Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
RamsherE
RamsherEInnlegg: 17628
14.01.19 18:41

Ja, veldig merkelig. Må lure på hvorfor det er stille her.

Bacary
BacaryInnlegg: 20011
14.01.19 18:42

Engasjementet skulle nå nye høyder igjen  siden Wenger hadde gitt seg. Men det skjedde ikke. Det ble motsatt effekt. 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 11815
14.01.19 19:06

Wenga boys boom boom

vi-bra
vi-braInnlegg: 1450
14.01.19 19:11

Ja Bacary kan du forstå det rart at så mange skygger unna.

Bacary
BacaryInnlegg: 20011
14.01.19 19:14

Har nok noe med resultatene å gjøre . De innser hvor feil de tok da de kjeppjaget Wenger fra klubben. 

Makatelli
MakatelliInnlegg: 9103
14.01.19 19:17

Bacary har du tenkt å gnåle om Wenger i all fremtid? For da må jeg nok fjerne denne tråden fra favoritter igjen.

Bacary
BacaryInnlegg: 20011
14.01.19 19:57

Sannheten kan være vond å svelge skjønner jeg  

vi-bra
vi-braInnlegg: 1450
14.01.19 20:21

All ære til AW men dessverre så blei det for mye "Kongens nye klær" til slutt.  Og Emery er den som må rydde opp, å ta over et lag med store mangler og få et budsjett som et bunnlag til å fylle inn hullene. Nei jeg støtter Emery og Arsenal og har tenkt å gi han mye mer en 6 måneder til å snu skuta. Fryktet faktisk at det skulle gå mye tyngre en det har gjort. 

COYG. 

busnissclass
busnissclassInnlegg: 3750
14.01.19 20:39
vi-bra: Emery er den som må rydde opp, å ta over et lag med store mangler

Ingen tvang han til å ta jobben og han visste hva han kom til, og han kunne ha krevd å få penger til spiller kjøp om han syntes at det var en for dårlig stall. I stedet sa han at han kunne klare topp4 med disse spillerne. 

Det er en jævlig dårlig unnskyldning å skylde på det gamle regimet.

Gå videre, det var akkurat det vi ønsket så da er det på tide å slutte å nevne Wenger hvergang det går galt.

joahel88
joahel88Innlegg: 4528
14.01.19 21:04

Ingen er fornøyde med tingenes tilstand sånn som ståa er nå, men alle var og er fortsatt enige om at Wenger måtte gå. Bortsett fra et par stykker selvfølgelig. Men om den riktige treneren er ansatt for jo tiden vise. Er inntil videre alt annet enn overbevist.

vi-bra
vi-braInnlegg: 1450
14.01.19 21:08

Hva har gått galt? Og i tillegg så mener du at hva som er blitt gjort eller aller helst ikke blitt gjort de siste sesongene ikke påvirker klubbens økonomi og handlingsfrihet. Det mest idiotisk er å la spiller etter spiller gå ut kontrakttiden og det har kostet oss så det svir

busnissclass
busnissclassInnlegg: 3750
14.01.19 21:20
vi-bra: Hva har gått galt? Og i tillegg så mener du at hva som er blitt gjort eller aller helst ikke blitt gjort de siste sesongene ikke påvirker klubbens økonomi og handlingsfrihet. Det mest idiotisk er å la spiller etter spiller gå ut kontrakttiden og det har kostet oss så det svir

Selvfølgelig var det helt idiotisk å la gode spillere gå ut kontrakten. Men det virker som det er styret eller Kroenke som ville ha det slik. 

De kunne f.eks ha forlenget kontrakten til Ramsey eller solgt han i sommer og fått litt penger for han, men de valgte ikke å gjøre det. Så hvordan er det det gamle regimet sin feil? og om det var det så hadde de tid til å rette på det.

(Innlegget ble redigert 14.01.19 21:20)

JMAFC
JMAFCInnlegg: 4772
14.01.19 21:27
busnissclass: han kunne ha krevd å få penger til spiller kjøp om han syntes at det var en for dårlig stall. I stedet sa han at han kunne klare topp4 med disse spillerne.

Har du noe som helst å basere dette på? Noe kilder du kan referere til?

Jorge86
Jorge86Innlegg: 18300
14.01.19 21:29
busnissclass: han kunne ha krevd å få penger til spiller kjøp om han syntes at det var en for dårlig stall.

Det var vel akkurat det Luis Enrique gjorde. Fikk han jobben?

Tror du Emery var et så soleklart førstevalg at Arsenal hadde gått med på dette kravet hvis det var han som stilte det?

Tror du Emery ønsket å få jobben?

busnissclass
busnissclassInnlegg: 3750
14.01.19 21:55
Jorge86: Det var vel akkurat det Luis Enrique gjorde. Fikk han jobben? Tror du Emery var et så soleklart førstevalg at Arsenal hadde gått med på dette kravet hvis det var han som stilte det? Tror du Emery ønsket å få jobben?

Enrique gikk det vel rykter på at han krevde £200mill. om han ville ta jobben.

Selvfølgelig ville Emery ha jobben, hvorfor ellers søke da?

Det virker som styret gikk for en manager som ikke krevde for mye.

busnissclass
busnissclassInnlegg: 3750
14.01.19 22:00
JMAFC: Har du noe som helst å basere dette på? Noe kilder du kan referere til?

Han tok jo jobben når han visste at det ikke var noen penger å få.

Og han sa jo selv at han visste alt om Arsenal og spillerne og at han skulle bygge laget rundt Ramsey og Ozil, og nå er en av disse solgt og en fryst ut. Dette kan jo også bevise at det ikke er Emery som ønsker dette, men at klubben vil kvitte seg med de som har høyt lønn.

Jorge86
Jorge86Innlegg: 18300
14.01.19 22:01
busnissclass: Selvfølgelig ville Emery ha jobben, hvorfor ellers søke da?

Du skjønte åpenbart ikke poenget med spørsmålet, så la meg utdype:

Hvis Emery søker på en jobb han vil ha, tror du det da vil være lurt å kreve et skyhøyt transferbudjsett? Tror du han hadde fått jobben hvis han hadde "krevd å få penger til spiller kjøp om han syntes at det var en for dårlig stall"?

Makatelli
MakatelliInnlegg: 9103
14.01.19 22:07
busnissclass: han sa jo selv at han visste alt om Arsenal og spillerne og at han skulle bygge laget rundt Ramsey og Ozil

Dette skjønner ikke jeg heller. De tingene han sier og de valgene han gjør henger ikke sammen. 

InsVerderben
InsVerderbenInnlegg: 1940
14.01.19 22:09
startelver: Slapp av oss Spurs gutta fikser United.

På etterskudd og med barmhjertighet, ikke vondt ment men din lovnad kunne du ikke følge opp!

busnissclass
busnissclassInnlegg: 3750
14.01.19 22:10
Jorge86: Hvis Emery søker på en jobb han vil ha, tror du det da vil være lurt å kreve et skyhøyt transferbudjsett? Tror du han hadde fått jobben hvis han hadde "krevd å få penger til spiller kjøp om han syntes at det var en for dårlig stall"?

Om han ønsket å være en suksess manager så burde han ha sagt nei om han visste at han skulle få så lite som han fikk, og jeg regner med at han fikk vite det.

Fansen vil kreve hodet hans på et fat om han ikke viser resultater. Litt for tidlig å kreve det nå, men etterhvert så vil de det.

Det er jo også grunnen til at de gav han en to års kontrakt, for da er det billigere å bli kvitt han om de viser seg at han ikke klarer topp4.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 36431
14.01.19 22:14
busnissclass: Enrique gikk det vel rykter på at han krevde £200mill. om han ville ta jobben. Selvfølgelig ville Emery ha jobben, hvorfor ellers søke da? Det virker som styret gikk for en manager som ikke krevde for mye

Enhver manager må jo forholde seg til de rammebetingelsene som finnes. Arsenal har gjennomgående hatt et større samlet budsjett enn Tottenham på overganger+lønn de siste årene. De har også ligget minst på nivå og som regel høyere enn Liverpool frem til og med minst 2017. Og tett oppunder Chelseas nivå. Det er kun de to Manchester-klubbene som har hatt markant mere penger enn Arsenal siden 2013.

Likevel har Arsenal ligget bak Tottenham de siste årene, og er nå langt bak Liverpool. Det sier mer om manager og evt apparatet rundt og over ham enn det gjør om eierne. Enkelte Arsenal-supporteres reaksjon er som forventet. Skylde på Kroenke og at han ikke er villig til å bruke nok penger. Samme som i Liverpool frem til Klopp overtok som manager og Edwards som sportsdirektør. Det ble imidlertid slutt på den klaginga (selv om enkelte holder på ennå) når den duoen fungerte som juling og har ført Liverpool til toppen av PL.

Skal ikke påstå at Emery er riktig mann. Men om man skal skylde på eierne og styret, er det mer evnen til å ta riktige avgjørelser ang personell enn det er manglende vilje til å bruke penger, som er problemet.

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 1568
15.01.19 07:08
KongOlav2: Det sier mer om manager og evt apparatet rundt og over ham enn det gjør om eierne. Enkelte Arsenal-supporteres reaksjon er som forventet. Skylde på Kroenke og at han ikke er villig til å bruke nok penger. Samme som i Liverpool frem til Klopp overtok som manager og Edwards som sportsdirektør.

Styret manager og eier fortjener all mulig kritikk så mye dårlig håndverk i klubben vår de siste åra.

Liverpool eierene har spytta inn 257 millioner pund. Klart det hjelper på. Så hvordan kan liverpool eier som spytter inn cash og AFC eier som kun tar ut penger sammenlignes ? Vanstyret starter selfølgelig fra toppen og vi har hatt vanstyre lenge nå. Dette vanstyret har hopa seg opp og flerdoblet problemene vi hadde i utgangspunktet. Eier må ta store deler av den skylda, hvem ellers.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 36431
15.01.19 07:33
skaftetryne32: Styret manager og eier fortjener all mulig kritikk så mye dårlig håndverk i klubben vår de siste åra. Liverpool eierene har spytta inn 257 millioner pund. Klart det hjelper på. Så hvordan kan liverpool eier som spytter inn cash og AFC eier som kun tar ut penger sammenlignes ? Vanstyret starter selfølgelig fra toppen og vi har hatt vanstyre lenge nå. Dette vanstyret har hopa seg opp og flerdoblet problemene vi hadde i utgangspunktet. Eier må ta store deler av den skylda, hvem ellers.

Pengene Liverpools eiere har spyttet inn er lån og til utvidelse av stadion. Man har ikke fått noe som blir brukt til lønn og overganger.

Kan du forøvrig påvise at eierne i Arsenal tar ut mye utbytte? Noe dokumentasjon takk!

PS: Dere ligger uansett langt over Tottenham i lønninger og har også ligget godt over Liverpool inntil 2017 (har ikke tall etter dette). Om dere skal skylde på noe, så rett pekefingeren mot det som har vært problemet. Svake kjøp og for høye lønninger i forhold til kvaliteten på spillerne.

RamsherE
RamsherEInnlegg: 17628
15.01.19 07:52

Det har blitt brukt til sammen over 100 britiske millioner på spillere som Xhaka, Mustafi, Chambers, Perez og Welbeck. Problemet er ikke mangel på økonomi, men hva pengene har blitt brukt på.

Thomas.R.O
Thomas.R.OInnlegg: 39
15.01.19 08:26
RamsherE: Det har blitt brukt til sammen over 100 britiske millioner på spillere som Xhaka, Mustafi, Chambers, Perez og Welbeck. Problemet er ikke mangel på økonomi, men hva pengene har blitt brukt på.

Sant, men skader har også ødelagt for mange av disse spillerne...

ONV95
ONV95Innlegg: 3601
15.01.19 08:53

 

Even Ederson gets more time in midfield than Ozil these days!

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 1568
15.01.19 08:55
KongOlav2: Pengene Liverpools eiere har spyttet inn er lån og til utvidelse av stadion. Man har ikke fått noe som blir brukt til lønn og overganger.

Har det noe og si hva penga er blitt brukt til ? Spenn er blitt spytta inn. At de ikke er nødt til å ofre spillere og lønn er jo en gedigen fordel, åpenbart.

"Kan du forøvrig påvise at eierne i Arsenal tar ut mye utbytte? Noe dokumentasjon takk!"

Eiern Stan Kroenke, ikke eiere. De har ikke tatt utbytte som i aksjeutbytte ikke så vidt å bredt jeg veit, men de har tatt ut en årlig gebyr for "konsultering" på 3 millioner pund.

https://www.google.com/search?client=firefox-b&q=stan+kroenke+arsenal+consulting+fee

"Dere ligger uansett langt over Tottenham i lønninger og har også ligget godt over Liverpool inntil 2017 (har ikke tall etter dette). Om dere skal skylde på noe, så rett pekefingeren mot det som har vært problemet. Svake kjøp og for høye lønninger i forhold til kvaliteten på spillerne."

ja akkurat det jeg sa, vanstyre av klubben vannvittige lønninger til middelmådige spillere. Dårlige kjøp kontrakter som går ut på dato. Vanstyre og det starter som alltid på toppen med en eier som ikke bryr seg om annet en penger.

ps

Kong Olav var Arsenal fan.

(Innlegget ble redigert 15.01.19 08:58)

DennisB
DennisBInnlegg: 10897
15.01.19 09:16

For min del skygger jeg unna denne tråden ene og alene pga. èn person her inne. Orker bare ikke gnålet hele tiden. Tror det er mange som føler det samme.

Ingen navn nevnt, ellers hadde innlegget blitt rapportert og slettet av mod.

Det er intet galt med engasjementet mitt i hvert fall. Det er myye sterkere enn på samme tid i fjor.

Gooner till I die.

WSnake
WSnakeInnlegg: 3868
15.01.19 11:02

Noe av det som imponerte mest med Emery i starten er av det som irriterer mest nå...I starten syns eg han var dyktig til å endre mot spill og endre kampbilde i vår favør...nå virker det litt som han legger dårlig kamp plan for å kunne endre (satt på spissen) 

At det ikke er plass til Øzil i en 18 manns tropp er en skandale..Og så lenge Ramsey er i klubben og hever laget når han spiller..burde han spilt mye mer...Synes også det er litt merkelig at vi ikke "bygget" mer på 2 omg mot Spurs med to ving spisser med Ramsey i offensiv 

Men har ikke mistet tro på Emery..men nett nå overpresterer han ikke  

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 1568
15.01.19 11:51
WSnake: At det ikke er plass til Øzil i en 18 manns tropp er en skandale

100% enig, men jeg mener Emery har et poeng med "tactical reasons" all den tid han spiller 3-4-3 for tiden, en formasjon som ikke passer Øzil i det hele tatt. På den annen side hvorfor i all verden spiller han 3-4-3 ? Merker det er en formasjon jeg har langt oppi halsen nå. Han må jo på en eller annen måte bruke og på best mulig vis utnytte de beste spillerne vi har. Det er han ikke i nærheten av og gjøre for tiden, etter mitt syn.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester