Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
VAVAVOOM
VAVAVOOMInnlegg: 2311
19.08.17 23:31

Er Wenger virkelig overbevist om at dette laget er godt nok til å utfordre United, City, Tottenham..? Er så lei av å bli holdt for narr av denne klubben. Samme dritten hvert år. 

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 7680
19.08.17 23:39
VAVAVOOM: Er Wenger virkelig overbevist om at dette laget er godt nok til å utfordre United, City, Tottenham..? Er så lei av å bli holdt for narr av denne klubben. Samme dritten hvert år.

Det er jo Alexis da, om han spiller de fleste kampene kan alt endre seg, men han ligger faktisk i full konflikt med klubben, og at han leverer som han pleier under dette tviler jeg på. Selges han før vinduet stenges ender dette i kaos.

Kukostkake
KukostkakeInnlegg: 1400
20.08.17 00:35

Står fremdeles på at vi ikke har nok stjernekraft, vi trenger en Neymar, Messi, Lewandowski, Ronaldo, Robben ++ spiller til for å være helt i toppen. Walcott, Ox, Özil, Giroud ++ er solide spillere, men ikke verdensklasse. Özil har toppnivået inne, men skuffer altfor ofte.

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 7231
20.08.17 00:51
Bacary: Regnvær på bortebane mot Stoke er aldri gunstig for oss. Lets face it.

Haha! Når jeg ikke trodde ting kunne bli morsommere så klarer pinadø en seriøs Bacaary å prestere dette. 

Revenant
RevenantInnlegg: 1385
20.08.17 01:33

Walcott er maks middelmådig. Vi har en klassespiller i troppen og han vil bort pga manageren. 

CogitoErgoDoleo1
CogitoErgoDoleo1Innlegg: 5338
20.08.17 01:37
Revenant: Walcott er maks middelmådig. Vi har en klassespiller i troppen og han vil bort pga manageren.

Ingen spillere er større enn klubben...Men det er heldigvis Arsene Wenger :P

Pires2002
Pires2002Innlegg: 1099
20.08.17 02:15

Vi skrøt av Wengers taktiske bytter sist helg, men idag er vi tilbake til disse merkelige byttene hvor all taktikk feiler. Det er rett og slett bingo Wenger holder på med. Han famler helt klart i blinde.

Og igjen, som alltid i slike kamper, ble vår akilleshæl forsvaret. Vi har to stoppere som kunne gjort en manns arbeid på tur ut, og istedet setter vi inn to venstrebacker, hvor på den ene intet mindre skal styre linja.

Hva Wenger tenker er håpløst å vite, men dette vet jeg; dette kommer til å bli stygt.

Hansiso
HansisoInnlegg: 9872
20.08.17 03:38

Det er helt utrolig hvor negative folk er. Nå har Wenger signert for 2 år til, og da forholder vi oss til det. Wenger out eller in er helt irrelevant synes jeg. Det blir også meningsløst å diskutere da det ikke kommer til å bli gjort noe med uansett.

Det er for meg 2 ting han gjør direkte feil i dag etter min mening. Altså som er såpass store at selv Wenger har forstått at noe må gjøres.

Nummer 1 er å starte med Monreal på midten i en forsvarstreer. Han har som nevnt INGENTING der å gjøre for et lag som Arsenal. Ikke god nok på hode, ikke sterk nok, og har for svake markeringsferdigheter. Sistnevnte kostet oss et mål imot i dag. Hvor var Holding og hvor var Mertesacker? Begge soleklart bedre alternativ.

Nummer 2 er byttet av Walcott inn. Av alle kamper den mannen kan spille i, så valgte Wenger å sende han inn i en kamp der motstanderlaget sto som en dobbeldekker foran eget mål og ikke ga Arsenal noe som helst rom å spille på. Med andre ord den minst passende kampen. Walcott fikk ikke til noe som helst på den korte tiden han var inne. Den eneste grunnen til at han skulle gått inn er pga. han var det eneste offensive alternativet på benken igjen. Men jeg synes det er helt irrelevant når man jager mål og tar ut banens beste avslutter.

En kan selvsagt også diskutere hva Bellerin gjorde på venstrekanten når Ox kan spille på begge sider. Jeg tror kanskje dette var et valg Wenger tok for å få det beste ut av Ox ved å sette han på hans favorittposisjon. Jeg synes også det var spennende å se hvordan Bellerin taklet venstresiden. Jeg syntes det startet bra, og han var med på noen virkelig fine kombinasjoner, men det er tydelig at det trengs mer kamptrening på den siden av banen før det er noe man kan kalle suksess.

Trist Arsenal-dag, men jeg forsøker likevel å gå inn i Liverpool-kampen med positiv innstilling. Vi viste mye bra offensivt i dag, og klarer vi å få skikk på den bakre trioen vår, så blir vi fort livsfarlige denne sesongen.

(Innlegget ble redigert 20.08.17 03:41)

El_Mojo
El_MojoInnlegg: 12207
20.08.17 03:46
Bacary: Pieters må være den største cunten av dem alle. La seg ned i dag, og nektet å gå av banen. Lå der i 5 minutter og ødela vårt momentum, og dommeren legger bare til 5 minutter etter en sånn opptreden er skammelig. Viser hvilket lag han var på. Pieters lå tre meter fra dødlinja og kunne bare haltet ut, så man kunne fortsette spillet. Istedet ligger rasshølet der og bærer seg som en liten drittunge. Patetisk. Og Stoke-fansen piper på Ramsey som ikke tålte taklingen fra Shawcross. Ikke rart man hater det møkkalaget som spiller hjemmekampene sine på bet365 stadion. Må vel være tidenes styggeste stadionnavn!

Dette er det beste jeg har lest på lenge. 

DennisB
DennisBInnlegg: 9434
20.08.17 04:03

Bare heng litt rundt i tråden her, El_Mojo, så overgår vi den. Har kommet flere gullkorn allerede de siste timene.

El_Mojo
El_MojoInnlegg: 12207
20.08.17 04:21

Ja, jeg ser dette her.

Må for øvrig si at jeg syns dere er altfor negative etter dagens kamp. Ut i fra spill og sjanser er det ganske utrolig at dere ikke tar tre poeng. At Wenger gjør noen merkelige valg underveis er jeg enig i, men dere fortsatte med å skape sjanser likevel. Kamper som dette vinner man ni av ti ganger. 

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 2764
20.08.17 04:25

Det viktigste er uansett at Wenger får tid.

Tab
TabInnlegg: 570
20.08.17 04:34

Enig, han burde fått en 5-års kontrakt istedenfor 2år.

Han har jo vist før at han har det i seg!

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 2764
20.08.17 04:41

Lacazette var banens dårligste ifølge whoscored, er dette riktig?

Tab
TabInnlegg: 570
20.08.17 04:43

Spillebørsene til whoscored er helt bakmål!

jeg tror det er noen som bare kaster terning.

Ja, han var dårlig, men det var også hele laget.

 

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 2764
20.08.17 04:45
Tab: jeg tror det er noen som bare kaster terning.

Sikkert noen drittunger som sitter på fjerterommet sitt.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 18217
20.08.17 04:52
DennisB: Bare heng litt rundt i tråden her, El_Mojo, så overgår vi den. Har kommet flere gullkorn allerede de siste timene.

Ikke for å være pirkete, men i akkurat denne settingen så bør du kanskje ikke bruke ordet `vi`. Det er vel først og fremst bacary, og kanskje et par stykker til som har gått på fullstendig meltdown etter dette tapet.

Myshkin
MyshkinInnlegg: 6536
20.08.17 07:36

Etter kampen leser jeg i media at Özil og Cech henges ut for prestasjonene. Spilte Xhaka så dårlig at man har begynt å fornekte hans eksistens, og tvilholde på at han kun er et mareritt?

(Innlegget ble redigert 20.08.17 07:38)

RickiBK
RickiBKInnlegg: 67311
20.08.17 08:39
F.R.O.G: få inn videodømming,

Og ødelegge fotballen? 

 

Nei ellers takk. 

dennismufc
dennismufcInnlegg: 4384
20.08.17 10:06
Tab: Spillebørsene til whoscored er helt bakmål!

Du kommer ikke nærmere en fasit.

hillier
hillierInnlegg: 2366
20.08.17 10:45

Linjemannen i går kan ikke ha sett at Laca var 1 cm i offside. Han har altså vinket på feilaktig grunnlag. Jævlig surt. Like surt at Wenger gjør så dårlige bytter. Tar ut Laca og beholder spisser som ikke evner å avslutte. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 18217
20.08.17 10:52
hillier: Linjemannen i går kan ikke ha sett at Laca var 1 cm i offside. Han har altså vinket på feilaktig grunnlag. Jævlig surt.

Det var en marginal avgjørelse, hvor man egentlig ikke klan klage uansett om det blir vinket eller ikke.
Men fakta er altså uansett at det var en korrekt avgjørelse, så da blir det veldig merkelig å påstå at han vinket på feil grunnlag.

BigTonyAdams
BigTonyAdamsInnlegg: 16998
20.08.17 10:59
gurglebassen: Lacazette var banens dårligste ifølge whoscored, er dette riktig?

Langt i fra, en av de bedre faktisk.
Han prøver å sette opp komboer, jobber steinhardt, lukter foran mål.
Dessverre uheldig med touchen et par ganger og dropper noen ganger litt for dypt.

Fikk elendige betingelser i går med Welbeck og flere som leverte sløve pasninger.

(Innlegget ble redigert 20.08.17 11:01)

Walchez
WalchezInnlegg: 1878
20.08.17 11:02

Synes det er merkelig at det meste fokuset her etter kampen er på den marginale offisdeavgjørelsen. Det blir som regel ikke vinket i de situasjonene, men siden foten såvidt ser ut til å være innenfor i det ballen flikkes videre er det greit. Straffesituasjonen med Bellerin i første om gang virket dog helt klar. Diouf sklir og drar med seg Bellerin som var på vei gjennom. Klar straffe og det mente vel Clattenburg også. I tillegg ble vel Welbeck også tatt i 2 omgang når han var gjennom og ikke fikk avsluttet skikkelig.

Uansett så er jeg mest opptatt av taktiske valg i denne kampen. Har tenkt siden i kampstart i går på hvorfor han velger å starte med Nacho sentralt i forsvarstreeren. Henger ikke på greip å gjøre det borte mot Stoke og med Mertesacker på benken. Synes det også er rart at han fortsetter å bruke Bellerin på venstre vingback.

Synes også det var veldig rart å ta ut Kolasinac med det kampbildet når vi la om. Han ville kunne skapt mye mer trøbbel for Stoke-forsvaret med sin fysikk enn det Bellerin makter. Merkelig valg.

Ikke hans posisjon, selv om jeg synes han klarte seg bra. Det merkeligste blir uansett å ta ut Lacazette som er vår farligste spiller i boksen når vi jager mål på slutten og sette inn Walcott i det kampbildet. Veldig merkelig. Virker som en desperat handling og veldig lite gjennomtenkt. Eneste grunnen jeg ser er at Lacazette var utslitt, men virket langt fra slik.

Heldigvis er Koscielny klar igjen neste helg og da flyttes forhåpentligvis Nacho ut som venstre stopper og Kolasinac frem på venstre vingback.

Skvirre
SkvirreInnlegg: 2691
20.08.17 11:06
BigTonyAdams: Langt i fra, en av de bedre faktisk.
Han prøver å sette opp komboer, jobber steinhardt, lukter foran mål.
Dessverre uheldig med touchen et par ganger og dropper noen ganger litt for dypt. Fikk elendige betingelser i går med Welbeck og flere som leverte sløve pasninger.

Jeg synes den er vanskelig. Involveringene var stort sett bra, med et par uheldige touch som du nevner. Han var dessverre for lite involvert og svarte selv med å droppe for dypt i banen utover kampen.

Så er spørsmålet hvor skylden for det ligger. Welbeck hadde mange svake involveringer i går, men til gjengjeld så hadde han veldig mange involveringer i boks og med Stoke i ubalanse. Welbeck var veldig aktiv i og rundt boks for å komme til muligheter, mens Lacazette ventet på ballene som aldri kom. Med tanke på at de spiller i to ulike posisjoner så er det vanskelig å skylde for mye på Lacazette for at han venter. Samtidig så viser det noe av verdien til Welneck at han var den av de tre fremme som var klart mest involvert i boks, tiltross for gjennomgående for svakt nivå på involveringene.

(Innlegget ble redigert 20.08.17 11:07)

hillier
hillierInnlegg: 2366
20.08.17 12:14

KingAnderson, når det viste seg at det var offside med en cm så var det flaks for linjemannen. Han har ingen mulighet til å ta avgjørelsen sikkert og da skal angripende lag ha fordelen. 

Shenon
ShenonInnlegg: 4073
20.08.17 12:17
hillier: , når det viste seg at det var offside med en cm så var det flaks for linjemannen. Han har ingen mulighet til å ta avgjørelsen sikkert og da skal angripende lag ha fordelen.

Så det du egentlig sier er at alt som er "bare litt offside" skal det ikke dømmes på?

 

Jaja, men da driter vi i de to (Nei Bacary, ikke 5...) straffesparkene dere skulle hatt også, det var jo tross alt "bare litt straffespark"...

 

;)

hillier
hillierInnlegg: 2366
20.08.17 12:19

Hvor mange stråmenn klarer du å få inn i ett innlegg, egentlig. Siden du tydeligvis er idiot, så forklarer jeg igjen, når linjemannen ikke er sikker så skal angripende lag få fordel. I dette tilfellet kan ikke linjemannen være sikker. Det måtte bilder, nærbilder, til for å se det. 

LeCoq
LeCoqInnlegg: 5312
20.08.17 12:20

Jeg er helt rystet over at Walcott byttes inn og Lacazette tas av når vi trenger mål.

hillier
hillierInnlegg: 2366
20.08.17 12:20

Men så klart, med videodømming, ville dommerne kunne tatt den samme avgjørelsen med sikkerhet. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg