Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
TheUntouchable
TheUntouchableInnlegg: 12587
30.05.18 08:33
Makatelli: TheUntouchable har mancrush på Ramsey. Gay.

Bare fordi jeg har backet Ramsey hele veien mens jeg hadde omtrent hele VGD og hele instagram imot meg. Nå har flere fått øynene opp heldigvis, det viser seg jo at jeg hadde rett hele veien. Fotball: noen kan det, andre kan det ikke. Jeg kan det.

Dessuten, hva har det å si at jeg er homofil?

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14777
30.05.18 08:47
TheUntouchable: Bare fordi jeg har backet Ramsey hele veien mens jeg hadde omtrent hele VGD og hele instagram imot meg. Nå har flere fått øynene opp heldigvis, det viser seg jo at jeg hadde rett hele veien. Fotball: noen kan det, andre kan det ikke. Jeg kan det.

Jeg tror det er få som betvilte potensialet hans, men han var tidvis jævlig ræva, og også veldig ego. Skjøt konstant, ofte fra veldig dårlige posisjoner. Det har bedre seg i år, og han er flinkere til å vurdere når han skal skyte nå. 

Det er kanskje for sent å gjøre for mye med, men håper de terper en del på førstetouchen hans på trening denne sommeren. Alltid syntes at denne er årsaken til at han ikke er en spiller i ypperste verdensklasse. Alt for ofte er det den som svikter han.

Myshkin
MyshkinInnlegg: 6744
30.05.18 09:40

Er førstetouchen til Ramsey dårlig? Jeg kan aldri si at jeg har lagt merke til det. Tvert i mot syns jeg ofte touchene hans er veldig gode. Det er alltid en mening med touchet, som med flikken over keeperen tidligere i sesongen. Det touchet er rett og slett utsøkt. Hvis man går gjennom målene hans, så er mange et resultat av hvordan han legger ballen til rette på førstetouchet.

Ramsey prøver dog ofte på det vanskelige, noe som gjør at han misser oftere enn nødvendig. Men slik jeg ser det er ikke det et teknisk spørsmål, men et taktisk. Trenger han å gjøre det så vanskeig så ofte? Men det er jo dette som gjør ham til spilleren han er - som med assisten til Laca mot Man Utd.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14777
30.05.18 09:47
Myshkin: Er førstetouchen til Ramsey dårlig? Jeg kan aldri si at jeg har lagt merke til det. Tvert i mot syns jeg ofte touchene hans er veldig gode. Det er alltid en mening med touchet, som med flikken over keeperen tidligere i sesongen. Det touchet er rett og slett utsøkt. Hvis man går gjennom målene hans, så er mange et resultat av hvordan han legger ballen til rette på førstetouchet. Ramsey prøver dog ofte på det vanskelige, noe som gjør at han misser oftere enn nødvendig. Men slik jeg ser det er ikke det et teknisk spørsmål, men et taktisk. Trenger han å gjøre det så vanskeig så ofte? Men det er jo dette som gjør ham til spilleren han er - som med assisten til Laca mot Man Utd.

Han er veldig smart med førstetouchen sin, det er jeg enig. Den går svært ofte riktig vei, men den ender ofte en meter for langt unna han etter min mening. Det er det samme som jeg syns er problemet til Henderson, uten at jeg mener at han er i nærheten av å være like god som Ramsey. Innen han har "løpt opp" ballen så er ofte pasningsmuligheter stengt av, spesielt hvis man møter et godt lag. 

Jeg syns også han for mister ballen fordi førstetouchen hans er for dårlig. Nå sammenligner jeg han med de beste spillerne i verden riktignok i hans posisjon, men jeg tror at hvis den bare hadde vært litt bedre så hadde han også vært i den klassen.

(Innlegget ble redigert 30.05.18 09:49)

Myshkin
MyshkinInnlegg: 6744
30.05.18 10:46

Jeg tror jeg skjønner hva du mener, Welle. Sammenlikner du ham med Cazorlaene av fotballverdenen er jeg enig med deg. Der jeg tror vi skiller lag er ved om dette er en riktig sammenlikning.

Hadde Ramsey spilt med samme nærteknikk som Cazorla, hadde han ikke passet til å være en energisk all action-spiller, etter mitt syn. Det som gjør Ramsey så god, etter min vurdering, er nettopp at han tar risiko med førstetouchet, at han setter fart når han får ballen og er litt «armer og bein»-type - rett og slett at ballbehandlingen oser av energi og ikke av kontroll (for kontroll og energi er på mange måter motstridende). Jeg tror at han hadde blitt begrenset som fotballspiller om kontroll skulle dominere over energi. Hans kreative evner baserer seg på energi og ikke finesse. Begynner vi å tukle med dette, tror jeg vi ødelegger spilleren. 

Sammenlikner vi ham med de beste indreløperne som har vært i England (Gerrard og Lampard) er basisferdighetene hans på nivå med dem, etter mitt syn (uten sammenlikning for øvrig).

BigTonyAdams
BigTonyAdamsInnlegg: 18025
30.05.18 11:15

Angående Fabinho og at vi var for trege på banen, ikke det at vi hadde fått han selv om vi hadde vært tidlig på banen der heller, så dukket en annen historie opp i hodet mitt.

Kom til å tenke på den gangen jeg virkelige begynte å vende meg mot Wenger for godt, foran 2014/15-sesongen trengte vi desperat en stopper, da vi kun hadde BFG, Koscielny og nykjøpte Chambers i stallen, mange navn kom opp og når det nærmet seg slutten av vinduet dukket ett navn stadig opp, Virgil Van Dijk fra Celtic. 
Husker jeg så en del videoer og dette var en stopper etter min smak, spenningen nærmet seg da rapportene på at han kunne gå for så lite som £6 til £10 mil.
Han var også etter ryktene veldig klar for å dra til Arsenal.

Dagene gikk som vanlig veldig fort mot TDD og ingenting skjedde, men dette kunne virkelig vel ikke Wenger rote bort?.....
Joda, ryktene var vel at vi ikke klarte å bli enige med Celtic om summen ei heller lønnen hans.
Vel resten av historien er kjent, selv om vi visstnok var ute etter han i Januar 2015 og sommeren som kom, endte han opp i Soton for £13 mil, senere for £75 mil. i Pool.

Neste sesong var vi desperate etter en DM, det kunne alle utenom Wenger se og vår beste sjanse for seriegull på veldig mange år røk mye takket være dette, da var min tålmodighet med han også helt slutt.

Vi vet Wenger har vært "nære" flere spillere, som Y.Toure (unnskyldt her), Zlatan og Ronaldo, men kan dette ha vært hans største tabbe?
Da tenker jeg ikke kun økonomisk, men konsekvensene det skulle bli av å være så passiv.
Hva kunne vi utrettet de to sesongene med ordentlig backup på stopperplass og med en DM?

Til slutt vil jeg avslutte med en tragikomisk kommentar fra YT og ArsenalFanTV-episode av transfer daily:

Liverpool linked with Fabinho 07:30
Signed 09:00

Arsenal linked with Lacazette 2015
Signed 2017

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14777
30.05.18 11:36
BigTonyAdams: Dagene gikk som vanlig veldig fort mot TDD og ingenting skjedde, men dette kunne virkelig vel ikke Wenger rote bort?.....
Joda, ryktene var vel at vi ikke klarte å bli enige med Celtic om summen ei heller lønnen hans.
Vel resten av historien er kjent, selv om vi visstnok var ute etter han i Januar 2015 og sommeren som kom, endte han opp i Soton for £13 mil, senere for £75 mil. i Pool. Neste sesong var vi desperate etter en DM, det kunne alle utenom Wenger se og vår beste sjanse for seriegull på veldig mange år røk mye takket være dette, da var min tålmodighet med han også helt slutt. Vi vet Wenger har vært "nære" flere spillere, som Y.Toure (unnskyldt her), Zlatan og Ronaldo, men kan dette ha vært hans største tabbe?
Da tenker jeg ikke kun økonomisk, men konsekvensene det skulle bli av å være så passiv.
Hva kunne vi utrettet de to sesongene med ordentlig backup på stopperplass og med en DM?

Jeg tror nok vi vil se at klubben er langt mer bestemt på markedet nå som de to bestisene Law og Wenger ikke styrer showet lenger. Det kan resultere i flere bom, og kanskje overpris, men tror også at det vil ende med at vi får tak i flere av målene våre, når vi trenger de. Nå håper jeg de har en annen plan enn å bare raide BvB, men hvis det er planen så tror jeg det i hvert fall vil skje effektiv :-P

BigTonyAdams
BigTonyAdamsInnlegg: 18025
30.05.18 12:50
Wellewinhio: Jeg tror nok vi vil se at klubben er langt mer bestemt på markedet nå som de to bestisene Law og Wenger ikke styrer showet lenger.

Enig dette, syntes vi allerede så det i Januar.
Vi var handlekraftig og resolutt med å erstatte Alexis med Aubameyang og Mkhitaryan, samt hentet inn et talent i Mavrepanos.
Så aggressivt i markedet har jeg ikke sett oss siden Dein sine dager.

Wompare
WompareInnlegg: 688
30.05.18 13:32

Angående «VisitRwanda» avtalen vi har signert til neste sesong, så ser jeg for meg at det er latterlig at den har skapt så lite reaksjon blant medgooners.

Min første tanke var: "veldig skeptisk". Et land som i praksis er et diktatur, der den sittende presidenten ble valgt med 99% av stemmene og er valgt frem til år 2034. Et land som mottar en god del uhjelp. Hvorfor skal man ikke være skeptisk til at et slikt land "sponser" en rik, "hvit" vestlig fotballklubb. I utgangspunktet er det vanskelig å finne noen grunner til ikke å være skeptisk.

Rwanda er som sagt i praksis et diktatur og det er i seg selv et meget negativt moment. Men med fare for å bli misforstått (jeg støtter på ingen måte diktaturer) så dette et diktatur der levestandarden i nuet øker merkbart og der pr dato "diktatoren" tydeligvis har en god oppslutning i folket.

Jeg støtter som sagt ikke diktaturer, ikke minst siden såkalt "gode" diktatur lett kan snu til å bli "dårlige" diktatur. Men det er nok av såkalte "demokratier" i den tredje verden som i praksis bare er "skinndemokratier" og både levestandard og talefriheten i enkelte av disse "demokratiene" er ikke et spor bedre enn i enkelte "gode" diktatur.  Ja sågar i Europa kan man påstå at slike stater finnes. Tar vi for oss en nasjon som Russland så er det på papiret et demokrati, men i praksis så kan det virke litt mer "diffust" hva det er.

Jeg er fremdeles skeptisk til denne avtalen, men jeg er ikke sikker på om jeg lenger vil tilføye ordet "veldig" når jeg skal beskrive denne skepsisen. Hvis en rik vestlig klubb føler behov for å støtte et fattig land i den tredjeverden med "markedsføring" så burde klubben kanskje funnet en mulighet der den kunne gjøre noe slikt uten å sette prisrekord på en type draktreklame. Det å gi en slik "gratisreklame", det trenger forsåvidt ikke være på ermet på drakten eller på draktene i det hele tatt, ville nok gitt en klubb som Arsenal et mye mer positivt omdømme enn den vil få nå 

Når det gjelder kritikken som kommer nå så skal man samtidig være klar over at deler av den kommer fra personer/grupper som har en baktanke med kritikken. En av de som var raskest med å gå ut i britisk media var visst nok en britisk konservativ politiker som ikke er så glad i å bruke penger på uhjelp i det hele tatt. Det betyr ikke at all kritikken er uberettiget, bare at enkelte som hiver seg på "hylekoret" ikke nødvendigvis tenker på det beste for innbyggerne i Rwanda når de kritiserer Arsenal.

(Innlegget ble redigert 30.05.18 13:32)

DennisB
DennisBInnlegg: 15462
30.05.18 14:22

Dette "innlegget", Wompare, har du skrevet dette "selv"?

Bare "lurer" jeg asså.

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
30.05.18 15:37
Wompare: Min første tanke var

At du driver og jukser sånn på tentamener og eksamener også. 

Men FlyEmirates er vel ikke noe bedre å ha på drakten enn VisitRwanda. 

Man trenger ikke se lenger enn sin egen nesetipp for å finne et skinndemokrati. Er det folket som har bestemt at vi skal innføre knallharde sanksjoner mot Syria? Smålig å alltid peke på Russland, når vi ikke er det spor bedre selv. Men du er nok unnskyldt siden du er ung, og bare har kopiert et annet innlegg. 

(Innlegget ble redigert 30.05.18 15:47)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17791
30.05.18 17:03
Bacary: Men du er nok unnskyldt siden du er ung, og bare har kopiert et annet innlegg.

Men det er vel ulovli å farli?

vike4
vike4Innlegg: 9606
30.05.18 17:52

Budsjettet har økt fra 50 til 70 mill £, eller fra 160 til 200 mill som Enzino ville sagt.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10597
30.05.18 18:01
TheUntouchable: Dessuten, hva har det å si at jeg er homofil?

Ingenting. Jeg bare tulla med deg egentlig. Visste ikke at du var det. 

AlphaGiroud
AlphaGiroudInnlegg: 1409
30.05.18 18:43

Arsenal have today made a significant new contract offer to Aaron Ramsey

-DarrenArsenal

AlphaGiroud
AlphaGiroudInnlegg: 1409
30.05.18 18:44

Nye tilbudet vil gi en han en lønn på over £200K i uka visstnok. 

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7756
30.05.18 18:47

Han er ikke troverdig.

AlphaGiroud
AlphaGiroudInnlegg: 1409
30.05.18 18:48

I know. Personlig stoler jeg kun på Ornstein og DiMarzio. Men det har vært stille en stund så tenkte bare ta det her.,

AlphaGiroud
AlphaGiroudInnlegg: 1409
30.05.18 18:49

Arsenal have offered Aaron Ramsey a five-year contract - here's @MattHughesTimes with the exclusive news that Unai Emery wants to build a team around the Wales midfielder. 

RamsherE
RamsherEInnlegg: 18055
30.05.18 18:52
AlphaGiroud: Arsenal have offered Aaron Ramsey a five-year contract - here's @MattHughesTimes with the exclusive news that Unai Emery wants to build a team around the Wales midfielder.

I følge ArsenalFanTv (jeg vet ikke hvor Robbie har hentet kildene fra) sa Ramsey: "I haven't spoken to him [Emery] at all yet, but I think it's an exciting time for the club and I can't wait to get back there now".

(Innlegget ble redigert 30.05.18 18:52)

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14777
30.05.18 19:03
RamsherE: I følge ArsenalFanTv (jeg vet ikke hvor Robbie har hentet kildene fra) sa Ramsey: "I haven't spoken to him [Emery] at all yet, but I think it's an exciting time for the club and I can't wait to get back there now".

Det intervjuet er over alt på twitter nå så tror du kan ta det som god fisk. 

AlphaGiroud
AlphaGiroudInnlegg: 1409
30.05.18 19:07

BBC siterte den uttalelsen så den er nok legit. 

Knipsemannen
KnipsemannenInnlegg: 2603
30.05.18 19:31
DennisB: Det finnes ingen fasit på hvem som er best av Ronaldo og Messi eller Ramsey og Wilshere, eller var best av Patrick Vieira og Tony Adams. Noen har den ene som favoritt, noen har den andre, sånn er det i idretter som dette. Det er annerledes i individuelle idretter, der man kan finne svar på slikt.

Den f

 

 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17791
30.05.18 19:39

I Henry versus Bergkampdebatten så faller jeg helt klart ned på Bergkamp. Mye av samme grunnene som jeg faller ned på Messi i Messi versus Ronaldo.

Noe med å heve de rundt seg både i handling og generell måte å tenke lag på på beskostning av eget ego.

Mulig det ikke stemmer men??

vike4
vike4Innlegg: 9606
30.05.18 20:53

Er ikke Wilshere ute snart?

AlphaGiroud
AlphaGiroudInnlegg: 1409
30.05.18 20:55

Jo tror han kan forhandle med andre klubber om 3 dager? Han er nok uansett gone. Som mistenkt virker nyhetene om at Wilshere skal forlenge made up bullshit fra frauden John Cross. 

(Innlegget ble redigert 30.05.18 20:56)

vike4
vike4Innlegg: 9606
30.05.18 20:59

Kicker sier Sokratis er klar for oss. Pris, 17 mill €. Dårlig kjøp.

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7756
30.05.18 21:07

Basert på?

vike4
vike4Innlegg: 9606
30.05.18 21:17
LeCoq: Basert på?

Basert på at alle(som jeg følger) som følger Bundesliga tett sier at han ikke vil forsterke oss. Var vist fryktelig svak forrige sesong.

Kan ikke forstå vi kjøper flere midtstopper nå som han trolig blir kjøpt, noe som heller ikke er nødvendig.Rart vi ikke går for en som er bedre og som hadde blitt ett klart førstevalg.

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7756
30.05.18 21:19

Kanskje han skal få spille et par kamper før vi fastslår at det er et dårlig kjøp?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg