Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 11573
29.12.18 20:27
frogstuff: Hva har Steve Bould tilført Arsenal? Er det ikke han som skal drille stopperne våre?

Ingenting, men tror at det er slik at trenere idag ikke hører mye på disse assistentene sine, du kan ikke drille en forsvarsfirer, og tro at det gjør underverker. Du forsvarer deg med hele laget og du angriper med hele laget.

Som under Wenger mister man alt for ofte ballen på midten og i angrep, og det er 3-4 forsvare som får en tsunami av angrep i mot deg. Når man ikke forstår at å stå enormt høyt med laget, mot et angrep som Liverpool sitt, da er det ikke håp!

busnissclass
busnissclassInnlegg: 3868
29.12.18 20:29
F.R.O.G: Vi var det, men de siste 10 ble det knappere og knappere, og de siste 2 årene holdt det ikke, det var en glidende overgang som alle så komme, basert på feile valg og totalt evne til å justere spillestil. Selvfølgelig får ikke trenerne enorme pengemengde mengder å handle på øverste hylle. Men Wenger de siste årene hadde mistet det helt. Så får vi se om Emery klarer å rette forsvarsproblemene! Den veien er ikke så lang å gå som mange tror, et par solide treff defensiv, sammen med spillestil justeringer kan ofte gjøre underverker.

Har sagt det før og sier det igjen, så lenge vi har en eier som ikke gidder og satse så hjelper det ikke hvem vi har som manager.

Når de ikke støttet Wenger som de hadde stor respekt og tillit til, hvordan i helvete vil de støtte Emery?

(Innlegget ble redigert 29.12.18 20:30)

vike4
vike4Innlegg: 8134
29.12.18 20:31
F.R.O.G: en er det ikke mulig å gjøre det bedre defensivt med det laget man faktisk har? Ved at man justerer alle lagdelene sine, holder litt igjen, ikke gir så enorme bakrom og mellomrom så gode motstandere kan boltre seg i? La være å spille seg ut uansett hvor presset man er? De har ikke kvalitet til å drive med det! Siste kontringen til Salah her nå? Har halve banehalvdelen vår å løpe på!

Det er helt sykt at en klubb som Arsenal skal ha den dårligste defensive organiseringen i ligaen, men det er heller ikke noe nytt. Vi var det i maaaange år under Wenger også, så spillerne har vel bare gått en dårlig skole?

Jeg kan ikke se hvordan Emery kan redde dette forsvaret med de spillerne han har tilgjengelig. Det ser ut som de ikke har peiling på hvordan de skal gjøre det.

Vi trenger en erstatter for Lichtsteiner, to nye midtstoppere og en ny venstreback. Vi trenger en jævla god ving, og vi trenger en høy jævel på midtbanen. 

vike4
vike4Innlegg: 8134
29.12.18 20:33
Jokkemedkniven: Det positive fra denne kampen er at den presser styret til å handle i januar

De gav Emery 50 føkking mill å handle for når han kom. Nå blir det 0 i januar og 20 i sommer.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 13055
29.12.18 20:34
F.R.O.G: Som under Wenger mister man alt for ofte ballen på midten og i angrep, og det er 3-4 forsvare som får en tsunami av angrep i mot deg. Når man ikke forstår at å stå enormt høyt med laget, mot et angrep som Liverpool sitt, da er det ikke håp!

Tommel og helt riktig naturligvis.

Wengers siste periode that is. Skulle trodd han hadde fått hjerneslag uten å være respektløs , for hvem snur opp ned på en vinnerformel??

joahel88
joahel88Innlegg: 4567
29.12.18 20:34

Godt vi er ryktet til en superstjerne som Banega. En solid fremtids-spiller som kun er 30 år ung.

(Innlegget ble redigert 29.12.18 20:34)

TFF
TFFInnlegg: 2951
29.12.18 20:35

Lol.

masterpool
masterpoolInnlegg: 16134
29.12.18 20:37

Se på den defensive midtbanen deres, der ligger nøkkelen!

Forsvaret deres ser like hjelpeløst ut uansett hvem som spiller der, da er det feil flere steder.

Bacary
BacaryInnlegg: 20576
29.12.18 20:37

Det vi trenger er å skifte ut Emery. Man vinner ikke store titler med et forsvar som er organisert under hans ledelse. Det er ti ganger verre enn under Wenger, og det er en skam at han fortsatt er manager. Han må ut nå!

Spillerne bryr seg ikke lenger, de er likegyldige og de spiller for å bli kvitt dette avskummet som vi av en eller annen merkelig grunn har ansett som hovedtrener. 

Forsvarspillet må ligge i bunn som en grunnmur og trygghet for at vi kan sprudle offensivt. Slikt det er nå så slipper vi inn det ene komiske målet etter hverandre. Yrkestoltheten er ikke der lenger, og spillerne løper rundt som forvirrede høns.

Aubameyang er altfor svak i banespillet til å starte slike kamper. Lacazette er en mye bedre spiss. Spill de i det minste sammen, og ikke sett lagets best betalte og beste spiller hjemme i London kun fordi du skal statuere et eksempel over hvem som er sjefen. 

 

Its only one Arsene Wenger!

patrik15
patrik15Innlegg: 911
29.12.18 20:39

En sorgens Arsenal dag der vi som supportere kan ergre oss over  et tap mot Liverpool og et forsvar som dessverre ikke holder mål i kamp etter kamp . Ser med gru over de vanvittig dårlige kjøpene som er blitt gjort med middelmådige  forsvarspillere som er blitt kjøpt  , noen avdanket å noen som er gått ut på dato . Spillere blir benket som tjener millioner i uken og noen som blir satt ut av intet, hva skjer ? .Greit å la vår nye manager få tid til å forme laget , rom var ikke bygd på kort tid. Troen på Mr  Emery som Arsenal  manager synker  stadig synker etter brutale poeng tap mot gode å dårlige lag . Skuffelsen svir og man får lyst til å bare å gi opp og håpe at noe fantastisk skal skje , kjempe helt der opp blant de store Cm og ligamesterskap . Dessverre veien synes lang og tung etter et slikt nederlag mot et lag som  ikke har vunnet noe på år tider . Hva er egentlig problemet ? forsvaret ? ja definitivt ,  men hvor er tempoet pasningen , tempo overblikket etc? Vi spiller nærmest i en divisjon lavere med dagens  Arsenal lag . Noe av det aller første man burde begynne å jobbe med som manager er faktisk forsvarsspillet ………………… se på innkjøpene til vår manager , har han gjort det  ? Ord blir fattige på en slik kveld  dette svir i fortvilelse skriver og gjør man mye ..Måtte nederlagene snu til seiere og topp fire . Noe som for øyeblikket er et stykke der oppe. Fortsatt god kveld alle Arsenal supportere mitt hjerte blør for vårt Arsenal hjerte   Come on Arsenal.. det er lys i den mørke tunell....men hvor lenge . 

 

Bacary
BacaryInnlegg: 20576
29.12.18 20:40

Straffene vi lager er så amatørmessige og unødvendige at jeg bare har lyst til å le. Greit at dommern er die hard liverpoolfan, men det blir bare for dumt å gi han muligheten til å dømme favør de. 

hillier
hillierInnlegg: 3237
29.12.18 20:43

Alt for tidlig å avskrive Emery, så klart. Men det lover ikke godt at han med flere innkjøpte forsvarsspillere + Torreira ikke klarer å sette et mer stabilt defensivt fundament. Jeg feller ingen dom før etter sesongen. Topp 4 er absolutt ikke umulig om bare Laca og Auba fortsetter med ok spill. 

Håper dere som ønsker Liverpool før Man City fikk en god smak på oppførselen til vinnende Liverpoolfans i klubbtråden, forøvrig :-) 

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 11573
29.12.18 20:45
masterpool: Se på den defensive midtbanen deres, der ligger nøkkelen! Forsvaret deres ser like hjelpeløst ut uansett hvem som spiller der, da er det feil flere steder.

 Det er helt korrekt! Liverpool kom med bølge etter bølge med kontringer, der de hadde et enormt bakrom. Forsvaret ble rett og slett overløpt! De er livredde og usikre hele tiden. Finnes ikke noen trygghet, på toppen av dette får midtbanen herje i mellomrommet mellom angrep og midtbanen også, ikke noe forsvar takler dette uansett spillere som måtte være der. Emery virker ikke å kunne den delen av faget rett og slett. Jeg sier at de ikke "bryr" seg, og det er en sannhet der, både Wenger og Emery står for en fotball der forsvar ikke er så viktig, her skal det angripes! Liker det ikke, kommer aldri til å like det.

ST10
ST10Innlegg: 21613
29.12.18 20:46
hillier: fikk en god smak på oppførselen til vinnende Liverpoolfans i klubbtråden, forøvrig

Det er det som er det verste med et Poolgull med milevis margin

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 12565
29.12.18 20:46

Sist gang Arsenal var i Champions League tapte man 10-2 mot Bayern. Ting var ikke bedre under Wenger, men spesielt bedre har det jo heller ikke akkurat blitt.

Bacary
BacaryInnlegg: 20576
29.12.18 20:49
F.R.O.G: Det er helt korrekt! Liverpool kom med bølge etter bølge med kontringer, der de hadde et enormt bakrom. Forsvaret ble rett og slett overløpt! De er livredde og usikre hele tiden. Finnes ikke noen trygghet, på toppen av dette får midtbanen herje i mellomrommet mellom angrep og midtbanen også, ikke noe forsvar takler dette uansett spillere som måtte være der. Emery virker ikke å kunne den delen av faget rett og slett. Jeg sier at de ikke "bryr" seg, og det er en sannhet der, både Wenger og Emery står for en fotball der forsvar ikke er så viktig, her skal det angripes! Liker det ikke, kommer aldri til å like det.

Helt kleint å se på hvordan Firmino bare kunne kjøre slalåm gjennom den håpløse gjengen der bak, uten at noen gadd å ta et gult kort utenfor boksen. Spillerne bryr seg ikke lenger. Emery har mistet garderoben. De vil bli kvitt han! Topp 4 er over allerede før nyttårsaften! 

PS! er det noe annet lag i verden som slipper inn så tullete mål som oss? Av typen der ene stopper sparker ballen i den andre så den går rett i motspillers spiss? HAr skjedd flere ganger i år og skjedde på 1-1. 

Mentalitetsendring my ass! hver gang vi tar ledelsen får vi en i fleisen tilbake sporenstreks! idag fikkk vi to i tillegg! 

hillier
hillierInnlegg: 3237
29.12.18 20:51

Auba kan ikke lede angrepet. Ikke den type spiss. Laca må spille sammen med ham. 

Dette er trist. Gidder ikke bli forbannet en gang. Sesongen var tydeligvis over etter seieren mot Spurs for disse spillerne. 

VGoth
VGothInnlegg: 13854
29.12.18 20:55
LaGoeba: Ting var ikke bedre under Wenger, men spesielt bedre har det jo heller ikke akkurat blitt.

Forventer dere virkelig markante forbedringstegn mot topplagene allerede, eller forbedring i det hele tatt, vel vitende om at Wengers innsprøytning av tapermentalitet foregikk i over et tiår? Arsenal har blitt latterliggjort av toppklubbene i lang tid. Dette er ikke noe Emery bare kan fikse på en halv sesong. Denne mentaliteten kommer til å sitte som et skudd en stund til.

Du må huske på at Arsenal var totalt desillusjonert og nedbrutt når Emery overtok, men han kommer nok til å få skuta på rett kjøl etter hvert. En fremragende tropp som trolig krever noen få justeringer, hvilket en av verdens desidert rikeste klubber ikke bør ha noe problem med å finansiere.

MadPepp
MadPeppInnlegg: 1344
29.12.18 20:55
hillier: Håper dere som ønsker Liverpool før Man City fikk en god smak på oppførselen til vinnende Liverpoolfans i klubbtråden, forøvrig :-)

Så av en eller annen grunn er arrogante, hoverende liverpoolfans værre enn tilsvarende arsenal/man u/man c/chelsea/tottenhamfans?

busnissclass
busnissclassInnlegg: 3868
29.12.18 20:56
LaGoeba: Sist gang Arsenal var i Champions League tapte man 10-2 mot Bayern. Ting var ikke bedre under Wenger, men spesielt bedre har det jo heller ikke akkurat blitt.

Over 2 kamper med 10 spillere i begge kampene.

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 12565
29.12.18 21:01

Dere tapte vel 5-1 over begge kampene? Ja, dere fikk en mann utvist i begge kampene, men vil dere virkelig bruke det som en unnskyldning? Forsvaret deres var kaos da dere møtte de beste da, forsvaret deres er kaos mot de beste nå. 

Emery er nok ikke den rette til å få inn de endringene, men Wenger ville aldri ha klart å gjøre noe bedre med dette laget.

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 11573
29.12.18 21:01
MadPepp: Så av en eller annen grunn er arrogante, hoverende liverpoolfans værre enn tilsvarende arsenal/man u/man c/chelsea/tottenhamfans?

 Ja på alle måter er Liverpool supportere noe av det verste, ikke genuint interessert heller, har ikke hørt en kjeft fra de fleste av de siden 1989, med noen få unntak. De popper frem når det går bra! Altså rene glorie huntere. City og Spurs bryr meg ikke, utrolig få av de faktisk. Man.utd har samme tendens  som Pool når det går bra.

Jadda vi Arsenal supportere kan ha litt skadefryd av og til, men ikke stort mer. Det har vi ikke noen grunn til det.

MadPepp
MadPeppInnlegg: 1344
29.12.18 21:05
F.R.O.G: Jadda vi Arsenal supportere kan ha litt skadefryd av og til

hehe, skylapper osv....

Ikke at Arsenal har vært veldig relevante på en god stund, men under den beste perioden til Wenger.

(Innlegget ble redigert 29.12.18 21:06)

busnissclass
busnissclassInnlegg: 3868
29.12.18 21:05
LaGoeba: Dere tapte vel 5-1 over begge kampene? Ja, dere fikk en mann utvist i begge kampene, men vil dere virkelig bruke det som en unnskyldning? Forsvaret deres var kaos da dere møtte de beste da, forsvaret deres er kaos mot de beste nå.

Wenger har slått Bayern med selveste PEP som manager.

De fleste gangene vi tapte mot Bayern eller Barca(alltid møtt disse to) så var det faktisk på mål forskjell.

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 1595
29.12.18 21:05
frogstuff: Hva har Steve Bould tilført Arsenal? Er det ikke han som skal drille stopperne våre?

Er det ? Hva gjør han egentlig ? Ser det er mange som kritiserer jobben han gjør, men er det noen som faktisk vet hva han gjør ? Å være gammel stopper gjør han ikke automatisk til en som trener forsvar. Han er assistent han assisterer det er alt jeg vet, hva han er ansvarlig for utover det vet jeg ikke.

busnissclass
busnissclassInnlegg: 3868
29.12.18 21:08

Solskjæer har tatt igjen 5 poeng på oss etter 2 kamper, ikke så verst av babyface.

Bacary
BacaryInnlegg: 20576
29.12.18 21:17

Xhaka er forresten en skam for fotballverden. Utrolig komisk da han forsøkte å sprinte forbi Liverpoolbacken. 

Snorlax
SnorlaxInnlegg: 846
29.12.18 21:21

Wenger har sendt denne klubben langt ned i gjørma og Emery trenger selvsagt mer tid enn 5 måneder. Som forventet er rumpeslikkerne til Wenger høylytte angående Emery. Jeg forventet å bli kjørt over idag, og det endte slik. Det laget Emery tok over var latterlig. Det budsjettet han fikk i sommer var patetisk. At vi fortsatt henger med i topp 4 kampen med dette er faktisk bra. Så Emery har levert godkjent til nå. Fulham til nyttår. Med Mustafi og Belle tilbake bør vi være tilbake på vinnersporet. 

#COYG #UnaiArmy

(Innlegget ble redigert 29.12.18 21:22)

DennisB
DennisBInnlegg: 10978
29.12.18 21:25

Det er ingen quick fix på det defensive problemet vårt. Skal man lete med lupe etter det positive Emery har bragt inn i laget, så er det at vi er mer uforutsigbare i angrep, og artigere å se på der. I forsvar er vi derimot helt forutsigbare, og Wengers mangler er bare videreført. Meget skuffende. Vi er i det minste stabile, konsekvent svake.

Guendouzi har fått så øra flagrer i det siste, men i dag var vi veldig svake uten han også. Xhaka/Torreira er ingen optimal miks, og forsvaret fikk ikke mye hjelp i dag.

Emery skal selvsagt få tid, men det begynner å haste med å vise at han kan sette et forsvar verdig et lag på øvre halvdel av tabellen i hvert fall. I dag føler jeg at forsvaret ikke engang er der.

(Innlegget ble redigert 29.12.18 21:28)

Bacary
BacaryInnlegg: 20576
29.12.18 21:28

Man snakker om skader, men idag er alle tilbake og allikevel blir vi smadret 5-1. 

Enig med DennisB over her. Vi er spennende offensivt under Emery. Han har utvilsomt tilført noe nytt der, men jeg synes vi er enda verre enn Wenger defensivt. Også mentalt er vi verre enn under franskmannen. I dag er det Torreiras tur til å ta en Xhaka. 

Utskjelte Iwobi og Lichtsteiner synes jeg gjorde en god figur. Begge var gode offensivt, og selvom Lichtsteiner hadde noen glipper defensivt, så var han en av få som så ut til å bry seg. Han gikk foran i krigen der de andre sviktet totalt. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg