Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
Enzino
EnzinoInnlegg: 35804
15.05.19 21:07
hillier: Hva tenker dere om at vi kanskje får CL i stedet for City uansett?

At det er en veldig hypotetisk problemstilling, da det er ytterst lite sannsynlig at det skjer.


Hvis det totalt usannsynlige skulle skje, så tenker jeg at det kanskje er en CL-åpning med litt bismak. Men samtidig at hvis man gjør noe ulovlig så skal man straffes for det. Og det ligger i sakens natur at da kan noen andre få fordeler av det. Så det ikke veldig problematisk, og det ville selvsagt være en fordel å ikke MÅTTE vinne EL-finalen (som jeg tror er en coinflip).


Men er det bombesikkert at vi får plassen hvis de blir utestengt da? Usikker på om reglene er klare på det. Samtidig er vel PL klubbene sammen med Real, Barca, Bayern og Juve, de som trekker flest seere og tilskuere. Så det er vel logisk at PL ender opp med 4 lag uansett.

Snorlax
SnorlaxInnlegg: 1270
15.05.19 21:26

Med Griezmann på vei til Barcelona vil Atleti ganske sikkert prøve seg på Lacazette. Han var på vei dit før et transferban ødela for de. 

Enzino
EnzinoInnlegg: 35804
15.05.19 21:37
Snorlax: Med Griezmann på vei til Barcelona vil Atleti ganske sikkert prøve seg på Lacazette. Han var på vei dit før et transferban ødela for de.

Det er naturlig, siden de er veldig like spillertyper.


(ironi-alert)

vike4
vike4Innlegg: 8374
15.05.19 22:44

Alle spillere har sin pris, så om der kommer inn noen mega bud på Laca og Auba, så vil det trolig bli vurdert. Kanskje litt ekstra om det ikke blir PL. Özil burde dra, men vil nok aldri skje dessverre. Slik han har spilt siste to sesongene, så trenger du ikke jobbe veldig hardt for å finne en som er bedre. 


Bortsett fra Leno, Torreira, Bellerin og Holding, så hadde jeg trodd de andre var tilgjengelige for salg om der kom ett greit bud. De førstnevnte skal de nok få jobbe litt ekstra med å få kjøpe.

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13416
16.05.19 08:15
Wellewinhio: et med to år var forøvrig min antagelse, og det burde du strengt tatt forstått. Jeg skrev aldri at dette var fakta, og det er dårlig stil å si at jeg sier noe jeg aldri har sagt. 
Vi er tydeligvis enige om at laget skaper for lite sjanser, ettersom laget kom til færrest skudd blant topp 6 lagene. Jeg mener vi burde satse på å øke sjanseskapningen, mens du virker å satse på at effektiviteten holder seg. Det er en smakssak antar jeg.

Sant nok, du sa ikke kategorisk 2 år. Jeg tar den. Men syns det var et meeeget konservativt anslag :p 


Men det er som Enzino sier. Vi kan ikke bare ha 1 spiss vi vet er god nok. Spissene våre er tilfeldigvis også de beste spillerne vi har. Da er det galskap å selge de. 


Du skal være jæææææævlig sikker på hva du gjør om du selger en av de to beste spillerne når du er i vår situasjon idag. Og er det noen som har 100 % tillit til at Emery vet hva han driver med? Jeg tviler. 


Jeg vil også få opp sjansetallene, men skjønner ikke hvorfor det kun skal være det ene eller det andre. Om Henrik og Ozil (og Iwobi) hadde spilt på nogenlunde nivå skal det ikke være noe problem å skape nok sjanser (om morra di var mann, som Langli sa). Det skal som sagt være mulig å skape nok med de spillerne vi har. Det blir Emerys jobb å få laget til å funke. Jeg er stygt redd for at han er som Wenger noen år og tror at det beste er å pakke inn så mange sentrale midtbanespillere som mulig. Derfor mener jeg det er en elendig ide å selge hvem som helst av spissene våre. 


Vi må bygge lag, bit for bit. Da nytter det ikke selge de vi VET er gode nok. 

ModernMan
ModernManInnlegg: 11392
16.05.19 08:38

AST har blitt kontaktet av flere sesongkortholdere som ikke får dratt til finalen fordi de har armenske aner og får dermed ikke visum til Aserbajdsjan.

 

Jeg syns det er skammelig av Arsenal å møte opp. Burde boikottet hele greia.

(Innlegget ble redigert 16.05.19 08:40)

Enzino
EnzinoInnlegg: 35804
16.05.19 09:29
Jazzeron: Vi må bygge lag, bit for bit. Da nytter det ikke selge de vi VET er gode nok.

Kan ikke sies bedre enn dette.

 

F... ass. Man vet man er Arsenal-fan, når man tenker mer på økonomi enn på det sportslige. Vi er blitt ødelagt i hodet av Wenger-tilnærming i over 20 år.

 

Kan ikke huske at det var en eneste Arsenal-fan som sa et ord om økonomi under GG. Kan selvsagt ha noe å gjøre med tilgjengelighet på informasjon og at fotballen ikke var like gjennomkommersialisert den gangen.

 

Vi er Arsenal. Vi er en av verdens 10 rikeste klubber. Skal vi seriøst tenke mest på økonomi?

(Innlegget ble redigert 16.05.19 09:29)

Enzino
EnzinoInnlegg: 35804
16.05.19 09:30
ModernMan: AST har blitt kontaktet av flere sesongkortholdere som ikke får dratt til finalen fordi de har armenske aner og får dermed ikke visum til Aserbajdsjan.   Jeg syns det er skammelig av Arsenal å møte opp. Burde boikottet hele greia.

Prinisipielt ja.


I praksis, ville det vært et katastrofalt standpunkt å ta.


Fotballen er korupt. Arsenal er for små i den store sammenhengen til å kunne endre det alene.

Fredda_AFC
Fredda_AFCInnlegg: 1733
16.05.19 11:55

Leste en kommentar (husker ikke hvor sorry) av en som hadde lest UEFA reglementet angående utestenging i CL pga FFP. Han skrev at det ikke ville være fra neste sesong, men om tidligst 2 sesonger frem i tid utestengelsen kunne være gjeldende fra.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 26889
16.05.19 12:01
Enzino: Fotballen er korupt. Arsenal er for små i den store sammenhengen til å kunne endre det alene.

Faktisk tror jeg ikke det. 


Denne finalen er også såpass uviktig og uønsket av Chelsea at jeg tror de kunne fått med seg dem på en boikott. 


Det ville gitt UEFA vanvittig mye dårlig PR, og jeg er rimelig sikker på at enten hadde druset gjennom visum med enormt sikkerhetsombud i Azerbadjan, eller flyttet hele finalen og dermed kastet Baku under bussen. 


Dnipro, Slavia Praha, eller Benfica er nok for små til å gjøre noe her. Arsenal (og Chelsea) kan fint gjøre fotballen en tjeneste ved å lage et helvetes bråk. Spesielt om de bruker Mkhitaryan-casen for alt det er verdt. 


Jeg tror ikke Arsenal gjør det, og jeg forstår det godt, men det ville vært vakkert om de gjorde noe.

Enzino
EnzinoInnlegg: 35804
16.05.19 16:04
-k9b_: Faktisk tror jeg ikke det. 
Denne finalen er også såpass uviktig og uønsket av Chelsea at jeg tror de kunne fått med seg dem på en boikott. 
Det ville gitt UEFA vanvittig mye dårlig PR, og jeg er rimelig sikker på at enten hadde druset gjennom visum med enormt sikkerhetsombud i Azerbadjan, eller flyttet hele finalen og dermed kastet Baku under bussen. 
Dnipro, Slavia Praha, eller Benfica er nok for små til å gjøre noe her. Arsenal (og Chelsea) kan fint gjøre fotballen en tjeneste ved å lage et helvetes bråk. Spesielt om de bruker Mkhitaryan-casen for alt det er verdt. 
Jeg tror ikke Arsenal gjør det, og jeg forstår det godt, men det ville vært vakkert om de gjorde noe.

Jeg tenkte på Arsenal alene. Sammen med Chelsea hadde selvsagt vært en bedre og mye mer kraftfull plan, som jeg ikke tenkte på. Da kunne det faktisk ha gjort en forskjell. Det er sjelden at EL-finalen har to såpass store og innflytelsesrike klubber som i år. En topp 10 klubb har skjedd relativt ofte, men to er sjelden.


Jeg ser noen utfordringer med det:


- Vanskelig å koordinere mellom 2 konkurrerende klubber, selv om det kanskje er riktig at Chelsea også ser på turen dit som uønsket


- Kampen er blitt livsviktig for Arsenal for CL spill neste år - hadde begge klubbene vært kvalifisert via serien, kunne det vært mer sannsynlig


- En oligark eier Chelsea, og oligarkene er ikke akkurat kjent for å være imot muligheter til å betale seg til fordeler - og enda mindre kjent for å demostrere mot det. Selv om han er mindre innvolvert, er det fortsatt han som eier som har siste ord i store saker


 

hillier
hillierInnlegg: 3610
16.05.19 16:49

Ser ut som Mhki ikke får dra til Baku. Arsenal bør trekke seg. 

Enzino
EnzinoInnlegg: 35804
16.05.19 17:32
hillier: Ser ut som Mhki ikke får dra til Baku.

Det er helt forkastelig, hvis det blir konklusjonen.

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 1147
16.05.19 17:39

Flott, da er det håp for seier. 

T-Blund
T-BlundInnlegg: 824
16.05.19 22:00

Du ønsker vel kanskje skade på egne spillere og, du Bacary...? Eller bare Emery?

hillier
hillierInnlegg: 3610
16.05.19 22:19

La oss si at det var Gabonesere som ikke fikk visum dit... 


Hvordan hadde klubben reagert da? Fansen? 

Snorlax
SnorlaxInnlegg: 1270
16.05.19 22:24

Mkhitaryan har fått lov til å spille. Det er klubben som føler det ikke er safe for Mkhi å dit. Uansett patetisk å velge en location som ikke er trygg for alle mennesker. Skammelig av UEFA. 

clie
clieInnlegg: 212
16.05.19 22:45

""Den klubben her ass... En business fremfor alt.""


Måtte bare poste denne. Fant den i Chelsea tråden.

Detspørs
DetspørsInnlegg: 352
17.05.19 00:51
Snorlax: Uansett patetisk å velge en location som ikke er trygg for alle mennesker. Skammelig av UEFA.

Støttes 100%

hillier
hillierInnlegg: 3610
17.05.19 09:32

Hvis UEFA velger en slik lokasjon, så er det de facto de oh ikke klubben som tar avgjørelsen på at en spiller ikke kan være med pga sikkerhet. Igjen; tipper reaksjonene hadde vært mye sterkere om det var Auba eller Laca som ikke kunne være med. 

busnissclass
busnissclassInnlegg: 4280
17.05.19 13:48

Allegri ferdig i Juventus. Arsenal burde prøve å hente han, men tror det blir vanskelig. Jeg tror han ikke er "yes" man som Emery.

hillier
hillierInnlegg: 3610
17.05.19 15:43

Hadde vi ventet et år og ikke sparket AW kunne kanskje Allegro blitt ansatt nå. Jaja. 

DennisB
DennisBInnlegg: 11798
17.05.19 17:30

Wenger enda et år, og ansatt Allegri? Nei takk. Vi har i hvert fall hatt ett år med engasjement igjen, noe vi neppe hadde fått med Wenger ved roret nok et år. Jeg husker hvor apatisk jeg var i fjor.

 

Allegri har passet som hånd i hanske for Juventus, det er langt i fra sikkert han hadde fått til det samme med oss. Men isolert sett hadde jeg sagt ja til Allegri, men ikke etter kun ett år med Emery. Han bør få ett år til for å vise hva han er god for.

(Innlegget ble redigert 17.05.19 17:31)

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 1147
17.05.19 18:00

Allegri ja takk. Kanskje vi kunne fått et velfungerende forsvar igjen. 


Egentlig uavhengig om det blir CL eller ei, kunne jeg lett byttet ut Emery med Allegri etter sesongen. 

JMAFC
JMAFCInnlegg: 4858
17.05.19 20:06
MarcoMauritz: Egentlig uavhengig om det blir CL eller ei, kunne jeg lett byttet ut Emery med Allegri etter sesongen.

Så lenge treneren ikke heter Arsene Wenger sutrer vel du akkurat like mye uansett, så hva er poenget?

T-Blund
T-BlundInnlegg: 824
17.05.19 20:11

Vel, det hender jo ikke sjeldent at managere tar seg et friår. Friskt i minne har jeg Wenger, Guardiola, Klopp, Conte.. Med andre ord bør det være muligheter for Allegri også neste sesong, iallfall teoretisk sett. Men jeg står iallfall bak Emery enn så lenge, nå får han neste sesong på seg til å vise hva han er god for, hva han kan utrette og om han er rett man til å lede klubben videre.

Enzino
EnzinoInnlegg: 35804
17.05.19 21:15
hillier: Hadde vi ventet et år og ikke sparket AW kunne kanskje

flertallet av fansen enten blitt riv ruskende gale, eller bare forlatt klubben.

johwi68
johwi68Innlegg: 19864
17.05.19 21:31
MarcoMauritz: Allegri

Havner i Barcelona...

caliblue
caliblueInnlegg: 13133
17.05.19 21:53

Eh. Jeg skrev et innlegg her tidligere i uken om hvor vanskelig det var for engelske klubber å hente talentfulle unggutter fra Sør-Amerika.


Nå er det masse rapporter i Argentina om at Everton er nær å signere en argentinsk U20-landslagsspiller med bare 4 A-kamper for River for $15M. Ikke har han EU-pass heller. En sånn spiller jeg mente det ikke er mulig å få arbeidstillatelse for.


Fortsatt høyst usikkert både om Everton faktisk forsøker å hente han og om det er mulig å få arbeidstillatelse, men jeg ser noen påstår at det kan være mulig om han faller innenfor topp 15% dyreste overganger. Jeg aner ikke om det stemmer.


Uansett. Før noen arresterer meg. Det kan være smutthull for å få hentet inn unge Sør-Amerikanere, men det er uansett vanskeligere enn hva det er for spanske, portugisiske og italienske klubber.


Arsenal hadde jo i sin tid store problemer med å få arbeidstillatelse for Joel Campbell.

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 1147
18.05.19 10:59

Krystian Bielik scoret Charltons første mål igår, og de er nå klare for opprykksfinale på Wembley mot Sunderland om retten til å spille i Championship neste sesong. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg