Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2730
19.08.18 23:48
Jorge86: Å nevne Mbappé i det hele tatt var bom på ballen. Han har absolutt ingenting å gjøre med hva Guendouzi, som er hovedmannen i diskusjonen, har oppnådd som 19-åring. Og når du kritiserer de som kritiserer å bruke en uprøvd 19-åring på dette nivået og drar inn Mbappé må det nødvendigvis være fordi du mener at det har en eller annen relevans.

Rimelig sikker på at poenget var at Mbappe er omtrent like gammel som dokosten. Er for så vidt ikke urelevant å nevne spillere som er i samme alder som Guendouzi når det er snakk om alderen. 

Det er selvsagt et stort skille mellom Mbappe og Guendouzi. Men, Guendouzi har vist at han er et talent mot to ekstremt gode fotballlag. Er veldig sikker på at Guendouzi får spille mer fritt mot dårligere motstand. Konklusjonen får heller tas etter de 8 neste kampene - hvor Arsenal er favoritter i alle oppgjør.  

 

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
19.08.18 23:54

Tror dere Guendouzi blir bedre enn en annen fransk sentral midtbanespiller med krøllete hår som også hadde et etternavn som begynte på G? Hva het spilleren? Enkel quiz for de fleste av oss tenker jeg, men en spiller som levde klart i skyggen av de store på midten under Wengers storhetstid. 

VAVAVOOM
VAVAVOOMInnlegg: 2504
20.08.18 00:20

Guendouzi er i hvertfall bedre enn Amaury Bischoff. 

DennisB
DennisBInnlegg: 12104
20.08.18 06:32

Det er smått fantastisk å henge seg opp i at jeg nevnte alderen til Mbappè (som i "just saying"), kun for Guendouzis utviklings skyld, og gnåle videre om hva Mbappè har prestert. Hvor det går an å ikke forstå sammenhengen, er beyond me. Early bloomer, late bloomer. Altså, hvor langt man har kommet i egen utvikling som 19-åring. Alle er ikke like uferdige når man er 19 år, og da nevnte jeg en som hadde kommet langt som 19-åring. Men fortsatt har jeg visst bommet på ballen..

Resten av innlegget ditt, Jorge, jesus.. Lite å gjøre om dagen?

Jeg parkerer der. På tide med en pause igjen skjønner jeg.

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
20.08.18 07:08
DennisB: Jeg parkerer der.

Flott! Du snakker med en vegg. Et troll som nekter å forstå selvom du forklarer han med teskje ti ganger. 

hillier
hillierInnlegg: 3654
20.08.18 07:14

Gilles Grimandi. Bra mann. 

OldSailor
OldSailorInnlegg: 250
20.08.18 14:23
busnissclass: Ingen land er perfekte. Det finnes nok av fattige i Usa og mange som er underbetalt at de må ha tre jobber for å klare seg, også har du itillegg Mexikanere og resten av sør-amerikanske emigranter som blir utnyttet og behandlet som slaver, men det gidder ikke den vestlige propogandan å skrive om.

Om du ønsker å diskutere dette bør du kanskje sette deg litt inn i situasjonen i gulfstatene og Saudi Arabia. Der finnes det faktisk riktige slaver, og ikke bare underbetalte fremmedarbeidere. I tillegg finnes det også en stor fattigdom blant lokalbefolkningen, men det er fort å overse i all glansen fra dem med riktige familiebånd. På grunn av resursene til de vanvittig rike der nede våger ingen å protestere åpenlyst, inkludert vestlige demokratier. Men om du har en forestilling om at disse resursene er godt fordelt der nede, bør du pinadø ta en realitetssjekk. 

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13427
20.08.18 14:27
OldSailor: Om du ønsker å diskutere dette bør du kanskje sette deg litt inn i situasjonen i gulfstatene og Saudi Arabia. Der finnes det faktisk riktige slaver, og ikke bare underbetalte fremmedarbeidere. I tillegg finnes det også en stor fattigdom blant lokalbefolkningen, men det er fort å overse i all glansen fra dem med riktige familiebånd. På grunn av resursene til de vanvittig rike der nede våger ingen å protestere åpenlyst, inkludert vestlige demokratier. Men om du har en forestilling om at disse resursene er godt fordelt der nede, bør du pinadø ta en realitetssjekk.

True story. Vi trenger ny sponsor ASAP ZULU.

Gjelder naturligvis stadion OG drakter.

(Innlegget ble redigert 20.08.18 14:28)

busnissclass
busnissclassInnlegg: 4332
20.08.18 15:18
OldSailor: Om du ønsker å diskutere dette bør du kanskje sette deg litt inn i situasjonen i gulfstatene og Saudi Arabia. Der finnes det faktisk riktige slaver, og ikke bare underbetalte fremmedarbeidere. I tillegg finnes det også en stor fattigdom blant lokalbefolkningen, men det er fort å overse i all glansen fra dem med riktige familiebånd. På grunn av resursene til de vanvittig rike der nede våger ingen å protestere åpenlyst, inkludert vestlige demokratier. Men om du har en forestilling om at disse resursene er godt fordelt der nede, bør du pinadø ta en realitetssjekk.

Nå var det heller ikke Saudi- arabia jeg snakket om, men om eieren av City som er vel fra Qatar om jeg ikke tar feil. Og befolkningen der er vel rike.

Men dette er et fotball forum og ikke politikk, så jeg stopper her.

Jorge86
Jorge86Innlegg: 18516
20.08.18 17:48
Pinkieez: Rimelig sikker på at poenget var at Mbappe er omtrent like gammel som dokosten. Er for så vidt ikke urelevant å nevne spillere som er i samme alder som Guendouzi når det er snakk om alderen.

Men hva har det å si at Mbappe er omtrent like gammel? Vi diskuterer nivået til Guendouzi. At andre 19-åringer har kommet mye lengre eller mye kortere i sin karriere sier seg selv og har ingenting med saken å gjøre. Det blir like høl i huet å nevne Mbappé som hvis jeg nevner Vålerengas Felix Horn Myhre når vi snakker om Guendouzi. Han er også 19 år. Er det relevant for hvilket nivå Guendouzi ligger på?

"Er det bare fordi han er 19 år? Kritikken har stilnet etter gårsdagens kamp, for det erfaktisk ikke for tidlig å spille med en 19-åring. Mbappè er også 19.. Just saying." Det er vanskelig å komme utenom at dette er et forsøk på å forsvare bruken av Guendouzi fordi det finnes andre 19-åringer som er gode nok. Jeg ser som sagt ikke relevansen i det hele tatt.

Jorge86
Jorge86Innlegg: 18516
20.08.18 18:03
DennisB: Jeg parkerer der. På tide med en pause igjen skjønner jeg.

Jøye meg, så hårsår a gitt. Du må vel tåle å møte litt motstand på noe som er et helt legitimt diskusjonstema. Å nevne Mbappé i et forsvar av bruken av Guendouzi på grunn av alder er helt fjernt for meg. Forskjellige spillere, forskjellig utvikling, forskjellig erfaring, forskjellig ferdighetsnivå. Det virker som du er helt enig og anklager meg for å være idiot som ikke skjønner det, men jeg kan ikke se noen god grunn til å nevne Mbappé med mindre det har noen relevans for Guendouzi. Noe jeg mener det ikke har, og som jeg antok at du mente ettersom du nevnte han.

Litt synd at du tar pause akkurat når Bacary prøver å få sin første meningsfelle her, men vi kan jo krysse fingra for at nesa hans fortsatt er brun når du kommer tilbake.

En liten shoutout til alle: Det er ikke nødvendig å annonsere at man tar pause fra VGD. Det er bare å ikke skrive mer.

ModernMan
ModernManInnlegg: 11420
20.08.18 18:19
DennisB: Jorge, jesus..

Han har fiksa seg en managerjobb i Al-Hilal, ser jeg. Tipper lønnen er bra.

Enzino
EnzinoInnlegg: 36087
20.08.18 18:43

Da skal jeg oppsummere for dere:

"Er du god nok, så er du gammel nok"

You're welcome! ;-)

johniboy96
johniboy96Innlegg: 1789
20.08.18 20:24

Tror man Iwobi blir en mann som starter fremover?

Kvitlauk
KvitlaukInnlegg: 6498
20.08.18 20:55
busnissclass: Nå var det heller ikke Saudi- arabia jeg snakket om, men om eieren av City som er vel fra Qatar om jeg ikke tar feil. Og befolkningen der er vel rike.

Ja, importert arbeidskraft fra Bangladesh, India, Nepal og Pakistan, hvilket utgjør omtrent 70 prosent av hele landets befolkning, bader nok i penger.

Det er nesten utelukkende etniske qatarere som får nyte godene av importert arbeidskraft.

Du må gjerne hylle Qatar for å være et egalitært samfunn. Snakk om å stikke hodet i sanden.

ModernMan
ModernManInnlegg: 11420
20.08.18 21:03
Kvitlauk: importert arbeidskraft fra Bangladesh, India, Nepal og Pakistan

Skal vi telle med dem også nå da. De har jo ikke engang ID-papirer.

vike4
vike4Innlegg: 8406
20.08.18 21:33

Noen tanker om lagoppstillingen mot WH? Kan det fungere med Auba, Laca og Mkhitaryan fremme, og Ramsey, Torreira og Xhaka på midten?

Enzino
EnzinoInnlegg: 36087
20.08.18 21:34
vike4: Ramsey, Torreira og Xhaka på midten?

Kan vi ikke diskutere om han 19 år gamle franskmannen med et navn som er helt umulig å stave, er god nok for første-11rn?

busnissclass
busnissclassInnlegg: 4332
20.08.18 22:11
vike4: Noen tanker om lagoppstillingen mot WH? Kan det fungere med Auba, Laca og Mkhitaryan fremme, og Ramsey, Torreira og Xhaka på midten?

Vil heller se Guendouzi, Torreira og Ramsey, så kan Xhaka eller Elneny komme inn om noen av de tre første har en dårlig dag.

Så vil jeg denne gangen se Laca og Auba sammen.

vike4
vike4Innlegg: 8406
20.08.18 22:17
Enzino: Kan vi ikke diskutere om han 19 år gamle franskmannen med et navn som er helt umulig å stave, er god nok for første-11rn?

Offf, nei det får de fortsette med de som startet den diskusjonen.

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2730
20.08.18 22:45
Jorge86: Men hva har det å si at Mbappe er omtrent like gammel?

Det har alt å si når alderen trekkes inn. Spesielt når det er snakk om Mbappe, en 19-åring som alle fotball-interesserte kjenner til. Nytter ikke å artikulere videre, skjønner overhodet ikke hvorfor det er gale å sammenlikne to franske fotballspillere som begge er 19-år. 

Jorge86
Jorge86Innlegg: 18516
20.08.18 23:36
Pinkieez: Det har alt å si når alderen trekkes inn. Spesielt når det er snakk om Mbappe, en 19-åring som alle fotball-interesserte kjenner til. Nytter ikke å artikulere videre, skjønner overhodet ikke hvorfor det er gale å sammenlikne to franske fotballspillere som begge er 19-år.

Da får vi bare krysse fingra for at flere 19-åringer får sjansen for Arsenal framover. De er tross alt like gamle som Mbappé, så manglende erfaring er ikke så nøye.

Snorlax
SnorlaxInnlegg: 1336
21.08.18 01:28

Sami Mokbel: Emery was dissatisfied w/t Aaron’s performance against City and that was a factor in his decision to drop the midfielder vs Chelsea. Ramsey wasn’t happy & teammates were shocked by that as well. #AFC may sell him in Jan to recoup some fee.

LaLuzdelNorte
LaLuzdelNorteInnlegg: 977
21.08.18 07:50

Hvilken benkesliter skal vi nå hente fra middelhavsfareren United for å ta grepet om nedrykksstriden? Fellaini?

 

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
21.08.18 11:35

Wenger reiser til Liberia for å motta landets gjeveste pris pga hans rolle i utviklingen av deres store sønn George Weah 

(Innlegget ble redigert 21.08.18 11:36)

WSnake
WSnakeInnlegg: 3922
21.08.18 14:16

Det som er litt artig er at vi skal gi Unai tid...men vi skal ikke gi spillerne han velger tid til adoptere hans filosofi...

DennisB
DennisBInnlegg: 12104
21.08.18 14:28
Jorge86: Da får vi bare krysse fingra for at flere 19-åringer får sjansen for Arsenal framover. De er tross alt like gamle som Mbappé, så manglende erfaring er ikke så nøye.

Du har rett og slett ikke skjønt en pøkk du. Bare fortsetter i samme bane.

Ferdighetsnivåët har ikke en pøkk å si, men hvor langt man har kommet i egen utvikling. Man trenger ikke sitte på benken fordi man er 19 år, men fordi man ikke er god nok. Guendouzi spiller, ergo han er god nok. Han har kommet langt veldig tidlig i egen utvikling. Akkurat som Mbappè har i sin. Begge har en bratt kurve i sin karriere.

Dette har så absolutt relevans, men makan til kverulering ser jeg heldigvis sjelden. 

Da sier jeg takk til deg. Og meg. Og denne diskusjonen.

Bzbill
BzbillInnlegg: 501
21.08.18 15:34

Guzi er god. OG i utvikling. begge deler kan være sant. 

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2730
21.08.18 16:50
Jorge86: Da får vi bare krysse fingra for at flere 19-åringer får sjansen for Arsenal framover. De er tross alt like gamle som Mbappé, så manglende erfaring er ikke så nøye.

Da har du misforstått poenget. Poenget var at begge er like gamle. Noe som er riktig, eller hva?

At han får tillit er jo ikke noe å undre på, når store deler av fanbasen foretrekker han fremfor Xhaka - allerede. 

Jorge86
Jorge86Innlegg: 18516
21.08.18 17:19
DennisB: Guendouzi spiller, ergo han er god nok.

Jasså? Xhaka spiller også. Ergo han er god nok..? Eller gjelder den "spiller du, er du god nok" bare 19-åringer uavhengig av hva de presterer?

Men dette er jo mer interessant enn Mbappé-sammenligningen. God nok for hva? Jeg har sagt at han ikke er god nok som fast innslag på et topp4-lag i PL. Det kan jo vise seg å være feil, men han må levere bedre enn mot Man City og over lengre tid for at jeg skal bli overbevist.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg