Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
DennisB
DennisBInnlegg: 8816
14.01.18 13:36
Makatelli: Kommer til å spy av Alexis i United drakt.

For meg er det to lag jeg absolutt ikke vil se Alexis i. Det er United og Tottenham.

Skal prøve å ikke bry meg asså, men dette her blir vanskelig.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 10228
14.01.18 13:38
frogstuff: Fakta er at tabellplasseringen vår var jevnt over bedre før «stjernene» Sanchez og Øzil kom inn portene på Emirates. Tydelig at det er viktigere med en balansert og homogen spillergruppe fremfor et par primadonnaer og en haug med hodeløse kyllinger.

Dette burde være en selvsagt anntakelse fra alle og er fasit.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 18550
14.01.18 13:40
Stratos24: Hetfield : stod på tv2 nå at det var snakk om en månedslønn på 4.3 millioner. Mulig dette skal stå ukeslønn. Hvis Sanchez kun går til United for å tjene noen slanter ekstra så er det merkelig valg. Vil tro 2 millioner ish i ukelønn hos City vil være nok. Overlever vel på det å..

Må være ukelønn. 4.3 mill i måneden er på nivå med stallfyll i de mindre klubbene i ligaen.

Virker også som City ikke var villig til å matche Uniteds overgangsbud heller (Råd har de uten tvil om de hadde vært villige), og da faller brikkene på plass..

Økonomisk motivert overgang for Alexis dette her, ellers hadde City vært det naturlige valget 10/10 ganger.

Jeg klager ikke siden jeg er United-fan, men dette gir enda større press på Mou til å levere et av de største trofeene neste sesong.

(Innlegget ble redigert 14.01.18 13:42)

grock19
grock19Innlegg: 81659
14.01.18 13:41

Vet ikke hva som var galt med PSG (kanskje han faktisk bryr seg oppriktig om det sportslige vs liga også, i tillegg til pengene), men Bayern, som var oppriktige interessert (noe annet hadde vært tjenesteforsømmelse, hadde vært noe nær den perfekte spilleren for Bayern), var usedvanlig klare i offentlige uttalelsene, om at lønnskravet var så astronomisk at det var uaktuelt for Bayern.

(Før noen kommer med det, hadde de selvsagt økonomisk sett kunnet betalt Sanchez dobbelt av det han kommer til å få i Manchester, men det er dette med lønnsstruktur osv)

 

Det gjør automatisk også Juventus uaktuelt.

 

Skulle veldig gjerne sett ham i Bayern, men rasjonell nok til å se at det allikevel ikke hadde vært ønskelig, om det betyr å føkke til den delen. 

Odysseen
OdysseenInnlegg: 4163
14.01.18 13:42

Det er dette vi har blitt til, igjen. Degoser hele gjengen.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 7754
14.01.18 13:42
Jorge86: Ved å tilby han til utenlandske klubber for en billigere penge.

Han er allerede billig. Hvis disse klubbene ville ha ham så hadde de kastet seg på. Arsenal hadde ikke noe mer kontroll i sommer enn de har nå. Alle vet at kontrakten hans går ut sommer, så egentlig ligger all makta hos ham ikke Arsenal. Han kan nekte å dra til den klubben Arsenal foretrekker, og si til dem at de skal selge ham til hans foretrukne klubb nå, eller så drar han dit i sommer og får en heftig sign on fee i samme slengen. Slik var det også i sommer. Det er nesten ingen forskjell mellom å selge nå enn i sommer annet enn at vi nå prøvde et halvt år med han, Ozil og Lacazette sammen i laget for å se om det ville føre til bedre resultater. Vi får kanskje litt mindre penger ved salg nå, men som sagt tidligere så tviler jeg på at de pengene hadde utgjort noen forskjell i overgangsvinduet. 

LeCoq
LeCoqInnlegg: 4982
14.01.18 13:43

Tenk at folk aksepterer et United-salg. Er helt uforståelig. Klubben blir direkte ydmyket.

Ray_Parlour
Ray_ParlourInnlegg: 293
14.01.18 13:45

Det handler også om å tørre å si nei til både spillere og andre klubber for å sette en standard også. Hei han er vår, og han går ikke noe sted før vi sier det. 

Nå prøvde vi dette, men vi tør jo selfølgelig ikke kjøre løpet ut som de gniefantene vi er

Jorge86
Jorge86Innlegg: 17861
14.01.18 13:45
grock19: Vet ikke hva som var galt med PSG (kanskje han faktisk bryr seg oppriktig om det sportslige vs liga også, i tillegg til pengene), men Bayern, som var oppriktige interessert (noe annet hadde vært tjenesteforsømmelse, hadde vært noe nær den perfekte spilleren for Bayern), var usedvanlig klare i offentlige uttalelsene, om at lønnskravet var så astronomisk at det var uaktuelt for Bayern. (Før noen kommer med det, hadde de selvsagt økonomisk sett kunnet betalt Sanchez dobbelt av det han kommer til å få i Manchester, men det er dette med lønnsstruktur osv)   Det gjør automatisk også Juventus uaktuelt.   Skulle veldig gjerne sett ham i Bayern, men rasjonell nok til å se at det allikevel ikke hadde vært ønskelig, om det betyr å føkke til den delen.

Greit nok det. Det var altså bare et forslag til hvordan man kunne forsøkt å selge Sanchez til en ikke-engelsk klubb. Jeg hadde følgende rangering på mine ønsker for Sanchez i sommer:

1. Forlenge med Arsenal.
2. Selge til en utenlandsk klubb.
3. Selge til en engelsk klubb.
4. Beholde han uten å forlenge kontrakten.

Nå ble det 4, og han ender opp i en engelsk klubb. Worst worst-case scenario. Og akkurat sånn jeg antok når avgjørelsen ble å ikke selge.

Odysseen
OdysseenInnlegg: 4163
14.01.18 13:45

Da er det mer eller mindre offisielt. Wenger har uttalt til Sky at Sanchez etter alle solemerker forsvinner fra klubben. 

Takk for alt, chilenske venn. Den beste spilleren vi har hatt i klubben siden glansdagene. Du fortjente så utrolig mye mer enn den møkka du har opplevd de siste årene.

Og til klubben - vel. Jeg har ikke ord. Hvorfor han ikke ble solgt i sommer er, som undertegnede og mange andre allerede i sommer sa, beyond me. Det er jo også utrolig oppsummerende for manageren vår at han snakker om Sanchez sin comittment i midtuken, at han er sikker på at han blir osv., før han i dag plutselig er klar på at han går. Helvetes jævla opplegg.

pudderalarm
pudderalarmInnlegg: 829
14.01.18 13:46
LeCoq: Tenk at folk aksepterer et United-salg. Er helt uforståelig. Klubben blir direkte ydmyket.

Skjønner ikke hva som er galt. Arsenal blir jo bedre av at Sanchez drar. Ingen vil ha en spiller som er misfornøyd og ikke vil spille for klubben. Tjener litt penger i samme slengen. Viktigste er jo at dere kommer dere videre.

Bacary
BacaryInnlegg: 17646
14.01.18 13:49

Hvis Sanchez kun er motivert av penger og ikke titler, kunne vel Arsenal tilbydd han en astronomisk lønn. Da hadde han blitt eller? Grådigheten hans er til å le av. 

Ari_Boy
Ari_BoyInnlegg: 1496
14.01.18 13:53

Er Mkhiki en del av avtalen. Hvis ikke er dette en skam.

LeCoq
LeCoqInnlegg: 4982
14.01.18 13:53

Dette er RvP-nivå.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 10228
14.01.18 13:54
pudderalarm: Skjønner ikke hva som er galt. Arsenal blir jo bedre av at Sanchez drar. Ingen vil ha en spiller som er misfornøyd og ikke vil spille for klubben. Tjener litt penger i samme slengen. Viktigste er jo at dere kommer dere videre.

Ser det som rimelig sannsynlig at Arsenal kommer til å få den best presterende spilleren i denne dealen med United , pluss penger i tillegg.

Jorge86
Jorge86Innlegg: 17861
14.01.18 13:56
Makatelli: Han er allerede billig. Hvis disse klubbene ville ha ham så hadde de kastet seg på. Arsenal hadde ikke noe mer kontroll i sommer enn de har nå. Alle vet at kontrakten hans går ut sommer, så egentlig ligger all makta hos ham ikke Arsenal. Han kan nekte å dra til den klubben Arsenal foretrekker, og si til dem at de skal selge ham til hans foretrukne klubb nå, eller så drar han dit i sommer og får en heftig sign on fee i samme slengen. Slik var det også i sommer. Det er nesten ingen forskjell mellom å selge nå enn i sommer annet enn at vi nå prøvde et halvt år med han, Ozil og Lacazette sammen i laget for å se om det ville føre til bedre resultater. Vi får kanskje litt mindre penger ved salg nå, men som sagt tidligere så tviler jeg på at de pengene hadde utgjort noen forskjell i overgangsvinduet.

Den trusselen der kan man komme med om man har tre år igjen av kontrakten også. "Selg meg dit nå, eller så går jeg dit gratis når kontrakten min går ut." Klubben kan velge å benke vedkommende, men hvor ofte har det skjedd? Spillerne får som regel vilja si uansett (spør Coutinho hvis du ikke tror meg.)

Det er noen andre forskjeller på i sommer og nå. Sesongen har allerede satt seg, Sanchez vet hvordan Arsenal og eventuelle nye klubber ligger an både denne sesongen og i forhold til neste sesong (CL-plass.) Det gjorde han ikke før sesongen starta. At han nå har lov til å forhandle med utenlandske klubber tror jeg ikke har så mye å si, da både utenlandske og engelske klubber nesten garantert hadde forhørt seg med han i sommer (selv om det egentlig ikke er lov.)

Hvordan pengene ikke hadde utgjort noen forskjell i overgangsvinduet skjønner jeg ingenting av. Jeg tror ikke Kroenke driter i om Arsenal får 50 eller 20 mill pund for Sanchez hvis de vil kjøpe en ny spiller. Enten om det er en som koster 50 mill pund (og Arsenal må finne de 30 millionene et annet sted) eller om det er en som koster 80 mill pund (og de må finne 60 mill pund i stedet for 30 mill pund et annet sted.) Det er et eller annet med Kroenke som forteller meg at slike forskjeller definitivt vil ha noe å si.

Ari_Boy
Ari_BoyInnlegg: 1496
14.01.18 13:56

Men over til viktigere ting. Wilshere starter!

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25191
14.01.18 13:59
FrannyLee: Ser det som rimelig sannsynlig at Arsenal kommer til å få den best presterende spilleren i denne dealen med United , pluss penger i tillegg.

Di Marzio says no agreement yet b/w the reps of Mkhi & AFC over personal terms. Talks ongoing but a cash-only deal could be the final outcome.

Stratos24
Stratos24Innlegg: 251
14.01.18 14:01

Denne situasjonen rundt sanchez føler jeg bare kunne skjedd i arsenal. Typisk Wenger det her nå, ikke få ut fingern på en måte og alt ender i grøfta. Om Øzil går gratis i sommer er det komplett. Sanchez skulle vært solgt til City i fjor sommer, fått 60mill pund og punget ut for en erstatter. Dette skulle vært ordnet tidlig i sommerens vindu. Istedet blir det en høst og vinter hvor ingen vet hva som skjer, utenom Sanchez kanskje selv.

ONV95
ONV95Innlegg: 2857
14.01.18 14:01

Fornøyd så lenge vi ikke selger til Liverpool jeg.

-JFT39

jback
jbackInnlegg: 15943
14.01.18 14:04

Sitter å tenker over hvordan jeg hadde følt det om våre beste spillere hadde dratt til en konkurrent. Føler med dere.

Får vi en ny Piers Morgan meltdown?

(Innlegget ble redigert 14.01.18 14:06)

vike4
vike4Innlegg: 7123
14.01.18 14:06

De fleste melder nå at Sanchez nærmer seg United, og at Sanchez er enig med United om lønn osv.

hillier
hillierInnlegg: 2206
14.01.18 14:09

Man utd eller city. Spiller ikke noen rolle. Beste spiller i Emirates perioden? Haha. Bedre enn Fabregas f. eks? 

Bacary
BacaryInnlegg: 17646
14.01.18 14:11
hillier: Man utd eller city. Spiller ikke noen rolle.

Vil heller se han i United eller City. United er faktisk en klubb med en sjel. Å se grådighetens far Sanchez heve PL-trofeet med City hadde bare blitt for mye. 

I United er det stor mulighet at han mislykkes. Og han ender opp i tyrkisk fotball innen et par år. Kommer vel på kant med Mourinho også og skaper et helvete i garderoben 

(Innlegget ble redigert 14.01.18 14:13)

Staffordshire
StaffordshireInnlegg: 273
14.01.18 14:13

Noen ganger lurer jeg på om du bare skal provosere, Bacary

DennisB
DennisBInnlegg: 8816
14.01.18 14:15
Odysseen: Og til klubben - vel. Jeg har ikke ord. Hvorfor han ikke ble solgt i sommer er, som undertegnede og mange andre allerede i sommer sa, beyond me.

Men samtidig kan man spørre seg: Hvilket signal til supportere og andre hadde Wenger gitt om man lett hadde sluppet Alexis til City i sommer? Det er mange hensyn å ta her. Husk at Wenger var svært ille ute og kjøre, protestene mot at han fikk forlenget kontrakt var enorme. Det første man gjør da, er helst ikke å selge vår beste spiller.

I etterpåklokskapens lys skulle vi selvsagt ha solgt da. Og jada, Jorge, jeg vet, du så denne komme. Samtidig ligger det noe i at vi helst ikke ville ta det over oss, det som nå skjer.

Ari_Boy
Ari_BoyInnlegg: 1496
14.01.18 14:16
hillier: Man utd eller city. Spiller ikke noen rolle. Beste spiller i Emirates perioden? Haha. Bedre enn Fabregas f. eks?

RVP sine 2 gode sesonger var helt syke også. 

frogstuff
frogstuffInnlegg: 1443
14.01.18 14:19

Er det ikke mulig å få sendt Sanchez ut v landet? Kun engelske klubber som er interressert ?

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 9976
14.01.18 14:22
vike4: Vet ikke helt om Sanchez og Mourinho er god match, men vi får se.

Hva skulle tilsi at dette er en dårlig match egentlig? Disse hælsparkene utenfor egen 16-meter er nok ikke særlig populært hos José, men hva annet skulle tilsi at de ikke får til et godt samarbeid?

mirar
mirarInnlegg: 7660
14.01.18 14:22

Kanskje Bayern henter han.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg