Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Rome77
Rome77Innlegg: 9188
20.03.17 21:00

3 år etter sin død...

GSilva77
GSilva77Innlegg: 302
20.03.17 21:01
Insidious: For de som ikke vet, VGD har hatt problemer i det siste pga at de har jobbet imot denne nuke funksjonen. Og tror jeg ikke trenger å nevne hvem som har syta om dette til Mod.

Greit nok at Bacary skriver mye rart men akkurat dette stemmer, selvfølgelig, ikke.

Hansiso
HansisoInnlegg: 9872
20.03.17 21:11
Red: Blir litt synsing her nå, da en del ting her er basert på rykter og tolkninger, men nå som det ser ut til at Wenger blir værende har jeg et par betraktninger rundt situasjonen.

Har ikke gitt en mer fortjent tommel dette året! Nydelig innlegg!

ModernMan
ModernManInnlegg: 9882
20.03.17 21:22

Tenk at en forbanna entitled sofasupporter med nisselue i en tilfeldig kjellerstue her på berget skal sitte og belære den egentlige fansen som bruker titusener av kroner i året på å følge laget, og mene at de bør nektes å gjøre det om de ikke følger nisseluefilosofien hans og godtar at de betaler halve månedslønna si for søppel, fordi det ødelegger TV-opplevelsen hans.

Det er så jævlig virkelighetsfjernt og så skammelig at det er vanskelig å sette ord på det.

(Innlegget ble redigert 20.03.17 21:24)

TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12557
20.03.17 21:32

Det er vel ikke forræderi å følge mer med på Arsenal Ladies i disse dager? Slo jo tross alt Tottenham 10-0 i helgen. Virker mye gøyere.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 10809
20.03.17 21:41
ModernMan: Tenk at en forbanna entitled sofasupporter med nisselue i en tilfeldig kjellerstue her på berget skal sitte og belære den egentlige fansen som bruker titusener av kroner i året på å følge laget, og mene at de bør nektes å gjøre det om de ikke følger nisseluefilosofien hans og godtar at de betaler halve månedslønna si for søppel, fordi det ødelegger TV-opplevelsen hans. Det er så jævlig virkelighetsfjernt og så skammelig at det er vanskelig å sette ord på det.

Men den kanskje største manageren av alle Bill Shankly hadde vel veldig mye rett da han sa : If you can't support us when we lose or draw , don't support us when we win.

Hele supporterkulturen i de å elske ett lag å følge de i tykt og tynt står vel og faller vel med akkurat dette.

-Per

Hansiso
HansisoInnlegg: 9872
20.03.17 21:45
Bacary: Man trenger da ikke være rakettforsker for å forstå at all negativiteten rundt klubben har preget spillere, trenere og resultatene våre denne sesongen. Hadde fansen stått samlet bak klubb og manager og virkelig gitt det de kunne på tribunen, tror jeg vi hadde hatt flere poeng. Dessverre er det for mange såkalte fans som er altfor bortskjemte med hva Wenger gav oss i starten av sin managerperiode.  Jeg tror at ved å statuere et eksempel ved å forby aktiv protestering mot klubben og manager under kampene kunne gjort oss til en mer samlet og harmonisk supportergruppe, og også noe som kunne stilt et ultimatum til fansen som uttrykker misnøye gang på gang. Støtt klubben eller finn på noe annet å gjøre.  Det er noe feil med holdningene til fansen når det første enkelte her inne håper på er massive protester, demonstrasjoner og bråk. Samtidig påstår samme person at han selvsagt støtter klubben. Da er det noe som skurrer. Ingen ønsker at klubben man elsker skal bli ødelagt innenfra pga supporteres opprør.

Provoserer du med vilje? Mener du virkelig det du skriver eller har du en fetisj for å å være uenig med alle andre? Beklager, men akkurat her virker det veldig slik.

Det er klart enkelte ting kan påvirke spillerne, men er de proffesjonelle nok så skal ikke tilskuernes "negativitet" ha noe å si for prestasjonene på banen. Dette er en helt naturlig reaksjon fra en klubb som forventer ligagull, da må spillerne ha baller til å tåle dette. Det blir for pinlig å skylde på tilskuerne for at spillerne som faktisk er på banen og kan påvirke poengtavla ikke gjør jobben sin.

Hva skal det være godt for å forby og bortvise SUPPORTERE av klubben. Dette er klubbens levebrød og grunnen til at den i det hele tatt eksisterer. Folk skal mer enn gjerne få ha sine meninger. Om spillere eller trenere ikke liker informasjonen på bannerne så er de selv ansvarlige for å velge å ignorere informasjonen eller få en motivasjons-boost av det.

Jeg kan være enig i at mye av demonstrasjonene har gått over stokk og stein, men det er ingen poeng i å fjerne supportere fordi de har sterke meninger om klubben. Å nekte noen med makt pga. deres meninger er definisjonen på diktatur.

Bacary
BacaryInnlegg: 18016
20.03.17 22:18
Hansiso: Det er klart enkelte ting kan påvirke spillerne, men er de proffesjonelle nok så skal ikke tilskuernes "negativitet" ha noe å si for prestasjonene på banen.

Så det du egentlig sier er at hjemme og bortebanefordel ikke har noenting å si? Da bør du ikke snakke om å gå i mot strømmen siden du da har en fetish på å gå imot dokumenterte bevis fra forskning. 

Jeg synes klubben bør ta noen skritt nå i retning å sette noen regler for hva som er tilatt og ikke når man er på kamp. Hvis man betaler for å se Arsenal-kamp med mindre man er på bortetribunen bør man ikke stille opp i hensikt å rakke ned på klubben som et hjemmepublikum. Da kan man heller kjøpe seg billett på bortetribunen, og inngå som en av dem. 

Å sette opp regler for hva man tillater og ikke i sin egen private eiendom har ingenting med diktatur å gjøre. Da er veien kort fra diktatur til anarki i din verden. 

Hansiso
HansisoInnlegg: 9872
20.03.17 22:34
Bacary: Å sette opp regler for hva man tillater og ikke i sin egen private eiendom har ingenting med diktatur å gjøre. Da er veien kort fra diktatur til anarki i din verden.

Emirates Stadium er Arsenals eiendom og med andre ord også supporternes eiendom.

Mener du det ville vært ok av Norges konge å kaste ut alle som sier at seiling er en kjip sport?

(Innlegget ble redigert 20.03.17 22:34)

joahel88
joahel88Innlegg: 4315
20.03.17 22:41
Bacary: Å sette opp regler for hva man tillater og ikke i sin egen private eiendom har ingenting med diktatur å gjøre. Da er veien kort fra diktatur til anarki i din verden.

Hvis dette hadde blitt innført så hadde Emirates knapt vært halvfull og den stemningen du snakker om som ødelegger hadde blitt enda verre. Klubben er nødt til å være åpen eller så vil ikke det rekrutteres flere supportere og klubben vil gå til helvete.

Meningene dine er rett og slett Trump-aktige, og hører ingensteds hjemme.

Hansiso
HansisoInnlegg: 9872
20.03.17 22:41
Bacary: Så det du egentlig sier er at hjemme og bortebanefordel ikke har noenting å si? Da bør du ikke snakke om å gå i mot strømmen siden du da har en fetish på å gå imot dokumenterte bevis fra forskning.

Nei, i utgangspunktet burde ikke hjemme eller bortebane ha noe å si. Det er de samme spillerne på banen, med samme trener. Begge lag spiller på samme gress og under samme værforhold. Man har selvsagt fordelen av flere tilskuere om man spiller hjemme som eventuelt kan heie en frem, men alt i alt så er det jo hva spillerne gjør selv på banen som skaper mål og poeng. Ikke hva som blir skreket av tilskuerne. Det er det faktisk dokumentert bevist at kan lokkes ute av hjernen selv, så lenge man fokuserer på det man skal.

JMAFC
JMAFCInnlegg: 4651
20.03.17 23:02
joahel88: Meningene dine er rett og slett Trump-aktige, og hører ingensteds hjemme.

Lite overraskende at det kommer fra en Trump-supporter da.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 10809
20.03.17 23:11
JMAFC: Lite overraskende at det kommer fra en Trump-supporter da.

Att alle kan bli størst bare de pisser i medvind og ikke i motvind , the american way. Har hørt den før og kan ikke med min beste vilje skjønne at folk i amerika og andre steder kjøper dette.

Noen må bruke sine surt oppsparte for att andre smartere personer , og mer kyniske kan tjene seg rike på dem , som ellers i livet.

Bacary
BacaryInnlegg: 18016
20.03.17 23:41
Hansiso: Nei, i utgangspunktet burde ikke hjemme eller bortebane ha noe å si. Det er de samme spillerne på banen, med samme trener. Begge lag spiller på samme gress og under samme værforhold. Man har selvsagt fordelen av flere tilskuere om man spiller hjemme som eventuelt kan heie en frem, men alt i alt så er det jo hva spillerne gjør selv på banen som skaper mål og poeng. Ikke hva som blir skreket av tilskuerne. Det er det faktisk dokumentert bevist at kan lokkes ute av hjernen selv, så lenge man fokuserer på det man skal.

Men det har dokumentert effekt at det har noe å si. Hjemmebanefordel finnes i fotball. Å argumentere i mot det klarer selv ikke landets dyktigste advokat uten å tape. 

Å sammenligne utkastelse fra Norge med regler for hva som er tillatt på en fotballstadion blir litt feil. Da vil jeg heller trekke sammenligningen med en arbeidsplass. Hvis du går rundt og kaller sjefen for en idiot, blir det litt rart å kalle det et diktatur hvis man får fyken. 

Makatelli
MakatelliInnlegg: 7954
20.03.17 23:58
Bacary: Da vil jeg heller trekke sammenligningen med en arbeidsplass. Hvis du går rundt og kaller sjefen for en idiot, blir det litt rart å kalle det et diktatur hvis man får fyken.

Fansen er ikke Wengers ansatte. De er kundene, og kundene har alltid rett som de sier.

Bacary
BacaryInnlegg: 18016
21.03.17 00:01
Makatelli: Fansen er ikke Wengers ansatte. De er kundene, og kundene har alltid rett som de sier.

En kunde i en butikk kan ikke bare gå rundt med plakater om hvor dritt butikken er. Da kastes vedkommende ut av butikken.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 7954
21.03.17 00:05
Bacary: En kunde i en butikk kan ikke bare gå rundt med plakater om hvor dritt butikken er. Da kastes vedkommende ut av butikken.

Kundene kan stå utenfor og protestere. Hele denne diskusjonen er ganske latterlig. Skjønner ikke at jeg kaster bort tid på å diskutere det her med deg. I'm out.

BigTonyAdams
BigTonyAdamsInnlegg: 16998
21.03.17 01:27
Bacary: En kunde i en butikk kan ikke bare gå rundt med plakater om hvor dritt butikken er. Da kastes vedkommende ut av butikken.

Men butikken lar deg ikke først legge igjen mange tusen kroner, så nekte deg å si noe om servicen etterpå.


pikachu
pikachuInnlegg: 14007
21.03.17 01:33
Bacary: Man trenger da ikke være rakettforsker for å forstå at all negativiteten rundt klubben har preget spillere, trenere og resultatene våre denne sesongen. Hadde fansen stått samlet bak klubb og manager og virkelig gitt det de kunne på tribunen, tror jeg vi hadde hatt flere poeng. Dessverre er det for mange såkalte fans som er altfor bortskjemte med hva Wenger gav oss i starten av sin managerperiode. Jeg tror at ved å statuere et eksempel ved å forby aktiv protestering mot klubben og manager under kampene kunne gjort oss til en mer samlet og harmonisk supportergruppe, og også noe som kunne stilt et ultimatum til fansen som uttrykker misnøye gang på gang. Støtt klubben eller finn på noe annet å gjøre. Det er noe feil med holdningene til fansen når det første enkelte her inne håper på er massive protester, demonstrasjoner og bråk. Samtidig påstår samme person at han selvsagt støtter klubben. Da er det noe som skurrer. Ingen ønsker at klubben man elsker skal bli ødelagt innenfra pga supporteres opprør.

Er sjeleglad for at du ikke er Liverpool supporter. For i dette innlegget kunne man med enkelhet ha byttet ut ordene ”manager” og ”Wenger” med ”FSG”.  *grøss*

Måtte aldri dagen komme,  hvor supporterne som faktisk betaler for hele fuckings fotballgilde,  får kjeften gjenmurt med sement.Og som hjelpesløse statister må stå å se på klubben i deres hjerte bli dyttet ned i helvete mens de synger klubbsanger som nypiska Kim Jong Un pioneerbarn.

Det er noen knølhuer av supportere som har fått det får seg at det er jævlig bra å bare støtte klubben i alt uansett hva fandens galskap som foregår. Rett og slett ingenting er i stand til å få de til å reagere eller åpne øya.

Jodlene pubkneiphuer hvor verdens lykke består av daglige 17 mai lignende marsjtog med nesa i sky,  totalt blinde for hva som foregår selv en meter foran de.  Denne typen supportere er enhver klubbs sikre vei til undergang og elendighet. 

Heldigvis er realiteten at denne typen zombiesupportere vannes ut mer og mer etter som årene går.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 9540
21.03.17 01:57
pikachu: Er sjeleglad for at du ikke er Liverpool supporter. For i dette innlegget kunne man med enkelhet ha byttet ut ordene ”manager” og ”Wenger” med ”FSG”.  *grøss*

Du er som regel spot-on min gode venn. Vi har vel egentlig nok av dem allerede. Arsenal risikerer og ende opp som oss om ikke noe endrer seg. Middelmådige trenere (selvsagt ikke Klopp) og griske eiere som ikke kunne gitt mer faen i om klubben vinner noe eller ikke. Jeg kaller nå Liverpool "A poor man's Arsenal" og takket være FSG blir vi aldri noe mer. 

Kroenke virker å være akkurat lik (FSG snakket vel høyt om han når de kjøpte Liverpool). Det å være topp 6 i England samt en av verdens største merkevare er rett og slett nok. Da kan man i lengden fylle lommene uten å ta noen spesiell risiko. Den risikoen man må ta og midlene man må bruke for å nå toppen i europeisk fotball har eiere som dem aldri vært interessert i og kommer aldri til å bli det.

peraleks
peraleksInnlegg: 4290
21.03.17 02:40
Bacary: En kunde i en butikk kan ikke bare gå rundt med plakater om hvor dritt butikken er. Da kastes vedkommende ut av butikken.

En kunde kan også nekte å kjøpe produktene butikken selger, eventuelt kjøpe produktet hos en annen butikk. 

Om ca. 50 % av kundene får dette for seg, hva tror du da skjer med butikken?

Om 50 % av sesongkort-innehaverne i Arsenal plutselig bestemmer seg for at dette gidder man ikke, vi kutter ganske enkelt ut klubben fram til noe nytt skjer i ledelsen, hva tror du da skjer med Arsenal? 

Det er faktisk så retarded å tro at det å stenge ut supportere som protesterer, har med bannere og annet vil gjøre noe positivt for klubben at jeg ærlig talt begynner å lure på om du er enten møkk dritings eller knapt nok aner noe om hva som faktisk drifter Arsenal som klubb. 

Bacary
BacaryInnlegg: 18016
21.03.17 07:34
peraleks: En kunde kan også nekte å kjøpe produktene butikken selger, eventuelt kjøpe produktet hos en annen butikk.  Om ca. 50 % av kundene får dette for seg, hva tror du da skjer med butikken? Om 50 % av sesongkort-innehaverne i Arsenal plutselig bestemmer seg for at dette gidder man ikke, vi kutter ganske enkelt ut klubben fram til noe nytt skjer i ledelsen, hva tror du da skjer med Arsenal?

De har sin fulle rett til å gå over til en annen klubb. Det ville vært det beste for klubben å renske opp i de som fungerer som en svulst på fanskaren. 

50 % står ikke med Wenger-out bannere. Og Emirates har neppe problemer med å bli fylt opp selvom det er ulovlig å aktivt drive med kampanje mot ledelsen og Wenger under kampene. 

Bacary
BacaryInnlegg: 18016
21.03.17 07:35
BigTonyAdams: Men butikken lar deg ikke først legge igjen mange tusen kroner, så nekte deg å si noe om servicen etterpå.

Du mener fansen skal få penga tilbake etter de siste årene? 

WSnake
WSnakeInnlegg: 3755
21.03.17 07:45

Kan man slippe inn de som blir lei seg hvis vi taper? Eller bør de i det minste gå med en gang motstander scorer ?

TheBracket
TheBracketInnlegg: 38251
21.03.17 08:21

De siste krumspringene til ekstremisten er så pinlige at jeg knapt har ord. Nå har han kopiert litt av selveste Erich Honecher også, når han mener fansen har skylda for elendigheten. Laget henger ikke sammen, og manageren har mistet det = fansen må gå. Det er jo helt DDR. 

Dissidentene skal kastes ut, og tribunen skal fylles opp med nikkedukkene til en amerikansk forretningsmann som driter tynt i Arsenals ve og vel. Opposisjonen skal knuses. Dette er fotballens stalinisme. At den promoteres av en radikal ekstremist overrasker vel ingen. 

BigTonyAdams
BigTonyAdamsInnlegg: 16998
21.03.17 10:47
Bacary: Du mener fansen skal få penga tilbake etter de siste årene?

Du tok virkelig poenget.........

Du og noen få ekstremister på Arsenal Norway (FB), står for dette.
Der vil de også inkludere å banke opp de som har med seg bannere.
De er også veldig kjappe å stenge folk ute av gruppa som uttrykker seg sterkt til WOB, mens det finnes flere helt ekstreme som deg der inne, som får vandre helt fritt og si akkurat hva dem vil.
Det er jo nettopp dette du ønsker, ytringsfrihet, men kun for meg.

Du deler denne med disse muslimene som stod foran stortinget og demonstrerte mot ytringsfriheten, da de ikke likte at noen hadde tegnet profeten deres.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 25420
21.03.17 10:54
Bacary: Klubben trenger positivitet og støtte fra fansen. Og der har supporterne sviktet Wenger i år. Kanskje hovedgrunnen til at vi har kollapset i ligaen i år.

HAHA! Hva er det som skjer... Dette er jo faktisk helt hjernedødt.

Lezah
LezahInnlegg: 61282
21.03.17 10:57

Hva med noen slags..."opplæringsleirer" hvor disse vrangtroende supporterne kan sendes for å innse at Wenger er Gud? Sibir er visst fint på denne tiden av året, og andre med lignende ideologier har med hell sendt samfunnssabotører dit for å tenke over ting tidligere.

BigTonyAdams
BigTonyAdamsInnlegg: 16998
21.03.17 10:58
-k9b_: HAHA! Hva er det som skjer... Dette er jo faktisk helt hjernedødt.

Samme med hele AKB-gjengen.
Først var det skader, uflaks, banen, dommere, alle spillerne selvfølgelig og siste i rekka av unnskyldninger for han de setter høyere enn klubben, andre fans.

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13109
21.03.17 11:00

Ræva supportere har vi hatt siden vi flyttet fra Highbury, det er ikke noe nytt. Dårligste unnskyldning jeg har lest.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg