Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
glycinello
glycinelloInnlegg: 6051
29.03.20 18:45
Hurtigtoget: Jeg vil heller spille ferdig 19/20 sesongen på bekostning av 20/21 sesongen enn å spille 20/21 sesongen på bekostning av 19/20. Enkelt og greit fordi det er lagt ned så mye arbeid, timer, kamper, penger og innsats av spillere, trenere, klubber, ansatte, familier, supportere i denne sesongen, at ja.....det føles mer rettferdig og riktig.

Er vel i bunn og grunn enig med deg i dette. Er den løsningen som føles mest rettferdig for alle klubbene. Både når det gjelder opp- og nedrykk. Og som en bonus slipper vi gnålet fra Liverpool-fansen om gullet de aldri fikk.
Samtidig vil egoisten i meg se mest mulig fotball. Da passer det meg best at neste sesong går for fulle mugger.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17181
29.03.20 21:02
glycinello: Både når det gjelder opp- og nedrykk. Og som en bonus slipper vi gnålet fra Liverpool-fansen om gullet de aldri fikk

Når folk faktisk får forståelsen av at vi nå mest sannsynlig er inne i ei like stor krise  minst som det året "våren som aldri kom" herjet landet og verden i 1940, ja jeg personlig kaller jo denne våren for våren som aldri kom volum2 så er jeg rimelig sikker på at folk får andre prioriteringer enn ønske om  å spille ferdig den Engelske fotballsesongen. 

(Innlegget ble redigert 29.03.20 21:05)

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6513
29.03.20 21:13
Hurtigtoget: Men håpet mitt, det er å finne en løsning der neste PL kamp, om den så er i April 2021, skal være kamp 30 for United.

Hvem skal de så møte da? Mange klubber vil være konkurs. Å skyve en sesong foran seg skaper bare problemer uansett. Blir en etappe i Tour De Franc avlyst for et eller annet så blir den det. De spør ikke om hvem som ledet og hvem som lå sist. Jeg tror vi kommer i gang igjen en gang til høsten for du kan ikke stenge et samfunn i evig tid. Konsekvensene blir for store. Da får du bare ta dødsfallene. Under Asiasyken på 50 tallet så skjedde ingenting. Dette kommer til å vare til sommeren og så avtar det. Til høsten starter vi med en ny frisk sesong hvor alt er planlagt. Det tror jeg skjer, men skulle de klare å spille ferdig til 30 juni så er jeg for det. 

Hurtigtoget
HurtigtogetInnlegg: 8900
29.03.20 22:59
Bongis: Hva er united sin beste XI fra høsten 2013-til dags dato? Jeg renker vi til og med kan ta med Bruno og Ighalo hvis dere vil. Hvem er på benk? Og hvem er de største floppene?
 
Med fare for at jeg har glemt noen: 
                De Gea
Valencia - Maguire - Lindeløf - Shaw
    Herrera - McTominay  Pogba
                  Mata
          Zlatan - Rashford
Benk: Rooney, Martial, Smalling, AWB (vanskelig å velge mellom han og Valencia) Lukaku, Matic, Romero

Jeg har tenkt litt på dette selv i disse dager. Det som gjør det vanskelig for meg og grunnen for at jeg skal gi mitt svar senere, er spesielt 13/14 sesongen (usikker om dette er helt riktig lag men men)

 

                       Gea

 

      Jones - Vidic - Smalling - Evra

 

Valencia - Carrick - Cleverley - Kagawa

 

                 Rooney  - RvP

 

+ Ferdinand, Evans, Rafael, Welbeck, Januzaj, Fellaini, Young, Fletcher, som alle spilte en del

 

Dette er altså spillerne som vant 12/13 sesongen. Når de da løp ut høsten 2013, måneder etter å ha løftet pokalen, hvor dårlige var egentlig disse stjernene?

 

Vidic, Smalling, Rio, Evans, Jones....jeg tror man kanskje satt flere av dem høyere høsten 2013 enn man setter Lindeløf nå. Evra den sesongen vs Shaw. Jones og Rafael vs Valencia som back. Carrick på midten, Fletcher da han var frisk nok. Rooney og RvP vs Rashford eller Mata?

Jeg tror laget ditt er veldig spot on når vi beveger oss fra sånn 2015 og fram til nå. Jeg bare prøver å se til side alle vonde følelser fra første sesong uten SAF, MoyesOut osv. Ja jeg husker det som en elendig sesong, men nå tenker jeg bare høyt: hva med de spillerne som faktisk var der den sesongen, de regjerende mesterne.....

(Innlegget ble redigert 29.03.20 23:03)

iChris
iChrisInnlegg: 1796
30.03.20 09:17

Det blir vel fort ikke noe CL/EL uansett i 2020? Ser for meg at hjemlige ligaer uten tilskuere kan starte opp lenge før noen kan reise rundt i Europa uten å havne i karantene.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20180
30.03.20 10:15

Det er et godt poeng. Dersom man mot formodning får startet opp hjemlige ligaer neste sesong skal man være godt fornøyde. Da blir det evnt interessant å se hvilke klubber det kan skape utfordringer for (ved at de har basert seg på inntekter fra CL). Flere klubber, Man Utd inkludert, bør nok også forsøke å låne ut en rekke spillere neste sesong.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6051
30.03.20 10:43
TheBelfastBoy: Man Utd inkludert, bør nok også forsøke å låne ut en rekke spillere neste sesong.

Rashford hadde sikkert hatt godt av et utlån.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9262
30.03.20 11:46

Rashford ville aldri under noen omstendigheter hatt godt av et utlån. Bare tapere som Beckham som blir lånt ut. På en annen side så var det mange som mente att det var han som skulle vunnet ballon d'or 3-4 år senere.

Det mange derimot ikke evner å ta inn er at det kan finnes flere veier til suksess, der den andre veien de overser muligens ville gitt enda bedre uttelling på sikt.

 

 

(Innlegget ble redigert 30.03.20 11:47)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 23863
30.03.20 11:50

Poenget er tidspunktet du gnålet om at Rashford skulle lånes ut. 


 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9262
30.03.20 12:01

Tuller du? Spiller glir in på et bananskal pga skader, og blir ikke förstevalg når jeg nevnte det og ble kastet rundt som en backuplösning i brist på annet under JM. Og der jeg mente at fast plass i riktig klubb ville värt bedre for han selv. 

Ser jeg på spillet hans idag så ser jeg ikke det som sensasjonelt at det ville värt tilfelle. Kunne fort värt sånn at han ville vokst så mye på det at man ville fått en annen spiller sesongen etter.

Timingen var perfekt den., da han ikke ble satset på men heller ble kastet rundt i brist på spillere som jm virkelig ville ha. Det måler man ikke på antall minutter spilt men mer at man hele tiden sökte etter noe annet. 

(Innlegget ble redigert 30.03.20 12:10)

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10141
30.03.20 14:19

Det er veldig mye som tyder på at Rashford hadde vært mye bedre enn det han er i dag med et utlån der han sannsynligvis hadde spilt like mye som han har gjort for oss. 

Giggsy11
Giggsy11Innlegg: 9062
30.03.20 14:22
TrueTopRed: Tuller du? Spiller glir in på et bananskal pga skader, og blir ikke förstevalg når jeg nevnte det og ble kastet rundt som en backuplösning i brist på annet under JM. Og der jeg mente at fast plass i riktig klubb ville värt bedre for han selv.  Ser jeg på spillet hans idag så ser jeg ikke det som sensasjonelt at det ville värt tilfelle. Kunne fort värt sånn at han ville vokst så mye på det at man ville fått en annen spiller sesongen etter. Timingen var perfekt den., da han ikke ble satset på men heller ble kastet rundt i brist på spillere som jm virkelig ville ha. Det måler man ikke på antall minutter spilt men mer at man hele tiden sökte etter noe annet.

Viktig å ta i bruk det mentale aspektet med trygghet og det å ha følelsen av og bli satset på i ung alder. Finnes nok av eksempler på spillere som er misfornøyd med utlån og opplever det mer negativt enn positivt. Rashford har hatt den x-faktoren som har gjort det helt korrekt å holde han i klubben i mine øyne.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9262
30.03.20 15:14
TheUnitedWay: Det er veldig mye som tyder på at Rashford hadde vært mye bedre enn det han er i dag med et utlån der han sannsynligvis hadde spilt like mye som han har gjort for oss.

Problemet ditt er at du utelukker det helt fordi jeg har sagt at det kan väre mulig.

Ser man litt bak det så bunner hele greia i nettopp det. Ta saken, ikke mannen, og man kunne värt enige i at man er uenig. Det vil ikke du se noe av.

(Innlegget ble redigert 30.03.20 15:14)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9262
30.03.20 15:27
Giggsy11: Viktig å ta i bruk det mentale aspektet med trygghet og det å ha følelsen av og bli satset på i ung alder.

Er jo nettopp den fölelsen jeg ville at han skulle få med å bli satset på i et lag der han fikk en possisjon som sin, og i riktig klubb. 

Istedet ble han kastet rundt i diverse offensive possisjoner, og der manager ville brukt en annen spiller om han hadde. Man kan fint mene at han ville fått tryggheten andre steder, og vokst på det. 

Så er det de som sier at det absolutt ikke ville gått. Jeg går ikke lengre enn at jeg sier at jeg tror et utlån på akkurat det tidspunktet kunne värt bra for han, og ikke at det absolutt måtte bli det uansett i hvilken klubb han havnet. 

(Innlegget ble redigert 30.03.20 15:36)

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10141
30.03.20 17:07

Et utlån for spillere som spiller lite eller ikke utvikler seg vil være naturlig. Rashford har spilt mye og utviklet seg mye. Naturligvis lite sannsynlig at han da skulle vært enda bedre med å spille i en klubb med dårligere spillere, ny by og ukjent klubb.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9262
30.03.20 17:57
TheUnitedWay: Naturligvis lite sannsynlig at han da skulle vært enda bedre med å spille i en klubb med dårligere spillere, ny by og ukjent klubb.

For det förste er det delte meninger om hvor enormt han uvtiklet seg i denne perioden (der jeg faktisk nevte dette med lån), så at han skulle kunne tatt ytterligger steg i et miljö der han kom litt ut av komforsonen skal man ikke kimse med. Er flere aspekter med det enn å bare rulle ball.

Det virker som du helt har låst seg til tanken om at Rashford er så bra som han kunne blitt akkurat nå, og derfor svarte jeg som jeg gjorde allerede i mitt förste innlegg til deg lenger ned på siden (legger inn sitat)

"Det mange derimot ikke evner å ta inn er at det kan finnes flere veier til suksess, der den andre veien de overser muligens ville gitt enda bedre uttelling på sikt"

Jeg ville iallefall som spiller fölt meg tryggere i et miljö der man satset på meg i en spesifik possisjon og der jeg ble en nökkelfigur på laget. Heller enn å kjenne at du blir nedprioritert og spiller på lånt tid (som han jo var under JM), og fordi man ikke har spillerne man önsket. 

Derfor vil jeg tro at sjansene for at han hadde värt en bedre spiller idag med et slikt utlån ville värt store. Men det finnes ikke noe fasit på dette, så jeg kan ikke si at det du skriver ikke stemmer, men du kan heller ikke andre veien. 

Sluttvurderingen på alt dette og saken i synnerhet at du ikke helt klarer å slippe det helt at jeg önsket utlån for et par år siden, og er så oppslukt i at din ide er den riktige.  

(Innlegget ble redigert 30.03.20 18:03)

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10141
30.03.20 18:15

1. Kan ikke huske at det har vært ryktet om utlån på Rashford engang.


2. LvG og Mourinho (og klubben) har vurdert at han er talentfull nok til å satses på.


3. Det var det rette, beviselig.


4. Hvor god hadde han blitt med utlån? Like god som andre klassespillere som har vært på utlån (gjerne nevn i fleng)? 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9262
30.03.20 18:28

Altså, den forståelsen du besitter gjör det meningslöst å bruke dette som et debattforum. 

Hva i granskauen tenker du på nr 1? Må det väre rykter om det for at man skal kunne önske seg noe på bakgrunn av situasjonen til en spiller?

Allerede der skjönner jeg at du ikke er enig i det jeg skriver om at det ikke er noe fasit på dette. 

(Innlegget ble redigert 30.03.20 18:36)

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10141
30.03.20 18:31

Du har jo intet annet å backe det opp med enn dine tydelige begrensede evner å se fotball på. Da blir det ekstrem tynn suppe.


Nei, og det viser jo hvor dumt det hadde vært å låne ut en så talentfull spiller. Har ikke vært et tema. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9262
30.03.20 18:58
TheUnitedWay: Du har jo intet annet å backe det opp med enn dine tydelige begrensede evner å se fotball på. Da blir det ekstrem tynn suppe.

Når behövde man å backe opp et önske med rykter? Jeg har hele tiden backet det opp med hvorfor jeg önsker det, og det holder i massevis. Altså jeg overvurderte deg til tross for det jeg först trodde.

Tenker du på samme måte om dine egne tanker når ting ikke går som du önsker, at du ikke hadde noe å backe det opp med? 

Man kan faktisk önske seg ting uten at det behöver å väre feil, på bakgrunn av at det ikke skjer eller finnes rykter om det.

Eller er det nå du skal gå imot dine prinsipper å backe JM og mene at han gjorde de riktige tingene? Selv om det bare blir i denne ene saken :) 

Nei, og det viser jo hvor dumt det hadde vært å låne ut en så talentfull spiller. Har ikke vært et tema. 

Ikke at man faktisk tenker på den talenfulle spilleren og hva som er best for han? Der ser man, du har forstått det med din måte å se på fotball.

Altså JM spilte vel heller Rashford fordi han hadde enda mindre tro på de under han på skalaen, men samtidig ikke fikk spillerne han önsket.

Det ser man gjennom handling og valg som blir tatt under veis, og ikke gjennom spilte minutter. 

(Innlegget ble redigert 30.03.20 19:08)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 23863
lsklars
lsklarsInnlegg: 93184
CryniX
CryniXInnlegg: 12778
31.03.20 11:22

Hva er oddsen for at Ando er en av de to?

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17181
31.03.20 12:31
lsklars: Lurer på hvem de to var.

Uansett viktig at footsoldiers vet at de er det,footsoldiers og at generalens makt er allestedsnærværende.

 

Det er da hæren din som hærfører blir omtrent umulig å bryte ned.

Gir en en av soldatene lillefingeren derimot så går det lett en vei, noe vi har sett eksempel på.

(Innlegget ble redigert 31.03.20 12:31)

Bongis
BongisInnlegg: 10030
31.03.20 16:13

Forstå meg rett. Jeg savner fotball av hele mitt hjerte, og litt til. Og all fotball er tusen ganger bedre enn ingen fotball. Men jeg må si at det er utrolig synd at å spille for tomme tribuner seiler opp som favoritt. Man mister man en veldig stor del av underholdningen. Selv på TV. Tribunen er jo hele lydbilde, og jeg merket veldig godt med kampen mot LASK at det var noe som manglet. 

(Innlegget ble redigert 31.03.20 16:14)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9262
31.03.20 16:37
Bongis: Man mister man en veldig stor del av underholdningen.

Påvirker også med störste sannsynlighet det som skjer på banen, Hvem finner motivasjon når de ikke har folk i ryggen, hvem vokser av å ikke ha det presset osv.

Det er virkelig ikke noe godt forslag å gjöre det på den måten, men det handler vel mye om hvor langt man vil gå for å få det til og hva som er alternativene.

(Innlegget ble redigert 31.03.20 16:37)

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19860
31.03.20 18:06
Bongis: Selv på TV. Tribunen er jo hele lydbilde, og jeg merket veldig godt med kampen mot LASK at det var noe som manglet.

Enig.

Publikums reaksjoner som speiler det som foregår på banen er halve morroa med en kamp i sannhetstid..

Denat
DenatInnlegg: 3302
31.03.20 20:24

"Det er virkelig ikke noe godt forslag å gjöre det på den måten"

 

- Nå handler det om å finne det minst dårlige alternativet, da det ikke finnes gode alternativer. Å spille uten tilskuere er et ekstremt mye bedre forslag enn å ikke spille i det heletatt, som sannsynligvis er alternativet. Så fremt det blir gjort på en måte som er trygg for spillerne.

Se bare på kaoset som ble skapt i lavere divisjoner, da FA bestemte seg for å avslutte sesongen der. Det blir en suppe av en annen verden som kommer til å koste fotballen dyrt i mange, mange år dersom de velger samme løsning på det profesjonelle plan.

(Innlegget ble redigert 31.03.20 20:26)

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 28196
03.04.20 12:49

Nå som vi er kvitt Pogba6 i denne tråden noterer jeg at han har gått over til andre jaktmarker. Nå er det folk med annonser på finn.no som får gjennomgå!

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22108
03.04.20 14:39
Jack_Daniels: Nå som vi er kvitt Pogba6 i denne tråden noterer jeg at han har gått over til andre jaktmarker. Nå er det folk med annonser på finn.no som får gjennomgå!

Haha.


Pogba6 ja. Hadde klart å glemme ut ham jeg. Er han fortsatt aktiv her inne, eller fikk han nok nå som vi endelig begynte å se ut som et brukbart fotballag?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg