Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Makatelli
MakatelliInnlegg: 7748
19.03.17 20:06

Bellerin har tapt seg skikkelig i det siste. Han tørr aldri å utfordre noen lenger og sentrer bare mot midten eller tilbake til forsvar. Det han burde gjøre er det han pleide før, bruke farten sin til å komme seg ned til dødlinjen og inn.

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 1387
20.03.17 11:26
Makatelli: Bellerin har tapt seg skikkelig i det siste.

Tapt seg altså ? Regelrett blitt en langt dårligere spiller enn han er. Formtap kaller man det, han har ikke forfalt til en dårligere spiller. Mustafi er ikke tilbake til samme form før skade det hjelper ikke HB da han må rette opp i Mustafi sine tabber og det hjelper heller ikke at han nesten ble slått ihjel av alonso pluss andre småskader han har hatt denne sesongen. Han har på ingen måte "tapt seg". Tar man med den generelle formen til resten av laget så er det ikke så rart at det har gått som det gjort med både han sanches og Granit som alle har vært langt under pari, men likefull de eneste som fortjener godkjent for og i det minste ha prøvd, det samme kan en ikke si om resten av laget de siste kampene.

Beklager forøvrig denne spamminga.

Barbosa
BarbosaInnlegg: 3871
20.03.17 11:50

Er det fortsatt noen Arsenal-fans her inne som håper Wenger fortsetter?

 

CryniX
CryniXInnlegg: 10787
20.03.17 11:50

Har John Cross rett, får Wenger fortsette?

Insidious
InsidiousInnlegg: 1151
20.03.17 11:53

Times, Guardian, Telegraph og Mirror melder at han blir. Krise. Håper på masseprotester både på og utenfor stadion. 

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25187
20.03.17 12:17
Insidious: Håper på masseprotester både på og utenfor stadion.

Kjip avsluttning for Wenger isåfall.  

Har gitt over 20 år av karrieren/livet sitt til klubben med en god dose suksess for å si det mildt, for så å bli utsatt for dette.

Insidious
InsidiousInnlegg: 1151
20.03.17 12:26

Han utsetter seg selv for dette. Nok er nok. Kan ikke forvente at fansen bare skal akseptere dette og holde kjeft. Wenger er en arrogant og sta egoist. Hadde han brydd seg om klubben hadde han ikke ønsket å forlenge. 

(Innlegget ble redigert 20.03.17 12:27)

Faquarl
FaquarlInnlegg: 11565
20.03.17 12:29

Hadde vært kjipt å se Arsenalfansen protestere mot Wenger, men enig med Insidious, hvis så skjer har han utsatt seg for det selv. En legende bør vite når han skal ta hatten og gå. Tapet på lørdag skulle vært den ørtende spikern i den kista.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 7748
20.03.17 12:46

Jeg fant en video fra 2 år siden hvor Piers Morgan diskuterer med Martin Keown om Wenger. Alt han sier er like gyldig i dag.

Insidious
InsidiousInnlegg: 1151
20.03.17 12:55

Wenger setter jo seg selv og sitt ego foran klubben for øyeblikket. Han er fast bestemt på å bevise seg selv, selvom han ikke makter det lenger. Lost. 

Insidious
InsidiousInnlegg: 1151
20.03.17 13:01

Om han skal fuckings prøve om og om igjen må han hvertfall prøve allt han kan. Hvorfor fuck stiller han uforberedt til hver jævla sesonginnledning. Faen så ufattelig dette er.

ONV95
ONV95Innlegg: 2852
20.03.17 13:01
Makatelli: Jeg fant en video fra 2 år siden hvor Piers Morgan diskuterer med Martin Keown om Wenger. Alt han sier er like gyldig i dag.

Piers Fuckings Morgan som sannhetsvitne. Vi har altså sunket så lavt.

ModernMan
ModernManInnlegg: 9793
20.03.17 13:08

Slutt å gnåle så jævlig æ.

It is what it is.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 7748
20.03.17 13:18
ONV95: Piers Fuckings Morgan som sannhetsvitne. Vi har altså sunket så lavt.

Alt Piers sier i det videon er helt helt korrekt. Hvis vi hadde hatt et kompetent styre i klubben så ville de tatt denne avgjørelsen ut av hendene hans.  De kunne sagt du får dessverre ikke en ny kontrakt, men du kan gjerne gå i media og si at du slutter selv slik at det virker som det er din avgjørelse.

TheBracket
TheBracketInnlegg: 37959
20.03.17 13:28

Hvis Wenger fortsetter får vi det endelige beviset på at resultater ikke betyr noe i Arsene FC. 

DennisB
DennisBInnlegg: 8812
20.03.17 14:35

Noe jeg er ganske sikker på, er at inntektene for klubben vil gå endel ned neste år, dersom Wenger fortsetter. Vi snakker om nedgang i salg av supportereffekter, billetter (tviler stort på at vi får fulle hus som en regel neste sesong), og kanskje også på sponsorsiden (på sikt), nå som det skal bli vanskelig å klare CL neste år. Noe som gir lavere sportslige inntekter også. Dette kan fort forsterke seg til sesongen 18/19.

Og jeg som trodde dette til syvende og sist var bunnlinja for Kroenke. Så dette overrasker meg. Jeg tror ikke de ser de faktiske konsekvensene her.

For egen del er det slutt på kjøp av noe som helst Arsenal-relatert, og jeg tar ikke lenger turen over for å se laget. Jeg tror det er mange som tenker som meg. Ikke nødvendigvis i protest mot at Wenger ikke gir seg, men fordi interessen og gnisten for laget har nådd bunnivå for mitt vedkommende. 

En ny manager vil forandre dette.

(Innlegget ble redigert 20.03.17 14:43)

LeCoq
LeCoqInnlegg: 4970
20.03.17 15:31

Det er en skam om han fortsetter. Wenger in-gjengen, som skal støtte Wenger uansett hva han gjør, er ødeleggende for denne klubben. Wenger er ikke større enn Arsenal. Hvor vanskelig er det å skjønne?

Nå ender det nok opp med forsøk på å presse han ut. Herlig avslutning, eller hva? Noen ganger bør man gi seg mens leken er god.

(Innlegget ble redigert 20.03.17 15:33)

Red
RedInnlegg: 299
20.03.17 15:39

Blir litt synsing her nå, da en del ting her er basert på rykter og tolkninger, men nå som det ser ut til at Wenger blir værende har jeg et par betraktninger rundt situasjonen. 

Det Kroenke gjør, som er hans måte å drive klubb på, er å unngå å involvere seg i driften av klubben. På sett og vis smart, for Kroenke har trolig ikke nok kunnskap om drift av fotballklubb til at hans eventuelle bidrag ville gjort klubben godt. Det han heller har gjort er å gi andre ansvar for driften. Og her ligger mye av problemet. Det har aldri så vidt jeg vet blitt offentlig bekreftet, men at Kroenke har gitt Wenger utrolig mye makt er det liten tvil om. Wenger har, til manges store frustrasjon, fått makt over egen kontraktssituasjon og bestemmer selv om han forlenger eller ikke, men det stopper neppe der. Wenger har også svært stor makt på strukturen i klubben. Han har uttalt seg med skepsis til å jobbe med en sporting director, og begrunner det med at han ikke liker tanken på at andre enn han selv kjøper spillere. Boro Primorac, hans urokkelige høyrehånd som førstelagstrener, har vært med nesten like lenge som Wenger selv, og det er vel lite som tyder på at Wenger ikke har vært ansvarlig for ansettelser av øvrige i apparatet rundt laget. Foruten å ha samme førstelagstrener i to tiår har vi hatt to assisterende managere over samme periode. Jeg tror klubben skriker etter noe nytt, ikke bare ny manager, men friskt blod i flere ledd. Tar jeg ikke helt feil var dette en viktig strategi hos Ferguson i United, der han ofte gjorde endringer i statteapparatet med begrunnelse av å hele tiden være nyskapende, folk med nye ideer og nye giv skal slippe til. Her ser Wenger ut til å ha valgt en helt annen tilnærming, noe jeg tviler på at har vært til vårt beste.   

Spør du meg ser det ut til at Wenger meget godt kunne hatt nytte av hjelp på en del områder, også når det kommer til spillerkjøp. Jeg synes det mangler en rød tråd når man ser spillerne som hentes. For meg virker det som om Wenger i alt for stor grad ser etter individuelle ferdigheter når han kjøper spillere. Dette kan begrunnes med at spillerne vi henter inn ofte ser ut til å hentes fordi de ble tilgjengelige. Özil var på vei ut av Real Madrid da vi meldte interesse, Sanchez på vei ut av Barca, samme med Welbeck i United og Cech i Chelsea. Var disse i det hele tatt på blokka før de ble gjort tilgjengelige for salg? Det er to tilnærminger her, tilpasse spillere etter systemet, eller tilpasse systemet etter spillere. Skal du tilpasse systemet etter spillere må du være dyktig på dette området, og jeg synes ikke Wenger klarer dette. At spillere har gode og dårlige sesonger annet hvert år tror jeg vitner til at de ikke trives godt nok i systemet. At folk stagnerer et også med på å underbygge dette poenget. Jeg må si jeg synes spillerne andre toppklubber henter inn er spiller som i langt større grad ser ut til å passe inn i lagene deres. Sommersigneringer som Mané, Marcos Alonso, David Luiz, Wanyama og Ibrahimovic gir mening. Våre signeringer gir ikke alltid det inntrykket. Dersom det er noe i dette kan det også være en av årsakene til at spillere ofte signeres sent i overgangsvinduet, da Wenger venter for å se hvem som blir gjort tilgjengelig mot slutten.

Til systemet vårt tror jeg også dette er kostbart. Dersom enkeltindividene blir viktigere enn kollektive blir man fort veldig sårbar. Et kjipt eksempel å ta som Arsenalsupporter, men hos våre naboer et ting helt annerledes. Systemet deres er fortreffelig, og man sitter litt med følelsen av at dersom man plukker ut en enkeltspiller, spiller det liten rolle for kollektive er så sterkt. Og dersom alle holder seg friske vil systemet løfte enkeltspillere på en helt annen måte. Hos oss ser vi at spillere kan ha svake sesonger, for så følge opp med en sterk sesong. Og omvendt. Det er ganske ujevnt. Det er litt vanskeligere å se for seg at spillere i et sterkt kollektiv skal falle slik en spiller som Özil har gjort i år (fra i fjor). Et annet eksempel på dette er hvordan vi sliter med lag som presser oss høyt. Cazorla er en herlig spiller å ha, da han har ro og ballkontroll til å komme unne intenst press på en helt annen måte enn våre andre midtbanespillere. Jeg mener vi er veldig mye mer sårbare for å avstå press nå som Cazorla er ute, og det er nok et eksempel på hvor viktige vi har en tendens til å gjøre enkeltspillere. 

Så, til det jeg mener MÅ gjøres dersom Wenger blir værende. Vi trenger en opprydding internt. Støtteapparatet må rustes kraftig opp. Derfor var det for meg veldig gledelig at det har begynt å surre noen rykter om at en opprydding i apparatet rundt klubben er i anmarsj. Det sies at klubben nå er på jakt etter en sportsdirektør. Dette ryktes å være et av flere ledd i en opprydding. Jeg er kjempeglad i Steve Bold, topp mann og alt det der, men i utgangspunktet er jeg alltid skeptisk til at tidligere spillere skal inn i støtteapparatet. I alle fall i så viktige stillinger. Sannsynligvis finnes det langt mer kompetente folk der ute som kunne gjort en bedre jobb. Tanken på eksterne rekrutteringer til støtteapparatet er ikke like romantisk som tanken av at en tidligere spillere får sjansen, men helt ærlig så tror jeg en mer kvalifisert gjeng utenfra vil være til stor nytte. Sist gang Wenger signerte ny kontrakt med oss fikk vi inn et par nye folk inn for å rette på treningsmetoder og det medisinske, og uten å sitte med noen statistikk her føler jeg vi har langt mindre trøbbel med skader nå enn vi tradisjonelt har hatt. 

For min del frister tanken på en ny manager inn mer enn å forlenge med Wenger, men jeg håper bare vi i det minste får en snarlig avgjørelse. Usikkerheten om hva som skjer er uholdbar, så et svar fra klubben hadde vært fint. Og hvis Wenger viser seg å bli værende håper jeg bare det er hold i ryktene om at det blir ansatt sportsdirektør og at vi kanskje får et par andre inn i apparatet rundt laget. Mindre ansvar til Wenger, nye folk inn til å hjelpe til med å innarbeide et sterkere spillersystem; andre til å ha en viktigere rolle i kjøp av spillere og kontraktsforlengelser er grep jeg tror vil sette oss i en langt sterkere posisjon, med eller uten Wenger. Dette må gjerne innebære noen fotballfolk inn i styret også, som per i dag er preget av businessmenn. Kunne kanskje vært greit med noen inn på styrerommet som har et litt annet syn på ting enn bare tall og bunnlinjer. 

COYG! 

Enzino
EnzinoInnlegg: 31299
20.03.17 16:08
Insidious: Wenger er en arrogant og sta egoist. Hadde han brydd seg om klubben hadde han ikke ønsket å forlenge.

Skjønner at det kan se sånn ut når frustrasjonsnivået blir for høyt. Men det er nok mye mer riktig å si at han ikke forstår at han ikke lengre er det beste alternativet for klubben.

Aldri i verden om Wenger som har sagt nei til Real Madrid, PSG og en haug andre klubber, gjør dette fordi han bevisst setter sin egeninteresse foran klubben.

Men svikt i vurderingsevne og dårlig selvinnsikt er det selvsagt.

Gooner4life1906
Gooner4life1906Innlegg: 1944
20.03.17 17:00

Hvis det annonseres at han skriver under ny kontrakt, kommer frustrasjonsnivået til fansen til å nå nye høyder. Protestene blir flere og negativiteten blir større. 

Bacary
BacaryInnlegg: 17642
20.03.17 17:04
Gooner4life1906: Hvis det annonseres at han skriver under ny kontrakt, kommer frustrasjonsnivået til fansen til å nå nye høyder. Protestene blir flere og negativiteten blir større.

Burde utestengt de som lager kvalme mot eget lag. Få en ordentlig sikkerhetssjekk der det er ulovlig med banner som går i mot klubbens beslutninger. Så kan de som velger å støtte klubben heller komme på kampene, mens medgangsfansen kan finne seg en ny klubb. Slikt får man også bukt med at de påvirker andre fans og bruker billetene sine til å i praksis støtte bortelaget. 

(Innlegget ble redigert 20.03.17 17:05)

WSnake
WSnakeInnlegg: 3688
20.03.17 17:20
Bacary: Få en ordentlig sikkerhetssjekk der det er ulovlig med banner som går i mot klubbens beslutninger.

Er Nord Korea ditt favoritt land?  

Bacary
BacaryInnlegg: 17642
20.03.17 17:23
WSnake: Er Nord Korea ditt favoritt land?

Har da ingenting med det å gjøre. På samme måte som at et utested ikke ønsker gjester som ikke kan oppføre seg eller som aktivt demonstrerer mot driftingen av stedet har klubben sin fulle rett til å nekte uønskede gjester adgang. Det ville vært for klubbens beste å unngå disse splittelsene og uroen på kampene. 

LeCoq
LeCoqInnlegg: 4970
20.03.17 17:23

Ja, la oss bannlyse alle meninger. Klubben tar selvfølgelig aldri feil. Støtter man ikke Wenger er man medgangssupporter - Wenger er tross alt større enn klubben. Lenge leve diktaturet.

Wengers stilling er urokkelig. Vi får forberede oss på nye år med total ydmykelse i Champions League, kamp om topp 6, stjernespillere som forlater klubben, mediokre kjøp, og handlingslammelse i overgangsvinduene.

WBA-fansen ønsker at Wenger blir. Når skal man egentlig nå bunnen?

Dette er det fansen av Arsène FC ønsker. Gjerne i 20 år til.

(Innlegget ble redigert 20.03.17 17:27)

WSnake
WSnakeInnlegg: 3688
20.03.17 17:30
Bacary: Har da ingenting med det å gjøre. På samme måte som at et utested ikke ønsker gjester som ikke kan oppføre seg eller som aktivt demonstrerer mot driftingen av stedet har klubben sin fulle rett til å nekte uønskede gjester adgang. Det ville vært for klubbens beste å unngå disse splittelsene og uroen på kampene.

Du ønsker en sekt og ikke en fotballklubb 

joahel88
joahel88Innlegg: 4274
20.03.17 17:31

Så lenge man lever i ett fritt samfunn så skal man selvfølgelig få ytre sin mening om Wenger selv på stadion. De har satt seg i denne situasjonen selv og da må man tåle at fansen er uenige, og til og med at de protesterer. Liker du diktatur Bacary? Slike meninger som du nettopp ytret hører ikke hjemme i en fri verden.

Bacary
BacaryInnlegg: 17642
20.03.17 17:32
WSnake: Du ønsker en sekt og ikke en fotballklubb

Dine ord. Man skal få mene hva man vil, men på kampene skal man komme for å støtte laget, ikke henge ut han som er trener for klubben. 

Bacary
BacaryInnlegg: 17642
20.03.17 17:33
joahel88: Liker du diktatur Bacary? Slike meninger som du nettopp ytret hører ikke hjemme i en fri verden.

Det var en skikkelig selvmotsigende setning. Godt jobbet. 

Man har ikke nødvendigvis et diktatur fordi man har regler. 

Gooner4life1906
Gooner4life1906Innlegg: 1944
20.03.17 17:34

Utestenge alle som ikke er fornøyde med det som skjer i klubben nå? Fansen må jo få lov til å si i fra når man ikke er fornøyd med tingenes tilstand. Det er ikke fansen som ødelegger klubben, akkurat nå er det styret og Wenger

joahel88
joahel88Innlegg: 4274
20.03.17 17:36

Om jeg vil bruke 1000 spenn på å dra på Emirates for å protestere så er det nødt til å være mitt valg. Å dra på kamp for å støtte laget uansett hvordan det blir styrt er ingen regel. Alle har rett til å dra på kamp for å ytre sin mening.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg