Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Old_Trafford

Innlegg: 3811
Old_Trafford
23.01.20 11:12
BBQsaus: Selvfølgelig er ikke Solskjær god nok. Hva tilsier at en nisse med en trener-CV der Molde står øverst skal være god nok til å trene United?Ja, det er fint at han vet hva United skal være som klubb og har romantiske og kanskje riktige tanker om hvilke typer spiller som bør være i klubben. Men det stopper der. Mannen kunne hatt en rolle i klubben, men aldri noe mer!Få inn pochettino

Det er større sjanse for at du ikke vet hva du prater om.

Det eneste jeg føler man kan ta Solskjær for er siste transfer vindu hvor jeg føler han er litt naiv på vegne av hvilke mål han må nå for å fortsette som manager for United. Dvs det sene salget av Lukaku er forståelig for ALLE FANS som ville at han skulle selges, men når det er gjort så sent uten erstatter inn, så blir det jo tynt når man får skader. Det har Solskjær fått lære den harde måten.

Samme kan man si om Fellaini og Herrera også, de var gode spillere som ikke ble erstattet på midtbanen. Så kan man prate om ansvar osv, men Solskjær kjøpte 3 spillere som alle har levert ok i forhold til forventninger på et tidlig stadium.

Alle vet at man ikke kan skifte ut hele laget i en sesong, men samtidig så var det behov for flere utskiftninger enn det ble gjort i sommer. Hvis man ser isolert sett på hva som skjedde i går, så var det bare ett arbeidsuhell, men det blir selvfølgelig mye støy når laget ikke leverer bedre enn de gjør. Så kan man sette spørsmåltegn til om den stallen vi har nå er bedre enn 5-7 plass,.. det tror ikke jeg. 

Jeg føler folk har urealiste forhåpninger i forhold til stallen United har om dagen, fordi prislappen gir et kunstig bilde i forhold til kvalitet, da stallen er et produkt av flere manager's bomkjøp. Når jeg så laget og benken i går så var det første jeg tenkte "hvordan har vi havnet her"?

Ellers var det mangel på kvalitet og rein uflaks som tapte oss kampen i går.

Solskjær er en uheldig manager med en tropp som ikke har nok kvalitet, det er en uheldig kombinasjon, men jeg synes Solskjær har gjort jobben sin taktisk og utviklingsmessig så langt. Folk må ha tålmodighet, hvis ikke så gjentar prosessen seg. Med uheldig så mener jeg han har hatt mye skader på nøkkelspillere så langt i sesongen, og mer stang ut enn stang inn.

Ville Pochettino gjøre det bedre med den troppen vi har nå? Nei det tror jeg ikke. 

(Innlegget ble redigert 23.01.20 11:17)

KongOlav2

Innlegg: 42686
KongOlav2
23.01.20 11:14
FrannyLee: Problemet for United på managerfronten in this moment of time og har vært ei stund er vel enkelt forklart at Det rimelig tydelig ikke vil gis arbeidsforhold som forlangt av de beste eller iallefall det største navnene innen manageryrket.   Men også å adressere de rette spillerne og å få de interresert i prosjektet. To sider av samme sak naturligvis.

Nå har vel managerne faktisk fått endel av de spillerne de selv ville ha, både Van Gaal og Mourinho. Problemet er at dette på ingen måte har vært godt nok og/eller vært de riktige spillerne. 

Hetfield

Innlegg: 20074
Hetfield
23.01.20 11:18
Jack_Daniels: Uansett hvordan man vrir og vender på det er det til syvende og sist kun én ting som betyr noe i denne bransjen: Resultater!

Skal ikke mange flere tap til før man er i deep shit, og i en helt uakseptabel posisjon for en klubb med slike store økonomiske ressurser..

Kan risikere og havne på drøyt 50 poeng med de langt bedre fungerende motstanderne vi har igjen, og da er en midttabell-plassering og den verste ligasesongen på 30 år et faktum..

(Innlegget ble redigert 23.01.20 11:19)

GreySerpent

Innlegg: 26998
GreySerpent
23.01.20 11:20

Verken Klopp, Pep eller Magica fra Tryll hadde klart topp 4 med denne troppen.

Old_Trafford

Innlegg: 3811
Old_Trafford
23.01.20 11:23
GreySerpent: Verken Klopp, Pep eller Magica fra Tryll hadde klart topp 4 med denne troppen.

Helt enig.


Det som forundrer meg er at United opptrer som alt er ok, men etter min mening så burde det brenne under føttene på både eiere og manager for å forsterke dette laget.


Jeg forstår det ikke.

TrueTopRed

Innlegg: 10697
TrueTopRed
23.01.20 11:26
GreySerpent: Verken Klopp, Pep eller Magica fra Tryll hadde klart topp 4 med denne troppen.

Eh hvor kommer det faktum at Ole selv både sier at klubben har penger, og at han sier seg ha siste ordet på alle transfers inn i dette?

Var noen som sa i sommer at man nesten skulle tro at man bygget en liten tropp for å kunne melke den du kjører unnskyldningen på der, til maks.

Altså kan man rykke ned å fortsatt bruke den flotte unnskydningen?

Ole har både plukket ut hvem som skal bort og kunne fått noe inn. Det er dette her han vil, så ikke kom med "denne troppen" noe særlig mer.

Er jo ikke en normal manager som ville tenkt som han nei.

(Innlegget ble redigert 23.01.20 11:34)

Justice 96

Innlegg: 47654
Justice 96
23.01.20 11:26
GreySerpent: klart

Det er mulig, men at de hadde klart å vise til progresjon på et eller annet område? Garantert.


Ole ser progresjon i å tape 2-0 for LFC. Halmstrå.

-Joachim-

Innlegg: 11457
-Joachim-
23.01.20 11:27

Klopp eller Pep hadde fått til bedre med denne troppen. Å si noe annet blir bare tull. I tillegg ville begge to gjort ting annerledes enn Solskjær og ikke vært satt i en sånn situasjon hvor troppen var tynn. 

Old_Trafford

Innlegg: 3811
Old_Trafford
23.01.20 11:30
-Joachim-: Klopp eller Pep hadde fått til bedre med denne troppen. Å si noe annet blir bare tull. I tillegg ville begge to gjort ting annerledes enn Solskjær og ikke vært satt i en sånn situasjon hvor troppen var tynn.

Det det er tåkeprat.

Det er jo ikke Solskjær sin skyld at troppen er tynn? Du vet jo historien bak det, ikke sant? 

Hva kunne ha blitt gjort annerledes i sommer i dine øyne?

Klopp eller PeP ville aldri ha tatt over United uten forsikringer om tunge investeringer til sommeren. Det blir som å jukse på en prøve.

(Innlegget ble redigert 23.01.20 11:30)

Old_Trafford

Innlegg: 3811
Old_Trafford
23.01.20 11:32
Justice 96: Det er mulig, men at de hadde klart å vise til progresjon på et eller annet område? Garantert.Ole ser progresjon i å tape 2-0 for LFC. Halmstrå.

Han var sikkert kjempefornøyd.


Pell deg til helvete ut av klubbtråden ditt troll.

MrManUtd

Innlegg: 29561
MrManUtd
23.01.20 11:32
Old_Trafford: Jeg forstår det ikke.

Ikke?

Penga renner jo inn på kontoene til Glazerne. De er jo kjempefornøyde.

Nå har ikke jeg snøring på amerikansk fotball, men om jeg har forstått det riktig så har ikke TBB fått til noe som helst på snart 20 år, og er piss elendig der borte, men allikevel gjør ikke Glazerne noe. Hvorfor? Fordi det fortsatt kommer penger inn i klubben som de kan støvsuge ut.


Samme gjelder jo United. Vi kan sikkert helt fint stabilisere oss på 10-16-plass, og fortsatt vil det være penger der som kan suges ut så lenge investeringene holdes til et absolutt minimum, slik at eierne er storfornøyde.


 

Justice 96

Innlegg: 47654
Justice 96
23.01.20 11:33

❤️

TrueTopRed

Innlegg: 10697
TrueTopRed
23.01.20 11:33

Hva skårer Ole på her?

1) Troppen. Fremdeles skryt for ryddejobb?

2) Progresjon i spill. ? 

3) Resultat. ? 

4) Hva skårer han egentlig på? Fritt valg?

(Innlegget ble redigert 23.01.20 11:33)

missChance

Innlegg: 55895
missChance
23.01.20 11:36
MrManUtd: Penga renner jo inn på kontoene til Glazerne. De er jo kjempefornøyde. Nå har ikke jeg snøring på amerikansk fotball, men om jeg har forstått det riktig så har ikke TBB fått til noe som helst på snart 20 år, og er piss elendig der borte, men allikevel gjør ikke Glazerne noe. Hvorfor? Fordi det fortsatt kommer penger inn i klubben som de kan støvsuge ut.

Dette er jo en varslet katastrofe. Skriften sto på veggen allerede i 2005. Men man måtte jo gi Glazer en sjanse ...

MrManUtd

Innlegg: 29561
MrManUtd
23.01.20 11:39
missChance: Dette er jo en varslet katastrofe

Yep. Men det var (og til dels fortsatt er) bare ubegrunnede dommedagsprofetier må vite. Alt blir nok bedre når vi får inn Pochettino til sommeren skal du se :-)

GreySerpent

Innlegg: 26998
GreySerpent
23.01.20 11:40
-Joachim-: Klopp eller Pep hadde fått til bedre med denne troppen. Å si noe annet blir bare tull. I tillegg ville begge to gjort ting annerledes enn Solskjær og ikke vært satt i en sånn situasjon hvor troppen var tynn.

Pep kom til ligaens beste og mest komplette lag uten å vinne, så å tro han hadde fått til noe med Pereira, Lingard og co..... Fjern Coutinho, Henderson og Firmino fra stallen Klopp disponerte, så hadde til og med Klopp slitt.

missChance

Innlegg: 55895
missChance
23.01.20 11:41

How many reds whether they will admit it or not actually said things like “I think they ( glazers) have been ok / good owners, they have given the manager money to spend “? I know of an awful lot who said stuff like this. People who were openly critical of them were slated as being Judas and disloyal/ not proper fans. I remember a season or so after the takeover when they put the cost of executive boxes up that much that quite a few people gave them up. The next season or so the ticket office were selling tickets for £50 in the boxes. You paid that to sit in the box and got nothing else just a seat behind a glass window. I’ve said it before but if enough people had bought the shares that MUST and others were urging us to buy it could have all been prevented. 100,000 fans spending £50 each and it could have stopped them


As someone else said earlier. How would 20,000 people leaving the game affect them when the tickets have all been paid for? (Pete Boyle)

missChance

Innlegg: 55895
missChance
23.01.20 11:43
MrManUtd: Yep. Men det var (og til dels fortsatt er) bare ubegrunnede dommedagsprofetier må vite. Alt blir nok bedre når vi får inn Pochettino til sommeren skal du se :-)

"La oss vente å se." "De kommer selvfølgelig ikke til å kjøre klubben i grøfta."  Og mye annet rart. 

 

Nei da ...

(Innlegget ble redigert 23.01.20 11:44)

KongOlav2

Innlegg: 42686
KongOlav2
23.01.20 11:56
GreySerpent: Verken Klopp, Pep eller Magica fra Tryll hadde klart topp 4 med denne troppen.

De kunne nok kanskje klart en 4.plass, men så ser jo også 4.plassen ut til å gå på en historisk lav poengsum denne sesongen. I en normalsesong med 4.plass på 70-75p ville de nok neppe klart det.

Denat

Innlegg: 4148
Denat
23.01.20 12:01
KongOlav2: kanskje

Ingen av de nevnte hadde stått med en svakere stall 1 år inn i jobben, enn den troppen de tok over. At troppen er svært tynn, får de som valgte å kvitte seg med Sanchez, Lukaku, Smalling, Herrera (ikke et valg, men fremdeles en man måtte erstatte) og Young uten å få på plass fullgode erstattere først, ta skylden for. At Solskjær er involvert i denne prosessen er åpenbart.

Flere av disse ønsket seg bort, men da får man vise litt baller og nekte disse spillerne overgangene frem til man har fått på plass folk som kan ta over. Alle så allerede i sommer at den stallen som startet sesongen, var langt under godt nok. 

(Innlegget ble redigert 23.01.20 12:06)

KongOlav2

Innlegg: 42686
KongOlav2
23.01.20 12:04
Denat: Ingen av de nevnte hadde stått med en svakere stall 1 år inn i jobben, enn den troppen de tok over. At troppen er svært tynn, får de som valgte å kvitte seg med Sanchez, Lukaku, Smalling, Herrera (ikke et valg, men fremdeles en man måtte erstatte) og Young uten å få på plass fullgode erstattere først, ta skylden for.
At Solskjær er involvert i denne prosessen er åpenbart.

Solskjær er nok delvis skyld i at det troppen ikke er bedre ja. Det overrasket meg sterkt at de forlenget med både Mata og Jones, samt ikke kjøpte 1-2 til i sommer. Det er mulig de ikke ville fått tak i de klare førstevalgene sine i visse posisjoner, men med tanke på kvaliteten i troppen burde de tålt noen kompromissvalg som hadde fungert som en slags midlertidig løsning i et par år.

missChance

Innlegg: 55895
missChance
23.01.20 12:07
KongOlav2: Solskjær er nok delvis skyld i at det troppen ikke er bedre ja. Det overrasket meg sterkt at de forlenget med både Mata og Jones, samt ikke kjøpte 1-2 til i sommer. Det er mulig de ikke ville fått tak i de klare førstevalgene sine i visse posisjoner, men med tanke på kvaliteten i troppen burde de tålt noen kompromissvalg som hadde fungert som en slags midlertidig løsning i et par år.

Det er vel ganske opplagt for de fleste nå at Woodwards påstand om at vi kan gjøre ting andre bare kan drømme om på overgangsmarkedet, var en reinspikka løgn. 
Hvor mye penger er det egentlig til overganger, tro? 

Denat

Innlegg: 4148
Denat
23.01.20 12:11
KongOlav2: overrasket

Dette. Man har valgt å forlenge med spillere som åpenbart ikke er gode nok, samtidig som man har valgt å sende ut spillere som like åpenbart hadde vært nyttige å ha i en så tynn og lite rutinert tropp. Og manageren har selvfølgelig mye han skulle ha sagt på alt dette. Ledelsen signerer ikke kontraktsforlengelser med spillere som manageren mener er for svake, og de kvitter deg ikke med spillere manageren mener han har bruk for.


Jeg blir rimelig oppgitt når folk forsvarer Solskjær med at troppen er så svak. Han tok over en tropp som tok 2. plass et halvt år før, og han har svekket den betraktelig.


At troppen er elendig er et argument mot Solskjær, ikke det motsatte. Sammenligningene med Klopp og Guardiola er patetisk. Ingen av disse hadde svekket stallen, for så å skylde på manglende bredde etter hvert poengtap. 

TrueTopRed

Innlegg: 10697
TrueTopRed
23.01.20 12:18

Når Ole briefet sine planer for styrelsen den gangen, så gjorde de han til en av de best betalte managerne i PL og det føre man hadde behøvd å gjøre det. 

Det er mye som skurrer, og denne manøvern sitter fortsatt igjen som en gåte for meg.

Er jo et tegn på at styrrelsen iallefall i beste fall ikke vet hva de holder på med, men kanskje også driter penger i visse rettninger.

(Innlegget ble redigert 23.01.20 12:23)

KongOlav2

Innlegg: 42686
KongOlav2
23.01.20 12:21
missChance: Det er vel ganske opplagt for de fleste nå at Woodwards påstand om at vi kan gjøre ting andre bare kan drømme om på overgangsmarkedet, var en reinspikka løgn. 
Hvor mye penger er det egentlig til overganger, tro?

Kan jo være at lønningene også er en hindring. Overganger er i realiteten en total av lønninger og overgangssummer. Enorme lønninger på flere spillere, deriblant Sanchez, kan sette en stopper for ting.

KongOlav2

Innlegg: 42686
KongOlav2
23.01.20 12:25
Denat: Dette. Man har valgt å forlenge med spillere som åpenbart ikke er gode nok, samtidig som man har valgt å sende ut spillere som like åpenbart hadde vært nyttige å ha i en så tynn og lite rutinert tropp. Og manageren har selvfølgelig mye han skulle ha sagt på alt dette. Ledelsen signerer ikke kontraktsforlengelser med spillere som manageren mener er for svake, og de kvitter deg ikke med spillere manageren mener han har bruk for.

De som ble solgt/sendt ut var helt forståelig med unntak av kanskje Smalling. Han kunne de like godt beholdt for å være 4. eller 5.valg i midtforsvaret i stedet for Jones. Lukaku ble helt korrekt solgt. At det ikke ble hentet inn noen flere kan imidlertid ha vært en feil.

missChance

Innlegg: 55895
missChance
23.01.20 12:26
KongOlav2: Kan jo være at lønningene også er en hindring. Overganger er i realiteten en total av lønninger og overgangssummer. Enorme lønninger på flere spillere, deriblant Sanchez, kan sette en stopper for ting.

Derav spørsmålet mitt. Hvor mye penger er det egentlig tilgjengelig?

Artaxerxes

Innlegg: 70409
Artaxerxes
23.01.20 12:26

Å sparke Solskjær vil neppe løse problemene Manchester United har lidd under siden Ferguson ga seg. Heller ikke å sparke Woodward, eller å spa ut enda mer penger til overganger. 


Det Man Utd trenger er sannsynligvis å renovere hele det sportslige apparatet, gjerne under ledelse av en ny sportsdirektør. Klopp revolusjonerte ikke Liverpool da han kom, han var derimot en veldig viktig brikke i et byggverk som allerede var godt i gang. 


Det er ikke Klopp som skal ha æren for alle de vellykkede spillerkjøpene de siste årene; han var blant annet skeptisk til kjøpet av Salah. Liverpool har derimot en meget dyktig og teknisk avansert avdeling som leter etter egnede spillere for den typen fotball vi ønsker å spille.


Jeg tror nok ikke at Solskjær er den optimale manageren for Man Utd, men det er selvbedrag å tro at man kan fikse det som er galt med denne klubben bare ved å hente inn en genial manager. 

Denat

Innlegg: 4148
Denat
23.01.20 12:29

"At det ikke ble hentet inn noen flere kan imidlertid ha vært en feil."


- Som sagt, helt forståelig at spillere ble solgt. Men når man selger uten å erstatte med gode nok spillere, svekker man stallen. Og får man ikke hente inn de man trenger, så får man vente med et salg. Slik Liverpool gjorde med bl.a Coutinho og Suarez. Og disse elendige vurderingene har Solskjær vært med på å ta. 

Tellyrex

Innlegg: 7248
Tellyrex
23.01.20 12:31
GreySerpent: jern Coutinho, Henderson og Firmino fra stallen Klopp disponerte, så hadde til og med Klopp slitt.

Firmino var langt i fra ferdig vare, ble brukt som venstreving, og ingen visste vel helt hvor han spilte. Klopp har totalt endret den Firmino som kom til klubben. 

Henderson var vel heller ingen fantastisk fotballspiller, men han spiller sin beste fotball nå. 

Glem ikke at Liverpool og Klopp i lang tid disponerte, Clyne, Moreno, Lovren(fortsatt i klubben), Mignolet, Milner, Origi, Lucas, og masse annet ræl. Det var en periode der man brukte Joe Allen som innbytter når man jaget mål.

Milner, Hendo, Lallana, Origi, spiller alle fortsatt en rolle for Liverpool, hadd disse vært under en manager som Solskjær hadde de mest sannsynlig vært ferdige på toppnivå. Fred, Pereira og Matic hadde mest sannsynlig kunne gjort den jobben som feks.Milner og Lallana gjør. 

Klopp utvikler spillere, og har vært smart med salget av Coutinho. For å finansiere andre spillere.

Man kan ikke sammenligne Solskjær med Klopp eller Pep. Og jeg mener at begge disse hadde prestert bedre med dette United laget enn det Solskjær gjør.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg