Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
FuglaCity

Innlegg: 291
FuglaCity
21.04.21 23:34

Merkelig at City har en såkalt  komplett tropp, men United allikevel har et høyere lønnsbudsjett. Da må det må være lik i lasten hos United. 

Jallaskar

Innlegg: 10177
Jallaskar
21.04.21 23:36
FuglaCity: lik

Lik er vel å ta i. Mulig Phil Jones er nærmest med alle skadene. 

DuncanE

Innlegg: 1263
DuncanE
21.04.21 23:58
TrueTopRed: Åssen kan du svare på det engang før vi er faktisk oppe å kjører med en tropp som kan kjempe om noe som helst. Det tar tid å få på plass en tropp for Uniteds del, men når man gjør det så pusher man fort minst 75/80% på samme skala.

Jeg forholder meg til nåsituasjonen, den du allerede har slakta. Per i dag er vi det nest beste laget, og bruker minst av våre penger på lønn. Da skal man være bra blåst mellom øra når man mener at lønnskostnadene isolert sett ikke er økonomisk bærekraftige. 

Du prater som om vi befinner oss i nedrykksposisjon, med en tropp utelukkende bestående av overbetalte oldiser. Som om vi behøver å kjøpe en helt ny tropp. Jeg vil mene vi allerede i dag har en tropp som i høyeste grad er "med og kjemper". Og at vi ikke vil behøve påfyll av mange kvalitetsspillere for å ta det siste steget. 

Har forøvrig god tro på at vi vil klare å vaske ut de overbetalte uten fremtid de nærmeste vinduene, og således ha godt med (lønns)rom for å forsterke troppen. Uten at dette vil pushe lønnsprosenten merkbart. Oppfordrer deg til å ta en titt på Uniteds lønninger, og se hva som faktisk må til for å øke %'en fra 53 til 80. Mye vas fra deg, men av og til må man gni seg litt ekstra i øynene.

TheBelfastBoy

Innlegg: 21834
TheBelfastBoy
22.04.21 07:12
TrueTopRed: Det tar tid å få på plass en tropp for Uniteds del, men når man gjør det så pusher man fort minst 75/80% på samme skala.

Ikke rart du liker statistikk dersom du har regnet deg frem til dette...

Jeg vil tro at OGS & Co anser seg ferdig med å rydde etter den tidligere favoritten din er feks Rojo, Jones og Bailly borte. Disse tre kan/bør erstattes med en stopper og en høyreback av høy kvalitet.

I tillegg tipper jeg man ønsker å erstatte Matic og Lingard.

Hadde man fått til dette er det bare City som ville hatt en bedre tropp i PL etter min mening. Man ville, naturlig nok, også vært laget med høyest lønnskostnader (sammen med Chelsea, City og Liverpool). Relativt til inntekter ville vi vært lavest.

Problemet fremover har ingenting med lønnskostnadene å gjøre. De har vi kontroll på. Det skjønner alle som kan regne. Problemet blir å få inn spillere av høy nok kvalitet fremover når vi muligens ikke særlig mye å investere for. Det andre problemet blir at vi muligens må erstatte viktige brikker som PP og Cavani. 

Henderson/ny, Trippier/AWB, Lindeløf/Tuanzebe, Maguire/Torres, Shaw/Telles; McTominay/Garner, Rice/Fred, Bruno/Donny, Sancho/Greenwood, Cavani/Martial, Pogba/Rashford

Denne gjengen ville ikke hatt høyere lønnskostnader enn hva vi har i dag. Det er fem spillere inn og fem ut. Antakelig kunne man lagt til både Mbappe og Kane uten å bikke 60 % (i et normal år uten Covid). Utfordringen er at vi antakelig ikke har midlene til å investere for å få troppen dit den bør være (og da prater jeg ikke om Kane/Mbappe).

(Innlegget ble redigert 22.04.21 07:12)

Bongis

Innlegg: 10888
Bongis
22.04.21 07:54

Idag tror jeg det er 8 år siden vi vant ligaen sist. 

missChance

Innlegg: 58059
missChance
22.04.21 10:31

Det sier at demonstranter sperrer adgangene til Carrington.

TrondLFC

Innlegg: 5054
TrondLFC
22.04.21 11:03

Respekt til Manchester United supporterne ; "Vi bestemmer når dere skal spille, Glazers out !" De krever og supporter overvekt i klubben ala 50+1.

Håper supporterne i begge leire setter rivalisering litt til side når Liverpool møter Manchester United til dyst i en felles demonstrasjon mot eierne i begge leire...så kan vi heller fortsette å være "uvenner" etterpå ;) Er ikke så forbanna glad i FSG jeg heller for å si det mildt.

missChance

Innlegg: 58059
missChance
22.04.21 11:14
TrondLFC: Håper supporterne i begge leire setter rivalisering litt til side når Liverpool møter Manchester United til dyst i en felles demonstrasjon mot eierne i begge leire...så kan vi heller fortsette å være "uvenner" etterpå ;) Er ikke så forbanna glad i FSG jeg heller for å si det mildt.

Synd det er litt lenge til kampen. Det hadde passet perfekt om det var denne helgen.

 

missChance

Innlegg: 58059
missChance
22.04.21 11:16

Statement from United on fans at Carrington: 'At approximately 9am this morning a group gained access to the club training ground. The manager and others spoke to them. Buildings were secure and the group has now left the site.'

TrondLFC

Innlegg: 5054
TrondLFC
22.04.21 11:21

missChance : "Synd det er litt lenge til kampen. Det hadde passet perfekt om det var denne helgen"

 

Det er sant, men tror nok at eierne er like hot da. Det er ingen tvil om at det må skje noe med eierstrukturen i engelsk fotball og jeg tror det må politiske krefter til, mens supporterne må holde poteten varm frem til da.

missChance

Innlegg: 58059
missChance
22.04.21 11:36

Carrington’s facilities manager came out to speak to the protesters, despite brandishing a scouse accent. He was told the group wanted to speak to Solskjaer. The scouser said that he wouldn’t be coming out cos the group was “intimidating”. They said they’d stay until he did.

Solskjaer was asked where his voice has disappeared to, having previously become a patron of @MU_ST in 2005, supporting the campaign against the Glazers.

The protesters asked why he could take a stand then, as a player, but not now in his far more powerful position as manager. He replied that “Joel” loves the club. (RI-kontoen)

 

Sukk ...

 

Ps. Demonstrantene er MEC (Manchester Education Committee).

(Innlegget ble redigert 22.04.21 11:43)

TrueTopRed

Innlegg: 13644
TrueTopRed
22.04.21 11:46
TheBelfastBoy: Ikke rart du liker statistikk dersom du har regnet deg frem til dette...

Det handler ikke om statestikk, men et minimum av forståelse og kunskap til å regne sammen en pakke som kommer til å stikke ivei.

Du kan komme drassanes med stats så mye du vil, men din bruk av det til nå har ikke imponert meg og tyder snarere på et desperat hjelpemiddel som kompensasjon for mangel andre steder.

Du har jo opp til flere ganger brukt det uten å evne å se begrensningene i det, senest når du omtalte hvor enkelt det burde være å bedømme keeperne med det.

Gir jo null mening, og den tillnærmingen av noe du sier deg beherske viser seg gang på gang, gjennom potesnielle fallgroper som du ikke ser selv.

Det tyder på mangel av forståelse, og den har jeg, derfor behøver jeg ikke søke den hjelpen.

Blir jo helt tullete at du i din possisjon skal ta meg for at jeg ikke forstår stats, når jeg både forstår det (om jeg ville brukt det) i tillegg ser det negative med å bruker det til alt, og derfor avstår.

Jeg vil tro at OGS & Co anser seg ferdig med å rydde etter den tidligere favoritten din er feks Rojo, Jones og Bailly borte. Disse tre kan/bør erstattes med en stopper og en høyreback av høy kvalitet.

Jones har vært med siden SAF, Rojo hentet av Van Gaal. Du har nevnt dette også tidligere, som et tegn på at du bare kjører på med den troen du har bestemt deg for.

Noen ganger må man deale med det som er der. At Ole ville bytte ut karaktærer med yngre spillere for å forsterke egen status er naturlig for han, men er det en veivinnende formula? Neppe.

Sunt fornuft sier at vi i det minste er 3-4 storfisker borte fra en ferdig tropp. Da er det i realiteten bare peanuts ut (lønnemessig) og 3-4 "pogba" inn. I tillegg til fornying av det som er der selvsagt.

Da skjønner du kanskje også at det å få en ferdig tropp vil ta tid, og Rashford pusher vel lett Sanchez lønn når han får nu kontrakt innen en års tid.

Problemet fremover har ingenting med lønnskostnadene å gjøre.

Eh, nei man går ikke under pga det, men det alene gir en fin pekepinn på hvor kompetente man er i det man dealer med.

Det sammen med det rælet (få unntak) man faktisk har tatt inn av spillere, så gir det mening.

Denne gjengen ville ikke hatt høyere lønnskostnader enn hva vi har i dag.

Vet du hva, jo selv den gjengen ville hatt det. Men jeg tror heller ikke at en ferdig tropp vil se sånn ut, så sant man ikke helt plutslig har startet å gjøre noe helt annet enn det man har holdt på med tidligere.

En ferdig tropp vil pushe den lista i taket, og gi den indikasjonen som jeg snakket om, rundt innkompetense over hele fjøla.

Få om noen klubber har vel hanket inn spillere på DD som vi, og det er sjelden tegn på at man jobber strukturert eller at man blir tatt seriøst der ute.

Men vent å se.

 

(Innlegget ble redigert 22.04.21 11:55)

TheBelfastBoy

Innlegg: 21834
TheBelfastBoy
22.04.21 12:07
TrueTopRed: Det handler ikke om statestikk, men et minimum av forståelse og kunskap til å regne sammen en pakke som kommer til å stikke ivei. Du kan komme drassanes med stats så mye du vil, men din bruk av det til nå har ikke imponert meg og tyder snarere på et desperat hjelpemiddel som kompensasjon for mangel andre steder. Du har jo opp til flere ganger brukt det uten å evne å se begrensningene i det, senest når du omtalte hvor enkelt det burde være å bedømme keeperne med det. Gir jo null mening, og den tillnærmingen av noe du sier deg beherske viser seg gang på gang, gjennom potesnielle fallgroper som du ikke ser selv. Det tyder på mangel av forståelse, og den har jeg, derfor behøver jeg ikke søke den hjelpen. Blir jo helt tullete at du i din possisjon skal ta meg for at jeg ikke forstår stats, når jeg både forstår det (om jeg ville brukt det) i tillegg ser det negative med å bruker det til alt, og derfor avstår.

Statistikk handler endel om tallforståelse, og når du skriver det jeg siterte deg på i forrige innlegg er det svært tydelig at det ikke er noe du har. Det har det forresten vært flere ganger, og noen ganger handler det ikke bare om tallforståelse, men fotballforståelse. For eksempel da du ikke forstod relevansen av tallene fra Statsbomb som jeg presenterte som svar på da du hevdet Man Utd var et passivt fotballag.

Denne gangen er det imidlertid tallforståelsen som skorter...

Man Utd kunne hentet inn tre-fire på Pogba-lønn, ja selv Sanchez-lønn, og man ville ikke vært på 70-80 % (i et normal år). 

"Vet du hva, jo selv den gjengen ville hatt det. Men jeg tror heller ikke at en ferdig tropp vil se sånn ut, så sant man ikke helt plutslig har startet å gjøre noe helt annet enn det man har holdt på med tidligere.

En ferdig tropp vil pushe den lista i taket, og gi den indikasjonen som jeg snakket om, rundt innkompetense over hele fjøla.

Få om noen klubber har vel hanket inn spillere på DD som vi, og det er sjelden tegn på at man jobber strukturert eller at man blir tatt seriøst der ute.

Men vent å se."

Troppen jeg satte opp som en illustrasjon, basert på spillere vi er linket til og spillere jeg tror vi ønsker å kvitte oss med, ville hatt minimalt høyere lønnskostnad enn troppen vi har i dag (hvis høyere i det hele tatt). Det ville vært helt uvesentlig, og man ville garantert ikke pushet 55 % av inntektene. Og det ville vært en råsterk tropp med et fint utgangspunkt videre. (Feks erstatte Cavani neste sommer.)

Det betyr ikke at jeg tror vi kommer dit. Det har jeg vært tydelig på flere ganger, og jeg har også forklart hvorfor. Men det er heller ikke poenget. Det illustrerer imidlertid at lønnskostnadene overhodet ikke er problemet for Man Utd. Tror man det kan man ganske enkelt ikke regne.

(Innlegget ble redigert 22.04.21 12:14)

TrueTopRed

Innlegg: 13644
TrueTopRed
22.04.21 12:16
TheBelfastBoy: Statistikk handler endel om tallforståelse, og når du skriver det jeg siterte deg på i forrige innlegg er det svært tydelig at det ikke er noe du har.

Jeg vil nå si at jeg er innafor når det kommer til tall, og fikk også beste karatær i mattematikk. Altså hva er det du prøver på?

Du er mer sånn at du vil flashe med noe (og i mange tilfeller med noe som ikke faktisk er der), når jeg ikke er det. Derfor ser vi det mønstret at du vil spille på det.

Kutt ut personlig agenda er det eneste jeg ber om, men det er også faktisk det eneste du tar meg på, når jeg ikke har lyst å være med på den moroa.

 

(Innlegget ble redigert 22.04.21 12:19)

TrueTopRed

Innlegg: 13644
TrueTopRed
22.04.21 12:16
TheBelfastBoy: Sancho/Greenwood, Cavani/Martial, Pogba/Rashford

Så venstrekanter til nære 8-9 mill i uken når de nye kontraktene er på plass?

Personlig håper jeg mer på denne modellen.

Sancho/Diallo/Grennwod - Ny/Greenwood/Martial/Rashford - Rashford/Martial

Ev kan Martial også bli solgt, og da Rashford uansett spiller alt til venstre, så kunne en Robbie Brady (fri transfer i sommer) eller en Diallo (backup også der). 

TheBelfastBoy

Innlegg: 21834
TheBelfastBoy
22.04.21 12:17
TrueTopRed: Du er mer sånn at du vil flashe med noe

Det klarer du helt fint selv.

TrueTopRed

Innlegg: 13644
TrueTopRed
22.04.21 12:23

Vi har diskutert i så mange år TBB at når jeg ser et sånt kort svar, så er det et tegn på resignation, men at du uansett vil gå ut på topp (det jeg nevnte med å flashe) :)

La oss snakke United istedet for., postet et annet innlegg til deg rundt fronttrioen.

(Innlegget ble redigert 22.04.21 12:24)

GreySerpent

Innlegg: 30104
GreySerpent
22.04.21 12:24
TrueTopRed: Jeg vil nå si at jeg er innafor når det kommer til tall, og fikk også beste karatær i mattematikk. Altså hva er det du prøver på? Du er mer sånn at du vil flashe med noe

Ser du det ikke selv?

TheBelfastBoy

Innlegg: 21834
TheBelfastBoy
22.04.21 12:25
TrueTopRed: Så venstrekanter til nære 8-9 mill i uken når de nye kontraktene er på plass? Personlig håper jeg mer på denne modellen. Sancho/Diallo/Grennwod - Ny/Greenwood/Martial/Rashford - Rashford/Martial Ev kan Martial også bli solgt, og da Rashford uansett spiller alt til venstre, så kunne en Robbie Brady (fri transfer i sommer) eller en Diallo (backup også der).

Var mer et eksempel enn hvordan jeg mener det burde se ut. Spesielt høye lønnskostnader (sml med konkurrentene) ville det ikke medført.

Når det er sagt er det en løsning med flere fleksible spillere som ville gitt oss mange muligheter. Jeg liker godt Pogba som venstrekant, og jeg tror Rashford ville hatt godt av mer konkurranse. 

Tror absolutt at løsningen du setter opp også kunne vært bra.

TheBelfastBoy

Innlegg: 21834
TheBelfastBoy
22.04.21 12:26
TrueTopRed: Vi har diskutert i så mange år TBB at når jeg ser et sånt kort svar, så er det et tegn på resignation, men at du uansett vil gå ut på topp (det jeg nevnte med å flashe) :)

Jeg tror vi alle er litt resignerte når det gjelder din fremferd på dette forumet. Og har vært det i flere år. Litt usikker på om det betyr det du tror, men likevel..

(Innlegget ble redigert 22.04.21 12:27)

TrueTopRed

Innlegg: 13644
TrueTopRed
22.04.21 12:30
TheBelfastBoy: Litt usikker på om det betyr det du tror, men likevel..

Dette handler om at du ikke får kred nok for den statsen du faktisk bruker, og da er jeg et hinder på veien i å få tilfredstilt det egoet.

Klart jeg blir et issue da.

Det er jo ikke som at jeg under noen omstendigheter velger å bli personlig med deg, men ender alltid opp der uansett fordi bla du søker deg ditt.

Om du evnet å respektere min mening uten å bli en liten suttregutt, så ville dette fungert bra. Men nei, da står du fortsatt igjen på perrongen med en stats og innlegg som i dine øyne får for lite fokus.

Jeg tar din attention, derfor er jeg et problem for deg.

(Innlegget ble redigert 22.04.21 12:32)

Jallaskar

Innlegg: 10177
Jallaskar
22.04.21 12:31
TrueTopRed: Jeg vil nå si at jeg er innafor når det kommer til tall, og fikk også beste karatær i mattematikk. Altså hva er det du prøver på?

Han "prøver" ikke på noe som helst, han bare påpeker at dine "80%" tyder på at du faktisk ikke har peiling på dette.

Den som "prøver" på noe her er jo du, som enten ikke har peiling eller skrev noe borti natta som du ikke klarer å gå tilbake på.

TrueTopRed

Innlegg: 13644
TrueTopRed
22.04.21 12:34
Jallaskar: Han "prøver" ikke på noe som helst, han bare påpeker at dine "80%" tyder på at du faktisk ikke har peiling på dette.

Hva tilsier at du har peiling? Om du ikke har det, hva tilsier da at du kan si noe som helst i den saken?

Den som "prøver" på noe her er jo du, som enten ikke har peiling eller skrev noe borti natta som du ikke klarer å gå tilbake på.

Altså seriøst, jeg skriver da bare mine vanlige innlegg som også du gjør, men blir verbalt hoppet på for det. Det tror jeg ikke at du er kapabel til å ta inn.

(Innlegget ble redigert 22.04.21 12:36)

TheBelfastBoy

Innlegg: 21834
TheBelfastBoy
22.04.21 12:36
TrueTopRed: Dette handler om at du ikke får kred nok for den statsen du faktisk bruker, og da er jeg et hinder på veien i å få tilfredstilt det egoet.

Huff, ja, det der er et vedvarende problem.

Det er helt absurd hvor opptatt du er av ego og behov for kred på et anonymt nettforum. Det er ikke vanskelig å forså at dette er et klassisk «på-seg-selv-kjenner-man-andre»-case som går helt galt. Jeg tror det kunne hjulpet veldig for deg om du la litt mindre prestisje i diskusjonene.

Jallaskar

Innlegg: 10177
Jallaskar
22.04.21 12:36
TrueTopRed: Hva tilsier at du har peiling? Om du ikke har det, hva tilsier da at du kan si noe som helst i den saken?

Denne reaksjonen tyder på at mitt forrige innlegg var korrekt: du har enten uttalt deg om noe du ikke har noe som helst peiling på, eller du makter ikke å innrømme at du skrev noe feil.

 

TrueTopRed

Innlegg: 13644
TrueTopRed
22.04.21 12:39
TheBelfastBoy: Jeg tror det kunne hjulpet veldig for deg om du la litt mindre prestisje i diskusjonene.

Vel handlingsmønster sier noe annet. Men det er i seg selv man kjenner andre, det er du et eksempel på her, når du ser hele mønstret.

 

TrueTopRed

Innlegg: 13644
TrueTopRed
22.04.21 12:40
Jallaskar: Denne reaksjonen tyder på at mitt forrige innlegg var korrekt: du har enten uttalt deg om noe du ikke har noe som helst peiling på, eller du makter ikke å innrømme at du skrev noe feil.

Min reaksjon er grunnet på at enda en random fyr dukker opp fra det sorte hull og vil ha en mening. Da lurer jeg pent på om denne har noe peiling i saken, eller bare er en "likes" til favoritsert side.

Jeg mener at du er det siste, motbevis meg gjerne.

Om du ikke har peiling, så kan du da for faen heller ikke si at jeg tok feil. Er TBB pappan din og du tar hans ord som god fisk?

Sannheten er at dette er en fremtidssak som det ikke er noe fasit på enda, så bare spekulasjoner, så bare på det så tilsier det at du bør være stille istedet for å komme med beskyldninger.

(Innlegget ble redigert 22.04.21 12:43)

GreySerpent

Innlegg: 30104
GreySerpent
22.04.21 12:42
TrueTopRed: Min reaksjon er grunnet på at enda en random fyr dukker opp fra det sorte hull og vil ha en mening. Da lurer jeg pent på om denne har noe peiling i saken, eller bare er en "likes" til favoritsert side.

Du vet at alle vi randomme fyrer kan lese alt som postes her inne? Og tilegne oss en mening ut ifra det. Du vet verken mer eller mindre enn oss randomse fyrer.

TheBelfastBoy

Innlegg: 21834
TheBelfastBoy
22.04.21 12:48
GreySerpent: randomme fyrer

Ærlig talt, han må da forstå at han må opparbeide seg mer «kred» før han kan få mene noe...

Jallaskar

Innlegg: 10177
Jallaskar
22.04.21 12:49
TrueTopRed: Min reaksjon er grunnet på at enda en random fyr dukker opp fra det sorte hull og vil ha en mening. Da lurer jeg pent på om denne har noe peiling i saken, eller bare er en "likes" til favoritsert side.

Jeg ser ingen grunn til å gjenta det du har fått forklart fra andre i tråden. Les innleggene fra BelfastBoy om du er interessert i å finne ut hvorfor man ikke vil komme opp i den lønnsandelen du skrev i innlegget i går kveld.

For min del må du bare kjøre på med din opprinnelige påstand, det bryr meg i grunnen ikke så mye. Andre som er innom tråden kan imidlertid lære noe om man påpeker feil i det du har skrevet.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg