Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
busnissclass
busnissclassInnlegg: 4450
11.02.19 13:53
McLovin: Kjenner ikke til klausuler foruten den mulige pussige saken med Suarez for mange år siden, gjør du

Du har Firmino, på kontrakten hans står det at han ikke kan ønske seg et salg til Arsenal.

McLovin
McLovinInnlegg: 12738
11.02.19 16:26
busnissclass: Du har Firmino, på kontrakten hans står det at han ikke kan ønske seg et salg til Arsenal.

Ja, denne kom rett etter det berømte 40 000 000 + 1 budet for å sikre seg at noe lignende ikke skjedde med en potensielt tilsvarende sak da det var en het potet. Det har vært mange andre rarere klausuler i fotballens verden, som at Bjørnebye ikke fikk lov til å stå på ski og at Stefan Schwarz (var det vel?) ikke fikk lov til å dra på en organisert tur i verdensrommet.

Uansett, saken dreide seg om at Carraghers til tider tvilsomme meninger om fotballen har noe med Liverpool å gjøre, noe de selvsagt ikke har. Like lite som at Ian Wrights meninger har noe med Arsenal å gjøre.

Hansiso
HansisoInnlegg: 10151
11.02.19 16:36
LaGoeba: nuking

Godt poeng, men om jeg endrer ordlyden til "Nulltoleranse for å svare han ved tilfeller der han helt soleklart svarer for å terge?"

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 14735
11.02.19 16:49
Bacary: Diskuter sak. Ikke person.

Sett utenfra så er jo saken rimelig enkel. Wenger ønsket å spille en type fotball som ikke er mulig uten å ha en god del bedre spillere for hånden enn de motstandere har.  En kan henge godt med i perioder men smarte managere med like gode enkeltspillere vil benytte fordelen av Wengers naivitet i måten å angripe kampene på Og foreløbig så er det der Emery står etter mine begreper også. Iallefall foreløbig men han er tross alt inne i ei tilvenningsfase og har derfor  heller ikke  fått det redskapen han vet han trenger helt på plass enda.

For det er som alle bør skjønne en vesensforskjell i å ha prøvd på dette i tiår og i noen mnd. Å bygge en konkuransedyktig enhet som skal fungere etter dine dvs managerens intensjoner.

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
11.02.19 17:14
RamsherE: Det er en del mennesker her inne som for meg fungerer som en dårlig låt som står på repeat. Det er det samme om og om og om og om igjen og jeg deler ikke det samme synet og får nada ut av å gå inn i en diskusjon med disse personene. I det virkelige liv ville jeg trukket meg bort fra disse personene, da tar jeg meg friheten til å gjør det her og, selv på et debattforum. Hva folk mener om det gir jeg en blanke i.

Du trekker deg ikke bort fra disse personene, og diskusjonene rundt disse når du midt i en debatt jeg har med en annen debattant oppfordrer til å nuke. Da er du faktisk skyldig for at denne tråden har sklidd ut de siste sidene her med den kommentaren. Og da kan jeg ikke se på deg som noe annet enn et troll som er ute etter å provosere å slenge dritt fordi du ikke tolererer andre meninger. Hadde du bare ville nuket meg hadde du ikke sett mine innlegg, og de innleggene han andre siterte. .

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
11.02.19 17:15
DennisB: Vel, skal man diskutere en sak om nuking, så kommer man nødvendigvis innom person, til syvende og sist. Er vanskelig å unngå. Men ingen navn nevnt.

Saken du skal diskutere i denne tråden er Arsenal Football Club. Ikke om man skal nuke en debattant eller ikke. 

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
11.02.19 17:17
skaftetryne32: Hvorfor skal jeg bruke min dyrebare tid til og lese tullet til en psykotisk 2 åring som er nekta pupp aka generisk troll.

Haha, din dyrebare tid du. Den var jaggu god. Hvorfor bruker du din dyrebare tid til å skrive om meg da? Det handler om at du ikke tolererer andres meninger og derfor kommer du med personangrep. 

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
11.02.19 17:19
Hansiso: Er veldig enig i at såkalt "nuking" er ganske patetisk. Har uttrykt mine meninger om det her før. Men jeg kan godt forstå frustrasjonen til de som faktisk gjør det. Det er synd at et forum som tidligere ble ansett som det mest kvalitetsfylte, har falt på skalaen mye takket være én person. Det er rart ikke mannen tar hintet og pigger, men det er vel det - han er et troll, som jeg begynner å tro ikke er noen Arsenal-supporter. Bare en ensom kar som har skjønt at enkelte hos Arsenal-fansen blir lett hårsåre. Jeg synes ikke folk her inne er noe flinke til å ignorere han heller. Så stopp og syr, så kanskje stopper han også til slutt. Kanskje en null-toleranse for å svare han er løsningen?

Hvorfor skal jeg stoppe å diskutere klubben jeg elsker kun fordi noen troll ønsker å nuke meg, eller slenge dritt om meg? Hvorfor skal jeg har respekt for sånne som deg, som kan drive å trakassere folk man ikke kjenner på nett? 

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
11.02.19 17:26
FrannyLee: Sett utenfra så er jo saken rimelig enkel. Wenger ønsket å spille en type fotball som ikke er mulig uten å ha en god del bedre spillere for hånden enn de motstandere har.  En kan henge godt med i perioder men smarte managere med like gode enkeltspillere vil benytte fordelen av Wengers naivitet i måten å angripe kampene på Og foreløbig så er det der Emery står etter mine begreper også. Iallefall foreløbig men han er tross alt inne i ei tilvenningsfase og har derfor  heller ikke  fått det redskapen han vet han trenger helt på plass enda. For det er som alle bør skjønne en vesensforskjell i å ha prøvd på dette i tiår og i noen mnd. Å bygge en konkuransedyktig enhet som skal fungere etter dine dvs managerens intensjoner.

Kunne akseptert mye av poengene dine om vi hadde det minste sett tegn til forbedring defensivt. Men det ser jo bare verre ut. Også innsatsen i enkelte kamper er direkte skremmende. Og mye av ansvaret for alt dette må tilskrives treneren. Hvis han klarte å få mye ut av Arsenal i starten, hvorfor har det stoppet helt opp nå? Hvorfor klarer han ikke å håndtere spillere som Özil og Ramsey? 

Emery kommer til dekket bord med verdensklassespillere i alle ledd, allikevel får han det ikke til selv mot svak motstand i flere kamper. Men jeg gir han ikke opp helt enda, men det er selvfølgelig helt på sin plass å minne Wenger-haterne på åssen vi hadde det i Wengers siste sesonger. 

Det er heller ikek sånn at Wenger og Emery er helt ulike. Derfor ble også Emery ansatt fordi han kunne få mye ut av eksisterende tropp. Noe også Emery solgte inn for å få jobben. 

(Innlegget ble redigert 11.02.19 17:27)

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
11.02.19 17:30
DennisB: De som er ferdige med Wenger, kommer seg jo ikke ut av dette helvetet. Hvor lenge skal vi få tredd denne mannen ned over hodene våre?

Nå er det slik at denne tråden handler om Arsenal FC, og Wenger har nylig gått av etter over 20 år i klubben. Da er det naturlig at hans navn nevnes titt og ofte. Hvis du ikke er interessert kan du heller gå i andre tråder med emnene United,Liverpool, ishockey, kvinnehåndball eller thaiporno. 

(Innlegget ble redigert 11.02.19 17:33)

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
11.02.19 17:52

DennisB skrev:"Denne gangen måtte jeg, siden temaet ble tatt opp, og mister X tydeligvis har massiv støtte fra personer som ikke forstår hvorfor man velger som man gjør."

Du måtte trykke meg litt mer ned siden du så at jeg hadde litt støtte. Høres ut som du er redd for at jeg også kan ha venner her inne. Er det ikke slik jenter i 14 års alderen oppfører seg slik du gjør nå? Er du stolt av å ha en slik oppførsel for en mann i 50-60 årene? 

Hansiso
HansisoInnlegg: 10151
11.02.19 18:06

Som vanlig er tiden vi er inne i som Arsenal-supporter litt tung men likevel spennende. Det føles, selv med eieren vi har, alltid litt som at det er i ferd med å skje noe stort med klubben. I fjor sommer var spennende, men denne sommeren går inn som en av de mest spennende siden det ble annonsert at vi endelig var kvitt stadiongjelden.

Emery har nå hatt et år på å kartlegge hva laget trenger, og hva som funker/ikke funker. Det at han har holdt fast ved en filosofi handler nok mye om at det er den han føler seg tryggest på. Om han som mange her også innser at denne stilen krever enda bedre spillere i enkelte ledd, så har han nå sommeren til å fikse det. Enten gjennom direkte endring taktisk eller spillerinnkjøp. Det er forståelig at han ikke vil gjøre drastiske endringer såpass sent i sesongen. Det er heller ikke så krise at han er nødt til det. Ikke som da Wenger brått endret sin lojalitet til 4-2-3-1 med et saueflokk-bytte med 3 bak.

(Innlegget ble redigert 11.02.19 18:07)

DennisB
DennisBInnlegg: 12579
11.02.19 18:07

Diskuter sak. Ikke person.

Var det en som skrev.

Takk, mister X, for at du igjen viser hvorfor nuke-muligheten i det hele tatt ble tatt opp i denne tråden. Du er ene og alene årsaken til det.

Med det, peace out.

(Innlegget ble redigert 11.02.19 18:16)

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
11.02.19 18:31
DennisB: Diskuter sak. Ikke person. Var det en som skrev. Takk, mister X, for at du igjen viser hvorfor nuke-muligheten i det hele tatt ble tatt opp i denne tråden. Du er ene og alene årsaken til det. Med det, peace out.

Du kan ikke bare pøse ut masse negative ting om andre uten at de skal få lov å forsvare seg selv. Det skjønner du vel? Men diskuter sak og ikke person til å begynne med. Klarer du det, eller må du alltid komme med noe negativt å si om andre mennesker?

(Innlegget ble redigert 11.02.19 18:32)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 42950
11.02.19 18:33

Aaron Ramsey today signed pre-contract agreement to join Juventus in summer. 28yo penned 4yr deal after passing 2-part medical late Jan. Wales midfielder leaves Arsenal 30 June after 11yrs. Set to become all-time highest-paid GB player (basic salary), just over £400kpw #Juve #AFC

Hvor får Juve disse pengene fra? Ekstreme lønninger i den klubben.

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
11.02.19 18:34
Hansiso: Det er heller ikke så krise at han er nødt til det. Ikke som da Wenger brått endret sin lojalitet til 4-2-3-1 med et saueflokk-bytte med 3 bak.

Saueflokk byttet som gjorde at vi endte med en solid seiersrekke i vårsesongen som gjorde at vi nesten klarte CL likevel. Og ikke minst et FA cup trofé da vi slo både Peps City i semien og seriemester Chelsea i finalen. 

 

(Innlegget ble redigert 11.02.19 18:35)

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 13475
11.02.19 19:28
Knaxern: Aaron Ramsey today signed pre-contract agreement to join Juventus in summer.

En kjeks mindre i FC Arsenal, neste mann! Øza som kondemneres?

Wompare
WompareInnlegg: 622
11.02.19 20:24

Da har Juventus bekreftet signeringen av Aaron Ramsey. 

Takk for alt Ramsey. Et av de beste eksemplene på Wengers filosofi, var et stort talent som valgte klubben på grunn av Arsene Wenger. Var på vei opp da Shawcross brakk beinet hans. Kjempet seg tilbake og ga alt for å vinne tilbake plassen i laget, ble bua av Arsenal fans på Emirates stadium fordi han ikke holdt nivå, men stoppet ikke Wenger fra å stole på han og gi han sjanser. Ble så ille at Wenger vurderte å benke Ramsey i hjemmekampene. Men så kom 13/14 sesongen, Ramsey leverte et av de beste individuelle sesongene vi har sett fra en Arsenal spiller på en god stund og var mannen som scorte målet som endte en 9 år lang trofee tørke.

Har rukket å bli Arsenals mestscorenede midtbanespiller gjennom tidene, har vært direkte involvert i 2 trofe vinnende mål, takket nei til United for å signere for oss. Ga alt uansett kamp og har ikke uttalt seg negativt om Arsenal under kontraktsforhandlingene.

frogstuff
frogstuffInnlegg: 1731
11.02.19 20:51

Ramsey har en høy stjerne i Arsenal, men helt ærlig synes jeg han har tapt litt over tid. Ikke noe stort tap å miste han, tipper han fort kan ende opp som benkesliter og stallfyll i Juventus. Det ryktes en ukelønn på £400K, det er jo helt bananas!

Crispo11
Crispo11Innlegg: 490
11.02.19 20:56

Marcotti på Twitter:

BBC reporting that Aaron Ramsey will earn £400k/week basic salary at Juventus. Been told it's actually around €7.5m net which works out to £250k/week. As ever, can only go with what I'm told, but £250k/week sounds a hell of a lot more plausible. (If still rather high...)

Di Marzio og Romeo Agresti (journalist tett på Juve melder det samme).

vike4
vike4Innlegg: 8680
11.02.19 21:36

Det går rykter om at Ornstein nevner den ukelønnen for å forsvare klubben. Det er svært sjelden Ornstein nevner lønn, så det er godt mulig at han sier det fordi klubben sier han skal si det. De fleste har vel forstått at Ornstein er en talsmann for klubben.

Ingen hadde vel trodd at Jenkinson var den siste av de 5 som signerte som skulle stikke.

Om lønnskravet til Ramsey var urimelig, så er det greit at det blir som det blir. Feilen ble gjort med Özil, og den har de ikke råd å gjøre igjen. Forhåpentligvis jobber klubben på spreng med å få ut Özil også. Å få solgt han er nok pri en i sommer.

(Innlegget ble redigert 11.02.19 21:47)

Banaltanal
BanaltanalInnlegg: 1240
11.02.19 21:55

Juve og spiller på bosman. Nevn en mer ikonisk duo.

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 14423
11.02.19 22:08
Crispo11: BBC reporting that Aaron Ramsey will earn £400k/week basic salary at Juventus. Been told it's actually around €7.5m net which works out to £250k/week. As ever, can only go with what I'm told, but £250k/week sounds a hell of a lot more plausible. (If still rather high...)

Dette, i tillegg til at Aaron ryktes om en veldig liten(også lest 0) i sign-on fee. 

Ellers; Ganske sykt at dette var en av de absolutt beste trådene her inne for noen få år tilbake. 

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10014
11.02.19 23:43
LaGoeba: Dette

Stoler langt mer på Ornstein og BBC enn Di Marzio og de der. Ornstein bommer aldri.

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4117
11.02.19 23:54
DennisB: Jeg kommer fortsatt ikke til å nuke noen, men derimot å holde meg unna til vedkommende frekventerer mindre her. Jeg får magesår av hele mannen. Og det må jeg vel få velge selv å ikke få, eller? Eller er man barnslig, eller ikke respekterer andre om man ikke vil seg selv så jævlig vondt?

Hvorfor ikke bare nuke?

Mvh en som er skeptisk til intensjonen bak alle "avskjed pga. x"-innlegg på vgd.

Enzino
EnzinoInnlegg: 36489
12.02.19 00:27
DennisB: Å kritisere de som velger å ha sin diskusjonslinje fri fra trolling og gjentatt kverulering fra èn bestemt person her (evt. èn eller to til), er helt klart et skudd langt over mål. Det må da være opp til hver enkelt om man vil unngå å få elektriske støt (jævla god beskrivelse, Kælighet) hver gang man logger inn her, siden et nuke-system er på menyen.

Diskusjonen er jo meningsløs. Man velger selv hvem man finner det interessant å disktuere med på et diskusjonsforum. Det er ikke barneskolen hvor alle må få være med.

Om man velger å bare scrolle fordi de man mener det ikke kommer noe interessant eller produktivt ut av å diskutere med (ja, det er faktisk mulig uten nuke), eller om man velger en teknisk løsning er faktisk helt det samme. Det første bare krever disiplin, mens det siste er en teknisk greie som velger vekk.

De som mener at å velge hvem man ønsker å diskutere med har noe med yttringsfrihet å gjøre, har ikke skjønt hva yttringsfrihet er.

Yttringsfrihet, innebær ikke høreplikt. Akkurat som at hvem som helst har lov til å stå på et gatehjørne å fremføre det mest absurde budskapet, har også de som går forbi full frihet til å bare gå videre uten å høre etter.

Det er frihet karer. Velsignet er vi som kan benytte oss av begge typer frihet. Det er ikke en selvsfølge i store deler av verden.

Høreplikt, finnes kun i diktaturer og autoritære stater. 

Å la en eller 2-3 debattanter ødelegge en tråd er synd. Men det er faktisk like mye de som ikke klarer å la være å svare dem sin skyld. Dersom disse debattantene kun for svar fra hverandre, så blir det neppe like interessant.

Å diskutere Arsenal med andre som har et virkelighetsperspektiv som ikke fremstår å være fra en annen planet, er en interessant øvelse. 

Å diskutere med personer som fremstår som om de har en alvorlig sinnslidelse, er i bestefall et forsøk på å ta vare på de svake i samfunnet, og i verste fall en øvelse som fører til at man ender opp med en sinnslidelse selv.

Bare for å være tydelig på det: min mangel på aktivitet i diskusjonene i det siste skyldes kun frustrasjon over klubbens situasjon, og ikke fordi enkelte debattanter tråkker langt over streken på budskap, form og tone. Det siste er bare støy, og kan enkelt håndteres.

Det at klubben i mitt hjerte har falt fra de høye tinder, og ligger nede med brukket rygg (alt er dog relativt, spør en Leeds eller Villa-supporter) derimot, takler jeg særdels dårlig. Det betyr ikke at jeg ikke fortsetter å støtte klubben og laget. Men det betyr at for mye engasjement bare gir meg emosjonelle smerter, så jeg må holde det på et minimum for min egen mentale helse sin del.

Jeg har vel sitert dette før, men jeg skal gjenta det, fordi det er et kraftfullt utsagn, og ikke minst fordi det er sant.

Da jeg var på Aiya Napa på Kypros på party-tur sommeren 1993, fikk jeg beskjed fra kompisen min om at resultatet fra seriepremieren var Arsenal 0 - 3 Coventry. Han hadde hørt det av en bartender på Norway Pub (noen som husker denne absurditeten av en party location btw?), som var Arsenal-supporter. 

Jeg gikk inn i fornektelse og trodde at det måtte være feil. Den gangen hadde vi ikke mulighet til å sjekke på internet, så jeg tenkte at han måtte ha hørt feil på radioen eller noe sånn. Det måtte selvsagt være 3-0. Men resultatet var riktig, og ydmykelsen total siden den mildt sagt overvektige Mickey Quinn hadde scoret hit-trick på Highbury. Så refererte vennen min til hva bartenderen hadde sagt etterpå. Og det var dette utsagnet jeg aldri glemmer:

"Jeg er ikke bekymret, Arsenal kommer ALLTID tilbake!"

I etterkant ser jeg at han har hatt rett i det, hver gang klubben har vært langt nede. Så jeg fester min lit til at han kommer til å få rett nå også.

Like sikkert som at våren kommer etter vinteren og solen fortsetter å stå opp i øst, så kommer Arsenal tilbake. 

Forøvrig er det for meg absurd at folk kan gå bananas over resultatene denne sesongen. Jeg tippet oss på klar 6. plass et stykke bak nr 5, og jeg kan fortsatt få rett. Men vi er MYE nærmere 4. plassen enn jeg hadde trodd.

Still deg spørsmålet: hadde jeg tatt en 5. plass etter 24 serierunder, 1 poeng bak ManU og a poeng med Chelsea, før sesongen hvis jeg fikk tilbudet om det? Jeg vet at jeg hadde tatt det 100 av 100 ganger. Hva med dere?

Ha en god uke, uansett om dere velger å nuke, kjære fellow Gooners! ;-)

Kælighet
KælighetInnlegg: 11433
12.02.19 01:22
Enzino: Å la en eller 2-3 debattanter ødelegge en tråd er synd. Men det er faktisk like mye de som ikke klarer å la være å svare dem sin skyld. Dersom disse debattantene kun for svar fra hverandre, så blir det neppe like interessant.

Her treffer du spikeren på hodet. Kan ikke alle gjøre en pakt om å ignorere X, X2 osv?

CryniX
CryniXInnlegg: 12228
12.02.19 01:42

Har vi samlet alle forumets ferdigutdannede crossovers av neseviftende hobbypsykologer/forumpoliti/mentalpasienter i én tråd?

Hvor ble det av min invitasjon?

(Innlegget ble redigert 12.02.19 01:43)

LeopoldStoch
LeopoldStochInnlegg: 1520
12.02.19 01:56
Hulkibulk: ligger Emerys Arsenal 5p.

Og det vil du si er "mye mer"? 

Crispo11
Crispo11Innlegg: 490
12.02.19 03:26
Makatelli: Stoler langt mer på Ornstein og BBC enn Di Marzio og de der. Ornstein bommer aldri

Fair enough. Kjenner ikke noe særlig til Ornsteins kredibilitet, men summen hans henger ikke på greip. Spesielt Agresti er nok forøvrig den beste kilden som finnes på Juve. Alltid tidlig/først med nyheter, lagoppstillinger osv, og jobbet i Juve Channel (Klubbens medieavdeling) tidligere.

 

Virker som at netto/brutto kan være en kilde til misforståelse her.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg