Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Staffordshire
StaffordshireInnlegg: 317
14.01.18 12:17

Jeg kan godta at Sanchez drar hvis vi får en erstatter på plass, men jeg kan aldri godta at vi evt selger Sanchez til United, uansett om vi får Mkhitaryan. Jeg klarer ikke en ny "RVP" situasjon.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 39425
14.01.18 12:18
hillier: En Henry kan kjøre klubben i grøfta så til de grader at vi ender opp i samme ørkenvandring Liverpool har vært i de siste knappe 30 år.

Dere har jo vært i en ørkenvandring de siste 14 årene selv.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 8922
14.01.18 12:21
Staffordshire: Jeg klarer ikke en ny "RVP" situasjon.

Forskjellen er at United ikke vinner ligaen denne gangen. 

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2388
14.01.18 12:28

Folkens.. Om en tidligere Arsenal-spiller blir manager, er det verste som kan skje at vi holder oss på samme plass som nå. Vi ligger tross alt bak samtlige topp-lag.. 

LeCoq
LeCoqInnlegg: 5889
14.01.18 12:32

Jeg klarer ikke å akseptere et salg til United. Enkelt og greit.

Ari_Boy
Ari_BoyInnlegg: 1780
14.01.18 12:37

Får vi 25Mill + Mkhitaryan for Sanchez, og vi henter Malcolm i tillegg så er jeg veldig fornøyd. Få den tempodempende chilenske egoisten ut av laget. Se Özil, og se hvordan han spiller. 

Ray_Parlour
Ray_ParlourInnlegg: 364
14.01.18 12:38

Jorge, en kan vel ikke vite hvordan året fortoner seg før det har løpt. 

Forskjellen på å ønske å beholde han i sommer og å ønske å cashe inn er vel hvem som sitter med den største beholderen med HÅP. 

HÅP om at laget gjør det bra den sesongen , som vi igjen håpet at Alexis skulle come to his senses å se hvilken fantastisk klubb han var i å skrive ny kontrakt.

Det kommer ned til hvem som tør å håpe, ikke hvem som har rett eller feil.

Nå kan vi igjen bare håpe at vi kommer ut av dette uten for dårlige kort på hånden.

(Innlegget ble redigert 14.01.18 12:45)

VAVAVOOM
VAVAVOOMInnlegg: 2427
14.01.18 12:39

Sanchez er så desperat etter å komme seg vekk fra klubben at han ikke klarer å vente til sommeren. Jeg skjønner han godt.

Stratos24
Stratos24Innlegg: 254
14.01.18 12:40

Sanchez er dum hvis han velger United foran City i dagens situasjon. Han tjener minst like mye i City, får spille for et bedre lag og kommer veldig sannsynlig til å vinne fler og større titler der i årene framover enn i Utd. 

Mye bedre at han går til City, de er vi milevis unna uansett å kunne konkurrere med, men å selge han til United for å hjelpe de opp av grøfta er unødvendig. Jævli unødvendig! 

OldSailor
OldSailorInnlegg: 192
14.01.18 12:41
Ari_Boy: Får vi 25Mill + Mkhitaryan for Sanchez, og vi henter Malcolm i tillegg så er jeg veldig fornøyd. Få den tempodempende chilenske egoisten ut av laget. Se Özil, og se hvordan han spiller.

Tilsluttes uten forbehold.

Så får vi vente med forsterkningene bak til sommeren. En sur og surkete Alexis er ikke det vi trenger i laget.

Ari_Boy
Ari_BoyInnlegg: 1780
14.01.18 12:42

Gleder meg til å se Alexis danse med Lingard, Lukaku og Pogba i garderoben, og deretter klare et uavgjort resultat mot West Brom på hjemmebane. Der West Brom har mesteparten av ballen.  

Makatelli
MakatelliInnlegg: 8922
14.01.18 12:43
Jorge86: "Hvordan kunne dette vært unngått" er en tanke som slår meg. Kunne for eksempel Sanchez blitt solgt i sommervinduet 2017? Man visste jo allerede da at det som er i ferd med å skje nå ville være et veldig realistisk scenario. Så da tenker jeg at alle som ønsket å beholde Sanchez i sommer ikke har altfor mye å klage på. Jeg var heldigvis ikke en av dem.

Hva er egentlig forskjellen? ifølge ryktene i dag går han for £25 mill, og vi får Mkhitaryan med på kjøpet. I sommer var ryktene at han nesten gikk til City for £60mill. La oss si at armeneren er verdt ca. £30mill så da blir det £55 mill. Selv om klubben skulle tape økonomisk på å vente med salget så er det ikke slik at disse eventuelle pengene hadde ført til mere pengebruk i overgangvinduet. Dette er Arsenal så det sier seg selv.

De av oss som ville beholde ham ville det fordi vi tenkte at han kunne være utslagsgivende i kampen om tittelen, og/eller topp 4. Jeg håpet også at en eventuell god sesong nå ville føre til at han signerte ny kontrakt. Ingen av de tingene har skjedd, men man tok en sjanse, og det ser ikke ut som klubben tapte noe på det.

vike4
vike4Innlegg: 7864
14.01.18 12:43

Vet ikke helt om Sanchez og Mourinho er god match, men vi får se. 

Ari_Boy
Ari_BoyInnlegg: 1780
14.01.18 12:44
Makatelli: De av oss som ville beholde ham ville det fordi vi tenkte at han kunne være utslagsgivende i kampen om tittelen, og/eller topp 4. Jeg håpet også at en eventuell god sesong nå ville føre til at han signerte ny kontrakt. Ingen av de tingene har skjedd, men man tok en sjanse, og det ser ikke ut som klubben tapte noe på det.

Helt enig, og det var det jeg håpet og på. Er jo bare ønsketenkning at han skulle signere ny kontrakt denne våren. Özil derimot har jeg forhåpninger om. Håper virkelig vi signerer ny kontrakt med han. 

Stratos24
Stratos24Innlegg: 254
14.01.18 12:49

Gikk ikke Sanchez ut i media og meldte han ville til City pga guardiola? Hva er grunnen til at han har snudd nå. City klarer fint å punge ut for Sanchez. I så fall må det være at wenger ønsker å selge til United for at de er villige til å slippe mkh som et bytte i handelen og slik sett slipper wenger ut å handle erstatter. Mkh er playmaker sentralt, ikke kant. Og med walcott helt ute så trenger vi kanter som kan prestere mer enn enda fler offensive midtbanespillere med teknikk. 

Makatelli
MakatelliInnlegg: 8922
14.01.18 12:50
Ari_Boy: Helt enig, og det var det jeg håpet og på.

Hadde vi hatt en bra sesong og ligget høyt på tabellen så tror jeg han hadde forlenget. Nå er vi derimot langt nede, og da er det forståelig at han ikke har troa på hvilken retning klubben er på vei. 

Jorge86
Jorge86Innlegg: 18211
14.01.18 13:08
Ray_Parlour: Jorge, en kan vel ikke vite hvordan året fortoner seg før det har løpt.  Forskjellen på å ønske å beholde han i sommer og å ønske å cashe inn er vel hvem som sitter med den største beholderen med HÅP.  HÅP om at laget gjør det bra den sesongen , som vi igjen håpet at Alexis skulle come to his senses å se hvilken fantastisk klubb han var i å skrive ny kontrakt. Det kommer ned til hvem som tør å håpe, ikke hvem som har rett eller feil. Nå kan vi igjen bare håpe at vi kommer ut av dette uten for dårlige kort på hånden.

Du har helt rett i at ingen kan vite hvordan året fortoner seg før det har løpt. Hvorfor kjøpe spillere i det hele tatt? Arsenal kan vinne ligaen neste år uten nye spillere. For ingen kan jo vite hvordan året fortoner seg før det har løpt.

Hvis man trodde at Arsenal kunne vinne ligaen sånn laget så ut ved sesongstart hadde man et totalt urealistisk håp. Ta med dere det håpet resten av sesongen og inn i 18/19 uansett hvordan stallen ser ut og håp på seriegull neste sesong også. For ingen kan jo vite hvordan året fortoner seg før det har løpt.

Jeg mente at laget ikke så sterkt nok ut, og jeg mente at Sanchez på utgående kontrakt ikke ville være samme Sanchez som vi har sett tidligere sesonger. Jeg sa at ved å ikke selge han i sommer mister Arsenal all kontroll over hvilken klubb han går til, og han vil spille for seg selv (og ikke laget) sesongen gjennom. Jeg sa at ved å selge han i sommer ville Arsenal få penger de kunne bruke på en ny spiller som ønsker å spille for Arsenal. Av alle debattene jeg har lest her inne må den diskusjonen være bakkerekord i å stå så alene og ha så jævla riktig.

Nå sitter mange av de samme som mente at Sanchez ikke skulle selges UANSETT PRIS i sommer og er skuffa over at han kanskje går til Manchester United. Makatelli, som var 3000% motstander av å selge Sanchez til City i sommer og gikk langt i å kalle meg både det ene og det andre fordi jeg håpet på et salg, har så sent som for en times tid siden sagt at "Håper fortsatt at City får rævva i gir og byr på Sanchez. Kommer til å spy av Alexis i United drakt." Jeg advarte mot nettopp det her.

Hvis man alltid skal gjemme seg bak at ingen kan vite hva fremtiden bringer er ingen diskusjoner om kjøp og salg fruktbare. Messi gratis? Nei takk, ingen kan vite om han blir en flopp. Henrik Kjelsrud Johansen for 2 milliarder? Ja takk, ingen kan vite hvor stor suksess han kan bli.

Jeg sier ikke at man kan spå fremtiden, men man må ta de faktaene man har, danne seg et bilde og gjøre antakelser. I dette tilfelle var bildet mitt ganske spot on. Ikke fordi jeg er synsk, men fordi de antakelsene jeg gjorde viste seg å være fryktelig riktige.

Jorge86
Jorge86Innlegg: 18211
14.01.18 13:10
Makatelli: Hva er egentlig forskjellen? ifølge ryktene i dag går han for £25 mill, og vi får Mkhitaryan med på kjøpet. I sommer var ryktene at han nesten gikk til City for £60mill. La oss si at armeneren er verdt ca. £30mill så da blir det £55 mill. Selv om klubben skulle tape økonomisk på å vente med salget så er det ikke slik at disse eventuelle pengene hadde ført til mere pengebruk i overgangvinduet. Dette er Arsenal så det sier seg selv. De av oss som ville beholde ham ville det fordi vi tenkte at han kunne være utslagsgivende i kampen om tittelen, og/eller topp 4. Jeg håpet også at en eventuell god sesong nå ville føre til at han signerte ny kontrakt. Ingen av de tingene har skjedd, men man tok en sjanse, og det ser ikke ut som klubben tapte noe på det.

Halla, Makkers. Vi vet begge at United ikke gir 25 mill pund OG Mkhitaryan nå. Det blir i beste fall en av delene (jeg tipper 20 mill pund uten Mkhitaryan.)

Og at du nå bønnfaller City om å hente Sanchez og vil spy av han i United-drakt (dine ord, ikke mine) tyder også på at det er en forskjell der. Den er jeg for øvrig helt enig i, Sanchez til United er ganske mange ganger verre enn Sanchez til City.

frogstuff
frogstuffInnlegg: 1539
14.01.18 13:14

Wenger har skakk kjørt denne klubben så jævelig de siste 10 årene. Tidligere var vi en atteraktiv klubb, og vi konkurrerte med de beste. Nå er vi blitt en farmerklubb som må selge våre beste spillere til konkurrentene. Arsenal trenger en ny start, det vil si en ny manager. Spillere som ikke blør for klubben bør selges. Arsenal vil reise seg, men det blir noen magre år først.

joahel88
joahel88Innlegg: 4490
14.01.18 13:14

Igjen selger vi til United! Greit at han skulle vekk, men må da for daen være mulig å ikke forsterke en direkte konkurrent så jævli? Driter i hva vi får inn, kommer til å være en nedgradering uansett. Vi  gir faktisk opp sesongen samtidig som vi styrker en konkurrent. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 12834
14.01.18 13:17

Du fakturerer inn at dere selger deres beste spiller til Wengers verste fiende nå eller, Makatelli? At Arsenal selger Alexis Sanchez til Manchester United med _Mourinho_ som manager er så sykt og helt ute at jeg ikke klarer å tro på det. Sorry, men det er jo bananas. Jeg reagerer også på det siden dette vil styrke United betraktelig. Og det er ikke mye å like med det akkurat. 

Bacary
BacaryInnlegg: 19520
14.01.18 13:18
Stratos24: Mkh er playmaker sentralt, ikke kant.

I Dortmund var han kant, og han bør rendyrkes som det i Arsenal også. En giftig kontringsspiller som også har hatt gode kamper i United-trøya. Men United under Mourinho spiller uten kanter, så da blir spillere som han skadelidende under et slikt regime som kun prioriterer forsvar. 

Makatelli
MakatelliInnlegg: 8922
14.01.18 13:19
Jorge86: Nå sitter mange av de samme som mente at Sanchez ikke skulle selges UANSETT PRIS i sommer og er skuffa over at han kanskje går til Manchester United. Makatelli, som var 3000% motstander av å selge Sanchez til City i sommer og gikk langt i å kalle meg både det ene og det andre fordi jeg håpet på et salg, har så sent som for en times tid siden sagt at "Håper fortsatt at City får rævva i gir og byr på Sanchez. Kommer til å spy av Alexis i United drakt." Jeg advarte mot nettopp det her.

Jeg sa etter tapet mot Liverpool at det ikke så ut som laget var rustet til å vinne ligaen ei heller komme i topp fire ,og at basert på hva vi hadde sett så langt burde vi bare selge ham nå. Da var det fortsatt mange dager igjen av overgangvinduet. Du hevder at hvis vi hadde solgt i sommer så ville klubben hatt større kontroll på hvor han gikk? forklar meg hvordan det skal gå til? det var ingen utenlandske klubber som prøvde å hente han i sommer, og det er ingen utenlandske klubber som prøver å hente ham nå. Så i realiteten står det bare mellom de to Manchesterklubbene. At jeg foretrekker at han går til City handler kun om at jeg hater United mer enn City. Det er ikke slik at jeg tror at Sanchez i United kontra City vil ha noen negativ påvirkning på hvor vi ender i tabellen verken i år eller neste år. Så igjen fortell meg hva som hadde vært så mye bedre med å selge ham i sommer?

MadBum
MadBumInnlegg: 8410
14.01.18 13:20

Wenger. Legenden

Hetfield
HetfieldInnlegg: 18993
14.01.18 13:20
Stratos24: Han tjener minst like mye i City

Er det han ikke gjør. United har et høyere tak for lønninger enn City (400 k i uka er over det City vil tilby fordi det vil bryte lønnstrukturen deres)

Ellers enig i at dette er et merkelig valg fra hans side.

frogstuff
frogstuffInnlegg: 1539
14.01.18 13:22

Fakta er at tabellplasseringen vår var jevnt over bedre før «stjernene» Sanchez og Øzil kom inn portene på Emirates. Tydelig at det er viktigere med en balansert og homogen spillergruppe fremfor et par primadonnaer og en haug med hodeløse kyllinger.

vike4
vike4Innlegg: 7864
14.01.18 13:29
frogstuff: Fakta er at tabellplasseringen vår var jevnt over bedre før «stjernene» Sanchez og Øzil kom inn portene på Emirates. Tydelig at det er viktigere med en balansert og homogen spillergruppe fremfor et par primadonnaer og en haug med hodeløse kyllinger.

De har vært de to beste spillerne siden de kom, og Alexis er trolig den beste i Emirates æraen, så de burde ikke få skylden for dårlig fremgang.

De andre toppklubbene har forsterket seg mer enn det vi har gjort de siste sesongene, noe som er litt av grunnen til at vi virker så svake som vi gjør.

(Innlegget ble redigert 14.01.18 13:31)

Jorge86
Jorge86Innlegg: 18211
14.01.18 13:30
Makatelli: Jeg sa etter tapet mot Liverpool at det ikke så ut som laget var rustet til å vinne ligaen ei heller komme i topp fire ,og at basert på hva vi hadde sett så langt burde vi bare selge ham nå. Da var det fortsatt mange dager igjen av overgangvinduet. Du hevder at hvis vi hadde solgt i sommer så ville klubben hatt større kontroll på hvor han gikk? forklar meg hvordan det skal gå til? det var ingen utenlandske klubber som prøvde å hente han i sommer, og det er ingen utenlandske klubber som prøver å hente ham nå. Så i realiteten står det bare mellom de to Manchesterklubbene. At jeg foretrekker at han går til City handler kun om at jeg hater United mer enn City. Det er ikke slik at jeg tror at Sanchez i United kontra City vil ha noen negativ påvirkning på hvor vi ender i tabellen verken i år eller neste år. Så igjen fortell meg hva som hadde vært så mye bedre med å selge ham i sommer?

1) Ved å tilby han til utenlandske klubber for en billigere penge. City byr 50, Arsenal ringer Juventus, Bayern, PSG og tilbyr han for 40. For eksempel. Jeg sa ikke at Arsenal hadde hatt full kontroll ved å prøve å selge han i sommer. Jeg sa at de mister all kontroll ved å beholde han. Som jeg sa den gangen anså jeg bare seks klubber som aktuelle. Juventus, PSG, Bayern, City, United og Chelsea. Og jeg sa at det var overveiiende sannsynlig at det ville bli en av Manchester-klubbene hvis han ble værende. Det kunne det naturligvis blitt uansett, men Arsenal satt med bedre kort på hånda når de kunne velge å avslå tilbud (det kan de fortsatt, men nå er sjansen for at Sanchez signerer ny kontrakt enda mindre enn den var i sommer.)

2) Pengene. Hvis det var snakk om 50-60 mill pund i sommer og United er villige til å betale 25 mill pund + en spiller som er verdt ca 30 mill pund nå i januar blir jeg fryktelig overraska. Særlig når det har vært rapportert at Arsenal er villige til å høre på bud rundt 25 mill pund (mener jeg å ha lest her inne.)

Etter Liverpool-kampen? Du sto altså hardnakket på at Sanchez ikke skulle bort fordi han kunne utgjøre en forskjell for Arsenal i 17/18-sesongen, og så snudde du fullstendig i slutten av august etter tredje serierunde?

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 12369
14.01.18 13:34
Jorge86: Du har helt rett i at ingen kan vite hvordan året fortoner seg før det har løpt. Hvorfor kjøpe spillere i det hele tatt? Arsenal kan vinne ligaen neste år uten nye spillere. For ingen kan jo vite hvordan året fortoner seg før det har løpt. Hvis man trodde at Arsenal kunne vinne ligaen sånn laget så ut ved sesongstart hadde man et totalt urealistisk håp. Ta med dere det håpet resten av sesongen og inn i 18/19 uansett hvordan stallen ser ut og håp på seriegull neste sesong også. For ingen kan jo vite hvordan året fortoner seg før det har løpt. Jeg mente at laget ikke så sterkt nok ut, og jeg mente at Sanchez på utgående kontrakt ikke ville være samme Sanchez som vi har sett tidligere sesonger. Jeg sa at ved å ikke selge han i sommer mister Arsenal all kontroll over hvilken klubb han går til, og han vil spille for seg selv (og ikke laget) sesongen gjennom. Jeg sa at ved å selge han i sommer ville Arsenal få penger de kunne bruke på en ny spiller som ønsker å spille for Arsenal. Av alle debattene jeg har lest her inne må den diskusjonen være bakkerekord i å stå så alene og ha så jævla riktig. Nå sitter mange av de samme som mente at Sanchez ikke skulle selges UANSETT PRIS i sommer og er skuffa over at han kanskje går til Manchester United. Makatelli, som var 3000% motstander av å selge Sanchez til City i sommer og gikk langt i å kalle meg både det ene og det andre fordi jeg håpet på et salg, har så sent som for en times tid siden sagt at "Håper fortsatt at City får rævva i gir og byr på Sanchez. Kommer til å spy av Alexis i United drakt." Jeg advarte mot nettopp det her. Hvis man alltid skal gjemme seg bak at ingen kan vite hva fremtiden bringer er ingen diskusjoner om kjøp og salg fruktbare. Messi gratis? Nei takk, ingen kan vite om han blir en flopp. Henrik Kjelsrud Johansen for 2 milliarder? Ja takk, ingen kan vite hvor stor suksess han kan bli. Jeg sier ikke at man kan spå fremtiden, men man må ta de faktaene man har, danne seg et bilde og gjøre antakelser. I dette tilfelle var bildet mitt ganske spot on. Ikke fordi jeg er synsk, men fordi de antakelsene jeg gjorde viste seg å være fryktelig riktige.

Jeg tror mange innerst inne var enig med deg allerede da eller såg sannsynligheten for dette scenarioet som veldig veldig stort iallefall , om ikke er det jævla rart  Men ville bare ikke eller ønsket bare ikke å ta det inn over seg.

Stratos24
Stratos24Innlegg: 254
14.01.18 13:36

Hetfield : stod på tv2 nå at det var snakk om en månedslønn på 4.3 millioner. Mulig dette skal stå ukeslønn. Hvis Sanchez kun går til United for å tjene noen slanter ekstra så er det merkelig valg. Vil tro 2 millioner ish i ukelønn hos City vil være nok. Overlever vel på det å.. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester