Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38490
12.01.19 18:50
Bacary: Er vel kun i fjor at vi hang etter topp fire så tidlig. Og i år selvsagt. Legenden Wenger kom til CL over 20 år på rad. Men CL var ikke godt nok for kravstore fans på slutten. Hadde Emery tatt CL i år ville vi feiret det som et ligagull under Wenger.

Grunnen til at Arsenal ikke er i en bedre posisjon per dags dato, er jo veldig mye svak spillerlogistikk de siste årene under Wenger, samt at dere har hatt en lønnsnivå som ikke har stått i stil med kvaliteten til spillerne. Det siste er kanskje ikke Wengers feil, men mener du virkelig at han skal frikjennes for de mange svake og dårlige kjøpene de siste årene?

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 14216
12.01.19 18:52
RamsherE: Hvem andre enn busnissclass, Bacary og den retardgjengen som det sikkert finnes flere i er det som har endret så karakter når det kommer til Emery da?

Nei, man blir vel veldig farget av at tråden drukner i skyttergravskrigen til Bacary/busniss osv mot FROG og den siden der.

98% av dere er fortsatt ganske nøkterne, så får rette på meg selv der.

LeCoq
LeCoqInnlegg: 6631
12.01.19 18:52

Setter pris på konstruktive innspill fra motstanderfans, men om planen er å svare troll kan man like gjerne droppe det. 

Takk. Mvh.

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
12.01.19 19:02

Kongolav: emery skulle jo få så mye mer ut av disse spillerne, men jeg synes han ikke får det til. Xhaka var jo frelst etter et par kamper ifølge de usual suspects. Men han gjør de samme feil gang på gang selv uten Wenger. Samme med Bellerin. Niles var verre enn verst idag og guendouzi har ingenting med Wenger å gjøre. 

Wenger frikjenne for et par svake sesonger etter å ha holdt oss o det gode selskap i over 20 år. Kravene til emery må være høyere enn wengers bunnivå. Det kollektive slår feil idag.  Og behandlingen av Øzil Laca og Ramsey er stygg. Laca ser veldig frustrert ut og det går i ett med klaging på dommer og motspiller. Mentalitete er på bunn nå. 

ModernMan
ModernManInnlegg: 11421
12.01.19 19:02
KongOlav2: Grunnen til at Arsenal ikke er i en bedre posisjon per dags dato, er jo veldig mye svak spillerlogistikk de siste årene under Wenger, samt at dere har hatt en lønnsnivå som ikke har stått i stil med kvaliteten til spillerne. Det siste er kanskje ikke Wengers feil, men mener du virkelig at han skal frikjennes for de mange svake og dårlige kjøpene de siste årene?

Du bruker tid av livet ditt på en fyr som akkurat kalte klubben for "Bæsj-anal". 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38490
12.01.19 19:05
ModernMan: Du bruker tid av livet ditt på en fyr som akkurat kalte klubben for "Bæsj-anal".

Det så jeg ikke. Kjøper poenget ditt!

Hva tror du forøvrig om tiden fremover? Er du tålmodig nok til å ikke "kreve" CL de neste par årene og heller bygge et nytt lag? Få ut mye rask som har en lønn som ikke står i stil med prestasjonene og hente inn yngre og fremadstormende spillere. Özil ut burde være først på prioriteringslisten.

ModernMan
ModernManInnlegg: 11421
12.01.19 19:36
KongOlav2: Hva tror du forøvrig om tiden fremover? Er du tålmodig nok til å ikke "kreve" CL de neste par årene og heller bygge et nytt lag? Få ut mye rask som har en lønn som ikke står i stil med prestasjonene og hente inn yngre og fremadstormende spillere. Özil ut burde være først på prioriteringslisten.

Nå er det ikke sikkert jeg er på samme side som folk flest her, men CL eller ei er egentlig irrelevant for min del. Jeg vil se konturene av en klubb som i fremtiden (3-5 års sikt) kan konkurrere om ligatittelen igjen. 

Hvorvidt man spiller CL eller EL i tiden skuta snus er ikke så viktig for min del. Det viktige er at det ryddes opp overalt. Det gjelder både spillerstallen og alt annet. For å få til det må klubbens ledelse få tid - uansett hvem det nå er som leder klubben. Emery sitter i stolen, så da er det han som skal få tid. 

Edit: Jeg forbeholder meg likevel retten til å slakte en haug med enkeltavgjørelser på veien, bare så det er klart.

(Innlegget ble redigert 12.01.19 19:40)

RamsherE
RamsherEInnlegg: 17861
Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 14125
12.01.19 19:56

Fun fact. Özil og Nasri har like mange assist i PL denne sesongen. 

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
12.01.19 20:01
F.R.O.G: Wenger er en legende, men på slutten var heller ikke han i nærheten av noe CL plass, så dette stemmer ikke. Det var da de fleste fikk nok! For å havne utenfor topp 4 var det Wenger som startet også. Det å ligge mellom 10 og en 4 plass er bare ikke liv laga for en klubb som Arsenal! Det er ikke å være kravstor! Jeg ønsker at vi er med i topp 4, og kan ta en tittel i ny og ned. Mer forlanger jeg ikke. Skulle vi havne utenfor topp 4 en gang i blant er det heller ikke noe krise. Men problemet startet lenge før Wenger sin siste tid som manager. Det startet i 2005 med en ny fotball, så kom Chelsea og City inn i bildet, samt andre Europeiske klubber med enorm kapital som støvsugde markedet for spillere som Wenger trengte for å kunne spille slik fotball han ønsket. I stedet for å justere spillestilen? Han bare kjørte det lenger og lenger ned. Til slutt røyk CL plassen. Dette vil Emery slite stort med i mange år! Store deler av stallen er ikke gode nok for den fotballen disse to managerne står for.

Han var ett poeng bak CL i sin nest siste sesong, og røk i semien hårfint i EL i sin siste sesong. Så at han ikke var i nærheten av CL i de to siste sesongene sine er bare bullshit! 

Mange fikk nok av han da han tok sølvet i 15/16 sesongen. En prestasjon som folk ville hyllet Emery over i år. 

Hvis du hadde vært fornøyd med topp 4 hadde du ikke startet svertekampanjen mot Wenger selv da han var langt innenfor CL. 

 

BigTonyAdams
BigTonyAdamsInnlegg: 17414
12.01.19 20:02

Fra en Gonner på Twitter: Mia Khalifa has more clean sheets than us.

 

Ja, ja, skuffende kamp nok en gang.
Kjenner en bare får bite det i seg og komme seg videre, det positive er at Unai nå virkelig få se hvem som gode nok og hvem som ikke holder mål for Arsenal FC.

Honeymoon er over og virkeligheten er satt inn i London, de som på ren lykkerus og glede klarte å overprestere før, faller nå i gjennom.

Emery og Co. har en stor jobb foran seg, det er mye ræl i klubben vår som har fått solbadet seg for lenge på for høy lønn og ikke hører hjemme i en klubb med topp fire ambisjoner.

Dette er veldig likt det Liverpool måtte i gjennom i sin tid, der er vel snart hele stallen byttet ut, fra da Klopp ankom.
Der ble det vel en hederlig 8 plass første sesong....

Men det tar tid, men det må han også få.
Det er ikke fordi jeg er evig lojal mot Emery, ala de største fanatikere til Wenger, men fordi ved å gjøre noe med prosjektet nå, betyr bare at vi må vente ett ekstra år på den uunngåelige opprydningen, i den for dårlige stallen vi har.

For må vi ikke late som noe annet her, han arvet ikke akkurat en skattekiste dekorert med den fineste rosemalingen på.
Det ligner langt mer på en møllspist melsekk.

  

(Innlegget ble redigert 12.01.19 20:04)

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 13305
12.01.19 20:11
Bacary: Hvis du hadde vært fornøyd med topp 4 hadde du ikke startet svertekampanjen mot Wenger selv da han var langt innenfor CL.

Jeg med mange andre så hva vei dette gikk, og vi fikk 100% rett! Det var et prosjekt som var dødfødt, det holdt en stund til Spurs også hevet seg, og Man.utd sank litt tilbake, og Liverpool slet. Nå er de tidene over, og det var bare snakk om tid. Dette så vi som kan noe om dette komme som et godstog, og hadde Wenger fått holde på ville situasjonen blitt ytterlige forverret.

Om Emery er den rette til å snu dette får tiden vise, kan fort ende opp med et par trenerbytter slik som Liverpool og Man.utd har gjort de siste årene for å komme på rett spor igjen.

Men Wenger sin tid gikk rett mot slutten, og det var bare ikke unaturlig heller. Han var en legende i mange mange år, det kan uansett ikke noen ta fra han, men han viste ikke når det var tid å gi seg, og heller ikke hadde evnen til å fornye seg og tilpasse seg. Noe mange eldre mennesker sliter stort med.

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
12.01.19 20:22

Jaja, Emery skal få den tiden han trenger, men han fortjener å høre det når han leverer til karakter 0. 

Chelsea er nå 6 poeng foran oss i kampen om topp 4. Vi må med andre ord slå dem i sekspoengskampen neste helg. I morgen møter Spurs - Man utd, og vi må nesten håpe United vinner her for å ha heng på Spurs også. Selvom det hele virker håpløst, siden United da nærmer seg oss. 

Januarvinduet må skje noe. Vi må få inn noe nytt blod som kan gi økt konkurranse og nytt spillerom. Synes Iwobi var ganske god idag. En av våre beste sammen med Ramsey. 

Vi har også City borte om ikke lenge, men den oppgaven bør kanskje være enklere enn Liverpool på Anfield. United i FA cupen også innimellom der. Kan bli hett for Emery dette. 

Thomas.R.O
Thomas.R.OInnlegg: 200
12.01.19 20:30

Blir en tøff periode dette ja, tviler nok på at topp 4 er innen rekkevidde selv om det startet bra.

Iwobi og Ramsey var nok best i dag, mens altfor mange i min mening bare fikk rundt. Laca var ok helt ok.

Greia med CL og topp 4 er jo at det er mye penger å hente der som kan forbedre spillerstallen...

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
12.01.19 20:56
hillier: Det var da faen så lang tid det skulle ta å bestemme tidspunktet for cupkampen mot man utd.

Fredag 25.januar kl 20.55. 

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 13305
12.01.19 21:06
Bacary: Chelsea er nå 6 poeng foran oss i kampen om topp 4. Vi må med andre ord slå dem i sekspoengskampen neste helg. I morgen møter Spurs - Man utd, og vi må nesten håpe United vinner her for å ha heng på Spurs også

Det spurs toget kan vi bare drite i, her handler det kun om å hente inn Chelsea og holde Man.utd bak oss. For å karre oss inn til en 4 plass som virker veldig vanskelig det også. Noe annet er helt urealistisk slik dette står nå.

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 13305
12.01.19 21:07
Thomas.R.O: Greia med CL og topp 4 er jo at det er mye penger å hente der som kan forbedre spillerstallen...

En EL seier gir også CL plass, så den sjansen er langt ifra borte enda. Men lett blir det ikke.

Thomas.R.O
Thomas.R.OInnlegg: 200
12.01.19 21:41

Krysser fingrene for EL seier da!

Thomas.R.O
Thomas.R.OInnlegg: 200
12.01.19 21:41

Forresten, hvor lenge er januarvinduet åpent?

Jorge86
Jorge86Innlegg: 18536
12.01.19 21:44
Thomas.R.O: Forresten, hvor lenge er januarvinduet åpent?

Er ikke sikker, men tror det varer til påske.

ulfarne
ulfarneInnlegg: 29181
12.01.19 21:46
Thomas.R.O: Forresten, hvor lenge er januarvinduet åpent?

Ligger ikke svaret i navnet?

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
12.01.19 21:48

Mye herlig banter her nå, men seriøst, det stenger siste dag i måneden - 28. januar.

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 13305
12.01.19 21:48
Thomas.R.O: Forresten, hvor lenge er januarvinduet åpent?

I januar, og i den perioden kommer det ikke inn annet en kald sur trekk.

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 13305
12.01.19 21:49
Thomas.R.O: Krysser fingrene for EL seier da!

Joda, men den gaten er like full av fartsdumper som topp 4, minst like mange.

hillier
hillierInnlegg: 3680
12.01.19 21:53

Nasri var god i dag. For et lag med unggutter Wenger hadde på det tidspunktet. Synd de sviktet oss - nesten samtidig. 

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
12.01.19 22:50

Hvor lenge varte tredveårskrigen?

caliblue
caliblueInnlegg: 13310
13.01.19 01:21
KongOlav2: Hva tror du forøvrig om tiden fremover? Er du tålmodig nok til å ikke "kreve" CL de neste par årene og heller bygge et nytt lag? Få ut mye rask som har en lønn som ikke står i stil med prestasjonene og hente inn yngre og fremadstormende spillere. Özil ut burde være først på prioriteringslisten.

Nå er det vel ikke så mye som tyder på at klubben satser på å bygge noe nytt lag.

Siden Wenger ble vingeklippet og nye folk fikk ansvar for spillerlogistikk og forlenging av kontrakter har de hentet Aubameyang (29), Sokratis (30), Mkhitaryan (29), Lichtsteiner (34) og Leno (26). I tillegg har de gitt Ozil en ny langtidskontrakt med tøyselønn før han endte opp som stallfyll.

Emery er vel heller ikke noe veldig ambisiøst eller langsiktig valg. En quick fix som er hentet for å levere resultater umiddelbart, hvis ikke ofres han.

Ganske sikker på at det fra flere hold ved sesongstart ble sagt at lagets målsetting var topp 4 + å vinne en cup denne sesongen.

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
13.01.19 01:48

Hvis det er noen trøst så vant vi XG i dag. 0,69 vs 0,67. 

JMAFC
JMAFCInnlegg: 4880
13.01.19 02:09
Bacary: Jaja, Emery skal få den tiden han trenger

1 2 3

Hvis du mener dette kan du fint holde det pisset her for deg selv etter hver eneste kamp og heller gi mannen den respekten du sutret over at Wenger ikke fikk.

(Innlegget ble redigert 13.01.19 02:10)

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
13.01.19 02:15
JMAFC: Hvis du mener dette kan du fint holde det pisset her for deg selv etter hver eneste kamp og heller gi mannen den respekten du sutret over at Wenger ikke fikk.

Hvem er det som sutrer nå? 

Man blir forbannet når man går på stadige tap mot antatt svakere motstand. Da er det fort gjort å skrive ting som går over stokk og stein. Det blir litt som at har mindre respekt for en person som kommer inn og leker mester enn en legende som har bevist flere ganger at han er en mester.

Jeg er litt splittet hva gjelder Emery. Han skal få tid, men jeg begynner allerede nå og se hans store mangler. Men for klubbens beste er det nok greit å la han fortsette hvertfall frem til sommeren. Forhåpentligvis klarer vi å karre oss til CL spill gjennom EL. 

Veldig synd at Wenger ikke fikk fullføre kontrakten sin, og at vi kunne brukt dette året på å finne en virkelig erstatter. 

Slik det ser ut nå synes jeg ikke mange lag i toppen imponerer så veldig. Derfor er det veldig svakt å havne på en femteplass i år, eller sjetteplass om United sniker seg forbi også, noe jeg tror de gjør innen kort tid. 

(Innlegget ble redigert 13.01.19 02:18)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg