Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Arsenal Football Club - Pride of London

NYTT TEMA
LeCoq
LeCoqInnlegg: 7028
11.07.19 13:02

Håper Bellerin blir kaptein.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10121
11.07.19 13:07

Jeg har en drakt med Koscielny på ryggen. Svir ekstra hardt dette ettersom han er den eneste (sammen med Cazorla) vi har hatt i klubben de siste 10 år som kunne vært regnet som en "legende". Han vil visst flytte tilbake til Frankrike, men han er virkelig dum hvis han tror klubben bare skal frigjøre han fra kontrakten og la han gå gratis. Hvis en klubb i Frankrike vil ha han så må de kjøpe han ut eller så må han vente ut kontrakten. Enkelt og greit. 

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10121
11.07.19 13:09
LeCoq: Håper Bellerin blir kaptein.

Aldri i verden om han der skal være kaptein. Lacazette eller Sokratis burde være kaptein. Resten er enten ikke kapteinsmateriale eller gode nok spillere. 

Walchez
WalchezInnlegg: 3173
11.07.19 13:10
DennisB: Xhaka skal ikke være en regulær spiller for oss denne sesongen. Blir han det, blir jeg svært skuffet.   Absolutt ikke kapteinsmateriale for meg

Av de spillerne vi har nå så virker han for meg å være den som er best ledertype sammen med Sokratis. Er ikke slik at den som er den beste spilleren nødvendigvis er den beste kapteinen.


Uansett synes jeg det begynner å bli veldig lenge siden vi har hatt et godt kapteinsemne, og jeg kan ikke se så mange kandidater av de som er på vei oppover heller. Kanskje Holding kan bli aktuell om noen år? Bielik virker også litt som en ledertype det lille jeg har sett av ham, men han får nok sikkert aldri sjansen hos oss.  

DennisB
DennisBInnlegg: 13071
11.07.19 13:10

Leno kan komme til å bli i klubben lenge. Kan godt bli en David Seaman II. Men problemet med å velge keepere som kaptein, har jo alltid vært at de ikke kommer godt nok opp i situasjonene ute på banen.

 

Lacazette virker også som en fin fyr, men det er kanskje litt uvisst hvor lenge han er i klubben. Det har jo versert rykter allerede denne sommeren.

 

Vanskelig. Kanskje Holding om et år eller to. Er særdeles viktig at man fungerer som en kaptein utenfor banen også, og akkurat på det området kjenner vi ikke spillerne våre godt nok.

(Innlegget ble redigert 11.07.19 13:19)

RamsherE
RamsherEInnlegg: 18000
11.07.19 13:12
Makatelli: Svir ekstra hardt dette ettersom han er den eneste (sammen med Cazorla) vi har hatt i klubben de siste 10 år som kunne vært regnet som en "legende"

Prøv Ramsey.

Walchez
WalchezInnlegg: 3173
11.07.19 13:13

Troppen til USA-turen klar på flytrappa:


https://www.arsenal.com/news/travelling-squad-confirmed-us-tour


 


Merkelig at Bellerin er med. Jenkinson også med fortsatt hehe. Er vel mest interessant å se hva Martinelli og juniorene som er med kan få til. Hadde også vært veldig kjekt om Willock kunne tatt et par sjumilsteg og spilt seg inn i plassen som Ramsey ga fra seg. 

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10121
11.07.19 13:17
RamsherE: Prøv Ramsey.

Ikke god nok i mine øyne. Hatt kanskje 3 gode sesonger tilsammen på sine 10 pluss år i klubben. 

joahel88
joahel88Innlegg: 4713
11.07.19 13:41

Ingen tvil om at Ramsey hadde vært kaptein om klubben ikke hadde dumma seg ut ved å la han gå. Kan like så godt ta loddtrekning før hver kamp om kapteinsbindet. Ser ingen kapteinstyper i klubben som samtidig klikker de nødvendige boksene for å være kaptein. Kapteinen skal i mine øyne være en som spiller omtrent rubbel og bit. Blir Xhaka kaptein så er det en enorm fallitt-erklæring på hvor klubben står. Denne klubben er dessverre på vei ned og det kan ta veldig mange år før vi kjemper om topp-4 igjen. 

hillier
hillierInnlegg: 3960
11.07.19 13:51

Kos da. Hva i all verden. 

BigTonyAdams
BigTonyAdamsInnlegg: 17696
11.07.19 14:10
GiPazzini_85: Hva slags forventninger har egentlig Arsenal-folket til spillernes lojalitet?

Ingen, og ikke burde vi ha det heller, fordi vi har ingen til dem heller.

RamsherE
RamsherEInnlegg: 18000
11.07.19 14:29
Makatelli: Ikke god nok i mine øyne. Hatt kanskje 3 gode sesonger tilsammen på sine 10 pluss år i klubben.

Å bli en legende i en klubb handler om mer enn å være god hvis du spør meg. Da kan man like gjerne begynne å snakke om RvP, Alexis og Cesc i den kategorien også. For min del må det være en historie der kombinert med ferdigheter(som du sier), profesjonalitet og lang fartstid i klubben. Mannen som så og si var klar for United, endte opp hos oss, kom tilbake fra Shawcross sin takling og endte vår lange trofetørke før han avgjorde en ny finale mot Chelsea.


Ramsey vil aldri kunne måle seg mot de største legendene i klubben, men å være en slags moderne Ray Parlour synes jeg jammen at han har fortjent.

caliblue
caliblueInnlegg: 13601
11.07.19 14:31

Spiller vil bort for enhver pris. Klubb kan ikke slippe han gratis eller billig uten å tape ansikt. Fansen ville blitt fly forbannet.


Spiller henges ut som bad guy. Klubben taper ikke lenger ansikt når de slipper han gratis eller billig. Fansen fly forbannet på spiller, ikke klubb.


Slikt skjer hele tiden.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 15227
11.07.19 14:36
GiPazzini_85: . Begrenset med lojalitet som kan ventes da.

Her har vi det som ødelegger fotballen sånn som det har blitt idag.


Enkeltpillere har fått alt for mye makt på bekostning av lederne og det kollektivet de ønsker å skape. Sett bort fra kanskje en håndfull i noen få toppklubber rundt omkring.


Og jeg må personlig innrømme at jeg synest det er veldig rart at folk bruker mer penger på disse luftslottene nå tildags enn den tiden spillere hadde integritet og klubbfølelse.


Personlig bruker jeg omtrent ikke penger på fotball lenger ,fyrer stort sett bare opp folk her på forumet av og til :-)

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 2666
11.07.19 15:10

Free transfer. ? No way. Han ødelegger gjerne stemninga men da er det bare å nekte å la han trene med oss. La han råtne ut kontrakten. Når går den ut? 


Bør få en del penger for han. Har vel ikke skyhøy lønn heller. Koscielny en svak ledertype oppskrytt spiller..  selve symbolet på arsenal tiden etter Wengers storhetstid. Før Emirates tiden. 


Judasene har blitt en lang rekke nå,men kan også forstå hvorfor han ikke vil spille forsvar under emery å slik være under gapestokken for latter 


Selg selg selg! Hvor mye kan vi forvente å få han for? Fransk landslagsstopper bør ikke gå på billigsalg. 


Vi bør angre nå på at vi lot lichtsteiner gå gratis. 

hillier
hillierInnlegg: 3960
11.07.19 15:36

Nekte å bli med. Det er vel kontraktsbrudd. Regner med at klubben kan stoppe lønna. 

skaftetryne32
skaftetryne32Innlegg: 1843
11.07.19 15:38
FrannyLee: Enkeltpillere har fått alt for mye makt på bekostning av lederne og det kollektivet de ønsker å skape. Sett bort fra kanskje en håndfull i noen få toppklubber rundt omkring.

Personlig hadde jeg likt et universelt lønnstak og helst med ansiennitet. Lojalitet kommer ikke gratis.


"Og jeg må personlig innrømme at jeg synest det er veldig rart at folk bruker mer penger på disse luftslottene nå tildags enn den tiden spillere hadde integritet og klubbfølelse."


Har man først fått denne sykdommen blir man sjelden kvitt den selv om symptomene gjerne blir mildere med årene. Selv bruker jeg altfor mye penger på fotballen, men de går gjennom sumo før de havner i AFC og desverre et røkkel av andre klubber inkludert kyllingbasketgutta fc, men hva kan en stakkar gjørra. 


 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14580
11.07.19 15:42

Det er sjelden jeg har vært så direkte uenig med så mange av dere. Koscielny har vært 9 år i klubben, og har vært en av PLs beste stoppere i flere av disse. Når han har vært linket til større og bedre klubber så har han aldri gjort seg vanskelig, faktisk har han avkreftet rykter for å berolige Arsenal-fansen. I tillegg til dette har han spilt gjennom flere av disse årene med en akillesskade siden ledelsen i klubben har vært direkte ubrukelige til å kjøpe stoppere i størsteparten av hans Arsenal-karriere. 

 

Nå helt på tampen av karrieren ønsker han å få gå gratis slik at han kan få dra dit hvor han vil og alle roper ut om at han er en ræva leder og illojal. Koscielny er blant de mer lojale spillerne vi har hatt i klubben så lenge jeg har vært supporter. Hvis Vieira, Henry og Fabregas kan være legender kan faen meg Koscielny også være det, og med langt mindre bismak i munnen. 

 

Vi vet heller ikke hvorfor han ønsker å dra, uten at det påvirker min oppfatning av han, men for alt vi vet så er det fordi familien vil tilbake til Frankrike. Disse menneskene er mer enn bare Arsenal-spillere, og da burde man kunne vise litt respekt tilbake for de som har vist det mot oss Arsenal-supportere. En mer ryddig og ærlig type enn Koscielny er det vanskelig å finne.

Det eneste som frustrerer meg med denne situasjonen er at nå ender vi faen meg opp i en ny sesong hvor Mustafi sikkert får spilletid...

(Innlegget ble redigert 11.07.19 15:51)

Bzbill
BzbillInnlegg: 605
11.07.19 15:49

Bra innlegg av Caliblue og Wellewinhio.

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 2666
11.07.19 15:50

Har han hjerte for arsenal lar han de få solgt han. Ikke furte seg vekk gratis . Bortskjemt! Til og med Sanchez overgår han i profesjonalitet. Persie også. 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14580
11.07.19 15:51
LeCoq: Håper Bellerin blir kaptein.

Bellerin er en leder utenfor fotballen med sin stil og meninger, men i klubben tviler jeg på at han er en leder. Han har aldri vært nevnt som en ledertype såvidt jeg kan huske. 


Det er egentlig ingen i klubben jeg syns fremstår som et godt valg. Det nærmeste er kanskje Lacazette. Jeg er usikker på hvor god Sokratis er i engelsk, og også på hvor vokal han er utenfor banen. En kaptein skal være en som samler laget på og utenfor banen. Jeg er usikker på om han er rette typen for det. Xhaka kunne vært et alternativ, men de uttalelsene hans i den ene landslagspausen, samt alle blemmene hans gjør meg usikker.


OT: Er det andre enn meg som lurer på om Bacary kanskje er han Geo som herjet på forumet for et par år siden? Tror ikke Bacary er Arsenal-fan. Han velger alltid det motsatte standpunktet av alle andre og gjør det på en måte for å provosere andre.

ulfarne
ulfarneInnlegg: 29624
11.07.19 15:53

"We play for the badge"

- Laurent Koscielny

(Innlegget ble redigert 11.07.19 15:54)

Gooner4life1906
Gooner4life1906Innlegg: 2763
11.07.19 16:25

Ingen er større enn klubben. Hjelper ikke om du har spilt lenge eller hvor god du har vært. Har man en kontrakt skal man følge den. Helt greit å spørre Arsenal om å gå gratis, men når Arsenal da naturlig nok sier nei, siden de trenger desperat penger, så skal man være profesjonell nok til å si greit og håpe på at noen legger penger på bordet. Ingen har gjort seg fortjent til å ikke møte opp til en pre-season tur med laget. Og spesielt når han er kaptein. Da setter man seg selv foran klubben. 

(Innlegget ble redigert 11.07.19 16:26)

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 14700
11.07.19 16:31

Er det ikke Bordeaux Koscielny ønsker seg til? Fremgangsmåten er småkjip av Kos, men her aner man jo ikke hva som har skjedd på bakrommet tidligere.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 15227
11.07.19 16:39
Gooner4life1906: Ingen er større enn klubben. Hjelper ikke om du har spilt lenge eller hvor god du har vært. Har man en kontrakt skal man følge den. Helt greit å spørre Arsenal om å gå gratis, men når Arsenal da naturlig nok sier nei, siden de trenger desperat penger, så skal man være profesjonell nok til å si greit og håpe på at noen legger penger på bordet. Ingen har gjort seg fortjent til å ikke møte opp til en pre-season tur med laget. Og spesielt når han er kaptein. Da setter man seg selv foran klubben.

Enig. Joe Hooley snudde både trusa og buksa att fram og gikk rett på flyet og reiste hjem til England da en stjernespiller åpnet kjeften og sa imot ham i garderoben etter en kamp på Molde stadion den tiden spillerne var trenerens soldater. Var vel ledelsen som nektet å backe ham opp å sende spilleren pokker i vold fordi han var den store stjerna eller noe.


Det samme hadde vel skjedd med Wenger og Ferguson også da de var lederne med stor L.


 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 15227
11.07.19 16:48
skaftetryne32: luftslottene

Var vel ikke ett helt rett ord å bruke men det er noe helt feil med mentaliteten i toppfotballen idag. Kyss og kos både før og etter kamp.


Noe skjedde etter Ferguson og Wenger , Vieira og den gjengen der rivaliseringen mot Uniteds gjeng først og fremst

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 2666
11.07.19 17:08

I det hele tatt sammenligne vieira og henry med Koscielny er blasfemi

CryniX
CryniXInnlegg: 12454
11.07.19 19:37
Makatelli: Ikke god nok i mine øyne. Hatt kanskje 3 gode sesonger tilsammen på sine 10 pluss år i klubben.

Og hvor mange gode sesonger har Arsenal hatt i Ramseys 10 pluss år i klubben?

hillier
hillierInnlegg: 3960
11.07.19 19:45

For en holdning Wellewinho. Hvorfor skrev han under på en slik kontrakt da? Hvorfor ba han ikke om terminering forrige sommer? 


Pinlig oppførsel av den franske drittsekken. 

DennisB
DennisBInnlegg: 13071
11.07.19 19:45

Vi har hatt mange gode halvsesonger da. Det skal vi ha.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg