

Lilleborg

Innlegg: 38675
Lilleborg
28.12.19 22:42

Kun 1 poeng opp til 4.plass nå, dog med en kamp mer spilt.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg