Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
BigTonyAdams
BigTonyAdamsInnlegg: 16986
16.02.17 10:03
Bacary: Fotball er likevel et litt tilfeldighetens spill.

Ikke når det kommer til Arsenal, det er ikke tilfeldig lenger når det gjentar seg i 10 år og mot alle gode klubber på bortebane.

Vet du prøver å bortforklare alle våre kamper hvor vi får juling, men det er ikke intellektuelt eller ærlig å peke på slikt lenger.

Vi har en manager som har gått ut på dato for lenge siden, vi er blitt fotballverdens vits.
- Bayern-fansen jublet når de trakk oss, som om de skulle trukket hvilket som helst dritt-lag som har kommet videre fra gruppa.
Jeg er 100% sikker på at Lech Poznan hadde gitt de bedre kamp i går, det basert på at nær sagt alle andre lag i BL har gjort det denne sesongen.
- Chelsea-fansen synger at vi må gi Wenger en ny kontrakt.
- Vi er det eneste storlaget i Europa som konsekvent får juling og blir ydmyket på denne måten hver eneste sesong og gjerne flere ganger.

Eneste jeg ikke fatter med dere Wenger in-fans er, når er nok, nok?
Hvor mange gange må vi bli pisset på, før dere vil lukke munnen og ikke ta i mot lenger?

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 10544
16.02.17 10:12
Jazzeron: men folk ser bare kroppspråket og tenker han er ræva/gir opp/dårlige holdninger. Jeg er helt for å ha mer steel/vilje/guts i laget, men det er et strukturelt problem mer

Det er når dette skjer eg mener en kan bruke frasen "manageren har mistet garderoben" Spillerne er hverken interesert i å respondere på sjefens ordrer eller har selvrespekt nok til å skjønne at de selv faktisk skjemmer seg ut i det store bildet"

De gir kort og godt mer eller mindre fan nok av dem til att hele korthuset faller sammen. Og det skal ikke så mange til , men en sjef på dette nivået må få hundre prosent respons fra alle skal en henge helt med der oppe.

jback
jbackInnlegg: 16146
16.02.17 10:23
FrannyLee: Det er når dette skjer eg mener en kan bruke frasen "manageren har mistet garderoben" Spillerne er hverken interesert i å respondere på sjefens ordrer eller har selvrespekt nok til å skjønne at de selv faktisk skjemmer seg ut i det store bildet" De gir kort og godt mer eller mindre fan nok av dem til att hele korthuset faller sammen. Og det skal ikke så mange til , men en sjef på dette nivået må få hundre prosent respons fra alle skal en henge helt med der oppe.

Enig.

At spillere får lov å ha slike holdninger på banen er skremmende på dette nivået.

Å gi 100% burde være minstekravet. Virker dog som minstekravet til Wenger er at spillerne skal prøve å spille den fotballen som så mange Arsenal-fans har blitt så glad i.

I dagens fotball er aggressivitet, løpsvilje/kapasitet og taktiske ferdigheter vesentlige. At Wenger ikke bruker en spiller som Welbeck i en kamp som dette er synonymt med at Wenger er en dinosaur å regne taktisk.

Skulle likt å sett hva SAF hadde gjort om enkeltspillere tok seg så store friheter som noen gjør.

WSnake
WSnakeInnlegg: 3739
16.02.17 10:34

Øzil skal være "glasuren" på kaken..Han er den som skal gjøre det "geniale" i laget..Men jævla vanskelig for den typen spiller å "skinne" når hele kakebunnen er borte..Når eks Coq som skal være ballvinner vinner NULL taklinger i kampen..Øzil har aldri vert en type spiller som løfter en ikke fungerende lag, men en type spiller som videre løfter et lag som fungerer

Vi har i lang tid nå vert et lag uten sjel og glød..virker rett å slett som vi ikke tror lenger...

Alle snakker om det gode samholdet i troppen etc...kanskje det er et tegn på at vi mangler den genuine vinnermentaliteten i gruppa..for å si det flåsete så har gruppa det rett å slett for behagelig sammen..Vi har for få Alexis typer som setter krav og drar de andre opp på et vinner nivå ??  

Justice 96
Justice 96Innlegg: 28918
16.02.17 10:38

Skjønner ikke helt hvorfor man klikker på Wenger etter tap borte mot Bayern München? Det kan neppe være overraskende, verken resultatet eller det spillemessige?  

Okei, det tapes på en ekkel måte, men kom igjen, dere er blitt utslått før finalen bortimot alle år dere har deltatt. (20 år?). Hvorfor skulle denne sesongen blitt annerledes? 

Synes det blir tåpelig å forvente noe mer denne sesongen. CL har aldri vært greia til Wenger, utenom det å kvalifisere klubben for spill der. Lev med det. 

grock19
grock19Innlegg: 81793
16.02.17 10:41

Sier litt når selv Claude har mistet helt gnisten til å være sint og heller konsentrerer seg om en ganske nøktern analyse.. 

Er Claude nå blitt symbol på the Arsenal dressing room? 

https://youtu.be/hpUWosEYrWs

Red
RedInnlegg: 299
16.02.17 10:48

Er så mye å ta tak i etter gårsdagen at man kan ikke ta alt. Mye er allerede sagt. Konklusjonen blir vel at det er intet nytt under solen i år heller. Slått og ydmyket. Latterliggjort igjen.

For meg er 3-1 målet avgjørende. på 2-1 har vi fortsatt et ok resultat, men når 3-1 kommer 3 minutter etter 2-1 er rakninga i full fremmarsj. Jeg ble sittende å studere 3-1 og la merke til en ting som (nesten) fikk meg til å ramle av stolen. Se på Mustafi. Her går pasninga. Mustafi ser ikke på spillet. Han ser vekk for å kjefte på Bellerin. Det er et løp som er i ferd med å gjøres rett foran han, men han legger ikke merke til det fordi han FØLGER IKKE MED! Sekundet etter. Han står fortsatt å glor på Bellerin. Se på kroppsstillingen hans. Totalt gal. Vendt vekk, og i ubalanse. Her er det allerede for sent. Løpet er gjort og Mustafi er allerede her på etterskudd. Hjelper selvsagt da svært lite å ikke engang se på det som skjer. Legg også merke til avstanden mellom de to stopperne. Et hav av rom og plass de etterlater seg. Eneste som kunne redde oss på dette tidspunktet er om Gabriel hadde vært tidligere oppe i motspiller og forhindret flikken som sender Thiago alene med keeper. Han klarer selvsagt ikke å forhindre det. Resultatet. En Bayern spiller helt alene i vår straffeboks. ALENE. Vi er så utspilt at vi har latt en Bayern spiller være alene, fullstendig upresset ved vårt straffefelt. Og det er ingen kontringe eller noe i den duren, vi står i utgangspunktet lavt med laget i det Bayern starter dette trekket. Men en aldeles udugelig organisering der bak, folk som ikke holder fokus, og Bayern er igjennom lett som bare fy. Og Mustafi står å kjefter og smeller mot Bellerin. Bedømmelsen av hvor fokuset skal være i ulike situasjoner er så skremmende lavt at jeg mangler ord. Etter ballen ligger i nettet presterer fortsetter Mustafi å gi Bellerin det rene. Herregud, så flaut. Hva faen driver han med? At han ikke greier å forsvare egen boks så snart ballen får litt luft under seg på 2-1 hjelper heller ikke. En midtstopper som knuses i duell på den måten (fulgt opp av en keeper uten rekkevidde), og gir Bayern 2-1 på useriøst enkelt vis holder ikke mål. Ingen dager i uka, ingen dager i året. Uakseptabelt. 

Vi har den siste tiden blitt knust av topplag som Chelsea og Bayern. Spiller jevnt mot Hull og taper for Watford. Skal ikke dra den for langt altså, men rent kvalitetsmessig, er vi mest lik Watford og Hull eller Chelsea og Bayern? 

LeCoq
LeCoqInnlegg: 5160
16.02.17 10:54
Red: men rent kvalitetsmessig, er vi mest lik Watford og Hull eller Chelsea og Bayern?

Førstnevnte. Vi er et helt ok lag, verken mer eller mindre. 

Dette bør ordnes ila. sommeren: 

1. En ny manager. 
2. Et organisert forsvar + ny venstreback. 
3. En skikkelig midtbane. 

WSnake
WSnakeInnlegg: 3739
16.02.17 10:56
Red: Jeg ble sittende å studere 3-1 og la merke til en ting som (nesten) fikk meg til å ramle av stolen. Se på Mustafi. Her går pasninga. Mustafi ser ikke på spillet. Han ser vekk for å kjefte på Bellerin.

Men press arbeidet på høyresiden før pasningen ble slått inn sentralt var katastrofe...Mustafi skulle selvfølgelig hatt fokus på egen oppgave før han kjeftet å smelte der...Men forstår at han klikket  

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13092
16.02.17 10:57

Flott innlegg Red, bortsett fra at du har glemt at tapet er Ozil sin skyld.

LeCoq
LeCoqInnlegg: 5160
16.02.17 10:58

Ornstein på Twitter:

Arsene Wenger's future will be decided at end of season. New deal offered earlier still on table but will be mutual decision in summer #AFC

I tillegg til å ha en dinosaur som manager, har vi også et styre uten ryggmarg og ambisjoner. Lover godt, dette.

(Innlegget ble redigert 16.02.17 10:59)

Vietto
ViettoInnlegg: 3984
16.02.17 11:01

Fin agenda kompis. Ingen har lagt hele skylden kun på Özil. Det påpekes kun at han har blitt et taktisk problem for klubben. Og det er ikke så vanskelig å se. Typer som Iwobi, Özil og Xhaka skulle aldri startet igår. Xhaka kunne funket i 4-3-3 med to indreløpere som jobber som faen rundt han. I dagens formasjon og spillermateriale kommer han til å floppe som bare det. 

Aguero16
Aguero16Innlegg: 2172
16.02.17 11:05
snkz: Og dette er Sanchez?
Jaja, da er vi totalt uenige

Når Sanchez fører ballen fremover og blir omringet av 3 Bayern spillere og mister ballen enkelt. Hva ønsker du da som supporter at Sanchez skal gjøre? Skal han stoppe opp, veive med armene og tydlig vise misnøye med lagkamerater? Eller skal han jobbe som faen for å gjenvinne ballen?

Det skal være sagt at eg syns Sanchez som oftest viser enorm arbeidsmoral. Men han også svikter i går når han viser det eg vil kalle dårlege holdninger. Desse overbetalte stjernene (gjelder spillere i alle klubber), må vise at dei blør for laget uansett resultat og prestasjoner. Det er lov å være misfornøyd med lagkamerater, og selvsagt skal ein stille krav til medspillere. Men da må ein først og fremst gå i krigen sjølv og vise det i 90 min, ikkje jobbe i knappe 50 min, så gi opp og skylde på medspillerene.

AFCN5
AFCN5Innlegg: 674
16.02.17 11:05

Ny manager, spark/selg 8 spillere (av de som spilte i går) få ett nytt styre, selg alle som ligger mer i senga skada enn på trening.  -> kjøp nytt. 
Prøv igjen.

Hallogallo
HallogalloInnlegg: 10141
16.02.17 11:08
Red: Skal ikke dra den for langt altså, men rent kvalitetsmessig, er vi mest lik Watford og Hull eller Chelsea og Bayern?

Vi er mest lik Chelsea og Bayern, selv om de fleste akkurat nå kansje vil svare Watford og Hull pga de siste kampene. De to setningene før du stiller spørsmålet, legger jo også ganske bra opp til at folk skal svare Watford og Hull.

Vietto
ViettoInnlegg: 3984
16.02.17 11:09

Det at Mertesacker fikk forlenget kontrakten sier alt om hvor lavt klubben har sunket. Selv Mustafi er ikke god nok for å starte kamper om man ønsker ligagull. Makan til oppskrytt spiller. Vi trenger en ny stopper. 

(Innlegget ble redigert 16.02.17 11:10)

Hallogallo
HallogalloInnlegg: 10141
16.02.17 11:15

Man kan bruke gårsdagens kamp til å argumentere for at Bellerín, Mustafi, Gabriel, Gibbs, Coquelin, Xhaka, Iwobi, Özil, Chamberlain og Sanchez (hvis man legger seg på kroppsspråksanalysenivå) er for dårlige. Null problem det. Nå nevnes Mustafis opptreden på 2-1 og 3-1 og en utenforstående nevner kroppsspråket til Sanchez. Gabriel, Gibbs, Coquelin, Xhaka, Iwobi, Özil og Chamberlain har alle fått sin dose. Så da er det kanskje Bellerín som har sluppet litt unna.

Vietto
ViettoInnlegg: 3984
16.02.17 11:26

Det er ingen som trekker konklusjoner kun pga gårsdagens kamp. Selv noen liker å få det frem slik. 

ModernMan
ModernManInnlegg: 9864
16.02.17 11:49

Jazz: hvem har lagt skylda på Özil?

lsklars
lsklarsInnlegg: 61122
16.02.17 12:23

Hvem kunne dere tenke dere inn for Wenger, realistisk sett? 

Bappy
BappyInnlegg: 1448
16.02.17 12:26

Wenger i intervju med tysk TV (ZDF)

"Einen kleinen Vorteil gegenüber dem FC Bayern sieht Arsene Wenger auf Seiten seiner Mannschaft: "Das Rückspiel ist bei uns Zuhause." Ob er auch in der nächsten Saison Trainer des FC Arsenal sein will, werde er im "März oder April" entscheiden. "

 

Eller for å ta det på norsk: Om han er trener for Arsenal neste sesong avgjøres i mars eller april

 

DennisB
DennisBInnlegg: 9233
16.02.17 12:37
Jazzeron: Hehe, vi taper med 5 mål, og folk henger ut Ozil. Snakk om å ikke skjønne noe av hva fotball går ut på. Evt henge seg opp i "holdninger", "kroppspråk" og annet svada. Følg heller med på damelangrenn om du vil ha kroppspråk.

Hehe, jeg elsker når noen skal opplyse andre om hva fotball går ut på. Tiden har vel gått forbi perioden der man ikke "forstod" Ôzil nå.

Du nevner forresten Xhaka, Iwobi og Gibbs selv. Er helt enig i vurderingene, men det blir i min bok det samme som å angripe Özil.

BigTonyAdams
BigTonyAdamsInnlegg: 16986
16.02.17 12:37
Justice 96: Skjønner ikke helt hvorfor man klikker på Wenger etter tap borte mot Bayern München? Det kan neppe være overraskende, verken resultatet eller det spillemessige?   Okei, det tapes på en ekkel måte, men kom igjen, dere er blitt utslått før finalen bortimot alle år dere har deltatt. (20 år?). Hvorfor skulle denne sesongen blitt annerledes?  Synes det blir tåpelig å forvente noe mer denne sesongen. CL har aldri vært greia til Wenger, utenom det å kvalifisere klubben for spill der. Lev med det.

Skjønner ikke hvorfor dere klikker på FSG etter tap i ligaen og muligheten for ligagull ryker.
Det kan neppe være overraskende, verken resultatet eller det spillemessige?

Okei, det tapes på en ekkel måte, men kom igjen, dere har tapt sjansen til å vinne dette i 27 år nå.
Hvorfor skulle denne sesongen blitt annerledes?

Synes det blir tåpelig å forvente noe mer denne sesongen. PL har aldri vært greia til Liverpool, utenom å være med og en gang i blant snuse på noe så dere får opp håpet. Lev med det.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 12053
16.02.17 12:39

Okei, den svei litt mr Adams. Og det var ikke jeg som skrev innlegget du svarte på engang. 

Koskinen
KoskinenInnlegg: 2575
16.02.17 12:41

Kan ikke si annet enn at denne tråden er morsom lesing. God stemning :-)

DennisB
DennisBInnlegg: 9233
16.02.17 12:44
BigTonyAdams: Hvorfor skulle denne sesongen blitt annerledes?

Noen ganger nailer du innleggene dine så til de grader, kompis.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 2172
16.02.17 12:46
Hallogallo: en utenforstående nevner kroppsspråket til Sanchez

Dette blei tatt opp i pausen av Hareide og Bratseth. Men kva veit nå dei om dette.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 7374
DennisB
DennisBInnlegg: 9233
16.02.17 12:50
Aguero16: Dette blei tatt opp i pausen av Hareide og Bratseth. Men kva veit nå dei om dette.

Hvordan jeg enn vrir og vender på det, kan jeg ikke se noe negativt verken for laget, eller for han selv her. Jeg kan aldri tenke meg at resten av laget bærer et negativt preg av å ha en såpass profesjonell spiller som Alexis på banen, inkludert hans kroppspråk. Han har et sydlandsk temperament på godt og på vondt, men er tvers igjennom profesjonell.

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13092
16.02.17 12:56
DennisB: Du nevner forresten Xhaka, Iwobi og Gibbs selv. Er helt enig i vurderingene, men det blir i min bok det samme som å angripe Özil.

Hvorfor det? Har ikke kommet med lettvint tabloid piss ala "spiller x er symbolet på alt som er galt med Arsenal" som folk her skriver om Ozil. Tvert imot har jeg vel skrevet at det problemer som kommer fra manageren. Å si at spillerne mangler vinnervilje blir for enkelt for meg. De hadde naturligvis ikke vært på dette nivået hvis de ikke ville vinne.

Det jeg sa om nevnte spillere var at Xhaka ikke virker veldig smart, noe som må sies å være innafor utfra hva han har prestert så langt, samt at jeg lurte på hvor Iwobi hadde fått klippekortet fra, samt at Monreal bør inn for Gibbs. Ikke mye til uthengning spør du meg.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg