Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Thomas.R.O
Thomas.R.OInnlegg: 197
12.02.19 09:17
Hansiso: Som vanlig er tiden vi er inne i som Arsenal-supporter litt tung men likevel spennende. Det føles, selv med eieren vi har, alltid litt som at det er i ferd med å skje noe stort med klubben. I fjor sommer var spennende, men denne sommeren går inn som en av de mest spennende siden det ble annonsert at vi endelig var kvitt stadiongjelden. Emery har nå hatt et år på å kartlegge hva laget trenger, og hva som funker/ikke funker. Det at han har holdt fast ved en filosofi handler nok mye om at det er den han føler seg tryggest på. Om han som mange her også innser at denne stilen krever enda bedre spillere i enkelte ledd, så har han nå sommeren til å fikse det. Enten gjennom direkte endring taktisk eller spillerinnkjøp. Det er forståelig at han ikke vil gjøre drastiske endringer såpass sent i sesongen. Det er heller ikke så krise at han er nødt til det. Ikke som da Wenger brått endret sin lojalitet til 4-2-3-1 med et saueflokk-bytte med 3 bak.

Helt enig her, tror faktisk Arsenal forbedrer seg framover. Klarer vi topp 4 og CL neste år, har vi mye penger og CL til å lokke nye spillere med.

Ryktes at vi har et budsjett på 100 millioner pund til sommeren, noe som for meg høres veldig bra ut. Får vi ut en del spillere (feks Ramsey (bekreftet), Xhaka, Licht) kan vi få en god del bra nye spillere. Da får vi endelig en stall med bredde, og det blir ikke full krise når et par spillere er skadet.

Ser vi er linket til feks Nicolas Pepe i Lille og Alex Grimaldo i Benefica. Mener begge er verdensklassespillere som Arsenal hadde hatt stor nytte av, spesielt i posisjonene de spiller. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13506
12.02.19 09:34
Enzino: Å la en eller 2-3 debattanter ødelegge en tråd er synd. Men det er faktisk like mye de som ikke klarer å la være å svare dem sin skyld. Dersom disse debattantene kun for svar fra hverandre, så blir det neppe like interessant.

Er så hjertens enig, og dette gjelder generelt over hele VGD. Jeg blir faktisk mer irritert på disse brukerne, som på død og liv bare skal diskutere/svare videre til disse som de selv innrømmer de vet er troll. Uten oppmerksomhet eller en respons så vil all atferd etterhvert slutte å forekomme, sånn er det bare. 

Det er helt sykt å se hvordan f. eks deres Mister X (fin den Dennis) blir svart igjen, og igjen, og igjen. Altså, dere (ikke alle), ber jo rett og slett om det! Da er det nesten ikke lov å sitte igjen og klage etterpå, for hvis alle bare kunne brydd seg med de som faktisk har noe seriøst å komme med og ignorert trollene, så hadde ikke de vært her lenger nå. 

Det er så jævlig enkelt, men tydeligvis jævlig vanskelig og. 

WSnake
WSnakeInnlegg: 3922
12.02.19 10:00
Crispo11: Fair enough. Kjenner ikke noe særlig til Ornsteins kredibilitet, men summen hans henger ikke på greip. Spesielt Agresti er nok forøvrig den beste kilden som finnes på Juve. Alltid tidlig/først med nyheter, lagoppstillinger osv, og jobbet i Juve Channel (Klubbens medieavdeling) tidligere.

Nå blir jo 97,3% av all lønn oppgitt som brutto...siden det faktisk er det klubben betaler...Og siden skattesatsene er så forskjellige mellom land/ligaer..så er det meningsløst å oppgi netto lønn 

Så lønn 400K skatt 150K netto 250K   

(Innlegget ble redigert 12.02.19 10:02)

caliblue
caliblueInnlegg: 13300
12.02.19 11:16

Forskjellig fra land til land. I Italia snakkes det aldri om lønn pr uke, men om netto årslønn for fotballspillere.

Det virker i tillegg å være mindre hemmeligheter rundt fotballspillere å lønn der enn hva som er tilfelle i England. For PL-spillere handler det i beste fall om kvalifisert gjetting. Football Leaks viste også at det kan være stor avstand mellom hva PL-spillere faktisk tjener og hva vanligvis troverdig presse skriver.

Ornstein er god på Arsenal og har åpenbart kilder innad i klubben som forer han med info. Men hans Arsenal-kilder er ikke nødvendigvis gode på en avtale som er gjort mellom Juventus og Ramsey.

Et poeng er jo også at Juventus er et børsnotert selskap. De kan ikke drive å lønne spillere mye mer enn hva som er antatt uten at det vises på regnskapene. Bl.a. oppga de i går hvilke ekstra kostnader klubben har ved signering av Ramsey. En PL-klubb ville aldri offentliggjort hva de betalte agenter for signering av en ny spiller.

Crispo11
Crispo11Innlegg: 490
12.02.19 14:20

Det Caliblue skriver. Alle troverdige journalister rundt Juve sier lønna ligger på €7,5m netto årslønn, som tilsvarer £250k uka, og er rett bak Dybalas lønn. Som er nest mest i Juve, bak CR7. Tror vi virkelig at Ramsey skal tjene i nærheten av dobbelt så mye som Dybala?

Makatelli
MakatelliInnlegg: 9843
12.02.19 15:16
Crispo11: Tror vi virkelig at Ramsey skal tjene i nærheten av dobbelt så mye som Dybala?

Vi tror på Ornstein.

ONV95
ONV95Innlegg: 4286
12.02.19 15:29

Ornstein har alltid rett. Bortsett fra i 2013 da han meldte at Higuain var klar for Arsenal.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 9843
12.02.19 16:08
ONV95: Bortsett fra i 2013 da han meldte at Higuain var klar for Arsenal.

Han var nesten det, men så tror jeg Arsenal trakk seg fra avtalen før det ble fullført.

Jorge86
Jorge86Innlegg: 18536
12.02.19 18:07
Crispo11: Alle troverdige journalister rundt Juve sier lønna ligger på €7,5m netto årslønn, som tilsvarer £250k uka, og er rett bak Dybalas lønn. Som er nest mest i Juve, bak CR7. Tror vi virkelig at Ramsey skal tjene i nærheten av dobbelt så mye som Dybala?

Det er vel ingen som tror det hvis de tror at han tjener £400k i uka før skatt hvis det tilsvarer £250k uka etter skatt. Men når vi skal sammenligne med spillere i England, som vel er det mest naturlige ettersom mange kanskje vurderer om Arsenal burde/kunne matchet tilbudet, er brutto mest relevant ettersom det er det de opplyser om i PL.

ONV95
ONV95Innlegg: 4286
12.02.19 18:09

Ja det var vel da Wenger så muligheten til å hente inn legenden Yaya Sanogo, og trakk seg fra Higuain-dealen.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 9843
12.02.19 18:28
ONV95: Ja det var vel da Wenger så muligheten til å hente inn legenden Yaya Sanogo, og trakk seg fra Higuain-dealen.

Kan hende jeg tar feil, men jeg tror vi endte opp med å bruke de pengene på Ozil.

ONV95
ONV95Innlegg: 4286
12.02.19 18:35

Joda, Øzil kom i 2013, da fikk vi jo begge to den sommeren. Wenger knew.

Morten_1996
Morten_1996Innlegg: 1659
12.02.19 18:41
Hansiso: Er veldig enig i at såkalt "nuking" er ganske patetisk. Har uttrykt mine meninger om det her før. Men jeg kan godt forstå frustrasjonen til de som faktisk gjør det. Det er synd at et forum som tidligere ble ansett som det mest kvalitetsfylte, har falt på skalaen

Hei.

To spørsmål:
1. Hva er "nuking"?
2. Hvilket forum var mest kvalitetsfylt, mener du? VGD? Eller PL-underforumet? Eller? Sammenlignet med hva? Ansett av hvem?

Takk for svar.

Vennlig hilsen

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 13301
12.02.19 21:38
Morten_1996: Hei. To spørsmål:
1. Hva er "nuking"?

Svarer på dette, en klovn for noen år siden som laget et skript, som luket vekk enkelte debattanter sine innlegg. Det ble jo ikke luket vekk fra VGD, men de som har dette skriptet i sin nettleser slapp å lese innlegg til de som de "nuket" Det er da du forstår at de har store problemer med seg selv, og forholde seg til andre mennesker sine meninger. Sikkert slike typer som holder seg for ørene når de møter motbør og skriver "jeg vil ikke høre" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :)

Makatelli
MakatelliInnlegg: 9843
12.02.19 21:49

Alle de som hevder de nuker gjør selvfølgelig ikke det. Tvertimot er det de som diskuterer aller mest med Bacary.

Morten_1996
Morten_1996Innlegg: 1659
12.02.19 22:04
F.R.O.G: Svarer på dette, en klovn for noen år siden som laget et skript, som luket vekk enkelte debattanter sine innlegg. Det ble jo ikke luket vekk fra VGD, men de som har dette skriptet i sin nettleser slapp å lese innlegg til de som de "nuket" Det er da du forstår at de har store problemer med seg selv, og forholde seg til andre mennesker sine meninger. Sikkert slike typer som holder seg for ørene når de møter motbør og skriver "jeg vil ikke høre" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :)

Det hørtes jo kjempesmart ut. Akkurat noe slikt jeg ønsket meg her om dagen. Hvorfor irriterer det deg sånn? 

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 13301
12.02.19 22:28
Morten_1996: Det hørtes jo kjempesmart ut. Akkurat noe slikt jeg ønsket meg her om dagen. Hvorfor irriterer det deg sånn?

Det irriterer ikke meg, bare sier hvor dum det er, ønsker du dette! Finn deg en pappeske, tre den over hodet og sitt hele dagen og snakk med deg selv, da får du høre bare det du vil høre! :)

Bacary
BacaryInnlegg: 20843
12.02.19 22:37
Enzino: Yttringsfrihet, innebær ikke høreplikt. Akkurat som at hvem som helst har lov til å stå på et gatehjørne å fremføre det mest absurde budskapet, har også de som går forbi full frihet til å bare gå videre uten å høre etter.

Når en person avsporer debatten med å oppfordre til å nuke andre, så er det et brudd på VGD-reglementet. Diskuter sak, ikke person. Hvor vanskelig er dette å forstå?

Han visste at en slik kommentar ville provosere. Derfor sendte han den ut, for å ødelegge tråden. Hadde han brydd seg om tråden han så fint snakker om, så hadde han latt være å komme med slike unødvendige kommentarer mot meg som holdt meg saklig i diskusjonen. Han som Mr X forsvarte og som han oppfordret til å nuke var den som drev med personangrep. Det er også disse personene du sitter å forsvarer.

Sammenligningen du brukte i det jeg siterte, handler heller om at hvis man ikke liker andre kan man bare scrolle forbi. Man trenger ikke å oppfordre andre til å nuke, og slikt sett bidra til å forsure miljøet og øke personfokuseringen. Han Liverpool-fyren som kommer inn i tråden kun for å diskutere negativt om meg er kanskje det verste eksempelet. Han virker å leve av å skrive negativt om andre. Hvis ikke overlever han ikke som debattant. Han har en slags trang til å tråkke andre ned for å føle seg bedre. 

Folk som er usikre på seg selv må inn på nett der de kan riste av seg drittslengningen mot folk de ikke kjenner og slipper å se i øya. Feiginger. 

Morten_1996
Morten_1996Innlegg: 1659
13.02.19 00:16
F.R.O.G: Det irriterer ikke meg, bare sier hvor dum det er, ønsker du dette! Finn deg en pappeske, tre den over hodet og sitt hele dagen og snakk med deg selv, da får du høre bare det du vil høre! :)

Jeg har da ikke sagt at jeg vil sitte i et ekkokammer. Det er likevel slik at enkelte typer oppgulp og usakligheter klarer man seg fint uten. Merkelig om man skulle ta seg nær av slikt. Er du redd for å bli "nuket"?

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29336
13.02.19 00:30

Hei. 

Vil med dette melde inn en reklamasjon på et produkt bestilt hos dere. Det ble i sin tid bestilt en stk. Alexis Sanchez. Dessverre ser det ut til at noe har gått galt i prosesseringen av denne bestillingen, da det har blitt levert en bøtte med møkk i stedet for nevnte Alexis Sanchez. Håper på snarlig korrigering og omlevering av produktet.

 

Mvh MUFC

ulfarne
ulfarneInnlegg: 29170
13.02.19 00:53
MrManUtd: Hei.  Vil med dette melde inn en reklamasjon på et produkt bestilt hos dere. Det ble i sin tid bestilt en stk. Alexis Sanchez. Dessverre ser det ut til at noe har gått galt i prosesseringen av denne bestillingen, da det har blitt levert en bøtte med møkk i stedet for nevnte Alexis Sanchez. Håper på snarlig korrigering og omlevering av produktet.   Mvh MUFC

Betalingmiddelet deres er også møkk, so no refund!

Makatelli
MakatelliInnlegg: 9843
13.02.19 01:01
ulfarne: Betalingmiddelet deres er også møkk, so no refund!

Mikky har ikke satt Arsenal i fyr og flammer akkurat, men han har da gjort det langt bedre enn Alexis siden overgangen.

 

LaLuzdelNorte
LaLuzdelNorteInnlegg: 977
13.02.19 03:32

Håper United får en liten down etter tapet i kveld, slik at vi kanskje kan komme i bedre posisjon om 4 plassen. De har Liverpool hjemme (uavgjort-tap?) og så Crystal Palace borte (uavgjort-tap?), mens vi har Southampton og Bournemouth hjemme (seire, med mindre vi suger/tar en Chelsea).

death_death
death_deathInnlegg: 298
13.02.19 10:16

Jeg kan blidgjøre alle arsenal-supportere med at Liverpool tar Man Utd enkelt borte om Ole Gunnar fortsetter med «vi-skal-dominere-stå-høyt-og-vinne-mot-alle-motstandere» taktikken sin. Drømmescenario for Kloppball

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 14425
13.02.19 11:20
death_death: Jeg kan blidgjøre alle arsenal-supportere med at Liverpool tar Man Utd enkelt borte om Ole Gunnar fortsetter med «vi-skal-dominere-stå-høyt-og-vinne-mot-alle-motstandere» taktikken sin. Drømmescenario for Kloppball

Synd for Liverpool at de ikke fikk møte OleGunnarBall først. Nå tror jeg det blir verre, mye verre. Tror ikke Klopp klarer mer enn uavgjort at best.

Odysseen
OdysseenInnlegg: 4520
13.02.19 11:27

Gladnyhet. Auba, Sokratis (!), Özil og Xhaka alle tilbake i full trening. Sokratis foran skjema, deilig. Få ut Mustafi for som fy.

DennisB
DennisBInnlegg: 12160
13.02.19 13:08

"Xhaka tilbake i full trening".

Ja, nå ble jeg glad.

De andre var gode nyheter, men Özil får kanskje ikke spille allikevel?

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14075
13.02.19 13:29

Vi har igjen to tøffe kamper, og etter det så er det på papiret 8 kamper vi bør vinne. Özil kan nok fort være en viktig brikke i mange av disse kampene. 

Basert på resterende (og antall poeng nå) kamper så ligger vi best an til topp 4 av oss, Chelsea og Man Utd, men syns Man Utd sin form er fryktelig skummel. Kampen mot spesielt Man Utd, og til dels også Tottenham blir uhyre viktige. Chelsea holder jeg for øyeblikket som den minste favoritten til å klare det, selvom de selvfølgelig kan bli farlige hvis de får i gang Hazard og Higuain skikkelig nå mot slutten.

DennisB
DennisBInnlegg: 12160
13.02.19 13:48

Det er litt av en utfordring for ManU å møte alle topplagene en gang til før sesongen er over, men faktum er at de bare har Arsenal på bortebane av disse. De øvrige spilles på Old Trafford. Er det et lag som kan komme unna med veldig mange poeng i disse kampene, er det vel akkurat United, i den flyten laget har (gårsdagens kamp ble vel tross alt som forventet. PSG er imo bedre enn alle topplagene i PL).

Arsenal-ManU kan komme til å bli nøkkelkampen vi må vinne for å klare topp 4. Bortekampen mot Tottenham nøkkel nummer to. Vi kommer nok til å avgi poeng i noen av de øvrige også, men vi blir neppe eneste klubb som gjør det.

(Innlegget ble redigert 13.02.19 13:52)

Son
SonInnlegg: 4455
13.02.19 13:51
DennisB: PSG er bedre enn alle topplagene i PL

Ikke City. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg