Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
wig1

Innlegg: 3459
wig1
17.01.20 14:29
CryniX: For øvrig har TUW et poeng når han nevner debattantflukt, mange brukere med kompetanse og forståelse har stukket av fra forumet, og de aller, aller fleste oppgir håpløst debattklima som en av hovedårsakene. Selv har jeg blitt mindre og mindre aktiv, uten at jeg kategoriserer meg selv i den båsen, av nøyaktig samme årsak og har heller gått videre til RC og Reddit. Det er en liten håndfull brukere her inne som totalt dominerer og fordummer debattene, og det gir meg mindre og mindre å diskutere her. Er noen fehoder på RC også, men ikke i nærheten av like belastende som du og "kompisen din" er her inne.

Jeg har frekventert på VGD i 12 år, men er knapt her inne lenger. Stort sett på grunn av gromgutta som forpester denne tråden. At jeg ikke er her er her og skriver er nok ikke et stort tap for noen, men jeg er bare en av mange som har gitt opp VGD. 

TheUnitedWay

Innlegg: 10180
TheUnitedWay
17.01.20 14:33

Jeg skal ta mye av skylden. Men Lezah er verstingen når det gjelder mobbing her inne 

qbah

Innlegg: 50001
qbah
17.01.20 14:34

"Fredag skriver The Sun at 34-åringen avbrøt en treningsøkt for å presse fram overgangen. Episoden skal ha funnet sted 24 timer etter at Young hadde en samtale med Ole Gunnar Solskjær om fremtiden. Backen gikk av banen og inn i et treningsstudio for å trene for seg selv."

 

Young da..

(Innlegget ble redigert 17.01.20 14:35)

wig1

Innlegg: 3459
wig1
17.01.20 14:37
TrueTopRed: For at du sier det? Jeg er nok langt mer avslappet og tar situasjonen med fattning i motsettning til deg. Du virker brydd fordi du vet at det som står skrevet i innlegget er riktig. Sannheten gjør noe med en om man egentlig ikke står for handlingen i det som beskrives.

Jeg havner vel bare i "ligaen du har balletak på", men du har ikke vurdert å ta en titt i speilet og kanskje vurdere om det er noe med hvordan du diskuterer og fremstår her på forumet som  gjør at folk enten skyr deg som pesten eller havner i krangel med deg? 

wig1

Innlegg: 3459
wig1
17.01.20 14:42
qbah: "Fredag skriver The Sun at 34-åringen avbrøt en treningsøkt for å presse fram overgangen. Episoden skal ha funnet sted 24 timer etter at Young hadde en samtale med Ole Gunnar Solskjær om fremtiden. Backen gikk av banen og inn i et treningsstudio for å trene for seg selv."   Young da..

Veldig kjedelig hvis det sant. Jeg har stort sett alltid hatt sansen for Young, foruten den perioden han falt lett og filmet rett som det var.


Han har hatt noen dårlige kamper, spesielt i fjor; men han har også hatt gode kamper. Mye ufortjent kritikk har blitt sendt hans vei. Synd hvis det avsluttes på denne måten, men jeg ønsker han like fullt lykke til i Italia dersom det er der han havner. 

TrueTopRed

Innlegg: 10795
TrueTopRed
17.01.20 14:48
wig1: Jeg havner vel bare i "ligaen du har balletak på", men du har ikke vurdert å ta en titt i speilet og kanskje vurdere om det er noe med hvordan du diskuterer og fremstår her på forumet som  gjør at folk enten skyr deg som pesten eller havner i krangel med deg?

Hvem er du egentlig, må jeg ta stilling til det? 

Om en viss gruppe mennesker faktisk går så langt i å sette meg i samme bås som Pogba6, så klarer jeg ikke å ta de seriøst. Vi har verken de samme intresser eller skrive de samme tingene. Jeg har vært united fan i 30+ år, han har aldri vært det. 

Det fungerer ikke sånn at antallet stemmer betyr noe mer om det kommer fra de samme folkene som bla står for slike vurderinger.

Så at du plutslig ut av det blå nå kaster deg inn i dette når du i et par innlegg tidligere forteller en annen dude, at han ihvertfall ikke bidrar med slike innlegg....se seg selv i speilet annyone? 

Så vidt jeg ser, det ikke noe mer å diskutere rundt dette. La det bare være rolig....

(Innlegget ble redigert 17.01.20 14:48)

Lezah

Innlegg: 64505
Lezah
17.01.20 14:50
TheUnitedWay: Men Lezah er verstingen når det gjelder mobbing her inne

Lever fint med at folk ikke liker meg både her og i real life. Er tross alt en kødd. Hadde jeg vært en romer, ville mitt navn vært Lezius Mobbicus. Hadde jeg vært en hval, ville jeg nok vært Mobby Dick.


 

Justice 96

Innlegg: 47729
Justice 96
17.01.20 14:55
Lezah: kødd

Pøh. Du lurer ikke meg. Vi var vel venner på MSN i sin tid. Du fremstod som en meget trivelig herremann. Til og med skikkelig musikk hører du på.

Beklager, men du er den siste av Utd-gjengen jeg ville sett på som en kødd. 

(Innlegget ble redigert 17.01.20 14:58)

TrueTopRed

Innlegg: 10795
TrueTopRed
17.01.20 14:57
Jallaskar: Tilbud om 1 år og 2 år er ikke samme sak for en spiller såpass opp i årene som Young. 
Synd han drar, han har stort sett gjort en god jobb uansett hvilken posisjon han har vikariert i. Men klubben gjorde nok likevel det riktige med å tilby bare 1-års kontrakt. Han er i en alder der forfallet kan komme fort og brutalt.

Nei det er ikke det samme, og jeg skrev det heller ikke fordi jeg har noe imot fyren. Men har ikke noe imot å se fremover fra klubbens perspektiv heller. Så får man ønske han en fin tid i italia.

Jeg var missfornøyd i det vinduet vi hentet han, for jeg håpet på noe annet, og var ikke noe stort Young fan. Men så fort spilleren er i stallen, så har den alltid min støtte uansett, uavhengig av hva man måtte si i et mindre heldig øyeblikk i en kamp. 

Samme med OGS. En ting er å ikke mene at man ikke tror han er god nok i det lange løp, det vil uansett ikke hindre en i å håpe at klubben gjør det godt under tiden, og at han lykkes met det han holder på med.

Young har gjort sitt beste under disse årene, og mer kan man ikke forvente av en spiller.

Derimot stiller jeg spm med det klubben har holdt på med, og der føler jeg at han er en av de spillerne som har fått bli med på ferden litt for lenge. 

(Innlegget ble redigert 17.01.20 14:58)

Lezah

Innlegg: 64505
Lezah
17.01.20 14:58
Justice 96: Pøh. Du lurer ikke meg. Vi var vel venner på MSN i sin tid. Du fremstod som en meget trivelig herremann.

Det er korrekt, du sikret meg en gmail-konto også som google sperret av en eller annen grunn :)

Justice 96

Innlegg: 47729
Justice 96
17.01.20 15:00

Good times 

Machine_Head

Innlegg: 13929
Machine_Head
17.01.20 15:01
wig1: Enda godt du kommer og kommenterer det nå og da. Det hjelper på og gjør dette til en bedre tråd igjen. Du er best, ingen protest.

Hvorfor den tonen til meg når du er helt enig på neste side i det jeg skriver? Alt jeg ønsker er at VGD skal kunne beholde hvertfall et bittelite nivå, og det går ikke når troll og mindre begavede folk skal få lov til å forpeste forumet igjen og igjen og igjen, gjennom at de alltid har noen som svarer de samme hvor poengløst det er. 


Men for all del, er bare en kommentar. 

wig1

Innlegg: 3459
wig1
17.01.20 15:07
TrueTopRed: Hvem er du egentlig, må jeg ta stilling til det?  Om en viss gruppe mennesker faktisk går så langt i å sette meg i samme bås som Pogba6, så klarer jeg ikke å ta de seriøst. Vi har verken de samme intresser eller skrive de samme tingene. Jeg har vært united fan i 30+ år, han har aldri vært det.  Det fungerer ikke sånn at antallet stemmer betyr noe mer om det kommer fra de samme folkene som bla står for slike vurderinger. Så at du plutslig ut av det blå nå kaster deg inn i dette når du i et par innlegg tidligere forteller en annen dude, at han ihvertfall ikke bidrar med slike innlegg....se seg selv i speilet annyone?  Så vidt jeg ser, det ikke noe mer å diskutere rundt dette. La det bare være rolig....

Hele dette innlegget er helt perfekt. Det har du veldig mye av deg oppsummert. 


Vi kan jo starte med den herlige arrogansen. Jeg er Wig1, debattant på vgd. 


De som sammenligner deg med Pogba6 får stå for det. Jeg synes dere er ganske forskjellige, men har til felles at dere er fullstendig umulig å diskutere med og at dere havner i krangel med alt og alle. 


Nå er del ikke bare de tre som sammenlignet dere to som har delt sine meninger om deg gjennom årene. Du har havnet i klinsj med veldig mange brukere her og da inviterer jeg deg til å reflektere over det. 


Jeg har nevnt dette mange ganger før, men har vært borte en stund og gikk i gjennom 30 uleste sider. At jeg fremstår som noe hyklersk kan jeg si meg enig i, dog kommerte jeg han fordi han kun kommer inn for å skrive små one-liners i United tråden som han alltid gjør. Jeg synes det er en viss forskjell, men her kan det hende jeg tar feil selvsagt. 


Dette er en klassisk måte av deg å avslutte på. Du skriver det som at hvis noen svarer det her, så er det de som drar saken videre og er "the bad guy". 


Jeg skal ikke plage deg noe mer, men jeg spør igjen.


Du vurderer ikke å reflektere over hvorfor så mange forskjellige brukere gjennom alle årene du har vært her inne kommenterer deg og din fremgangsmåte rett som det er? 

wig1

Innlegg: 3459
wig1
17.01.20 15:09
Machine_Head: Hvorfor den tonen til meg når du er helt enig på neste side i det jeg skriver? Alt jeg ønsker er at VGD skal kunne beholde hvertfall et bittelite nivå, og det går ikke når troll og mindre begavede folk skal få lov til å forpeste forumet igjen og igjen og igjen, gjennom at de alltid har noen som svarer de samme hvor poengløst det er. 
Men for all del, er bare en kommentar.

Du klasket til med 3 lignende kommentarer over en kort periode. Var det for å opplyse problemet ytterligere det da? Jeg skal ikke gjøre noen stor ting ut av dette og jeg innser nå at jeg ved å lese gjennom gammelt innhold egentlig bare forpester forumet ytterligere. 

TrueTopRed

Innlegg: 10795
TrueTopRed
17.01.20 15:10
Justice 96: Vi var vel venner på MSN i sin tid

Det tror jeg på. Lurer på hvorfor ;)

Fint du har roet deg litt med årene her inne. Nå stopper det med noen artige/mindre artige spøker. 

Var det ikke du som sa at du skulle følge laget mitt på Hattrick med argusøyne? Mener bestemt at du skrev det for sikkert en 12-13 år siden når du fikk sporet meg opp etter at jeg avslørte lagnavnet mitt eller noe sånt :)

(Innlegget ble redigert 17.01.20 15:11)

TrueTopRed

Innlegg: 10795
TrueTopRed
17.01.20 15:11
Lezah: Lever fint med at folk ikke liker meg både her og i real life.

Akkurat sånn jeg ser det også. 

Mitt innlegg i går var uansett ikke skrevet for å henge ut noen, selv om det nok lett kunne tolkes slik. Det var mer for å løfte frem noe som skjedde, og som heller ingen som har stått på andre siden har gått ut å blånektet for har skjedd, selv om de åpenbart har lest det.

...og som svar på påstanden jeg fikk i mot meg i innlegget før, som jeg ikke synes er rettferdig. På samme måte som sikkert de som klaget på mitt innlegg føler det. 

Så kan man sikkert diskutere hva som er verst, men det er en lite fruktbar diskusjon nå. 

(Innlegget ble redigert 17.01.20 15:18)

Slikkepott

Innlegg: 13687
Slikkepott
17.01.20 15:13
Justice 96: Beklager, men du er den siste av Utd-gjengen jeg ville sett på som en kødd.

Er jeg den nest siste ? 


 

Machine_Head

Innlegg: 13929
Machine_Head
17.01.20 15:14
wig1: Du klasket til med 3 lignende kommentarer over en kort periode. Var det for å opplyse problemet ytterligere det da?

Ja, det kan du godt si. Det hadde nok holdt med det første innlegget, men jeg blir bare oppgitt over hvordan f. eks denne tråden (som før var en av de beste klubbtrådene å lese i) blir ødelagt av de tingene jeg allerede har nevnt. 


Skal sies at problemene her nok er symptomatiske for resten av VGD, for nivået faller jo bare mer og mer dessverre. 

Justice 96

Innlegg: 47729
Justice 96
17.01.20 15:15
TrueTopRed: Hattrick

Det er mulig. Jeg kan ikke gi deg bedre svar enn det, for dette husker jeg ikke, helt seriøst. Men ja, jeg hadde hattrickkonto, om det var det managergreiene du tenker på.

Ellers som nøytral, synes jeg du får endel pes som til tider kan minne om mobbing. Uten at jeg leser alt som blir skrevet i tråden deres, og derfor ikke kjenner bakgrunnen for alt. 

Uansett, it takes two to tango. 

(Innlegget ble redigert 17.01.20 15:16)

FrannyLee

Innlegg: 18714
FrannyLee
17.01.20 15:18
wig1: De som sammenligner deg med Pogba6 får stå for det. Jeg synes dere er ganske forskjellige, men har til felles at dere er fullstendig umulig å diskutere med og at dere havner i krangel med alt og alle. Nå er del ikke bare de tre som sammenlignet dere to som har delt sine meninger om deg gjennom årene. Du har havnet i klinsj med veldig mange brukere her og da inviterer jeg deg til å reflektere over det.

Men hvor går egentlig grensen mellom en heftig diskusjon og en krangel. Det vil det vel være delte meninger om vil jeg tro?


Og med full enighet og pissing opp etter ryggen så blir det vel hverken det ene eller det andre av disse to alternativene.


Selv politikere som slår hverandre i hodet med de samme argumentene gang etter gang og med de samme setningene stort sett , uke inn og uke ut deltar i såkalte debattprogram , alså debatter har jeg latt meg bli fortalt. Og det selv om jeg personlig har stengt av disse programmene forlengst.

Lezah

Innlegg: 64505
Lezah
17.01.20 15:29
TrueTopRed: Mitt innlegg i går

vet jeg ikke om jeg har lest. True story. Jeg har for vane å bla forbi når de samme kranglene begynner. Vet jeg var en mobber og det var noe med å slikke anus igjen (fetisjer er fair enough,altså!), men jeg tok meg ikke nær av noe hvis det er dette du tenkte på. Alt annet som er krangling-relatert aner jeg ikke hva er, altså. Ikke henger jeg i kamptråder heller.

Ut over det her (og det faktum at foruten Justice96 så har jeg og mange gjort bekjentskaper tidligere da meldingsfunksjonen funket på VGD), så er jeg ikke gira på å fyre opp under det jeg anser en nå uendelig "diskusjon" som

1. Jeg ikke helt forstår hva dreier seg om.
2. Ikke føler jeg har noe å si noe om.
3. Ikke vil bli sugd inn i nå. Jeg vil ha helg. 

Så helt seriøst, ha en fin helg og jeg håper tippinga går veien.

 

 

(Innlegget ble redigert 17.01.20 15:29)

TrueTopRed

Innlegg: 10795
TrueTopRed
17.01.20 15:33
Justice 96: Det er mulig. Jeg kan ikke gi deg bedre svar enn det, for dette husker jeg ikke, helt seriøst. Men ja, jeg hadde hattrickkonto, om det var det managergreiene du tenker på.

Neida, ingen fare...Men at du faktisk hadde en hattrick konto utelukker det ihvertfall ikke. Ja det managergreiene som hadde sin topp på den tiden en gang :)

Ellers som nøytral, synes jeg du får endel pes som til tider kan minne om mobbing.

Godt at noen tørr å ta de ordene i sin munn her inne ihvertfall. Har ikke problemer med den delen av det selv, men mer at man blir sett på som spammer om man skulle finne på å svare på det en får i sin rettning. "Bare ta det og hold kjeft" metoden blir litt urettferdig på toppen av det hele.

Så mitt ønske er bare at alle som sier seg ville ha et flott forum, gjør sitt beste for nettopp det. Da bør jo ikke dette komme opp igjen hvis man mener allvor. 

(Innlegget ble redigert 17.01.20 15:33)

Justice 96

Innlegg: 47729
Justice 96
17.01.20 15:36

Hattrick hadde jeg en kort periode, uten å huske hvor lenge. Vet bare at jeg ikke var spesielt suksessfull.

Og fikk i fjor(tror jeg) mail med forespørsel om å overta laget mitt igjen. Så det eksisterer tydeligvis ennå :) 

(Innlegget ble redigert 17.01.20 15:38)

missChance

Innlegg: 55943
missChance
17.01.20 15:36

Når det først er så mye aktivitet her, gjentar jeg spørsmålet fra i går: Vil Brexit ha noen påvirkning på klubbene og reglene for utenlandske spillere/hjemmeprodusert osv.?

TrueTopRed

Innlegg: 10795
TrueTopRed
17.01.20 15:40
Lezah: 1. Jeg ikke helt forstår hva dreier seg om.
2. Ikke føler jeg har noe å si noe om.
3. Ikke vil bli sugd inn i nå. Jeg vil ha helg.  Så helt seriøst, ha en fin helg og jeg håper tippinga går veien.

Flott det, for innlegget var ikke skrevet for å sette de nevnte i dritten, men som jeg skrev forsvare meg selv og at det faktisk er flere ting her inne som har vært med på å dra ned intressen av å være her, enn nødvendigvis bare meg, som endel vil ha det til.

Helt enig i punkt 2 og 3. Lar det ligge.

Takk og god helg selv!

(Innlegget ble redigert 17.01.20 15:50)

Justice 96

Innlegg: 47729
Justice 96
17.01.20 15:40
Slikkepott: nest

Jeg er glad i dere alle på min egen psyke måte ❤️

glycinello

Innlegg: 6368
glycinello
17.01.20 15:57
Lezah: Lezius Mobbicus

Ikke Biggus Dickus?

Sportfreaken

Innlegg: 9285
Sportfreaken
17.01.20 15:58

Jeg sier det igjen.
Tenk om den innsatsen som legges ned fra et par stykker her i å kverulere og krangle med absolutt alle, hadde blitt lagt til arbeidslivet. Så kunne de som faktisk trenger hjelp av medisinske årsaker, få det de trenger fra NAV. 

(Innlegget ble redigert 17.01.20 15:59)

TrueTopRed

Innlegg: 10795
TrueTopRed
17.01.20 16:43
Sportfreaken: Tenk om den innsatsen som legges ned fra et par stykker her i å kverulere

Helt enig om det også går andre veien, der man i settningen din bytter "fra" med ordet "på". Om alle får den innsikten at man som noen beskrev lenger ned på siden "it takes two to tango" osv.

(Innlegget ble redigert 17.01.20 16:44)

jback

Innlegg: 18281
jback
17.01.20 17:58
Sportfreaken: Tenk om den innsatsen som legges ned fra et par stykker her i å kverulere og krangle med absolutt alle, hadde blitt lagt til arbeidslivet.

Personlig har jeg gitt opp denne tråden en lang periode. Jeg gir skylden på the kardashians og han der Epsteinar.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg