Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
21.01.20 13:22
mjordan23: Nei, klart det er jo altfor lite tid med 6-7 måneder for å denne overgangen på plass. Tydeligvis.

Det er vel ikke sikkert (eller sannsynlig) at klubben har jobbet med overgangen i det hele tatt før de siste dagene eller par ukene. Mulig har Bruno vært kun et sekundær- eller tertiærvalg, og ikke ble virkelig aktuell før det ble klart at førstevalget(ene) ikke var aktuelle og at Pogbas skadeproblemer vedvarer.

Dog er jo dette et mønster. "Kun" 3 kjøp i sommer var egentlig litt for lite. Ingen så langt i januar forsterker trenden. Likeså at det gis nye kontrakter til både Jones og Mata, samt forlenges med Bailly (jeg har mer forståelse for 1-års forlengelse for Young). Det går treigere med både utskiftninger og kjøp enn det burde og kunne gjort.

(Innlegget ble redigert 21.01.20 13:23)

GreySerpent

Innlegg: 27158
GreySerpent
21.01.20 13:53
glycinello: Flott at du tok innlegget seriøst. :) Var bekymret for at noen kanskje trodde det var ironisk ment.

Denne var virkelig morsom. :)

FrannyLee

Innlegg: 18714
FrannyLee
21.01.20 14:27
lsklars: Blir dere aldri ferdig?

Først må de få skutt Grizzlybjørnen

lsklars

Innlegg: 99360
lsklars
21.01.20 14:28

Kjempefint profilbilde Franny. 

TrueTopRed

Innlegg: 10791
TrueTopRed
21.01.20 14:37

Kikket på Goldbridge sending i går og kom over en ting han sa på slutten av streamen sin som virker sannsynlig og at det kan ligge noe i det.

Du kommer rett inn på det i link

Om man ser bort ifra at JM er en kødd og konser på våres manager. Kan det ligge et poeng i det Goldbridge sier akkurat der?

(Innlegget ble redigert 21.01.20 14:42)

mjordan23

Innlegg: 19042
mjordan23
21.01.20 14:50
KongOlav2: Det er vel ikke sikkert (eller sannsynlig) at klubben har jobbet med overgangen i det hele tatt før de siste dagene eller par ukene. Mulig har Bruno vært kun et sekundær- eller tertiærvalg, og ikke ble virkelig aktuell før det ble klart at førstevalget(ene) ikke var aktuelle og at Pogbas skadeproblemer vedvarer. Dog er jo dette et mønster. "Kun" 3 kjøp i sommer var egentlig litt for lite. Ingen så langt i januar forsterker trenden. Likeså at det gis nye kontrakter til både Jones og Mata, samt forlenges med Bailly (jeg har mer forståelse for 1-års forlengelse for Young). Det går treigere med både utskiftninger og kjøp enn det burde og kunne gjort.

Neida, overdriver selvsagt litt og lufter noe frustrasjon. Behovet for kreative spillere er og har vært der lenge iallefall. Det er det ingen tvil om og det uavhengig av om vi har skadefri tropp eller ei. 

Man må kunne forvente at en klubb som har så store ressurser er mer effektiv og fornuftig enn det vi klarer å være, men nå er det jo sånn av vi har fått lite ut av mye under Woody. Veldig synd at han er umulig å fjerne, for i de fleste andre toppklubber hadde han vært ute forlenge siden. 

(Innlegget ble redigert 21.01.20 14:50)

KingAnderson

Innlegg: 22667
KingAnderson
21.01.20 14:54
TrueTopRed: Kan det ligge et poeng i det Goldbridge sier akkurat der?

Du får nesten forklare hva den fyren sier. Gidder ikke gå inn på linken og gi ham en ekstra seer.

Morten_1996

Innlegg: 3072
Morten_1996
21.01.20 14:54
John||Locke: Pokker. Ser på svarene mine at det koker i tråden, men det er tydeligvis noe feil, da ingenting kommer opp her.

weird flex but ok

missChance

Innlegg: 55943
missChance
21.01.20 14:57
KingAnderson: Du får nesten forklare hva den fyren sier. Gidder ikke gå inn på linken og gi ham en ekstra seer.

Etter at han og resten av gjengen (blant annet en som prøver å bruke rasismekortet for å øke trafikken) og foretaket og de andre fan camene er blitt så grundig avslørt, er det godt å se. Ingen burde fortsette å reklamere for de på denne måten for å lokke seere. 

(Innlegget ble redigert 21.01.20 14:58)

KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
21.01.20 14:59
mjordan23: Neida, overdriver selvsagt litt og lufter noe frustrasjon. Behovet for kreative spillere er og har vært der lenge iallefall. Det er det ingen tvil om og det uavhengig av om vi har skadefri tropp eller ei.  Man må kunne forvente at en klubb som har så store ressurser er mer effektiv og fornuftig enn det vi klarer å være, men nå er det jo sånn av vi har fått lite ut av mye under Woody. Veldig synd at han er umulig å fjerne, for i de fleste andre toppklubber hadde han vært ute forlenge siden.

Jeg synes det er rart at det ikke går litt raskere med fornyelsen, både spillere inn og ut. Det er klart at ikke alt kan skje samtidig, men i verste fall kan dere ha både Jones, Mata, Bailly, Sanchez, Smalling (samt Rojo, Lingard) i troppen ved starten av neste sesong. Dvs om ikke noen biter på snøret og kjøper noen av disse spillerne.

TheUnitedWay

Innlegg: 10180
TheUnitedWay
21.01.20 15:01

Bare tull spør du meg. Det som skjedde var at Solskjær kom inn med en helt annen stil og positivitet. Spillerne hadde åpenbart mye å gå på fra tiden under Mourinho. Der man løp og spurtet minst i ligaen (?). Klart man da har overskudd når kreften er vekke. 


Når man da før eller siden når et punkt der man ikke er trent for den type fotball på lengre sikt, vil overskuddet forsvinne og skadene komme. Noe som også skjedde. Man så det på slutten av kampene, de fleste virket helt tom. Hadde ingenting å gå på. 


Nå er ståa for flere av spillerne annerledes på den fronten, virker det iallefall som på meg. Men man har også vært noe uheldig og noe mindre dyktig antakelig på skadefronten denne sesongen. Det henger sammen. 


United er i en mye bedre forfatning nå enn under Mourinho. Helt ekstremt stor forskjell. Det ser man også på kampene. Det er marginalt at man ikke står med ca ti poeng mer. 


Bare fordi man ligger under poengmessig under Solskjær som det man gjorde under Mourinho betyr ikke at man var bedre på høsten 2018. For det var man ikke. På langt nær. Enkelte evner ikke å se bak resultatene og har gjerne glemt hvor dårlig det sto til før Mou fikk fyken. Klubben var i en (forventet) krise. 


Påfallende at se som ønsket Mourinho inn er de som skriker høyest om Solskjærs inkompetanse. 


Nå sier jeg ikke at jeg er helt overbevist om at Solskjær er rett mann, men at jeg vil la han få fortsette? Uten tvil. 

TrueTopRed

Innlegg: 10791
TrueTopRed
21.01.20 15:08
KingAnderson: Du får nesten forklare hva den fyren sier.

I korte drag at "Go out and express urself" funket i 3 mnd etter regmiet til JM, men når så denne gledesboosten var over, så var det ikke mer å hente fram fra Oles verktøykasse som manager.

Når f.eks Arteta som har hatt en svakere start poengmessig spiller på noe annet der han vil sette spillet fra grunden av, og vil tjene på det på sikt, når vi står på stedet hvil og venter på spillekjøp for å få til noe.

 

(Innlegget ble redigert 21.01.20 15:10)

Slikkepott

Innlegg: 13687
Slikkepott
21.01.20 15:16
KongOlav2: men i verste fall kan dere ha både Jones, Mata, Bailly, Sanchez, Smalling (samt Rojo, Lingard) i troppen ved starten av neste sesong. Dvs om ikke noen biter på snøret og kjøper noen av disse spillerne.

I utgangspunktet er det jo ikke noe vesentlig problem at samtlige spillere fortsatt befinner seg i troppen (vil nok anta at minimum 2 av disse spillerne forsvinner), det vesentlige er jo hvem som kommer inn som førstevalg og som da skal erstatte en rekke av disse spillerne.


Hvis vi ikke får inn et bud som er akseptabelt og/eller det er spillere som prioriterer å sitte på benk/tribune fordi de ikke får det de oppfatter som akseptabel lønn andre steder, så er det jo dessverre ikke så mye å gjøre med det.


Hvis vi må inn med en heftig kompensasjon til Sanchez for å få han til å bytte klubb og gå ned i lønn, så er det jo et spørsmål om det totalt sett er verdt det.


 

TrueTopRed

Innlegg: 10791
TrueTopRed
21.01.20 15:18
TheUnitedWay: Bare tull spør du meg. Det som skjedde var at Solskjær kom inn med en helt annen stil og positivitet.

Er jo det han sier. OG at det var dette han spilte på etter JM. Så hva når denne forandringen og gleden det skapte var over....det må ligge noe mer der enn kun glede.

I mine øyne er det veldig mye tilfeldigheter fremover på banen, der de kvalitspillerne vi tross alt har, får brukt styrkene sine hver for seg. Snarere enn at det er spillet vårt som med disse gode ingrediensene som gode spillere er, skaper noe med planlagte tanker bak.

Martial er en god spiller, Rashford er en....de kan få til ting fordi de er gode spillere, men får vi til noe som tyder på at vi jobber med ting for å bryte ned lag, eller må det kjøpes enda bedre spillere for å få det til?

Et spill skapes av manager, og det er vel der som mange av fansen er uenig i om vi faktisk prøver på nå.

(Innlegget ble redigert 21.01.20 15:23)

KongOlav2

Innlegg: 42762
KongOlav2
21.01.20 15:23
Slikkepott: I utgangspunktet er det jo ikke noe vesentlig problem at samtlige spillere fortsatt befinner seg i troppen (vil nok anta at minimum 2 av disse spillerne forsvinner), det vesentlige er jo hvem som kommer inn som førstevalg og som da skal erstatte en rekke av disse spillerne.
Hvis vi ikke får inn et bud som er akseptabelt og/eller det er spillere som prioriterer å sitte på benk/tribune fordi de ikke får det de oppfatter som akseptabel lønn andre steder, så er det jo dessverre ikke så mye å gjøre med det.
Hvis vi må inn med en heftig kompensasjon til Sanchez for å få han til å bytte klubb og gå ned i lønn, så er det jo et spørsmål om det totalt sett er verdt det.

Vel, det er jo et problem med tanke på utgiftsnivå. Det blir dyrt å ha flere spillere på feite lønninger som er såpass langt bak i rekka at de ikke får spilletid i det hele tatt. Dette er spesielt relevant når det gjelder fornyelse av kontrakter. Mata har riktignok fått litt spilletid, men ikke Jones. Og Bailly er jo konstant skadet. Jeg ser veldig lite poeng med å fornye kontraktene til alle disse. Sign-on-fee og tildels feite lønninger for å (det meste av tiden) sitte på benken og bidra med svært lite. 

TrueTopRed

Innlegg: 10791
TrueTopRed
21.01.20 15:44
KongOlav2: Det er klart at ikke alt kan skje samtidig, men i verste fall kan dere ha både Jones, Mata, Bailly, Sanchez, Smalling (samt Rojo, Lingard) i troppen ved starten av neste sesong.

Å ha opp til flere spillere som vi denne sesongen sendte av gårde og når satt igjen med det vi gjorde....disse spillerne vet at de i utgangspunktet er uønsket og helst solgt. 

Hvordan bygge opp tillit igen. Vanskelig, i stort sett umulig oppdrag. Om noen ser ned på deg og dine kvaliteter, så ville du tatt hintet du også.

(Innlegget ble redigert 21.01.20 15:45)

TheUnitedWay

Innlegg: 10180
TheUnitedWay
21.01.20 16:07

Les resten av innlegget mitt. Det var langt mer tilfeldig under Mourinho, og han var langt mer avhengig av individuelle ferdigheter enn det man ser nå. 

TrueTopRed

Innlegg: 10791
TrueTopRed
21.01.20 16:15

Hvorfor snakkes det om Ole v JM forsatt, og ikke det som var poenget i klippet?

Jeg regner med at vi begge 2 vil at United gjør det best mulig, så da er det helt uhørt at man skal forsvare sin man til the bitter end fremfor å se det som skjer. 

(Innlegget ble redigert 21.01.20 16:16)

Lezah

Innlegg: 64505
Lezah
21.01.20 16:18
missChance: Etter at han og resten av gjengen (blant annet en som prøver å bruke rasismekortet for å øke trafikken) og foretaket og de andre fan camene er blitt så grundig avslørt, er det godt å se.

Hva nå? 

caliblue

Innlegg: 14537
caliblue
21.01.20 16:37
Lezah: Hva nå?

Det har vært noen twitter-tråder rundt business siden av noen av disse fankanalene som har blitt så populære.

Her og her bl.a.

Det burde vel strengt talt ikke overraske noen, men det er ikke bare ivrige supportere med et kamera og en mikrofon som gjør hobbyen sin til sitt levebrød.

missChance

Innlegg: 55943
missChance
21.01.20 16:51
Lezah: Hva nå?

Som caliblue sier - sjekk Red Issues twitterkonto. De har tatt et dypdykk, og det er ikke pent. 


 


 

missChance

Innlegg: 55943
missChance
21.01.20 16:53
caliblue: Det burde vel strengt talt ikke overraske noen, men det er ikke bare ivrige supportere med et kamera og en mikrofon som gjør hobbyen sin til sitt levebrød.

Allikevel er det mange som blir overrasket, og som velger å stikke fingrene i ørene og nynne. Og fortsette å spre linker for å skaffe dem flere seere.


Og det gjelder jo ikke bare United-fans og fan cams. 

John||Locke

Innlegg: 11696
John||Locke
21.01.20 19:55
-k9b_: Enig.

What else is new? 


-Pat

TheBelfastBoy

Innlegg: 20766
TheBelfastBoy
21.01.20 20:18

Hehe, akkumulert har jeg sett maks 5 min av Goldbridge, men det var mer enn nok til å tenke at han fremstod som en dårlig B-skuespiller. Selv det ene bildet der minner mer om en parodi enn noe annet.


Jeg ser ikke helt det store issuet med det. Dem som ser på det tar det vel som en form for underholdning, men man burde selvsagt spille med åpne kort og innrømme at han er en skapt karakter. Usikker på om det ville betydd allverden for dem en slik karakter appellerer til. Mitt inntrykk er at dette er dyktige populister som er flinke til å fange konsensus blant målgruppen og deretter trykke på rett knapper. Folk vil bedras.

TrueTopRed

Innlegg: 10791
TrueTopRed
21.01.20 20:26
TheBelfastBoy: Mitt inntrykk er at dette er dyktige populister som er flinke til å fange konsensus blant målgruppen og deretter trykke på rett knapper.

Noen vil si det samme om OGS. Alt handler om hvor man selv står tror jeg. 

Så lenge man har egne verdier og evner å se hva som faktisk blir sagt, så tror jeg ikke at det er noen fare for noen. Er du ikke enig?

(Innlegget ble redigert 21.01.20 20:26)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20766
TheBelfastBoy
21.01.20 20:30

Man kan si mye om OGS, men at han er en dyktig populist og dyktig til å trykke på rett knapper hos fansen er definitivt ikke en av dem.


Joda, helt sikkert. Fiktive karakterer kan helt sikkert også være sunne «forbilder». Alt etter hvilke behov en har og hvor flink en er til å leve seg inn.

TrueTopRed

Innlegg: 10791
TrueTopRed
21.01.20 21:08
TheBelfastBoy: dyktig til å trykke på rett knapper hos fansen er definitivt ikke en av dem.

Så hva er det da? 

Fiktive karakterer kan helt sikkert også være sunne «forbilder».

Jeg tror du har misforstått litt. Du tenker litt sånn smits venner opplegg der han hanker inn sjelene til folk og på den måten bygger en slags sekt ala en gruppe her inne, der alle er på samme linje i det meste? Eller er det d at han tjener gode penger på det som skaper et problem? 

Ta det for hva det er. Det han sier er som en hvilken som helst kis her inne. Endel tull som man er uenig i, og endel gode poeng. 

(Innlegget ble redigert 21.01.20 21:12)

missChance

Innlegg: 55943
missChance
21.01.20 21:23
TheBelfastBoy: Dem som ser på det tar det vel som en form for underholdning, men man burde selvsagt spille med åpne kort og innrømme at han er en skapt karakter.

Det er ikke bare han som er en skapt karakter, det er hele fan cam-opplegget. Det er litt større enn at Brent di Cesare kaller seg Mark Goldbridge. Det er større fisker som setter inn skuespillere i de forskjellige fan cam-gruppene.

TrueTopRed

Innlegg: 10791
TrueTopRed
21.01.20 21:28
missChance: Det er litt større enn at Brent di Cesare kaller seg Mark Goldbridge.

Du kaller deg MissChance. Blir samme greia.

Det er vel hva du skriver som teller, eller missforstår vi hverandre?

(Innlegget ble redigert 21.01.20 21:28)

missChance

Innlegg: 55943
missChance
21.01.20 21:35
TrueTopRed: Du kaller deg MissChance. Blir samme greia. Det er vel hva du skriver som teller, eller missforstår vi hverandre?

Det ville vært det samme hvis det sto et firma bak meg og Lezah og Franny og KongOlav osv. som ikke nødvendigvis holdt med de lagene vi påstår, og som tjente penger på at vi var kontroversielle og løy for fansen. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg